10 Φεβ 2023

" ο χιονιάς και ο φονιάς"

 

Αταίριαστος ο τίτλος, αλλά τον αφήνω. Μ΄ αρέσει. Τον χιονιά τον καταλαβαίνετε εύκολα. Ο φονιάς όμως ποιος είναι; 

Υπάρχει κανένας φονιάς εκεί έξω; 

Στοιχηματικά οι Αγγλιδούλες είναι για ένα ωραιότατο πάσο. Ένα κουπόνι μίζερο που μας γλυτώνει από άσκοπη περαιτέρω μελέτη και άσκοπη διασπορά κεφαλαίου.

Τώρα ο Βούδας τι θα βγάλει για την χλιδή θα δούμε. Και τα παιδιά ίσως κάνουν παιχνίδι. 

Εμείς θα το φιλοσοφήσουμε για να βγει το άρθρο. Θα μου πεις και γιατί να βγει; Γι αυτό θέλω να προικίσω τον Βούδα με τον καφενέ και να αποτραβηχτώ στις ερημιές. αλλά δεν ψήνεται...

Τζίλιγχαμ φαίνεται ανεβασμένη στα τελευταία, εκεί που λέγαμε πως θα πέσει εκκωφαντικά. Πάει να παίξει στην Μάνσφιλντ που δεν βγάζει σταθερότητα. Να την δούμε λοιπόν - Ξεκινάμε με απόδοση που είναι το παν. Ούτε 5,00 δεν δίνει ο γκισές στην προτελευταία. Και έχει κάνει και ένα διπλό σε δεκατέσσερις εξόδους. 

Δεν παίζετε αυτό. Μπορεί να κερδίσει; Όλες μπορούν. Οι πιθανότητες που της δίνουν δεν ευνοεί το παιχνίδι μας. 

Κέμπριτζ, άλλη προτελευταία. Τραβάει για την φορμαρισμένη Μπάρσνλει. Εδώ έχουμε απόδοση διπλού, 6,50. Ούτε 5,00 η μια, 6,50 η άλλη. Δυο διπλά σε 14 ματς η Κέμπριτζ. Μια νίκη στα τελευταία δώδεκα η Κέμπριτζ. 

Εμείς θα παίζαμε την Τζίλιγχαμ σε αποδόσεις Κέμπριτζ. 

Μπράντφορντ ίσως την αδικούν λίγο οι αποδόσεις, αλλά η άλλη είναι καταπράσινη. Να πάμε στο σκεπτικό πως κάποια στιγμή θα κοκκινίσει, μπορεί να κοκκινίσει ο σβέρκος μας. 

Κόλτσεστερ να πάει για πέμπτο σερί διπλό; Και τα τεσσάρα διπλά τα έχει κάνει μαζεμένα. Να μην κερδίσει η Κόλτσεστερ γκισέ; Πόσο; 1,25. Μα είναι στοιχήματα αυτά; 

Έχουν και την Τρίτη πασαρέλα τα κορίτσια. Ίσως εκεί χτυπήσουμε τίποτα καλό. Ειδικά εάν δεν είναι ο καιρός σου, το πάσο μπορεί να είναι λυτρωτικό. Για άλλους είναι σώφρον να κυνηγούν την τύχη τους. Ποιος γνωρίζει; 

Από κρύο δεν πρέπει έχετε παράπονο. Βλέπετε όμως πως μας προσέχουν οι Άριστοι; Μην τυχόν και στραμπουλίξει κανένας κάνα αρχίδι, να πάρουν αμέσως μέτρα. Είναι σαν να σκοντάφτει ο μαλάκας και να τα βάζει με την φύση που του δώσε πόδια. Τώρα που με κοιτάζω, αλήθεια μας χρειάζονται τα πόδια; 

Ο Οπαπατζής Βούδα την έριξε την Έβερτον με την Άρσεναλ από νωρίς. Το παλεύει κι αυτός όπως μπορεί. 

Βλέπω να μένουμε εδώ μέσα οι δυο μας. Σαν τους σκατόγεροους στο Muppet Show. Θα μας αντέξει ο κόσμος;  Θα φανεί στο χειροκρότημα...

Υ.γ. Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Πόσο θα υπάρχει και το στοίχημα; Βλέπω να το απαγορεύουν κι αυτό. 






70 σχόλια:

  1. Υπάρχει κανένας φονιάς εκεί έξω;
    Υπάρχει ο Γιάννης ο φονιάς.
    https://www.youtube.com/watch?v=DpA43VOJejA

    Στοιχηματικά οι Αγγλιδούλες είναι για ένα ωραιότατο πάσο.
    Κι εγώ γιατί σημείωσα τόσα ματς ? Εδώ έχουμε το εξής φαινόμενο. Εσύ αφεντικό είσαι σαν τους άλλους τους παλαβούς. Ψάχνεις τρελές αποδόσεις. Εγώ σαν τους παράλλους τους πιο λογικούς, βολεύομαι και με ψίχουλα. Δηλαδή, τί κακό έχουν η Ρέντινγκ, η Σουόνσι και η Χάλ ? Στο πηγάδι κατούρησαν ? Η Φλίτγουντ, η Πόρτσμουθ και η Μπράντφορντ ? Ούτε αυτές μας αρέσουν ? Αμα ψάχνουμε τη Μόνικα Μπελούτσι του στοιχήματος, μάλλον θα τον παίζουμε αιωνίως. Από περιέργεια, θέλω να δω από τις έξι πόσες θα χάσουν.

    Τώρα ο Βούδας τι θα βγάλει για την χλιδή θα δούμε.
    Ο Βούδας είναι μπλοκαρισμένος λόγω της λευκής κόλλας που παρέδωσε το προηγούμενο σουκού. Ολα του αρέσουν και όλα τον φοβίζουν.

    Γι αυτό θέλω να προικίσω τον Βούδα με τον καφενέ και να αποτραβηχτώ στις ερημιές. αλλά δεν ψήνεται...
    Αμα αναλάβω τον καφενέ, τελείωσα. Θα καταστραφώ.

    Τζίλιγχαμ φαίνεται ανεβασμένη στα τελευταία, εκεί που λέγαμε πως θα πέσει εκκωφαντικά.
    Πού την βρήκες τη Τζίλιγχαμ ? Εγώ δεν τη σημείωσα και ψάχνω το γιατί. Μάλιστα, 1 νίκη σε 14 εξόδους. Δεν σφάξανε.

    Κέμπριτζ, άλλη προτελευταία.
    Ποιά Κέμπριτζ, του πανεπιστημίου ? Εκεί που διδάσκουν πως τα φύλα δεν είναι δύο ? Εκεί που δεν θέλουν να ξέρουν για αρχαία Ελλάδα και Ρώμη, επειδή ήταν δουλοκτητικές κοινωνίες ? Γιατί δεν σημείωσα τη Κέμπριτζ ? Μπα, δεν είναι και άσχημο το 6,00 έχεις ένα δίκιο. Αλλά 6,00 σημαίνει 16 τοις εκατό κι αυτή η κουφάλα έχει 2 στα 14. Χιούστον, έχουμε πρόβλημα.

    Μπράντφορντ ίσως την αδικούν λίγο οι αποδόσεις.
    Σε αδίκησα ερημίτη. Να που συναντιόμαστε. Το ξανακοιτάζω όμως και βλέπω τη Στίβενειτζ να έχει ένα περίεργο 12-1-1 εντός. Αλλά η προιστορία είναι υπέρ μας. Μπέρδεμα. Και μάλλον οι αποδόσεις είναι δίκαιες.

    Κόλτσεστερ να πάει για πέμπτο σερί διπλό;
    Ωπα, ούτε αυτό το σημείωσα. Και βλέπω τη Γκρίμσμπι πως νίκησε στο κύπελλο τη Λούτον. Λέτε να πετάνε στα σύννεφα ? Κλασσική περίπτωση βλάβης. Εδώ μπορεί να γίνει κακό. Και σιγά την έδρα. 3 νικες σε 12.

    Τώρα που με κοιτάζω, αλήθεια μας χρειάζονται τα πόδια;
    Πριν χρόνια πήγαινα με λεωφορείο σπίτι μετά τη δουλειά και χάζευα τον κόσμο στα πεζοδρόμια. Και στα ξαφνικά, διαπίστωσα πως ήταν πολύ αστείο το βάδισμα των ανθρώπων στα πεζοδρόμια. Εβαλα τα γέλια μόνος μου και με πέρασαν για τρελό, είχε και συνωστισμό σαν σαρδέλες ήμασταν. Στην επόμενη στάση κατέβηκα γιατί θα έτρωγα ξύλο, ήταν βέβαιο. Στα τέσσερα εννοείται.

    Ο Οπαπατζής Βούδα την έριξε την Έβερτον με την Άρσεναλ από νωρίς.
    Ο σύντροφος είναι σπουδαίος παίκτης, τον έχω καταλάβει. Πες του να γράφει εδώ μέσα. Μια χαρά κερδίζουμε και στον ΟΠΑΠ.

    Βλέπω να μένουμε εδώ μέσα οι δυο μας. Σαν τους σκατόγεροους στο Muppet Show. Θα μας αντέξει ο κόσμος;
    Εγώ δεν γράφω για τον κόσμο. Δεν τον γνωρίζω τον κύριο.












    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ρε Βούδα. Ο Οπαπατζής μου φαίνεται δεν έχει ούτε υπολογιστή. Εφημερίδα και σε κάνα φίλο να δεί τίποτα.

    Για την τρέλα μας γράφουμε, αλλά βάζω και το κοινό να μην παραπονιέται.

    Όλα χρειάζονται μωρέ και τα δικά σου,και τα δικά μου και των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να είμαι δίκαιος, και οι δικές μου αγγλιδούλες έχουν σοβαρά μειονεκτήματα. Η Πλίμουθ έχει πανίσχυρη έδρα και την παράδοση υπερ της. Η Ρέντινγκ έχει εκτός 3 στα 15. Η Σέφιλντ κυνηγά την αυτόματη άνοδο. Η Φλίτγουντ έχει 4 σερί ήττες. Και πάει λέγοντας.

      Διαγραφή
  3. Η πρώτη ανάγνωση της Πρέμιερ. Δεν θα γίνετε σοφότεροι. Η προηγούμενη αγωνιστική ήταν εξαιρετική και μου είχε φανεί άθλια. Με τί κουράγιο να παίξω τώρα ? Σημείωσα Γουέστ Χαμ και Εβερτον. Σιγά τα λάχανα. Και έχω βάλει και ένα ερωτηματικό στη Σίτι. Μεγάλη κατραπακιά η έρευνα εις βάρος της. Οι παίκτες πώς θα αντιδράσουν, αναρωτιέμαι ? Και απαξιώνονται τα πρωταθλήματα που πήραν, και το μέλλον τους αβέβαιο αν τιμωρηθεί η ομάδα με κανέναν υποβιβασμό. Θα σκέφτονται τον αγώνα ή τη μεταγραφή τους ? Είναι και κυριακάτικο, θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την ησυχία σου. Και αύριο μέρα είναι. Δύσκολο πάντως να έχουμε πάλιτόσο χάλια φαβορί.

    Ο Πεπ δεν έχει κι άλλη ομάδα για να πάει. Δεν βλέπω που μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ερημίτης δε θέλει να παίξει κάτι ...
    Όλα του βρωμάνε
    Όλα του θυμίζουν
    Κάτι κοιτάει για την Τρίτη 14/2 ....γιορτή των ερωτευμένων είναι ....να ερωτεύτηκε καμία κολασμένη ?
    Ποιος τον ξέρει ? Θα δειξει ....
    Αφήνω το σχιο εδώ ως σημάδι για να επανέλθω αν χρειαστεί ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαζεύω τις αποδόσεις και βλέπω πως η Μπρέντφορντ έχει κατέβει στο 6,15 από 7,50. Χθες στο ματς σημείωσα νο μπετ. Με την Εβερτον η Αρσεναλ δεν έπαιξε καλά και αναρωτιόμουν αν ξεκινάει ντεφορμάρισμα. Και ο Νίκος έγραψε πως περιμένει κάποια κοιλιά, μπορεί να το πάει μέχρι τέλους σε φουλ φόρμα ? Τίποτα δεν αποκλείεται. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως η Μπρεντ έχει να χάσει από τις 23 Οκτώβρη. Αήττητη έκτοτε, νίκησε Σίτι εκτός, Λίβερπουλ εντός και ισοπαλη με Τότεναμ. Πιο πίσω είχε νικήσει τη Γιουνάιτεντ 4-0 εντός και είχε χάσει από την Αρσεναλ 0-3. Για κάποιο λόγο θεωρώ απίθανο το διπλό εδώ. Είναι πιο νορμάλ να ξαναχάσει επιτέλους η Μπρέντφορντ παρά να ξαναχάσει στο καπάκι η Αρσεναλ. Ενστικτο. Κι επειδή το τραίνο το χάσαμε στην Εβερτον, δεν νιώθω σίγουρος πως το προλαβαίνουμε σήμερα. Μπορεί να αποδειχτώ λάθος, αλλά δεν σκοπεύω να εμπλακώ.

    Τώρα η Γουέστ Χαμ δίνει 3,30 κάτι, σκατοστοίχημα δηλαδή. Η Εβερτον από την άλλη έχει γίνει πάμπλικ μπετ, παντού την προτείνουν, μπορεί να βγει και δεν θα είναι άσχημα να τσεπώσεις ένα 6,50. Δεν νομίζω ομως ότι θα το παίξω. Καμιά ηρωική ισοπαλία ίσως έρθει. Ηρωική για τη Λίβερπουλ εννοώ, ρε τί φτάσαμε να γράφουμε... Εγώ θέλω να παίζω τη Λίβερπουλ όταν είναι αουτσάιντερ. Αλλά φέτος είμαστε για κλωτσιές. Μόνο τη Σίτι κουτουπώσαμε και κάναμε σαν παλαβοί εδώ μέσα.

    Στα υπόλοιπα της Ευρώπης, έτσι όπως τα μελέτησα βιαστικά δεν βλέπω τίποτα αξιόλογο. Ακολουθούν και τα ευρωπαικά κύπελλα μεσοβδόμαδα, ίσως το άλλο σουκού να έχει περισσότερες ευκαιρίες.

    Τζίφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μόλις είδα πως σε 4 μέρες έχουμε το εξ αναβολής Αρσεναλ-Σίτι. Ενας λόγος παραπάνω να καθαρίσει το ματς σήμερα η Αρσεναλ πάση θυσία, ώστε την Τετάρτη να κυνηγήσει με ηθικό μια νίκη μισό τίτλο. Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωπα, πώς μου ξέφυγε αυτό ? Λειψία-Ουνιόν μεγάλο ντέρμπι Βερολίνου. Η Λειψία με σοβαρές απουσίες και με υποψία φρεναρίσματος, η Ουνιόν σε αφύσικη φόρμα αλλά έχει 12 νίκες, περισσότερες κι από τη Μπάγερν. Εχουμε θέμα εδώ. Ποιά είναι η γνώμη σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. 11/2
      Άρσεναλ - Μπρεντφορντ (7,00)
      Στίβενεϊτζ - Μπραντφορντ (4,33)
      Λειψία - Ουνιόν (5,00)
      Σεβίλλη - Μαγιόρκα (4,75

      Διαγραφή
    2. Εμείς Sidd την έχουμε σταμπαρει εδώ και 4 μέρες και την έχουμε svl...

      Μέχρι εκεί όμως...
      Ας έρθει ότι θέλει...

      Το καλό το κολασμένοι το στοίχημα είναι στις 14/2 ....παραμονεύουν ε και ευελπιστούμε...

      Διαγραφή
  9. Ωραία τα αναλύει ο Βούδας. Ντέρμπι Βερολίνου λέει. Στο ζωντανό με τα παιδιά..

    Μπράντφορντ 5,25 για να δούμε πως θα ξεκινήσει το ματς.

    Τζίλιγχαμ 4,20. Ουδεμία εμπλοκή εδώ. Ποτέ μην λες ποτέ θα μου πεις...

    Στις πέντε κερνάμε καφέδες σήμερα




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καφέ και κοιτάμε μήπως προκύψει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλύτερα που δεν παίξαμε, τα φαβορί πάλι πάρτι κάνουν. Τζίλιγχαμ 3,60 στο ζωντανό - 1-0. Ρε παιδάκι μου τι γίνεται πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα γύρισα και κοιτάζω τα σκορ.
    Πέφτει ξανά πολύ ξύλο.
    Σουόνσι, Κεμπριτζ, Πορτσμουθ, Τζίλι, Μπράντφορντ όλες τον πίνουν.
    Η Μπρέντφορντ παίζει στα ίσια την Αρσεναλ, είχε και δοκάρι.
    Η ανώμαλη η Τότεναμ δύο γκολ έχει ρουφήξει και θα μετρήσει κι άλλα.
    Θέλει εξορκισμό το μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα.
      Για μας μιλάω.
      Διαβάζω τρελά πράγματα.
      Στο τσακ να παίξεις Σίτι.
      Στο τσακ να παίξεις Μανσφιλντ.
      Δεν σε αναγνωρίζω.

      Διαγραφή
  13. Ρέξαμ - Γουελντστοουν κοιτάμε ...
    Από κοντά και τα υπόλοιπα που δώσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έβαλε η Ρεξαμ πάλι.
      Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
      Καλά ρε τους πληρώνει να χάνουν ?
      13-0-0.

      Διαγραφή
  14. Φλίτγουντ και Κόλτσεστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γκολ η Φλήτγουντ του Βούδα. 0-2 η Σέφιλντ μέσα στο 'Ιπσουιτς. Μπρέντφορντ στέκεται καλά. Μα που είναι αυτός ο Βούδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ημίχρονο κάτσε να δούμε εάν υπάρχει κάτι. Στο τσακ ήμουν να ρίξω Μάνσφιλντ στο 2,25.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εφαγε και τρίτο η Τότεναμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άκρινγκτον έδινε 3,20 πήγε 4,33 και τώρα 3,75. Γιατί να μην κερδίσει ο χάλιας τον ρεζίλι; Κόλτσεστερ θα ισοφαριστεί προς το τέλος. Τσάρλτον ισοφάρισε στα αποδυτήρια. Άρσεναλ θα πει ο Βούδας και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απαντήσεις
    1. Τί να το κάνεις κι αυτό ?
      4,00 έδινε το διπλό.
      Δεν παιζόταν.

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Να δεις πόσα θα βγουν σήμερα που δεν παίξαμε τίποτα.

      Διαγραφή
  21. Το μόνο λάιβ που βλέπω είναι το pamestoixima.
    Και σήμερα δεν ανοίγουν όλοι οι αγώνες.
    Πάλι το λαπτοπ κάνει νερά.
    Δεν βλέπω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στη Μπουντεσλίγκα όλα τα φαβορί νίκησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1-0 ο Αρτέτας και πολύ χαίρομαι που δεν την πατήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φλίτγουντ Κολτσεστερ Μπράντφορντ
    Και μου λες να είμαι ήρεμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπραντ και Μπρεντ Χου και οι δύο...


    Μια απ' τις δυο θα την κάνει τη μαγκιά...ας είναι η Μπρεντ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπράντφορντ 2-3. Τώρα ποιος τον ακούει και με το δίκιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ουνιόν δεν πηγαίνω να παίξω.
    Προτιμώ να φάω το γιουβέτσι μου.
    Θεωρητικά κάτι κάναμε.
    Πρακτικά τον πούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μουσικοθεραπεία.

    https://www.youtube.com/watch?v=8EHHUiRuJAk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπόρνμουθ γκολ. Χάσαμε την πίστη μας βλέπω. Για κανόνισε κανένα εξορκισμό. Κάνε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1-2 και η Ουνιόν.
    Η Ουνιόν.
    1-2.
    1 η Λειψία.
    2 η Ουνιόν.
    Η Ουνιόν 2.
    Η Λειψία 1.
    Πείτε μου τί να σπάσω ?
    Θέλω να σπάσω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν μου κάνει καλό το στοίχημα.
    Γιατί συνεχίζω να παίζω ? Πείτε μου.
    Ημουν άλλος άνθρωπος παλιά.
    Ο χιονιάς και ο φονιάς.
    Τώρα καταλαβαίνω.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σήμερα είχαμε 4 ματς svl , αυτά εδώ...

    11/2
    Άρσεναλ - Μπρεντφορντ (7,00)
    Στίβενεϊτζ - Μπραντφορντ (4,33)
    Λειψία - Ουνιόν (5,00)
    Σεβίλλη - Μαγιόρκα (4,75)


    Πέρασε η Μπραντ (4,33) και η Ουνιόν (5,00) με ανατροπή και οι δύο .
    Διόλου άσχημα ο κ Πρε. ...

    Εμείς κλασικά με το πουλί στο χέρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αύριο άλλη μέρα...

    Σβήνω τα φώτα του καφενέ και φεύγω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Eίπα θα σηκωθώ σήμερα και θα μου έχει περάσει. Αλλά δεν. Εντάξει δεν βράζω από θυμό, αλλά νιώθω μεγάλος μαλάκας. Οι αγγλιδούλες πλήρωσαν και δεν παίξαμε. Θα παίζαμε 6-7 μονάδες, θα παίρναμε πίσω 12 στην χειρότερη περιπτωση. Η Γουέστ Χαμ δεν έχασε. Η Λειψία κέρδισε. Κι εδώ θεατές. Χάθηκε η ευκαιρία για σπουδαίο ταμείο. Ζέσταινε η γυναίκα το γιουβέτσι και είπα να καθίσουμε να φάμε σαν άνθρωποι. Να ντύνομαι να τρέχω στο πρακτορείο βραδιάτικα μου φάνηκε βουνό, πάρε τον πούλο Σιντάρτα. Και φάε το φαί σου. H Λειψία ρε παιδιά γιατί δεν ήταν κανονικό sans voir και την περιμένατε στο ζωντανό ? Η Στίβενειτζ αφού έριξε 3-0 στη Λέιτον, έχασε το κέφι της, μια ισοπαλία και μια ήττα έκτοτε. Απλά πράγματα. Η Γκρίμσμπι πλήρωσε την πρόκριση στο κύπελλο, είχε αλλού το μυαλό της. Απλά πράγματα. Πού καταλήγουμε ? Δεν έχουμε και αρχείο να πάρει ο διάολος, στα τυφλά πηγαίνουμε. Υπάρχει περιοδικότητα, τα έχουμε ξαναπεί και συνεχίζουν να ισχύουν. Οι αγγλιδούλες μια χαρά είναι, ίσως δεν βρίσκεις τις μεγάλες παλιές αποδόσεις γιατί κατάλαβαν και οι μπουκ ότι οι διαφορές είναι μικρές. Τώρα έχουν και τις xgoals μετρήσεις και βλέπουν πράγματα που εμείς δεν τα βλέπουμε. Θέλει υπομονή το άθλημα, και πρέπει να ελέγχεις εξονυχιστικά τα δεδομένα. Δηλαδή ομάδες με 1 και 2 στα 14 δεν παίζονται, τί να κάνουμε, είναι αναξιόπιστες, δεν πρέπει να κυνηγάμε φαντάσματα, θέλουμε κάτι χειροπιαστό για να πιστέψουμε. Επίσης, πρέπει να κάνουμε κάποιες φορές μικρούς συμβιβασμούς με τις αποδόσεις, μην τα θέλουμε πάντα όλα δικά μας. Και πρέπει να παίζουμε, το βασικότερο. Γιατί αν τα σκεφτόμαστε και δεν τα παίζουμε, δεν κάνουμε δουλειά. Ο καθένας τα παιχνίδια του. Για να ξεθυμάνω τα γράφω όλα αυτά, δεν κουνάω το δάχτυλο σε κάνενα, ελπίζω να το καταλαβαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρίξε μπινελικι Sidd να ξεθυμανεις....
    Κέρδος είναι κι αυτό:)))

    Η Ουνιόν ήταν πολύ μικρό το σημείο για sv...για να το πω πιο απλά θέλαμε το 2dnb στο 5,00 για να παίξουμε....τώρα αν με ρωτούσες για Χ2 θα σου έλεγα Μπρέντφορντ....ΔΕΝ έχανε η Μπρεντ χτες απ' την Άρσεναλ....δε λέω περισσότερα γιατί με γνωστό το αποτέλεσμα είναι unfair....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κάτσε να φτιάξω καφέ να διαβάσω Βούδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παρακολουθούμε Τβέντε με Φολενταμ....
    Πίνουμε και απογευματινό καφεδάκι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φολενταμ τρώει 3 ....σβου ...εντάξει ...

    Ο Άγιαξ γιατί γαμιεται ομως ???
    Γιατί?
    Πόσο πόρνη είσαι μωρη μπαλλα?
    Πόσο πόρνη είσαι ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ωραία τα λέει. Σου λέει, άλλοι καταστρέφονται από το πολύ παίξιμο και εμείς κινδυνεύουμε από την απραξία. Περιμένεις το ιδανικό στοίχημα. Υπάρχει; εάν όχι γιατί σκοτώνεις την ώρα σου.

    Σε λίγο Σίτι. Θα τους καθαρίσει ο Πεπ τώρα που μύρισε κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Χαράρι έχει ξεφύγει λέμε. Την ψώνισε. Μπερδεύει τις μηχανές, τους καταναλωτές με τις πούτσες που έχει στο κεφάλι του. Να μιλάει αυτός ο παπάρας ελεύθερα και να κυνηγούν την αντίθετη γνώμη.

    Εδώ κάτω στα σχόλια σιγά μην το βρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 1,66 έδινε να κερδίζει η Σίτι στο ημίχρονο. 2,00 λέω στο γκισέ. 1-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 3-0 η Σίτι ημίχρονο. Ποιος την πιάνει τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή