17 Ιουν 2020

"Μεταγραφή αεροδρομίου (ο Nklaps στο αουτσάιντερ)"





Το αουτσάιντερ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μια μεγάλη μεταγραφή. Τις μεταγραφές που κάνουν πάταγο συνηθίζουν να τις λένε μεταγραφές αεροδρομίου -  το μεγάλο όνομα μαζεύει κόσμο στο αεροδρόμιο και γίνεται χαμός...

Μετά από πιέσεις - είναι αλήθεια, πείσαμε τον Nklaps να αποδεχτεί την πρόταση και να γίνει "επίτιμος" συντάκτης του αουτσάιντερ!

Επίτιμος γιατί είναι ο πρώτος που έγραψε μήνυμα εδώ μέσα


Καλημέρα Μπαζ (αν μπορώ να σε λέω Μπαζ).

Η Ρεντιγκ το πάλεψε. Δεν ήταν για 6,00. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε.
πάμε παρακάτω
Θέλω να σε ρωτήσω για ορισμένα σημεία που "μου αρέσουν", και αν έχεις χρόνο απαντάς.
1. Κροουλι - Νοτς 1 @ 3.20. Πολύ δεν είναι το 3,20; Η Κροουλι είναι καλή εντός και σε καλή φόρμα (εντός). Σε καλή φόρμα είναι και η άλλη, αλλά εκτός έχει ένα θεματάκι. Για 2,50 ο άσος, όχι για 3,20. Σωστό;

2. Ντέρμπι - Μπέρμιγχαμ 2 @ 7,00. Πολύ δεν είναι. Η Μπέρμιγχαμ είναι καλή εκτός. Ίσως όχι τόσο καλή τελευταία (εκτός), άλλα και η άλλη γκέλαρε προσφάτως και λέω να την (ξανά) κοντράρουμε. Δεν είναι για 7,00 το διπλό, ενώ αν επιβεβαιωθεί ότι η Ντέρμπι κάνει κοιλιά, δεν είναι ούτε καν για 5,00 που το έχουν τα στατιστικά.
3. Κρου. Το να ποντάρεις σε τρελό άλογο, είναι ένα θέμα. 5,50 δίνει το διπλό με την Σουιντον, της γνωστής Κρου. Λέω ότι αν ξεπεράσει το 6,50 μπορεί να εμπλακώ. Εντάξει τώρα, για την Κρου δεν είμαι ζεστός.
Παρακαλώ τα φώτα σας.
Και αν δεν μπορείτε, πάσο να πείτε!

nklaps
Είναι ο πρώτος που έστειλε άρθρο στο αουτσάιντερ,  και τι άρθρο - Η Καλή Νεράιδα του Στοιχήματος (Ουκ εν τω πολλώ το .pdf και «ένα κάρο» λεφτά…)

"Πάντα είχα την απορία για ποιο λόγο πάμε και μπλέκουμε με το Στοίχημα και κυρίως γιατί έχουμε την απαίτηση να βγαίνουμε κερδισμένοι, αφού ό,τι και να κάνουμε δεν μπορούμε ποτέ να γνωρίζουμε από πριν με βεβαιότητα την έκβαση ενός οποιουδήποτε αγώνα. Και μετά έρχεται η άλλη, η «πονηρή» σκέψη: τι ωραία που θα ήταν αν υπήρχε τρόπος κάποιοι από μας να ξέραμε από πριν την έκβαση των αγώνων: θα βγάζαμε προφανώς «ένα κάρο» λεφτά!..."

Επίτιμος γιατί είναι ο πρώτος που με σχολίασε στην κεντρική του ινφομπετο.

Βέβαια ήθελε το επίτιμος για να γράφει στην χάση και στην φέξη - "κάνα δυο στην πενταετία μπορώ, άμα σας κάνω, αλλιώς την κάνω για αλλού που με ζητούνε, απλώς να κάθουμαι..."

"Θα γράφω για Νεράιδες, παπάδες, κουβάδες, αλλά είπαμε όχι πολλά, εδώ για να βγάλω ένα στοίχημα σκάζω γαϊδούρι, φαντάζεσαι εσύ που ζητάς κείμενα και τέτοιες παπαριές."

Υ.γ. 1 θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές με σκοπό το αουτσάιντερ την χρονιά που έρχεται να παίξει ωραία μπάλα. (fairplay, Siddhartha) να ετοιμάζονται...

Υ.γ. 2 Δεν θα κάνει το λάθος ο Νικ να γραψει άρθρο. θα γράψω καμιά εκατοστή σχόλια στο ασχετο  και στα γρήγορα και μετά θα αρχίσω " άλλαξε την κασσετα ρε κακομοίρη, μας έφυγε ο ώμος. Πιαστήκαμε, δεν μας λυπάσαι - δεν περνάει κι η ριμάδα η αρκούδα να σε φάει να γλυτώσουμε..."










90 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ θερμά τον Μπαζ για την τιμή που μου έκανε.
    Είναι τιμή να σε κάνουν Επίτιμο! Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

    Ασφαλώς θυμάμαι το πρώτο μου σχόλιο στο Αουτσάιντερ τον Ιανουάριο του 2016.
    Φρόντισε όμως ο Ερημίτης, πονηρά, να βγάλει τα άπλυτα μου στη φόρα, γιατί φαίνεται ότι ασχολούμαι με έναν άσο του... 3.20. Και της Κρόουλι ολότελα!
    Ποιά Κρόουλι; Δηλαδή έλεος. Τα ύστερα του κόσμου!

    Αυτό που θέλω να πω, που κάνουμε 4 χρόνια, και που προσπαθούμε να κάνουμε και εδώ όλοι μαζί τώρα, εκτός από όλα τα άλλα, είναι κάτι που έχει διαφύγει από τους περισσότερους.
    Ο fairplay το ξέρει ίσως πιο καλά, γιατί είναι χωμένος στο sans voir όσο είμαι εγώ.

    Είναι το να μετατρέψουμε ένα εγωιστικό και ατομικό "άθλημα" όπως είναι το στοίχημα, σε ομάδικό άθλημα. Είναι τελείως άλλο πράγμα το στοίχημα μέσα σε μία ομάδα παικτών.
    Πέρα από το χαβαλέ, τον τζερτζελέ, την πλάκα, το αστείο που θα πούμε κλπ, που δεν βαριέσαι ποτέ, είναι και θέματα ουσίας.

    Είναι να ξυπνάει ο άλλος από μεσημεριανό ύπνο από το "ξυλόφωνο" του viber και να προλαβαίνει στο late live να παιζει μια Σουόνσι που είχε να κερδίσει ξέρω και εγώ πόσα χρόνια στο Ελαντ Ρόουντ και που το έκανε ο δ...λος εκείνη τη μέρα και κέρδισε στο 90΄.

    Είναι να κάνεις μια συζήτηση όλο χαβαλέ και από αυτήν να προκύπτει μία Βίλεμ, ας πούμε.

    Είναι να σου στέλνει ο άλλος μήνυμα και να σου λέει "δες ρε τη Βραζιλιάνα τη CRB" και να παθαίνεις πανικό.

    Είναι να έχει μπει όλη η ομάδα στο λάιβ στους Λύκους, να το βάζουν οι Λύκοι και να σείεται το κινητό στο "γκοοοοοοοοοοοολ". Να φεύγουν βάζα και φλιτζάνια στα σπίτια!

    Αλλά είναι να έχεις και γκρίνια επειδή δεν είχες το μυαλό να συμπεριλάβεις μια τρελή Τουρκάλα στο Πρωτόκολλο που είχε κριτήρια ισοβαθμίας και 10+.

    "θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές με σκοπό το αουτσάιντερ την χρονιά που έρχεται να παίξει ωραία μπάλα. (fairplay, Siddhartha) να ετοιμάζονται..." λέει ο Μπαζ. Και υπάρχουν κι άλλοι.

    Αυτό θα πει ομάδα...

    ΥΓ Ολη μέρα στη δουλειά, δεν πρόλαβα να δω τίποτα, για το τι παίζει σήμερα.
    Γι αυτό υπάρχει η Ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιολογημένες οι τιμές, Νίκο. Και για το Μιχάλη δικαιολογημένες. Εμένα να με αφήσει ήσυχο ο ερημίτης. Τί μεταγραφή να μου κάνει ? Δεν θέλω τίποτα. Εγώ το μόνο που θέλω είναι την καρέκλα μου δίπλα στη τζαμαρία. Ρε πώς μας κατάντησαν έτσι ? Να έχει Πρέμιερ μετά από 3 μήνες και να μη μου κάνει κέφι να δω. Απορώ με τον εαυτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε εσύ είσαι ωραίος. Βλέπεις την καρέκλα στην τζαμαρία στην έχω ρεζερβέ.

      11.00 τώρα η Άρσεναλ - λέμε για ντροπή της Αρσεναλ και δεν έχει και άδικα εδώ ο γκισές.

      Για να δούμε...

      Διαγραφή
    2. Αχ και βαχ. Το ξέρω μωρέ, δεν υπάρχει Αρσεναλ εδώ και μια δεκαετία. Σκατά. Δεν πρέπει να παίξω και δεν θέλω να παίξω, αλλά με τρελαίνει αυτό το 1,30. Να πάω να βάλω κανά δίσκο και να κλείσω την οθόνη καλύτερα. Σύνελθε άνθρωπέ μου (στον εαυτό μου το λέω...). Αβυσσος.

      Διαγραφή
    3. Νικ, αυτός μιλάει στο εαυτό του - τον θέλω!!!

      Να πω εδώ πως ο Nklaps είναι και αλτρουιστής. Έχει βάλει όρο στο συμβόλαιο να δοθεί συντακτική θέση στον Βούδα κι ας μην γράφει ποτέ.

      Για τον fairplay να δοθεί επίσης, αλλά αυτός να έχει όρο να γράφει ένα τον μήνα για αρχή. Αν δεν εκπληρώνει τον όρο κάθε μήνα να πηγαίνει αναγκαστικά να παίζει φαβορί στον γκισέ ή να κάνει την λάντζά στον καφενέ...

      Διαγραφή
  3. Σίτι-Αρσεναλ. Το είχε προλογίσει ο Μπαζ, ανεβαίνει το διπλό, μπορεί να το φτάσουν και 10,00 μέχρι τη σέντρα. Τί κάνεις σε αυτή τη περίπτωση ? Φτου σε κερατά, θα λερωθούμε πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυφλό χτύπημα θα είναι ρε Δημήτρη.
      Εννοείται οτι είναι εκτός λογικής αυτές οι τιμές και γενικά αλλά και έτσι που πήγε η σεζόν.

      Εδώ το λάιβ σώζει. Και αν το αουτσάιντερ κερδίσει απο νωρίς, με γεια του με χαρά του. Να στεναχωρηθώ?
      Να παίξω όμως τυφλόχ χωρίς άλλο επιχείρημα, εγώ τουλάχιστον οχι.

      Διαγραφή
    2. Εχεις δίκιο ρε Νίκο. Ακόμα δεν έχω λερωθεί. Το σκέφτομαι.

      Διαγραφή
    3. Λοξέ Βούδα - δεν παίξαμε, δεν χάσαμε - ούτε απλό είναι αυτό ούτε ασήμαντο...

      2 - 0 το καφενείο του Αρτενη (είναι συνέχεια του Αρσένη) και που θα σταματήσει...

      Διαγραφή
  4. Και η Μάιντς παίζει για το τομάρι της απόψε. Μπορεί να κλέψει καμιά ισοπαλία. Δεν θα μου φανεί απίθανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έβαλε η Μάιντς. Αν αρχίσω τα καντήλια τώρα, ποιός θα φταίει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καντήλια χωρίς κουμάρι, γήπεδο χωρίς χορτάρι. Πάντα θα μας δείχνει η διαίσθηση τον δρόμο, αλλά για πολλοίς και διάφορους λόγους δεν μπορούμε να την ακολουθούμε πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρέχει στο Μάντσεστερ. Υπέρ της Αρσεναλ ο καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρέχει στο Μάντσεστερ και είπαν οι οπαδοί να μην πάνε λόγω της βροχής. Χαχα.

      Διαγραφή
    2. Ωραία σκέψη, η Σιτι παίζει ποδόσφαιρο, αν ρίχνει και καρέκλες - τι να παίξει; Δεν έχει γύρει το γήπεδο λογικά καλά στέκεται ίσως και λόγω Αρτετα.

      Η άλλη η κουτσή έβαλε δεύτερο με πέναλτι...

      Διαγραφή
  8. Τεράστια ευκαιρία η Νάπολι που είχε και δοκάρι πριν λίγο.
    Η Σίτι δεν παίζει κάτι τρομερό.
    Η Μαιντς 0-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυο τρομερές αποκρούσεις του Λένο της Αρσεναλ.
    Η Σίτι αρχίζει να παίζει τη μπάλα που ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για εκεί πήγαινε, να έρθει και ο fair για ένα σχόλιο επίλογο και μην ξεχάσετε αύριο καφέ 7.30 παίζει η Δρέσδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Μη φάτε. Έχει γλαρόσουπα.

      7.30 είναι η ώρα. Η απόδοση είναι 4.50. Μην τρελαίνεστε.
      Χαχα

      Διαγραφή
  11. Νταβιντ Λουιζ - το τσίρκο της Αρσεναλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άξιος !!!
    Σωστος ο τιτλος του επίτιμου.
    Ο πρωτος που εγραψε σχόλιο στο blog.
    Κάτι λεει αυτο...
    Εκεινο τον καιρο μιλουσαμε με τον nklaps με email ...καποια στιγμη μου ειπε για το αουτσαιντερ ...ε , ήρθα και έμεινα :)
    Τα έπερνε τα γράμματα απ την αρχή ο nklaps ... το αρχικο 3,20 της Κρόουλι εγινε 13,20 και εφτασε στο 22,70 της Βίλεμ ...έβαλε στο sv και το 28,00 της Μπέρνλι με τη Σιτι αλλα ας οψεται ο κορονοιος...απίστευτη πρόοδος μεσα σε 4 χρονια ....δεν ειναι μόνο καλός στοιχηματζής αλλά και υπεροχος ανθρωπος ...είναι ευλογία να εχεις τέτοιο φίλο και συμπαίκτη ! ...το ατομικό εγωιστικο ''άθλημα '' το καναμε να ειναι ο χαβαλες της παρέας ... υπαρχουν και αλλοι στην ομαδα ...οι διάλογοι στο viber όλα τα λεφτά ... οταν βάζει γκολ η ομαδα μας παιρνει φωτια το viber ...gooooooaaaaaalllll ...και άλλα παρομοια ....χαμός ....οι ασίστ εκατέρωθεν ...η χαρα της ασίστ ειναι η μεγαλύτερη απ όλες .
    CRB
    Μπαρι Ταουν
    Κα(β)λιαρι
    Βιλεμ
    Λύκοι

    οι νικες αυτες δεν περιγραφονται με λόγια ...

    Ο καφετζης ψηνεται βλεπω να μας κανει συντάκτες :) ...τι με θες εμένα ρε καφετζή ...ο SIDDHARTHA ειναι γεννημένος συντάκτης :) ... το έχει ο ανθρωπος ... έκαστος στο είδος του λοιπόν !!!

    ΥΓ : ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ nklaps !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα, βάζω οθόνη για την Δρέσδη φτιαχτέ καφέδες μόνοι σας, έχω μπλέξει με ξύλα σήμερα και δεν μπορώ να είμαι και στον καφενέ.

    Είπαμε, αν τον χειμώνα δεν έχουμε ξύλα να ζεστάνουμε τον καφενέ μην περιμένετε στοίχημα...

    SIDDHARTHA, καλό μου παιδί κάτσε στην καρεκλά στην αγαπημένη σου θέση. Έχω σχέδια για σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω προσπαθήσει δυό-τρείς φορές να στριμώξω τον SIDDHARTHA να τον βάλω στο sv αλλά μου ξεγλυστράει ....α , όχι Μιχάλη ...δεν ανεβαίνω εγω στο φαλαινοθηρικό του sans voir ...εγω θα περνάω να βάζω κανένα τραγουδάκι για γούρι μου λέει και εξαφανίζεται για κάμποσες μέρες :):)

      Ε ....στρίμωξέ τον εδω στον καφενέ να βάλει μυαλό :):)

      χαχαχα ....

      Διαγραφή
    2. Καθίστε καλά και οι δύο σας, γιατί θα κάνω μεταγραφή αεροδρομίου στα νησιά Γκαλαπάγκος, να μελετήσω τον Αμβλύρυγχο το λοφιοφόρο.

      Δείτε τί τραβάνε οι φαλαινοθήρες. Εντρομοι κοιτούν οι φαβοράκηδες.

      https://www.youtube.com/watch?v=NMPW4R727QQ

      Διαγραφή
  14. Η Δρέσδη σε νέες περιπέτειες!
    Όποιος κάνει έστω και μία αναφορά(δα) για το ματς της Δρέσδης την Κυριακή με τη Σαντχαουζεν, βγαίνει αναφερόμενος!
    Οχι αλλη Δρέσδη.

    Εγώ θα κοιτάζω Νυρεμβέργη, που έχει ακόμα μπλεξίματα και παίζει με Στουτγκάρδη που θέλει να αποφύγει τα μπαράζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχουμε χάσει το μπούσουλα. Μόλις συνειδητοποίησα πως έχει ωραία ματς απόψε. Η εφημερίδα αγορασμένη από το πρωί, τώρα την ανοίγω. Για να δούμε, έχουμε κανά καλό αουτσάιντερ στα αζήτητα της αγοράς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχω παρατηρήσει πως στο λάιβ των μεγάλων φαβορί βρίσκεις καλύτερες αποδόσεις λίγο μετά τη σέντρα από εκείνες που βρίσκεις pregame. Είναι ιδέα μου ή όντως συμβαίνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως συμβαινει .
      Ενας λογος που παμε live ειναι και αυτος !

      Καλημερα :)

      Διαγραφή
  17. Καλημέρα στην παρέα, στο τρέξιμο και σήμερα. Δυσεύρετα και τα ξύλα πια σαν τα καλά σημεία στο στοίχημα...

    Όντως έχει φουλ ποδόσφαιρο σε όλα τα πρωταθλήματα. Έχω την άποψη πως ο κόσμος δεν καίγεται ακόμα για στοίχημα - ο SIDDHARTHA μου φαινεται πιο κατάλληλος να μας πει γι αυτό.

    Τσαμπιονσιπ ανοίγει σήμερα μετά από μήνες για ένα μαραθώνιο - τα σταυρώματα και οι αποδόσεις μ αφήνουν παγερά αδιάφορο.

    Ξεκίνησαν και μπαράζ για τις Αγγλιδούλες. δεν παίζαμε μπαράζ τον καλόκαιρο, θα παίξουμε τώρα;

    Τσελτεναμ πήρε καλό προβάδισμα εκτός έδρας - οριακό προβάδισμα για Κολτσεστερ στην έδρα της. Αγ1 μπαράζ στις αρχές Ιουλίου έβαλαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χάλια το πρόγραμμα ερημίτη.

    Η Μπαρτσελόνα έχει τα μαύρα της τα χάλια και πολύ θα χαρώ να χάσει το πρωτάθλημα, γιατί παρατράβηξε αυτό το ανέκδοτο. Ο Μέσι έσταζε ολόκληρος χθες στη Σεβίλλη. Είναι για κόντρα η Μπάρτσα. Το ίδιο και η άλλη σιχαμένη η Γιουβέντους. Μέσι και Ρονάλντο άντε στο ΕΦΚΑ γιατί βαρεθήκαμε τα μούτρα σας.

    Ενδιαφέρον το 6,00 της Σάλκε εντός με τη Βόλφσμπουργκ.
    Ενδιαφέρον το 3,00 του under 2,5 γκολ της Αταλάντα.
    Εχουμε επίσης πολύ χαμηλά τα διπλά της Λίβερπουλ και της Λιντς.
    Γενικώς ελάχιστα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και ένα σημείο από το αστυνομικό δελτίο του ΜΜ. Στο Ισραήλ 2 παίκτες της ήδη πρωταθλήτριας Μακάμπι συνελήφθησαν για το βιασμό ανήλικων κοριτσιών. Ανακρίσεις συμπαικτών και τεράστιο το σκάνδαλο. Ο άσσος της Χαποέλ στο 7,50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοναδικη ευκαιρια για τη Χάποελ.

      ή τώρα ή ποτέ !!!

      Διαγραφή
    2. Εσείς έχετε και την Ταλίνα. Αντε για γούρι ένα υπέροχο τραγούδι για τη Λίνα.

      https://www.youtube.com/watch?v=cH0hIhmm6Z0

      Στη Γερμανία τα δημοφιλή διπλά λόγω κινήτρου είναι της Λεβερκούζεν και της Βολφσμπουργκ. Αναρωτιέμαι αν θα σπάσουν και τα δύο. Αλίμονο στους φαβοράκηδες.

      Διαγραφή
    3. Εντωμεταξύ στην εφημερίδα διαβάζω πως το 0-2 της Μάιντς στο Ντόρτμουντ και το 2-2 της Φορτούνα στη Λειψία θεωρήθηκαν στη Γερμανία αποτελέσματα βρώμικα. Βέρντερ και Αουγκσμπουργκ διαμαρτύρονται για την προκλητική αδιαφορία που έδειξαν τα φαβορί. Ωραία πράγματα στην καθαρή Μπουντεσλίγκα.

      Το 1Χ της Σάλκε pregame έδινε 2,60. Με το που έγινε η σέντρα ανέβηκε και παραμένει στο 3,00. Κακώς παίζουμε πριν τη σέντρα. Τα περισσότερα λεφτά πέφτουν στο λάιβ ή έτσι νομίζω. Κάτι έρευνες πριν χρόνια έλεγαν πως το 65% του τζίρου γίνεται στο ζωντανό. Αν θυμάμαι καλά.

      Διαγραφή
    4. Βέβαια πιέζει από το ξεκίνημα η Βολφς. Οπότε όποιος βλέπει, σου λέει θα το πάρει το ματς.

      Διαγραφή
    5. Η Λεβερκούζεν χάνει 1-0 και το διπλό δίνει 2,25. Τί γίνεται ρε ???

      Διαγραφή
  20. Το Χ2 της Μπέρμιγχαμ πριν τη σέντρα έδινε 2,20.
    Στην αρχή του β ημιχρόνου δίνει 2,20 και πάλι.
    Σα να μην πέρασε το μισό ματς. Εχω μπερδευτεί.
    Συνέβαιναν και παλιότερα αυτά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αποδόσεις στο λάιβ απο τις μεγάλες εταιρίες (οι μικρές ακολουθούν), λογικά βγαίνουν απο αλγόριθμους και οι παράμετροι είναι πολλές.
      Λογικό πάντως είναι ότι οσο προχωρά το ματς στο 0-0, πέφτει η απόδοση της ισοπαλίας, επομένως και της διπλής ευκαιρίας.
      Αν όμως το αουτσάιντερ έχει κακή εικόνα και δείχνει οτι είναι θέμα χρόνου να το φάει, αλλάζουν τα δεδομένα.
      Σαν σκέψη το βαζω.

      Διαγραφή
  21. πάντα συμβαίνουν αυτά, για την Αγγλία θα σου πω πως μπορεί ένα ζωηρό αουτσάιντερ με απόδοση πριν ματς 5,00 να είναι στο ημίχρονο 4,50 και αλλο αουτσαιντερ μπορει να το βρεις 6,50.

    Θυμάμαι την Σαουθεντ μια φορά ο γκισές δεν την έβλεπε καθόλου εκτός έδρας. Στο 70 την πήγε 17,00 (σπάνιο για Αγγλιδούλα) - ε λοιπόν πρέπει να έκανε μια επίθεση το έβαλε και πήρε το ματς και ας βομβάρδιζαν οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα.

    Γράφω πιο πολύ για μένα, για να ξεδιαλύνω τα πράγματα, να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις πρωτίστως σε μένα. Μπορεί σε κάποια ματς να βλέπεις την απόδοση που σε ενδιαφέρει να ανεβαίνει λίγα λεπτά μετά τη σέντρα και να σκέφτεσαι, κακώς έπαιξα pregame, θα αγόραζα τώρα σε καλύτερη τιμή. Και να νομίζεις πως αυτό θα συμβεί και στα επόμενα ματς. Να νομίζεις. Γιατί μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι αυτό συμβαίνει στην πλειοψηφία των αγώνων που σε ενδιαφέρουν, υπάρχει τεράστια απόσταση.

    Ακόμη κι αν ο μεγαλύτερος τζίρος γίνεται πλεόν στο live, δεν παύει και ο μικρότερος που γίνεται pregame να υπόκειται στις γνωστές στρεβλώσεις. Πότε έχει ο παίκτης μεγαλύτερο θεωρητικά πλεονέκτημα ? Πριν την έναρξη, όταν έχει μελετήσει με ψυχραιμία και άνεση χρόνου, με παράθεση δεδομένων, με ανάποδες ή κανονικές στροφές ? Ή μετά την έναρξη, όταν το ζωντανό παιχνίδι προσθέτει νέες παραμέτρους στους στοιχηματικούς υπολογισμούς που πρέπει να τΙς επεξεργαστεί αστραπιαία και αρκετά συναισθηματικά. Δεν έχω αντικειμενική απάντηση. Εχω υποκειμενική και απολύτως προσωπική, γνωρίζοντας πως το live μόνο κακό μου έχει κάνει.

    Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για άλλους παίκτες. Το sans voir live έχει την ικανότητα να αξιολογεί άριστα τις live αποδόσεις και το αποδεικνύει με την κερδοφορία του.

    Επίσης στο live στοίχημα, ποτέ δεν ξέρεις πως θα μπει στο ματς η ισχυρή ομάδα που έχει αποφασίσει να κοντράρει. Αν μπει φουριόζα παίρνοντας την κατοχή και κάνοντας ευκαιρίες, η απόδοση του αουτσάιντερ θα ανέβει αλλά και εσύ θα έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι αν όντως το αουτσάιντερ θα καταφέρει να επιβιώσει από την καταιγίδα του πρώτου ημιχρόνου. Αν το φαβορί μπει στον αγώνα νωθρό, άκεφο, κουρασμένο, η απόδοση του αουτσάιντερ θα πέσει χαμηλότερα από την pregame τιμή της και θα νιώθεις μαλάκας που δεν αγόρασες πριν τη σέντρα.

    Πολύ απλές σκέψεις, δεν λέω κάτι πρωτότυπο, απλώς ξεδιαλύνω το μπέρδεμά μου. Με λίγα λόγια, θα συνεχίσω να παίζω όπως έπαιζα. Pregame. Σε μένα αυτό αποδίδει. Οσο αποδίδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά, εντελώς ντεφορμέ. Πότε φαγώθηκε η απόδοση της Κάρντιφ ? Εντάξει τώρα, το ματς έχει αρχίσει. Αυτό που έλεγα. Το 5,50 έγινε 4,00. Προφανώς δεν μπήκε φουριόζα η Λιντς, είδαν και τα χθεσινά χάλια της Γουέστ Μπρομ, πέταξε το πουλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασσος και ασιατικό μισό γκολ υπερ της Καρντιφ.

      Pregame 5.00 και 2,05
      13ο λεπτό 4,00 και 1,80
      20ο 4,75 και 1,95

      Διαγραφή
    2. Πιέζει η Λιντς προφανώς. Δεν βλέπω το ματς. Υποθέτω.

      Διαγραφή
    3. 32ο λεπτό 6,00 και 2,05
      1-4 τα κόρνερ

      Διαγραφή
    4. 35ο λεπτό 1-6 τα κόρνερ
      Η Λιντς στο 1,80.

      Διαγραφή
    5. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΕ ΜΙΛΑΩ.

      Διαγραφή
    6. Διατριβή ρε γράφω, διατριβή. Σκίστε τα πτυχία σας, λαμόγια.

      Διαγραφή
  24. SIDDHARTHA:πάρε και τα κλειδιά του καφενέ και κανε παιχνίδι, αφήνω γιατί τρέχω καφεδάκι και φοντανάκι στην γωνιά σου...

    2-0 στο 80 η Καρντιφ - φαβορί και εκτός έδρας στην Αγγλία - συνδυασμός του κουβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μην επιβεβαιωθεις και στο Goodison Park πιο αργά σήμερα.
      Ο Siddhartha θα είναι εκεί και θα μεταδίδει τον παλμό απο ένα ασφυκτικά άδειο γήπεδο!

      Διαγραφή
  25. Ο SIDDHARTHA εχει p m στον μεγάλο καφενέ...

    Παρακαλειτε να το αναγνώσει και να πράξει τα δέοντα...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σας στενοχώρησα και σας εκνεύρισα λίγο.
    Ζητώ συγγνώμη και πάλι, δεν ήταν πρόθεσή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε φίλε. Μην τα λες αυτά. Όλα καλά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητάς συγνώμη. Απλά το Viber είναι πιο instant, πιο αστραπιαίο από το μήνυμα στον καφενέ. Αυτό είναι όλο.

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστώ πάντως. Χαίρομαι που όλα είναι καλά. Ποτέ δεν ξέρεις.

      Διαγραφή
    3. Ολα καλα ρε συ ...

      Απλα λεμε οτι μας στερεις την ψυχη του team και το γούρι μας..

      Τι ...αντε ετσι στα ξεκούδουνα θα κερδίσουμε αυριο τη Σίτι ?

      2 @ 33,00 ειναι αυτο !!!
      θέλει και βουντού..
      θέλει και χαϊμαλιά ..
      θέλει και ξόρκια..
      θέλει και ευχές
      θέλει και προσευχές ...
      θέλει ...
      θέλει ...
      θέλει ...

      άλλο 3,00
      άλλο 13,00
      άλλο 23,00
      κι άλλο 33cm ...ειναι η διαφορά μεγέθους τεράστια ...

      :)
      :)
      :)

      Διαγραφή
    4. Ωρε πού την βρήκατε αυτή την απόδοση? Τρελάθηκε ο ΟΠΑΠ, μου φαίνεται. Να έρθει το διπλό να βγούμε στα πρωτοσέλιδα. Εχει κάνει η Μπέρνλι κηδείες και κηδείες. Φανταστείτε πόσα λεφτά έχουν παιχτεί στον άσσο για να δίνει τέτοια απόδοση. Στο εξωτερικό μέχρι 26,00 είχε φτάσει. Ανάβω τα θυμιάματα.

      Διαγραφή
  27. Σκληροτράχηλη η Μπερνλι με το απαρχαιωμένο ποδόσφαιρο και τον γραφικό προπονητή. Αν και η Σιτι σπάνια δεν δικαιολογεί τον τίτλο του φαβορί.

    Άλλα και τα 1,14 μ.ο. δεν στέκουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μετρημένα τα λόγια σας με την ομάδα μου.

    Θα το πω μια φορα ακόμη και γράφτε το ...ο fairplay απο Αγγλια ειναι Μπερνλι και απο Βραζιλία Σεαρά ...

    οπότε οταν μιλατε για τη my Burnley χαρακτηρισμοί οπως ''απαρχαιωμένο και γραφικός '' να λείπουν .
    Τώρα για το αν η Σιτι δικαιολογει η όχι τον τιτλο του φαβορι απαντω μονολεκτικα : ''χά '' !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σούπα με μυγάκια το ντέρμπι του Λίβερπουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλά ντε δεν στην είπαμε και καμπούρα την λεγάμενη. Και μην γελάς καθόλου από κάτι Ρεαλ και Μπαρτσα είναι πιο ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αμα δε βαλεις επεξεργασια κειμενου δε με βλεπω καλα :):)

    γραφεις κατι καλο κου θελει ωρα ...
    το καρφιτσωνεις και μετα βλεπεις οτι χτυπησε ο δαιμονας του τυπογραφείου σε δυο σημεια και χαλαει τη φτιάξη ...

    τι κανεις τοτε ? το σβηνεις ολο !

    γαμ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μια χαρά Σαββατοκύριακο ήταν. Δεν του φαινόταν. Και έχουμε και το αυριανό πυρηνικό μανιτάρι της Μπέρνλι. Ε ρε γλέντια. Δεν θα προλαβαίνουμε να δίνουμε συνεντεύξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βάλαμε σημερα Μπέρνλι στο λάιβ αλλά λείπουν τα μισά της γκόλ.
    Λειπουν Γούντ και Μπάρνς...
    Ποιος θα βάλει το γκόλ ?
    Για να δούμε τί θα δούμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Βροχές καλοκαιρινές, ωραία πράγματα...

    Κάτσε να πατήσετε αντίπαλη περιοχή και θα δείτε ποιος θα βάλει το γκολ!!!

    Η θέση του SIDDHARTHA κενή; Λες να την ψώνισε και τα φτιασιδώνεται για τις συνεντεύξεις;

    Ο επίτιμος πήρε τον τίτλο και μην τον είδατε.

    Πάλι μόνος μου θα σύρω το κάρο με λίγο Fairplay.

    Το σημερινό κουπόνι χαρακτηριστικό στοιχηματικής αδιαφορίας...

    Άμα βλέπω σε κουπόνια, γκρουπ υποβιβασμού, ανόδου, και τα κερατά τους αναπολώ φθινόπωρο και χειμώνα βαρύ.

    Τη Λίβερπουλ βλέπω για γκέλες, θα την δούμε στην πορεία.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ερημος ο καφενες σημερα ...

    Να δεις που εχουν μαζευτει κάπου αλλου σήμερα :):)

    Και ο SIDDHARTHA απών !
    Απιστευτα πράματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμαθα ότι ο Καφενες κάνει και delivery μέσω Viber, λογω Covid.
      Απίστευτα πράγματα.
      :))))

      Διαγραφή
  37. Ρε ετοίμασε κάνα άρθρο εσύ γιατί σε βλέπω από επίτιμος να γίνεις λαντζέρης...

    Γιατί ρε Μιχάλη έχω την εντύπωση πως μας σνομπάρει ο SIDDHARTHA; Του έδιωξες και εκείνον που ήθελε μια ντουζίνα άλογα για πρωινό και μάλλον του κακοφάνηκε. τον είχε υποδεχτεί με θέρμη είναι αλήθεια.

    Ότι μπορεί κάνει ο καφενές, εκτός να μαντεύει τα μελλούμενα...

    Καληνύχτα τώρα έχουμε και αγώνα ξυλείας πρωινό αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μάντσεστερ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
    Ο άσσος στο 1,40. Αστεία πράγματα. Η Μαντσεστερ έχει εντός ένα μέτριο 8-5-2, η Σέφιλντ έχει εκτός ένα καλό 4-8-3. Σχεδόν ισόβαθμες είναι. Ο πρώτος γύρος έληξε 3-3. Το πρόβλημα είναι πως η γηπεδούχος θα είναι 2 μέρες παραπάνω ξεκούραστη. Κι αυτό είναι εντελώς άδικο. Το διπλό στο 9,00 και το Χ2 στο 3,00. Τί κάνουμε ? Φαντάζομαι τα τελευταία λεπτά του αγώνα, να θέλει να κρατήσει αποτέλεσμα η Σεφ και να μην μπορεί λόγω κόπωσης. Αυτό το έχω ξαναπεί και για άλλον αγώνα και διαψεύστηκα.

    Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας.
    1,22-6,50-13,00. Η Λίβερπουλ για τί πράγμα παίζει ? Ντεφορμέ δείχνει. Εχει όμως εντός ένα τρομακτικό 15-0-0. Αν και είναι κάπως παραπλανητικό, μου φαίνεται. Η Κρίσταλ Πάλας είχε έναν τρόπο τα τελευταία χρόνια και έπαιρνε αποτελέσματα στο Ανφιλντ. Φέτος δεν τολμάω καν να το σκεφτώ. Ιδίως αν παίξουν εξαρχής Σάλαχ και Ρόμπερτσον.

    Τσέλσι-Σίτι.
    4,00-4,00-1,80. Η Σιτι για τί πράγμα παίζει ? Η Τσέλσι θέλει Τσάμπιονς Λιγκ, κίνητρο έχει, έδρα έχει, φανέλα έχει, προιστορία καλή έχει, φιλόδοξο προπονητή έχει, παίκτες έχει. Το σετ θα έπρεπε να είναι εντελώς μοιρασμένο για μένα. 3,33-3,33-3,33. Το 1Χ στο 1,50 και όχι στο 2,00. Αυτό το δοκιμάζω ευχαρίστως. Αν και γνωρίζω πως η ιστορία με τις κόντρες της Σίτι έχει καταντήσει κουραστική και εντελώς εγωιστική. Ζηλεύω όσους μπορούν να πουν, αυτή την ομάδα δεν την ξαναγγίζω και θα ψάξω το κέρδος μου αλλού. Είναι δύναμη αυτό το πράγμα.

    Γιατί τα γράφω όλα αυτά ? Δεν έχω ιδέα. Είμαι κομμάτια και έγραψα σεντόνι. Και το Λεβάντε-Ατλέτικο έχω σημειώσει. Ποιά Ατλέτικο τώρα ? Σκιά του εαυτού της είναι.

    Αντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σαν κομήτης σκας ρε αδερφάκι μου! Ωραία τα παιχνίδια και ωραία η προσέγγιση. Η Σιτι πάει να πάρει το Ευρωπαϊκό και πρέπει να είναι ζεστή, η Τσελσι άμα είχε όλα αυτά που λες δεν θα ήταν 32 βαθμούς πίσω από την κορυφή - να κοντράρω ομάδα του Πεπε και να πληρωθώ κάτω από 5,00 με τίποτα.

    Λίβερπουλ όντως δεν πείθει, αλλά είχε έναν τρόπο να παίρνει αποτελέσματα πριν "θανατικού". μετά;;;

    Η άλλη του Μάντσεστερ - ή του ύψους ή του βάθους, όταν καταστρέφει μπορεί να κάνει ζημίες - πρόβλημα στην δημιουργία. Τα Χ2 παρατατα δεν θα βρεις άκρη με δαύτα.

    Σιμεονε κούρασε...

    Siddhartha οασηηηη σε ξεκουράζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προχθές του έβριζες τη Μπέρνλι, σήμερα του βρίζεις τη Τσέλσι.
      Σας βλέπω σύντομα στα δικαστήρια εσένα και τον Μιχάλη.
      Το πας φιρί-φιρί να τον διαλύσεις τον καφενέ...

      Διαγραφή
    2. Άλλο που δεν θέλω χα χα χα!!! Οπαδικά και κουμάρι δεν ταιριάζουν. Άλλα και συ δεν τ άφηνες μήπως περνούσε στο ντούκου;

      Διαγραφή
  40. Γεια σου Sid με τα ωραία σου!

    Λύσε μου όμως ρε αδερφέ μία απορία.

    Παίζει η Σίτι με την Πάλας και δίνει το διπλό 27.00 στις 18/1/2020.

    Παίζει η Πρωταθλήτρια Λίβερπουλ με την Πάλας και δίνει το διπλό ενα γαμω13.00;

    Πώς γκένεν ρε αρχηγέ;

    Η Σίτι δεν είναι Πρωταθλήτρια, αλλά η γοητεία και η έλξη που ασκεί στον γκισέ είναι άνευ προηγούμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε γαμώτο. Ολοι το πρώτο που κοιτάνε είναι πόσο δίνει η Σίτι. Και αυτό καταστρέφει και εμάς από την ανάποδη. Τί λούπα είναι αυτή ρε γαμωτο ? Τουλάχιστον εσείς την έχετε δαγκώσει μιά δυό φορές από το σβέρκο, εγώ ο δόλιος ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ?????????????????

      Διαγραφή
    2. Πράγματι. Βλέπει και μπάλα, βλέπει και τα σάλια των απελπισμένων.

      Διαγραφή
  41. Λεστερ - Μπραιτον ...

    πρε 6,00 το διπλο
    τωρα στο 0066 παλι 6,00

    παιχτο μονος σου ρε γκισε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή