23 Μαΐ 2021

"καθυστερήσεις παίζουμε"


Καθυστερήσεις παίζουμε. Περιμένουμε το κοράκι να βάλει την σφυρίχτρα στο στόμα και να σφυρίξει την λήξη.

  Άλλοι θα πανηγυρίζουν, άλλοι θα κλαίνε την μοίρα τους και άλλοι θα ξεκινήσουν προετοιμασία για την επόμενη χρόνια. 

Δίκαια ο αντιπαθής Σιμεόνε το σήκωσε, αφού οι άλλες δυο (Ρεάλ και Μπάρτσα)ήταν απλά τραγικές. 

Σήμερα το απόγευμα θα κριθούν Ευρωπαϊκά εισιτήρια για την Πρέμιερ. Λίβερπουλ και Τσέλσι κρατούν τις τύχες τους στα χέρια τους - κερδίζουν και πάνε στα αστέρια. 

Τότεναμ κινδυνεύει να μείνει  εκτός και από την Ευρωπαϊκή αγγαρεία. Τους χαιρέτησε και ο Κέιν και καλά κρασιά. Είπαμε σε πτώση ο Μουρίνιο, αλλά θα σέβεστε. Θα το πιείτε τώρα το ποτήρι της πτώσης...

Και στην Ιταλία γίνεται χαμός για μια θέση στ΄ αστέρια. Αταλάντα - Μίλαν σήμερα και περιμένει στην γωνία η Γιουβέντους του Πίρλου. 

Στα δικά μας Μπρέντφορντ και Σουόνσι θα κοντραριστούν για μια θέση που οδηγεί στα σαλόνια. Αγ1 Λίνκολν και Μπλάκπουλ θα δώσουν μάχη για την τελευταία θέση ανόδου. 

Για Αγ2 σήμερα έχουμε τους επαναληπτικούς Μόρκαμ - Τρανμίρ και Φόρεστ Γκριν -  Νιούπορτ. Μόρκαμ και Νιούπορτ έχουν προβάδισμα από τα πρώτα παιχνίδια. 

"Μπαράζ ανόδου παίζουμε;  ερωτάει ο γάτος" - Τι να του πεις τώρα τούτου. Μετεξεταστέος και τον Σεπτέμβριο να έρθεις με τον κηδεμόνα σου.  Και θα προτιμούσα τον πατέρα σου - μην μου φέρεις κανέναν Γονέα 1. 

Οι Κολασμένοι ακόμα παίζουν. Τούτοι όπως πάνε θα τελειώσουν και στα καπάκια θα ξαναρχίσουν. 

Την Τετάρτη έχει τελικό Ουέφα και το Σάββατο τελικό Τσάμπιονς και του χρόνου πάλι. 

Κάντε και καμιά ανασκόπηση, κάντε και καμιά αυτοκριτική, κάντε κάτι τέλος πάντων, για την χρονιά που έφυγε. 

Βελτιώστε τον εαυτό σας και θα σας ευγνωμονεί. Αθληθείτε, χαρείτε, πηδήξτε - "η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή."

Εμείς εδώ επειδή μας αρέσουν οι βοριάδες και οι χειμώνες πάντα το καλοκαίρι μαζεύουμε ξύλα. Μας  αρέσει να είμαστε μυρμήγκια το καλοκαίρι και τζιτζίκια τον χειμώνα - είπαμε η ζωή είναι και θέμα γούστου. 

Ψήνω και έναν πούστη ειδικό να τον έχουμε την νέα χρονιά εδώ, αλλά ζητά πολλά και να έχει λέει ακαταδίωκτο. Είναι της μόδας φαίνεται οι ανεύθυνοι ειδικοί...

Θα μου πεις γιατί δεν κάνεις αύξηση στον ταλαίπωρο τον Βούδα που έχει ειδίκευση. Δεν θέλω να τον χαλάσει ο Μαμωνάς και να γίνει άπληστος. 

Λίγα και καλά και έτσι να πορεύεστε, άμα μπείτε στο τρυπάκι να μαζεύετε, δεν θα μαζεύεστε με τίποτα.  

Η αδυναμία του Fairplay είναι ένας τσεκουράτος ειδικός, αλλά δεν νομίζω να ταιριάξει με τα χρώματα του καφενέ. Ιπτάμενα τσεκούρια; Θα φύγουν και οι τελευταίοι.

Ο Έρικ με τα χηνάρια έκανε καλή χρονιά φέτος. Ακόμα καλύτερα του ευχόμαστε για του χρόνου και ας γίνει λίγο πιο ομιλητικός εδώ μέσα. 

Υπάρχει μια λογική απογοήτευση στο επίτιμο, αλλά καλό είναι να ξεκινήσει από τώρα να γράφει το πρώτο κείμενο της χρονιάς. 

Υ.γ. τραγουδάκι παλιό, αλλά επίκαιρο με διακριτικά, πιστοποιητικά και άλλες αηδίες. Ο επαναστάτης του μέλλοντας θα είναι αυτός που θα θέλει να ζει μια απλή, φυσιολογική ζωή. 












47 σχόλια:

  1. Λέμε για χαμός στο ημίχρονο. Λέστερ 1-1, Λίβερπουλ 1-0 και η Τσέλσι χάνει 1-0. Αυτά είναι, ομάδες αδιάφορες και να σκίζονται...

    Τα σφυριά καπαρώνουν την έκτη θέση, κερδίζουν 2-0 και η Τότεναμ πασκίζει για την εβδόμη. Η Άρσεναλ στο 0-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αστον Βίλα έπαιξε μπάλα φέτος. Εχει στο παλμαρέ της μπόλικες ομάδες και σήμερα πάει να τσιμεντώσει τη Τσέλσι. Η χρονιά πάει να στραβώσει πολύ άσχημα για τον Τούχελ. Εχασε κύπελλο, χάνει θέση Τσάμπιονς Λιγκ και επειδή υπάρχουν και οι νόμοι του Μέρφι θα χάσει και τον τελικό με τη Σίτι. Και μετά θα αναλάβει η ρώσικη μαφία... Στο βυθό του Τάμεση.

      Διαγραφή
    2. Φρόντισε η Λέστερ να τον ξελασπώσει...

      Διαγραφή
    3. Πωωω 2-4 η Τότεναμ, ωραία πράγματα.

      Διαγραφή
  2. Άμα σου γράψω "τώρα που βρήκαμε τρελό παπά ας θάψουμε πέντ΄, έξι" - τι θα καταλάβεις;

    Ή μπορώ να σου πω "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται."

    Είδε ο άλλος στασίδι στην τηλεόραση και δεν λέει να το αφήσει. Η λαϊκή σοφία έχει κάτι και για αυτόν - " άβρακος έβαλε βρακί σε κάθε πόρτα το έδειχνε."

    Τελικός Ουέφα αύριο και με την ζέστη που έχει πιάσει είναι απαγορευτικό και να το δεις. Εδώ θα πούμε μόνο - " δεν μαγειρεύουν όλα τα τζάκια που καπνίζουν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικός Ουέφα χθες και πόνεσαν τα μάτια μας, έκανε και ζέστη. Δεν θα πρωτοτυπήσω λέγοντας καλύτερα που το πήρε η Βιγιαρεάλ. Εβλεπες την Γιουνάιτεντ κι ήταν να κουνάς το κεφάλι σου. Μόνο ο Ινδιάνος έτρεχε και πάλευε, οι υπόλοιποι ήταν για τα μπάζα. Τί να σου κάνει και ο τυχεράκιας ο Σόλσκιερ, άμα έχεις στην ενδεκάδα κάτι ανέκδοτα Πογκμπά, Ράσφορντ και Σια είσαι για τα πανηγύρια. Καλοί για τα κινητά με γιγαντοοθόνη, καλοί για κουρέματα σκουλίκια στο κεφάλι μου, καλοί για φιλανθρωπίες και διαφημίσεις, αλλά από μπάλα μαύρα μεσάνυχτα. Δεν τράβηξε κι ο Φερνάντες και πήρανε το πούλο. Ούτε φάση δεν θυμάμαι. Μας ξενυχτήσανε με τα πέναλτι και ξυπνήσαμε με πονοκέφαλο. Παπάδες λύκοι και βρακιά. Μιλάς με γρίφους γέροντα και δεν καταλαβαίνω.

    https://www.youtube.com/watch?v=G1wKBXfuobE


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα. Η τελευταία καλησπέρα της σεζόν. Σε λίγες ώρες αρχίζει ο μεγάλος τελικός. Η Σίτι του Πεπ και η Τσέλσι του Τούχελ. Ευχόμαστε οι ομάδες να είναι πλήρεις, Γκούντογαν και Καντέ να παίξουν, ώστε να δούμε ένα ωραίο ματς με τις καλύτερες ενδεκάδες. Διάβαζα σήμερα ξένο τύπο, έτσι για να πάρω μια πρώτη γεύση, και κάπου πέτυχα κάποιον να λέει ότι Πεπ και Τούχελ είναι σκακιστές που αλλάζουν διατάξεις μέσα στο ενενηντάλεπτο εύκολα, και πως στη Γερμανία με Μπάγερν και Ντόρτμουντ συναντιούνταν συχνά για να μιλήσουν για ποδόσφαιρο τρώγωντας. Μακάρι λοιπόν να μας δώσουν ένα ωραίο ματς. Ολοι βλέπουν τη Σίτι να σηκώνει την κούπα, η αλήθεια είναι πως ο Γκουαρδιόλα τα κατάφερε και πάλι, τρία πρωταθλήματα κάνοντας πάντα το δικό του, ήταν άτυχος με τη Μπάγερν στην Ευρώπη, αλλά σήμερα φαίνεται πως η μέρα είναι δική του. Οι παίκτες του έχουν φάει τα χαστούκια τους, έχουν πλέον την εμπειρία και τον τσαμπουκά να γυρίσουν κρίσιμα ματς, νομίζω πως δικαιούνται να χαρούν. 2-0 η Μπρέντφορντ στο Γουέμπλει και θα είναι στην Πρέμιερ του χρόνου μαζί με Νόριτς και Γουότφορντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα στην παρεα.

    Επιασε ζεστη πιά που σημαινει τελος σεζον .
    Να φυγει αυτη η σεζον και να μην ξαναρθει ....

    Μακαρι να γινει σημερα ενας ομορφος τελικος να χορτάσουμε γκολ...

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Μιχάλη, να χορτάσουμε γκολ λες και σε ρωτάω.
      Το όβερ 3,5 γκολ στο 4,33 αξίζει ?
      Μπορεί κάποιος να υπολογίσει στο περίπου ?

      Διαγραφή
    2. Κομπογιαννίτικοι υπολογισμοί τώρα αλλά ακούστε.
      Στους τελευταίους δέκα τελικούς Τσουλού είχαμε τα εξής σκορ.
      0-1
      0-2
      3-1
      1-4
      1-1
      1-3
      1-1
      1-2
      1-1
      3-1
      Οβερ 3,5 γκολ τέσσερις φορές.

      Διαγραφή
    3. Το όβερ 3,5 άνοιξε στο 2,30 και η αγορά το πήγε στο 4,33.
      Το όβερ 2,5 άνοιξε στο 1,50 και η αγορά το πήγε στο 2,30.

      Διαγραφή
  6. Παρακαλείται το αφεντικό να μη μας διαβάζει τώρα. Εχει να κόψει ξύλα για το χειμώνα. Να πάει να κόψει ξύλα. Η ερώτηση απευθύνεται στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελάτε για να κλείσουμε την χρονιά. Ο9λα δείχνουν Σίτι και Γκουαρντιόλα σήμερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στα σίγουρα. Πρέπει να κερδίσει και η Τσέλσι τρίτη φορά σε δυο μήνες - κομμάτι δύσκολο, αλλά υπάρχει και η παράταση και τα πεν΄σλντι.

    Μπρένφορντ ανέβηκε και το πάλευε καιρό - άξια.

    Οβερ 3,5 θα ψάχνεις για δουλειά Βούδα του χρόνου, συνέχισε έτσι, νέε μου.

    Τραπεζάκια έξω και μπίρες κερασμένες από Σιντ, αφού δεν θα πληρωθεί τον Μάιο. Κανονικά την Τρίτη κλείνει ο καφενές και ο αγαπητός το έριξε στην φιλοσοφία εδώ και καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λες και τόξερα. Αντί για απάντηση, απειλές για απόλυση.

    Γιατί κλείνουμε την Τρίτη ??? Είχαμε πει μετά τον τελικό.

    Εχω βγάλει εισιτήρια με το πλοίο για Δευτέρα πρωί. Δεν τα ακυρώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν με αφήσουν να ανέβω χωρίς εμβόλιο, θα έρθω να σερβίρω. Αν με αφήσουν, θα στείλω καρτποστάλ.

      Διαγραφή
  9. Άμα έχεις κλείσει εισιτήριο να μη σε κρατάω. Άλλα μάλλον σε βλέπω να σερβίρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaxaxa ...

    Σαν το σκυλο με τη γατα :)))
    Σαν το Ζηκο με τα αφεντικό του στην αξέχαστη ταινία :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρόντρι και Φερναντίνιο στον πάγκο.
    Χωρίς αμυντικούς μέσους η Σίτι.
    Πάμε για βραδιά χέβι μέταλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα είναι και ανάποδος, ρε αδερφέ. Παίζουμε και μουσική εδώ - https://www.youtube.com/watch?v=p96KUyAbRDE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τί είναι αυτό ρε ? Είναι πραγματικό ή εφιάλτης ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ένας δεν μπορεί να κατεβάσει τη μπάλα, ο άλλος κλωτσάει αέρα. Ωρε μάνα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχει σοβαρό πρόβλημα η Σίτι. Δεν λειτουργεί η ομάδα καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκανε πάλι ακατανόητα πράγματα ο Γκουαρδιόλα. Είναι απαράδεκτος. Γιατί χαλάει την ομάδα που πέρασε την Παρί ? Γιατί ούτε ένας αμυντικός μέσος ? Γιατί πάλι πρωτοτυπίες στο πιο κρίσιμο ματς ? Ας το γυρίσει κι ας φανώ μαλάκας, αλλά οι παίκτες δείχνουν έξω απο τα νερά τους. Μάρεζ, Φοντεν, Σίλβα εκτός παιχνιδιού. Γκούντογαν Ντε Μπρούινε χαμένοι. Ο Στέρλινγκ Στέρλινγκ. Και ο Τούχελ σωστός σε όλα. Μια φάση του κάνανε μόνο. Κλαίει όλος ο πλανήτης στοιχηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστές οι παρατηρήσεις, αλλά είναι νωρίς ακόμα.

      Διαγραφή
    2. Εξοργιστική η εικόνα του ΝτεΜπρούινε στην κορυφή. Ποιός θα φτιάξει το παιχνίδι μωρέ ??? Βάζει ένα δεκάρι να παριστάνει τον στράικερ. Εξοργιστικό να καταστρέφεται έτσι τέτοιος παίκτης. Αθλιος ο Πεπ. ΑΘΛΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Χωρίς επιθετικούς, για να λέει πήρα Τσουλού χωρίς επιθετικούς.

      Διαγραφή
    4. Χωρίς αμυντικούς μέσους και χωρίς επιθετικούς. Να το γυρίσουν να φανώ μαλάκας μεγάλος, αλλά γιατί πρέπει να τους περάσει από τα καζάνια της κόλασης ?

      Διαγραφή
  17. Κατάλαβες τώρα γιατί χάσαμε τον άσσο της Παρί ?
    Για να έρθει εδώ και να παίξει το πουλί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Τσέλσι χτίζει το μύθο της. 2 Τσάμπιονς Λιγκ και τα δύο ως αουτσάιντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Αμπράμοβιτς διώχνει προπονητή ξανά και παίρνει Τσουλού ξανά. Απίστευτα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τέλος. Θρίαμβος του Τούχελ. Συντριβή ο Πεπ. Ραντεβού στο ψυχιατρείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και γουστάρει Πεπ και ο γκισές. Λες να παραιτηθεί; - Μπα ξεροκέφαλος και εμμονικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω. Δεν του αξίζει αυτό που παθαίνει, αλλά πηγαίνει γυρεύοντας. Υπάρχει και η πιθανότητα να έπαιζε με τη σωστή ενδεκάδα και να έχανε και πάλι. Δεν βγαίνει άκρη με το μυαλό που κουβαλά. Δεν προετοίμασε την ομάδα του καλά πάντως. Ούτε ψυχολογικά ούτε ποδοσφαιρικά. Καμία λογική δεν είχε η φουλ επίθεση. Στο γκολ που φάγανε, όλη η ομάδα ήταν μπροστά γιουρούσι. Ενα χάος πίσω. Εφτασε η μπάλα στον Μάουντ και είχε όλη την άνεση να κάνει την τέλεια πάσα αμαρκάριστος.

      Διαγραφή
    2. Ας συνεχίσει στη Σίτι, αν τον αντέχουν οι παίκτες του.

      Διαγραφή
  22. Τεράστιος Τούχελ. Εβαλε σε τάξη τα πάντα. Και με το χασογκόλη μπροστά. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΟΥΧΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι να τα λέμε και αυτά. Και δεν του το είχα πριν πάει Τσέλσι. Του χρόνου όμως θα πρέπει να πάει για πρωτάθλημα.

      Διαγραφή
  23. Μάλλον θέλει να βάζει την πινελιά του και εκεί που δεν χρειάζεται. Αύριο θα έχουμε και δηλώσεις και θα δούμε που πάει το πράγμα.

    Εσύ πάρε το πλοίο της γραμμής αύριο και θα κάνω τις ανακαινίσεις μόνος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καληνύχτα, αύριο θα κλείσει η χρονιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καληνύχτα και καλό καλοκαίρι.
    Βάζω το τελευταίο τραγούδι της σεζόν.

    https://www.youtube.com/watch?v=26AL1MimpsE

    Την έχω ερωτευθεί.

    Γειά χαρά στην παρέα.
    Τα λέμε ξανά τον Αύγουστο.
    Προσπαθείστε να κάνετε διακοπές αληθινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. fairplay4 Μαΐου 2021 - 2:22 μ.μ.
    Γεια και χαρά σας ...μπιρα παγωμένη φερε διοτι επιασε η ζεστη πιά :)))

    Στοιχηματικα δεν εχω να πω τιποτα ...για το τσουλου εχω να πω οτι η Τσελσαρα χωρις να εντυπωσιασει μπορει να το κλεψει ....το εχει κανει πολλλακις ....ειναι ομαδα των τιτλων...δεν υπονοω τιποτα ουτε στοιχηματιζω τιποτα ...απλα απλ οτι μπορει να το κλεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιουροπα και τσουλου τα σηκωσαν και τα δυο τα αουτσαιντερ !!!

    Αρα υπαρχει λογος υπαρξης αυτου εδω του καφενέ ...


    Οσο υπαρχουν αουτσαιντερ που κερδιζουν θα μας θυμιζουν να μη φοβομαστε να πονταρουμε σ αυτα .Η αληθεια ειναι οτι φετος δε μας εκαναν τη χαρη οπως θα θελαμε εμεις .
    Ευχη να μας δικαιωσουν του χρονου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλο καλοκαίρι σε ολους τους φιλους του καφενε .

    Θα περναω που και που κατι περιεργες ωρες για μια παγωμενη μπιρα και θα χαζευω τις αγαπημενες μου Βραζιλιανες που επεστρεψαν ορεξάτες... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή