18 Οκτ 2021

"το αυριανό κουπόνι"

 

Τι να σου γράψω ρε αδελφέ τώρα; Τι να σου γράψω για το αυριανό  κουπόνι; Καλύτερα να σου γράψω για κάνα μεγάλο περίπατο...

Τώρα που θυμήθηκα τον διάδοχο του μεγάλου περιπάτου - θα βάλει λέει για αρχηγία ο Γαπ. 

Όχι, δεν υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας. Όλα είναι μια φάρσα, ένας χαβαλές από τους εξουσιαστές. Σου λένε εμείς είμαστε το φως, κάτσε να τους αλλάξουμε τα φώτα και δεν θα αντιδράσουν καθόλου.

Και βάζουν στοιχήματα, πόσο θα τσακίσουν τους λαούς χωρίς αντίδραση. Εμάς μας έχουν αναλάβει οι μεγάλοι χαβαλέδες, αφού είμαστε ντιπ ντουγάνια. Ρε λένε μεταξύ τους και κλαίνε από τα γέλια, θα τους βάλουμε τον Γαπ και θα βρεθούν χαχόλοι που θα τον ξαναψηφίσουν. 

Ο Φόρεστ Γκαμπ της Ελλάδας ξανά στο προσκήνιο. Ο άνθρωπος που θα έπρεπε να είχε εξοστρακιστεί, ξανά προς την δόξα τραβά.

Θεωρίες συνωμοσίας για την υποδούλωση των βοδιών - κάτσε καλά ρε...

Και πέφτει και μια βροχή,  - σε λίγα χρόνια μπορεί να την βγάλουν επικίνδυνη και αυτή και να  τα lockdown όταν βρέχει. Και να υποχρεωτικές οι ομπρέλες και τα αδιάβροχα και να χρήμα οι μπατζανάκηδες - και να χειροκρότημα τα ντουγάνια...

Εδώ κυνηγούν τα πλαστικά καλαμάκια - έλεος βρε. 

Άντε να σου δώσω κάνα νούμερο να μην σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα σου. 6 εκατομμύρια παιδιά κάτω από 5 ετών έχουν πεθάνει το 2021. Είδες κάνα δάκρυ να κυλήσει από τους μεγάλους χαβαλέδες; 

Ο πληθυσμός αυξήθηκε φέτος στην γη μέσα στην φονική πανδημία κατά 64 εκατομμύρια. 

Ρε φέρε το κουπόνι εδώ μην μας μπαγλαρώσουν...

Ρόδεραμ(1.80) - Γουίκομ(4.35) - άμα τούτο μπαίνει στα κιτάπια μας μάλλον θα συνεχίσουμε με τους χαβαλέδες. Φωτιά εναντίον λάβας και κεραυνός εναντίον αστραπής. Κοιτάξτε φάτσα ο γκισές...

Και η Ρόδεραμ σε φόρμα και η άλλη μια χαρά τα πάει. Στα τελευταία έξι, τέσσερις νίκες και δυο Χ η Ρόδεραμ - πέντε νίκες και μια ήττα η Γουίκομ. 

Παράδοση - 4 συνεχόμενα διπλά εκεί μέσα για Γουίκομ. Συνολική  προϊστορία 1-2-4.  Στις 16/09/2001 κέρδισε την μοναδική φορά στην έδρα της η Ρόδεραμ.

Η παράδοση ίσως σε φρενάρει, αν θέλεις να παίξεις το φαβορί - εμάς από μόνο του δεν μας οδηγεί το χέρι στο διπλό. 

Το να μην χάσει η Γουίκομ μοιάζει πιο πολύ με μαντεψιά, παρά με στοιχηματικό σημείο...

Όξφορντ(1.80) - Σριούσμπερι(4.48)- να βάλεις εδώ ρε επίτιμε μια μονάδα στο αουτσάιντερ; Θα πρέπει να δεχτούμε μια ντουζίνα φάσκελα. Εδώ  το 6.00 έγινε 4.50. Μιλάμε για στοιχηματικά μαθήματα του δημοτικού. 

Εδώ όποιος έβλεπα την Σριούσμπερι και την έχει παίξει στο 6.00 μπορεί να κοιμάται ήσυχος. 

Μάνσφιλντ(2.84) - Πορτ Βέιλ(2.44) -  δέκα ματς χωρίς νίκη για Μάνσφιλντ. θα στρίψει - τι δίνεις τον άσσο γκισέ; η άλλη πάει τρένο - "ούτε 3.00." -  Πόσο; Ρε μας δουλεύεις πουσταρά.

Εδώ κάνω ένα μικρό διάλειμμα, όταν σας δουλεύει για χρόνια ο Γαπ, ο Κούλης, Ο Αλέξης και έρχεται ο διάδοχος, ο γκισές σας πουλάει και σας αγοράζει. 

Μπάροου(1.67) - Σκάνθορπ(5.06) - τι κατάντια είναι αυτή μωρή Σκάνθορπ; Με μια νίκη σε δώδεκα ματς τι προκοπή να κάνεις; Μια και δεν έχει ματς, μπορούμε να την αφήσουμε για το ζωντανό, να δούμε πως θα τα πάει τουλάχιστον στο ημίχρονο. Ίσως η Μπάροου προσφέρεται για μια ανάκαμψη, που τώρα δεν φαίνεται. 

Αλλά να μην μπούμε και βαράμε του κουτουρού. Η απόδοση ήταν ανώτερη στο 6.00, αυτό πρέπει να μπούμε τουλάχιστον να κυνηγήσουμε. 

Θυμάμαι έναν γκουρού κάποτε έμπαινε στο ζωντανό και έδινε ας πούμε Σκάνθορπ στο 15΄στο 4.00 - κάτσε ρε μεγάλε, να "αυτοκτονήσει"  ξέρει  ο πολύς κόσμος από μόνος του. Τι καραγκιοζλίκια κυκλοφορούν... 

Τι να κάνουμε, υπάρχουν και τα κουπόνια που δεν φτιάχτηκαν για μας. Καλά είναι και αυτά - έχουμε σίγουρο κέρδος, αφού δεν θα χάσουμε. Αρχίζουμε και πιστεύουμε στον εαυτό μας, που έμαθε το πάσο. Και βάζουμε και τα λεφτά που θα παίζαμε στον λογαριασμό μας, για να έχουμε καβάντζα. 

Υ.γ. ρε δεν αλλάζει ο άνθρωπος. είχα να δω έναν κουμαρτζή τρία χρόνια. Περί στοιχήματος ο λόγος. "Έχασα την Τσέλσι μου λέει, ζητούσα να βάλει δυο γκολ. - Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...
















5 σχόλια:

  1. Ανατροπή η Κρίσταλ Πάλας μέσα στην Άρσεναλ 1-2. Ο Αρτέτας θα φύγει πρώτος ή ο τυχεράκιας; Έχει δέκα λεπτά ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι 2-2 με Λακαζέτ στο 95΄. Α, ρε Βούδα, όλη την δουλειά θα κάνω εγώ;

    Να μαζέψω τον καφενέ - καλημέρες, καληνύχτες, δεν τα μπορώ αυτά...

    Δώσε αύξηση λένε τα παιδιά - " μα είναι φτωχό το καπηλειό και αύξηση και αύξηση δεν δίνει..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσάμποονς Λιγκ παίζουν τώρα - ποιος τα γαμάει μωρέ αυτά; εδώ προηγείται η Σκάνθορπ στο ημίχρονο με 0-1 - 5.50 έδινε. Εμείς θέλουμε να βλέπουν και οι τυφλοί - μακριά από τους ανοιχτομάτηδες...

    Θα μου πεις μπορεί να φάει 5 στο δεύτερο - και λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχασε πέναλτι η Μπάροου - όλα στο παιχνίδι είναι.

    Χάνει η Παρί - ε ρε γλέντια...

    Μας άφησε τις μπύρες ο άλλος στο καταχείμωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισοφάρισε η Παρί και η Μπάροου. Όλα μπορούν να συμβούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή