22 Ιαν 2018

"Άνθρακας ο ειδικός"


«Άνθρακας ο ειδικός  - το φτιασιδώνω και λίγο, για να μην ζητήσει πνευματικά δικαιώματα ο άλλος. Έλα ρε χριστιανέ μου του λέω, ένα βράδυ εκεί στο καφενείο, να δώσεις στον κόσμο τα φόντα σου.

Να μιλήσεις πιο επιστημονικά, μήπως σώσουμε κανέναν. Έχει μια τάση ο λαός, να ακούει πιο καλά, αυτούς που δεν καταλαβαίνει. Να μιλήσεις για πιθανότητες, για γκανιότες, για τα άχαστα, που όλο και κάποιο χάνει και μεγάλη ζημιά τους κάνει.

Για το επαγγελματικό παιχνίδι των μπουκ  - σε αντίθεση  με την ερασιτεχνική νοοτροπία των περισσοτέρων παικτών. Κάτι θα βρεις να πεις ειδικός είσαι…»

Και γυρνά ο ειδικός και μου λέει -  «εγώ τι θα πάρω; - έτσι θα τα πω; Κάτι πρέπει να βγει και για μένα…»

Τον διαολόστειλα τον παπάρα, τον ειδικό – ρε καημό που τον έχουν όλοι, να κονομήσουν  από το στοίχημα, ενώ δεν έχουν κερδίσει κουπόνι…

Έχει και θαμώνες τούτο το λοξό καφενείο, που βγάζουν ιδέες καλές. Την Λυών έβγαλαν προχθές. Περνάει, δεν περνάει μια σκέψη, ένα παιχνίδι αυτό που μετράει, είναι ο τρόπος που προσεγγίζεις τον γκισέ.

Μια και είπα γκισέ – νάτος ο γκισές με αυριανές αγγλιδούλες λίγες και όχι καλές. «Να χαρώ εγώ ομορφιές του λέω. Τα πουλάς ρε λαμόγιο, τούτα για αύριο;

Ρόδεραμ(1,98) – Μπράντφορντ(3,58) – κορώνα, γράμματα το παίζουν αυτό; φαβορί η Ρόδεραμ; Δεν διαφωνώ – να την κοντράρω δεν μπορώ. Η άλλη και φόρμα χάλια και απόδοση χάλια – άσε που έχει να φέρει Χ από του Νώε την εποχή.

Σκάνθορπ(2,35) – Ντόνκαστερ(3,04) – πάρτο αυτό από δω, θα με βαρέσει κάνα εγκεφαλικό. Η Ντόνκαστερ έδειξε χαρακτήρα έχανε 2-0 στην Στριούσμπερι και το έκανε 2-2. Και τι θες να παίξω να ξαναχάσει η Σκάνθορπ εντός στο 3 και κάτι ψιλά; Κάτσε καλά ρε…

Νιούπορτ(1,84) – Μόρκαμ(4,21) – έκανε τρεις νίκες δυνατές η Νιούπορτ και να την φαβορί καβάλα στο άλογο. Έπεσε και το διπλό κάτσε να τα μαζέψω και από δω…

Νοτς – Κάουντι(1,69) – Κρόουλι(5,01) – να ξαναχάσει η Κάουντι, ενώ προχθές έκανε την πρώτη ήττα εντός. Που τα βρήκες αυτά ρε γκισέ;

Και επειδή έχω κέφια σήμερα και  για νη μην ξεχνιέται ο Nklaps  θα κλείσει την χρονιά όπως την άνοιξε – έχει κάτι μήνες να μας ετοιμάσει, ένα από εκείνα τα λοξά του τα αρθράκια.

Τα μπούκια κιόλας άρχισαν παιχνίδι - να το βγάλει στην ώρα του 8,00 απόδοση – να το βγάλει μέσα στην επόμενη δεκαετία 1,30 και να παραιτηθεί από συντονιστής και να μας μουντζώσει, για να μην βγάλει τίποτα 3,00.

Και τον Fiarplai τον βλέπω λίγο νωχελικό στα τελευταία – θα την πάρει και αυτός την αποστολή εν καιρώ και χωρίς ασυλία…

Για πιάστε δουλειά να δείτε, το διπλό την Σαντχάουζεν στην Γερμανία 2…












63 σχόλια:

  1. Σουπερ και αυτο το αρθρο. Μην ανησυχεις μπαζ δεν ζηταω πνευματικα δικαιωματα οι ατακες οπως και τα ωραια σημεια πρεπει να διακινουνται ελευθερα....καλα κατσε καλα πανηγυρισμος στ 2-1 το χα βαλει και ασσο και διπλη ευκαιρια. Λυων απο τα παλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ειδαμε Μπαζ το γερμανικο.
    Βλεπω και μια Ουντινεζε κουκλα σε ολα της .Κερδαει ομως ; Εδω σε θελω :))
    Απο ειδικους που δεν εκλεισαν κουπονι χορτασαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τη σειρά! Ενα-ένα.

    1) Μπαζ, το ξέρεις αυτό το "είπαν στην γριά να... ανεβάσει κείμενο και αυτή ξεσκίστηκε"; Χαχαχα! Εννοείται σούπερ και αυτή η αναρτηση. Για λόγους Πολιτικής δεν σου λεω να ξεκουραστείς, γιατι θα κανεις πάλι κανα τρίμηνο να γραψεις! Συνεχισε ετσι! Φωταγωγημένος ο καφενες.

    2) Ρε μάστορα. Ρε αρχηγέ:
    Να βγαλω στην ώρα μου: 8.00,
    Να βγαλω σε μια δεκαετια βαθος χρόνου: 1.30
    Να μη βγαλω και να παραιτηθώ: 3.00
    Εκατσες να δεις πόση γκανιότα παίρνεις; 18,5%! Εχεις το θρασος και μιλας για τους Γκισέδες! Εσυ εισαι χειρότερος! Χειρότερος και από τον ΚΛΟΠΑΠ! Θα μου πεις, πως θα πληρώσεις τον Ειδικο... Εχεις ενα δίκιο εδω. Δεν το ειχα σκεφτει.

    3) Σαντχαουζεν την κοιταξα νωρίτερα, (6.50 ηταν, 7.00 πλέον) αλλα μου φανηκε μπέρδεμα και την "πέταξα στο χαντακι" (όπως στο ανεκδοτο).
    Πάμε σουαρέ με το γνωστό αμίμητο και ανεπανάληπτο στιλ του Μπαζ:

    Ιγκολσταντ (1.53) - Σανταχουζεν (7.00)
    Τί όνειρο είδε πάλι εδώ ο γκισές; Πώς γκένεν ρε γκισε ισόβαθμες ομάδες με την ίδια φόρμα η μία να δίνει 1.53 και η άλλη 7.00; Ο,τι να ΄ναι! Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια! Θα μας κάνεις να ξεχάσουμε και αυτα που ξέραμε. Θα το δει και ο Ειδικός και θα διπλασιάσει τις απαιτήσεις του!

    Θα μου πεις Μπουντεσλίγκα ηταν η Ιγκολσταντ κάτσε καλά. Το ίδιο είναι; Ιδια πέραση εχουν στον κόσμο; Μαγαζί γωνία. Μα εχει την τρίτη χειρότερη εδρα λεω εγώ. Ναι αλλα εκανε 3 νικες στα 4 τελευταια εκεί μέσα, λέει με ετοιμοτητα ο γκισες και η Σαντχαουζεν εκτός εδρας χάνεται. Ναι αλλα όλα αυτα ΠΡΙΝ τη διακοπή, λεω. Ενα μηνα κοντα έχουν να παίξουν. Εχουν ξεχασει τι σχημα εχει η μπάλα. Ιδιες φόρμες αλλα, ...πάει η φόρμα! Τί να το κανω; Με τι κριτήρια να παίξω; Α, για να σου πω (αντιτείνει ο γκισές και με κοιταζει λοξα). Μην τα θελετε όλα δικα σας εσείς οι παίκτες! Εχω και σε Αιγυπτο στην τελική αμα θες! Αυτοί δεν ειχαν διακοπή. Απ' όλα έχει ο γκισές!

    Γι αυτό σας είπα ότι είναι μπέρδεμα. Πριν τη διακοπή θα το έδινα 5.50 το διπλό εντελως πρόχειρα. Μετα τη διακοπή τί διασφαλίσεις να ζητησουμε για να παίξουμε; Μας φτανει το 7.00 ρε Μπαζ?

    Εσείς τι λέτε;

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσε ρε γιατι μπερδευτηκα .Εσυ εγραφες εδω παραπανω η ο Μπαζ ??
      :))
      Παντως εγω πονταρω το 8αρ .Πιο συνεπη , ακριβη ανθρωπο και παιχτη απ τον nklaps δεν εχω γνωρισει.Εντοπισα λαθος του μπουκ και το πονταρω :))

      Διαγραφή
  4. Ηρθε κι ενα 12 αρι ξεκουδουνο της Σουονσι να μας τσαλακωσει τα νευρα.
    Καλα λεει ο Δημητρης , Λιβερπουλ και Τοτενσμ σε στελνουν αδιαβαδτο κατευθειαν με εγκεφαλικο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα ξεκούδουνα Μιχάλη πρέπει να τα συζητήσουμε μια μέρα. Επειδή ακριβώς είναι και τα πιο κερδοφόρα, πρέπει να βρούμε μια μέθοδο να τα αναγνωρίζουμε καταρχήν. Σε δεύτερο βαθμό, πρέπει να μάθουμε και να τα παίζουμε. Μια μέρα που θα έχω όρεξη, ίσως ξεκινήσω μια ανάλυση. Το μόνο που θέλω να πω και σταματάω τη συζήτηση είναι πως το Σουόνσι-Λίβερπουλ προχθές έβαλα να το δω σε στριμ και στα 30 πρώτα λεπτά η Λίβερπουλ ήταν αγνώριστη. Δεν είχε κάνει όχι ευκαιρία, ούτε οργανωμένη επίθεση. Το 1Χ στο λάιβ εκείνη τη στιγμή έδινε ακριβώς 3,00.

      Διαγραφή
    2. Kαι βεβαια Δημητρη
      Γι αυτο ειναι οι κεφενεδες και ειδικα αυτος εδω..
      Λες να παρεξηγηθουν οι αλλοι που θα μιλαμε για στοιχημα :))
      :))

      Διαγραφή
  5. καλησπερα σε ολους τους θαμωνες του καφενε. Τα άρθρα και τα σχόλια σας είναι ακρως ενδιαφέροντα. Με λένε Γιώργο, (Pas75) και μπορω να πω ότι αυτή η γωνια εδω σε συνδυασμό με το θέμα του nklaps που διαβαζω, αλλάξε τον τρόπο που βλέπω το στοίχημα και φυσικά τον τρόπο που ποντάρω. Έχω ξεκινήσει μια προσπαθεια σε καποιο φόρουμ και από τουδε και στο εξης υα μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου. Από χτες ξεχώρισα τον αγώνα της παρτικ με την σελτικ. Σύμφωνα με την φόρμα των ομάδων η τιμή της παρτικ είχε αξία. Κατ' εκτίμηση μου οι πιθανότητες είναι 25-20-55.Τώρα παρατήρησα ότι έπεσε στο 12, οπότε σκεφτομαι να την αφήσω εκτός αν μέχρι την έναρξη του ματς ανέβει περίπου στο 14 οπότε θα έχει αξία (πάνω από 5) και η ΔΕ αλλα΄και το DNB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσορίζουμε τον φιλο Γιώργο στο blog.
      Τον ευχαριστουμε για τα καλά του λόγια.
      Είναι ωραίο να μεγαλώνει η παρεα μσς. Χαιρόμαστε που θα μοιράζεσαι μαζι μας τις στοιχηματικές σου σκεψεις Γιωργο.
      :)

      Διαγραφή
    2. Καλώς ήρθες στην παρέα Γιώργο.
      Για πες μας όμως. Παίζεις μόνο αουτσάιντερ ή ρίχνεις κλεφτές ματιές και στα φαβορί? Καθαρά σημεία ή και ασιατικά? Προβλεπτικός παίκτης ή κυνηγός αξίας? Ομολόγησε!!! Μασονικές δοκιμασίες. Ετσι και περάσεις, κατευθείαν χρίζεσαι αρχιμάγιστρος.

      Διαγραφή
    3. Καλωσορισες και απο μενα Γιωργο.
      Θα κανω μια ευχη : Να μεινεις και να εχεις φωνη , να μας λες τις σκεψεις σου , τις ιδεες σου .
      Παραλιγο η Παρτικ , μια χαρα το ξεκινησε , αρα η σκεψη σου καλη :))
      Αν εχεις συχνα τετοιες ιδδες μια χαρα εισαι :))

      Διαγραφή
  6. Εχουμε χασει τον παλιουρα ρε παιδια...
    Ο George που ειναι ?
    Γιωργο θα εμφανιστεις η να βαλω Νικολουλη σε δραση ? :)) :))
    Αν δεν εμφανιστεις σε 3 μερες αναλαμβανει η Νικολουλη :)

    Και ο Sotos ???
    Καπου χαμενος στην 5η κατηγορια Γερμανιας ηταν οταν ο Νικος μας εδινε tips απο τη διασημη λιγκα της Ταζμανιας :))
    Σωτο ισχυει και για σενα το ιδιο με το Γιωργο :))

    3 μερες αλλιως πειτε αλευρι....
    .....η Νικολουλη θα σας γυρευει :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα. Λοξές σκέψεις για το Σου/Κου:

    Ιπσουιτς στο 5.50. Οι Γουλβς δινουν δικαιωματα, αλλα και η αλλη βρε παιδι μου ειναι ...ή του Ιπσουιτς ή του βαθους. Η εδρα τους ειναι δυνατη, αλλα η φορμα οχι καλη. Μπορεί όμως να σε κερδίσει ετσι απλα "στο ξεκούδουνο". Εδω θα εμπλεκα με τον ασο αν παει καθαρα πανω απο 6.00.

    Νορθαμπτον στο 7.00 με 3 σερι νικες, αλλα η Μπλακμπερν δεν δινει πατηματα. Τωρα πήγε στο 9.00. Εδώ ψάχνεις ρεπορτάζ μην σου εχει ξεφευγει κατι και το ξαναβλέπεις.

    Φαβορί της πλάκας η Μπριστολ Σιτι με 0 νικες στα 6 ή 7 τελευταια, και με εξτρα κουραση, αλλα και η ΚΠΡ σε απογοητευει αν και μπορεί και κερδίζει και αυτή "στο ξεκούδουνο". Τωρα πήγε 4.50. Είναι μια σκέψη.

    Κοιταξα και τη Φραιμπουργκ απο Γερμανια, αλλα το 8.00 εγινε 7.00 και τωρα 7.50 και ναι μεν ειναι καλο αουτσαιντερ αλλα εκτος εδρας η Φραιμπουργκ "δεν κερδιζει".

    Και τέλος ένα εντελώς τρελό από τα Χωριά του Νοτου της Αγγλίας: Πρωτος με Τελευταίο, αλλά ο τελευταίος παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα εικόνα στα τελευταια 4 ματς. Δεν θα το έλεγα εντελώς ασυμμετρο χτύπημα.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα χωρια της Αγγλιας η Γουαιτχωκ για το 2018 ειναι αηττητη και εχει την καλυτερη φορμα οοοοολης της κατηγοριας.
      Ναι μπορει να φαει 3 ( λεμε τωρα ) αλλα ασσυμετρο στοιχημα δεν το λες .
      ΠΟΝΗΡΟ το λες
      ΕΞΥΠΝΟ το λες

      οχι ασυμμετρο .

      :))

      Διαγραφή
  8. καλησπέρα σας. Συμφωνώ με το σχόλιο του Νίκου για την Γουαιτχωκ και η αποδοση της σε σχέση με την εικόνα της ειδικα΄στα τελευταια ματς, έχει αξία. Από μια πρώτη ματιά που έριξα για το ΣΚ, ξεχώρισα κάποιες περιπτώσεις για παρακολούθηση.
    1) Αμπερντιν-Κιλμάρνοκ 1,61-4-5.
    4-2-0 η φορμα της κιλμαρνοκ και στα τελευταια 6 εκτός 2-4-0.
    2) Φέγενορτ-Ντεν Χαγκ 1,20-6,5-13.
    3-2-1 η φορμα της φιλοξενουμενης και στα τελευταια 6 έχει 3-0-3. Επισης εκτος εδρας γενικα έχει 4-0-4. Σιγουρα η αποδοση της δεν ειναι για 13.
    3) Χιχον-Ταραγονα 1,57-3,6-6,5.
    Στα τελευταια 6 εκτος η ταραγονα έχει 4-1-1. Προιστορια στην εδρα της χιχον 0-2-2. Εκτιμώ ότι το 6,5 είναι καλό για την φιλοξενούμενη.
    4)Μακαμπι Χαιαφα-Μακαμπι Τικβα 1,85-3,3-4,5. Η εικονα των ομαδων δεν δικαιολογει τις αποδόσεις. Αν το διπλό πάει στο 5 θα ασχοληθώ μαζί του.
    5)Σέλτικ-Χιμπερνιανς 1,25-5,75-9.
    Μια ηττα για την φιλοξενουμενη εκτος στα τελευταια 6. Στις 30-9-2017 στην εδρα της Σελτικ 2-2. κατα την εκτιμηση μου το διπλο έχει 20% πιθανότητς και όχι 11 που δίνει ο μπουκ.
    6)Παρί-Μονπελιε 1,14-8,5-17. Δευτερη σερί ήττα για την Παρι; Δυσκολο θα πουν οι περισσπτεροι. Η μονπελιε στα τελευταια 6 εκτος εχει 2-4-0. Εκτός γενικα έχει 3-5-2. Δηλαδή η εικόνα αυτή αντιστοιχεί στο 5,8% για νικη που δίνει ο μπουκ; Δεν νομίζω.
    7) Μπάρτσα-Αλαβες 1,08-11-26.
    10-9-2016 Μπαρτσα-Αλαβες 1-2. Η μπαρτσα ειναι 11 ποντους μπροστα, σιγουρη πρωταθλητρια.....σχεδόν. Η Αλαβες μαχεται να παραμεινει στην κατηγορία. Η μπαρτσα εχει μονο μια ισσοπαλια εντος (8-1-0), η αλαβες 2 νικες εκτος (2-0-7). Πολυ μα παρα πολυ δυσκολο να σπασει ο ασσος αλλα το 26 χτυπαει καπως.
    8) βαλένθια-Ρεαλ 5-4,33-1,61. Η ρεαλ δεν απαταει καλά, αποκλείστηκε και στο κύπελλο αλλα΄θα τον ήθελα πιο ψηλα τον ασσο.
    Ελπίζω να μην σας κουρασα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και κάτι ακόμα που παρατηρησα.
    Όλνταμ-Πλιμουθ 2-3,7-4. Φαβορί έπρεπε να είναι η πλιμουθ κατα την γνωμη μου η στην χειρότερη περίπτωση το σετ να ειναι ισορροπημενο. Βλέπω ότι η απόδοση του διπλού ξεκινησε από το 3,7 και ανεβαίνει χωρίς να ξερω τον λόγο. Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα. Δεν έχει Πρέμιερ αυτό το Σ/Κ και μου φαίνεται τελείως αντιστοιχηματικό το μενού. Ειλικρινά δεν "βλέπω" κάτι εντυπωσιακό στα ψηλά διαζώματα. Λίγο μόνο κοντοστάθηκα στο Ρόμα-Σαμπντόρια και στο Χ2 που μου φαίνεται τεράστιο. Αλλά δεν σκοπεύω να εμπλακώ. Νο μπετ σε όλα από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολη η σεζόν για μένα για λογους Αρχής η "μικρή".
    Απο 12.00 το διπλό στο 6.00 - 6.50.
    Αυτα πρέπει να περνάνε για διδακτικους λόγους.
    Έτσι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητό Αουτσάιντερ,

    Είμαι ένας φανατικός αναγνώστης από τότε που ο μπαμπάς μου αγόρασε το περιοδικό σου από το περίπτερο του πάρκου για να το διαβάζει στο παγκάκι όση ώρα εγώ θα παίζω μπάλα με τα παιδιά της γειτονιάς. Το απόγευμα γυρίσαμε στο σπίτι κουρασμένοι, ο μπαμπάς πήγε να ξαπλώσει και εγώ άνοιξα τις σελίδες να δω τί γράφει. Από τότε παρακολουθώ τους αγώνες της Αγγλίας, και έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τις αποδόσεις και τους τζίρους. Σου γράφω για να παραπονεθώ που χθες κανένας αρθρογράφος σου δεν πρότεινε τη Γουέστ Μπρομ. Εγώ ήμουν σίγουρος πως θα γίνει έκπληξη, γιατί έφυγε ο Κουτίνιο και η Λίβερπουλ δεν έχει πια κανέναν παίκτη για να ξεκλειδώνει τις σφικτές άμυνες και να χτυπάει τα φάουλ με φάλτσο. Ζήτησα από τον αδελφό μου να μου βρει και τον τζίρο του αγώνα και τότε ήμουν βέβαιος για το διπλό. Τον παρακάλεσα να πάει στο πρακτορείο για να μου παίξει τη Γουέστ Μπρομ με τα λεφτά από τα κάλαντα, αλλά αυτός ο βλάκας δεν μπορούσε γιατί μίλαγε με ένα κορίτσι στον υπολογιστή του. Τώρα είμαι πολύ στενοχωρημένος και όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω αρθρογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε αναγνωστη,

      έχουμε λαβει παρομοιες (τί παρόμοιες; πανομοιοτυπες!) επιστολές και απο άλλους αναγνωστες όπως το "Πληγωμένο Αουτσαιντερ" τον "Θυμωμένο Κόρακα" τον "Δίκαιο Παικτη" τον "Μικρό Βούδα" και το "Αδικαολογητο 12άρι". Πάνω κάτω μας λένε τα ίδια με σένα. Δηλαδη τι:

      Γιατι εκεί που μπλέκονται δεν γίνεται τίποτα και εκεί που δεν πάνε, στην Διπλανη Πόρτα, επειδή απογοητευτηκαν με το "εκει που μπλέχτηκαν", γίνεται χαμός.
      Γιατι ενω η αποδοση που έπαιξαν διαλυθηκε αλλά δεν επιβεβαιθηκε και ενα ξεκουδουνο σημείο χωρις καμια αξία επιβεβαιωθηκε ανετα.
      Γιατι ενω κερδιζαν ηρθε ένας "Κορακας" στο 90 φευγα και τους πήρε αυτο που άξιζαν.
      Γιατι ενω εχουν ριξει το διαβασμα της αρκουδας, επιβεβαιωνεται και ο πιο αδιαβαστος, ενω αυτοί απλα... πάνε αδιαβαστοι.

      Αγαπητε φίλε αναγνωστη,

      Δεν βγαζεις ακρη. Αστα να πανε στον κόρακα. Το αθλημα που διαλεξες, που διαλεξα, που διαλεξαμε, σε φτανει στα όρια σου. Δοκιμαζει τις αντοχές σου. Βγαζει από μέσα σου τον πιο αγνωστο εαυτο σου. Καταντα ψυχασθενεια.

      Φιλικη συμβουλη προς ολους σας: καντε ό,τι κάνει ο αδελφός του φιλου μας: Βρεστε καμια γκομενα να βρειτε την υγειά σας. Δεν βγαζει καπου το ρημαδι το αθλημα, ενω η γκόμενα... βγαζει! Σιγουρα πραγματα! Μπετόν!

      Εκ της Συντακτικης Επιτροπής

      Διαγραφή
  13. Καλημερα

    το ξεκουδουνο
    του ξεκουδουνου
    το ξεκαρφωτο
    ω και μας ξεσκισες

    Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο.Με πιο σκεπτικο να πονταρει κανεις το 13αρι της Γ Μπρομ ρε παιδια;
    Με την εμπνευση;
    Θα βγει μια φορα και θα σε κουβαδιασει 20.Παλι χαμενος θα βγεις.
    Για να παιξεις στοιχημα μελετας και σξιολογεις καποια δεδομενα , δεν πας στη χαρτοριχτρα της γειτονιας...
    Οταν παιζεις το 12αρι και σε λιγες ωρες γινεται 6,00 παει να πει οτι αξιολογησες σωστα.Δεν εινσι υποχρεωτικο να βγειαλλα για διδακτικους λογους πρεπει να βγαινουν στη χαση και στη φεξη και για να βλεπεις κι εσυ οτι σκολουθεις το σωστο δρομο.
    Αντι αυτου χανει το 13 που εγινε 6 και βγαινει η διπλανη ξεκουδουνιστρα στο 13,00 ετσι για να σου σοασει τα νευρα , για την ειρωνια...

    η ειρωνια
    της ειρωνιας
    την ειρωνια
    ω τατανα τυχη

    Μολις μου ηρθε και στο μυαλο το αλλο το ξακουδουνο , το οροσφατο 12αρι της Σιυονσι....
    Δεν βγαινουν τα ομορφα βαλιου που βρισκουμαι μδ κοπο και υπομονη και βγαινουν ειρωνικα τα διπλανα ξεκουδουνα.

    Το συνδρομο της δθπλανης πορτας...
    Οι πορτες που χτυπαμε εμεις εχουν μεσα ζονγκ
    Οι διπλανες θησαυρο....

    Κσλημερα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστός ο Νίκος.

    Επιστροφή στα του στοιχήματος. Σήμερα το πρωί κοίταξα στο οντσπόρταλ την πορεία των αποδόσεων και στο ΜΜ τους τζίρους. Το Λίβερπουλ-Γουέστ Μπρομ είχε ανοίξει 1,28-6,00-8,00. Εκλεισε στο 1,17-7,50-17,00. Πραγματικά τί να πρωτοσχολιάσεις! Για αυτό το λόγο συνεχίζω να λέω προβοκατόρικα "όσο πιο κόντρα στην κοινή γνώμη, τόσο το καλύτερο". Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Δεν το γνωρίζω στην πλήρη του διάσταση, απλώς το υποψιάζομαι. Η κόντρα στην κοινή γνώμη νομίζω πως αποδίδει περισσότερο όταν τα ματς συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του μαζικού πονταρίσματος και όταν οι φόρμες των δύο ομάδων ακολουθούν διαμετρικά αντίθετη πορεία. Ή έστω όταν η πανοπλία του μεγάλου φαβορί παρουσιάζει ρωγμές.

    Θέλω να πω και κάποια πράγματα για το ζήτημα της φόρμας. Που αγγίζουν λίγο και την ουσία των ξεκούδουνων εκπλήξεων. Διάλειμμα αναγκαστικό και ακολουθεί η συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντάξει θα τον σπάσω τον υπολογιστή. Κράσαρε το σύμπαν, τρεις μεγάλες παραγράφους έγραψα και σβήστηκαν. ΑΝΤΕ ΚΑΙ.......... Πρέπει να ξαναβρω το κουράγιο. Σόρρυ παιδιά. Το υπόσχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραψε τα στο γουορντ, κανε πρωτα σέιβ, μην ξαναγίνει η στραβή, μετα κάνε... κόπι - πάστε (που λεει και ο Υπουργός - λέμε τώρα) και Δημοσίευση.
      :)

      Περιμένουμε.

      Διαγραφή
  16. Βάζω μουσική για να ξαναβρώ τις σωστές διατυπώσεις. Η πρώτη φορά είναι πάντα η καλύτερη. https://www.youtube.com/watch?v=Jll78wTlIkU

    Λοιπόν, η περιβόητη αγωνιστική φόρμα διέπεται από ένα βασικό κανόνα που τουλάχιστον εγώ πρωτοδιάβασα πριν αρκετά χρόνια στην αρθρογραφία του Σταύρου Χατζηγιάννη στο ΜΜ. Τον κανόνα των θετικών και αρνητικών κύκλων. Οι μεγάλες και ισχυρότερες ομάδες έχουν μεγαλύτερους σε χρονική διάρκεια θετικούς κύκλους και μικρότερους αρνητικούς. Οι μικρότερες και συγκριτικά αδύναμες ομάδες έχουν μεγαλύτερους σε διάρκεια αρνητικούς κύκλους και μικρότερους θετικούς. Οι κύκλοι διαδέχονται ο ένας των άλλων και υπό προυποθέσεις μπορούν να εντοπιστούν και να αποδειχτούν εξαιρετικά χρήσιμοι. Αυτός ο κανόνας έχει εφαρμογή στη συντριπτική πλειοψηφία όλων των ομάδων σε πρωταθλήματα ανταγωνιστικά και αξιόπιστα και η μικρή μου πείρα το επιβεβαιώνει εδώ και πολλά χρόνια. Για να αντιληφθεί κανείς τους αρνητικούς και θετικούς κύκλους των ομάδων δεν αρκεί να γνωρίζει τα σκορ των αγώνων που πολλές φορές είναι παραπλανητικά. Πρέπει να παρακολουθεί και τις ομάδες από κοντά, ώστε να έχει ιδία γνώση της ποιότητας των εμφανίσεων. Για αυτό και πιστεύω ότι η εξείδικευση είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα ενός παίκτη.

    Οι μεγάλες και ισχυρές ομάδες έχουν μεγαλύτερους θετικούς κύκλους, διπλάσιους ή και τριπλάσιους σε χρονική διάρκεια από εκείνους των αδύναμων. Θετικοί κύκλοι μπορεί να σημαίνει σερί νίκες ή και μεγάλα αήττητα διαστήματα. Είναι οι περίοδοι που τα φαβορί πετάνε κυριολεκτικά. Δεν έχουν τραυματίες, σκοράρουν εύκολα, χαρακτηρίζονται από ισχυρή αυτοπεποίθηση, όλα λειτουργούν στην εντέλεια είτε το πρόγραμμά τους είναι εύκολο είτε σχετικά δύσκολο. Ομως. Ομως όλοι οι θετικοί κύκλοι φτάνουν σε ένα τέλος που πολλές φορές καμουφλάρεται πίσω από ένα άδικο αποτέλεσμα, μια διαιτητική εύνοια, ένα τυχαίο γεγονός. Καμιά ομάδα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν μπορεί να κερδίζει συνεχώς ή να μην υφίσταται ήττες. Ενας προσεκτικός και υποψιασμένος παρατηρητής μπορεί να εντοπίσει τη γκρίζα μεταβατική ζώνη, όταν εμφανίζεται χαλαρότητα και υπεροψία, κόπωση, κάποιος κομβικός παίκτης τραυματίζεται, οι αυτοματισμοί δεν είναι πια και τόσο αυτόματοι, οι αντίπαλοι για τους δικούς τους λόγους σκυλιάζουν και ο θετικός κύκλος σπάει οριστικά. Σε αυτό το μεταίχμιο συνήθως προκύπτουν οι ξεκούδουνες κηδείες, οι εκκωφαντικές εκπλήξεις. Οταν οι δυνατές ομάδες μπαίνουν σε αρνητικό κύκλο, όλα μπορούν να συμβούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ο αρνητικός κύκλος δεν θα διαρκέσει πολύ και ο παίκτης του στοιχήματος πρέπει να φανεί αμείλικτος. Για πολλούς λόγους. Γιατί οι ενδείξεις του ντεφορμαρίσματος θα είναι στην αρχή αμφιλεγόμενες. Γιατί θα συναντά εξωφρενικές αποδόσεις που θα τον κομπλάρουν. Γιατί ο αρνητικός κύκλος θα κλείσει σύντομα και η ευκαιρία θα χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ίδιο ακριβώς φαινόμενο με αντίστροφο τρόπο παρατηρείται στις αδύναμες ομάδες. Οι μικρές ομάδες λογικότατα έχουν μεγαλύτερους αρνητικούς κύκλους. Ωστόσο, και αυτές κάποια στιγμή παίρνουν τα πάνω τους, δένουν ως ομάδα, αποδίδουν καλύτερο ποδόσφαιρο, πεισμώνουν, και κυνηγούν την τύχη τους μέχρι τέλους. Καμιά ατυχία δεν μπορεί να τις λυγίσει ψυχολογικά και είναι ικανές για φοβερές κηδείες. Στο σύνορο του αρνητικού προς το θετικό κύκλο, δεν αρκεί να εμπιστεύεσαι τα αποτελέσματα. Για πολλούς λόγους, μπορεί οι εμφανίσεις των αδύνατων να είναι βελτιωμένες, αλλά η ποιότητα σε ποσότητα του αντιπάλου να τις εξουδετερώνει. Πρέπει να τους δείξεις εμπιστοσύνη. Αν ο θετικός κύκλος ξεκινήσει απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες, οι αποδόσεις θα είναι φυσιολογικές και αδιάφορες. Αν όμως συμβεί απέναντι σε ισχυρούς, πρέπει να ρισκάρεις το ξεκούδουνο αποτέλεσμα. Ομως. Ομως ο θετικός κύκλος θα κλείσει γρηγορότερα από το επιθυμητό. Αν το αουτσάιντερ έχει ήδη κάνει δυο-τρεις-τέσσερις καλές εμφανίσεις, πρέπει να χτυπήσουν τα καμπανάκια του συναγερμού. Το αουτσάιντερ έχει τη βαθμολογική θέση που έχει για συγκεκριμένους λόγους. Δεν μπορείς να το εμπιστεύεσαι εσαεί.

    Η θεωρία από την πράξη απέχει, ωστόσο αυτός ο κανόνας για μένα είναι χρυσός. Η όποια έμπνευση στο στοίχημα δεν είναι κάτι μεταφυσικό. Είναι απλώς η ετοιμότητα για το «απίθανο», που βασίζεται στη στοιχηματική μνήμη. Το στοίχημα είναι παιχνίδι εμπειριών. Οσο πιο στραβά συμβούν στο παρελθόν, τόσο πιο εύκολα μπορεί να «διαβαστεί» το μέλλον. Αρκεί να έχεις την σύνεση να επεξεργαστείς τα δεδομένα με τον πιο αντικειμενικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Δημήτρη που το μοιράστηκες μαζί μας αυτό το κείμενο. Είναι και μια καλή απόδειξη για όσους βλέπουν στημένες τις όποιες εκπλήξεις συμβαίνουν στο στοίχημα. Σου λέει ο άλλος ξέρεις πόσο πλήρωνε; Γι αυτό το στήσανε να κονομήσουνε. Όχι ότι δεν υπάρχουν στημένα αλλά δεν είναι όλα. Αν έχεις παίξει τουλάχιστον 2 χρόνια μπάλα έστω και ερασιτεχνικά μπορείς να καταλάβεις ότι υπάρχει αυτός ο κύκλος που λέει ο Δημήτρης. Αν πάλι δεν έχεις παίξει και απλά παρακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα, πάλι μπορείς να το καταλάβεις ότι υπάρχει αυτός ο κύκλος. Αυτο που δεν είχα συνειδητοποιήσει κι εγώ ήταν αυτό που λέει για τη διάρκεια των κύκλων ανάλογα το μέγεθος της ομάδας και είναι 1000% σωστό.

      Διαγραφή
  18. Νεα Ανάρτηση.
    Αυτό είναι νεα Ανάρτηση.
    Δεν υπάρχει συμβολο εδω για να φαίνεται ότι χειροκροτεί κσνεις!
    Μπράβο Δημήτρη. Ωραια παρατήρηση.

    Ερωτημα: μπορεί αυτο το φαινόμενο να εξηγηθεί σαν τυχαια δισκυμανση που βασίζεται στην "κατανομή Poisson" πχ των τερμάτων που βαζουν ή δέχονται οι ομαδες; Το λεω γιατι τα ματς κρίνονται απο τα γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο, αν ρωτάς εμένα, δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Αυτά τα μαθηματικά του στοιχήματος, κατανομή Poisson, κριτήριο Kelly κτλ δεν μπόρεσα να τα καταλάβω ποτέ. Και όσα έγραψα παραπάνω, ελπίζω απλώς να μας προβληματίσουν. Δεν είναι η λύση του αινίγματος.

      Διαγραφή
  19. Ωραία πράγματα βλέπω... σε καλό λοιπόν μας βγήκε που άφησα λίγο παραπάνω το άρθρο. Δεν είχε και κάτι καλό η Αγγλία χθες.

    Για την Γουέστ Μπρομ να πω μόνο πως το αουτσάιντερ δεν εμπλέκεται σε κύπελλα, κούπες και γενικά σε παιχνίδια που δεν βγαίνει άκρη...

    Να καλωσορίσω και τα καινούρια παιδιά, που μπήκαν δειλά στο καφενείο μας - μην ντρέπεστε κάντε παιχνίδι - μπορεί ώρες ώρες ο καφετζής να είναι στον κόσμο του, αλλά οι θαμώνες τον αναπληρώνουν ισάξια.

    Την Τρίτη έχει μια χούφτα παιχνίδια από Αγγλιδούλες, ίσως αύριο βγάλουμε κάτι για την τιμή των όπλων.

    "όλα είναι κύκλος..." να μια ωραία σκέψη Nklaps για την καλοκαιρινή ραστώνη.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προσυπογραφω το κειμενο του Δημητρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κι εγω προσυπογραφω και με τα δυο χερια.

    Μπραβο , μπραβο , μπραβο !!!

    Διαβαζεις τα γραφουμενα και σου μενει κατι , μια σκεψη , μια ιδεα , ενας προβληματισμος.

    Μπραβο , αξιος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα σας
    Είδα χτες τις αποδόσεις στο σελτικ-Χαρτς, το διπλό είχε 15. Κοιτάζω λίγο βαθμολογίες, φόρμες κλπ και παρατηρώ ότι η Χαρτς είναι αήττητη για το πρωτάθλημα από 5-11-2017 (1-2 από Κιλμαρνοκ). Η Σέλτικ προχτές κέρδισε εντός δύσκολα 1-0 την Χιμπερνιαν και στο αμέσως προηγούμενο ματς εντός έφερε 0-0 με τους Ρεϊντζερς. Αγόρασα το 2dnb με 13 απόδοση. Ήδη το διπλό έχει υποχωρήσει στο 11.

    Η Μπραιτον 6 στην έδρα της Σαουθαμπτον. Ισοδύναμες οι ομάδες, νομίζω ότι δεν είναι σωστό το σετ.

    Αλ Αχλί-Ισμαίλι: Εδώ παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο και οι αποδόσεις ειναι 1,57-3,30-5,75. Περίεργο, τόση διαφορά έχουν οι ομάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημερα Γιωργο
      Να βοηθησω λιγο τη σκεψη σου...
      Η τελευταια ηττα της Σελτικ ηταν στις 17/12/17 απο τη ΧΑΡΤΣ με 4-0 και ο ασος πληρωνε 10,00 .
      Δεν το λες και λιγο !!!
      Στα υπερ σου κι αυτο :))
      :))

      Διαγραφή
    2. Σωστή η παρατήρησή σου Μιχάλη, για να δουμε τι θα γίνει....

      Διαγραφή
  23. Ωραίες οι σκέψεις των αουτσαιντερ, και ωραίες οι σκέψεις Γιωργο για αυτά τα αουτσάιντερ.

    Κοιτάξτε να δείτε τωρα τι αντιμετωπίζουμε.

    Καθε μερα κάνουμε πολλές σκέψεις αρχικά, αλλα (επειδή δεν γίνεται να τα παίζουμε όλα) καταληγουμε σε 1 ή 2 επιλογές.

    Φανταστείτε τώρα ότι θέλουμε να πετύχουμε δύο πράγματα:
    -Να βγει καποιο αουτσαιντερ από αυτα που αρχικά είδαμε αλλα και
    -Αυτο να ειναι και στην τελική μας επιλογή.

    Διότι δείτε τι συμβαινει συχνα. Να δώσω ένα φανταστικό παραδειγμα, αλλα συμβαίνει συνέχεια:

    Κανουμε μια αρχική αξιολόγηση. Βλεπουμε με καλο μάτι 4-5 αουτσαιντερ. Δεν γινεται να τα παιξουμε όλα. Επιλέγουμε καποιο αουτσαιντερ από αυτα, αλλα τελικά βγαίνει όχι αυτό που επιλέξαμε, αλλα αυτό που απορρίψαμε, ή (ακόμα-ακόμα) κάποιο που ούτε καν φανταστήκαμε. Πώς νιώθουμε; Οι Αγγλοι έχουν την λέξη "frustration" που ακριβης μεταφραση στα Ελληνικά δεν υπάρχει νομιζω, αλλα η λεξη τα λέει όλα. Ας πούμε οτι μία μεταφραση ειναι ότι ότι νιώθω εκνευρισμένος και μένω σαν μ...ς!
    :)

    Συνεχίζω. Πάει στο βρόντο η Στρατηγική. Αλλαζει η Στρατηγική. Δεν θέλω να μένω μ...ς και λέω από εδω και πέρα τα παίζω όλα τα αουτσαιντερ.
    Πάμε: Σάββατο χανω. Κυριακη χάνω. Δευτερα κουβάς. Τρίτη κουβάς. Τετάρτη λέω, αστο, δεν παίζω, δεν βγαίνει τίποτα, είμαι μείον 10 Μονάδες, πάω μια βόλτα, αει σιχτίρ. Γυρίζω και τι βλέπω: πέρασαν τα αουτσαιντερ! Τετάρτη μ...ς!!! Ε, όχι! Κι όμως ε ναι!

    Αρα: Ο,τι και να κάνουμε δεν γλιτωνουμε. Να προβλέψουμε ποιό και πότε θα βγει είναι αδυνατον. Θα φαμε και πολύ κουβά. Τί μας σώζει, αν μας σώζει; Σε αυτα που παίζουμε να αγοράζουμε ακριβά. Αποδόσεις που να έχουν πραγματική αξία. Πολύ δύσκολο αυτο. Αλλα αν το πετυχουμε, τις λίγες (ελάχιστες) φορές που θα χαμογελάμε, θα μπορούμε να "ρεφάρουμε" για τους πολλούς κουβάδες και κάτι θα μας μένει.

    Πόσο δύσκολο είναι τελικά. Εγώ λυση δεν εχω, αλλα και έχω βαρεθεί ειλικρινά, στοιχηματικές σκέψεις με αουτσαιντερ που έχω κάνει και που τις θεωρούσα καλές να πηγαίνουν στο βρόντο. Ετσι όμως ειναι. Αυτο ειναι το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν και νέος στο κυνήγι...φαντασμάτων, μπορώ να πω "Πόσο δίκιο έχεις" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργο, μας διαβαζουν απο το απεναντι μαγαζι!
      Χαρτς ειπες;

      Διαγραφή
  25. Ναι Νίκο, Χαρτς (κάτι μπέρδεμα έγινε με το προφίλ, ό Γιώργος είμαι πάντως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεια χαρα παιδες.Νυχτερινος επισκεπτης. Eναν προβληματισμο να βαλω και αυριο με το καφεδακι ηρεμα και χαλαρα οποιος θελει γραφει.
    Λιγο πολυ συμφωνουμε οι περισσοτεροι στην αποψη οτι στα λιγα παιχνιδια παρουσιαζονται ευκαιριες στο παιχνιδι στοιχημα.

    Η ερωτηση αφορα κυριως τα σαββατα και τις κυριακες.
    Εχουμε μαρκαρει ολες και ολες 3 η 4 αναμετρησεις ειτε για pre gαme παιχνιδι ειτε για λαιβ.
    Τα 2 βρισκονται στην μεσημβρινη ζωνη προς απογευματακι και τα αλλα 2 βραδυνα μετα τις 8.

    Σβαγγαναμε τα πρωτα 2 και αναφωνουμε. Οχι τοσοο ευκολο.... Περνανε αερας.
    Τι κανουμε? Προχωραμε στα αλλα 2 η τελος για σημερα το στοιχημα?Νομιζω μια σταθερη τακτικη συνεχιζω παντα η σταματαω παντα μου ταιριαζει περισσοτερο απ οτι καθε φορα η αποφαση να εξαρταται απο την διαθεση και το ενστικτο.
    Περαν τουτου στο δια ταυτα συνεχιζουμε η σταματαμε...??

    Υ.Γ Αν αναλογιστουμε οτι στην αντιθετη περιπτωση οταν χαλανε και τα 2 ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ στο παρασυνθημα των βραδυνων μηπως πρεπει να γινεται το ιδιο και στην πρωτη περιπτωση των νικων?
    Χμμ η ειμαι κοντα στην σωστη αποφαση η παλι μπορει να μπερδευτικα περισσοτερο.
    Εσεις τι λετε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Δημητρη
      Θα πω μονο τι θα εκανα εγω .Ο καθενας το χειριζεται οπως θελει αυτος.
      Αν επαιζα δυο ματς νωρις και τα επερνα και τα δυο τα αλλα δυο θα τα αφηνα στην ησυχια τους 100%.
      Σε μια μερα 4/4 ? Πολυ δεν παει ?
      Απαντω ξεκαθαρα οτι εγω ΣΤΑΜΑΤΑΩ.
      Στο Υ.Γ που εχεις λεω οτι πιο ευκολα θα εχεις αποτελεσμα 0/4 παρα 4/4 .
      Το οτι χασαμε τα δυο πρωτα , αρα παμε αβλεπι να παιξουμε τα αλλα δυο τα βραδυνα , μου δινει
      την εντυπωση ρεφαρισματος το οποιο ειναι καταστροφικο.
      Αν δεν παιζει το ρεφαρισμα και απλα βλεπεις τα ματς , ναι προχωρα.
      Να πω ομως οτι 4 ματς σε μια μερα για μενα ειναι πολλα γιατι ειμαι αλλου ειδους παιχτης.
      Παιζω πανω κατω 10 bet το μηνα , οποτε το 4 την ημερα σε μενα ειναι αγνωστο.
      Αν ηταν να βαλω πχ απο 10ε σε 4 ματς θα διαλεγα ενα απ αυτα και θα εβαζα 40ε.

      ου εν τω πολλω το ευ

      Αυτη ειναι η βασικη αρχη για μενα.
      Μακρια και αραια απ τον γκισε ...
      Να στον πιασει θελει....
      Αν στρυφογυρνας κοντα του ολη μερα θα στον πιασει σιγουρα .
      :)) :))

      Διαγραφή
    2. Χαχα. Καλημερα. Ο άνθρωπος σας παρουσιασε ενα μέρος απο το "Δογμα fairplay".
      Εγω θα σου το πω στην nklaps version:
      Παιζω αποδοση 7.00 και πάνω οταν η δίκαιη ειναι 5.00. Παιζω απόδοση 3.50 και πανω οταν η δίκαιη ειναι 2.50. Στην πραξη πόσες φορες συμβαίνει αυτό; Περίπου 10 φορες το μήνα. Εκει συμφωνω με τον fair.
      Αν ομως συμβεί σε μια μερα (εντελως απιθανο) να βλεπω 4 σημεία που το 5.00 να το βρίσκω 7.00 τι θα εκανα;
      Θα έπαιζα μαλλον και τα τεσσερα απο πριν. Αυτο δεν προκειται να συμβει ποτε γιατι τα κριτήρια μου ειναι τοσο αυστηρά που δεν γίνεται να βρεις 4 τοσο καλα σημεία σε μια μερσ. Αλλα λεμε τωρα.
      Η ουσία ειναι οτι δεν εξαρτω το ποντάρισμα μου ή οχι σε τετοιο ματς απο την εκβαση αλλου τετοιου που εληξε λιγο νωριτερα. Το εχω ή οχι παιξει απο πριν.

      Το να διαλέξεις ενα από τα τεσσερα και να το παρεις με 4πλη μιζα το λεει σχηματικα ο Μιχάλης αν η μιζα που σχεδιασες να βαλεις σε καθε ενα απο τα 4 είναι μικρη. 4πλασια μιζα σε σχέση με την αρχικα καθορισμενη ειναι επικίνδυνο γενικά.

      Το να διαλεξεις ενα ή δυο απο τα τεσσερα με κανονική μιζα ειναι επισης αποδεκτό. Φυσικα μπορει να βγει αυτο που δεν επέλεξες. Wellcome to the club.




      Διαγραφή
    3. Nαι Νικο
      Σωστα το καταλαβες.
      Οχι 4πλη μιζα ρε συ , ελεος.
      Απλα αμν το πονταρισμα σου ειναι 30-40-50 ευρω ανα ματς και πας να βαλεις
      απο 10ε στο καθενα απ τα 4 , τοτε ειναι προτιμοτερο να διαλεξεις ενα με κανονικη μιζα ,
      εστω και εσφαλμενα.
      Ο κινδυνος να χασει αυτο που επαιξες και να βγει καποιο απ τα τρια που αφησες θα υπαρχει παντα.
      Το στοιχημα ειναι παιχνιδι επιλογης, αν δεν μπορεις να επιλεξεις ΔΕΝ θα κερδισεις ξεκαθαρα.
      Αν μπορεις να επιλεξεις δεν ειναι σιγουρο οτι θα κερδισεις , αλλα εχεις καλυτερες πιθανοτητες στο να ΜΗΝ χασεις !

      Διαγραφή
    4. Πολύ δύσκολο το ερώτημα Δημήτρη. Θα προσπαθήσω να απαντήσω κι εγώ, αλλά η αλήθεια είναι πως η απάντηση εξαρτάται από πάρα πολλές παραμέτρους. Τα σημεία είναι καθαρά αουτσάιντερ ή ασιατικά? Κερδήθηκαν αρχικώς οι μεγαλύτερες ή οι μικρότερες αποδόσεις? Εφαρμόζεις ισόποσο ή μεταβαλλόμενο ποντάρισμα? Εχεις εμπιστοσύνη στον τρόπο που παίζεις? Οταν σημάδευες τα βραδυνά, τα πίστευες περισσότερο ή λιγότερο από τα απογευματινά? Θα προσπαθήσω να απαντήσω κι αν βγει νόημα, έχει καλώς.

      Αν τα δύο πρώτα στοιχήματα περάσουν, η πιο συνετή απόφαση είναι να μην παίξεις τα επόμενα. Εχεις κερδίσει δύο αουτσάιντερ, οφείλεις να νιώθεις απολύτως ικανοποιημένος. Κανείς όμως δεν σου απαγορεύει να έχεις εντοπίσει και τα σωστά βραδυνά. Μου έχει τύχει να έχω σημαδέψει και τρεις και τέσσερις διπλές ευκαιρίες που επιβεβαιώνονται σερί. Αυτό είναι σαφώς πιο εύκολο όταν παίζεις ασιατικά. Λιγότερο σύνηθες εως εξαιρετικά σπάνιο αν παίζεις καθαρά σημεία. Μια μέση λύση είναι να παίξεις και τα βραδυνά με πολύ χαμηλότερη μίζα. Να τα παίξεις δηλαδή για να τα «τιμήσεις» ως μελετημένα σημεία χωρίς να διακινδυνεύσεις τα κερδισμένα. Αν οι βραδυνές αποδόσεις είναι μεγαλύτερες των απογευματινών, γίνεται και ευκολότερη η εμπλοκή σου.

      Αν τώρα τα δύο πρώτα δεν περάσουν, τα πράγματα δυσκολεύουν, και ο παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με ζόρικα ερωτήματα. Είναι όντως απαραίτητο να παίξει εν βρασμώ? Εχει εμπιστοσύνη στη μέθοδό του? Πραγματικά πιστεύει τα βραδυνά ή προσπαθεί να ρεφάρει? Είναι ειλικρινής με τον εαυτό του ή τον κοροιδεύει? Και γιατί από τα τέσσερα δεν κατέβηκε στα δύο όταν μελετούσε? Και από τα δύο βραδυνά γιατί δεν μπορεί να διαλέξει το καλύτερο? Αν είναι συνολικά χαμένος, τα ερωτήματα γίνονται πολύ σκληρά. Αν κερδίζει, είναι λιγότερο πιεστικά. Κατά τη γνώμη μου και με βάση τη δική μου ιδιοσυγκρασία, μπορείς να ποντάρεις και το καλύτερο βραδυνό με την ίδια ή και μεγαλύτερη μίζα. Αφού το πιστεύεις πραγματικά και το θεωρείς στοιχηματική ευκαιρία, θα το αποδείξεις παίζοντάς το κι αυτό. Μόνο έτσι την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο ίδιο σημείο, θα έχεις κάποια σκληρά δεδομένα στα χέρια σου. Πρέπει όμως να ξεχωρίσεις το καλύτερο, εκεί παίζονται όλα. Το καλύτερο βάσει αντικειμενικών δεδομένων και απόδοσης. Εκεί φαίνεται ο καλός από τον μέτριο. Δηλαδή, χάσεις κερδίσεις, παίζεις ό,τι σημαδεύεις? Περίπου ναι, γιατί τα έχεις σημαδέψει και ξεδιαλέξει μετά από σοβαρή μελέτη και γιατί έχεις εμπιστοσύνη στον τρόπο που παίζεις στοίχημα. Το να μάθεις να μελετάς και να μάθεις να ποντάρεις είναι μια πολύχρονη δοκιμασία που οφείλει να καταλήγει κάπου.

      Μόλις ξαναδιάβασα όσα έγραψα. Απογοήτευση. Δεν με ικανοποιούν, μπορεί να παρεξηγηθούν και να ερμηνευτούν με λάθος τρόπο. Δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Σε κάθε παίκτη ταιριάζει και λίγο διαφορετική απάντηση. Προσωπικά, διαλέγω τις διπλές ευκαιρίες για περισσότερη ασφάλεια, αλλά ποντάρω επιθετικά με αυξομειούμενα πονταρίσματα. Το πιο κρίσιμο για μένα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στη μέθοδό σου. Αν έχεις, μπορείς να πάρεις διαχειριστικά ρίσκα. Μια στοιχηματική συμπεριφορά που για κάποιον συνιστά προσπάθεια ρεφαρίσματος, για κάποιον άλλον είναι δοκιμασμένη τακτική. Μπορεί αυτό να θεωρηθεί σοφιστεία, είναι όμως η μαύρη, κατάμαυρη αλήθεια. Το ερώτημα του Λοχαγού παραμένει πολύ δύσκολο και δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα. Σκέφτομαι να σβήσω την απάντησή μου, αλλά ας την πάρει το ποτάμι.

      Διαγραφή
    5. Μολις χτες βραδυ διαβασα το κειμενο σου αποψε το βραδυ βρισκω ευκαιρια να γραψω. Ειναι καποιες μερες ζορικες.
      Λοιπον συμπερασματικα εχουμε και λεμε.
      Νικος και Μιχαλης . Σαφεστατοι και οι 2 απο τα κειμενα τους το γενικο ρεζουμε τα 4 παιχνιδια γινονται 1 το αυτο με το καλυτερο βαλιου τελεια και παυλα.Να πω δεν τα λενε καλα να το πω ομως τα αποτελεσματα δειχνουν αλλα, παρεπιμπιπτοντως το 11ρι της μπορνμουθ σουπερ.
      Το δικο σου κειμενο διαβαζοντας το νομιζω μπηκε το κερασακι στην τουρτα.
      Ευτυχως δεν το εσβησες χαχα . Καμια απογοητευση φιλε. Στο μονο που διαφωνω ειναι το ασυμμετρο πονταρισμα. Η θεση μου ειναι ολα τα μπετ να παιζονται την ιδια μιζα.
      Ο μ.ο των πονταρισματων μου ειναι κοντα στο 2.50 οχι ασιατικα ξερο σημειο η draw no bet.Για το αν κερδηθηκαν οι αρχικες η οχι αποδοσεις δεν κανω τετοια μελετη αν και εχω περασει και απο αυτο στο παρελθον.
      ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ... Εαν τα 4 δεν γινουν 1 καταληγω στο συμπερασμα οτι πρεπει να παιχτουν ολα ανεξαρτητα τι κανανε τα πρωτα 2. Πολυ πιθανο να γινει το 4 στα 4 οπως επισης να γινει το 0 στο 0. Καμια σχεση η ταση για ρεφαρισμα Απλα πρεπει να παιχτουν. Το 4 στα 4 αντι παρχεται τα μηδενικα.
      Το ταμειο θα πει την αληθεια για την επιτυχια η οχι της στρατηγικης.

      Διαγραφή
  27. καλησπέρα σας, ενδιαφέρουσα η συζήτησή σας. Να θέσω ένα ερώτημα. Έχει τεστάρει καποιος τι συμβαίνει αν ποντάρει συνέχεια να σπάσουν τα φαβορί ; Αναφέρομαι σε αποδόσεις φαβορί από 1,10-1,60 περίπου και στα πρωταλήματα τα πιο γνωστά.
    ΥΓ1: Νίκο συμφωνώ για την κόντρα της Τσέλσι και την πόνταρα και εγώ με παρόμοιο σκεπτικό με το δικό σου. Την είχα κοντράρει και με την Λέστερ όπου έπρεπε να είχε χάσει. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα της....
    ΥΓ2: Πόνεσε η καρδούλα μου χτες με τα τρία γρήγορα γκολ της Σέλτικ εναντίων των σκοτσέζικων καρδιών, αλλα΄έτσι είναι το άθλημα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα,

      αν τα δείς σε βάθος 5ετιας αθροιστικά το αποτελέσμα θα είναι κοντά στο αναμένομενο δλδ θα είσαι τοσο χαμένος όσο η γκανίοτα που κουβάλανε οι αποδόσεις.

      αν τα δείς μεμονωμένη χρονιά και πρωτάθλημα λόγω οτι είναι μικρό δείγμα το αποτελεσμα μπορεί να είναι ειτε θετικό ειτε αρνητικο.

      Χωρίς όμως να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα απο αυτό.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ Φωτη , ετσι ακριβως ειναι και συμφωνω απολυτα !!!

      Διαγραφή
    3. Το δεν βγαίνει κάποιο συμπέρασμα το λέω γιατί έχω διαβάσει να γράφουν οτι πχ αν επαιζε καποιος όλα τα φαβορί πέρυσι πρεμιερ θα είχε τοσο κέρδος , το οποίο δεν σημαίνει κάτι για την επόμενη χρονιά.

      Διαγραφή
  28. Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις το τρεξιμο σημερα ολη τη μερα μολις τωρα ανοιξα το κουτι. Μιχαλης και Νικος ανηκουν στην ιδια συμμορια στην οποια σιγα σιγα εντασσομαι και εγω.Ειδη ο Νικος με καλωσορισε.
    Στο ιδιο μηκος κυματος και οι 2 ο μεν Νικος ενα παιχνιδι και αυτο με το ζορι εξαιτιας της δυσκολιας να εντοπιστει το βαλιου ο δε Μιχαλης η ευκαιρια επισης στο ενα παιχνιδι και αυτο με το στανιο.
    Θα ηθελα να διαβασω κανα 2 γνωμες ακομη αλλα οκ κανενα προβλημα.

    Στην παραπανω ερωτηση για την κοντρα του φαβορι απαντηθηκε σωστα απο τον Φωτη δεν υπαρχει κανενα πλεονεκτημα μακροπροθεσμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι και να παιξεις θελει πλεονεκτημα, μαξιλαρι το λεει ο Νικος , βαλιου το λενε οι ειδικοι.Επιλογες με μεγσλο βαλιου θεμε παιδες και διαλεχτσ.Δεν ειναι ολα ιδια .....

      Διαγραφή
  29. ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2 @ 11,00

    WON !!!

    γκαμωτεν ...... :)))

    :)))


    υγ : Φευγω για Βραζιλια , να περνατε καλα και να στηνεται ενεδρες .Ειναι αποτελεσματικες :))) :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εύγε Νίκο!!!
    Το συγκεκριμένο ποντάρισμα (σκεπτικό, ανάλυση κλπ) πρέπει να διδάσκεται!!!
    Καλημέρα και καλό μήνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εβγαλες τεράστιο σημείο Νίκο, τεράστιο. Χίλια μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλα αυτός ο Κανόνας σου "των θετικών και αρνητικών κύκλων" ήταν ΕΜΠΝΕΥΣΗ!

      :)

      Διαγραφή
    2. Βοηθησες κι εσυ και μαλιστα περισσοτερο απ οσο πιστευεις.
      Ελπιζω να εβαλες κατι στο διπλο :)) :))

      Διαγραφή