18 Αυγ 2018

"ο δρόμος για το κουμάρι"

"ο δρόμος για το κουμάρι"
Καλημέρα, το καλοκαίρι δεν υποχωρεί και εμείς καθόμαστε σαν να βαριόμαστε ή κάτι να περιμένουμε. Σου βγάζουν μια ραστώνη οι καλοκαιρινοί μήνες, αλλά έρχεται το τέλος τους και θα φύγουν μαζί τους και τα καλά τους και τα κακά τους.


Εμείς εδώ στο αουτσάιντερ υπολειτουργούμε αφού το στοίχημα για εμάς δεν έχει αρχίσει ακόμα – άσε τους γκισέδες να φωνάζουν για να πλασάρουν την πραμάτεια τους, δεν είναι για μας αυτά.

Πρώτες αγωνιστικές παιχνίδι δείχνει έλλειψη σχεδιασμού, ανυπομονησία, και μη γνώση των δυσκολιών που κρύβουν οι πρώτες αγωνιστικές. Και καλά να παίζεις, πάλι λάθος παίζεις…

«ο ζωντανός στοιχηματισμός είναι ένας θάνατος αργός», πολλές παγίδες και πρέπει με τα χρόνια να ξέρεις καλά τα βήματα που θα ακολουθείς, μην περιμένεις κανέναν να σε πάρει από το χέρι για να σε περάσει απέναντι. «μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκίνα πάλι…»

Γράφω καμιά παπαριά τώρα το πρωί με τον καφέ, προτού πιάσει η ζέστη και πέσω σε λήθαργο. Έφτιαξα και ένα νέο τραπεζάκι για αλλαγή και για να μπουν καλύτερα «τα μηχανήματα του διαβόλου», αναγκαίο κακό κι αυτά.

Το κοιτάζω το κουπόνι, μην φωνάζετε. κάτι βλέπουν τα μάτια μου, αλλά δεν έχω δεδομένο να τα επεξεργαστώ και κάθομαι στα αυγά μου.

Η Γουίμπλετον λέει ο γκισές πως έχει μείνει για διακοπές, τραβηγμένο για τόσο νωρίς, αλλά δεν μπορώ και να παίξω μόνο και μόνο για να του πάω κόντρα. Εγκληματικό να παίξεις Μπάρνσλει στο 1,50, αλλά άλλο αυτό.

Η Τρανμίρ μπήκε καλά, δεν της συμπεριφέρεται ο μπουκ σαν νεοφώτιστη και πάμε γι άλλα. Η Λιντς με τον «τρελό» στον πάγκο μπήκε σαν δαιμονισμένη, αλλά η χρεωκοπία στο κουμάρι πιο εύκολα έρχεται από τα 1,40.  

Η ΚΠΡ στο 6,00 – πίσω μου σε έχω σατανά…

Η Άρσεναλ 4,50 μέσα στην Τσέλσι – καμένη γη άφησε ο Αρσένης πώς να ασχοληθώ εδώ; Όλα τα φαβορί στην κατηγορία χλίδα πέρασαν την πρώτη αγωνιστική για να δούμε τώρα…

Ξεκινούν και οι Ισπανίες και οι Ιταλίες όρεξη να χεις να μπερδεύεσαι, αλλά αφού σ αρέσει το μπέρδεμα τι να πω εγώ – βουρ στα πέρατα της γης. Ο μπουκ ρίχνει πολλά φύλλα στο τραπέζι για να σε μπερδεύει, αν δεν έχεις ένα πλάνο, ένα σχέδιο που θα κοιτάς, που θα χτυπάς, θα σε μαδάνε και ακόμα θα ψάχνεσαι.

Ξαναπαίζουν οι Αγγλιδούλες μεσοβδόμαδα – καλό αυτό. Εμείς περιμένουμε τουλάχιστον να έχουν τέσσερα εκτός και τέσσερα εντός για να μπούμε δειλά στον χορό.

Είπαμε το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα στο κουμάρι είναι να μάθεις να μην χάνεις. Αν πιστεύεις ακόμα πως με καθημερινό, ανεξέλεγκτο κουμάρι θα κερδάς μην σταματάς παρ τους τα σώβρακα…


5 σχόλια:

  1. Καλημέρα.
    Στο ιδιο μηκος κυματος με τον Μπαζ.
    Λιγες μερες έμειναν μεχρι την εναρξη της σεζον.
    Ακομα τιποτα δεν παιζω και εγω. Απλωνω τραχανά.
    Απλα για σημερα βαζω μονο για παρακολούθηση την

    Ροδεραμ @ 8.00 και την
    Φενλο @ 10.00.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα.
    Εστερ (1.55) - Φρει (5.50)
    Β Σουηδίας στις 8μμ.

    Το Αουτσάιντερ δείχνει καλό.
    Στο 6.00 παιζω pregame.
    Τώρα live με το γνωστο Πρωτοκολλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή