19 Απρ 2021

"όλα για το χρήμα"


Ρε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο;  Αγαπητοί μου ακροατές και ακροάτριες οι πλούσιοι θέλουν να μαζέψουν αυτοί ολόκληρο το χρήμα και να ρίξουν τους μικρούς. 

Και ξαφνιάζεται ο Χαχόλος ενώ παντού γύρω του γίνεται το ίδιο παιχνίδι. Το χρονικό σημείο είναι που ξαφνιάζει, αλλά γενικά οι Ελίτ έχουν δείξει πως δεν  μπορούν να περιμένουν. 

Την ώρα που μαίνεται η πανδημία και η μεγάλη φτώχεια έρχεται καλπάζοντας, τα σώβρακα και οι φανέλες δίνουν μάχες στο βωμό του χρήματος. 

Και η ΟΥΕΦΑ κάνει σαν υστερική γιατί χάνει τις χήνες με τα χρυσά αυγά. Γιατί εάν οι μικροί ήθελαν να κάνουν μια Λίγκα των μικρών θα τους άνοιγαν και την πόρτα. 

Και υπάρχουν ακόμα γραφικοί που αναμασούν για το άθλημα του λάου, του φτωχού και αρχίδια μάντολες. Το ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες έχει ξεπουληθεί για το χρήμα. Εδώ ξεπουλήθηκαν τα πάντα, το ποδόσφαιρο θα γλύτωνε που ήταν και επιρρεπές;

Και διώχνει και η Τότεναμ τον Μουρίνιο λίγες μέρες πριν τον τελικό στο μικρό κύπελλο και  είναι και από τις ομάδες για την δημιουργία της κλειστής Λίγκας. Ακούγεται πως τους σιχάθηκε και ο Μουρίνιο και εναντιώθηκε στα σχέδια τους και τον σουτάρισαν. 

Παντελόνιασε άλλη μια αποζημίωση ο Ζοζέ και κάτσε εσύ μεγάλε και χειροκρότα!

Εμείς στοιχηματζήδες είμαστε και αναγκαστικά βλέπουμε και κάνα ποδόσφαιρο για να κρατιόμαστε σε φόρμα. 

Έχει και Αγγλιδούλες αύριο, αλλά τελευταίες αγωνιστικές δεν προφέρουν τίποτα σύμφωνα με την φιλοσοφία μας. Αποθεραπεία κάνουμε μέχρι να τελειώσει και οριστικά η χρονιά. 

Κόλτσεστερ - Σάουθεντ - πόλεμος - τέτοια θέλω. Νίκησε η Κόλτσεστερ και αν δεν χάσει αύριο τελειώνει και η υπόθεση υποβιβασμός από νωρίς. Αν κερδίσει αύριο η Σάουθεντ πάει η διάφορα στους τρεις και οι τελευταίες 3 αγωνιστικές θα είναι για γερά νεύρα. 

"να το παίξουμε διπλό;" - κάτσε στα αυγά σου ρε, μετεξεταστέος τον Σεπτέμβριο, ο νεαρός Βούδα...

Ροτσντέιλ - Μπλάκπουλ - άλλη κόλαση εδώ. Η Ροτσντέιλ εκεί που λέγαμε μας άφησε χρόνους, κάνει δυο σερί νίκες και δηλώνει παρών. Και έρχεται αύριο η Μπλάκπουλ που κάνει πρωταθλητισμό από τις γιορτές και δώθε. 

Πριν το 2-2 στην Λίνκολν είχε πέντε σερί διπλά. Που είναι το ταβάνι σου κυρά Μπλάκπουλ; 

Έχεις ένα ματς λιγότερο που και να το πάρεις θα είσαι 8 βαθμούς πίσω από την απευθείας άνοδο. Θεωρητικά έχεις μικρές ελπίδες, αλλά ας ήμαστε σοβαροί για να μπαράζ πας. Και εκεί δεν είσαι εξασφαλισμένη γιατί γίνεται ένας χαμός. 

Και θα μπλέξω εγώ σε αυτόν τον χαμό; ούτε τις αποδόσεις μην κοιτάς...

Σουίντον - Πόρτσμουθ - τι έχουμε εδω; Μια Σουίντον που θέλει να καλύψει 7 βαθμούς σε 4 ματς. Να ετοιμάζεσαι για φούντο. Μια Πόρτσμουθ που ζαλίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο.

Ούτε σε ταινία φαντασίας δεν παίζεται αυτό.  

Σριούσμπερι -Γουίγκαν - μπράβο στην Γουίγκαν που με τρεις σερί νίκες πάει να κάνει το κόλπο γκρόσο. Συγκινητική η προσπάθεια της, αλλά δεν με συγκινεί η απόδοση κάτω από το 3.00. Δεν κάνουμε τέτοια για να μην κλαίμε μετά...

Γρίμσμπι - Μόρκαμ - ρε κέρδισε η Γκρίμσμπι, αλλά και που κέρδισε τελευταία έμεινε η καψερή. Η άλλη πάει για απευθείας άνοδο θα κάτσει να ακούει τα κλαψουρίσματα της γηπεδούχου. Αποδόσεις - μπα έχει και αποδόσεις εδώ; κάτσε καλά ρε...

Υ.γ.1 είδατε τι ωραίο είναι το ποδόσφαιρο με υποβιβασμούς, μπαράζ ανόδου και απευθείας άνοδο; Κλειστές Λίγκες και μαλακίες - Αγγλιδούλες για πάντα και ας τους να κουρεύονται....

Υ.γ. 2 να δούμε Λιντς - Λίβερπουλ ή να τους στείλουμε στο διάολο από τώρα; 








109 σχόλια:

  1. Λιντς - Λιβερπουλ 1 @ 5,00 εχει μπει θεωριτικά sv ...

    Και βεβαια θα δουμε ...
    Και να δουμε τι θα ερθει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βούδας πάντα να σχολιάζει στα προηγούμενα. Πήγαινε φέρτον από δω ρε. Ότι πει ο Μιχάλης, θα δούμε...

      Διαγραφή
  2. Να δούμε τώρα που μπορούμε γιατί του χρόνου, αμα ψάχνεις σε στριμ τη Λίβερπουλ, θα σου στέλνουν στην οθόνη φωτογραφία με χειροπέδες, θα σου καίνε επιτόπου τον υπολογιστή και το γενικό, και θα μπουκάρουν από το μπαλκόνι οι ειδικές δυνάμεις για ξύλο ατελείωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ είμαι μωρέ. Διάβασα πως σχεδιάζεις μείωση μισθού, ωράριο λάστιχο και επταήμερο. Αλλα δεν σε φοβάμαι. Χατζιδάκης εγγύηση. Μόνο αν συμφωνήσω. Δεν συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κακομοίρη να είσαι τόσο αγαθός που να πιστεύεις πως σε συνθήκες γαλέρας θα σε σώσει ένας Χατζηδάκης.

      Διαγραφή
    2. Εγώ τον πιστεύω. Εγγύηση. Λίρα εκατό. Κοιμάμαι ήσυχος.

      Διαγραφή
    3. Εσένα φοβάμαι, που θα μου χτυπάς την κάρτα όταν λήγει το ωράριο και θα μου λες χαμογελώντας τρεις ωρίτσες ακόμα.

      Διαγραφή
    4. Κοιμάσαι και η τύχη μου δουλεύει. χα χα χα

      Διαγραφή
  4. Η Λιντς φοράει φανέλα, football for the fans. Λίντς θα γίνουμε. Ωπα, κάνει δηλώσεις ο Κλοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεντρα η Λιντς ..

    Στο 5,00 ο ασος .... για να δουμε τι ΘΑ εκανε το sv σημερα...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με τα παιδιά και με τον Μπιέλσα - αντίπαλοι σήμερα Βούδα. Καλά μπήκε η Λίβερπουλ.

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ μαζί σας είμαι, απλώς δεν βλέπω άσσο απόψε. Τέταρτη σερί νίκη λίγο δύσκολο.

      Διαγραφή
    3. Θα τους είπε κι ο Κλοπ, παίξτε για τους οπαδούς, να μπούμε στην τετράδα, σαν να μην έχει μεσολαβήσει τίποτα.

      Διαγραφή
  6. 6.00 ο άσσος τώρα τα ίδια είδαμε με τον γκισέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως ο Μπιέλσα διδάσκει ποδόσφαιρο. Χάρμα οφθαλμών η Λιντς με παίκτες Τσάμπιονσιπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πήγε στην Τσάμπιονσιπ και δούλευαν σε μεγάλους συλλόγους οι πουθενάδες.

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα για αυτόν. Βρήκε παιδιά και τα έκανε άντρες. Να πήγαινε στα μεγαλεία να τον αρρώσταιναν τα πλουσιόπαιδα ? Δεν τρέχω ο ένας, δεν μαρκάρω ο άλλος...

      Διαγραφή
    3. Φωτογραφίζεται ο Πογμπάς χα χα χα. Άλλα είναι κι άλλοι...

      Διαγραφή
    4. Μια χαρά ταίριαξε στη Λιντς. Είναι ρομαντικός ο δάσκαλος και θέλει αγνούς χαρακτήρες.

      Διαγραφή
  8. Λίγο διπλωματικά και χωρίς να επιμείνει, είπε πως διαφωνεί ο Κλοπ. Κάτι είναι κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 0131 η Κιβε...

    πάλι θα εχανε το sv ...

    ανατροπή δε βλεπω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε εγώ. Βέβαια θα βγάλει φάσεις η Λιντς, δεν θα καθίσει πίσω. Αν το κάνει ροντέο... Ας μην το ζορίσουμε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.skysports.com/football/news/11669/12280539/jurgen-klopp-says-opinion-hasnt-changed-on-european-super-league-after-previous-opposition

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρομερή ευκαιρία της Λιντς. Φαμπίνιο από το πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός ο Τιάγκο είναι εντελώς άμυαλος. Μόνο μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαιζε λέει στη Μπάρτσα και στη Μπάγερν. Και λοιπόν ??? Μηδενικό.

      Διαγραφή
  14. Χίλια μπράβο στην ομαδάρα του Μπιέλσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν δεν χάνει ο Μπιέλσα κερδίζει το ποδόσφαιρο. Κάνε τον επίλογο αγαπητέ Σιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημερα

    Στο διπλανο μεγαλο καφενε παραπονιουνται τα παιδια οτι και στο τεννις συμβαινουν αλλοκοτα πραγματα οπως και στο ποδοσφαιρο και χανουν τα κερδη τους με εξωφρενικο τρόπο .
    Σταματούλα παιδες !
    Σταματούλα !
    Σταματάμε να παίζουμαι ...
    Αυτο ειναι το αντίδοτο ...
    Αδειασα το ακάου ...γραφει 0,00 ευρω ευρω διαθεσιμα ... αμα φανει φως στο βαθος του τουνελ εδω ειμαστε παλι ...μεχρι τοτε θα κανω τον Κινεζο :))

    Να δουμε και που θα παει το πραμα με τους κοπριτες που θυσιασαν το αθλημα του ποδοσφαιρου στο βωμο του κερδους και βλεπουμε .... στο μελλον ισως να μην υπαρξει ΠΟΤΕ ξανα αγωνας μεταξυ Δαυιδ και Γολιαθ οπότε εγω προσωπικα παυω να υπαρχω στοιχηματικά... Αρσεναλ , Σιτι και Τσελσι δικαιουνται συμμετοχη σε μια τετοια λιγκα αν παιξουν ολες τους απο 10 φορες με τη Λιντς και τη my Burnley και καταφερουν και τις κερδισουν ολες τις φορες .Η Γιουβε δικαιουτε συμμετοχη στη λιγκα των Ελιτ αν καταφερει και κερδισει τη Μπενεβέντο κλπ...

    Ειναι απειρες οι φορες που οι ελιτ ομαδες με τους ντελικατους σουπερ σταρ εχουν ταπεινωθει απο σκληροτραχηλες τσαμπουκαλουδες ομαδουλες με ψυχη που τις κερδισαν ΔΙΚΑΙΑ και παλικαρισια .

    Τρίζουν τα κόκκαλα του Ντιεγκίτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλόκοτα πράγματα Μιχάλη. Να χάνεις τα κέρδη σου με εξωφρενικό τρόπο. Το πιο συνηθισμένο πράγμα του κόσμου είναι. Αλλά επειδή είναι ανυπόφορο, το ονομάζουμε εξωφρενικό. Οπως είπες κι εσύ, η λύση είναι η ...Σταματούλα. Την παίρνεις τηλέφωνο, της λες έλα από το σπίτι να μου τα φας εσύ, γυναικάρα της ζωής μου.

      Διαγραφή
    2. Εχουμε τη Σταματούλα και τον Μπάμπη. Λέω να τους παντρέψουμε.

      Διαγραφή
  17. Κάτσε γιατί βλέπω "άνθρακας ο Θησαυρός". Στο πόδι το βλέπω το εγχείρημα, μάλλον έριξαν άδεια να πιάσουν γεμάτα.

    Δεν ήξερε κανένας τίποτα - και τι τις πέρασαν μωρέ τις ομάδες, τσιφλίκι τους; Αντιδράσεις πολλές και το σχέδιο της πλάκας. Με δώδεκα ομάδες δεν πας πουθενά...

    Θα μου πεις η ζημιά έγινε - ο κόσμος ξεχνάει εύκολα.

    Άλλα και οι παίκτες και οι προπονητές γιατί να καίγονται να δίνουν κάθε Κυριακή ντέρμπι; Τους βολεύει και το χαλαρό ματς να κάνουν το κάτι παραπάνω, να πάρουν πάνω τους.

    Δηλαδή σε αυτό το εγχείρημα Ρονάλντο και Μέσι δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Βέβαια αν τα παιχνίδια γίνουν σαν τουρνέ αλλάζει το πράγμα, αλλά τότε θα μιλάμε για χειρότερο προϊόν.

    Βγήκε και ο Περεζ της Ρεάλ να σώσει το ποδόσφαιρο, άλλος Σωτήρας τούτος. Μπαίνουμε μέσα λέει. Και στην νέα Λίγκα αν συνεχίζεις να αγοράζεις τα μαρούλια με τιμές κρέατος μέσα θα μπαίνεις ρε βόδι.

    Καφέ και θα τα πούμε για καμιά ώρα και μετά το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άλλα να λέμε και την αλήθεια σαν εμπορικό προϊόν είναι λίγο της πλάκας. Δηλαδή Ουεφα πιο κάθεται να δει; Και οι μικροί βολεύονται, παίρνουν το χρήμα και παίζουν τους κομπάρσους.

    ΣτοιχηματικΆ είμαστε με τους μικρούς, αλλά στο ποδόσφαιρο άμα βλέπω τον μικρο να μου κατεβαίνει με δυο ζώνες άμυνας σαν τον Σιμεόνε δεν μου προσφέρει τίποτα.

    Ο Αγιαξ είχε πετάξει έξω και Ρεάλ και Γιουβέντους παίζοντας ποδόσφαιρο. Η Ντόρτμουντ ήταν 1-1 με Σίτι έμενε έξω και κάθονταν πίσω. Να της βγει καμιά φάση να βάλει κάνα γκολ από το πουθενά να πάει παράταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας επαναφέρουν το παλιό σύστημα του Πρωταθλητριών. Ολα τα ματς νοκάουτ και ό,τι βγάλει η κληρωτίδα.

      Διαγραφή
    2. Εχουνε γίνει όλα μπουρδέλο μωρέ. Η μια ομάδα κοστίζει 1 δις και η άλλη 100 μύρια. Θα έπρεπε να αρχίζει το ματς 0-2 υπέρ του αδύναμου.

      Διαγραφή
  19. Είναι να τρελαίνεσαι. Αντί να μαζευτούν τα καθάρματα και να συμφωνήσουν ότι Μέσι και Ρονάλντο 10 εκατομμύρια αμοιβή οροφή και οι υπόλοιποι από κάτω και σε όποιον αρέσει, πάνε να διαλύσουν το σύμπαν. Για να πουλάνε τη φανέλα 200 ευρώ στον κοσμάκη. Καλά τους τα είπε ο Κάραχερ. Η Λίβερπουλ μάζεψε 18 και 5 τίτλους τον προηγούμενο αιώνα, έχτισε έδρα και όνομα με γενιές και γενιές στις κερκίδες κι έρχεστε εσείς οι Γιάνκηδες να την ξεφτιλίσετε. Πάρτε τα λεφτά και βάλτε τα στον κώλο σας. Και μπράβο στον Χέντερσον που μαζεύει τους αρχηγούς για να πούνε όλοι όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και οι προπονητές όχι λένε, να δούμε τί θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και τους τα είπε ωραία ο Μπιέλσα χθες - " έμαθα πως οι πλούσιοι θέλουν να γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Και λοιπόν, γιατί παραξενεύεστε αυτό δεν συμβαίνει παντού στον κόσμο;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άσχετο, αύριο θα είμαι με τους Άγιους και την Κυριακή με την Σίτι. Είπαμε ντεφορμέ ο Μουρίνιο, αλλά και συ ρε Τότεναμ δεν είσαι αυτό που φαντάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πέντε σελίδες κουπόνι το μεσοβδόμαδο. Τρομάζω να το ανοίξω να δω τί έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αρχίζει το Λιμπερταδόρες. Αγριες οι ώρες δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σου έχω ετοιμάσει άδεια από πρώτη Ιουνίου μέχρι Δεκαπενταύγουστο. Που έχεις και παράπονα και με λες κουμουνιστή στο κεφάλι και καπιταλιστή στην τσέπη.

      Κοίτα να επενδύσεις στην Ξάπλα γιατί μετά η γαλέρα θα μοιάζει όαση...

      Διαγραφή
    2. Γιατί βαράς αφεντικό ? Υπάρχει ελευθερία λόγου, ναι ή όχι ??? Για τη γαλέρα και την όαση θα σε πάω στα δικαστήρια για εκφοβισμό εργαζόμενου. Καμόρα είσαι ή Γιακούζα ? Μια δουλειά ζητήσαμε και βρεθήκαμε στα καζάνια της κόλασης.

      Διαγραφή
    3. Ποιό μήνα μου πλήρωσες προχθες ? Θυμάσαι ή έχεις χάσει το λογαριασμό ? Γιατί εγώ θυμάμαι πολύ καλά. Μας ακούν και οι πελάτες τώρα αλλά εσύ το ξεκίνησες.

      Διαγραφή
  25. 1-0 η Σουίντον και 0-0 η Λειψία μέσα στην Κολωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε έχει και Μπουντεσλίγκα σήμερα. Δεν προλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα τι γράφεις επάνω; χα χα χα. Ψυχικό κάνω ρε με σένα. Κολωνία 1-0 παίζει για την ζωή της, για να δούμε.

      Διαγραφή
    2. Ψυχικό έ ? Θα σε φτιάξω μετά το καλοκαίρι. Ζήκο θα φωνάζεις και Ζήκο δεν θα βλέπεις. Θα πάω να ψήνω παραδίπλα, στο ουζερί του Ινδιάνου με τα τσεκούρια στον τοίχο.

      Διαγραφή
  27. Παίζει για την παραμονή η Κολωνία. Διαβάζω πως έπαιξε καλά και με τη Λεβερκούζεν παρά το 0-3. Είχε 2 δοκάρια, παραπάνω κατοχή, περισσότερες τελικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η Κολωνία εχει μηδεν νικες στα τελευταια 9 ματς ....ο ασος στο 5,50 δεν παιζοταν ....στο 8,50 που ηταν πριν αν ειχες δει ονειρο επαιζες , αλλιως δεν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και η Μπάγερν τώρα γιατί να σκιστεί ? Με απουσίες, τον Φλικ φευγάτο, χωρίς διάθεση και με μεγάλη κόπωση. Ανετα έρχεται διπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η Γουότφορντ προηγείται, το μυρίστηκαν τα μαθήματα αγγλικών, η Κάρντιφ ισοφαρίστηκε, την πρότεινε ο Μπατίραξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ΞΕΡΟΥΜΕ για τον ΚΑΝΤΑΦΙ
    1. Η κατοικία ήταν ανθρώπινο δικαίωμα και ακατάσχετη.

    2. Δωρεάν παιδεία και σύστημα υγείας. Σπουδές στο εξωτερικό καλύπτονταν από το κράτος, εφόσον το αντικείμενο δεν υπήρχε στη Λιβύη. Ομοίως καλύπτονταν χειρουργικές επεμβάσεις στο εξωτερικό, που δεν μπορούσαν να γίνουν στην χώρα.

    3. Το αρδευτικό σύστημα, θα μετέτρεπε την Σαχάρα σε καλλιεργήσιμη έκταση.

    4. Αν ήθελες να ασχοληθείς με γεωργία ή κτηνοτροφία, το κράτος σου παρείχε δωρεάν φάρμα με σπίτι, καθώς και ζώα ή σπόρους.

    5. Επίδομα τοκετού σε κάθε μητέρα $ 5.000 για κάθε παιδί.

    6. Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα.

    7. Επί Καντάφι η τιμή λίτρου στο πετρέλαιο ήταν $ 0,14.

    8. Προ Καντάφι ο αναλφαβητισμός έφτανε στο 75%. Επί Καντάφι έπεσε στο 13%, ενώ το 25% των Λιβύων τελείωνε πανεπιστημιακή σχολή.

    9. Η Λιβύη είχε κρατική τράπεζα που δάνειζε τους πολίτες με 0%. Μηδενικό ήταν και το εξωτερικό χρέος.

    10. Ο Καντάφι σχεδίαζε για τις συναλλαγές στην Αφρική, το χρυσό δηνάριο, συνδεδεμένο με τα αποθέματα χρυσού. Το νόμισμα θα έφερνε αναστάτωση στις αγορές, ενώ θα έβγαζε την Αφρική από την υπερεκμετάλλευση της Δύσης και την υπερχρέωση. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος της υποκινηθείσας από το ΝΑΤΟ, λιβυκής “επανάστασης”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η Σουίντον του ερημίτη 2-0, ούτε σε ταινία φαντασίας. Σταρ τρεκ στην οθόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Λιγο ασχετο με το πνευμα του καφενε αλλα ΑΝ ειναι αληθεια τα μισά τοτε οντως ηταν μεγαλος ηγετης ο Κανταφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτός κι αν ήταν ΚΕΡΑΥΝΌΣ. Ο Καντάφι στον καφενέ μας. Χαχαχα, δεν παίζεσαι ρε Μιχάλη, πες του να αγοράσει τον καφενέ να ξεφορτωθώ το αφεντικό. Θα φοράω και κελεμπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σε πληρωνει με βαρελια πετρελαιο ...

      :))(

      Διαγραφή
    2. Θα τον ξεπληρώνω με βαρέλια μπύρα... βαρελομαχίες.

      Διαγραφή
    3. Τι να πληρώσει μωρέ; Μην κοιτάς εμένα που είμαι μεγαλόψυχος!

      Διαγραφή
    4. Με τον Μιχάλη μιλάω κύριε. Επιτρέπεται ?

      Διαγραφή
    5. Ακουσες Καντάφι και σε έλουσε κρύος ιδρώτας.

      Διαγραφή
    6. Δεν χάνεται και κανένας να μπει εδώ να γράφει να σου πω που θα πας.

      Διαγραφή
    7. Χαχαχα, που θα με στείλεις ? Ισχύει το αυτόφωρο πρόσεχε τί θα πεις.

      Διαγραφή
  35. Χάνει 0-2 η Γριμσμπι και 1-0 η Σάουθεντ στο Κόλτσεστερ. 2-0 Κόλτσεστερ μαζέψτε τα για τους Κολασμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μεγαλο σημειο η Σουιντον ...

    Μπραβο ερημιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τσέλσι - Μπράιτον - γράψε κάτι ρε κακομοίρη. Εγώ Αγγλιδούλες εσύ στα εμπορικά. Να δείχνουμε ειδίκευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 5,50 δεν αξίζει το διπλό, μην τρελαθούμε τώρα. Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη.

      Διαγραφή
    2. Τώρα ρεεεεεεεεεεεεεε άργησε ένα τέταρτο γιατί από έξω είχε κορνέδες. και η Τσέλσι λέει δεν πάει στην νέα Λίγκα χα χα χα

      Διαγραφή
    3. Τί γίνεται ρε, τώρα τα βλέπω, η Σίτι αποχώρησε από τη μασονία. Η Τσέλσι το σκέφτεται. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

      Διαγραφή
    4. Ο πρόεδρος της Γιουνάιτεντ παραιτήθηκε. Μπάχαλο.

      Διαγραφή
    5. Τσακώθηκε ο Σο και ο Μαγκουαιρ με Γουντγουορντ. Και η Ατλετικο τσινάει και η Ανιελι παραιτήθηκε, ένας χαμός.

      Διαγραφή
    6. Υπό τέτοιες συνθήκες, δεν βλέπω να νικάει η Τσέλσι. Μεγάλη αναστάτωση και συνήθως ευνοείται ο πιο συγκεντρωμένος.

      Διαγραφή
    7. Ο Ανιέλι της Γιούβε ???????????? Πού το διάβασες αυτό ? Απίστευτο.

      Διαγραφή
    8. Και έχει μπει καλά η Μπραιτον και μετά την δήλωση Αμπραμοβιτς πως δεν πάνε πουθενά πρέπει να νικήσει για να πάνε στους τέσσερις.

      Διαγραφή
    9. https://www.protothema.gr/sports/article/1116780/european-super-league-apohoroun-tselsi-kai-siti-to-skeftetai-i-bartselona-ragdaies-exelixeis/

      Διαγραφή
    10. Λίβερπουλ και Τότεναμ; Καλα η Τότεναμ θα διαλύσει όπου και να πάει, αλλά η άλλη σιγή;

      Διαγραφή
    11. Εξοργισμένος ο Κλοπ με όσα έγιναν χθες. Εφαγε όλα τα σκατά μόνος του.

      Διαγραφή
    12. Έχει πολλά γλέντια ρε - https://www.sdna.gr/podosfairo/831550_oi-gkleizer-bgazoyn-sto-sfyri-tin-gioynaitent-paraitithike-o-goyntgoyornt

      Διαγραφή
    13. Ε ναι τώρα που έχει ζημιές το μαγαζί, πηδάνε από το τραίνο. Στα τσακίδια.

      Διαγραφή
    14. Πετάγαν τα λεφτά σε πουθενάδες και φαλίρισαν. Γέμισαν τα γήπεδα τουρίστες.

      Διαγραφή
    15. Σε πουθενάδες και Πογκπάδες χα χα χα.

      Διαγραφή
  38. Και η Μπράιτον η δικιά σου όλο παίζει καλά και τίποτα δεν παίρνει.

    Τζίλιγχαμ πάει για να κάνει πουτάνα 0-1 μέσα στην Πιτέρμπορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπρίστολ Ρόβερς χάνει με 0-2 δύσκολα τα πράγματα - φούντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1-0 η Ροτσντειλ, 2-0 η Νορθαμπτον, 2-1 με ανατροπή η Γουιμπλετον και 1-2 η Γουιγκαν. Εδώ θα γίνει χαμός για μια θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Βαγγέλη και Μιχάλη, σας καληνυχτίζω. Τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καληνύχτα. Γκρίνια, αλλά ελεύθερο ωράριο σ΄ έχω. αύριο στις 8 να δούμε Τότεναμ - Σαουθάμπτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν είναι έτσι οι ισχυροί, τότε μπράβο στους πολλούς και ανίσχυρους.
    Η European Super League γκρεμίστηκε μέσα σε λίγες μέρες με πάταγο!
    Σαν τα ποντίκια έφυγαν οι ομάδες από το νέο εγχειρημα.

    Καλημερα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή