8 Φεβ 2021

Πολεμάτε γιατί χανόμαστε"

 

Μην μασάτε αδέλφια, θα τους φάμε. Όλους θα τους φάμε και τους γκισέδες και τους μπινέδες. Μην λιγοψυχάτε, μάθετε να πολεμάτε...

Πολεμικά μπήκαμε σήμερα, ίσως φταίει που κάναμε έναν μεγάλο και έντονο περίπατο. Άθληση, τροφή του εγκέφαλου, αλλά ποιος να ασχοληθεί με αυτά - τρώμε σωματικά και ψυχικά σκατά. 

Τσέλσι και Μπάρτσα πέρασαν από τα χθεσινά, τα βραδινά καυτά. Πληρώθηκε ο φαβοριτζής και ανάσανε και ο  μπουκετζής. Είπαμε ο γκισές δεν θέλει να γδέρνει τον κοσμάκη, είναι έξυπνος άνθρωπος. Το λίπος μόνο του αρκεί...

Αύριο έχουμε ξανά  Αγγλιδούλες - τι να κάνουμε; Έτσι θα το πάνε αυτοί, έτσι θα συνηθίσουμε και εμείς. Προσαρμοστικότητα είπαμε - το κλειδί της επιβίωσης.

Μπλάκπουλ(1.65) - Μπέρτον(5.27) - εδώ είναι πόλεμος και για τις ομάδες και για μας τους παίκτες. Στο 90΄προχθές η Μπέρτον καθάρισε την Χαλ. Έχει ψυχολογία να πάει για καλό αποτέλεσμα στο  βορρά.

Αλλά έχει μόλις  μια νίκη σε 12 ματς εκτός έδρας. Και την έκανε μέσα στην Τζιλιγχαμ στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε μακριά από το λημέρι της. Ένα στα δυο πάντως εκτός δεν το χάνει.

Έχει αλλάξει και προπονητή γι αυτό είναι στα πάνω της. Τα κρατάμε τέτοια...

Μπλάκπουλ, άλλο περίεργο τρένο τούτο. Στα τελευταία της επτά παιχνίδια έχει δείγμα εντός μόνο ένα. Νίκη 2-0 με Νορθάμπτον και στα τελευταία 6 μέσα δεν έχασε. Με Οξφορντ το μοναδικό  Χ, όλα τ΄ άλλα νίκες. 

Πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες στις 20/10 πέρασε από ΄κει η Τσάρλτον με 0-1.

Προϊστορία μια νίκη το΄18 η Μπλάκπουλ και μια το ΄15 η Μπέρτον. Να ΄χαμε να λέγαμε...

Εδώ κολλάει "ότι του φανεί του Λωλοστεφανή ". Το 5.75 είναι ανεκτό αν βάλουμε κάποιες παραμέτρους και μικρό αν το δούμε διαφορετικά. Να μην χάσει η Μπέρτον προσεγγίζεται πιο σωστά, αλλά σε βάθος χρόνου δεν λέει. 

Καρλαιλ(1,68) - Λειτον Ορινετ (4.77)- δεν το άφηνες το διπλό ρε γκισέ, 4.33 να μας γλίτωνες από μπλεξίματα; Να ξαναχάσει μέσα η Καρλαιλ; Από την Λειτον που στα τελευταία 5 εκτός δεν κέρδισε κανένα; 

Ενδιαφέρον εδώ η προϊστορία, άκρως ευνοϊκή για φιλοξενούμενη. Στα τελευταία 8 παιχνίδια που έγιναν στο Καρλαιλ  η γηπεδούχος κέρδισε μόνο ένα, είχαμε τρία Χ και τέσσερα διπλά και μάλιστα τα δυο με σκορ 1-4 και 1-5. 

Η Καρλαιλ έχει ματς λιγότερα και μπορεί να ανέβει πολύ στην βαθμολογία, αλλά αν ανέβει λίγο ακόμα το διπλό, δεν είναι κακή ομάδα η Λειτον και αξίζει η προϊστορία. 

Σουιντον (6.76)και Σάουθεντ(5.67) πάνε πακέτο. Η Σάουθεντ έδειξε να ξυπνά, αλλά το έριξε πάλι στα ροχαλητά. Η Νιούπορτ κέρδισε δύσκολα την Γκρμπσμπι, αλλά και η δικιά μας άρπαξε μια πεντάρα από Πορτ Βειλ. 

Από το περιβόητο διπλό που έκανε στην Γουολσολ δεν ξανακέρδισε η καημένη η Σάουθεντ εκτός. Έξι ταξιδάκια τρεις ήττες, πήρε και τρία Χ. 

Αλλά και συ ρε γκισέ βάλε κάτι παραπάνω μήπως δοκιμάσουμε μια αποστολή αυτοκτονίας. 

Σουιντον λέμε για μαύρο χάλι. Και θα μου πείτε -  "γιατί μας την μοστράρεις την κακάσχημη;" Γιατί έχουμε άρρωστα γούστα. 

Στα τελευταία τέσσερα εκτός η ντροπή του ποδοσφαίρου έχει μια ήττα  από την τρίτη Ντόνκαστερ με 2-1, άλλη μια  ήττα από την δεύτερη Χαλ με 1-0, ένα Χ στην έκτη Τσάρλτον με 2-2 και ένα διπλό στην δέκατη Ίπσουιτς με 2-3. 

Δεν χάνει εκτός με κάτω τα χέρια, παρόλο που δείχνει ρεζίλω. Έχει και καλή προϊστορία η χαμένη. 

Και η Πόρτσμουθ έτρεχε προχθές να ισοφαρίσει την Πλύμουθ. 

Το 7.50 που δίνει ο γκισές μας δείχνει τον άσσο σαν τα άχαστα που λέγαμε παλιά. Fairplay ξεκούδουνο δεν είναι τούτο. 

Τρανμιρ(1.94) - Στιβενειτζ (4.11)- ρε μπρούκλη γκισέ αν πάρει ένα παιχνίδι που έχει λιγότερο η Τρανμιρ πάει ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Και ήρθες να μας πουλήσεις τι; Να κάνει δεύτερο κολλητό διπλό, ομάδα που είχε να κάνει διπλό κοντά ένα χρόνο; Και η γηπεδούχος άλογο και δίνεις το κουτσάλογο 4 και κάτι .

Και μου φόρεσες διπλή μάσκα πίσω από το πλεξιγκλάς ...

Υ.γ. Περιμένοντας τον Βούδα να φανεί...













14 σχόλια:

  1. Καλησπερες ...

    Τιποτα εξαιρετικο σημερα οι Αγγλιδουλες σημερα .
    Παροντες οπως παντα στο λαιβ μπας και...
    Βρισκεις ενα καλο μπετ που παιζει προσεχως και φοβασαι να παιξεις πρε μηπως ο covid εχει μπει στα αποδυτηρια της ομαδας σου και πιαστεις κορόιδο ...περιμενεις την ημερα του αγωνα να διαβασεις τελευταιες ειδησεις και βλεπεις πως δεν ....εν τω μεταξυ το 8,00 εγινε 6,00 και χάθηκε καθε πλεονεκτημα ....δε γινεται να παιξεις πρε αυτη την κορονοσεζον ...απ τις φορες που θα το επιχειρησεις τις μισες θα βλασφημισεις . ..

    Λάιβ και οτι βγει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.

      Δυστυχώς pregame φέτος κυνηγάμε τον Μπούκη απο πίσω όπως τα Κράτη κυνηγάνε τον Κορωνοιο που προηγείται τών εξελίξεων.

      Sans voir δεν πάμε καλά ενώ sans voir live κρατάμε ακόμα.

      Δεν ξέρω αν είναι διακύμανση ή είναι η κορωνοσεζον.

      Μόνο με άγριο κλεφτοπόλεμο νιώθω ότι έχω κάποιες ελπίδες φέτος.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα

    Του Αγίου Χαραλάμπους σήμερα, χρόνια πολλά στον Χαραλάμπη, τον Μπάμπη τον Πακέτο με το όνομα.

    Ευχόμαστε πολλά Ταμεία.
    Του φτάνει αυτό?
    Δεν ξέρω.

    Πάρτε παράδειγμα το sans voir, που απ ο,τι μαθαίνω, ο Μπάμπης μας κοντραρει. Παίζει σε κάθε μάτς του sv το Φαβορί!

    Ταμεία έχει πάει άπειρα! Έχει κερδίσει τα 14/18 μπετ! Ποσοστό Στάλιν, 77.7%.
    Έπαιξε με μέσο όρο απόδοσης 1.37!
    Αχαστος!
    Και μετά απο 18 Μπετ είναι σύν 1.66 Μονάδες!

    Μπράβο ρε Μπάμπη!
    Πολλά Ταμεία και... κερδισμένος!!!

    Όχι σαν εμάς!

    :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε sv απ την μεγαλόνησον και svl τη my Ceara ....


    υγ : Χρονια πολλα στο Μπαμπη τον πακετο :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άλλος τέτοια ώρα κάνει βόλτες στη Βραζιλία.
    0-0 ημίχρουνου η δκιας.
    Ισα να μας χαλάσει τον ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 0193 η my Ceara ....

    1197 !!!

    Δε θυμαμαι να εχω προηγηθει στο 93' και να χασω ..

    Το ζησαμε κι αυτο !

    Συνεχιζουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έλεγα ρε οτι θα μας χαλάσει τον ύπνο η δικια σου.
      Ας είναι, χαλάλι της.

      Διαγραφή
  6. Καλησπερες ...

    Σημερα στο λαιβ εχουμε Σεφ. Γουενσντει και Οςς απο μικρες Ολλανδεζες

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερες ...

    Ο καφετζης λειπει αλλα εχει τα συνεργα ετοιμα στον παγκο οποτε φτιαχνω μονος μου καφεδακι ...
    Πιανω τραπεζακι διπλα στο παραθυρο και ριχνω τελευταια ματια στα ματς που εχω σημειωσει ...για πρε δεν υπαρχει τιποτα οποτε ολα πανε λαιβ ...

    Μια Ντορντρεχτ εχουμε βαλει στο ματι και την παρακολουθουμε ...


    Χωρις το Βουδα ο καφες αν και μερακληδικος μοιαζει ανοστος ...τον τελειωνω στα σβελτα ...πλενω το φλυτζανι , το βαζω στη θεση του και φευγω ...

    Ο καφες κερασμενος απο σενα Μπαζ .. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σε όλους. Μια χαρά το καφενείο και χωρίς τον Βούδα. Εχω χάσει πολλά επεισόδια εδώ και κανά μήνα. Δεν έχω δει ματς για ματς, μόνο στιγμιότυπα σκόρπια, έχω διαβάσει ελάχιστη αρθρογραφία, μην περιμένετε προγνωστικά. Ακόμα τρέχω με τα δικά μου και ο καιρός περνάει. Πάνε τα όνειρα για πενταψήφια, κομμάτια γίνανε. Εβαλα ξανά ένα πενηντάευρω χθες, αλλά δεν υπάρχει πια χρόνος για πολλαπλασιασμούς. Το πενηντάρικο να γίνει πεντακόσια, τα πεντακόσια να γίνουν πεντοχίλιαρο, το πεντοχίλιαρο πενήντα χιλιάρικα. Αυτοί είναι στόχοι στοιχηματικοί, καλά τα λέει ο ερημίτης, βάλε ψηλούς στόχους να σε τραβήξουν ψηλά. Αφού γίνεται, προσπάθησέ το πάλι μέχρι να σε λιμιτάρουν. Η Λίβερπουλ την πήρε ο διάολος, τέλος εποχής δυστυχώς, οι μισοί παίκτες πρέπει να φύγουν, έδωσαν τα πάντα, σήκωσαν τα πάντα, ξεζουμίστηκαν. Οι καινούργιοι που ήρθαν είναι για πέταμα. Η Σίτι κάνει παρέλαση, με παίκτες άγνωστους ο Πεπ έφτιαξε ομάδα ξανά, τί να λέμε, είναι προπονητής με αρχίδια. Ποιός θα πάρει το Τσουλού ? Ο Ποκετίνο με τον μαύρο Φαραώ ή ο Πεπ με την μηχανή της Σίτι ? Στην Ιταλία ο Κόντε το σκουντέτο, ο Πίρλο την πίπα. Η Μπάγερν έχασε ξανά, Αιντραχτ και Μάιντς πρότεινε η εφημερίς, βγήκαν και τα δύο. Τί έχει σήμερα ? Μίλαν Ιντερ και Φλαμένγκο Ιντερνασιονάλ. Βγήκε ήλιος ξανά και θα στεγνώσουν τα ρούχα στην ταράτσα επιτέλους. Δεν έχουμε να φορέσουμε ούτε σώβρακα ούτε κάλτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Sidd ... :))

      Ο καφενες δεν ειναι ιδιος χωρις βουδα ...

      μαζι με Ιντερ-Μιλαν και Φλα - Ιντερνασιοναλ βαλε και Σαλτσμπουργκ με Ραπιντ και ειμαστε στα ιδια . ..:)))


      Καλημερα κοσμε ...
      Ξυπνατε γιατι χανομαστε ...
      μας πηραν και τα σωβρακα που λεει κι ο Βουδας ...

      Διαγραφή
  9. Δυό τρεις παρατηρήσεις.

    Λοριάν-Λιλ. Η Λιλ έχει 6 σερί νίκες εκτός έδρας. Με συνολικό 8-3-1. Σαν να έρχεται διόρθωση, δεν έπαιξε καλά με την Μπρεστ, θα κουβαλάει και κούραση από τον Αγιαξ της Πέμπτης. Περίεργο ματς για κόντρα.

    Παρί-Μονακό. Πολύ καλή παράδοση η Μονακό στο Παρίσι, στον πρώτο γύρο νίκησε 3-2 αν θυμάστε, η Παρί έρχεται από θρίαμβο κι γλυκειά εκδίκηση με τη Μπάρτσα, θα προσγειωθεί με γκέλα ή θα εκμεταλλευτεί τη φόρα της νικώντας. Δεν μπορώ να το ψυχολογήσω το ματς. Φαντάζομαι πως θα τιμηθεί ο άσσος από τους φαβοράκηδες κι αυτό είναι επίφοβο.

    Φλαμένγκο-Ιντερνασιονάλ. Η Ιντερ από το πουθενά αγγίζει τίτλο μετά από 40 χρόνια. Το διπλό άνοιξε στο 4,33 κι η αγορά το έφτασε στο 6,00. Μιλάμε για ματς όπου το διπλό δίνει τίτλο. Στο πρώτο γύρο 2-2 έληξε. Διαβάζω πως η Φλαμένγκο έχει πολύ ανώτερο ρόστερ κι αν παίξει σοβαρά θα νικήσει, έχει και δυνατή παράδοση. Θα σκοτωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. like rhis post :))))))


      ειδες που ο Βουδας φερνει αλλον αερα στον καφενε ?

      Διαγραφή