20 Ιαν 2016

"Ένας αναπτήρας και η Έξετερ"



Ένας αναπτήρας που έπεσε - δεν έπεσε - βρήκε - δεν βρήκε - έδωσε μια νότα ζωής, στο έρμο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πως σχολιάζουν οι ενδιαφερόμενοι τα περί αναπτήρα - μπόμπα -
δικαιώνουν αυτούς που υποστηρίζουν πως έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει. Όταν δεν υπάρχει η παιδεία, να δεις τι μαλακία είναι η προσγείωση του αναπτήρα - το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτη!

Και όταν ακούς για κάτσε ρε δεν έπεσε και βόμβα ναπάλμ στον Κουλιμπαλί - έκανε θέατρο το παιδί,  το γυρνάς στην παλαβή με Σαββόπουλου - "τι να καταλάβουμε οι φτωχοί". Γιατί άμα δεν τρως σανό από τους "πνευματικούς" ταγούς των θυρών, έχεις ένα θέμα να καταλάβεις πως η πέτρα που πέφτει στον παίκτη μας είναι κατακριτέα, ενώ αυτή που ρίχνουν οι οπαδοί μας σε αντίπαλο συνήθως την παίρνει ο άνεμος.

Και κει που αλλάζεις κανάλι είναι όταν ακούς πως δεν ξέρουμε αν είναι οπαδός μας - μπορεί κάποιος να είδε φως και μπήκε και έριξε και έναν αναπτήρα έτσι για το καλό - και συνεχίζει ο άτιμος και το πάει πιο μακριά - αν τιμωρηθούμε θα γυρνάω από γήπεδο σε γήπεδο και θα πετώ ότι βρω μέσα. και είναι ικανός αφού σε αυτή την σαπίλα νιώθει χρήσιμος. Τώρα να τους πεις για την φράση του Λένιν "χρήσιμος ηλίθιος" τον "έφαγες" τον αναπτήρα στο κεφάλι.

Και ενώ δεν έχουμε λύση το θέμα με τον αναπτήρα έρχεται ο υπουργός και σου κλείνει την θύρα - ποια θύρα; μια θύρα δεν έχει σημασία όλες ίδιες είναι - πετάει την μπάλα στην εξέδρα κοτζάμ υπουργός; 

Και ο διαιτητής; - αγρόν ηγόραζε, αλλά δεν ήταν στο σημείο που έπεσε ο αναπτήρας. και έχουν οι άτιμοι επιλεκτικές αισθήσεις, όταν θέλουν βλέπουν και την τρύπα της βελόνας ενώ όταν κάνουν τους Κινέζους κοτζάμ ελέφαντας είναι δυο μέτρα οφσάιντ και λένε παίζετε...

Και πάει η Έξετερ στον Άνφιλντ σήμερα για τον επαναληπτικό με Λίβερπουλ - και δεν βλέπει το αουτσάιντερ με τίποτα ο μπουκ και το έχει φτάσει στο θεό. είναι και νωπή η κρυάδα που έριξε κει μέσα ο Ρούνει και σου λέει ο Κλόπ δεν με παίρνει για δεύτερη σφαλιάρα. δεν θα είναι και το χωράφι που ήταν στο πρώτο παιχνίδι στο Έξετερ θα κάνει και πάλι αλλαγές, αλλά δεν θα μπει χαλαρά για να δώσει τύχη στο αουτσάιντερ. 

Δυσκολεύει το πράγμα εδώ όπως και με τα χθεσινά αουτσάιντερ του κυπέλλου γιατί ζητάνε τις πιθανότητες που έχουν να μην χάσουν από τα φαβορί να τις εξαντλήσουν σε δυο αγώνες κολλητούς.

Τα υπόλοιπα σημερινά και αυριανά μας αφήνουν αδιάφορους...






1 σχόλιο:

  1. Στο 15 άνοιξε το διπλό της Έξετερ - τελικό 3-0. είπαμε δεν χαρίζουν, δανείζουν - και μάλιστα με υψηλό τόκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή