22 Σεπ 2023

"δύο που φοβάται ο γκισές"

 

Ρε άτιμε καφέ εάν δεν σε παράγγελνα δεν ξεκίναγα να γράφω. Συνήθειες - οι αιτίες που ένας άνθρωπος θα φτάσει ψηλά ή θα μείνει στάσιμος.

Ρε πονοκέφαλος σε πιάνει εάν κόψεις τον καφέ τις πρώτες μέρες. Εάν όμως πιεις έναν καφέ μετά από καιρό, τότε πραγματικά βγάζεις φτερά. "η δόση κάνει το δηλητήριο", Παράκελσος.

Μαλακίες γράφω, αλλά τις αφήνω επίτηδες. Θα κάνω και τον χαζό - η αστυνομία διαδικτύου δεν ασχολείται με χαζούς.  Η χαζομάρα είναι σύμμαχος τους. Το γνωρίζουν καλά αυτό, γι αυτό σκοπό τους είναι να βγάζουν πιο πολλούς χαζούς. 

Αυτά όμως είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν με τα κρύα του Χειμώνα. Τώρα ας ασχοληθούμε με Αγγλιδούλες και στοίχημα. 

Προχθές ήταν εδώ ο Οπαπατζής και κάνα δυο γατόνια. Να πάτε να παίξετε Σάλτσμπουργκ να κονομήσετε - μόνο που δεν τον κοπάνησαν. Τι θες και μιλάς του λέω, κάνε την δουλεία σου στα μουλωχτά και χέστους. 

Το διπλό της ΑΕΚ ρε Βούδα γιατί δεν το δώσαμε στον λαό; Τι στο διάολο κάνεις; Κάνεις απεργίες βρε κακομοίρη μου, γι αυτό χθες δεν πάτησες στον καφενέ. Μια μέρα απεργία; - Πόσο;  Με μια μέρα βρε κωθώνια, θέλετε να σας πάρει σοβαρά το σύστημα; -"μα δεν πληρωνόμαστε όταν κατεβαίνουμε στις απεργίες." 

Συνεχίστε τότε να φυτοζωείτε. Είπαμε - "η ζωή ή θάνατος" - τι φταίω εγώ έναν η δείλια σας, σας οδήγησε σε μεσοβέζικες λύσεις. 

Οκτώ αγωνιστικές έχουν κλοτσήσει μπάλα οι Αγγλίες οι μικρές. Υπάρχει δείγμα για να χωθείς. 

Πόρτσμουθ (1.70) - Λίνκολν (5.00) - αυτοί οι άσσοι που μοιάζουν να πατάνε καλά, εμάς μας βγάζουν κάτι το λοξό. Πρώτη η Πόρτσμουθ και αήττητη. Και με μεγάλο διπλό πρόσφατα μέσα στην Μπάρσνλει. Εκεί όμως έβαλε τρία γκολ σε 16΄. Βάζει το πρώτο στο 8΄και με την σέντρα βάζει και το δεύτερο. Υπάρχει μια εύνοια σε αυτά. Μήπως αλλάξει το χαρτί; 

Η άλλη γιατί να δίνεται 5 και; Έκανε μια ήττα την πρώτη αγωνιστική και μετά έγινε χτικιό. Τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες. Να πάει εκεί για να χάσει, λέει ο γκισές. Λέει κάτι τέτοια τα ακούει ο πονηρός - πέφτει η Πόρτσμουθ. 

Με τη φόρα που έχει η Πόρτσμουθ βλέπω να πιάνει 5,50 με 6,00 η Λίνκολν. Εκεί παίζεις Λίνκολν κι ας μην γαμήσεις ποτέ...

Μάνσφιλντ (1.75) - Μπάροου (5.75) - άλλο άχαστο φαβορί εδώ. Με τρεις νίκες στα οκτώ παιχνίδια. Αήττητη, αλλά εμείς θέλουμε ποσοστό νίκης - κάτω από 40%. Πάνω από 2,00 η απόδοση. Να βάλω και αρωματικά και σάλτσες να πέσει στο 1,90. Εδώ όμως μιλάμε για 1,60.

Η άλλη ζωηρή φέτος, έχει μόλις μια ήττα. Με 1-0 έχασε στο Στόκπορτ - γιατί την καταδικάζεις έτσι μωρέ γκισέ; 

Και κοιτά τώρα σαν να ξύπνησε και σου κάνει το 6,50 - 5,25. Δεν θέλω τέτοια σου έχω πει. Μείνε σταθερός στις φαβόρες σου για να έχω και εγώ να λέω. 

Εδώ άκου τι θα κανείς. Κάτσε καραούλι πάνω στην Μπάροου. Εάν την  δίνεις να περνά το 6,00 μπουμπούνα. Αυτό που σου λέω είναι καλύτερο από την καλύτερη ανάλυση. 

"Θα έρθει;" - Να τος ο ομορφονιός του καφενέ. Θα του το πούμε κι αν θέλει θα έρθει...

Ρε την Βίλα θα την δώσουν φαβορί όπως πάει μέσα στην Τσέλσι - ρε Ποτσετίνο δεν ντρέπεσαι λίγο; Θέλεις και χρόνο με τα νούμερα που μάζεψες. Από 19 η Νότιγκαμ στο 13. Θα κοντράρω τις ορέξεις της Σίτι και με πτώση - κάτσε καλά ρε. 

Δεν μου αρέσει Βούδα αυτός ο Χάβερτς που πήρε ο Αρτέτας. Δεν έχει θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο τύπος - πως λάθεψε έτσι; Τι θα κάνει με την Τότεναμ; 

Θα γράψει και ο βούδας που επέστρεψε από την απεργία. Θα περάσουν και τα παιδιά να αφήσουν κάτι και κτυπάμε επιλεκτικά. 

Υ.γ.1 βάζω φώτο τον άχρηστο μήπως μαζέψουμε κόσμο. Τι να κάνω ο έρμος; 

Υ.γ. 2 βάζουμε και το διπλό της Πόρτσμουθ από κάτω για περίσκεψη. Το πέναλτι έχει βγει η μπάλα άουτ και μετά ανατροπή - σφύριγμα μπασκετικό. 







22 σχόλια:

  1. Καλησπέρα στον καφενέ
    Πόρτσμουθ (8 ματς) - Λίνκολν (7 ματς)

    Μάνσφιλντ (8 ματς) - Μπάροου (7ματς).

    Η διαφορά δλδ δεν είναι και τόσο μεγάλη στη βαθμολογία ....βλέπεις τη μια στην κορυφή και την άλλη στη μέση της βαθμολογίας και ξεγελιέσαι...άμα προσθέσεις θεοριτικά 3 βαθμούς αλλάζει η εικόνα ....

    Η Μπάροου στα μάτια μου λίγο καλύτερη απ' τη Λίνκολν διότι έχει πολύ καλή προϊστορία μέσα στη Μάνσφιλντ....θα τα δούμε λοιπόν στο ζωντανό και τα δύο ...

    Εσύ τώρα Χ αναγνώστη δώσε βάση τι λέει ο ποιητής:
    Με τη φόρα που έχει η Πόρτσμουθ βλέπω να πιάνει 5,50 με 6,00 η Λίνκολν. Εκεί παίζεις Λίνκολν κι ας μην γαμήσεις ποτέ...

    Και κοιτά τώρα σαν να ξύπνησε και σου κάνει το 6,50 - 5,25. Δεν θέλω τέτοια σου έχω πει. Μείνε σταθερός στις φαβόρες σου για να έχω και εγώ να λέω.

    Εδώ άκου τι θα κανείς. Κάτσε καραούλι πάνω στην Μπάροου. Εάν την δίνεις να περνά το 6,00 μπουμπούνα. Αυτό που σου λέω είναι καλύτερο από την καλύτερη ανάλυση.

    Χαχαχα..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπαζ στο sans voir live.
    Λινκολν και ας μη γαμησουμε ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να έρθει ο Βούδας να γράψει, να δέσει το γλυκό. Ξινισμένος θα βγει, αλλά τι να κάνουμε με αυτόν θα πορευτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε στιγμιότυπα δεν έχω δει. Για ποιά ΑΕΚ και ποιά Σάλτσμπουργκ μου μιλάτε ? Να ακούτε τον Οπαπατζή.

    Λίνκολν και Μπάροου λέτε. Ποιός είμαι εγώ να διαφωνήσω ?

    Για τον Χάβερτς διαβάζω πως θέλει να παίζει πιο κεντρικά και πιο προωθημένα. Ο Αρτέτας τον έχει πίσω και πλάγια. Και πού να τον βάλει εδώ που τα λέμε, όταν οι μπροστινοί πετάνε και βρίσκονται με κλειστά μάτια. 4,33 το διπλό της Τότεναμ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Προβλεπτικά μιλώντας, νομίζω πως η Τότεναμ θα πάρει αποτέλεσμα. Αλλά θέλω καλύτερη τιμή.

    Εχω σημειώσει και Σέφιλντ. Τότεναμ και Σέφιλντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα στην παρέα.

    Πάμε για μπανάκι και το απόγευμα εδώ μπροστά στις οθόνες μας μπας και πετύχουμε κάνα στοίχημα svl.

    sv η Γκεφλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλήμερα σε αυτούς που ακόμα ελπίζουν. Καλές οι εμφανίσεις και από Μπάροου και από Λίνκολν, αλλά δεν πήραν τίποτα. Συμβαίνουν αυτά - τι να κάνουμε;

    Μήνυμα αργά το βράδυ από τον Βούδα - "αφεντικό, δεν θα έρθω αύριο, θα πάω να ψηφίσω." - Αφήσαμε το γάμο, να πάμε για πουρνάρια, λέω εγώ. Τι να ψηφίσει, δεν κατάλαβα.

    Το πρωί ενώ ετοιμαζόμουν για τους αγρούς, να σου ο Οπαπατζής. Τι κάνεις εδώ ρε μαλάκα αχάραχα; του λέω. "Μεγάλε ακολουθώ αυτό που λες, πως ο πετυχημένος άνθρωπος πρέπει να ξυπνάει νωρίς. Τι να κερδίσεις όταν χουζουρεύεις σαν το γατί;

    Ναι, άλλα εγώ φεύγω τώρα. Ο βούδας έγινε τουρίστας. Κάτσε εσύ στον καφενέ.

    Την Χετάφε ήρθα να αφήσω και να φύγω. Σκασμένη είναι η άλλη. Απόδοση αρκετά καλή. - Ότι αφήνεις για καλό είναι... Μην λες για σφυριά εδώ είναι βαμμένοι κόκκινοι. Και γω Λίβερπουλ είμαι - με έστειλε ο Οπαπατζής.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανατροπελα η Χετάφε ...

    Για να δούμε , θα το κρατήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γκολ η Λίβερπουλ, Σαλάχ πέναλτι. Κρατάει η Χετάφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαμός. 2-2 η Χετάφε. Με πέναλτι, αυτός που το έκανε θέλει χαστούκια. Γκολ ο Αρτέτας και γκολ η Μπόρνμουθ. Πριν το βάλει από 7.00 το διπλό έδινε 4.50. Πάει ένας καφές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγγλία όλα στο Χ στο ημίχρονο. Σοσιεδάδ μπήκε μπροστά με 3-2.

    Ρε Βούδα τι να ψήφισες; Τ μουνί ή το κορμί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 0-1 η Άστον Βίλα. Ποτσετίνο απάτη. 39χρ. ο Τιαγκο Σίλβα - που πας ρε με δαύτον; Κόκκινη έφαγε ένας Γκούστο - που τους βρήκες ρε αυτούς; Γι αυτό σας κάνει πλάκα ο Πεπ. Βάστα Βίλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρες.
    Πρωινή συζήτηση ....
    Fairplay : Το κλείνουμε το θρεντ?
    Nklaps : Εγώ λέω παίζουμε!

    Εντάξει παίζουμε ...δε χαλάς ποτέ χατίρι στο συμπαίκτη ....κουβάς που τον μοιράζεσαι μένει ο μισός....νίκη που τη μοιράζεσαι γίνεται διπλή !!!

    Στο παρασύνθημα...

    Τετάρτη 27/9 /23 στις 20:30

    Βουλγαρία

    Λουντογκορετς - Λοκ Πλόβντιβ ( χειροκίνητο 2 dnb 8,80 στη bet 365)

    Το Χ στο 5,00 στη bet 365
    Το 2 στο 11,00.
    20% του πονταρίσματος στο Χ
    80% στο 2.
    Σε ισχύ η Π.Π.διοτι ως γνωστόν η Βουλγαρία πιο διάσημη λιγκα απ' το Βέλγιο πχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βουλγάρες στο αουτσάιντερ βλέπω. Βούδα δεν βλέπω. Κίνηση δεν βλέπω. Εμβόλιμη σε μεγάλες λίγκες, άλλα δεν υπάρχει τίποτα βλέπω. Τι να κάνουμε περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαββατο
    Ρεξαμ (1.44) - Κρου (7.00)

    Ωραιο το σετ. Πάρε ωραίο φαβορί φωνάζει ο Γκισετζής.
    Και εγώ θα 'θελα να 'μουν Γκισετζής σε πλούσιους Γκισέδες να 'ρχονται οι χανούμισσες να κάνουν ναργιλέδες.
    Δεν είμαι όμως, είμαι ένας ταπεινός παίκτης.
    Και βλέπω ότι οι ομάδες είναι ισόβαθμες περίπου μετά από 9 ματς.
    Η Κρου εχει μόλις μία ήττα σε 9 ματς.
    Εκτος έδρας βγάζει το λάδι των αντιπαλων.
    Και αναρωτιέμαι γιατι τόσο φαβορί δηλαδή οι Δράκοι που είναι βεβαίως συμπαθέστατη ομάδα, αλλα στο τελευταιο μας άρπαξαν μία ωραιότατη πεντάρα από την Στοκπορτ.
    Θα ξαναχάσει τώρα η Ρέξαμ;

    Με κοιταζει με μισό ματι ο Γκισετζής και μου λέει:
    "Πάλι λάιβ θα πας ρε;
    Εσυ και ο άλλος από τον Βόλο μου έχετε σπάσει τα νεύρα.
    Εσεις σκάτε γάιδαρο.
    Φύγετε και μου χαλάτε την πιάτσα!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε έγραφα στον υπολογιστή και έσβησαν όλα. Και χάθηκαν και με αποθήκευση. Ρε αι στο διάολο! Μπουρλότο βλέπω στον καφενέ. Το πρωί εάν υπάρχει όρεξη ίσως βγει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή