28 Ιαν 2023

"το παράδοξο της Αγγλίας"

 

Δεν παίζουμε Αγγλία για την κανονικότητα. Το παράδοξο είναι που μας τράβηξε εκεί. Αυτό το να μην ξέρεις που θα κάτσει η μπίλια.

Και έχουμε μια Αγγλία φέτος πολύ προβλέψιμη. Τα φαβορί κάνουν πάρτι. Ούτε τα ξεκούδουνα δεν βλέπουμε πια. Οποίος έχει παίξει φαβορί στις Αγγλιδούλες φέτος είναι κερδισμένος. 

Το τετράδιο στοιχήματος παλιά τους έβγαζε χαμένους - τι έχει αλλάξει εδώ; 

Εδώ χρειάζεται μελέτη. Τι στο διάολο έχει συμβεί; Είναι προσωρινό το φαινόμενο; Ή ήρθε για να μείνει. Η παρατήρηση είναι αυτή που θα μας δώσει απαντήσεις. 

Φαντάσου ένα ποτάμι που ψαρεύεις για χρόνια, γιατί έχει πληθώρα ψαριών. Και μάλιστα τα ψάρια που σου αρέσουν. Και σιγά σιγά το βλέπεις, το νοιώθεις πως το ποτάμι στερεύει. Τι κάνεις; 

Θα συνεχίσεις να ψαρεύεις σε ένα ποτάμι ¨νεκρό"; Βέβαια δεν είναι και εύκολο να αφήσεις και ένα ποτάμι που σε τάισε για χρόνια. 

Δεν θυμάμαι στα χρόνια που παρακολουθώ Αγγλιδούλες να δίνονται 15αρια σαν της Μόρκαμ προχθές. 

Δεν μπορεί η Κολωνία να ισοφαρίζεται προχθές στο 90΄μεσα στην Μπάγερν και η Μόρκαμ να τρώει τέσσερα στο ημίχρονο. 

Κοίτα να δεις όμως πως όλα με την σέντρα ανατρέπονται. Στο δεύτερο λεπτό κερδίσει κόρνερ η Κολωνία και ανοίγει το σκορ και στο πρώτο λεπτό κερδίζει κόρνερ η Ίπσουιτς και επίσης ανοίγει το σκορ. 

Τώρα πρέπει να βγάλουμε την χρονιά πολύ προσεκτικά και το καλοκαίρι να μελετήσουμε το φαινόμενο. Και να βάλουμε και τα τελευταία τρία χρόνια να δούμε συγκρίσεις. 

Είπαμε τα αουτσάιντερ δεν βγαίνουν κάθε μέρα, αλλά η συχνότητα που βγαίνουν, θα πρέπει να είναι τέτοια που θα σου δείχνει πως είσαι στο σωστό δρόμο. 

Θυμάμαι τις καλές εποχές έβλεπες πέντε, έξι αουτσάιντερ και έπαιζες δυο, τρία από δαύτα. Έβγαιναν ένα, δυο και το προβλήτα σου ήταν πως θα έχεις βάλει αυτά τα ματς, στο παιχνίδι σου. Η τελική επιλογή ήταν τότε η "Λυδία λίθος". 

Εάν δεν βγαίνει κανένα, τι μπορείς να βελτιώσεις; 

Ο επίτιμος σωστά βάζει θέμα αποδόσεων. Τα ψυλλιάστηκε σου λέει ο γκισές και δεν δίνει αποδόσεις πια. Κι αυτό θα μπει στην καλοκαιρινή μελέτη. Γιατί εγώ βλέπω πως και τα πετσοκομμένα αουτσάιντερ, πάλι δεν έχουν τύχη.

Βέβαια έχουμε πει πως στο στοίχημα βασιλεύει μια περιοδικότητα. Δεν υπάρχει μια ευθεία γραμμή για όλους. Τα σκαμπανεβάσματα είναι το στοίχημα. 

Έχουμε μια κρυφή ελπίδα πως στο τρίτο κόμματο στις Αγγλιδούλες, θα γίνει μια ισορρόπηση της καμπύλης. Θα έρθει ο καιρός των αουτσάιντερ. 

Γι αυτό έχουμε πει πως ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να προσπαθεί να μην χάνει και μετά να μαζεύει τα κέρδη του. 

Το αμυντικό σύστημα στο στοίχημα είναι το καλύτερο. Μην ακούτε αυτούς που μιλούν για επιθετικά συστήματα και μοστράρουν Μπαρτσελόνες και αρμάδες του Πεπ. 

Βέβαια μπορεί και εμείς με τα χρόνια να έχουμε εισέρθει σε ένα κακό εφησυχασμό. Να μην μελετάμε όσο πρέπει και να πιστεύουμε παραπάνω στα αουτσάιντερ από όσο μπορούν. Και η καμπούρα μας θα ελεγχτεί το καλοκαίρι. 

Γι αυτό ο καλός Βούδας δεν θα πάρει καλοκαιρινή άδεια φέτος. Θα με φάει η γκρίνια του, αλλά κάποιος θα πρέπει να τρέξει τον καφενέ. 

Να πούμε όμως πως την Τρίτη ίσως ανοιχτήκαμε πιο πολύ από το κανονικό. Είχε σχέση με την αγωνιστική που έρχονταν. 

Το ρεπό σήμερα είχε βγει από την προηγούμενη αγωνιστική. Όλα συνδέονται μεταξύ τους...

Φυσικά στις πέντε θα είμαστε παρών μήπως προκύψει κάτι...

Άκου τώρα και κάτι για το ζωντανό. Ανοίγουμε τις εταιρίες, αλλά δεν κάνουμε σύνδεση. Γιατί θα μου πεις; Γιατί δεν πρέπει να παίξουμε τίποτα πριν το ημίχρονο. Συνήθως μέχρι τότε οι αποδόσεις είναι χειρότερες από πριν το ματς. 

Στο ημίχρονο έχουμε χρόνο να διαλέξουμε ποια παιχνίδια θα παρακολουθήσουμε και θα μείνουμε σ΄  αυτά. Ελάχιστες φορές τον χρόνο μπορούσε να κάνουμε και καμία ανισορροπία...

Υ.γ.1 ρεπό σήμερα, δεν ξέρω εάν το κατάλαβες. 

 Υ.γ.2 τα παιδιά έδωσαν την κόντρα του Άγιαξ την Κυριακή, μέσα στην Εξέλσιορ. 







100 σχόλια:

  1. Καλημέρα.
    Ελληνικό κουπάτο μέτριο παρακαλώ και τον θέλω και στη χόβολη να βράσει αργά να βγουν όλα τα αρώματα ...γενικά μη βιαζόμαστε αν θέλουμε να απολαύσουμε:)))
    Μπαζ σωστά τα λες για τα αουτσάιντερ για τη λίμνη με τα ψάρια κλπ. Πάρτι τα φαβορί αλλά όχι οι φαβοράκηδες.Το ξαναλέω για να το εμπεδώσουν όλοι: πάρτι τα φανορί αλλά όχι οι φαβορακηδες.
    Ένας εκεί πίσω δεν το κατάλαβε ...το βλέπω στο.βλέμα του ...με κοιτάει με το σπινθηροβόλο βλέμμα αγελάδος που πρωτοαντικρίζει τρένο....καλέ μου άνθρωπε λέμε ότι τα φαβορί κερδίζουν αλλά αυτοί που παίζουν φαβορί χάνουν ...ότι κατάλαβες κατάλαβες δε θα στο αναλύσω παραπάνω.
    Να πω ότι επί χρόνια είχα ένα πρωτόκολλο καταγραφής αγγλικών κυπελλικων 10+ το οποίο έβγαζε ένα all time yield της τάξης του +70% . Εεε....αυτό το πρωτόκολλο περισι και φέτος είναι μείον. Το λέω ως επιβεβαίωση όλων όσων είπε ο Μπαζ παραπάνω ... συμφωνώ και επαυξάνω γέροντα Ευαγγελε.

    Και για να μη γελιομαστε καταλαβαινουμε και νιώθουμε πως στο svl + sv έχουμε πάρει φέτος μέχρι τώρα παραπάνω μπετ απ' ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπότε η λογική λέει να βασταμε από δω και πέρα μικρό καλάθι.
    Βλέπουμε επίσης ότι το svl τα πάει καλύτερα απ' το sv διότι τα pregame καλά αουτσάιντερ τον πίνουν απ' τα φαβορί ακόμη και της πλάκας οπότε πάλι επιβεβαιώνεται ο καφετζής.
    Μόνη σανίδα σωτηρίας το λάιβ με τους κανόνες που έχουμε θέσει.
    Γερό κρασ τεστ για το svl ....τα φαβορί σαρώνουν την υφήλιο κι αυτό κατορθώνει να βρίσκει αυτές που κερδίζουν.....για την ώρα τουλάχιστον.....

    Ήπια τον καφέ μου , έγραψα την παπαριά μου και έφυγα κιόλας :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καπουτσίνο σκέτο με δύο κιλά κανέλα από πάνω.

    Καλημέρα
    Λάιβ όπως είπε ο Γέρων Μιχαήλ

    Κόβεντρι - Χαντερσμιλφ (4,75)
    Μίντλεσμπρο - Γουότφορντ (4,20)
    Μάνσφιλντ - Ντόνκαστερ (5,00)
    Νταγκεναμ - Γεοβιλ ((4,00)
    PSV - Γκο Αχεντ (12,00)
    Μπάγερν - Άιντραχτ (7,50)
    ΑΖ - Ουτρέχτη (5,00).

    Και κοιτάμε κ Κύπελλο!

    Και τι είναι αυτό που γράφεις Γεροντα Ευάγγελε ?
    Να είμαστε αποκλεισμένοι στο ημίχρονο μην τυχόν και παρασυρθούμε και παίξουμε?
    Εσύ νόμιζες πως έχεις τίποτα κορτάκηδες. Μήτε πιτσιρίκια έχεις μήτε και πρεζάκηδες.
    Εσύ νόμιζες Βαγγελιώ θα παίξουμε από το 45 και κάτω. Εμείς παίζουμε από το 69 και πάνω μέχρι το 75 και αν έχει απόδοση.
    Δεν είμαστε ο Οδυσσέας που έβαλε τους συντρόφους του να τον δέσουν στο κατάρτι του πλοίου για να μην πάει στις σειρήνες!!!

    Στο στοίχημα ακολουθούμε πρωτόκολλο. Για αυτό μας αντιπαθεί τόσο πολύ ο Γκισετζής! Αλλά μας αγαπάει ο τεκετζής και ο μπουφετζής σε τουρκικούς τεκέδες!
    Πού μπαίνουν οι χανούμισες και κάνουν ναργιλέδες!

    Έγραψα την παπαριά μου θα σας στείλω τώρα τον καπουτσίνο για να εκνευρίσω τον Ερρίκο τον Καστέλιώτη!!!

    Ο καφές μου θα του θυμίζει τον πανηγυρισμό του Ντι Μαρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαγγέλη ρε τι Βαγγελιώ!!!!
      Συγνώμη φωνητική πληκτρολόγηση.

      Ζητώ συγνώμη Βαγγέλη.

      Μου είχε γράψει μία φίλη κάποτε με φωνητική πληκτρολόγηση ότι θα μου κάνει τον καφέ μέτριο.

      Και η φωνητική πληκτρολόγηση έγραψε "θα κάνουμε τρίο"!!!

      Ναι λέω ελεύθερα να φέρεις και τη φίλη σου μαζί!

      Ευλόγησον Γέροντες

      Διαγραφή
    2. :))))))

      Η φωνητική πληκτρολόγηση και η αυτόματη διόρθωση είναι τα πιο επικίνδυνα πράγματα στον κόσμο.....μετά τις πεθερές βέβαια ...:)))))

      Διαγραφή
    3. Πάντα φταίνε και οι δύο.

      Αυτή και η πεθερά.

      Διαγραφή
  3. Ωραίο κείμενο ερημίτη !! Μου αρέσουν αυτες οι προσεγγγίσεις η μελέτη γενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Νικ επίσης γραφει καλά πράγματα. Το θέμα ειναι οτι είμαστε η προσπαθούμε να ειμαστε η εξαιρεση στον κανόνα.Ατιμο πράγμα ο τζογος!!!!Δεν μας πιστεύει κανεις!!! Μονο οι πράξεις μας και η διαρκεια θα δειξουν την αλήθεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βούδας να κάνει σχόλιο παρακαλώ!!! Ποιοι είμαστε?? ορέ που πάμε ορεεεεε πού πάμεεεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο Μιχάλης φυσικα ως βασικός εκπρόσωπος της σχολής. Σόρι Μιχάλη δεν σε ανέφερα εισαι αυτονόητος για αυτό χαχα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε δουλειά σου Λοχαγέ ...κανείς δεν είναι τίποτα....
      Δώσε πόνο :)))

      Διαγραφή
  7. Όλοι πρέπει να κάνουν σχόλιο.
    Αν έχετε κανέναν γνωστό που του αρέσει το στοίχημα να του ζητήσετε να έρχεται στον καφενέ να πιάσουμε πελατεία.

    Εγώ έχω φέρει η αλήθεια είναι.
    Να πείσουμε και τον mr Pre να γράψει κάνα δυο αράδες εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα στην παρέα. Τί θέλετε να σχολιάσω ? Για τις αγγλιδούλες δεν έχω πολλά να πω. Ο ερημίτης τις παρακολουθεί χρόνια και ξέρει τα χούγια τους. Εγώ ποτέ δεν τις συμπάθησα, ειλικρινά. Αναγκαστικά τις παρακολουθώ αφού έχει δημιουργηθεί παράδοση εδώ στην Ελλάδα λόγω του Παρασκευά και των μαθητών του. Στο ΜΜ π.χ. για πάνω από 10 χρόνια έγραφε ο Νίκος Αγγελής τη στήλη Μαθήματα Αγγλικών που ασχολιόταν αποκλειστικά με τις μικρές Αγγλίες. Τώρα για το αν περνάνε ή όχι τα αουτσάιντερ στην Αγγλία δεν έχω ούτε αρχείο, ούτε μπορώ να υπολογίσω αφού οι κοπρίτες μπλοκάρανε όλα τα σάιτ τύπου oddsportal. Αγοράζω σταθερά την εφημερίδα μου, αλλά τα καλοκαίρια πετάω όλα τα περσινά φύλλα γιατί ο όγκος είναι τεράστιος. Φέτος τα Χριστούγεννα ειχα τις μαύρες μου και πέταξα όλες τις φετινές εφημερίδες και δεν έχω ούτε για την τρέχουσα σεζόν αρχείο. Η αλήθεια είναι πως ο καθένας κάνει τα κουμάντα του. Τώρα πώς θα υπολογίσει ο ερημίτης αυτά που θέλει να υπολογίσει δεν το γνωρίζω. Υπάρχουν λένε προγράμματα που σπάνε το απαγορευτικό στο ινττερνετ. Υπάρχει και αυτό το σάιτ https://www.football-data.co.uk/downloadm.php. Από αυτό το σάιτ μπορούσε ο Αγγελής να αντλήσει αποδόσεις και αποτελέσματα και μέσω κάποιων εξέλ (θυμάστε εκείνο το εξέλ ?) έβγαζε το ρόι των ομάδων. Οποιος μπορεί να βρει τον τρόπο, ας ασχοληθεί.

    https://www.matchmoney.com.gr/stichima/roi-apodoseis-stoichima-excel-aggelis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω να ισορροπήσει καμία καμπύλη. Ετσι είμαι, έτσι παίζω. Θέλω άμεσα αποτελέσματα και με μια σταθερότητα, για αυτό και παίζω κυρίως διπλές ευκαιρίες. Νομίζω πως καταλαβαινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψάχνω να αγοράσω δυναμίτη. Κάτι πήρε το αυτί μου για την άδεια του καλοκαιριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θεωρώ οτι η καμπύλη αργά η γρήγορα θα ισσορροπήσει.Δεν βλεπουμε ισορροπία διότι δεν υπάρχουν σε μια καμπύλη οι ιδιες συνθηκες.Υπαρχει αποπροσανατολισμός.Δεν ψαχνουμε σωστα νομιζω...Δεν ειναι τυχαιο για εμενα που δεν υπαρχουν πουθενα για πουθενα παλαιότερες αποδοσεις. Ψαχτηκα και τα ποσά που ζητάνε ειναι απίστευτα μεγάλα και αυτο δεν ειναι τυχαίο.Εαν βρισκαμε τις ιδιες συνθηκες θα ειχαμε ενα μπουσουλα. Θα βλεπαμε οτι για παραδειγμα η ταδε ομαδα με την ταδε στις 5 φορες που ητανε φαβορι στο 1.50 κερδισε μονο την μια φορα. 2 ειναι τα τινα. Η οι αποδοσεις ητανε αλλου για αλλου επιτρεψτε μου να εχω αντιρρησεις τουλαχιστον οχι και τις 5 φορες, η σπαγανε τα δοκαρια και ο διαιτητης σφυριζε οτι ναναι..Αν μου δωσουν για τις ιδιες ομαδες αλλες 5 φορες το 1.50 θα στησω καρτερι και βλεπουμε. Δεν θα με εξεπλητε ενα 5 στα 5 και αν δεν ερθει σημαινει οτι η γκινια συνεχιστηκε με φορα ... Ομως η γκινια και η ρεντα εχουν ισες περιοδους και χρειαζετε υπομονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχολείο το αουτσάιντερ με τα σχόλια των παιδιών. Καφεδάκι και κοιτάμε και βλέπουμε Τζίλιγχαμ και Φόρεστ Γκριν. Μάλιστα, ωραία πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τζίλιγχαμ είναι αυτή που είπε ο φίλος για την άμυνα - γρανίτη?

      Διαγραφή
  13. Μιας και ανέφερα τη γκινια και τη ρέντα.Χτες μετα το 80 ηρθανε ανελπιστα 2 ματς οπως τα ηθελα. Σημερα εχω πρωτο ματς το διπλο της παλεστινο . Χανει πεναλτι και στα καπακια τρωει γκολ ....αυτα ειναι βιαζεται ντε να ισορροπησει ελπιζω ομως, ειναι νωρις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για ημέρα Σάββατο δεν ειναι και το ποιο εμπορικο ματς καταλαβαινω την δυσκολία σου. Παμε για ανατροπή στο δεύτερο ημιχρονο 1-3 τουλαχιστον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά είναι. Δεν βαζουμε εμπορικά εδώ. Ο Βούδας μόνο χαλάει την πιάτσα.

      Διαγραφή
  15. Βούδα άσε τους δυναμίτες και πιάσε τις μπόμπες. Τίποτα, δεν υπάρχει στο ημίχρονο.

    Οι Ντονς δεν βλέπω να χάνουν, αν και η Έξετερ προηγείται στο ημίχρονο με 0-1.

    Η Χάντερσφιλντ των παιδιών στέκεται καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόρκαμ 3-0, βρε δεν πας να γαμηθείς κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ισοφάρισε η Παλεστίνο του Λοχαγού. Τέταρτο η Μόρκαμ, η γαμιόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάμε να ανάψουμε τις φωτιές, Βούδα πιάσε τα τηγάνια. Ήταν για πάσο αυτή η αγωνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλυτερη η παλεστινο αλλα χωρις ουσια. Οι λεπτομεριες μετρανε οταν δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας. Οταν κερδιζεις πεναλτι και δεν κανεις
    το γκολ ξοδευεις τις πιθανοτητες σου.Ειναι σαν να ξεκινας Τον αγωνα με 1-0 κατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοχαγός Μάρκ σε δράση....:)

    Καφετζή στρώσε τραπέζι και γέμισε το με όλα τα καλούδια , φέρε και μπόλικο κρασί και καθηστε όλοι μαζί παρέα:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα κάνω μωρέ Μιχάλη όλα αυτά, τώρα σήκωσα ολόκληρο κρεοπωλείο. Άλλα να πληρώνω τον Βούδα να ατενίζει το υπερπέραν; Σήκω τρε του λέω να βοηθήσεις - δεν είναι η ώρα μου μου λέει και χασκογελάει. Θ αγιάσω με δαύτον, που έμπλεξα.

      Διαγραφή
  21. Exω μια βομπα για τη συνέχεια...θα τη βαλουμε 5 ευρω ετσι για να δουμε το ξυλο που θα πέσει ....Πας Γιαννενα να νικησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να διορθωσω γρήγορα πριν με μασουν σβαρνα οι αρμοδιοι..2.50 δεν την λες βομπα μαλλον δυναμιτάκι ειναι αλλα κανει θορυβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα...
      Ωραίος ο Λοχαγός.
      Πας Γιάννινα ο Άγιαξ της Ηπείρου το χωσε.
      Να δούμε και λίγο Ουτρέχτη όμως μετά ...

      Διαγραφή
  23. Το έβαλαν τα Γιάννενα. Πάει για 1-1 πάλι η Μπάγερν. Τι κάνει αυτός ο Βούδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να δούμε την Ουτρέχτη. 1-1 τα Γιάννενα και έχασαν πέναλτι στις καθυστερήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δευτερο χαμενο πεναλτι και μαλιστα στο τελος. Και ενα δοκαρι στο 97 για σπαρτα πραγας για το 1-2 που δεν εγινε ποτε!!!! χμμμ ηταν να κανω αναφορα στην περιοδικοτητα. Σημερα απο μεριας μου ειχαμε μια πολυ ωραια παρουσιαση της φασης της γκινιας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 0112
    0216
    Ψεκαστε σκουπίστε τελειώσατε

    Πλήρωσε ήδη η Ουτρεχτη .
    Μπράβο μας ...:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Του μουνιού το πανηγύρι γίνεται. Φάγαμε του σκασμού - τώρα που μπορούμε και το ρίξαμε στις μπύρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέρε άλλες δύο παγωμένες να τις χτυπήσουμε στο φτερό και φύγαμε...

      2231 η Ουτρεχτη αλλά όποιος έπαιξε πληρώθηκε ήδη .

      Διαγραφή
  28. 5-5 ήρθαν αυτοί. Λέμε για ότι να ναι. Θα κλείσω εγώ τον καφενέ, γιατί ο άλλος έχει πέσει σε νιρβάνα. Καληνύχτα αγαπητοί μας θαμώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαλημέρα. Βλέπω ωραία πράγματα χθες, ήρθε και ο Λοχαγός, φαγοπότι ατελείωτο. Γιατί με ψάχνατε δεν καταλαβαίνω. Εμένα με θέλετε σήμερα πρωί πρωί να σηκώσω τα μανίκια και να αρχίσω τη λάντζα.

    Κοιτάζω τα αποτελέσματα στο Κύπελλο Αγγλίας, χειρότερα δεν γίνεται. Μόνο φαβορί και κάμποσες ισοπαλίες. Ωραίο το παραμύθι του κυπέλλου, αλλά η στοιχηματική αποχή ακόμα καλύτερη. Σήμερα έχει άλλα τρία ματς και ο Αντώνης στην εφημερίδα προτείνει Στίβενειτζ μέσα στο Στόουκ στο 5,00. Η Ρέξαμ υποδέχεται τις Λεπίδες σε ένα γήπεδο όπου ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ φέτος έχει μόνο νίκες. Και η Μπράιτον έχει ξανά εντός τη Λίβερπουλ που της έριξε 3 στο πρωτάθλημα.

    Καλά η Μπάγερν έφερε τρίτο 1-1 στη σειρά. Εφυγε ο Λέβα, λείπει ο Μανέ και δεν μπορούν να βάλουν γκολ. Εχουν γεμίσει την ομάδα με κάτι μαύρους που πάνε κάθε μέρα κομμωτήριο, έχουν και τον κουρτινάκια, έδεσε το γλυκό. Κανονικά πρέπει να τη χάσουν τη Μπουντεσλίγκα φέτος, το πιο γελοίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

    Εχουμε και τον Αγιαξ το απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεμάτος ο καφενές χθες, πάντα τέτοια!
    Πήγα να μπω κι έφαγα πόρτα απ' τον Βούδα.
    Άμα μπεις θα μιλάς μου λέει αλλά εγώ κατάλαβα πως του 'πεσε βαριά η εργασία με τόσο κόσμο. Θα τρέχω για έναν παραπάνω σκέφτηκε και μ' άφησε απ' όξω.
    Διπλοθεσίτης ο Ζήκος... και γκαρσόνι και πορτιέρης.
    Να του δώσεις διπλό τον ΙΚΑ ερημίτη.
    Μελαγχολία με πιάνει με τις αγγλιδούλες. Το χω ξανα πει πως έχω χάσει την επαφή μου μαζί τους. Πολλές φορές τις προσπερνάω χωρίς να σταθώ κοιτώντας το κουπόνι. Σπάνια βρίσκω λάθη, μας πήραν χαμπάρι.
    Κι αν ισορροπήσει η καμπύλη αποδόσεις θα μας δίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημέρα, τα παιδιά θέλουν τον Βούδα. Εγώ έχω ενστάσεις, αλλά ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Ήρθε κι ο μουγκός και μίλησε - καλά πάει ο καφενές.

    Στίβενειτζ στο 5,00 δεν το λες και ευκαιρία. Κύπελλα εμείς δεν παίζουμε έτσι κι αλλιώς.

    Τι να γυρίσει, εδώ λέμε για απίστευτα πράγματα. Φόρεστ Γκριν εχθές κερδίζει μέχρι τις καθυστερήσεις και χάνει με γκολ στο 94΄και στο 98΄. Τζίλιγχαμ κερδίζει 1-3 και ήρθε 3-3 κι αν δεν έτρωγε κόκκινη η Σουίντον στο τέλος θα έχανε.

    Τώρα να τα έχεις παίξει αυτά και να την πληρώσει ο καψερός ο Βούδας. Θα μου πεις πρώιμη πληρωμή, το αποτέλεσμα μετράει.

    Συνεχίζουμε όμως...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αντώνη, η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους, κάποιο μπέρδεμα θα έγινε χθες. Ισα ίσα που θέλουμε να γράφουν και άλλοι το κοντό και το μακρύ τους. Εγώ βαρέθηκα τον εαυτό μου και τα κολλήματά μου. Και έχει δίκιο το αφεντικό, δεν είμαι για πολλά πολλά. Αφορμή ψάχνω να εξαφανιστώ όπως εμφανίστηκα, στα ξαφνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η Στίβενειτζ στο 4,75 τώρα, ένα αουτσάιντερ δεν θα κάτσει ? Δεν ξέρω. Δεν πρόκειται να το παίξω, συζήτηση κάνουμε. Αλλωστε κάνει κρύο και ποιός τρέχει στο πρακτορείο τώρα. Αυτό που θα έπαιζα άνετα είναι τη Λίβερπουλ σε λίγο. Η Μπράιτον έχει ανακατευτεί με τα μεταγραφικά, νίκησε 3-0 στο πρωτάθλημα και νομίζω πως δεύτερη νίκη στα καπάκια δεν είναι σε θέση να κάνει. Για να το πω ακριβώς όπως το σκέφτομαι, αν η Μπράιτον προηγηθεί θα έπαιζα άνετα την ανατροπή. Για πιο συντηρητικούς παίκτες το Χ2 της Λίβερπουλ στο 1,50 είναι μια χαρά. Προβλεπτικό τελείως το σημείο, αλλά πιστεύω ότι θα βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τί να γυρίσει ? Δεν ξέρω τί συμβαίνει. Εδώ και χρόνια όσοι ασχολούνται με τις αγγλιδούλες λένε πως δυσκόλεψαν τα πράγματα. Αυτό το ακούω πάνω από 7-8 χρόνια. Τα πρώτα χρόνια του στοιχήματος, θρυλική εποχή για όσους την πρόλαβαν, οι ευκαιρίες ήταν συχνές και τεράστιες, τα κέρδη έρχονταν εύκολα, η χαρά των αουτσάιντερ, έτσι λέγανε και λένε οι παλιοί. Τί να πω, αν ισχύει κάτι τέτοιο εδώ και χρόνια, πρέπει να έχουμε ήδη σκεφτεί μια λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φαντάσου ένα ποτάμι που ψαρεύεις για χρόνια, γιατί έχει πληθώρα ψαριών. Και μάλιστα τα ψάρια που σου αρέσουν. Και σιγά σιγά το βλέπεις, το νοιώθεις πως το ποτάμι στερεύει. Τι κάνεις;

    Θα συνεχίσεις να ψαρεύεις σε ένα ποτάμι ¨νεκρό"; Βέβαια δεν είναι και εύκολο να αφήσεις και ένα ποτάμι που σε τάισε για χρόνια.

    Τα λες πολύ ωραία πάντως.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1111111111111111111111111111111111111111-1
    Ισοφάρισε η Εξέλσιορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πάμε μωρή τρελιάρααααααααααααααααααααααααα
    Τους έχουμε πατήσει αν τα στατιστικά λένε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 1-2 o μαλάκας στο 45.
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πώς τα βλέπεις τα πράγματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λαμπρά. Εσύ το καλοκαίρι θα κάνεις ερευνά αγοράς για τα αουτσάιντερ εκτός Αγγλίας. Όπου παίζεται μπάλα. Και μετά θα πας τις διακοπές σου.

    Μπορεί να χρειαζόμαστε και μια αλλαγή για να ξανανιώσουμε. Θα δείξει...

    Λίβερπουλ στο 1-1 και χάνει η ύποπτη Γιουβέντους. Ο Όφις στο 1-1. Ο Άγιαξ περνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χάσατε πάλι από Μπράιτον. Λέμε για χάλια. Καλά το είπες δεν γίνεται να ξαναχάσει, αλλά δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν, 2-1. Πήρα στο λαιμό μου πολλούς Μπάμπηδες.
      Την έχω γαμήσει. Θα με καθαρίσουν αύριο στο δρόμο.

      Διαγραφή
  43. Χάλια μαύρα παντού. Πώς τα κατάφερες βρε Κλοπ ?
    Ενα σωρό τραυματίες, κάτι γερόντια, κάτι πιτσιρίκια.
    Και ο Αρθούρος Μέλος, χαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κοιτάζω το 2-1 της Μπράιτον.
    Εφτά γαιδούρια στην μικρή περιοχή χαζεύανε τα σύννεφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τίποτα σήμερα.
    Ολα στον κουβά.
    Συνεχίζουμε ατάραχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Βαγγέλη έλα στο chat να καμαρώσεις τον επίτιμο .
    Τριξι 3 στα 3 .. ατόφιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τζένοα - Πίζα (Χ στο 3,40)
    Τόρρες - Ρεκανατεζε ( Χ στο 3,00)
    Αβελίνο - Λατίνα ( Χ στο 3,40)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Απαντήσεις
    1. Έλα ρε στο Τσατ να καμαρώσεις....

      Διαγραφή
    2. 'Ηλθον, είδον και απήλθον. Οδεύουμε σε παράξενους ατραπούς. Ο μουγκός σπέρνει ζιζάνια.

      Διαγραφή
  49. Μιλάνε τα γεγονότα ρε παιδιά. Δείτε πότε εμφανίστηκε ο νέος πελάτης και πότε κύλισε ο επίτιμος στην αμαρτία. Άκου τρίξι; Θου Κύριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ωραίο ματς στο Ρέξαμ. Κερδίζει δύσκολα η Σέφιλντ με 0-1 στο ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκε πιο δυνατά η Ρέξαμ και ισοφάρισε νωρίς. Χαμός στις κερκίδες.

      Διαγραφή
  51. 2-1 η Ρέξαμ, κόλαση. Ωραία πράγματα. 4,50 έδινε ο γκισές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2-2 η Σέφιλντ. Αυτή την Αγγλία θέλουμε.

      Διαγραφή
    2. Τραβηγμένη κόκκινη η Σέφιλντ. Όλα θα τα δούμε σήμερα.

      Διαγραφή
    3. 3-2 η Ρέξαμ και 3-3 η Σέφιλντ με κόρνερ στο 94΄. Ας αναλάβει ο Βούδας τώρα, θα αποσυρθώ στα ενδότερα.

      Διαγραφή
  52. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Εδώ στον Καφενέ αγαπάμε τα αουτσάιντερ.

    Το αγαπημένο μας ζευγάρι Φαβορί – Αουτσαιντερ είναι ένα Φαβορί που χάνει λάδια, ένα Αουτσάιντερ που βγάνει φωθιές και μια Απόδοση (λόγω ονόματος φαβορί και του φόβου του Μπουκαδόρου) εκτός τόπου και ορισμένες φορές και χρόνου. Το sans voir διαχρονικά είναι γεμάτο από τέτοιες ιστορίες.

    Αυτό είναι ένα χιλιοπαιγμένο σενάριο που ίσως είναι και λίγο ξεπερασμένο γιατί τέτοια λάθη στις Αγγλιδούλες δεν γίνονται πια με την συχνότητα που είχαμε συνηθίσει. Λέω εγώ τώρα.

    Στην περίπτωση μας έχουμε μία Μικρή Αγγλιδούλα καρακουκλάρα Φαβορί. Αν μετράω καλά είναι 14 αγώνες αήττητη και ονοματάρα. Μόνο το όνομα της να ακούσεις, σε κάνει να νομίζεις ότι κάθε ματς που παίζει είναι σπουδαίο ματς. Και έχει και εξαιρετική έδρα και κορυφαία φόρμα.
    Αυτό το Φαβορί τώρα πάμε να το χτυπήσουμε; Και ποιο είναι το Αουτσάιντερ;

    Γ...σε τα! Είναι ό,τι πιο τρελοκομείο υπαρχει. Καλό και κακό. Στα τελευταία 6 ματς έχει ΤΕΣΣΕΡΙΣ νίκες και έχει βάλει… 17 γκολ! Οι δε δύο νίκες της είναι με ΠΕΝΤΑΡΕΣ. Αντίλογος: Ολες οι νίκες είναι εντός εδρας. Τώρα όμως θα παίξει εκτός έδρας και εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα της Λίγκας. Επιπλέον οι πρόσφατες τέσσερις νίκες της (με πεντάρες οι δύο) δεν έγιναν με ομάδες από το πάνω ράφι.
    Θα μου πεις, η νίκη είναι νίκη.

    Απόδοση, προφανώς 10.00+. Αν ήσουν ο Μπουκ δηλαδή τί θα έδινες;

    Συνοψίζουμε:
    Αν περιμένεις το Φαβορί να αρχίσει να γκελάρει (του κερατά, 14 σερί αήττητο ε εντάξει ρε, χάσε και κανένα) ή το Αουτσάιντερ να πετάει σπίθες, μην περιμένεις απόδοση.

    Εγώ λέω δύο πράγματα: αν αυτό πάει 0069, θα παίξω με ό,τι μπορώ καλύτερο!
    Το δεύτερο είναι ότι δεν δέχομαι ομάδα που κάνει νίκες με πεντάρες, έστω και εντός, έστω και με όχι τους καλύτερους της Λίγκας, να μου το δίνουν 10.00+. Να φυλάγεσαι και λίγο ρε Μπουκ. Να σεβεσαι και τον παίκτη. Μην τα ισοπεδώνεις όλα.

    Το μυαλό μου λέει sans voir live.

    Η καρδιά μου λεει follow your instinct: διπλό με πρώιμη πληρωμή και ένα μικρό ποντάρισμα στο Away 1st goal.

    Το σενάριο είναι εντελώς φανταστικό. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει στα τρέχοντα ματς. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.

    Ίσως και να το ονειρεύτηκα.

    Και μετά ξύπνησα με μάτι γαρίδα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κανένα ταχυδακτυλουργικό dnb δεν συμφέρει να κάναμε παρέα στον κύριο πρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μπιλμπάο - Κάντιθ 2 @ 8,00.

    Η φαβόρα σε κακό φεγγάρι εμφανώς....
    Η Κάντιθ δε βγάζει μάτια αλλά μπαζο δεν τη λες ....

    Κοιτάς τα 5 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και βλέπεις ότι και στα 5 κέρδισε η φιλοξενούμενη λες και η γηπεδούχος ανοίγει επίτηδες τα πόδια....

    Ρητορική ερώτηση :
    Αξίζει ένα ποντάρισμα στην Κάντιθ?

    Αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλημέρα, αύριο θα βγάλουμε το αουτσάιντερ το καυτό. Μαζί με τούς βοηθούς του.

    Κρύο μάγκες, κουκουλωθείτε.

    Σχόλιο νούμερο εκατό. Στα σχόλια πετάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή