26 Δεκ 2021

"χρόνια μας πολλά"

 

Χρόνια πολλά αδέλφια. Χαρείτε την ζωή, τώρα που μπορείτε. Κέρδη με ουρά σας εύχομαι...

Εμείς εδώ υπολειτουργούμε. Κάτι η απουσία του Βούδα, κάτι οι αναβολές, ερήμωσε ο καφενές. 

Έχει πάρει και ο κόσμος φωτιά, όλα είναι ρευστά - που όρεξη να γράψεις για στοίχημα; Να παίξεις κάνα παιχνίδι είναι πιο εύκολο - να γράψεις είναι κομματάκι δύσκολο. 

Κουράζονται και οι φτιαγμένοι της Πρέμιερ και θέλουν να την αράζουν τα Χριστούγεννα. Και έφαγαν το κράξιμο - "όλοι αυτοί που δουλεύουν στις γιορτές είναι μαλάκες;" -μάλλον είναι...

Ο Πεπ στην συνάντηση μίλησε για απεργία των παικτών - ρε σανίδα που θέλετε; Σταματήστε για ένα μηνά να τους δίνετε σημασία και θα δούμε τι θα λένε. Ένα σκασμό λεφτά για να κλωτσάνε μια μπάλα και μιλάνε. 

Στην Αγ1 και στην Αγ.2 παίζουν μόνο επτά ματς. Στην Τσάμπιονσιπ μόλις τρία. Γέμισαν κρούσματα ρε εκεί; Και σωστά αναρωτιέται ο περίεργος - "τι σκατά εμβόλια είναι αυτά; 

Την Τετάρτη λένε να ξαναπαίξουν, αλλά έχουν αρχίσει οι αναβολές. Μας βλέπω για του χρόνου...

Είναι και τα αουτσάιντερ εδώ και ενάμιση μηνά για σφαλιάρες. Έχουμε πει όλα είναι κύκλος. Αλλά και να μην μπορούν να σταυρώσουν μια νίκη δεν έχει ματαγίνει...

Και τώρα φαντάσου αποχή από τις προπονήσεις, καραντίνες και θα επανέλθουν άγνωστο πότε. Και πως θα επανέλθουν;  

Αυτά είναι πρωτόγνωρα για να βρεις πως να επιβιώσεις στοιχηματικά - είπαμε ψάχνουμε την επιβίωση πρώτα και μέσα από κει ελπίζουμε να βγούμε στον αφρό. 

Εάν υποψιαστώ πως ο Ζήκος ψάχνει δουλειά σε καφενέ πολυτελείας θα πηδήξω στον γκρεμό. Το βγάζω από το μυαλό μου γιατί είναι λοξός - να καταδεχτεί να σκανάρει τους ανθρώπους σαν τα μοσχάρια; 

Τώρα που θα τα κλείνεται σιγά σιγά, θα πληρώσετε το τίμημα. Είπαμε όλα έχουν ένα τίμημα...

Αντιδρούμε σε αυτόν τον παραλογισμό, γιατί δεν θέλουμε να πληρώσουν τίμημα οι επόμενες γενιές. 

Χρόνια πολλά και πάλι και θα τα πούμε όταν βελτιωθούν οι συνθήκες. 

Υ.γ. μέχρι τότε θα μας βρείτε στο Χάος να γράφουμε τις παπαριές μας. https://xaodes.blogspot.com/




43 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και κυρίως καλά. Γιατί αν δεν περνάς καλά ή τέλος πάντων η κάθε μέρα σου δεν έχει κάτι νέο να σου προσφέρει, τότε βράστα.

    Τι σκατά εμβόλια είναι αυτά αλλά και τι σκατά έχουν οι περισσότεροι μέσα στο κεφάλι τους. Αυτό που με πειράζει είναι η ευκολία με την οποία ο κόσμος απορρόφησε τον έλεγχο και δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείξει το πάσο του για να του επιτρέψουν δυό ώρες ελευθερίας. Τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα , Καλή Χρονιά , χρόνια πολλά στον καφενέ , στο αφεντικό του και σ' όλο τον κόσμο .
    Ιδιαίτερα Χρόνια Πολλά στο Βούδα και ευχή να περνάει κι αυτός πάντα καλά γιατί η ζωή είναι λίγη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους σας.
    Λίγο δύσκολο βέβαια με όσα συμβαίνουν.

    Διαβάστε εδώ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

    Ρώτησα υπεύθυνους των ΜΕΘ να μου πουν πόσοι από τους νοσηλευόμενους είναι ανεμβολίαστοι και η απάντηση που έδωσαν προβληματίζει: «Τι εννοείτε ανεμβολίαστοι;», μου είπαν «γιατί εμείς λογαριάζουμε μερικώς ανεμβολίαστους και όσους έχουν κάνει τη δεύτερη δόση από τον Ιούνιο και δεν έχουν κάνει ακόμα την τρίτη δόση. Ναι, σχεδόν όλοι στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι και με τη μετάλλαξη Δέλτα».

    https://www.tovima.gr/2022/01/07/opinions/oi-anemvoliastoi-i-triti-dosi-kai-oi-meth/

    Μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτιέται και ο ερημίτης για τους δικαστές.
    Να σου πω εγώ αφεντικό.
    Ανθρωπάκια.
    Για λύπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι λοιπόν, έχω σαλτάρει. Και ακολουθεί παραλήρημα για να διασκεδάσω τις πίκρες μου και τις αγωνίες μου. Κατέβηκα τις προάλλες στο κέντρο της Αθήνας πρωί πρωί για βόλτα τάχα μου, βασικά είχα περάσει από νοσοκομείο για να κάνω μοριακό, είχαμε δύο κρούσματα στη δουλειά, όλοι τους εμβολιασμένοι, εγώ ανεμβολίαστος δύο χρόνια τώρα κι ακόμα να αρρωστήσω. Κατέβηκα που λέτε και είδα όλο τον κόσμο να φοράει μάσκα, μόνοι τους περπατούσαν, κέντρο Αθήνας σύμφωνοι αλλά ο καθένας μόνος του, τους κοίταζα στα μάτια και με κοίταζαν, εγώ απορούσα μέσα μου, εκείνοι οργίζονταν ίσως, μπορεί και να ντρέπονταν. Μια όμορφη κοπέλα, στην πλατεία Εξαρχείων, έκανε πρωινό τρέξιμο μέσα στα στενά των πολυκατοικιών, μαύρο ολόσωμο κολλάν να μας φουντώσει πρωινιάτικα, δεν θέλουμε και πολύ εκείνη την ώρα, αλλά κούκλα μου, τρέχεις, σταματάς, κοιτάς το ρολόι που μετράει τους σφυγμούς, τα μέτρα, τις θερμίδες και δεν ξέρω τί άλλο, και μου φοράς μάσκα, την ώρα που τρέχεις ? Γιατί το χαλάς το ρομάντζο ? Λίγο μετά αφού αγόρασα ένα βιβλίο, Βλαντιμίρ Μακάνιν, Underground, κάθισα να πιω ένα καφέ στους Χάρτες, και πέρασε μια μαυρούλα, φιδίσιο κορμί, πανέμορφη ούτε είκοσι δεν θα ήταν, φορούσε ένα πολύχρωμο μαντήλι στο κεφάλι που τόνιζε το ελκυστικό της πρόσωπο, και ένα στενό ανοιχτό γκρι μπλουζάκι, Ιανουάριος μήνας, μέσα από το οποίο πετάγονταν τουρλωτά δύο σφιχτά αχλάδια με τις μυτερές ρώγες τους. Ζήτησε τσιγάρο περνώντας μέσα από τα τραπεζοκαθίσματα, τρεις ήμασταν, ευτυχώς είπαν όχι οι πρώτοι, και το πήρε από μένα. Εσκυψε στον αναπτήρα μου, θέλεις να καθίσεις, της είπα, μου χαμογέλασε κι δυστυχώς έφυγε χαρωπή χαρωπή. Πούστη Θεέ, πώς μας βασανίζεις έτσι ??? Που λέτε, έχω σαλτάρει αληθινά, θέλω να φύγω να πάω στο πιο ψηλό βουνό, στο πιο απομονωμένο ακρωτήρι, να νιώσω ξανά ήρεμος. Το τραγουδάνε οι Country joe and the fish, I believe I'll go out to the seashore, let the waves wash my mind. Και λίγο μετά, Yes, I'll go out to the desert just to try and find my past.

    https://www.youtube.com/watch?v=BapI6zOlBCY

    Τους προηγούμενους μήνες είχα μάχη με το θάνατο. Νίκησε και έχασα, και τώρα προσπαθώ να συνέλθω. Το στοίχημα συνεχιζόταν σιωπηλά, δεν είχα όρεξη για τίποτα, δεν έχω όρεξη για τίποτα, το γύρισα το παιχνίδι αλλά το μεγάλο παιχνίδι το έχασα. Εχω σιχαθεί σχεδόν τα πάντα. Ευτυχώς έχουμε τη μουσική και κανά καλό βιβλίο. Κανά καλό βιβλίο βρίσκεις εύκολα, μουσικές καλές δεν βρίσκεις πουθενά, πρέπει να παραγγείλεις από το εξωτερικό και να δώσεις περιουσίες, θα μου πείς με αυτά τα παλαβά και σπάνια που ακούς, τί περιμένεις ? Να τα πουλάνε στα περίπτερα ? Εδώ δεν έχουμε να πληρώσουμε το ρεύμα, δίσκους θα αγοράζουμε, τρέμεις να ανοίξεις το λογαριασμό κάθε φορά, και ο πρωθυπουργός λέει, θα ενισχύσουμε τα νοικοκυριά μας, λες και είναι εξωγήινος, λες και η ΔΕΗ είναι μια εταιρεία Αρειανών. Οι άλλοι φωνάζουν, υποχρεωτικότητα σε όλους, μικρούς μεγάλους, στριφογυρίζει ο Ιπποκράτης στον τάφο του, οι δικαστές μετρούν τις λίρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χθες ο Νίκος και ο Μιχάλης είχαν στο αγκίστρι μεγάλο ψάρι, αλλά το γαμημένο απαγκιστρώθηκε. Και τώρα θυμήθηκα το γέρο και τη θάλασσα, μέρες και νύχτες παλεύει με τον καρχαρία, και τον νικάει, αλλά φτάνοντας πίσω στην ακτή διαπιστώνει πως μόνο ο σκελετός του έμεινε, την σάρκα την κατασπάραξαν άλλοι. Είμαι ένας από αυτούς. Το έδινε και η εφημερίδα, το είδα και σε σας, το έπαιξα. Σε δέκα ματς παράδοση η Μπάγερν μόνο πέντε νίκες και έδινε ο άσσος ένα και κάτι με τη μισή ομάδα σε καραντίνα. Καλά τα πάτε, είστε η κορυφή του Ολύμπου, το μόνο που σας απειλεί είναι αυτή η διακύμανση που λέτε επιστημονικά, τα έχουμε συζητήσει και τα έχουμε συμφωνήσει. Ο ερημίτης αν μου κρατάει μούτρα, να συνεχίσει να κρατάει, γιατί περαστικός είμαι, δεν είμαι για πολλά, δεν είμαι για τίποτα μάλλον. Ωραία τα γράφει στο χαός του, συμφωνώ με όλα, να συνεχίσει, για τη σωτηρία της δικής του ψυχής, ο κόσμος δεν σώζεται. Εξώ βρέχει καταρρακτωδώς και πολύ καλά κάνει, και ο ήλιος καλός είναι αλλά ήρθε η εποχή για ξεκούραση, να γεμίσει κι αυτός τις μπαταρίες του. Τις προάλλες άκουσα ένα υπέροχο τραγούδι, raindrops keep falling on my head, από υπέροχη ταινία η μελωδία, τότε που όλα είχαν κάποιο νόημα. Οι κακοί που δεν είναι κακοί αλλά καλοί, αγαπούν την ίδια γυναίκα που τους αγαπά κι αυτή αλλά θα τους αφήσει, οι κακοί που δραπετεύουν στη Βολιβία για να ζήσουν αλλά δεν θα επιζήσουν. Η μοίρα των αντρών.

    https://www.youtube.com/watch?v=_VyA2f6hGW4

    Αγγλικό κύπελλο σήμερα, πολύ στοιχηματικά τα ζευγάρια λέει η εφημερίς, και ο Μιχάλης είχε κάνει μια έρευνα πριν μήνες, κάπου στο καφενείο είναι πεταμένη σε κάποια γωνία, έχουμε μαζέψει σαβούρα χρυσωρυχείο, αλλά δεν πατάει ψυχή, έφυγε ο λατζέρης, τα βρόντηξε και το αφεντικό του, δύο τρεις που έπιναν καφέ, χαζεύουν καμιά φορά πίσω απο τα σκοτεινά τζάμια μπας και δούνε κανά μπρίκι πάνω από τη φλόγα. Ο Πεπ στην Αγγλία τα σαρώνει όλα ξανά, εντάξει κουραστικός κατάντησε ο καριόλης, αλλά φτιάχνει ομάδες, τί να λέμε τώρα, παραμύθια ? Τα λεφτά λεφτά, αλλά ξέρει να τα αξιοποιεί, με πουθενάδες χτίζει οδοστρωτήρες, έναν ΝτεΜπρούινε είχε κι ένα Νταβίντ Σίλβα. Η Λίβερπουλ τα έκανε μαντάρα. Τουλάχιστον να πάρει το διπλό στο Ετιχαντ στον δεύτερο γύρο, να ξεχαρμανιάσουμε λίγο. Να το κάνει ροκ εν ρολ το ματς μπας και νικήσουμε. Συνεχίστε παιδιά τη φοβερή σεζόν σας, έχετε την καλή μου αύρα, εγώ θα συνεχίσω να παλεύω με τα φαντάσματα. Τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίος ο Βούδας. Δυνατό μυαλό και τιμ μας που τον γνωρίσαμε μέσα από το αουτσάιντερ. Θα τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του για λίγο και θα ξανασυναντηθούμε για να δώσουμε την τελική μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά σε όλους.

    Χρόνια πολλά.

    Δύο sans voir.

    Γκολ αυτοί σέντρα εμείς.
    20 κουβάδες έχουμε δικαίωμα.
    Το 21ο θα είναι για να τους ακυρωσει και τους 20 κουβάδες!
    Αρρώστια είναι το sv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι 20 ρε ?

      Έναν κουβά μέτρησα , κι αυτός για το ξεκαρφωμα :)))))

      Διαγραφή
  9. Η θετική ενέργεια που στέλνει ο Βούδας απ' το υπερπέραν έφτασε στο svl

    Μπράγκα - Μαρίτιμο 2 @ 11,00 στο 0069 ...!!!!

    WON !!!!

    :))))

    0189 κωωωωλλλλλλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο γέροντας Αντώνιος σήμερα ανήμερα της γιορτής του χάρισε μεγάλη νίκη στο sv.

    Γκεντσλερ... - Άδανα β' 2dnb @ 11,00 .

    0 - 3 τελικό

    BIG WON !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ξέρω αν υπάρχει άλλο bet πιο "βαθύ sans voir" (όπως λέμε "βαθύ ΠΑΣΟΚ") από αυτό της Αδανασπορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παγωμένες καλημέρες από Κρήτη.

    Ερημίτη χαθήκαμε.

    Έχω ένα κουίζ

    Έχετε τα πονταρίσματα 2.50, 5,00 και 7.50 ευρώ.

    Και έχετε
    1) ένα διπλό στο 17.00 με εκτιμώμενη πιθανότητα 10%
    2) ένα διπλό στο 8.50 με εκτιμώμενη πιθανότητα 20%
    3) ενα διπλό στο 4.00 με εκτιμώμενη πιθανότητα 30%

    Πείτε: που θα βάλετε τα 2,50 πού τα 5,00 και πού τα 7,50 Ευρώ?

    Για να σας δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σου Νίκο με τα ωραία σου.

    Σε συνθήκες εργαστηρίου και όπως ακριβώς τις καθόρισες. Τα 2,5 ευρώ στο 4,00.
    Τα 5 ευρώ και τα 7,5 ευρώ στις μεγαλύτερες αποδόσεις χωρίς να έχει σημασία η αντιστοίχιση.

    Χαιρετίσματα στον Μιχάλη.

    Για πες τώρα, σωστά απάντησα ή λέω αρλούμπες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία χαρά απάντησες μόνο που θα θέλαμε να σε βλέπουμε πολύ πολύ συχνότερα!

      Ο καφετζής είναι με αντικαταθλιπτικά που έχεις καιρό να φανείς!!!

      Διαγραφή
    2. Μιά χαρά είναι ο ερημίτης, τον παρακολουθώ στο χάος του. Εστησε μποστάνι και τσαπίζει. Θα μου στέλνει ζαρζαβατικά χωρίς φυτοφάρμακα σε λίγο καιρό. Το καφενείο έπεσε έξω. Απλήρωτοι όλοι οι λογαριασμοί. Τρελαθήκαμε στις ρυθμίσεις. Εφκα, κεάο, εφορία, ένφια, δεή, οτέ, νερό, δημοτικά τέλη. Εβαζα χέρι και στο ταμείο που και που, γιατί με πλήρωνε ψίχουλα.

      Διαγραφή
  14. Μου είπατε λοιπόν πως απάντησα λάθος και πως μένω στην ίδια τάξη. Αφού λοιπόν κι εγώ γύρισα περίλυπος σπίτι κι έφαγα με τη λουρίδα το ξύλο της χρονιάς, τώρα κλαμμένος και οργισμένος σας ζητώ το λόγο. Πώς είναι δυνατόν να απάντησα λάθος, όταν τα δικά μου πονταρίσματα αποφέρουν περισσότερο κέρδος σε βάθος χρόνου που θα είμαστε όλοι νεκροί. Εκτός αν εννοούσατε για μια δεδομένη στιγμή, αλλά το στοίχημα είναι παιχνίδι επαναλαμβανόμενων ρίσκων. Αλλωστε κι εσείς οι ίδιοι γράψατε πως ΚΑΠΟΤΕ το στοίχημα πρέπει και να επαληθευτεί. ΚΑΠΟΤΕ. Παράδοξα όλα αυτά, όταν κι εσείς οι ίδιοι παίζετε βάσει μέγιστου πλεονεκτήματος και όχι βάσει επαληθευσιμότητας. Παράδοξο και για μένα να επιχειρηματολογώ υπέρ της μακροχρόνιας κερδοφορίας, όταν στο κυρίως παιχνίδι μου κυνηγώ την αμεσότερη δυνατή επαλήθευση. Πολύ παράδοξα όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραία πράγματα... Μου έκανε κρυφά πόλεμο ο Βούδας, για να πατώσει ο καφενές και να τον πάρει στο τζάμπα.

    Τώρα που το βλέπω πιο καθαρά λέω να του τον παραχωρήσω! Καφετζής γεννημένος ο άτιμος...

    Τελικά ο Βούδας ήταν ο καφενές....

    Καλά να περνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπήκε sv από γ' Γερμανίας ...

    Τουργκούτσου - Χαβελσε 2 @ 5,00

    Για να δούμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. WON η Χαβελσε με 0153 ...!!!

    Ο Βούδας συνεχίζει να στέλνει θετική ενέργεια ....:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε εκπληκτικοί. Η ευστοχία σας είναι τρομακτική. Εύγε !!!

      Διαγραφή
    2. Στείλε εσύ θετική ενέργεια και μη φοβάσαι τίποτα .....:))))

      Διαγραφή
  18. Ο Ερημίτης εξαφανισμένος στο Χάος ...ευτυχώς έχει αφήσει ξεκλειδωτη την πόρτα εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα ..
    Μπήκε sv Ουτρέχτη - Καμπούρ 2 dnb στο 6 και τέταρτο. ..:)))

    Για να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6 παρά τέταρτο κερδίζαμε
      7 και τέταρτο χάσαμε.

      Μας έφαγε το timing!!!

      :)))))))

      Διαγραφή
  20. Μπήκε sv η Βολφσ με την Γκροιτερ Φιρτ dnb στο 5,25 !!!

    25% του stake στο Χ του 4,00
    75% του stake στο 2 του 7,00

    Ευχή να βάλουμε πρώτοι εμείς δύο και μετά ας φάμε 2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρόνια Πολλά στους Χαραλαμπηδες και φυσικά και στον Μπάμπη τον πακέτο !

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Νίκος βάλθηκε να ρίξει τον Άγιαξ στη β Ολλανδιας :)))

    Μπήκε sv ο Αζαξ με την Τβέντε στο 20 παρά κάτι ψιλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βάλαμε svl Λίνκολν με Ντονκάστερ. ..
    Pregame 6,00
    Εμείς live παίξαμε στο 13,00 !!!

    0173 ....0-1 τελικό


    BIG WON !!!!


    Συνεχίζουμε πάντα έχοντας χαμηλά τη μπαλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρες.

    Βάλαμε sv Φούλαμ - Χάντερσφιλντ 2 dnb 9,40 !

    Δεν είναι λάθος το 11,50 στο διπλό .
    Είναι όμως ντροπή να το δεις και να μην παίξεις.

    Γράσσο στο κεφάλι και στα παπούτσια του Μητροβιτς....:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φούλαμ - Huders milf ( 1-2 τελικό).

      Του Κουτρούλη ο γάμος στο sv :)))

      Very Very Big Victory !!!

      Ο Βούδας συνεχίζει να στέλνει θετική ενέργεια απ' το υπερπέραν ..

      Διαγραφή
  25. Καλησπέρα.
    Για τις 26/2/22 :


    Βάλαμε sv Γουιμπλι - DonCastel 2 @ 5,25.

    Η φαβορα αν και έχει μηδέν νίκες στα 10 εντούτοις έχει πολλά Χ .
    Η δική μας δεν τρομάζει με τη φόρμα της αλλά έχει ξεκλειδώσει καλύτερες άμυνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σήμερα 27/2/22 βάλαμε Τσέχα στο sv...

    Σίγμα Ολομουτς - Τεπλιτσε 2 @ 5,25 !

    Για να δούμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11/3/22

    Ξαναβάλαμε sv

    Γ Μπρομ - Huders milf 2 @ 5,25 !

    Πληρωθηκαμε με πρώιμη πληρωμή στο 0-2 και στ @@@@@@@@ μας αν τελικά ήρθε 2-2.

    Στοίχημα παίξαμε όχι ΠΡΟΠΟ ...

    BIG WON !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Huders milf είναι η μοναδική ομάδα που κερδίσαμε δύο φορές την ίδια σεζόν στο sv....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σήμερα 25 Μαρτίου !

    Χρόνια πολλά στον Ερημίτη για την ονομαστική του εορτή :)))

    Χρόνια Πολλά σε όλους όσους έχουν ατόφια Ελληνική ψυχή !
    Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρόνια πολλά Γέροντα Ευάγγελε.
    Πάντα με υγεία.
    Και να μας στείλεις ένα σημείο ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή