22 Ιαν 2023

"να τζογάρουμε και λίγο"


Πάλι παίζουν οι Αγγλιδούλες την Τρίτη. Ο καιρός βελτιώνεται και θα γίνουν τα παιχνίδια κανονικά. 

Από την άλλη εβδομάδα ξεκινάει και ο χειμώνας. Άντε να έρθουμε στα ίσια μας. Ξύλα έχουμε, φαί έχουμε, καλή παρέα έχουμε, γιατί να μας φοβίζει ο κρύος καιρός; 

Ο κακός τους καιρός πρέπει να μας φοβίζει. 

Αρχίζουν να μπαίνουν στην τελική ευθεία τα πρωταθλήματα στις Αγγλιδούλες. Κάθε ματς γίνεται και πιο καθοριστικό. Κάθε λάθος μετράει διπλά. 

Όταν φτάνουν στην τριακοστή αγωνιστική μένει το ένα τρίτο για να πουν καλό καλοκαίρι.  Άλλοι κάνουν καλό καλοκαίρι, άλλοι αδιάφορο και κάμποσοι το περνούν με τα μούτρα κάτω.

Εμείς τον Μάιο θέλουμε να έχουμε μια γλυκιά νοσταλγία για τις Αγγλιδούλες που φεύγουν. Οτιδήποτε στερητικό μάλλον δείχνει πως είσαι σε λάθος δρόμο. 

Τώρα που το σκέπτομαι τα πρώτα χρόνια η νοσταλγία ήταν πολύ πιο μεγάλη. Ίσως αυτή να είναι και η διάφορα στο στοίχημα. Να κρατήσεις την φλόγα σταθερή, χωρίς να σε κάψει. 

Στόκπορτ (1,75) - Μπράντφορντ (5.00)  - μάλιστα κύριε γκισέ, ισόβαθμες οι ομάδες, αλλά έχεις το κώλυμα με την Στόκπορτ. Εντάξει φορμαρισμένη είναι, την άνοδο βλέπει, και ομαδάρα έχει, εάν θέλεις να στο πούμε. Αλλά εμείς παίζουμε στοίχημα. 

Ρε αθεόφοβε 5,00 δίνεις στην άλλη; Φέρ΄ το εδώ και ας φάω πέντε. Έτσι και με πληρώσεις όμως θα πληρωθώ καλά και θα δω τα μούτρα σου, κατσουφιασμένα.

Εδώ δεν χρειάζεται ανάλυση - κοντράρουμε το λάθος του γκισέ εν γνώση του. 

Ίπσουιτς (1,25) - Μόρκαμ (10,00)  - η Ίπσουιτς βραχυκύκλωσε στα τέσσερα τελευταία. Μετά από τρεις ισοπαλίες ήρθε και η ήττα στην Όξφορντ. Έμεινε επτά βαθμούς πίσω από την απευθείας άνοδο. Να και άγχος τώρα, να η πίεση - δύσκολες καταστάσεις. 

Αλλά ο γκισές δεν χαμπαριάζει από αυτά. Φαβορί να ΄ναι και ότι να  ΄ναι. Και πάει εκεί την Τρίτη ο διάβολος του Μόρκαμ. Και αμολάει ένα δεκάρι ο γκισές κι όποιον πάρει ο Χάρος. 

Τρεις νίκες συνεχόμενες έχει η Μόρκαμ. Όλες βέβαια εντός. Αλλά γενικά είναι ζημιάρα. Θα μου πεις να χάσει δεύτερη συνεχομένη η Ίπσουιτς; Εγώ σου λέω για 10,00 το διπλό και εσύ μου λες παπαριές. 

Έχει να παίξει η Μόρκαμ πριν από δυο εβδομάδες. Ας έβαζε 7,50 το διπλό ο γκισές να μας αποθαρρύνουν αυτά. 

Εάν αντέξει η Μόρκαμ στην αρχή, όλα μπορεί να συμβούν. 

Καρλάιλ (1,60)- Χαρτπούλ (7,00) - εδώ πάμε να ρίξουμε μπόμπα. Σαν να αναθάρρησε η Χαρτπούλ στα τελευταία. Βέβαια το ταξίδι είναι δύσκολο, αν και όχι πολύ μακρινό. Έχει κάνει δυο διπλά και αυτά στα τελευταία της έκτος έδρας παιχνίδια. Καρλάιλ δεν χάνει εύκολα στην έδρα της και κτυπάει θέση που οδηγεί στα μπαράζ. 

Το εφτάρι εδώ είναι λίγο τραβηγμένο. Με πέντε νίκες στα τελευταία δώδεκα, δεν είναι και η επίτομη της σταθερότητας η Καρλάιλ. 

Όταν δεν ανοίγεσαι με παιχνίδια πολλά, μπορείς να παίξεις και παιχνίδια με μεγάλη δυσκολία που έχουν όμως μια αξία. 

Υ.γ. Αρτέτας για μεγάλα πράγματα. 






 





57 σχόλια:

  1. Καλησπέρα.

    Κοίτα ωραία πράγματα που έβγαλε ο Ερημίτης.
    Τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια συνήθως στοιχηματικά είναι... κατιμάδες. Συνήθως - όχι πάντα και εδώ πέσαμε στην εξαίρεση.

    Πάντα εδώ υπάρχει ένα ζευγάρι φαβορί αουτσάιντερ.
    Και εκεί μέσα υπάρχουν 30 παράμετροι για να μπορείς να δεις αν βγαίνει κάτι στοιχηματικά.

    Οι φόρμες, τα μέσα τα έξω η μια μπούκωσε η άλλη έχει σφυγμό ακόμα και ψυχολογία μας έβαλε ο ερημίτης πχ για την ιπσουιτς που αρχίζουν να τη ζώνουν τα φίδια.
    Και πάνω από όλα η ανώτερη όλων των παραμέτρων Η Απόδοση.

    Και έχει επιλέξει τρία ματς αλλά το μάτι του πάει κυρίως σε ένα από αυτά. Η έμφαση είναι στην bradford και μας λέει "φέρτε το εδώ".

    Για την μικρούλα με τις Γαρίδες μας λέει αν αντέξει όλα μπορούν να συμβούν (το πιάσαμε το υπονοούμενο - live), ενώ και τη Χάρτλπουλ την αντιμετωπίζει σαν μπόμπα.

    Λίγα ματς
    δεν είναι πολλά. Δεν ανοίγεσαι.
    Τώρα θέλει κανείς να τα προσεγγίσει pregame θέλει να τα προσεγγίσει live, θέλει κάποιο παιχνίδι από αυτά να το "ευλογήσει" από πριν, στην κρίση του παίκτη.

    Όλα τα μπετ έχουν ένα κοινό:
    Υπάρχει σκέψη. Το παιξιμο είναι αιτιολογημένο. Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνω και εγώ λίγο "σουαρέ" τον ερημίτη:

    Τσέστερφιλντ (1.55) - Ολντριγχαμ (5.50)

    Μαλιστα κύριε γκισέ, το πιάσαμε το υπονοούμενο για την Τσέστερφιλντ. Εντάξει φορμαρισμένη είναι, την άνοδο βλέπει, (κάθε χρόνο την άνοδο βλέπει δηλαδή!) και ομαδάρα έχει, εάν θέλεις το παραδεχόμαστε και ονομα είναι.
    Αλλά εδώ μιλάμε είναι η Λίγκα των Κολασμένων: όλες περίπου στο ίδιο καζάνι (της κόλασης!) βράζουν και η άλλη πού είναι αουτσάιντερ του 5.50 είναι πολύ κολασμένη και έχει να χάσει από τις 8 του Νοέμβρη. Ναι, τότε που μας είχε κεράσει για την ονομαστική του γιορτή o fairplay!

    Κάτσε καλά! Εμείς θα φταίμε τώρα αν τη βάλουμε στο live και είναι 0-0 στο 69'?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βάλουμε και ένα πονηρό:

    Κόβεντρι (1.75) - Χάντερσφιλντ (4.75)

    Να χαρώ εγώ ένα φαβορί! Περάστε κόσμε φωνάζει ο Γκισες. Να πάνε να παίξουν φαβορί την Κόβεντρι που έχει μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια! Τα πιάσαμε πάλι τα λεφτά μας!

    Θα πει τώρα ο άλλος "Δεν βλέπεις και τα μούτρα της Χάντερσφιλντ που δεν βλέπεται ρε κακομοίρη και είναι τρίτη από το τέλος;"

    Τα μούτρα της τα βλέπουμε, αλλά η συμπαθής ομαδούλα στα τελευταία τέσσερα έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.
    Και στα πιο πρόσφατα εκτός έδρας της εκτός από 2 νίκες και δύο ισοπαλίες, χάνει στο γκολ οποτε χάνει. Και "τιμητική" ηττα 1-0 από την πρωτοπόρο sheffield united.
    Και είναι και ομάδα sv επονομαζόμενη αλλιώς και ...hunters milf!
    Και ξεκουράστηκε και προχθές γιατί ο αγώνας της αναβλήθηκε.


    Εδώ θα ηταν ωραία να ήταν πιο αφελης και να μας έδινε καλή απόδοση ο Γκισες. Να μας έδινε κανένα 7.00ρι να το κοπανουσαμε λέω εγώ. Σιγά μην μας κάνει τέτοιο δώρο ο σπαγγος! Γκισες είναι, μαλακας δεν είναι!

    Τώρα καραούλι στο λάιβ μπας και.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαααα.....

    Επίτιμος σε ρόλο Ερημίτη ...

    :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν ο Ερημίτης......:))))(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε μεγάλα κέφια ο καφενές.
    Και μεγάλες αποδόσεις από το αφεντικό.
    Θα παιχτούν όλα. Σκέφτομαι τον τρόπο.
    Ετοιμάζει μεγάλη ζημιά ο ερημίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαιξα τη Μόρκαμ στο 10,75 ξερό διπλό.
      Επαιξα τη Μπράντφορντ στο 4,35 ξερό διπλό.
      Δεν έπαιξα τη Χάρτλπουλ γιατί την έχει πετσοκόψει ο Οπαπ στο 5,50.

      Διαγραφή
  7. Πάμε για πολλά αύριο, όπως καταλάβατε. Χαλαρά σήμερα...

    Στις 14 Φλεβάρη έχουμε Άρσεναλ - Σίτι. Στις 27 Γενάρη παίζουν στην έδρα της Σίτι κύπελλο. 1,70 ο άσσος, 4,80 το διπλό. Μάλιστα...

    Ο Λάμπαρντ είδε την πόρτα εξόδου. Ο Κόντε άμα χάσει σε λίγο, την Κυριακή έχει μέσα Σίτι, να ετοιμάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα φάει η μύγα το σίδερο και ο κόνοψ το ατσάλι!! Τρέμε γκισέ είμαστε προπονημένοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα...
      Ωραίος Δημήτρη :)))
      Είμεθα προπονημενοι κύριε γκισέ...

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη, ότι θα πέσει ξύλο σήμερα είναι το μόνο σίγουρο.
      Από κουνούπια και γαιδουρόμυγες άλλο τίποτα, Γενάρη μήνα...

      Διαγραφή
  9. Καλά, ο Λάμπαρντ είναι μεγάλος μαλάκας. Την είχε την Εβερτον στον πάτο και τον ρωτούσαν αν φοβάται κι αν ανησυχεί για την απόλυση. Και απαντούσε ο αλαζόνας δεν φοβάμαι απολύτως καθόλου. Πάρε τώρα τα παπούτσια στο χέρι και τράβα σε καμιά αγγλιδούλα να προπονήσεις λίγο το μυαλό σου γιατί σε βλέπω στα αζήτητα μιά και καλή. Βέβαια δεν είχε και παίκτες εδώ που τα λέμε, δύσκολα θα σωθεί η Εβερτον.

    Δείτε εδώ τη βαθμολογία και τα γκολ. Ο πίνακας δείχνει πόσους βαθμούς θα έπρεπε να έχει κάθε ομάδα και πόσα γκολ υπέρ και κατά. Εχει ενδιαφέρον. Π.χ. η Αρσεναλ βάσει των expected goals θα έπρεπε να έχει 8,44 βαθμούς λιγότερους. Η Σίτι αντιθέτως έχει ακριβώς τους βαθμούς που θα έπρεπε να έχει.

    Τώρα η Τότεναμ τί να πει κανείς για την Τότεναμ. Αψυχολόγητη ομάδα, τη Φούλαμ τη νίκησε (και η Φούλαμ έχει περισσότερους βαθμούς από όσους πρέπει), έχασε δυστυχώς την ιστορική ευκαιρία της να σηκώσει κούπες. Τέτοιο φονικό δίδυμο Κέιν-Σον και δεν κατάφεραν τίποτα., αυτό κι αν είναι εγκλημα. Να μην έχουν ένα μπαλαδόρο πίσω τους όπως ήταν ο Ερικσεν, έμεινε γυμνή η ομάδα και προσπαθεί με αμυντικογενείς προπονητές. Και κάτι σαπιοκάραβα στην άμυνα μαζί με τον γκαβούλιακα Λιορίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα να βάλω τον πίνακα...

      https://understat.com/league/EPL

      Διαγραφή
  10. H Μόρκαμ έφτασε 15,00 στον Οπαπ, η Μπράντφορντ ανέβηκε κι αυτή στο 5,15. Μόνο η Χαρτλπουλ παραμένει στο 5,50. Αδιαφορώ. Τα σημεία θα βγουν και θα πληρωθούμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. A ρε αφεντικό, δεν με ακούς όταν σου μιλάω. Καθυστερείς με το βιογραφικό και θα σου φάει τη θέση ο Μπιέλσα. Τον θέλουν στην Εβερτον. Αν είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας πάει μωρέ ο " τρελός". Ας κάτσει ο άλλος ο τρελός εδώ στον καφενέ. Τώρα που θα βάλω και κότες στον αγρό. Και όχι κότες αλανιάρες - κλανιάρες ρε κουφάλες θα βάλω.

      Ο Οπαπατζής έβλεπε χθες ο καψερός την Έμπολι, μέσα στην ίντερ. Άλλα τον είχαν γδάρει και κώλωσε.

      Πάμε αρχίζουμε...

      Διαγραφή
    2. Τί λες ρε, έχασε η Ιντερ ?
      Πωπω, τον λυπάμαι τον άνθρωπο.
      Πώς εξηγείται αυτό ?
      Είναι επειδή πήρε το κύπελλο από τη Μίλαν.
      Και παίξανε και στο Ριάντ.
      Ταξίδι, πανηγύρια, αντιπαλότητα.
      Τσακάλι ο δικός σου.
      Εχει μυαλό.

      Διαγραφή
    3. Για να δειτε τί υποκριτές είναι όλοι τους. Γκρινιάζανε για το Μουντιάλ, αλλά Ισπανοί, Γάλλοι, Ιταλοί πάνε τώρα στους κελεμπίες για κύπελλα και φιλικά. Χειροκροτάνε οι χάνοι.

      Διαγραφή
  12. Του φταίνε ΚΑΙ οι αγελάδες. Αλλά πού θα πας, θα ψοφήσεις και εσύ και θα σε φάνε τα σκουλήκια, εκεί να δεις εκπομπές μεθανιού.

    https://www.kathimerini.gr/economy/562243774/giati-o-mpil-gkeits-ta-evale-me-tis-agelades/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πότε πρόλαβε η ρουφιάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντάξει, θέλουν με τον δύσκολο τρόπο.
    Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στα υπόλοιπα, η Αιντχόφεν έχασε από την προτελευταία.
    Η Μπάγερν χάνει εντός από την Κολωνία.
    Ο Γκνάμπρι της Μπάγερν πήγε λέει στο Παρίσι να δει μόδα, ντύθηκε σαν γυναίκα, και του έβαλε πόστα ο κουρτινιάκιας ο προπονητής. Σαν τον άλλο του Παναθηναικού που φόραγε φούστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τον φάνε τον κουρτινάκια. Έφαγε και δεύτερο η Μόρκαμ.

      Διαγραφή
    2. Και στην Αγγλία περνούν τα φαβορί - ρε πως αλλάζουν οι καιροί;

      Διαγραφή
  16. 0-1 η Κολωνία και 4,00 το διπλό.
    Περιμένουν ανατροπή, κακό του κεφαλιού τους.
    2-1 η Χαρτλπουλ μειώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράντφορντ κοιτάμε και Ολντριγχαμ

    Ας πάει 0069 όποια κάνει τη ζημιά...

    Βγήκαν τα τουφέκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απαντήσεις
    1. Είχε αποχή μεγάλη τελικά.

      Διαγραφή
    2. 17 μέρες καθόταν, τώρα το πρόσεξα.
      Ε ήταν και δύσκολο, δεκατόσο απόδοση είχε.
      Εχουμε τις άλλες δύο. Για πάμε ρε κορίτσια.

      Διαγραφή
  19. Ρε την Κολωνία. Φουλ επίθεση ο τεχνικός της, λέει η εφημερίς. Ερχόταν κι από εφτάρα στην Βρέμη. Γαμώτο, λίγη φαντασία μου λείπει. Διαβάζω και δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελα καλή μου Μπράντφορντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν μας έκανε το χατίρι η Μπράντφορντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γαμιολα Μπράντφορντ ....Αγγλίδα να κάνει καθυστερήσεις είχα καιρό να δω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μας φόρεσαν κέρατα οι κυρίες.
    ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η σκατιάρα η Μπάγερν ισοφάρισε στο 90.
    Ου να μου χαθείτε όλες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κλείσε το μαγαζί τώρα, βάλε και κάνα άσμα για τις άπιστες μοιχαλίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ολα καλά.
    Συνεχίζουμε.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κατραπακιά εχθές, αλλά συνεχίζουμε. Ψάχνοντας τι πήγε λάθος, το έριξα στο μεταφυσικό. Τα γκολ μπήκαν νωρίς, η εξέλιξη του αγώνα δεν μας ευνόησε, η Μπράντφορντ στο τέλος ικανοποιήθηκε με το Χ. Αυτά τα ξέραμε.

    Έρχεται όμως ο Βούδας πριν την σέντρα και μας βγάζει τον ανώμαλο που του φταίνε η αγελάδες. Έδεσε το γλυκό. Τελειώσαμε. Δεν τους βγάζεις αυτούς την ώρα του αγώνα.

    Και βλέπεις το μούτρα του και δείχνεις μια συμπόνια. Είναι μούτρα αυτά να αποδεχτούν το μεγαλείο της φύσης; Τι να τα κάνει τα λεφτά όταν αποστρέφεται τον καθρέπτη; Μην γελάτε.

    Αυτό το λάθος της φύσης, δεν μπορεί να καταλάβει την φύση. Βλέπει ατέλεια εκεί που δεν υπάρχει. Και την δεκάτη μέρα της δημιουργίας η φύση έκανε την αγελάδα, που θα έμελλε να καταστρέψει τη γη, της εποχή του άσχημου.

    Και κάθονται οι χάνοι και τους πιστεύουν. Αν κοιτάξεις γύρω σου και μέσα σου δεν μπορείς να συλλάβεις τι έχει δημιουργήσει η φύση.

    Και η ψείρα βάλθηκε να τα διαλύσει όλα, νιώθοντας πως κινδυνεύει.

    Θα τους βγάζουμε αυτούς του γκαντέμηδες, όταν δεν υπάρχει δράση. Ίσως φτιάξουμε και ένθετο - "η ασχήμια που έσωσε τον κόσμο" ή "το λυκόφως του ανθρώπου, στην εποχή της ανωμαλίας."

    Συνεχίζουμε, με εξορκισμούς, μελέτη και προσήλωση στο πλάνο μας.








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα.
    Είμαστε στο ζωντανό και παρακολουθούμε....

    Μπόχουμ κοιτάμε και ελπίζουμε η Αουγκ να πάει 0069.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σβου η Μπόχουμ.

    Βάστα το μωρη Αουγκ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το βαστηξε η Αουγκ μέχρι το 80+ αλλά ο μπουκ δεν πλήρωνε ....
    Το χωσε κι αυτήν και πάει στην ευχή του.

    Καλό βράδυ κυριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χαχαχα, έχεις ένα δίκιο αφεντικό. Εφερα τον κατσικοπόδαρο εδώ μέσα. Δεν θα το ξανακάνω, υπόσχεση. Εχουμε το χάος για αυτά. Από κει και πέρα, εντάξει κυνηγήσαμε δύσκολα σημεία. Η Μπράντφορντ στην ουσία δικαιώθηκε, δεν έχασε δηλαδή. Αν την είχα βάλει διπλή ευκαιρία, θα ήμουν στα λεφτά μου. Αλλά τα πίστεψα τα σημεία και τα έριξα ξερά. Οταν χάνω σερί διπλές ευκαιρίες, εκεί να δείτε μούτρα. Τώρα χάθηκαν κάτι δεκάρια και κάτι εφτάρια σε δυνατές και φιλόδοξες έδρες. Ιπσουιτς και Καρλαιλ κυνηγούν την αυτόματη άνοδο. Είπαμε θα αγχωθούν αλλά δεν αγχώθηκαν. Συμβαίνει.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σίτι-Αρσεναλ αύριο για το κύπελλο.
    Θα παίξουν με δυνατές ενδεκάδες ή με αναπληρωματικούς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας μπλέξεις και με κύπελλα τώρα; Λογικά θα δούμε ένα κράμα και από τα δυο. Είναι στην αρμοδιότητα σου.

      Διαγραφή
  33. Ανέβηκε sv ....

    Πολύ άρρωστος ο Αζαξ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. sans voir στο Ρότερνταμ.
    Εξαίσιος εναντίον Απαίσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αθλια η αγωνιστική που έχουμε μπροστά μας.
    Δεν σημείωσα τίποτα πουθενά.
    Λίγο στην Ιταλία κοντοστάθηκα αλλά δεν.
    Με αγγλικό κύπελλο δεν πρόκειται να ασχοληθώ.
    Να κόψουν το λαιμό τους τα αουτσάιντερ.
    Την Εξέλσιορ θα την ποντάρω όμως.
    Ο Αγιαξ έχει σοβαρά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόλις διάβασα πως ο Αγιαξ έδιωξε χθες τον Σρέουντερ και θα πάει με προσωρινό προπονητή κόντρα στην Εξέλσιορ. Ή θα αντιδράσουν οι παίκτες με νίκη για να ρίξουν όλη την ευθύνη στον πρώην ή τα προβλήματα της ομάδας είναι πιο σοβαρά και θα φανερωθούν και σε αυτό το ματς. Θα πληρώσουμε για να μάθουμε.

      Διαγραφή
  36. Είμαστε στο λάιβ και κοιτάμε την Εσεν στην 3η Γερμανίας και κάτι μικρές Ολλανδέζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αύριο θα βγάλουμε άρθρο. Μην περιμένετε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή