6 Αυγ 2022

"επαναλειτουργεί ο καφενές"

 

Άντε τώρα ν΄ ανοίξεις τον καφενέ, μέσα στο λιοπύρι. Δεν μ αφήνετε ρε να αγιάσω; Πάλι νέες συμφωνίες με τον Βούδα, για να φορέσει την ποδιά και να πιάσει τον δίσκο...

Βέβαια δεν θέλει ο επίτιμος, ρολά κατεβασμένα - πως μπορείς να του το αρνηθείς; Έχει προσφέρει πολλά στον καφενέ, αφιλοκερδώς - τ΄ ακούς Ζήκο!

Θα το παλέψουμε, αλλά μέχρι τον Οκτώβριο μην περιμένετε και πολλά. Είπαμε εμείς θέλουμε χειμωνιάτικο καιρό για να μπούμε στο παιχνίδι - έστω πρωτοβρόχια. 

Δεν έχω καταλάβει και τι ισχύει τώρα με την ενεργειακή κρίση; Ν έχεις παράθυρα ανοικτά; Να κλείνεις τις πόρτες; Ανεμιστήρες οροφής υπάρχει εδώ - λέτε να μας μπαγλαρώσουν γι αυτό; 

Ο Βούδας τα καταφέρνει σε αυτά, αλλά ζητά πολλά - μα είναι φτωχός ο καφενές...

Έχει και μουντιάλ στο Κατάρ μέσα στο καταχείμωνο - είπαμε αυτοί θα τ΄αλλάξουν όλα - ποιοι αυτοί; Ας τους ονομάσουμε "οι ανώμαλοι της σκέψης"! 

Θα διακοπούν τα πρωταθλήματα για κάνα δυο μήνες και άντε να βρεις άκρη. Οι Αγγλιδούλες δεν μετέχουν σε αυτά τα καραγκιοζιλίκια, γι αυτό και εμείς τους ρίχνουμε τον οβολό μας. 

Έχουμε και  έναρξη της Πρέμιερ και δεύτερη αγωνιστική στα κάτω διαμερίσματα. Ξεκινούν και οι κολασμένοι - Όλνταμ, Ρέξαμ , Σάουθεντ, Τορκί, Γιορκ, Νοτς Κάουντι, Σκάνθορπ, Μπαρνέτ, Γέοβιλ, Τσέτσερφιλντ, όλες γνώριμες από τα παλιά. Θα ρίχνουμε και εκεί καμιά κλεφτή ματιά. 

Το διπλό της Ίστλι μέσα στην Ρέξαμ ακουμπά το 15 - σε πείραξε η ζέστη ρε γκισέ...

Σε αυτούς που παίζουν Ρέξαμ ο Βούδας θα προσφέρει λουκούμι. Τα τρώει ο μπαγάσας και λέει πως τα μοιράζει διπλά.

"Πως βλέπεις το διπλό της Μόρκαμ", μας φωνάζει από μακριά ένας περαστικός. Να μπεις μέσα πούστη, να πάρεις κάτι να σου πω. 

Το 7,50 έγινε 6,50 - είδες τι ωραία στα απορρίπτω. Ούτε καν μπαίνω στα αγωνιστικά. - "Το 2-0 το έκανε η Πιτέρμπορο 2-3 στο δεύτερο, μήπως να κοιτάζουμε προς τα κει;"-  Ο ίδιος είσαι ρε; 

Δεν θα έχουμε και αγώνες φέτος να δείχνει ο καφενές. Βλέπεις οι άλλοι έχασαν την Πρέμιερ για να πάρουν το ελληνικό πρωτάθλημα - ρε ουστ! 

Γίνεται ρε παιδιά χωρίς Βούδα; είπα  πούστη και αναρωτιέμαι - μήπως είναι υποχρεωτικό σε κάθε μαγαζί να υπάρχει και ένας. Θα μας διαλύσουν στα πρόστιμα αυτοί. 

Στην Αγ.2 αν εξαιρέσεις το Μάνσφιλντ - Τρανμίρ, όλα τ΄ αλλά είναι μοιρασμένα εχθρικά για εμάς. Είπαμε εάν δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση ο γκισές, εμείς το ρίχνουμε στο Ταό. 

"Η Σέφιλντ Γιουν. δεύτερη γκέλα δεν κάνει;" -  Από το τηλέφωνο αυτός. Να κι αν κάνει, να κι αν δεν κάνει. Άμα είναι να ξεκινήσουμε με την αλφαβήτα, θα τον κλείσουμε τον καφενέ.

Κάθε Παρασκευή, η Σάββατο πρωί, θα βάζουμε κάτι σαν πρελούδιο για τις φθινοπωρινές μας ριπές. 

Εσύ που θέλεις να ασχοληθείς με τις Αγγλιδούλες ξεκίνα να μαθαίνεις τα αποτελέσματα απ΄ έξω. Τα έχουν τα μηχανήματα του διαβόλου θα μου πεις - η μασημένη τροφή κάνει το μυαλά τεμπέλικο. 

Και έχουμε πει πως κανένας δεν πληρώνει τεμπέληδες - άσε εμάς με τον Βούδα - κάνουμε ψυχικό! 

Να κάνατε και τα μπάνια σας αλλά όχι σαν υπνωτισμένοι. Ξυπνήστε, γιατί θα ξυπνήσετε απότομα και τότε θα είναι αργά. 

Υ.γ. σου βάζω και βίντεο- κοίτα ποιος έχει ένα κάρο λεφτά και εσύ τον χειμώνα θα κλάσεις μέντες...













2 σχόλια:

  1. Έτσι ντε!

    Άντε ρε Ερημίτη και πάθαμε ταρακουλο με την αναμονή!

    Ο Βούδας άρχισε να δημοσιεύει κομμάτια στα Ασύμμετρα! Θες να χαλασει ο κόσμος???

    Καλο υπόλοιπο καλοκαίρι!
    Εδώ είμαστε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα
    Τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή Μπαζ ?
    Καλώς όρισες στο σπίτι σου .
    Έχω καιρο να γράψω και έχασα τη φόρμα μου :)
    Μόλις με ειδοποίησε ο επίτιμος...Μπαζ λέει ....δεν είναι πλάκα λέω γιατί είχα μια διαίσθηση ότι από ώρα σε ώρα θα εμφανιστείς.
    Μεγάλη χαρά πήρα σήμερα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή