9 Μαΐ 2021

"μας τελειώνουν οι Αγγλιδούλες"

 

Καλημέρα, αγαπητοί θαμώνες. Οι Αγγλιδούλες τελειώνουν και ο καφενές αδειάζει. Το στοίχημα θα μας απασχολήσει πάλι του χρόνου. 

Ο Βούδας μυρίστηκε ανακαίνιση και έπιασε τις παραλίες. Τις παραλίες έπιασε και ο λαός σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. 

Τσέλτεναμ, Κέιμπριτζ και Μπόλτον ανέβηκαν στην Αγ1. Σάουθεντ και Γκρίμσμπυ κατέβηκαν μια βόλτα στους Κολασμένους. 

Νιούπορτ - Φόρεστ Γκριν και Τρανμίρ - Μόρκαμ θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο ανόδου. 

Έξετερ και Σάλφορντ πάλεψαν μέχρι τελευταία αγωνιστική, αλλά δεν μπόρεσαν να μπουν στα μπαράζ  ανόδου. 

Στο ημίχρονο χθες η Έξετερ κέρδιζε και η Νιούπορτ έχανε. Ήταν στα μπαράζ ανόδου η Έξετερ και στο 56΄ισοφαρίζει η Νιούπορτ και ισοφαρίζει και η Μπάροου μέσα στο Έξετερ. 

Η Μπόλτον με αλλαγή κατεύθυνσης μετά τις γιορτές κατάφερε να ανεβεί εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη. Δικαιώθηκε ο γκισές που την είχε πρώτο φαβορί για άνοδο στις αρχές. Να τα λεμέ κι αυτά και να τα χρησιμοποιούμε όταν μας κάνουν. 

Δεν δικαιώθηκε γιατί είχε κλείσει εισιτήριο για τους Κολασμένους στην Στιβενέιτζ και αυτή σώθηκε πανηγυρικά και άνετα.  

Στις 18΄Μαιου ξεκινούν τα μπαράζ, θα τα χαζέψουμε να βγει ο μήνας. 

Σήμερα το μεσημέρι έχουμε την τελευταία αγωνιστική για Αγ.1. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την βουτιά θανάτου, αφού έχουν υποβιβαστεί Ροτσντέιλ, Νορθάμπτον, Σουίντον και Μπρίστολ Ρόβερς. 

Ανέβηκαν Χαλ και Πιτέρμπορο. Είναι σίγουρα στα μπαράζ ανόδου Μπλάκπουλ, Σάντερλαντ και Λίνκολν και την μια ακόμα θέση διεκδικούν Πόρτσμουθ 72β. Όξφορντ 71β. και Τσάρλτον με επίσης 71β. 

Και οι τρεις παίζουν σήμερα στο γήπεδο τους με την Τσάρλτον να έχει τον πιο δύσκολο αγώνα, αφού φιλοξενεί την πρωτοπόρο Χαλ. Όξφορντ - Μπάρτον και Πόρτσμουθ - Άκρινγκτον είναι τ΄ άλλα δυο παιχνίδια που θα κρίνουν την θέση. Προβάδισμα η Πόρτσμουθ αφού με νίκη την καπαρώνει.

Καλές ήταν οι Αγγλιδούλες και φέτος. Όπως πάντα όμως ζητούν συνέπεια, σταθερότητα και συγκεκριμένο πλάνο. 

Αν υπάρχουν ακόμα ελεύθερα καφενεία τον Αύγουστο,  εμείς εδώ θα είμαστε. Θα μου πεις πρέπει να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να πιστεύουν στα ελεύθερα καφενεία. 

Στα χθεσινά ο Κούμαν πήγε να πάρει το ματς χωρίς σέντερ φορ και με δίχως ακραίους επιθετικούς. Δεν γίνεται αλλιώς θα μου πεις αφού υπάρχει ο Μέσι. Καληνύχτα Μπαρτσελόνα...

Τελειωμένες και η Μπάρτσα και η Ατλέτικο. Αφού ήταν αυτή η Ατλέτικο καλύτερη της Μπαρτσελόνα σκέψου χάλια...

Και είχαν και μίτινγκ μετά το ματς ο Λαπόρτα, ο Πικέ, Ο Μέσι και ο Άλμπα, χωρίς τον Κούμαν για την νέα χρονιά. Λεμέ για καφενεία...

Έβαλε τα δεύτερα ο Πεπ, αλλά δεν περίμενε να ξαναχάσει. Ο Τούχελ βλέπω τα πάει καλά με τους παίκτες του - το πιο σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για έναν προπονητή. Έχει και τους παίκτες και το πλάνο να κοντράρει την Σίτι στον τελικό.  Η Σίτι όμως στον τελικό θα βγάλει όλα της τα καλά χαρτιά - θα δούμε...

Η Λίβερπουλ κέρδισε, αλλά εξακολουθεί να μην βλέπετε. Ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι και βλέπουμε. 

Υ.γ. δεν βάζω τίτλους τέλους γιατί η σύμβαση του Βούδα είναι και για τον Μάιο και είναι προπληρωμένος. Άντε να νομοθετήσει αυτός ο ανεπάγγελτος ο Χατζηδάκης να μας λύσει τα χέρια. Άκου να πληρώνουμε υπερωρίες στην γαλέρα...



8 σχόλια:

  1. Καλημέρα. Δεν είδα το Μπάρτσα-Ατλέτικο, αλλά άμα λες καλύτερος ο Σιμεόνε, κατάλαβα... Ε ναι ο Μέσι τώρα κάνει τον κουμανταδόρο σε όλα, μου έλεγαν πριν χρόνια ότι είναι σιγανοπαπαδία και δεν τους πίστευα. Αστον εκεί να σαπίσει τελείως. Ο Αγουέρο ήθελε πέναλτι πανένκα, το έχασε και η Τσέλσι το γύρισε. Ο Πεπ ήθελε κι άλλο πέναλτι στο τέλος, του προτείνω να πάει πρώτα σε οφθαλμίατρο κι αφού φτιάξει γυαλιά, να πιάσει το παρτσακλό που τον έκαναν και αρχηγό και να το σπάσει στο ξύλο μπας και περάσουν τα νευρολογικά του. Ο άλλος ο Λαμέλα χάνει η Τότεναμ 3-1 και κάνει ραμπόνες, μιλαμε για την απόλυτη διάλυση. Ο Μπόρις θέλει ο τελικός Τσουλού να γίνει στην Αγγλία για να μην πάνε οι οπαδοί στην Τουρκία και γυρίσουν με κορώνα. Η Μπάγερν πανηγυρίζει το ένατο σερί στο πιο γελοίο πλέον πρωτάθλημα του κόσμου, σαν να πανηγυρίζω κι εγώ επειδή το πρωί έφτιαξα φραπέ. Γιουβέντους-Μίλαν αργότερα, στα τέτοια μας, Ρεάλ-Σεβίλλη στα τέτοια μας επίσης. Στη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, το γήπεδο βάζει νερά από το σκέπαστρο, ποντίκια έχουν σκάψει το χορτάρι και σουλατσάρουν ανέμελα, χάσανε λέει μια μεγάλη χορηγεία μετά τα επεισόδια, και οι οπαδοί λένε πως δεν θα αφήσουν να γίνει το ντέρμπι. Η Λίβερπουλ μαύρα χάλια λέει το αφεντικό, κατάλαβα, έβαλε ο Τιάγκος γκολ και πήρε τα μικρόφωνα σβάρνα, ρε τράβα στο διάολο, προλαβαίνουμε λέει την τετράδα, δεν ξέρει ούτε αριθμητική ο κόπανος. Καμία Ευρώπη δεν αξίζει η ομάδα φέτος, να αφήσει τη Γουέστ Χαμ ή τη Λέστερ, δεν έχουν κερδίσει ούτε τα μισά παιχνίδια τους και θέλουν μεγαλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δεν είμαι σε καμία παραλία, έχω ξεχάσει τί χρώμα έχει η θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι καλύτερο να κλείσει η χρονιά με το διπλό της αδιάφορης Άκρινγκτον μέσα στην Πόρτσμουθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το διπλό το πρότεινε ο Νίκος στα μαθήματα αγγλικών. Εγραφε πως η Ακρινγκτον αδικήθηκε φέτος από τις συγκυρίες του κορωνοιού, πως άξιζε ως ομάδα τα πλει οφ, πως στα τελευταία ματς βγάζει φωτιές, και πως είναι ο χειρότερος αντίπαλος για τη Πόρτσμουθ. Ο άσσος της Πορτς ήταν για 2,00 και λόγω κινήτρου έφτασε στο 1,50. Τώρα μαθαίνω από σένα πως η Ακρινγκτον τελικά νίκησε. 6,50 πληρώθηκε όποιος ακολούθησε.

      Διαγραφή
    2. Χα, τα έχασε τα πλέι οφ η Πόρτσμουθ... Εκλεψε τη θέση η Οξφόρδη. Αυτά είναι, μπράβο ρε Νίκο, αν μας διαβάζεις. Να μας διαβάζεις.

      Διαγραφή
    3. https://twitter.com/Match_Money/status/1390971487251742723/photo/1

      Διαγραφή
    4. Μπράβο στον φίλο. Ωραία σκέψη και σε σωστή βάση, αφού η Άνκριγκτον στα τελευταία ματς δεν τα είχε παρατήσει. Τελευταίες αγωνιστικές στην Αγγλία βλέπεις συχνά τέτοιες κηδείες, γι αυτό αγαπάμε Αγγλιδούλες.

      Διαγραφή