10 Μαρ 2021

"χάσαμε την μπάλα"


Το τόπι χάθηκε και είχαμε πιάσει ρυθμό και σαν αουτσάιντερ και στοιχηματικά.  Άντε τώρα να βρεις τα πατήματα σου ερημίτη...

Να γράψουμε καμιά παπαριά για να μπούμε στο κλίμα. 

Το κλίμα των ήμερων είναι επικίνδυνα γελοίο και το πιο επικίνδυνο είναι πως υπάρχουν χειροκροτητές ακόμα  για δαύτους...

Την Λίβερπουλ σε μαύρα χάλια την άφησα - ακόμα χειρότερα την βρίσκω. Είχαμε πει πως  ήταν μια ομάδα συνόλου, με καλή ψυχολογία, προπονημένη και πήγε κάνα δυο χρόνιες τρένο. 

Όταν στραβώνει το πράγμα θέλεις παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα ή μεγάλους μπαλαδόρους. Δεν υπάρχουν Βούδα στο λιμάνι αυτά. 

Γιουβέντους -  Πιρλο, ο Γκαρσια της Ιταλίας. Που πάτε μωρέ όλοι με το πείραμα του Γκουαρντιόλα; Όποιος κλώτσησε την μπάλα παλιά, να πιάσει πάγκο μήπως μας βγει Πεπ. 

Τούτος τουλάχιστον έλεγε από την αρχή - "είμαι παιδί το Κροιφ" με ότι αυτό συνεπάγεται. Και προς τιμή του όλα αυτά τα χρονιά κέρδισε και έχασε με την φιλοσοφία αύτη. 

Βάλτε Ζιντάν και Λάμπαρντ στους μαθητευόμενους μάγους. Καρικατούρες του Πεπ,  δεν καταλαβαίνεις τι προσπαθούν να κάνουν στις  ομάδες τους. 

Και Τσέλσι και Γιουβέντους έδιωξαν τον αντιεμπορικό Σαρι για να πάρουν τους πουθενάδες.  Ο Σάρι τουλάχιστον είχε δείξει και πολύ καλή δουλειά στην Νάπολι. 

Τώρα με Αγγλιδούλες τα αποτελέσματα έβλεπα για να μην χαθεί τελείως η μπάλα. Απομένει περίπου το 1/4 των αγώνων και πήρε φωτιά η άνοδος, οι θέσεις για τα μπαράζ και το φουντάρισμα. 

Για να καταλάβεις τι μπορεί να γίνει στις Αγγλιδούλες κοιτάς την Μπολτον. Εκεί που έμοιαζε χαμένη η χρονιά, τρέχει  δέκα ματς αήττητη με οκτώ νίκες και δυο Χ  και έφτασε μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή.  

Νίκησε και δυο ματς είδα η Νορθάμπτον η καημένη που είχε να κερδίσει από τα πέρσι. Έχασε χθες στην Τσάρλτον και τραβά για Ντόνκαστερ. Πρωταθλητισμό κάνει η Μπερτον κύριοι. Αυτή πάει στο Κρου - άνοιξε στο 4.00 το διπλό τώρα 3.60. Μάλιστα...

Ο καφενές θα προσφέρει και Κοσμοτε TV μια επένδυση ίσως για του χρόνου. 

Και παίρνω φόρα και τραβώ για τον γκισέ - "γεια σου ελπίδα του πρωινού και μαυρίλα του δειλινού, του λέω γελώντας. - "Μπα δεν είσαι καραντίνα;" απαντάει ο φιλαράκος.

Τους ξέφυγα του λέω. Για πες ρε ομορφάντρα την Μπαρτσελονα που έφαγε 4 θα μου την δώσεις 4, να βάλω κάτι ψιλά για να δω τα εργαλεία που έβαλα. Να παίξουν για την νίκη της τιμής να γίνει χαμός. 

"Φαβορί την έχω τώρα την Μπαρτσα, μου λέει ο μορφονιός - την θες;" - Γι αυτό την φτιασίδωσες έτσι; Ούτε ο Αυλωνίτης να ήσουν με την Βασιλειάδου  - ωρέ, που πάμε ρε;

Είδα και τα ντοκιμαντέρ μου και καμιά ταινία. Έκανα και τις βόλτες μου - δεν τελειώνει ο κόσμος παιδιά στα ρούτερ. Απλά εμείς εδώ στον καφενέ θέλουμε να έχουμε αυτόν τον διάβολο. 

Έπεσε και σ ένα συνεργείο - αυτά που κάνουν τα τεστ για τους σύγχρονους λεπρούς. Για να μην μας λεν αρνητές -  δώσε και μένα μπάρμπα του λέω, αλλά βιάζομαι. 

Μου σκάλισαν τη μύτη και σε λίγο - αρνητικός ο υποψήφιος λεπρός. - Αυτό μας έλειπε του λέω να μας βγάλεις αρρώστους χωρίς συμπτώματα...

Ανέβηκα και στο βουνό και για να το πειράξω φορούσα δυο μάσκες - την μια κανονικά και την άλλη πάνω στο κεφάλι σαν φέσι. 

" που πας ρε πρόωρε μασκαρά;  με ξεφώνισε το βουνό και συνέχισε,  εδώ πάνω πατάει άνθρωπος στην χάση και στην φέξη, τώρα που τους έδεσαν σαν τα σκυλιά με λουριά δυο χιλιομέτρων μην φοβάσαι τίποτα."

Έπεσαν φάπες στην  πλατειά - εσύ τι περίμενες; Τα σκυλιά φύλακες αδελφέ, τα εκπαιδεύουν για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Τα παιδεύουν, τα αγριεύουν για να φυλούν τον χώρο τους. Και δεμένα πρέπει να είναι τα σκυλιά για να αγριέψουν. 

Δεν μπορεί να έχουν γίνει αγρία τα σκυλιά  και να μην τολμά  κανείς να μπει μέσα και εσύ να τα αμολάς έξω στο πλήθος. Θα κυνηγήσουν, θα δαγκώσουν και μπορεί και να σκοτώσουν...

Έτσι και οι μπάτσοι όταν τους χρησιμοποιείς για να αντιμετωπίσεις μια πανδημία, θα ξεφύγει η κατάσταση. Και ακόμα χειροκροτούν τους Αρίστους οι χαχόλοι. 

Και συνελήφθη λέει ένας έλληνας - ιρακινός που πρωτοστάτησε στον χθεσινό άγριο ξυλοδαρμού ενός αστυνομικού - τι είναι αυτός; Άσε με ρε στην σπηλιά ρε...

Τώρα μετά από ένα χρόνο πανδημίας ψάχνουν γιατρούς οι Άριστοι - Ρε ο Έλληνας άμα δεν τον τάιζαν σανό θα το καλλιεργούσε μόνος του!

Υ.γ. Κερνώ μπύρες στην παρέα για να δούμε Παρι - Μπαρτσα.  












28 σχόλια:

  1. Ελα ρε Μπάζ.
    Ξεκλειδωσες επιτέλους το ίντερνετ.
    Έχουμε χάσει τη μπάλα ρε, καλά το λες.

    Με πήρε και μένα μια τύπισσα απο την Κοσμοτε TV για να πάρω πακέτο.
    Την έστειλα στον Μπάμπη τον Πακέτο.
    Δεν προλαβαίνω ρε με τη δουλειά και τα παιδιά. Θα βλέπω και μπάλα ολα τα Πρωταθλήματα?

    Εγώ έχω κατεβάσει ταχύτητα και στο σλλο. Άμα δε σε θέλει το ζάρι και το χαρτί, πρέπει να συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα; Ερώτηση δηλαδή.
    Μεγάλη συζήτηση. Δεν λέω όχι η ναι ντε και καλα.
    Λέω ότι δεν ξέρω και προβληματίζομαι.

    Για τα αλλα που κυριαρχούν στην επικαιρότητα τι άλλο να πούμε. Θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε επίτιμε. Εγώ το βάζω γιατί έχω έναν καφενέ και θα χρειαστεί.

      Δεν ξεκόλλησε το ίντερνετ, απλά αλάλαξα εταιρία...

      Εσύ θα ηρεμήσεις και θα κάνεις την αντεπίθεση του χρόνου. Ίσως η χρονιά η φετινή να είναι συνέχεια της περσινής. Μια εξισορρόπηση ας πούμε...

      Άλλα και για φέτος θα έχεις ακόμα ευκαιρίες για να έρθεις στα ίσια σου με δυο καλά παιχνίδια.

      Απλά δεν πιέζουμε την τύχη μας.

      Ο Βούδας θα πάρει το λουκούμι που κατάφερε με μαγικό τρόπο να αυγατίσει τα σχόλια.

      Διαγραφή
  2. Γαμώ τα βαρ, το χάλασαν το άθλημα. Ρε τον πατάει κατά λάθος ο Λακλε, κάνει και την βουτιά ο άλλος και πέναλτι. Άσε που έχει πιάσει την μπάλα ο τέρμας.

    Αυτά στο μπάσκετ ρε. Ο Ποκετινο τι φοβήθηκε μην φάει τέσσερα και παίζει ταμπούρι; 69% κατοχή η Μπαρτσελόνα - 1-1 με γκολαρα Μεσι. θα γελάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ Κ Ο Λ Α Ρ Α !!!


    αυτο ειπα κι εγω



    4 τα σχόλια


    και 69% κατοχη η Μπαρτσα ...


    73 τα σχόλια ... χαχαχα ...


    Βούδας ο Μάγος ...:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα, τα μαγειρεύει τα νούμερα ο Βούδας. Τον βλέπω και σύντομα και στην επιτροπή, γιατί αρκετοί αρχίζουν και βαρούν αλλιώς τα νταούλια αφού δεν τους βγαίνουν τα κουκιά...

    Γιατί ρε Βούδα 6.50 στην Μιλαν; Τι ελλείψεις έχει; Αν δεν ήμουν δηλωμένος να μην βάζω ούτε ένα ευρώ στο Ουεφα θα κοιτούσα Μιλαν. Ελα από δω να το δούμε, κερνάω καφέ.

    73 τα σχόλια και 6.50 η Μιλαν 79,5 στρογγυλεύουμε πάντα προς τα πάνω - χαζά χαζά 80 τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα, ωραίος ο Μιχάλης, ωραίος και ο ερημίτης, γκρικ στατίστικς κύριοι. Να σου πω αφεντικό, για ποιά Μίλαν μιλάμε τώρα, του Μπαρέζι ή του Κωλοβαρέζι ? Μάντσεστερ βλέπω αλλά 1,55 να το παίξει ο Πάολο Μαλντίνι ο γαλανομάτης. Ουέφα ούτε εγώ παίζω, να μου κοπεί το χέρι καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 81 το προηγούμενο σχόλιο, Αντρέα προχώρα σε θέλει όλη η χώρα, αλλά βλέπω στα περίπτερα πρωθυπουργό το Μητσοτάκη, άρα είμαστε στο σχόλιο 90. Να αβγάτιζε ετσι και η κάβα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γρανίτα Λεμονάδα στο 1,86. Ποιά είναι αυτή η Γρανάδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1,86 απόδοση, τρώω το κόμμα, 186 σχόλιο, λυπήσου μας αφεντικό, πονάνε τα δάκτυλα, βάλε νέο κείμενο επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι γκολ ακυρώνονται ρε με το Βαρ. Ένα τώρα της Μιλαν για υποψία χεριού- 100 χρόνια πίσω πάει το ποδόσφαιρο.

    186 σχόλια ,μείον τα 100 που πάει πίσω το ποδόσφαιρο 86. Μια χαρά είναι μου θέλετε και νέο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 0-2 η Μίλαν, και τα δύο ακυρώθηκαν, καλά που δεν το έπαιξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 86 κάλα είναι, το καλοκαίρι θα δούμε Μαραντόνα στο Μεξικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μέχρι και ταξίδια στο χρόνο προσφέρει ο καφενές μας. Επρεπε να κάνουν ουρές από έξω οι Ελληνες για μια καρέκλα στο μαγαζί. Του χρόνου Γιουρομπάσκετ με τον Γκάλη. Να χέσω το σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1,83 ο Σόλσκιερ. Αμα γίνει 0-3, το ταμπλό θα γράψει 1-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το στριμ από τη Βραζιλία κολλάει, πολύ κύμα ο Ατλαντικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Ρέιντερς το ρούφηξαν, εχουν γεμίσει ουίσκι οι κοιλιές από τα πανηγύρια, τρεις μπάλες βλέπουν στο γήπεδο, αντε να βρουν την πραγματική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν παίζουν τα στριμ. Πάω να τηγανίσω κανά αβγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τράβα να φας τ΄ αυγό σου.Στα τρία ακυρωθέν του Βαρ ένα πέναλτι. 4,75 τώρα η Μιλαν - είπαμε η καλύτερες αγορές γίνονται προτού πλακώσει κόσμος στην αγορά.

    Στον Ολυμπιακό κόψιμο τους έπιασε και πήγε το διπλό κάτω από 1,70;

    Θα το δούμε κι αυτό.

    Χάσαμε και την μπάλα με τα σχόλια - πόσα έχουμε ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαχαχαααα.....

    τρελάρες

    αθεοφοβοι


    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάτσε γιατί έχω τον μικρο στο τηγάνι. Να σε τρατάρουμε ένα αυγό...

    77 τα σχόλια μείον 3 αυγά Τουρκίας = 74. Εδώ πολυτεχνείο - Παναγία μου, γράψτε κάτι να φύγουμε δεν τους μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα αυγα τα τηγανητα μυρισαν μεχρι εδω .

    Παλια γνωστη απλη αλλα ωραια μυρωδιά .....


    τηγανιστε μου και μενα 2 ...ερχομαι να σας κανω παρεα ...



    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ελα Μιχάλη, φέρε και το Νίκο στο τραπέζι, πατατούλες και αβγουλάκια στο τηγάνι, ωραία φέτα, ρίγανη κι αλάτι, οι μπύρες κερασμένες. 1-1 βλέπω η Μίλαν, για να μην πληρωθεί κανένας. 6,50 ο Ολυμπιακός, παίζει ο Μπέργκαμπ βασικός ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ρούφηξε ο γαύρος. Αν βαρεθούμε το καφενείο θα το γυρίσουμε με τον Βούδα σε μαγειρείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φέρε και τον τζουρά- θα παρακαλάει ο κόσμος να ξαναχαθεί το ίντερνετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ασορτί με την βραδιά το γκολ που 'φαγε η Αρσεναλ - καφενεία παντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή