17 Αυγ 2020

"Ποδόσφαιρο στα χρόνια του κορονοϊού"

 


Τον τίτλο τον πέτυχα, σε βάζω στο κλίμα με την πρώτη. Στα χρόνια λοιπόν του κορονοϊού παίζεται και λίγο ποδόσφαιρο. Οι άδειες κερκίδες μαρτυρούν πως κάτι κακό έχει συμβεί στα βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Σιμεόνε κούρασες, ρε αδελφέ. Κοντεύεις μια δεκαετία στην Ατλέτικο και χειρότεροι γινόσαστε και οι δυο. Είπαμε το ταμπούρι, το αντιποδόσφαιρο σε βγάζει στον αφρό για λίγο. Εσύ κοιμόσουν και ξυπνούσες με αυτό - πάρε τώρα έναν αποκλεισμό από Λειψία και Άραξε και στοχάσου...

Μπάρτσα ντροπή αυτή η κατάντια. 8 γκολ δεν τρώει μια κακή ομάδα, τρώει μια άρρωστη ομάδα. Περίμεναν τούτοι με έναν ξενερωμένο και βαριεστημένο Μεσι να κάνουν προκοπή. Και με σαπάκια στην βασική ενδεκάδα. Είχε μια φιλοσοφία ρε παιδάκι μου η Μπαρτσελόνα από τη εποχή του Κροιφ και πορεύονταν με αυτή.

Όταν παίρνεις παίκτες που έχουν τσακωθεί με αυτήν την φιλοσοφία - τι περιμένεις. με Βιδαλ, Ρομπερτο είσαι παρακμιακός. Και γερασμένοι όλοι τους - και δεν μπορούν και δεν θέλουν...

Φυσικά και έπρεπε να είχε φύγει ο Μεσι. Εδώ μια γκόμενα έχεις πολλά χρόνια, μια δουλειά και αρχίζεις τα χασμουρητά και να είσαι στην ίδια ομάδα τόσα χρόνια και να μην σε ενοχλεί κανείς θα ξενερώσεις.

Περπατά εκνευριστικά πια αν και παραμένει κορυφαίος, μήπως πάει κάπου αλλού και βρει λίγο κίνητρο να τρέξει, να σκυλιάσει, να αποδείξει. Όταν σταματάς να θες να αποδείξεις πράγματα, δεν μπορείς να είσαι αναγνωστικός...

Γκουαρντιόλα τα έχασες και το χάσες το ματσάκι. Έχεις μια φιλοσοφία περάσει στην Σιτι και μπράβο σου και πας με την Λυων και μπερδεύεις την τράπουλα. Βγάζεις φόβο; άγχος; το μετέδωσες στους παίκτες,  γεια σας.

Αλλαξοπίστησες, παίξε ρε την μπαλίτσα που ξέρεις και ας αποκλειστείς.  Με Ντε Μπροιν στα άκρα που πας;  χωρίς δημιουργικά χαφ τι περίμενες;  Και περίμενα να περάσεις να δούμε ματσάρα με Μπάγερν.

Και θα μας ζαλίσουν τώρα τα παπάρια με την Λυών. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο και άλλες τέτοιες παπαριές. Έχει παίκτες αθλητές, γρήγορους, ταχυδυναμικούς, άριστα στημένους, αλλά στην μπερδεμένη και πελαγωμένη Σιτι δεν πρέπει να έκανε δέκα επιθέσεις οργανωμένες.

Για την Μπαγερν τι να πω - στο ποδόσφαιρο είμαι της άποψης δεν σκοτώνεις τον πεθαμένο, αυτόν που είναι κάτω. Τώρα αυτά για σεβασμό στο άθλημα, στους θεατές που μας κάνουν να μην σταματάμε μου βγάζουν κόμπλεξ και αηδιάζω...

Αλλά και τα γκολ ήταν τις πλάκας που έβαλαν - πιο πολύ τα έτρωγαν οι άλλοι ανύπαρκτοι...

Άμα δεν είναι Μπαγερν - Παρι ο τελικός να μην γίνει καθόλου λέω εγώ...

Στοιχηματικά τι βλέπεις ; ερωτάει ο άλλος. Δεν θα τα είχαμε αυτά; Ρε αδελφέ, εγώ δεν βλέπω εύκολα τον παλιόκαιρο και θα δω τώρα με τις μάσκες -  κάτσε καλά ρε. Ρίξε καμιά βουτιά και άσε το στοίχημα για αργότερα...

Εδώ το αουτσάιντερ υπολειτουργεί όπως όλα γύρω μας. η αβεβαιότητα δεν είναι καλό για οτιδήποτε θέλει σιγουριά για να λειτουργήσει.

Από Σεπτέμβριο θα κάνουμε μια απόπειρα να βγούμε πιο ζωηρά με Nklaps,έτοιμο κείμενο με σφεντόνες, Δαυίδ, Γολιάθ.

Ως τότε μακριά από τον κορονοϊό και ακόμα πιο  μακριά από τον φόβο...

 

 

 

 

 

 


41 σχόλια:

  1. Καλημερες
    Σημειωσα καποιες φράσεις του Μπάζ :
    -Ο Μεσι περπατα εκνευριστικα αν και παραμένει κορυφαιος , μηπως παει καπου αλλου και βρει κίνητρο να τρεξει , να σκυλιάσει , να αποδείξει...
    -Άμα δεν ειναι Μπάγερν - Παρι ο τελικος να μη γινει καθόλου λέω εγω....:))) :))))
    -Ως τοτε μακρια απ τον κορονοιό και ακομη πιο μακριά απ το φόβο ...


    Για την ''κατάσταση '' του Μεσι θα επανελθω αργοτερα με μια μικρη ιστορια του Σωκράτη με τον Πλάτωνα.

    Με το Μπαγερν - Παρι ακομη γελάω :):) χαχαχα ...

    Το μακρια απ απ τον κορόνα και ακομη πιο μακρια απ το φοβο , το αφηνω απλα ασχολίαστο ...respect

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα στην παρεα

    Επανηλθα οπως υποσχεθηκα για την ''κατασταση '' του Μέσι και ως προς το ποιό ειναι το μυστικό της επιτυχίας.

    Καποια στιγμη λοιπον καθως ο Πλάτων εκανε βολτα με το δασκαλο του Σωκράτη, τον κοίταξε βαθιά στα μάτια και τον ρώτησε ποιό είναι το μυστικό για να πετύχεις οτιδήποτε.
    Ο Σωκράτης δεν του απάντησε όμως και ο Πλάτων απο σεβασμό δεν επίμεινε , λίγο πριν φτάσουν όμως στην πηγή για να πιούν νερό δεν άντεξε ο Πλάτων και ξαναρώτησε...
    Τότε ο δάσκαλος έσκυψε ήπιε νερό και έπιασε άγρια τον Πλάτων απ τα μαλλιά και βούτηξε το κεφάλι του βίαια μέσα στη γούρνα και λίγο πρίν πνιγεί τον απελευθέρωσε ενώ εκείνος τραβήχτηκε παίρνοντας βαθιά ανάσα.
    Μετά απο λίγη ώρα και αφού ο Πλάτων είχε συνέλθει ο Σωκράτης είπε :
    ''ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΣΦΟΔΡΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ''.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λειψία και παπάρια, μάντολες. Ημιτελικός και νυστάξαμε από το ημίχρονο, τ αλλάξαμε και γεια σας...

    Σήμερα με τους αχώνευτους Γερμανούς για να έχει αξία ο τελικός. Ρομαντισμοί και μαλακίες να περνάει ο μικρός - να πάει που; Άμα βλέπω ομάδα να χάνει και να κάνει άμυνα πίσω από την σέντρα να την χέσω...

    Άλλο το αουτσάιντερ του γκισέ, εκεί παίζουμε στοίχημα. Μην τα μπερδεύουμε...

    Α, ρε Γκουαρντιολα λιγόψυχε - θα βλέπαμε ματσάρα σήμερα και η Λίβερπουλ φταίει που αποκλείστηκε από τα ταγάρια του Σιμεονε.

    Ο μήνας έχει 19 και ο Nklaps μας έστειλε το ταχυδρομικό περιστέρι με το κείμενο - ανοίγω μια φώτο και προσεχώς λέει θα έρθει και το κείμενο. Έχε γούστο να μας αφήσει στα κρύα του λουτρού - ποντάρετε κύριοι...

    Στα κορονεϊκα τώρα - από δω και πέρα πιο πολύ κακό θα γίνει από αυτά που θα γίνουν για τον ιό παρά από τον ιδιο τον ιό...





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2-0 η Μπάγερν ΗΤ και όλα δείχνουν ότι ο τελικός θα είναι ο εμπορικός τελικός που ήθελε ο Μπαζ.

      Εμπορικός τελικός με άδειες κερκίδες. ωραία πράγματα. Ωρέ πού πάμε... Τηλεοπτικά εμπορικός με διορθώνει o fairplay. Τηλεοπτικά εμπορικός.

      Λιγο πριν την έναρξη της σεζόν με έχει πιάσει μία ανησυχία ότι θα χάσω την μπάλα και θα αποσυντονιστώ με τα άδεια γήπεδα. Χωρίς να ξέρω γιατί με απωθεί αυτή η εικόνα όχι να δω ματς, αλλά και να παίξω στοίχημα. Με χαλάει ρε παιδί μου.

      Ξεκινάμε πολύ συντηρητικά με περισσότερο βάρος στο live, υποψιάζομαι. Ελπίζω σιγά-σιγά να βρούμε το βηματισμό μας. Για συμπαράσταση στις ομάδες με βλέπω να φοράω... μάσκα μπροστά στην κονσόλα του live! Και για γούρι ίσως.

      Δαυίδ και Γολιάθ. Μια neo noir ανατρεπτική ιστορία για το πρώτο καταγεγραμμένο μεγάλο Αουτσάιντερ που δεν θα μπορούσε να λείψει από το blog Αουτσάιντερ.





      Διαγραφή
  4. Πόσο υπολογιζετε τις πιθανότητες κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ ? Για πείτε όλοι ένα νούμερο. Μην ντρέπεστε. Καφενειακό υπολογισμό θέλω.
    Εγώ λέω 40% Παρί και 60% Μπάγερν. Αν η Μπάγερν δώσει στην Παρί τις ευκαιρίες που έδωσε στη Λυών, θα δεχτεί γκολ σίγουρα. Προσωπικά θέλω να κερδίσει η Παρί, η Μπάγερν μου προκαλεί αντιπάθεια. Ιδίως αυτός ο Μίλερ που δεν ξέρει να πανηγυρίσει σαν άνθρωπος, από τότε που τον θυμάμαι ουρλιάζει σαν κτήνος λες και μισεί τους αντιπάλους του, λες και μόλις τους έσφαξε και κρατά στα χέρια του τα ζεστά τους εντόσθια. Βέβαια αυτό αδικεί το Λεβαντόφσκι... Χίλιες φορές λοιπόν να το πάρει η Παρί κατά τη γνώμη μου. Τουλάχιστον αυτοί χαμογελάνε σαν μικρά παιδιά. Είπε κι ο ερημίτης κάτι για κόμπλεξ. Δεν ξέρω ειλικρινά, άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων. Κι εγώ δεν γουστάρω τα μεγάλα σκορ, είμαι της άποψης ότι στα έξι σταματάς, κάνεις αλλαγές, ρίχνεις το ρυθμό κτλ. Βέβαια κι αυτό πιο εύκολα λέγεται παρά γίνεται, αν ο αντίπαλος καταρρεύσει τί να κάνεις, να παίζεις πασούλες πίσω από τη σέντρα ή να σουτάρεις στο γάμο του Καραγκιόζη ? Πάντως κάτι 7-1 στο Μαρακανά και κάτι Πορτογαλία-Βόρειος Κορέα 8-0 σε αηδιάζουν πραγματικά. Είναι να μην σου τύχει. Η Μπαρτσελόνα βέβαια την άξιζε αυτή τη συντριβή γιατί ποτέ δεν λυπήθηκε αντίπαλο ούτε αυτή. Γκολ με τη σέσουλα μέχρι να βάλει ο αντίπαλος τα κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω βάλει στη μπούκα του κανονιού τη Μπόντο στην Α Νορβηγίας. 14 ματς αήττητη, αύριο παίζει με τη Στάρτ, έπεσε η απόδοση του διπλού κι έχω νευριάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεβίλλη Ιντερ 1-1
    ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι να μπαίνουν τα γκολ με το τσουβάλι, να μείνει ο κορονοιός για πάντα. Μονά ματς όλα, να χορταίνουμε μπάλα.

      Διαγραφή
    2. χαχαχχαχαχαχα
      2-2 ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ

      Διαγραφή
    3. 3-2 ΣΕΒΙΛΛΗ
      ΑΝΑΠΟΔΟ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ

      Διαγραφή
    4. Κακή η Ιντερ. Πολύ κακή.
      Δίκαια το τρόπαιο στη Σεβίλλη.

      Διαγραφή
  7. Η Μπάρτσα λέει θα διώξει 17 παίκτες. Δεν το κλείνουν το μαγαζί καλύτερα ? Να γεμίσουν και το Καμπ Νου νεροτσουλήθρες για τους τουρίστες. Πάει ο Κούμαν να διορθώσει την κατάσταση. Να τραβάς τα μαλλιά σου. Ο Μέσι θέλει να πάει σε άλλη ομάδα τώρα που διώχνουν τα φιλαράκια του, αλλά πρέπει να δοθούν 700 εκατομμύρια. Τζάμπα πράμα. Ο Μέσι που νομίζει πως θα παίζει για πάντα, σαν τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα, πιθανότητες για τον τελικό ζητάει ο Βούδας. Βαριέμαι να γράψω για τον Μίλερ που από τότε που έφυγε ο Κόβατς δεν βγαίνει αλλαγή ούτε τραυματίας. Δεν τα μπορώ αυτά και θα πάω με την νεόπλουτη Παρι.

    Ο Μεσι άλλη μια χρονιά την έχει και δεν την έχει - να φύγει να έχει λίγο ενδιαφέρον. Στην Σιτι θα πάει σε γνώριμο λιμάνι και με στρωτό ποδόσφαιρο που θα μπορεί κάτι να κάνει. Να πάει λέει ο άλλος στην Ιντερ - την χθεσινή; κάτσε καλά ρε.

    Ο Nklpas έστειλε το κείμενο. Καλό, όπως πάντα. θα βγει στην ώρα του...

    H Μπαρτσα θα κάνει καιρό να συνέλθει - μην ασχολείστε...

    Πλησιάζει ο καιρός για κουμάρι - να σοβαρευτούμε και να οργανωθούμε, κύριοι!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγγιδούλες ρε, ρίχνονται στην μάχη 12 Σεπτεμβρίου - αυτά είναι νέα ευχάριστα. Κερασμένοι σήμερα ο καφέδες, ρεμάλια του στοιχήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρατηρητές για κάνα μηνα Μπαζ.
      Αστες να ρίχνονται.
      Εμείς απλά κοιταμε και συντονίζουμε τους ασυρματους μας στη συχνότητα bet chat

      Διαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. Κριτήρια sv πλην αποδόσεως δεν έχει. Μία ομάδα με 2/10 νίκες απέναντι σε τοπ φόρμα.
      Μπορεί ν έρθει διπλό βέβαια αλλα ξεκουδουνο το θεωρώ.
      Στο λάιβ όμως μαζί με Μαριεχαμν και Οντ θα το δω.
      Καλή τύχη όμως φίλε.

      Διαγραφή
    2. Αν βγάλει αήττητη όλο το πρώτο γύρο η Μπόντο, μαγκιά της και μπράβο της. Στη Νορβηγία των τελευταίων 20 ετών ο πρωταθλητής κάνει κατά μέσο όρο 4 με 5 ήττες. Μόνο το 2010 έβγαλε το πρωτάθλημα άηττητη η Ρόζενμποργκ. Το διπλό θα είναι ξεκούδουνο, όπως το έχουμε περιγράψει παλιότερα. Ελπίζω να έρθει.

      Διαγραφή
    3. Εως 20-0 άνετα το δέχομαι, θα πω πως χάσαμε στις λεπτομέρειες.
      Η βάση του στοιχήματος είναι πάνω στο μεγάλο αήττητο σερί.
      Είναι αφύσικο αυτό που συμβαίνει. Μιλάμε για τη Μπόντο Γκλιμτ.
      Βεβαίως μπορεί το αφύσικο να είναι μόνο στο μυαλό μου.
      Ετσι κι αλλιώς οι ομάδες μου είναι παντελώς άγνωστες.

      Διαγραφή
    4. Χάνω ήδη 2-0. Η Μπόντο παίζει καλά. Απογοήτευση.

      Διαγραφή
    5. 6-0 έληξε. Ισορροπημένο το ματς.

      Διαγραφή
  11. Ναι ρε, μονο εμείς είμαστε ανισορροποι!
    Τι 1-0 τι 6-0?
    Τα ίδια λεφτά χάνεις.
    LOST τέλος και πάμε παρακάτω.
    Ετσι πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω παράπονο.

    Σήμερα έχουμε ωραίο, πολύ ωραίο τελικό. 2,37-1,53 η κατάκτηση, κάπου εκεί είναι, ακριβοδίκαιο το σετ. Ο παικταράς Βεράτι ελπίζω να κάνει το παιχνίδι της ζωής του στο κέντρο απόψε, είναι ο πιο κομβικός παίκτης για μένα. Αλλιώς δεν βλέπω προκοπή. Αν βγουν μπαλιές πίσω από τη γερμανική άμυνα, θα φάει πολλά γκολ ο Νόιερ. Αλλά το βασικότερο είναι να αντέξουν οι Γάλλοι τις ομαδικές επιθέσεις της Μπάγερν, γιατί δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Το whoscored δίνει 2-3 τελικό σκορ.

    https://www.whoscored.com/Matches/1485116/Preview/Europe-Champions-League-2019-2020-Paris-Saint-Germain-Bayern-Munich

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μη με χαρακτηρίσεις απατεώνα αν σου πω ότι έκανα χρήση του free bet της 365.
      Με τη γνωστή συνταγή over μισό pregame και Χ στο live.
      ο ορισμός του αχαστου.

      Τώρα για χαβαλέ ήθελα να παίξω κατάκτηση Παρί αλλά δεν δίνει πολλά.

      Θα υποστηρίζω Παρι όμως και θα έχω δίπλα μου τη μικρή δεσποινίδα nklaps που μου έχει πει ότι είναι φανατικά με την Μπάγερν. Ο μικρός είναι με τη... Φεραρι και δεν θα εμπλακεί!!!

      Καλά θα περάσουμε και σήμερα!!!

      :)

      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι ευτυχία. Να παρακολουθείς με τα παιδιά ποδόσφαιρο. Αφού η δεσποινίδα λέει Μπάγερν, να το πάρει η Μπάγερν. Η Παρί του χρόνου.

      Διαγραφή
  13. Καλημερες ....

    Κι εγω ειμαι με τη δεσποινίς nklaps :))
    Θα το παρει που θα το παρει η Μπαγερν , μη χαλάσουμε το χατίρι του παιδιού

    :))

    υγ: Για ποια Παρί λέτε ? Τον οδοστρωτήρα της Μπάγερν δεν τον βλέπετε? :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. free bet και κουραφέξαλα λεω εγώ .

    Χάρες δε θέλω απ τον οχτρό μου !!!

    jamais !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΠΑΠΕ ?????????????????????????
    ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα με μπανάρει και το αφεντικό για αυτόν το μαλάκα, χαχαχχα,
      αν είναι δυνατόν ρε φίλε

      Διαγραφή
  16. ΡΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΙ ΕΧΑΣΕ, ΡΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περίεργος τελικός. Αναρωτιέσαι αν νίκησε η καλύτερη ομάδα.
    Σίγουρα χάρηκε η κόρη του Νίκου.
    Εμπαπέ και Νειμάρ τραγικοί. Μπάλα όμως μόνο η Παρί πήγε να παίξει.
    Και η Μπάγερν χάλι μαύρο. Μια σέντρα-γκολ κι ένα δοκάρι. Τίποτα άλλο.
    Με λίγα λόγια, τα γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγινε το χατίρι της μικρής nklaps :)

    Ευτυχως τελειωσε το τσουλου γιατι ήδη εχει ατχισει το επομενο γιατι ειχα αρχισει να μπερδευομαι :)

    Περιμενουμε την εναρξη της σεζον απ τον nklaps :)

    Εναρξη θα κανουμε ....
    Στοιχημα να δουμε πότε θα παίξουμε...


    η Φλαμεγκο τραγικη με τη Φόγκο...το αρπαξε στο 91' και ισοφαρισε στο 111'

    0191...
    11111 ...

    Ελεος !!!

    Το καλό ειναι οτι προβλεψα σωστα σωστα και διασώθηκε η Βραζιλιανικη τιμή μου...:)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το flashscore εκανε διορθωση...

    τωρα γραφει 0194 και 1197 ....


    καλα κρασιά λεω εγω ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερα. Για την ιστορία Μιχάλη, το ματς της Φλαμενγκο το κοίταξα από όταν το αναφερες μεχρι το 64. 11.00 έδινε το διπλό τότε.

    Ελεγα να μπω στο γνωστό "χρονικό σημείο fairplay". Επαιζα με το γιο μου ομως και ξεχάστηκα λίγο στο κρίσιμο σημείο. Το είδα λοιπόν πάλι κάπου στο 72΄ και εδινε 8.50 οπότε το παράτησα.

    Εβαλε γκολ η Φλα, αλλά ακυρωθέν. Και στο 91' έβαλε φωτιά η Φογκο και μείναμε σαν μλκες για να έρθει η παράγκα να μας σώσει ανέλπιστα στο... 111'!!! Ευχαρίστησα το γιο μου που έγινε η αιτία να μην παίξω!!! Οχι φαντάζεσαι? Οχι πες μου!

    Ομως, κανονικά το παιχνίδι Δαυίδ-Γολιαθ θέλει μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και τέτοιες μλκίες δεν επιτρέπονται την κανονική σεζόν που αρχίζει σε μία μόλις βδομάδα.

    Ολα τα λεφτά αυτό το "γκοοοοοοοοοολ" που φώναξε η μικρή χθες το βράδυ στο γκολ της Μπαγερν και η καζούρα που μου έκανε, γιατί ήμουν με την Παρί.
    :))))

    Μα και αυτοί οι κουλοί οι Εμπαπέδες και Νειμάρηδες. Και μέχρι σήμερα να παίζανε τα χαϊβάνια, γκολ δεν θα έβαζαν. Ασιχτιρι ρεμάλια της κοινωνίας.
    Μεγάλος ο Νόιερ βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μία βδομάδα για τη σεζόν.

    Ασκήσεις επί χάρτου σήμερα στη Β Σουηδίας και Β Νορβηγίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να μαζευόμαστε ρεμάλια - έχει έναρξη χρονιάς με υπερπαραγωγή "Δαυίδ εναντίον Γολιάθ από τον μετρ των επιτυχιών Nklaps.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμενουμε με ανυπομονησία :))

      Καφετζή βάλε και μια επική φωτό αντίστοιχη του τίτλου :)))

      Διαγραφή
  23. Έναρξη θα κάνουμε βεβαίως βεβαίως ...

    Στοίχημα να δούμε άν και πότε θα παίξουμε γιατι βλέπω να βγάζουμε χειμώνα με κουβέντες του καφενέ.

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή