24 Φεβ 2021

"έγραψα έτσι δίχως λόγο"

 

Καλησπέρα, ανοίγει  ο καιρός, αλλά παραμένει η κλεισούρα. 100 σχόλια θέλει ο Βούδας για να πάρει μπροστά - δύσκολα μας βάζει...

Χθες μας δόθηκε ευκαιρία να τους πάρουμε τα σώβρακα και αμολήσαμε χαρταετό. 

Η ανάλυση του χθεσινού αγώνα βγάζει πως επιδείξαμε εγκληματική αδράνεια - Ερημίτη ξεκούτιανες ή σκούριασες.

Σύνελθε γιατί στον Αρμαγεδδών που θα έρθει μετά την πανδημία το στοίχημα θα χρειαστεί ποικιλοτρόπως...

Έχουμε πει πως το αουτσάιντερ είναι και τρόπος ζωής - προσαρμοστικότητα θέλω να αποκτήσετε. Να μάθετε να αφήνετε πράγματα κάτω, προτού σας αναγκάσουν να τα πετάξετε στα πόδια σας...

Και μπορείτε να αφήσετε αχρείαστα πράγματα για να αυξήσετε την κάβα σας. Ωραία το είπε ο Βούδας - με το κέρδος ανεβαίνει η κάβα και λογικά ανεβαίνει το ποντάρισμα.  

Ανεβαίνει το ποντάρισμα; Ή πλατειάζουμε το παιχνίδι νομίζοντας πως έτσι θα κερδίσουμε πιο πολλά;

Με παίρνει ο άλλος χθες τηλέφωνο και με ρωτάει - "να παίξω άσσο Ατλέτικο;" - "Ρε εγκληματία του ποδοσφαίρου, του λέω μην κάνεις καμιά τέτοια μαλακία"

Έπαιξε τελικά Μπαγερν και σκόρερ Λεμπαντοφσκι - τον βγάλαμε τον καφέ...

Και επειδή παίζει για να παίζει, έβαλε σήμερα Σίτι από ημίχρονο και με πήρε για Λάρισα - Λαμία - Πυθία με πέρασε; 

Στην Ισπανία έχω μπερδευτεί - να το πάρει ο απατεώνας Σιμεόνε; Ο Ζιντάν που τα βρήκε όλα έτοιμα; ή ο Κούμαν η μεγάλη αδιαφορία;  Μια χαρά είναι η Σεβίλλη του Βούδα.

Στο σημερινό Φόρεστ Γκριν - Σάουθεντ δεν κοντράρεται η Φόρεστ αυτές τις μέρες.  Άσε που ένα διπλό του 6,50 που πήγε στο 5,75 δεν είναι και ότι καλύτερο. Τελευταία είναι η Σάουθεντ...

Καθίζηση έπαθε η Νιούπορτ αφού έχει μια νίκη στα τελευταία δώδεκα - τι σκατά φαβορί δίνεται; 

Τρεις συνεχόμενες ήττες η Μπρέντφορντ εκεί που πήγαινε τρένο. Θα ξεσπάσει η θα κάνει καρέ; Έρχεται ο γκισές και πάει την κυρά Σέφιλντ από 7,00 σε 5,75 και μας βγάζει από την δύσκολη θέση. 

Είχαμε πει εβδομαδιαίο  αουτσάιντερ, αλλά είχα καμιά εβδομάδα μπει στο τρυπάκι και μετρούσα κρούσματα και σαν να μαύρισε η σπηλιά. Και λέω, κάτσε να γράψω καμιά παπαριά να έρθω στα ίσια μου.

Και σαν τέχνη μπορεί να ευδοκιμήσει το στοίχημα - μια τέχνη που σε βοηθά να μην σε τρελάνει η καθημερινότητα. Κοστίζει θα μου πεις - κοίτα να γλυτώσεις από τα ψυχοφάρμακα που έρχονται και την μεγάλη φτώχεια...

Υ.γ έχει και τραγουδάκι σήμερα - σε λίγο καιρό θα λεν στον κόσμο βγάλε τις μάσκες και έβγα από το σπίτι και αυτός θα αρνείται φοβισμένος. 

Και κάποια μέρα θα σε λύσουν, μα θα φοβάσαι να φύγεις, θα τρέμεις. Θα σε κλωτσάνε και θα σ' αρέσει, δικέ μου. Σαν το σκυλί τους θα σ' έχουν, δικέ μου, μα δε θα έχεις ψυχή να το νοιώσεις, θα είναι για σένα αργά.










3 σχόλια:

  1. Σαουθεντ 0-2 ο Φλεβάρης ο μήνας των αουτσάιντερ για φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είπαμε μωρέ εβδομαδιαία στήλη ? Να γράψω κι εγώ από ντροπή, αλλά τί να γράψω μωρέ ? Κουράστηκα να εξοργίζομαι, κουράστηκα να δαγκώνω τη γλώσσα μου. Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ. Δεν πάει άλλο μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νικολό Μακιαβέλι ηταν ο πρωτος που ειπε τη φράση '' διαίρει και βασίλευε ''.

      Οτι και να κανεις Sidd δε θα καταφερεις τιποτα γιατι ειμαστε διαιρεμένοι ....

      Φωναξε όσο θες ....δε θα σ ακουσει κανείς ...

      Δε νοιαζεται κανεις για το αν εχεις δικιο ή αδικο !

      Διαγραφή