18 Νοε 2022

"Μουντιάλ με Αγγλιδούλες"

 



Αιρετικό το αουτσάιντερ στοιχηματικά και όχι μόνο.  Δεν θα ασχοληθούμε με το Μουντιάλ του Κατάρ, γιατί ούτε θέλουμε, ούτε μπορούμε.

Μέσα στο καταχείμωνο σκάρωσαν Μουντιάλ. Είπαμε η κανονικότητα που ήξερες μας άφησε χρόνους. 

Μουντιάλ μέσα στο καλοκαίρι, με παρέες έξω και να κυλάει η μπάλα. Τώρα κατάμονος, χωμένος στις κουβέρτες - τι σκατά Μουντιάλ θα δεις; Όλα έγιναν για τον μαμμωνά. 

Και είναι και περίεργοι αυτοί οι Καταριανοί. Δεν αποδέχονται την νέα "Άρια" φυλή - τους τοιούτους. Πως το κατάπιαν αυτό οι δικαιωματιστές μου κάνει εντύπωση. Δεν θα αφήσουν και το αλκοόλ να ρέει στα γήπεδα. 

Και θα συντελέσει στην καταστροφή του κλίματος η συγκεκριμένη διοργάνωση. Ρούφα εσύ χαχόλε, με το πλαστικό καλαμάκι και αυτοί θα φτιάξουν το κλίμα γιατί τους πήρε ο πόνος.

Τα γήπεδα στο Κατάρ, φτιάχτηκαν για να γκρεμιστούν με το τέλος του τουρνουά. Λέμε το δούλεμα πάει σύννεφο. 

Έχει και νταβατζηλίκι αυτό το Μουντιάλ. Θα πληρώνεις για να δεις τους μισούς αγώνες. Εδώ πρέπει να μας πληρώνουν να δούμε τους μισούς, μας ζητάνε και λεφτά από πάνω. 

Δεύτερη μέρα έχει Αγγλία - Ιράν, Σενεγάλη - Ολλανδία και ΗΠΑ - Ουαλία. Πιο από τα τρία θα θέλει λεφτά; 

Να βάζεις την τηλεόραση απλά να παίζει, ενώ απασχόλησε με κάτι άλλο. Σαν ραδιόφωνο, ρίχνω ιδέα. 

Οι Αγγλιδούλες δεν μασάν από Μουντιάλ και συνεχίζουν κανονικά.  Βέβαια η αυριανή αγωνιστική, δεν είναι για πολλά, πολλά. 

Θα μου πεις πότε ήταν; Είπαμε ο χρόνος είναι με το μέρος μας, εάν δεν εκβιάζουμε την τύχη μας. 

Η Αγ2 από τα σταυρώματα που βγάζει είναι αντιστοιχηματική. Μια νίκη εκτός η Κρου σε οκτώ ματς. Και αυτή από τον Αύγουστο. Κέρδισε την Κόλτσεστερ μέσα στο τελευταίο που την κερδίζουμε και εμείς άμα μαζευτούμε έντεκα. Με τον Βούδα τερματοφύλακα.

Σουίντον μια ήττα σε εννέα εντός. Και ανεβασμένη. Το 4,50 του διπλού είναι κοροϊδία. 

"Κι αν έρθει, ερωτάει ο περίεργος του καφενέ." Ρε παιδιά, αυτό λέμε τόσο καιρό. Εγώ δεν ξέρω εάν θα έρθει το σημείο σίγουρα, γι αυτό κοιτάζω και αποδόσεις και ρίχνω ματιές και στ΄ άστρα. Όποιος έχει μαντικές ικανότητες, βαράει στο ψαχνό.

Λίνκολν - Μόρκαμ. Άκου ρεκόρ της Λίνκολν μέσα στο γήπεδο της. 1-7-0.  Πρέπει να της δώσουμε τραπέζι εδώ στο αουτσάιντερ - λέμε για ανωμαλιάρα. 

Και πάει εκεί η αύριο η χτικιάρα η Μόρκαμ. Αυτή δεν χάνει στα τελευταία με τίποτα. Δεν έχασε από Πόρτσμουθ, από Ντέρμπι και από Γουίκομ. Αλλά δεν κέρδισε και κανένα και εμείς ζητάμε συνήθως νίκες. 

Εδώ δεν κάνουμε καμία κουβέντα με αυτές τις αποδόσεις στο διπλό. No bet σημαίνει δεν χάνεις. 

Έξετερ(5,00) - Ίπσουιτς (1,72) - τούτο έχει ψωμί. Φαβορί σωστό η Ίπσουιτς - ποιος αντιλέγει σε αυτό; Αλλά το 1,70 δεν μου κάθεται καλά. Μια Έξετερ που στο πιο πρόσφατο έκανε μεγάλη ανατροπή. Έχανε από την τέταρτη Πιτέρμπορο 1-2 στο 84΄και το γύρισε σε 3-2. Και γενικά έχει ισορροπημένα αποτελέσματα. 

Ίπσουιτς έπαιζε μόνη της με Τσέλτεναμ και ήρθε 1-1. Δοκάρια, έπιανε ο τέρμας, αλλά δεν κέρδισε. Πιο πριν στην Τσάρλτον κέρδισε στο 94΄με 2-4 και κατάφερε και το έφερε 4-4. 

Προϊστορία δεν υπάρχει. Ναι μεν φαβορί η Ίπσουιτς, αλλά δεν είναι στα φεγγάρια της. Να μην χάσει η Έξετερ και να πληρωθεί η νίκη της στο 3,50, μπορεί να παιχτεί.

Μπάρνσλει (1,80)- Μ.Κ.Ντονς (4,75) - την γλυτώσαμε την πατάτα με την Ντέρμπι. Ναι, αλλά έδινε 3,25. Εδώ πλησιάζει στο 5,00 το διπλό. Έκανε δυο νίκες μαζεμένες η Μπάρνσλει και έχασε η άλλη και δεν την πετσοκόψε ο γκισές. 

Η Ντονς ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο με Ντέρμπι. Αλλά ατύχησε να μην διπλασιάσει τα τέρματα της και ισοφαρίστηκε πριν βγει το ημίχρονο. Μην ζητάμε να παίζει και 90 λεπτά μπαλάρα. 

Μπάρσνλει δεν φοβίζει η νίκη επί Φόρεστ, προβληματίζει το διπλό στην Σριούσμπερι. Ισορροπεί η μικρή, αλλά καλή προϊστορία για Ντονς. 

Στην τέταρτη από το τέλος το 4,75 δεν το λες και ευκαιρία. Όταν μιλάμε για Ντονς, την μοναδική ομάδα που κέρδισε μέσα στην Τσάρλτον,  γίνεται ανεκτή. Και τότε το διπλό πλήρωνε το ίδιο. 

Υ.γ. Μιχάλη κοίτα να γυρίσει ο Βούδας, γιατί θα σου αναθέσω το Μουντιάλ. 










29 σχόλια:

  1. .......αυτή την κερδίζουμε κι εμείς άμα μαζευτούμε έντεκα και με τον Βούδα τερματοφύλακα ....χαχαχαααα :)))))))

    Για το υστερόγραφο μη φας γέροντα Ευαγγελε ....θα σφάξουμε φακές :)))))
    Κάτι εκκρεμότητες τελειώνει ο Βούδας και θα είναι παρών στο Μουντιάλ κανονικά.....ο fairpay είναι international αλλά όχι μουντιαλικός !
    Είναι το πρώτο Μουντιάλ που δε θα δω απ' το Argentina 78'.......η Αργεντινή των Πασαρέλα , Αρντίλες και Μάριο Κεμπες (πρώτος σκόρερ με 6 γκολ) πήρε το τρόπαιο.

    Ο αγάμητος που αποφάσισε να σταματήσει όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου για ενάμιση μήνα απλά δεν του αρέσει η μπίρα με παρέα , η πίτσα , τα σουβλάκια τα πατατάκια και επιπλέον μας χάλασε το στοίχημα ....όταν θα είναι να ξαναπαιξουμε σοβαρό στοίχημα θα έχει αλλάξει ο χρόνος και θα ψιλομπαίνει η άνοιξη...ζήσε Μαη να φας τριφύλλι....

    Αύριο παρέα με αγγλιδουλες αλλά μόνο στο λάιβ ...ας πάνε 0045 και βλέπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. fairpay....εντάξει τώρα :)))
      Να το δει ο επίτιμος να αρχίσει την καζούρα ....fairplay .

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό. Δεν είμαι καλά τον τελευταίο καιρό, κόλλησα και κορώνα για πέντε μέρες. Αν το πιστεύετε έχω κοντά 3 βδομάδες να ανοίξω υπολογιστή. Ακουσα πως ξήλωσαν τον Κριστιάνο, άκουσα πως έχασε ο Πεπ εντός έδρας, άκουσα πως αρχίζει μουντιάλ και ζητάει συνδρομή ο Αντέννας. Ναπαναγαμηθούνε άμα και για το Μουντιάλ πληρώνεις. Γιόρταζε ο Μιχάλης και δεν του ευχήθηκα. Συγγνώμη Μιχάλη, να είσαι πάντα καλά, πολύχρονος και τυχερός. Ερημίτη, καλά πάει ο καφενές και χωρίς εμένα, καλό αυτό και έτσι πρέπει. Αγόρασα εφημερίδα σημερα, έχει και περιοδικό για το Κατάρ, το ξεφύλλισα λίγο, πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Κάθε νέο μουντιάλ όλο και χειρότερη η διάθεση. Οσο πιο πίσω πηγαίνεις, τόσο καλύτερα είναι. Είναι το φαινόμενο της απομάγευσης. Ρε γίνεται μουντιάλ χωρίς Ιταλία ? Ολα μου προκαλούν αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια χαρα να εισαστε ολοι καλά!! Τωρα με το μουντιαλ θα κάνουμε διάλειμα και θα προσπαθήσουμε να κρατηθουμε να μην τζογάρουμε άσκοπα.Ψηλά το κεφάλι και να θυμάστε οτι ....Είμαστε οι καλύτεροι πάνω στη γη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα στην παρέα.
    Στην παρέα που μεγαλώνει και χαιρόμαστε να μεγαλώνει.

    Εγώ το λέω Qatarαμένο Μουντιάλ.
    Συμφωνώ με τον Δάσκαλο, (ο τίτλος μου έχει μείνει από το aikido) ότι ρε παιδί μου το Μουντιάλ ήταν συνυφασμένο με το καλοκαίρι.

    Τι πάνε αυτοί οι τύποι να κάνουν τώρα?
    Νομίζω ότι ήδη το έχουν μετανιώσει αυτοί που το σκέφτηκαν αλλά δεν μπορούν να μας το πουν κιόλας.

    Εμένα το πρώτο μου Μουντιάλ που έχω αναμνήσεις ήταν το 1982. Μη γελάτε οι νεότεροι!

    Με την πρώτη εμφάνιση του Μαραντόνα σε Μουντιάλ που δεν ήταν και η καλύτερη, με αυτόν τον Ιταλό τον Πάολο Ρόσι τον πρώτο σκόρερ, με την μαγική ομάδα της Βραζιλίας με τους παιχταράδες που κάναν μαγικά στην επίθεση αλλά στην άμυνα ήταν χωνι, με τον φοβερό ημιτελικό της Γαλλίας με τη Γερμανία και με τον τερματοφύλακα της Γερμανίας Σουμάχερ να εξασκείται στις πολεμικές τέχνες και παραλίγο να στείλει στον αγύριστο τον Γάλλο Μπατιστόν, με την ξεφτίλα του Χιχόν που Γερμανία και Αυστρία αντάλλασσαν πασούλες γιατί ήταν ήδη γνωστό το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα και να περνάνε στην επόμενη φάση παρεΐτσα πού από τότε η τελευταία αγωνιστική πάντα διεξάγεται ταυτόχρονα για να μην έχουμε παρόμοια ρεζιλίκια.

    Μου βγήκε μεγάλη πρόταση.

    Έκτοτε παρακολουθούσα ανελλιπώς σε όλα τα Μουντιάλ αλλά αυτό ρε παιδιά εμένα μου κάθεται στο λαιμό.

    Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε που βλέπουμε αυτή τη βλακεία στο Κατάρ. Ελπίζω Για το καλό του ποδοσφαίρου τελικά να δούμε καλύτερα πράγματα από αυτά που περιμένουμε καλά δεν ξέρω.

    Κατά τα άλλα δεν μας χαλάει η στοιχηματική αποχή λόγω Μουντιάλ αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο live.

    Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλη την παρέα του καφενέ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα τώρα μάλιστα, έχουμε καφενέ. Βούδα, έχουμε χάσει την μισή πελατεία. Δεν τραβάει ο καφετζής σόλο.

    Και έλεγα χάθηκε αυτός ο Λοχαγός. Πεντάδα για πολλά είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα και από μένα.
    Επτάδα είμαστε.
    Είναι και ο Αντώνης είναι και ο Γιώργος.
    Και βέβαια δεν ξέρω πόσοι άλλοι μπαίνουν εδώ χωρίς να τους παίρνουμε χαμπάρι.

    Ένα διπλό καπουτσίνο με λίγη ζάχαρη και πολλή κανέλα γιατί σήμερα θα είμαι απασχολημένος και βοηθάει ο καφές.

    Κατάρ με Ισημερινός.
    Εδώ διάβασα ότι βγήκε η βρώμα ότι το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες του Ισημερινού για να κάτσουν και να χάσουν.

    Ωραία θα περάσουμε και σήμερα.
    "Ωραίο" Μουντιάλ προμηνύεται.
    Απαγορεύονται λέει και τα αλκοολούχα και θα πηγαίνει ο κόσμος με σαλέπι βυσσινάδα και τσάι.
    Τσάι και συμπάθεια το Μουντιάλ.
    Και μάλιστα για συμπαράσταση αυτοί που θα το βλέπουν από την τηλεόραση επίσης δεν θα πίνουν μπύρα!

    Για αυτό σας λέω καλύτερα να είναι καλή είσαι απασχολημένος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός για την επτάδα. Καφέδες θα κεράσουμε το απογευμα, λίγο πριν τις πέντε. Και από τα χεράκια του Ζήκου - "έκαστος στο είδος του και ο Βούδας στους καφέδες του."

      Κερνάμε γιατί γλυτώσαμε τα μεροκάματα όλες αυτές τις μέρες. Καφενείον έχουμε, όχι ίδρυμα. Θα ρίξουμε και κάνα κοψίδι το βράδυ, όσο υπάρχει κρέας.

      Ρε το Κατάρ δεν έχει ποδοσφαιριστές. Κάτι μαζωματαραίους έχει που τους κερδίζει και η Κόλτσεστερ. Πως να το σπρώξουν αυτό;



      Διαγραφή
  7. Θα δώσω νόημα στο Μουντιάλ. Κοιτάμε Πορτογαλία. Ρονάλντο μετά τα καραγκιοζιλίκια με Μάντσεστερ, θα θέλει να αποδείξει πως μπορεί, μάλλον δεν μπορεί, θα γελάσει το σκυλί. Ο Σάντος είναι λίγος και θα βοηθησει στο μπάχαλο με τόσα αστέρια. Με τα σκυλιά της Γκάνας, θα είμαστε πρώτη αγωνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας καθάρισε η Ίπσουιτς 0-2. Μας έμεινε η Ντονς που είναι στο 4,33 τώρα και ότι άλλο βρεθεί στο ζωντανό.

    "Νιώθω Άραβας, μετανάστης εργάτης, γκέι" - όχι ρε, δεν παλάβωσε ο ερημίτης, Ινφαντίνο speaking. Λέμε για σούργελα.

    Καφεδιά και όλα θα πάνε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεθυσμένη μπήκε η Ντονς. Γι αυτό και άργησε να αρχίσει. Στα χάλια της και είναι 1-1 ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα. Το αφεντικό παρακολουθεί Αγγλία, θέλει να μας τρελάνει. Ποιός ασχολείται μωρέ με την Ιπσουιτς ??? Τί είπε ο Ινφαντίνο ??? Μάλιστα, είπε κι άλλα αυτό το αρχίδι, ακόμα πιο ωραία. <>. Να ανοίξει κανά βιβλίο ιστορίας και να μάθει πως καταπίεση και ιμπεριαλισμό άσκησαν και άλλοι. Και Αφρικανοί και Αραβες και Μογγόλοι και Ιάπωνες. Ρε είναι βαλτοί όλοι τους να γαμήσουν τα μυαλά των νέων. Για τα περί υποκρισίας, εντάξει τώρα, έχει ένα δίκιο. Αμα νοιάζεσαι για τους γκέι, τις γυναίκες και τους νεκρούς μετανάστες, απλά δεν πηγαίνεις στο Μουντιάλ. Λες δεν γουστάρω να παίξω εκεί, βάλτε τη δόξα στον κώλο σας. Αλλά θα πάνε όλοι, θα φορέσουν τα ουράνια τόξα τους και θα είναι ευτυχισμένοι. Μαζί κι ο Ινφαντίνο, το παιδί μεταναστών που χέστηκε στο τάληρο, ο ταλαιπωρημένος της πουτάνας της ζωής, που ήταν κοκκινομάλλης και είχε και φακίδες.

    Λοιπόν, τα μουντιάλ είναι για τα παιδιά και τους εφήβους. Εμείς μεγαλώσαμε, η δικιά μας μυθική εποχή ανήκει στο παρελθόν. Ετσι εξηγούνται όλα. Αλλος είδε πιτσιρίκος τον Πελέ, άλλος τον Κρόιφ, άλλος τον Μαραντόνα, άλλος τον Μπάτζιο, άλλος τον Ζιντάν και πάει λέγοντας. Τα μουντιάλ είναι για τα παιδιά που μπορούν να ονειρεύονται. Εμείς το χάσαμε αυτό το προνόμιο.

    Ποιός θα το σηκώσει το Παγκόσμιο ? Αστεία ερώτηση. Εγώ σβήνω από τη λίστα χωρίς συζήτηση Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο. Μένουν Βραζιλία, Αργεντινή, Αγγλία, Ολλανδία. Τους Ολλανδούς πάντα τους γούσταρα, αλλά δεν έχουν τύχη αυτοί οι άνθρωποι, πάντα κάτι στραβώνει με τους Ολλανδούς. Βραζιλία Αργεντινή από συνήθεια, αλλά μου είναι αδιάφοροι και οι δύο. Και μένουν τα ανέκδοτα οι Αγγλοι. Αλλά μου αρέσει η Αγγλία στα αλήθεια. Εχουν καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Λέτε να δούμε τη Καμίλα και τον Κάρολο να πανηγυρίζουν Μουντιάλ ? Αμα διάλεγα μια ομάδα, θα διάλεγα τους Αγγλους.

    Από κει και πέρα, θα παίζουμε φαβορί για ένα μήνα. Πάμε να βγάλουμε τα πρώτα μας λεφτά. Δυάδα Αγγλία-Ολλανδία τη Δευτέρα. Απόδοση 2,00.

    Ρε τα 27 από τα 48 ματς των ομίλων θα είναι με συνδρομή? Και άλλα 4 νοκάουτ ? Ρε πάτε καλά ? Ρε κοπρίτες, ρε κωλοτρυπίδες, ούτε το Μουντιάλ ελεύθερο ? Και μου κλαίγεστε για τη δικτατορία του Κατάρ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την κατάλληλη ώρα, ο κατάλληλος άνθρωπος. Θα δώσει και ενδιαφέρον στην διοργάνωση. Κοιτά αν πανηγυρίσει η Καμήλα, να πας να χωθείς πάλι.

      Έσκασα στο κρέας ρε. Τώρα τελευταία τρώω πιο πολύ από ότι μπορώ. Μάλλον για σπάσιμο το κάνω. Ποιος σε βλέπει; θα μου πεις - όλο και κάποιος βλέπει.

      Η Ντονς σήμερα πρέπει να ήταν το χειρότερο αουτσάιντερ την τελευταία διετία. Μόνο η Κρου που παίζονταν του κουτουρού πέρασε.

      Διαγραφή
    2. Τρώγε τώρα που μπορείς. Τα ζωντανά κλάνουν πολύ και επιβαρύνουν τον πλανήτη. Θα μας ταίζουν κρέας εργαστηρίου, φυσιολογικά πράγματα για τους σημερινούς επιστήμονες, και τραγανά σκουλήκια επίσης, θερμιδικές βόμβες. Αμα ιδρώνεις βέβαια μετά από σκουληκοφαγία, δεν θα σε πλησιάζει ούτε ασβός, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Ρε λέμε, έχουν βρει τα προβλήματα για όλες τις λύσεις. Σκέφτομαι μήπως να τον κλείσουμε τον καφενέ και να ανοίξουμε σταρτάπ σκουληκατζίδικο. Αλλά θα γεμίσουμε χαζοχαρούμενους πελάτες, δεν ξέρω αν το αντέχω αυτό.

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα, είμαι απασχολημένος. Όποιος μπει να δει το ματς Κατάρ - Ισημερινός να τον κεράσεις καφέ. Θα πρόκειται για ήρωα.

    Αν όμως, έχει στοιχηματίσει να τον διώξεις με τις κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα επόμενα χρόνια έχει να φάει η ανθρωπότητα συνθετικό κρέας τόσο που αργότερα θα πάθει τετοια μετάλλαξη που θα βγάλει ουρά σαύρας και αυτιά μυτερά σαν τον μπούφο ....ούτως η άλλως θα μου πεις μπούφος είναι .Σωστό κι αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Μια μπύρα στον επίτιμο που παρακολουθεί το ματς. Εγώ είμαι με τα τετράδια με τις Αγγλιδούλες. Αύριο θα βγουν τα δεδομένα.

      Διαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Εσύ να την πιεις, αλλά να κεράσεις και μια τον Βούδα, γιατί γλίτωσες το Μουντιάλ.

      Διαγραφή
    2. Για το Βούδα όλο το ψυγείο:)))
      Ούτως ή άλλως το μαγαζί δικό του είναι .

      Διαγραφή
  16. Αύριο έχουμε την δυάδα του Βούδα. Δυνατή φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γαμώ το σπίτι τους, ρουκ Ζουκ έχει. Που είναι το ποδόσφαιρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το έβαλε η Αγγλία. Πάει το πρώτο Βούδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δεύτερο είναι πάντα το πιο δύσκολο. Είναι και εκτός έδρας το ματς. Αλλο να παίζεις στο Αμστερδαμ, άλλο στο Ντακάρ. Επειδή τους γουστάρουμε και τους Σενεγαλέζους όμως, βάζουμε ωραίο κομμάτι στο πικαπ, κι άμα θέλουν ας μας στείλουν στον κουβά, κακιές δεν κρατάμε.

      https://www.youtube.com/watch?v=08S9UYUXZYA

      Διαγραφή
    2. Αλλάξαμε άρθρο βρε, πάρε τις μουσικές σου και έλα από κει για γούρι.

      Διαγραφή
    3. Κι άλλο ένα για το ημίχρονο.

      https://www.youtube.com/watch?v=6O18RkCQwRM

      Διαγραφή