16 Απρ 2021

"οι Αγγλιδούλες και η γαλέρα"


 Άντε, τον φάγαμε τον γάιδαρο , η ουρά μας έμεινε μόνο. Πέντε αγωνιστικές μένουν, αλλά οι περισσότερες ομάδες έχουν από έξι και άλλες από επτά ματς. 

Να πάει και ο Βούδας στις παραλίες να μαζέψει ήλιο. Και όταν γυρίσει θα τον περιμένουν τα νέα μέτρα. Θα σου πω εγώ μετά ρεπό και αηδίες. Ένας ανεπάγγελτος ψηφίζει νόμους για να μας σώσει και αυτός. 

Εδώ λέμε πως σε κάποιες επιχειρήσεις ακόμα βρίσκονται σε εποχές γαλέρας οι εργαζόμενοι και αυτοί πουλούν τρελίτσα. 

Θα δουλεύεις ήλιο με ήλιο και θα επενδύεις σε ρεπό - ρε ποιους ψηφίζετε ρε; 

Έβερτον - Τότεναμ σήμερα. Έχει δίκιο ο Βούδας θα χάσει η Πρέμιερ χωρίς τον Μουρίνιο. Βέβαια, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατιούσα που πήρε η καριέρα του, αλλά έχει κάποιες ελάχιστες ελπίδες να σώσει την χρονιά. 

Τον αγχώνουν και οι μπουκ δίνοντας τον φαβορί σήμερα και έδεσε το γλυκό. 

Έβερτον και Ατσελότι μια αδιαφορία. Θα το δούμε για τον Ζοζέ, αφού του τα χώσε ο Πογκπάς κάτι καλό μπορεί να θέλει να κάνει και να μην του βγαίνει.

Πιτέρμπορο (1.50) - Νορθάμπτον (6.91) - πάνω, κάτω ρε γκισέ οι αποδόσεις δεν έχεις ησυχία βλέπω. Ο ένας πάει για τον Παράδεισο, ο άλλος για την Κόλαση. Πιτέρμπορο σε καλή φόρμα και με δυνατή έδρα.

Έκανε και δυο γκέλες μαζεμένες η Σάντερλαντ, πάει αύριο να δώσει πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Μπλάκπουλ και με νίκη σήμερα η Πιτέρμπορο θα της βάλει μεγάλο άγχος για το αυριανό. 

Λέμε πως με νίκη θα περιμένει στραβοπάτημα αύριο για να πάει επτά ή οκτώ βαθμούς μπροστά και εάν δεν αυτοκτονήσει θα έχει σίγουρη την άνοδο. 

Άμα σκέπτεται αυτά η Νορθάμπτον να μην κατεβεί καθόλου σήμερα. Τούτη μπήκε στις θέσεις που έχει υποβιβασμό. Εκτός έδρας είναι για τα μπάζα. Έχει μαζέψει μόλις 18 βαθμούς σε 20 παιχνίδια και κατέχει με το σπαθί της το χειρότερο ρεκόρ. 

Έχει και κακή προϊστορία, χάνει μέσα έξω από την Μπόρο. 

Και ο γκισές την πάει 8.50, μετά 6.50 και τώρα την έχει την κοκόνα στο 7.50. Να είμαστε και δίκαιοι υπήρχαν και ματς που η Νορθάμπτον έπαιξε καλά και δεν πήρε αυτό που τις άξιζε. 

Εδώ είναι στην κοσμοθεωρία του καθενός τι θα κάνει. Είναι και τελευταίες αγωνιστικές και το ταμείο παίζει επίσης ρόλο. Η Νορθάμπτον θα πρέπει να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, γιατί η Πιτέρμπορο δεν μας δείχνει κάτι για να την κοντράρουμε. 

Και φυσικά να πάει τουλάχιστον 8.00...

Χαλ (1.57)- Φλίτγουντ (6.14) - να πάει η Φλίτγουντ αύριο να κάνει τι; Να τους χαλάσει την γιορτή; Σωσμένη είναι, για να μπαράζ δεν πάει, αδιάφορη, αλλά και χωρίς άγχος. Και στα τελευταία 4 εκτός, έχει τρεις νίκες και ένα Χ. 

Και στον πρώτο γύρο της πάτησε τέσσερα της Χαλ. Και γενικά τους τελευταίους μήνες δείχνει μια ζωντάνια και θα θέλει να κλείσει ωραία την χρονιά με διπλό στην πρωτοπόρο. 

Χαλ μετά την ήττα από Ίπσουιτς μέσα με 0-1, τρέχει ένα σερί με οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες γι αυτό είναι και πρώτη. 

Βαθμός δυσκολίας μεγάλος, αλλά και το 6.50 δεν είναι για τα μπάζα. 

Εξετερ (1.76)- Σαουθεντ (4.88) - Ρε Σάουθεντ με τα Χ δεν κάνεις δουλειά. Αν και εκτός έδρας είσαι διαβολάκος. Έξετερ πάει για τα μπαράζ ανόδου, αλλά έχει μια αστάθεια που δεν θα της βγει σε καλό. Κερδίζει με 1-4 μέσα στο Κέιμπριτζ και πάει και χάνει στην Μπάροου.  Με δυο νίκες στα τελευταία οκτώ δεν περνιέσαι και για φαβορί για τα μπαράζ. 

Σάουθεντ και Γκρίμσμπυ ουσιαστικά κυνηγούν την Κόλτσεστερ που είναι χειρότερη και από τις δυο τον τελευταίο καιρό. 

Και την άλλη εβδομάδα η Σάουθεντ πάει στο Κόλτσεστερ να γίνει η σφαγή της χρονιάς. 

Κοίτα να δεις τώρα μια ήττα στα τελευταία έξι στην έδρα της η Έξετερ από Τσέλτεναμ. Μια ήττα στα τελευταία έξι εκτός η Σάουθεντ από Τσέλτεναμ. 0-1 ο ένας και 1-0 ο άλλος. 

Διπλό στο 5.25 ούτε πετάει η σκουφιά μας μα ούτε και είναι απαγορευτικό.

Υ.γ. να το κοιτάξετε αυτό με την γαλέρα. Είπαμε το στοίχημα πρέπει να μας απογειώνει και όχι να μας αποβλακώνει. 






52 σχόλια:

  1. Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Νορθάμπτον. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και ισοφάρισε με πέναλτι.

    Προηγήθηκε η Τότεναμ και ισοφαρίστηκε με ένα χαζό πέναλτι. Δύσκολα τα πράγματα για Μουρίνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα ...

    Στοιχηματικα δε θα πω τιποτα.

    Κατα τα αλλα λεω να δωσουμε προσοχη σ αυτο εδω :Εδώ λέμε πως σε κάποιες επιχειρήσεις ακόμα βρίσκονται σε εποχές γαλέρας οι εργαζόμενοι και αυτοί πουλούν τρελίτσα.

    Θα δουλεύεις ήλιο με ήλιο και θα επενδύεις σε ρεπό - ρε ποιους ψηφίζετε ρε;

    Δεν ειναι αστεια τα πραγματα για να τα αντιμετωπιζουμε με χιουμορ .Ειναι σοβαρα κυριοι και χρήζουν αναλογης αντιμετωπισης .

    υγ: Καφετζη χρωστας κι ενα πληρες αρθρο για την πανδημια ...στην τρελιτσα το ριξες κι εσυ σαν τους κυβερνωντες :)
    Και δε μπορω να βαλω και τη φωτο του Ρηγα μ εκεινα τα λογια τα πατριωτικά .Αληθεια αν ζουσε σημερα ο Ρηγας πιο πιθανο να τον λέγαν κομουνιστή παρά πατριώτη .

    Ενας φιλος κάργα δεξιός λεει πως αυτοι που μας κυβερνανε σημερα δεν ειναι ουτε πατριωτες ουτε Ελληνες , ειναι απλα ελληνόφωνοι ....


    Καταλάβατε τίποτα ?
    Αν οχι ...ε , γι αυτο εχουμε αυτα τα χαλια σημερα..

    Αν ναί ... ε , και που καταλαβες θα κοιμηθεις και θα το ξεχασεις αφου δεν κανεις κάτι ...


    Οδευουμε προς την καταργηση του οχταωρου και ο αλλος διαμαρτυρεται γιατι δεν του βαλαν στον καπουτσινο καστανη ζαχαρη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα στους συντρόφους. Βλέπω να το γυρνάμε απο στοιχηματικό σε πολιτικό το καφενείο το καλοκαίρι, αλλά είπαμε να το κλείσουμε να ξεκουραστούμε. Ο ερημίτης μας φαντάζεται σε παραλίες να πίνουμε κοκτέιλ όταν έχουμε να πάμε διακοπές αληθινές κάμποσα χρόνια. Τώρα τί θέλετε, να αρχίσουμε πολιτική συζήτηση ? Πιστεύετε πως θα βγάλουμε άκρη ? Προσωπικά δεν ελπίζω σε τίποτα, μόνο στον ήλιο. Είναι το μόνο πράγμα που λειτουργεί σωστά σε αυτή τη χώρα. Καθε πρωί στην ώρα του.

    Ο Ελληνας τα δοκίμασε όλα, μόνο για τα πολύ βασικά είναι τα κόμματα, αν ζητήσεις κάτι περισσότερο, θα χάσεις κι αυτά που θεωρούσες δεδομένα. Κανείς δεν λέει την αλήθεια, κανείς δεν κάνει αυτό που υποσχέθηκε. Οι έντιμοι δεν μπαίνουν στην πολιτική, αηδιάζουν και λερώνονται, δεν έχουν χρόνο ούτε ελαστικές συνειδήσεις. Ετσι κυβερνούν οι μέτριοι και οι άθλιοι. Από αυτούς διαλέγουμε.

    Να κατέβουμε στο δρόμο λοιπόν! Εχω κατέβει δεκάδες φορές. Λίγα πράγματα. Τη μιά θα πάει από δω ο ένας από κει ο άλλος, την άλλη φορά θα είσαι εσύ κι ο εαυτός σου, την τρίτη που θα μαζευτεί λαός θα μπουν στη μέση οι μπαχαλάκηδες και ο κόσμος θα σκορπίσει. Κι εσύ θα γυρίσεις πίσω στο σπίτι έχοντας φάει τα δακρυγόνα σου για να ακούσεις τους δημοσιογράφους να κάνουν το μαύρο άσπρο και τους πολιτικούς το όχι ναι.

    Για ποιό οκτάωρο μιλάμε ? Δεν υπάρχει οκτάωρο βρε παιδιά. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να καταργηθεί και με νόμο!Στις επόμενες εκλογές ας ψηφίσουν οι Ελληνες αυτόν που θα το επαναφέρει. Αν οι εκλογές άλλαζαν τον κόσμο, θα είχαν απαγορευτεί. Ετσι λένε οι ανόητοι. Ο κόσμος αλλάζει με πολύ αργούς ρυθμούς, μία μπρος και μία πίσω πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγα μεσοβδόμαδα στο κέντρο απόγευμα. Μπαίνω σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο, χωρίς ραντεβού και μαλακιές, με σταματάει στην είσοδο μια υπάλληλος, πανέμορφη και καλοντυμένη. Της λέω, ένα βιβλίο θέλω να αγοράσω, στείλτε μου ένα μήνυμα στο κινητό, ούτε λεπτό δεν θα κάνω, ξέρω τί θέλω. Αρχίζει η κοπέλα να μου λέει το ποιήμα, δεν γίνεται έτσι, μόνο με ραντεβού, από το κινητό στείλτε στο μέιλ μας να το κανονίσουμε. Δεν έχω ίντερνετ στο κινητό, στείλτε μου ένα απλό μήνυμα εσείς, αν δεν μπορείτε φεύγω. Κοιτάζει το κινητό μου, τί μαλακίες μου λέει θα σκέφτηκε, άκου δεν έχει ίντερνετ, στραβομουτσουνιάζει, υποχωρεί πίσω από ένα γραφείο, δώστε μου το νούμερο, λέει κακόκεφα. Μπαίνω στο ισόγειο, ψυχή μέσα, κατεβαίνω στο υπόγειο, ούτε ένας πελάτης κι εδώ, γαμώ τα μυαλά που κουβαλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οδευουμε προς την καταργηση του οχταωρου και ο αλλος διαμαρτυρεται γιατι δεν του βαλαν στον καπουτσινο καστανη ζαχαρη ...

    Εδώ φτάσαμε και φταίμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα Sidd ...
      Φυσικα και φταιμε ολοι φιλε .
      Και οταν λεμε ολοι εννοουμε ΟΛΟΙ !!!

      Τεσπα ...

      Εχεις πολυ δικιο οτι οι αλλαγες ερχονται σιγα σιγα και δυστυχως ο ανθρωπος ανθρωπος τις συνηθιζει...


      Θα ελεγα και για το πειραμα με τους πηθικους και τις μπανανες αλλα αιναι παλιο και πολυ γνωστό οπότε δεν ....


      :)

      Διαγραφή
  6. Ο μόνος τρόπος για να συνεννοηθείς στην Ελλάδα είναι να πεις τί ψηφίζεις. Και πάλι δεν βγάζεις άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέσα σε ένα κλουβί βάζουμε 5 πιθήκους. Μέσα στο κλουβί υπάρχει μια σκάλα και στην κορυφή της ένα τσαμπί μπανάνες. Οι πίθηκοι φυσικά ορμούν στις μπανάνες και ο πιο γρήγορος αρπάζει το τσαμπί. Ενώ ο νικητής απολαμβάνει το γεύμα του, οι υπόλοιποι 4 πίθηκοι καταβρέχονται με παγωμένο νερό.

    Μετά απο 2-3 καταβρέγματα οι πίθηκοι αρπάζουν και ξυλοκοπούν όποιο συντροφό τους επιχειρεί να ανέβει τη σκάλα. Σε λίγο κανένας δεν τολμά να πλησιάσει τις μπανάνες όσο δελεαστικό και αν είναι. Στη συνέχεια, αντικαθίσταται ένας απο τους 5 πιθήκους με ένα καινούριο (αλλά όχι και ο πιο γρήγορος απο τους αρχικούς). 'Οπως είναι φυσικό, ο νέος της «παρέας» τρέχει κατ'ευθείαν στη σκάλα να αρπάξει τις μπανάνες και δέχεται το ξυλοφόρτωμα των υπολοίπων.

    Το αξιοπερίεργο είναι πως στον ξυλοδαρμό συμμετέχει και ο πίθηκος ο οποίος δεν έχει καταβρεχτεί. Κάθε φορά αλλάζουμε ένα πίθηκο από τους αρχικούς 5 μέχρι στο τέλος να έχουμε μια ολοκαίνουρια πεντάδα. Τώρα πια, οι νέοι πίθηκοι ξυλοκοπούν όποιον προσπαθεί να φτάσει το αντικείμενο του πόθου, με τη διαφορά όμως ότι πλέον κανένας δεν ξέρει το λόγο.

    Απλά το κάνει γιατί ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ. Το συμπέρασμα που εξάγεται είναι πως η «δύναμη» που μας οδηγεί στο να εκτελούμε πράξεις και εντολές χωρίς λόγο, οι οποίες αντικρούουν πολλές φορές με τη λογική μας, είναι ο φόβος της «κοινωνικής απομόνωσης». Ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό και δεν διστάζει να ακολουθήσει τη «νόρμα», όσο παράλογη και αν είναι, μόνο και μόνο για να αισθάνεται τη σιγουριά της «κοινωνικής αποδοχής». Η συμπεριφορά αυτή έχει τις ρίζες της στο βασικότερο των ενστίκτων, αυτό της επιβίωσης. Η επιβίωση επιτυγχάνεται ευκολότερα όταν εντάσσεσαι σε μια ομάδα (κοινωνία), παρά όταν είσαι μόνος και απομονωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χατζηδάκιον θεώρημα ...

    Απ ότι κατάλαβα δηλαδή , προαιρετικό θα ειναι το 10ωρο , άμα θες το κάνεις άμα δε θες παίρνουν άλλον να το κάνει.


    SAPSALIS.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι, ιδίως αν διευκολύνουν κι άλλο τις απολύσεις. Εδώ ο υπουργός λέει πως θα είναι άκυρη η απόλυση αν ο εργαζόμενος αρνηθεί την μετατροπή της οκτάωρης εργασίας σε δεκάωρη.

      https://www.avgi.gr/politiki/384684_epibebaionei-ti-diataxi-gia-anexelegktes-apolyseis-o-hatzidakis

      Βέβαια, συνεχίζει άλλο άρθρο, τα φαινόμενα της αδήλωτης ή υποδηλωμένης εργασίας, των απλήρωτων υπερωριών, της καταστρατήγησης του ωραρίου και της μονομερούς διευθέτησης του χρόνου εργασίας από τον εργοδότη δεν είναι άγνωστα στην αγορά. Μένει να φανεί αν με την ψηφιακή καταγραφή του ωραρίου, θα υπάρξει και περιορισμός αυτών των φαινομένων.

      https://www.liberal.gr/news/apo-deutera-upochreotika-ta-self-tests-ston-idiotiko-tomea-poious-aforoun-pou-diatithentai/371473

      Διαλέγετε και παίρνετε.

      Διαγραφή
    2. Λάθος άρθρο.

      https://www.liberal.gr/politics/oi-muthoi-gia-tin-10ori-ergasia-i-diataxi-tou-2011-kai-to-oplo-tis-psifiakis-kartas/371153

      Διαγραφή
    3. Τέλος τα σχόλια. Το αφεντικό μου έχει απαγορεύσει να κάνω πολιτικές συζητήσεις με τους πελάτες.

      Διαγραφή
    4. Εχω το καλύτερο αφεντικό στον κόσμο.

      Διαγραφή
  10. Ρε, έχουν ξεκινήσει τα αγγλικά.
    0-1 η Φλίτγουντ.
    Ολα τα βρίσκει ο ερημίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σπέρα, αν τα βρίσκαμε όλα τα ήμασταν τώρα με μια καριόλα...

    Τσέλσι - Σίτο το ενδιαφέρον της ημέρας.

    Έκανα δουλειές με το χώμα μες την φύση. Ωραία πράγματα - τώρα καφεδάκι και ας τους να κουρεύονται.

    Ο καφενές είναι ελεύθερο στέκι, αλλά καλό είναι παιδί μου Βούδα να μην ανοίγεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς τον. Έχει μπει ωραία η Τσέλσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξει, ήταν κάπως οι αποδόσεις. Ημιτελικά αγγλικού κυπέλλου είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι και κακή η Σίτι μέχρι στιγμής. Έχει γρήγορους η Τσέλσι και θα έχει πρόβλημα και με Παρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Τσελσάρα στον τελικο κυπελλου Αγγλιας ...οξω η ρεζιλωσίτι


    χα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δικαιότατά πήρε την πρόκριση η Τσέλσι. Σκασμένη η Σίτι και έμπλεξε με άγχος και must win ματς.

    Στα δικά μας μεγάλη ανατροπή η Οξφορντ από 0-2 το έκανε 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις και μπήκε στις θέσεις για τα μπαράζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωπα, τραυματίστηκε ο Ντε Μπρούινε ?
    Δεν το είδα το δεύτερο γιατί έτρεχα να βρω διανυκτερεύον φαρμακείο.
    Αν είναι σοβαρό, έχουν ηδη αλλάξει οι αποδόσεις με τη Παρί. Πάω να δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο έπεσε ο άσσος, ασήμαντο. Η πρόκριση δεν έχει αλλάξει. Φαβορί το διπλό στο πρώτο ματς. Κάποιος μας κάνει πλάκα.

      Διαγραφή
  19. Αντε καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.

    https://www.youtube.com/watch?v=wlOY8lqyjSo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχει και Μπιλμπαο - Μπαρτσα. Για καμιά μπύρα καλό είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλια η Ισπανια ...δε βγανει ομορφιες ...

      για δες παραδίπλα στην Πορτοφράνς ...Ρεζιλομπενφικα με Ζιλ Βιθεντε ....για δες ξεκουδουνες ομορφιές ...:))

      Διαγραφή
  21. Καβλιαρι με Πάρμα απο 1356 ηρθε τελικο 4394 ....


    ομαδα sv η Καβλιαρι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα Μιχάλη. Είδες τί έκανε η Κάβλιαρι. Γιατί λοιπόν αν το είχαμε παίξει, εμείς θα το πανηγυρίζαμε ενώ οι άλλοι θα έκλαιγαν τα λεφτά τους ? Γιατί εμείς θα λέγαμε, ωραία η ανατροπή, και οι άλλοι θα έλεγαν, το στήσανε και τα παρατάω ? Διαβάζω κάτι πράγματα και πραγματικά απορώ όταν τα λένε άνθρωποι που παίζουν χρόνια στοίχημα. Να δίνουν ως παράδειγμα τις ανατροπές και τα γκολ στις καθυστερήσεις αγγλικών ματς, όταν όλοι ξέρουμε πως είναι σήμα κατατεθέν αυτά τα πράγματα στο Νησί. Κι εγώ μια φορά αγανάκτησα πραγματικά στο στοίχημα, αλλά ήταν στις αρχές γιατί ακόμα δεν είχα καταλάβει το παιχνίδι πώς παίζεται και τί δοκιμασία ψυχολογική με περιμένει. Εκτοτε, και σιγά σιγά, συνειδητοποίησα πως για ό,τι συμβαίνει φταίω μόνο εγώ, ακόμα και για μια αδικία εντός γηπέδου. Φταίω μόνο εγώ, γιατί επέτρεψα σε αυτή την αδικία να μου χαλάσει τη διάθεση. Και μου χάλασε η διάθεση γιατί θεώρησα πως ό,τι έγινε ήταν προσωπικό, πόσο αλαζόνας είμαι. Μου χάλασε η διάθεση γιατί ξέχασα πως σε ένα άλλο ματς η αδικία έγινε υπέρ μου και κέρδισα. Μου χάλασε η διάθεση γιατί περίμενα να με σώσει ένα παιχνίδι, όταν εδώ και καιρό δεν παίζω σωστά, δεν προβληματίζομαι τί κάνω λάθος, κρύβω κάτω από το χαλί τα λάθη μου. Ολα αυτά τα ξέρουμε όλοι μας, δεν παριστάνω τον έξυπνο σε κανέναν. Απλώς μου κάνει εντύπωση. Η φετινή παράλογη χρονιά ήταν καταπληκτική για τα αουτσάιντερ και καταστροφική για τα φαβορί. Βγήκαμε κερδισμένοι, έχει καλώς. Βγήκαμε χαμένοι, δεν πειράζει, θα έρθουν κι άλλες τέτοιες χρονιές που θα τις εκμεταλλευτούμε καλύτερα. Ακόμα και στις λογικές χρονιές που θα ακολουθήσουν, το μυστικό δεν αλλάζει. Οποιος δεν το ξέρει, ας ξαναδιαβάσει την ονομασία αυτού του καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. In his three months at Chelsea, Tuchel has beaten teams managed by Guardiola, Jurgen Klopp, Diego Simeone, Jose Mourinho and Carlo Ancelotti - all without conceding a single goal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα, άνετα η Μπάρτσα 4-0 την Μπιλμπάο. Αν και με ποδοσφαιρικά χρόνια ο Μέσι οδεύει προς την σύνταξη, χαίρεσαι να τον βλέπεις όταν έχει όρεξη.

    Ντε Γιοννκ ελπιδοφόρα εμφάνιση.

    Μας πετάει και το 15αρι ο Μιχάλης και μας οδηγεί στο να ακριβύνουμε τον καφέ στον καφενέ και να μειώσουμε τις αποδοχές του Βούδα για να έχουμε του χρόνου να ποντάρουμε και στα ξεκούδουνα.

    Άμα δεν κομπλάρει η Τσέλσι από τα φώτα του Τσάμπιονς θα είναι δύσκολος αντίπαλος για Ρεάλ. Να πουμε μπραβο στον Τούχελα, αλλά να τονίσουμε πως στην Τσέλσι υπάρχει και ταλέντο και ταχύτητα.

    Η Φούλαμ 4.50 μέσα στην Άρσεναλ - άι στο διάολο ρε.

    Η Ντορτμουντ άδεια θα είναι σήμερα, άλλα και η άλλη βαδίζει στα κόκκινα.
    Αν ήμουν ομάδα και ήθελα τον Χααλαντ θα τον φώναζα μαζί με τον μάνανζερ του τον πιτσαδόρο και μόλις μου έλεγαν τόσα θα τους έδειχνα ένα βίντεο με τον Μέσι. Τραβάτε ρε να φάτε κάναν άλλον θα τους έλεγα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα σας μεταφερω αμεσως παρακατω τη ''σοβαρή '' αποψη ενος ατομου που το παιζει '' ειδικός'' στο στοιχημα στο διπλανο μεγαλο καφενε....

    κρατηστε την κοιλιά σας γιατι δε θα σας μείνει αντερο ... :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λεει λοιπον ο τυπος τε τα τσεκούρια:

    Εγώ σας λέω να τα δοκιμασετε και αν θεωρήσετε οτι έχω άδικο τοτε μην ξαναπαιζετε. Αλλά δοκιμαστε πρωτα. Όχι να πηγαίνετε ξυπόλητοι στα αγκαθια των μονών αποδεκτών. Πάρτε το χαμπαρι . Στα μονα πλεον ασχετως αποδοσης πας για 33% νίκη.


    Αυτα λοιπον γατάκια θαμώνες αυτου του καφενε ειναι καινουρια μαθηματικά τα οποια δεν τα γνωριζεται εσεις ....με τα μονά αποδεκτά η παιζεις αποδοση αου 2,00 η του 3,00 ή του 5,00 ή του 10,00 πας για 33% νικη και 66% ηττα ...

    προφανως ο πανιβλακας ( διοτι για πανιβλακα προκειτε ) τα εχει μπερδεψει με το ζαρι η το στριψιμο του νομισματος αλλα επιμενει ...

    τωρα αμα πας και μπλεξεις με το βλακα θα εισαι πιο βλακας κι απ αυτον οπότε τον αφηνεις στον παραλογισμό του και στην πλάνη του να συνεχισει να χανει και να παραμιλαει πετωντας τσεκουρια δεξια κι αριστερα ...


    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τους βρίσκεις ρε Μάικ; Τέτοια θα βλέπει ο Νιρβάνας και θα θέλει του χρόνου αύξηση. Αλλά εγώ του ετοιμάζω μνημόνιο και συνθήκες Γαλέρας.

      Διαγραφή
    2. Ή θα στείλω τον Βούδα εκεί για μετεκπαίδευση. Να μάθει να πετάει τσεκούρια, να μου κάνει τσίρκο τον καφενέ να τον ταράξω στα πρόστιμα να έχω να αμολάω τα ξεκούδουνα σε πεντάδες, να μας δέσουν και να μας εμβολιάσουν για λύσσα.

      Διαγραφή
    3. Τον έχω στείλει να κάνει ρεπορτάζ για την νέα Λίγκα που θέλουν να κάνουν οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης μακριιά από την Ουεφα.

      Λέστερ - Σαουθάμπτον - δεν βλέπετε απλώς.

      Διαγραφή
  27. Το ατομο λεει να μην παιζεις μονα αποδεκτα γιατι ειναι στημενα τα ματς....τωρα αν αυτα τα ιδια ματς τα βαλεις σε συστημα με 3αδες η 5αδες δεν ειναι στημενα.

    Τωρα αυτο το εμπεδωσες η θες να στο αναλύσω περισσοτερο ? :))

    Αμα θες τον φερνω εδω τον κερνας ενα καφέ και σου το κανει πενηνταράκια να το καταλάβεις ....



    χαχαχαααα....

    ρε τον αθεοφοβο ...θα μας πεθανει ο ατιμος ....


    ανοιχτε ρε τα τρελάδικα να βγει ο κοσμος εξω ...εδω εξω εχει θεοτρελους.....:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δηλαδή η πεντάδα είναι τόσο ισχυρή που κερδίζει και τα στημένα;

    Δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά - που στο διάολο είναι κείνος ο χαμένος ο Βούδας που τα κατέχει αυτά;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι...

      η 5αδα ριναι τοσο ισχυρη που κερδιζει ΚΑΙ τα στημένα...
      .αυτο λεει ...



      :)))))

      Διαγραφή
  29. Φόρτσα Νάπολη τώρα για να την σπάσουμε στον Πίρλο. Πειραματική η ενδεκάδα της Ρεάλ - για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νάπολι 1-0 με Γκατούζο στον πάγκο. Τούτος είναι χειρότερος από τον άλλον. Ρε που τους βρίσκουν;

    1-1 η Ίντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρε δεν πάνε στο διάολο. Γυρίζω στο σπίτι, φτιάχνω καφέ κι ανοίγω το παράθυρο στον κόσμο. Και δεν προλαβαίνω τα νέα. Η μασονία της μπάλας, τα αρχικαθάρματα της ελίτ ανακοίνωσαν ένα κλειστό πρωτάθλημα, ένα κλειστό κλαμπ μασονίας. Για να μαζέψουν κι άλλα λεφτά, να κάνουν κι άλλες λοβιτούρες, να μην μπορεί απλός άνθρωπος να αγοράσει εισιτήριο, να μην μεταδίδεται κανένα ματς σε ελεύθερα κανάλια. Αν δεν βγει ο Κλοπ της Μάιντς και της Ντόρτμουντ να πει πως διαφωνεί, θα κάψω το κασκόλ μου. Δεν θέλω καμία σχέση. Να μην μπορεί ένας Ολυμπιακός, ένας Παναθηναικός, μια ΑΕΚ, ένας Πάοκ να παίξει μαζί τους και να τους νικήσει, να τους αποκλείσει. Να τους χτυπήσει κεραυνός. Μιλήστε ρε ποδοσφαιριστές δειλοί στρογγυλοκώληδες της πλάκας. Ο Μουρίνιο απολύθηκε ξανά, πολύ σκληρό θέαμα η πτώση του. Οταν ήταν δυνατός, απολάμβανα τις αναποδιές του, τώρα που είναι για λύπηση, στενοχωριέμαι. Ενα Ινστιτούτο είπε πως θα ζήσουμε για χρόνια με τον κορωνοιό. Τότε αρχίστε να φτιάχνετε νοσοκομεία κι αφήστε τις απαγορεύσεις στην άκρη. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Τα παιδιά πρέπει να παίξουν, τα ζευγάρια να χαρούν, οι γέροι να βγουν από τα σπίτια. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. https://www.sport24.gr/web-tv/live-ekpompi-sport-24-to-podosfairo-se-polemo.9206690.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή