2 Αυγ 2020

"καλά κρασιά"




"Νόσησε η νύφη, σχόλασε ο γάμος" δύσκολα τα πράγματα. Αρχές Αυγούστου και δεν κουνιέται λέπι, άλλες εποχές υπήρχε προετοιμασία, προσμονή για τα πρωταθλήματα που θα άρχιζαν. Τώρα ένα μούδιασμα...

Θα ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα προκριματικά Τσαμπιον Λιγκ - "τι σκατά γίνεται, θα έλεγε ένας κουμαρτζής που είχε πέσει από τον Άρη; 23 Αυγούστου ο τελικός; κάποια πλάκα μου κάνετε"

Άντε τώρα να του εξηγείς για νέους ιούς, μέτρα, καραντίνες και άλλες ομορφιές. Θα έφευγε τρέχοντας για τον Άρη, μην κολλήσει και τίποτα και μπλέξει και τους εξωγήινους.

Μπλέξαμε αυτό βλέπω και δεν θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα σύντομα. Υπήρχε ένα μικρό διάλειμμα, αλλά βλέπω τα κεφάλια μέσα συντόμως...

Έχω κατεβάσει και λίγο τα ρολά στον καφενέ - δεν θέλω να μπλέξω με ελέγχους για μάσκες και τέτοιες παπαριές.

Όχι, όρεξη για στοίχημα δεν υπάρχει, ούτε μια σκέψη στοιχηματική δεν περνά από το μυαλό. Θα άρχιζαν οι Αγγλιδούλες την άλλη εβδομάδα, τώρα ερημία.

Ξύλα μαζεύει ο ερημίτης, μπάνια λέει ο Βούδας. Έριξα και πέντε, έξι βουτιές έτσι για το καλό και για το ανοσοποιητικό και ετοιμάζομαι για δύσκολο χειμώνα.

Εγκαίνια πάμε για αρχές Σεπτέμβριου - ο Νικ έχει έτοιμο άρθρο. Τώρα βρήκε  και αυτός να είναι μέσα στα χρονικά όρια;  Άλλες χρονιές τον κυνηγούσαμε με το ντουφέκι.

Αν και δεν αρέσουν οι προγνώσεις, θα τολμήσω να πω πως η χρονιά που έρχεται θα είναι χαμένη, ελπίζω να διαψευστώ, αλλά δεν το βλέπω.

Ακόμα και στα σημαιάκια θα βάλουν μάσκες και θα κάνουν τεστ. θα φτερνίζεται η μπάλα και θα κάνουν ανίχνευση ποιος κλώτσησε την μπάλα. Καλά αν βρεθεί παίκτης θετικός, χαίρεται...

Θα πούμε μόνο επειδή είμαστε στοιχηματικό σαιτ με άποψη, πως θα δικαιωθούν εκείνοι οι "λοξοι" που έλεγαν πως με τις καραντίνες δεν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα, απλά το κρύβεις κάτω από το  χαλί και κάποια στιγμή που θα αναγκαστείς να σηκώσεις το χαλί θα το βρεις πάλι μπροστά σου.

Το καλό είναι πως ο κορόνας δεν είναι πανούκλα, όπως ήθελαν κάποιοι να τον παρουσιάσουν στην αρχή. Ίσως και γι αυτό ο κόσμος αντιδρά και είναι διστακτικός.

Επιστήμονες να έχουν άλλη άποψη το πρωί και άλλη το βράδυ δεν είναι ότι καλύτερο για την αντιμετώπιση μια κρίσης.

Η αυστηρή απαγόρευση, τα πρόστιμα, η καλλιέργεια του φόβου, το κούνημα του δακτύλου, σε βάθος χρόνου θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα - δεν μπορείς να κυβερνάς έναν λαό με μαστίγια εν έτη 2020.

Ξεφύγαμε, ελπίζω να μην μας μαζέψει η "αστυνομία του διαδικτύου" , αλλά αυτό μας βγήκε αυτό γράψαμε - ποτέ δεν ήμασταν δήθεν εδώ...

 Υ.γ.1 στοιχηματικά τα καφενείο το τρέχει ο SIDDHARTHA πολύ ωραία και τον ευχαριστώ.

Υ.γ.2  Ο Νίτσε είχε πει: "όποιος προφυλάχτηκε πολύ, στο τέλος αρρώστησε" καλημέρα, καλό μήνα!

 

 

 


40 σχόλια:

  1. Πάει κι ο ερημίτης, τον χτύπησε η ζέστη κατακούτελα. Για ποιούς προκριματικούς μας μιλάει, εδώ έχουμε μπροστά μας τα νοκ-άουτ που δεν παίχτηκαν την άνοιξη. Αρχηγέ, τα έχεις παίξει. Πάρε ένα ράντζο αν πονάνε τα κόκαλα, και άραξε κάτω από την ελιά. Σε φάγανε οι μέρμυγκες, κόψε ξύλα να προκόψεις. Τα τζιτζίκια τα ακούς ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεφτιλιστήκαμε ρε συ και στον εξωγήινο. Μ ε τους τζίτζικες πάντα ήμουν γι αυτό όλο λέω πως πάω για ξύλα και τον χειμώνα ψάχνω για ξύλα...

      Είδες αναλυτικότατος όπως πάντα από κάτω ο Nklaps - άμα έχει βάλει και γκισέδες με πονταρίσματα στην μάχη του Γολιάθ με τον Δαυίδ θα του στείλω μπύρες...

      Διαγραφή
    2. Paulaner πίνει....μια ντουζίνα να του στείλεις :))
      Να πεταχτώ απ την Κρήτη να τον βοηθήσω να μη λήξουν :)))

      Η στοιχηματικη σεζόν που θα ερθει θα ειναι παντελως διαφορετικη ....τα αδεια γηπεδα δεν ειναι εδρες λεει ο επίτιμος και σωστά λέγει ....να δούμε πως θα πάει τις αποδόσεις και ο γκισές ... μυρίζομαι οτι θα ειναι πολύ δυσκολη η σεζόν ... θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ...

      Διαγραφή
  2. Ρε συνάνθρωποι, τί γίνεται με αυτή τη Μπόντο στην Α Νορβηγίας ? 10 σερί νίκες είχε μέχρι την Πέμπτη, που έφερε ισοπαλία με τη Στάμπαεκ. 15,00 το διπλό, 5,75 το Χ2. Σαν να μπαίνει σε κακό φεγγάρι. Να λερωθώ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει ότι είμαι έτοιμος.
    γράφω στη χάση και στη φέξη αλλά αυτή τη φορά τα κατάφερα.
    Τώρα το αποτέλεσμα θα δείξει.
    Το θέμα μας θα είναι το πρώτο μεγάλο αουτσάιντερ που κέρδισε στην ιστορία της Ανθρωπότητας και συντάραξε όλο τον κόσμο.

    Ισχύει αυτό που λέει ο Ερημίτης για τον Κορώνα. Δεν είναι Πανώλης. Η Πανώλης τους σκότωνε όλους. Εδώ μιλάμε για έναν ιό που δημιουργεί πρόβλημα στο 3%.
    Αλλά ποιο είναι το θέμα εδω?
    Το 3% σαν νούμερο μας φαίνεται πολύ μικρό πολύ αδύναμο outsider ας πούμε για να κρατάμε και το πνεύμα του blog. Το πρόβλημα είναι ότι ο ιος κολλάει σαν τρελός. Αρα αν κολλήσει ταυτόχρονα (αλλά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!) ας πούμε ένα εκατομμύριο πληθυσμός πότε την ίδια χρονική στιγμή θα θέλουν μονάδα εντατικής θεραπείας 30.000 άνθρωποι. Καταλάβατε τώρα γιατί σκοτώνει? Εγώ τον λέω "ο ιός της στατιστικής".

    Η στατιστική δεν θα μας βοηθήσει λες στη σεζόν που έρχεται Ερημίτη. Θα τη χάσουμε λες. Και εγώ το φοβάμαι και θα είναι ένα στοίχημα για την ομάδα μας, να μπορέσουμε να περάσουμε τη σεζόν αυτή όσο το δυνατόν καλύτερα. Αν μπορέσουμε να κερδίσουμε. Θά δείξει.

    Προς το παρόν απολαμβάνουμε τις διακοπές και δεν παίζουμε. Champion's league τον Αύγουστο απλά δεν υπάρχει. Μόνο σαν ασκήσεις επί χάρτου πάνω στο live θα μπορούσα να το δω.

    Η σεζόν αρχίζει το Σεπτέμβριο και μάλιστα πολύ δειλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα στην παρέα. Δεν ξέρω τί εννοεί ο ερημίτης όταν λέει χαμένη η νέα χρονιά, για μένα τίποτα δεν αλλάζει. Ο κόσμος θα συνεχίζει να παίζει φανέλες και φαβορί, οπότε η δουλειά μας παραμένει ίδια. Αν εννοεί το sans voir, όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει εμπειρία και μέθοδος ανίκητη. Αν εννοεί το κορονοιό και τη ζωή μας, αυτή γαμήθηκε για τα καλά.

    Για τις άδειες έδρες, όποιος έχει όρεξη διαβάζει.

    https://www.pinnacle.bet/en/betting-articles/Soccer/does-an-absence-of-spectators-lead-to-loss-of-home-advantage/TF327Q95T9L5XBKC

    Κι άλλο ένα άρθρο, πολύ μαθηματικό και ακαταλαβίστικο για μένα, αλλά έχει πιασάρικο τίτλο.

    https://www.pinnacle.bet/en/betting-articles/educational/how-many-bettors-are-sharp-part-one/7G42RM6JP3642CC3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, ήταν διαστημική η περσινή σεζόν, είναι λογικό να υπάρχει επιφυλακτικότητα. Εγώ είμαι αισιόδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα στην παρεα...

    Κοιτουσα τα κερδισμενα μπετ του sv σε σχεση με τις τιμες κλεισιματος της Πινάκλ...
    1) 21/9/19 κερδισαμε τη CRB ->παιχτηκε στο 6,00...τιμη κλεισιματος πινακλ 5,70
    2) 28/9/19 κερδισαμε τη Μπάρι Ταουν ->παιχτηκε στο 10,00...τιμη κλεισιμ πινακλ 9,00
    3) 3/11/19 κερδισαμε τη Κάλιαρι ->παιχτηκε στο 11,00 ...τιμη κλεισιμ πινακλ 7,70
    4) 6/12/19 κερδισαμε τη Βίλεμ -> παιχτηκε στο 22,70...τιμη κλεισιμ πινακλ 16,00
    5) 8/12/19 κερδισαμε τη Πάντερμπορν ->παιχτηκε στο 6,60...τιμη κλεισιμ πινακλ 5,60

    Και στα 5 κερδισμένα μπετ που είχαμε αγορασαμε ψηλότερα απ την τιμη κλεισιματος της πινάκλ.

    Αυτά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ζυγιστης": Εκτιιμωμενες δίκαιες αποδόσεις:

      1) CRB 4.50
      2) TNS 7.70
      3) Καλιαρι 6.30
      4) Βίλεμ 8.30
      5) Πάντερμπορν 5.50

      Question is: who is right? Pinnacle or nklaps?

      No.
      Question is: who cares???

      :))))))

      Διαγραφή
  7. Συνεχίζονται τα μπάνια του λαού! Δεν θα μαζευόμαστε το Φθινόπωρο,αλλά ας χαλαρώσουμε και λίγο...

    Ο άλλος είπε το αμίμητο: με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ όποιος περνούσε κορονα θα έπαιρνε σύνταξη...

    Τσαμπιον τον Αύγουστο δεν θα πάρω - εδώ δεν παίρνω τον καλόκαιρο...

    Και οι Αγγλιδούλες το έχουν ρίξει στην ξάπλα - δεν φαινεται τίποτα στον ορίζοντα.

    Για να δούμε τι δεν θα επηρεάσει ο Κορονας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνεχίζονται τα μπάνια του λαού. Ετσι ακριβώς. Το τούρκικο σεισμογραφικό κόβει βόλτες στην ελληνική ΑΟΖ και μάλλον θα αποφασίσει να αποχωρήσει αφού θα έχει εξευτελίσει απολύτως και για μέρες την ελληνική διπλωματία. Το ότι εκείνο το θαλάσσιο σημείο ανήκει στην ελληνική ΑΟΖ το μαθαίνουμε βέβαια από διάφορα άρθρα και χάρτες δημοσιογραφικούς. Η επίσημη Ελλάδα δεν έχει φιλοτιμηθεί να ανακοινώσει ποιά είναι τα όρια της ΑΟΖ της, ώστε να σύρει σε διαιτησία ή στη Χάγη τους αντιτιθέμενους. Και μιλάω για διαιτησία γιατί με τα όπλα η σύγχρονη Ελλάδα δεν νομίζω πως επιθυμεί να προστατεύσει τον εαυτό της. Αν το επιθυμούσε, θα πολιτευόταν διαφορετικά εδώ και δεκαετίες. Ούτε θα είχε επιτρέψει στον εαυτό της τον έσχατο εξευτελισμό της χρεοκοπίας. Αλλά με τέτοιο πολιτικό προσωπικό τί διαφορετικό να περιμένεις ? Μηδενική προνοητικότητα σε όλα. Από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκάφος της Τουρκιάς βρίσκεται εντός της μη νομικά διευθετημενης (ούτε καν ανακηρυγμενης) Ελληνικής ΑΟΖ. Σε διεθνή ύδατα. Και δεν είναι στην ΑΟΖ που ανακήρυξαμε με την Αίγυπτο.

      Ούτε στα Ελληνικά χωρικά ύδατα είναι ούτε σε κανένα ελληνικό νησί.

      Μας ενοχλεί? Μας ενοχλεί.
      Αλλά εδώ πρέπει να πάρουμε θέση. Να
      το βυθίσουμε?

      Αυτό είναι το ερώτημα.

      Να βυθίσουμε ένα μη πολεμικό σκάφος?
      Ποιος θα μας δώσει δίκιο μετά? Και τι θα γίνει μετά?

      Καταλαβαίνετε οτι αυτό είναι μια μεγάλη απόφαση που δεν την παίρνει κανείς με το θυμικο.

      Διαγραφή
    2. Το σκάφος της Τουρκίας βρίσκεται εντός της μη νομικά διευθετημενης (ούτε καν ανακηρυγμενης) Ελληνικής ΑΟΖ. Αυτή είναι η ουσία, Νίκο. Εδώ είναι το πρόβλημα. Φωνάζουμε στους Τούρκους να βγουν έξω από την ΑΟΖ μας, τη στιγμή που δεν την έχουμε ανακηρύξει. Θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει εδώ και χρόνια, ώστε να αποφασίσουν όλες οι ενδιαφερόμενες χώρες να καθίσουν στο τραπέζι. Δεν το κάναμε γιατί φοβόμασταν τις αντιδράσεις ή ακούγαμε το διεθνή παράγοντα ή νιώθαμε ανασφάλεια για τυχόν στρατιωτική εμπλοκή. Και τώρα τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις ως συνήθως έχοντας πίσω μας μια χρεοκοπία με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Συμφωνεί η Τουρκία με τη Λιβύη και πάμε και κάνουμε μερική και παραχωρητική οριοθέτηση με την Αίγυπτο. Συμπεριφερομαστε ωσάν να αναγνωριζουμε πλήρη επήρεια στο Καστελόριζο, τη στιγμή που αποδεχτήκαμε μειωμένη επήρεια της Κρήτης. Φωνάζουν τα ΜΜΕ, ελληνική ΑΟΖ, το ίδιο ισχυρίζεται και η κυβέρνηση. Το σεισμογραφικό θα προχωρήσει σε έρευνες. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Θα περιφέρεται για μέρες στην περιοχή. Θα βιώσουμε έναν παρατεταμένο εξευτελισμό της έννοιας, εθνική κυριαρχία. Αν κοροιδευόμαστε, είμαστε γελοίοι. Αν σοβαρολογούμε, στέλνουμε κάποιου είδους τελεσίγραφο. Μακάρι να αποδειχτώ ανόητος και οι εξελίξεις να με διαψεύσουν.

      Διαγραφή
    3. Προσωπικά, είμαι υπέρ της συνεννόησης και όχι της σύγκρουσης. Με βάση το πώς έχει εφαρμοστεί το Δίκαιο της θάλασσας σε παρόμοιες διεθνείς περιπτώσεις, σε περίπτωση διαιτησίας το Καστελόριζο θα είχε μηδαμινή επήρεια στο θαλάσσιο χώρο νοτίως αυτού. Δεν καταλαβαίνω γιατί ισχυριζόμαστε πως έχουμε συνορεύουσα με την Κύπρο ΑΟΖ, όταν ξέρουμε πολύ καλά πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να την υπερασπιστούμε στρατιωτικά κα όταν ξέρουμε πως κανείς δεν θα πάρει το μέρος μας σε ενδεχόμενη σύγκρουση. Αφήνουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε μια επιθετικότατη Τουρκία και μετά τρέχουμε να μπαλώσουμε καταστάσεις με ερασιτεχνισμούς. Αυτό είναι το διαχρονικό πρόβλημα της Ελλάδας. Δεν προβλέπει, δεν προνοεί.

      Διαγραφή
    4. Ετσι όπως έχουν τα πράγματα, δεν υπάρχει μέση λύση. Ή διαπραγματευόμαστε άμεσα ή στέλνουμε τελεσίγραφο. Το μόνο που δεν αντέχω είναι να μυξοκλαίμε δεξιά και αριστερά περιμένοντας κατανόηση.

      Διαγραφή
  9. Θα ήθελα να γράψω για την Κοπενχάγη, αλλά θα ήμουν εκτός θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου εκτός θέματος.
      Αφού γράφεις για Χάγη, το μόνο εύκολο είναι να πεις και για Κοπεγχάγη!

      Διαγραφή
    2. Χάθηκε η ευκαιρία. Πριν το ματς λιγουρευόμουν το Χ2 που ήταν στο 5,50 αλλά δεν αγόρασα τελικά. Στο 70ο λεπτό πήρα το διπλό στο 17,00 αλλά έκατσε στο Χ. Τί να πεις ? Θελέστα και παθέστα.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  10. Ας μιλήσουμε λοιπόν για στοίχημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

    Αταλάντα και Παρί, το σετ των προκρίσεων 2,50-1,50. Μόνο αν το πάρει πάνω του ο Νειμάρ, περνάνε οι Γάλλοι. Εμπαπέ, Ντιμαρία, Βεράτι θα λείπουν. Οι υπόλοιποι σιγά τους παίκτες. Η Αταλάντα στη μέρα της σε κόβει λωρίδες. Θα λείπει όμως ο Ιλισιτς. Τί να παίξεις ? Προφανώς το 2,50.

    Λειψία-Ατλέτικο. 2,05-1,70. Η Λειψία χωρίς τον αρχισκόρερ Βέρνερ. Η Ατλέτικο υπερέχει σε όλα κι ας παίζει άθλια όλη τη χρονιά. Το 1,70 μπορεί και να έχει αξία.

    Μπάρτσα-Μπάγερν. 2,25-1,57. Χοχοχο, άντε βγάλε άκρη εδώ. Η Μπάγερν έχει μεταμορφωθεί με τον Φλικ, παίζει απλά και στρωτά, πρεσάρει έξυπνα και έχει το Λέβα πιο καυτό κι από τον ήλιο. Η Μπάρτσα έχει τριανταρήσει ηλικιακά, η τελευταία της ευκαιρία για Τσουλού, ο Μέσι είναι ξεκούραστος και είναι ο μοναδικός λόγος για να φοβηθείς τους Ισπανούς. Το άνοιγμα του σετ είναι πολύ μεγάλο, δεν θα είναι περίπατος το ματς. Αξία υπάρχει στη Μπάρτσα, αλλά με μπλοκάρει η εικόνα της φέτος. Δεν αγγίζεται.

    Σίτι-Λυών. 1,10-7,00. Νο μπετ μόνο και μόνο λόγω αποδόσεων. Το 1,10 θα βγει αλλά είναι έγκλημα να ρισκάρεις ένα σωρό λεφτά για ψίχουλα.

    Ο Λοχαγός τί γνώμη έχει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη βλακεία η θέση υπέρ της Ατλέτικο. Με εξέθεσε η Λειψία, σούπερ εμφάνιση, επιθετική, δυναμική, παθιασμένη. Ο Σιμεόνε τέλειωσε. Δεν πείθει κανέναν. Πώς την πάτησα έτσι ? Πάντως τα νοκ-άουτ χωρίς επαναληπτικούς είναι εξίσου ωραία με τα διπλά ματς. Οι περισσότεροι λένε πως στα διπλά ματς θα περάσει ο καλύτερος. Και στα μονά ματς όμως ο καλύτερος περνάει μέχρι στιγμής. Ούτε σκοπιμότητες, ούτε σφυρίγματα έδρας, ούτε τίποτα. Δείξε τί μπάλα ξέρεις εδώ και τώρα. Δώστα όλα για 90 λεπτά, πιάσε τον αντίπαλο από το λαιμό, αν μπορεί ας σε πιάσει κι εκείνος.

      Διαγραφή
    2. Ορίστε τώρα, Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 2,50-1,50. Ανοιξε η ψαλίδα κι άλλο. Και τώρα σκέφτομαι, τα προηγούμενα δύο ματς έδειξαν πως τα πράγματα σε ένα νοκάουτ γίνονται πολύ αμφίρροπα. Ναι μεν πέρασαν οι καλύτερες ομάδες, αλλά με γκολ στη λήξη. Ούτε η Παρί ήταν για 1,50, ούτε η Ατλέτικο ήταν για 1,60. Και τώρα έχεις την Μπάγερν στο 1,50. Η εικόνα των ομάδων στα πρωταθλήματα λέει πως η Μπάρτσα θα προδοθεί από την άμυνά της. Για φαντάσου όμως πόσο λεπτές είναι οι συγκυρίες. Ενα φάουλ στο ημικύκλιο, εκτελεί ο Μέσι, γκολ. Από την άλλη, ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Μέσι και βγαίνει κουτσαίνοντας. Το πιο σωστό είναι να μην παίξεις τίποτα. Νο μπετ ρε παιδί μου. Μα είμαι εμπορικός, πιο εμπορικός δεν γίνεται. Θέλω να χωθώ, να δοκιμάσω το μυαλό μου. Τί να δοκιμάσεις ρε άμυαλε. Εγώ τη γνώμη σου ζήτησα, όχι να αρχίσεις να με βρίζεις. Ρε άντε στο διάολο, δεν ησυχάζεις ποτέ. Θα παίξω την ισοπαλία. Τότε να παίξεις και το πουλί σου. Εξω από το πρακτορείο και οι δύο ! Αρκετά !

      Διαγραφή
  11. Καλησπερα ....

    Κοιτουσα χτες το Ατλ Γκοιανενσε - Φλαμέγκο 1 @ 10+ ...
    Η Φλα περσινη πρωταθλητρια κοιταει το κοπα λιμπερταδορες , δεν τη νοιαζει το πρωταθλημα ....η Ατλ Γκοια εχει αθάνατη Ελληνικη ψυχη ...και πεσμενη που ηταν κάποτε επερνε σκάλπ απ τις φαβόρες ...αυτα ειπα στη bet chat ομάδα και το εβαλα για παρατήρηση ...

    ε ...3 - 0 τελικό !

    αυτά ...

    :):)

    συνεχιζονται τα μπάνια του λαού ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι έλεγα να τον μαλώσω τον Μιχάλη, που είναι και βραζιλιάνος. Δύο ματς η Φλαμένγκο, δύο ήττες χορταστικών αποδόσεων. Εφυγε ο Ζεζούς για τη Μπενφίκα, είναι και χορτασμένοι οι παίκτες αφού κερδίσανε τα πάντα πέρσι, νάτες οι στρακαστρούκες.

      Από Βραζιλία δεν ξέρω τίποτα, είναι και άγριες οι ώρες των ματς, είναι και πρωτάθλημα έδρας. Το μόνο που ξέρω είναι πως αυτός ο δίσκος είναι από τους κορυφαίους της βραζιλιάνικης μουσικής.

      https://www.youtube.com/watch?v=kZNdbBYLliE&t=630s

      Διαγραφή
  12. Τελευταίο σχόλιο για τα ελληνοτουρκικά. Ξεκινώ από τα εύκολα. Μόνο η Γαλλία πήρε εμπράκτως το μέρος μας, κάνοντας κοινά με μας γυμνάσια μέσα στα μούτρα των Τούρκων. Δεν με ενδιαφέρει αν το κάνει για να πουλήσει όπλα ή προστασία, αυτό που ενδιαφέρει είναι πως δηλώνει παρούσα. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Με κάθε τρόπο. Δεύτερον, η ΕΕ ως συνήθως Πόντιος Πιλάτος. Ευχολόγια, συμπάθεια, μετάθεση κρίσιμων αποφάσεων στο μακρινό μέλλον. Πάμε στα δύσκολα. Η ουδέτερη αν όχι εχθρική ως συνήθως Γερμανία προτείνει διμερή διάλογο. Να ξεκινήσει λοιπόν άμεσα με 2 προυποθέσεις. Αποκλειστικό θέμα διαπραγμάτευσης η οριοθέτηση ελληνικής και τουρκικής ΑΟΖ και να υπάρχουν ευρωπαίοι παρατηρητές, ώστε να μην αποχωρήσει κανείς χωρίς κόστος. Αν υπάρξει διαφωνία και απροθυμία της Τουρκίας για παραπομπή στη Χάγη, οριοθετούμε την δική μας ΑΟΖ μονομερώς και την καταθέτουμε αμέσως στον ΟΗΕ. Κατά τη γνώμη μου (που είναι για χέσιμο, το ξέρω) μπορούμε να παραχωρήσουμε μια θαλάσσια λωρίδα ανατολικά του Καστελόριζου και ας χάσουμε την επαφή με την κυπριακή ΑΟΖ. Τουλάχιστον θα ξέρουμε από δω και στο εξής με σαφήνεια ποιά είναι η ΑΟΖ μας. Αν οι Τούρκοι διαφωνήσουν και πάλι, θα είναι εκτεθειμένοι πολλαπλώς. Αντιθέτως εμείς θα έχουμε την έξωθεν καλή μαρτυρία (που τώρα ΔΕΝ έχουμε, αφού όλα είναι ασαφή) και ψυχολογικά θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Μόνο όταν γνωρίζεις με βεβαιότητα τί σου ανήκει, είσαι διατεθειμένος να το υπερασπιστείς μέχρι θανάτου. Αυτή η προσβολή να πηγαινοέρχονται για μέρες και βδομάδες οι Τουρκαλάδες μεταξύ Καστελόριζου και Λίνδου δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ των ποτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αμα δεν πηγαίνεις διακοπές, αυτά παθαίνεις. Παίζεις στοίχημα αυγουστιάτικα και παριστάνεις τον διπλωμάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θέλω να δω ματσάρα. Κανονική διάρκεια 2-2. Στην παράταση 3-3. Και στα πέναλτι να περάσει η Μπάγερν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ιρλανδια ....

    Ντουνταλκ - Γουοτερφορντ 2 @ 8,00 και ηταν και 12,00 πρε...

    3η vs 5η

    13 βαθμους - 10 βαθμους

    η μικρη μικρη εχει και ενα ματς λιγοτερο...


    σχεδον στην ιδια θεση
    σχεδον ισοβαθμες
    πλερω διψηφιο


    4ο κριτηριο sans voir...

    0275 ....

    1283 ....


    δεν ξερω τι θα ερθει αλλα αυτο αξιζε πραγματικά !

    συνεχιζονται τα μπάνια του λαού ...


    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χο ....

      2-2 τελικό

      την εφαγαν τα βουντου τη μικρη

      να μαθει να μη βιαζεται ...:)

      Διαγραφή
  16. Ας μιλήσουμε λοιπόν για στοίχημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

    Τί να παίξεις ? Προφανώς το 2,50.
    Αποκλείστηκε η Αταλάντα. Κουβάς.

    Το 1,70 μπορεί και να έχει αξία.
    Καμία αξία δεν είχε. Η Λειψία ήταν καλύτερη.

    Αξία υπάρχει στη Μπάρτσα.
    Λάθος κι αυτό.

    Το 1,10 θα βγει.
    Είμαι για τα πανηγύρια.

    Το ματς Σίτι-Λυών δεν το είδα. Πριν λίγο έμαθα το σκορ. 1-3 !!!
    Το Μπάρτσα-Μπάγερν το άφησα στο 2-5. Χθες το πρωί έμαθα 2-8 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τραγικός ο Γκουαρδιόλα. Τους ανακάτεψε πάλι όλους για το τίποτα. Ξόδεψε όλο το α ημίχρονο χωρίς ευκαιρία. Εφαγε 3 γκολ, αν είναι δυνατόν. Αν είναι δυνατόν. Και η Μπαρτσελόνα τα ίδια και χειρότερα. Να ξεφτιλίζει με ένα σωρό γκολ τους μικρούς της Ισπανίας ξέρει πολύ καλά, πάρε τώρα μια οχτάρα από σοβαρή ομάδα και τράβα κόψε το λαιμό σου. Εφαγες 8 γκολ, αν είναι δυνατόν. Γερμανογαλλική υπόθεση το Τσάμπιονς Λιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λειψια - Παρι και Λυων - Μπαγερν τα ζευγαρια.
      Αν και ειμαστε παντα υπερ του Δαυιδ νομιζω οτι την κουπα με τα μεγάλα αυτιά θα τη σηκώσει ο Γολιαθ ....

      Βλέπω τη Μπαγερν να το σηκώνει !

      :)

      Διαγραφή
    2. Απίστευτη η ιστορία της Λειψίας.
      Που θα το πεις να σε πιστέψουν.
      πρώτη συμμετοχή ημιτελικός.

      Η δε Λυών και η Παρί δεκαετίες ολόκληρες προσπαθούν να ξεκολλήσουν από τη φάση των 16. Ημιτελικός και αυτές.

      Η Μπάγερν η γνωστή Μπάγερν που έριξε και την οχτάρα στην Μπαρτσελόνα. φαβορί αλλά δεν μπορώ να διακινδυνεύσω καμία πρόβλεψη εδώ πέρα.
      Ο σίγουρος νικητής είναι ο κορονοϊός ο οποίος κατάντησε το τσούλου σαν δεν ξέρω κι εγώ πώς. Πώς να τα χαρείς αυτά τα ματς?

      Πάντως πρόβλεψη δεν μπορώ να κάνω καμία. και ούτε το θεωρώ εύκολο για το Γολιάθ.

      Διαγραφή