29 Απρ 2021

"η Παρί - ποια Παρί;"

 

Ρε κακόμοιρη εμίρη της Παρί, τι πληρώνεις; Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήξεραν που πατούσαν και που βρισκόντουσαν. Ή μάλλον δεν βρισκόντουσαν με το τίποτα.

Βλέπεις τον Πεπ με την Σίτι και με όλες τις ομάδες του έχει ένα πλάνο. Κατοχή μπάλας, άμυνα ψηλά, πίεση ψηλά, δημιουργία επίθεσης από την άμυνα με κοντινές πάσες και γενικά βλέπεις μια ομάδα. 

Αρέσει δεν αρέσει, αυτό δεν αμφισβητείται. Δεν έχω καταλάβει οι άλλοι τι θέλουν να κάνουν. Και έχεις την Παρί του δευτέρου ημιχρόνου και δεν μπορούσε να βγάλει την μπάλα από την άμυνα της οργανωμένα. Και ο Ποκετίνο λίγος...

Ρε με Νειμάρδες με Μπακμπέδες και Πογκπόδες δεν φτιάχνεις ομάδες. Ο μεγάλος Μάικλ Τζόρνταν έλεγε - "οι μεγάλοι παίκτες παίρνουν τα παιχνίδια, αλλά οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν τα πρωταθλήματα." 

Νάβας - που πας με αυτόν; με την μπάλα στα πόδια λίγα πράγματα, κάλος στα εξ επαφής, αλλά κοντός δεν γεμίζει το τέρμα. Ο Παρέδες και ο άλλος με την κόκκινη δημιουργικά χαφ; κάτσε καλά ρε. Νειμάρ ή του ύψους ή του βάθους δεν κανείς δουλειά έτσι. Γιατί νομίζετε ο Πεπ, δεν ψωνίζει τέτοιους - για να τον σκάσουν; 

Και ανανέωσαν και με τον Νάβας - λέμε για νταούλια οι εμίρηδες, αλλά και συ ρε Ποκετίνο; 

Ο Βεράτι ξέρει μπάλα, αλλά ήταν μόνος του και τον κατάπιαν. 

Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούσε να κάνει η Παρι; Έχεις το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με καλή εμφάνιση και κάθεσαι πίσω στο δεύτερο; Τι είσαι η Μπαστιά; Αν σε έκλεισε  η Σίτι ακόμα χειρότερο για ομάδα με τέτοιο μπάτζετ κακομοίρη μου, εμίρη. 

Ρε λέμε πέρασε μια φορά το κέντρο με αξιώσεις, σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ της Σίτι ξεκινάει από πάσα στο κόρνερ και μετά από τρεις πάσες φτάνει παράλληλα στο Ντε Μπρόινε και επτά ύπνοι είναι ακόμα μέσα στην περιοχή. Ρε ένας δεν βγαίνει να πάει σ΄ αυτόν με την μπάλα, ξεκινάει να πάει  ο Νειμάρ νωχελικά αλλά αργεί και κάνει την σέντρα ο Ξανθός, δεν ήθελε και πολύ ο Νάβας. 

Μεσοεπιθετικά μόνο ο Ντι Μαρία έκανε κάτι, αλλά βγήκε κακώς, για να μην βγει ένας από τους ανύπαρκτους Νειμάρ και Μπαμπέ. Και άτολμος ο Ποκετίνος.

Θα πουν για περίεργη φυσική κατάσταση της Σίτι. Όλοι θα παίρνουν βοηθήματα, επαγγελματίες είναι...

Και κέρδισε το ποδόσφαιρο χθες. Άντε, με τα ταμπούρια ρε κακομοίρηδες. Αηδία κατάντησε αυτό, να το πάρει ο Γκουαρντιόλα να βάλουν μυαλό. 

Δεν το καταλαβαίνουν πως για να τον αντιμετωπίσεις πρέπει να τον παίξεις στα ίσια. Πίεση αυτός, πίεση εσύ, κατοχή αυτός, κατοχή εσύ. Να τους βγάλεις από τα νερά τους. Αλλά αυτό προϋποθέτει σωστό σχεδιασμό ομάδας. Τούτοι πρώτα παίρνουν τους παίκτες και μετά λένε πως θα παίξουμε.

Και σου λέει ο γκισές μια του κλέφτη ( μέσα με Μπάρτα), δυο του κλέφτη(  Μπάγερν - Παρί και Παρί - Μπάγερν) τρεις και η κακή του τύχη. 

Ρε χίλιες φορές ο Βέρνερ - δεν μπορεί το παιδάκι να βάλει γκολ, αλλά τρέχει,  ιδρώνει, προσπαθεί.  

Γεμίσαμε αγαπητικούς, τρέξτε εσείς και δώστε μου εμένα την μπάλα. Κάποτε γίνονταν κι έτσι, τώρα πάπαλα. 

Άλλη γάτα ο Λαπόρτας θέλει να φέρει πίσω τον Νειμαρ - μάλιστα. Να πιάσουν με τον Μέσι τις γωνίες, να κάνουν πίεση ψηλά περπατώντας. 

Ρε βρήκαν κορόιδα και αρμέγουν όλοι τους. 

Και γι αυτό πιάστηκε μαλάκας ο Μουρίνιο και αποδομήθηκε μόνος του. Ρε είσαι όνομα -  πάρτε μου  αυτούς τους παίκτες για να έρθω. Ο Κέιν και ο Σον και τα λιμά - κάτσε καλά ρε. 

Στις οκτώ είμαστε με την Μπαρτσελόνα για να ξεβρομίσει και η απάτη ο Σιμεόνε. 

Η Γιουβέντους δε ξέρει τι να κάνει με τον Ρονάλντο. Όταν τον έπαιρναν για να πουλήσουν καθρεφτάκια ήταν κάλος. Ανταλλαγή λέει με Πογμπά και Ανιέλι για τον πάγκο. Καλά κρασιά...

Σέλτικ για Μουρίνιο; Μπα, θα βλέπουμε και Σκωτία με τον Βούδα. 

Αυτοί που είχαν παίξει Σίτι στο πρώτο ημίχρονο έκλαιγαν τα λεφτά τους. Αυτοί που είχαν παίξει Παρί στο δεύτερο ημίχρονο μούντζωναν τον εαυτό τους και καταριόντουσαν τον εμίρη. 

Κρατάμε πως δεν παίζουμε κάτι που κανονικά δεν έπρεπε να μας απασχολήσει...

Υ.γ. πάρε και τα τσίρκα για να γελάσουμε λίγο... 












51 σχόλια:

  1. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ωραία συζήτηση τώρα, αλλά νιώθω κουρασμένος και δεν θα αντέξω να πω πολλά. Ας μιλήσουν και οι άλλοι να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό.

    Δεν είδα το ματς και δεν μπορώ να μιλήσω έγκυρα. Διάβασα πως η Παρί είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο και η Σίτι στο δεύτερο. Διάβασα πως οι φουλ μπακ της Σίτι έπαιξαν πίσω απο τη σέντρα στο πρώτο ημίχρονο και επέτρεψαν στην Παρί να ανεβαίνει, αλλά στο δεύτερο που ανέβηκαν στο γήπεδο κόλλησαν την Παρί στην περιοχή της. Διάβασα πως μεγάλες ευκαιρίες δεν υπήρξαν στο ματς και τα γκολ της Σίτι ήταν γκολ φρίκης. Διάβασα πως η Σίτι στο δεύτερο είχε συντριπτική κατοχή που κούρασε κι εκνεύρισε τους Γάλλους. Διάβασα πως η διαφορά κλάσης έγινε στο τέλος εμφανής. Αλλά όλα αυτά τα διάβασα, δεν τα είδα με τα μάτια μου.

    Τώρα να σου πω την αλήθεια μου, ερημίτη, το στοίχημα δεν το μετάνιωσα. Ενιωσα πολύ δυσάρεστα που χάθηκε, γιατί πραγματικά δεν το περίμενα. Αλλωστε είμαι προβλεπτικός παίκτης. Για αυτό και με πείραξε, γιατί έπεσα έξω ενώ το πίστευα πολύ. Αν μου έδιναν σήμερα τις ίδιες αποδόσεις, θα ξανάπαιζα Παρί. Ελπίζοντας πως ο Μπαμπές θα έπαιζε καλύτερα και ελπίζοντας πως παρόμοια γκολ δεν θα ξανάβαζε η Σίτι. Επιμένω δηλαδή πως οι αποδόσεις ήταν υπερβολικές. Σωστό ή λάθος ? Ποιά η γνώμη σου ?

    Ναι, η Σίτι είναι ομάδα Γκουαρδιόλα και αξίζει να φτάσει στο τελικό και μάλλον αξίζει και να το πάρει. Υπό αυτήν την έννοια δεν θα έπρεπε να την κοντράρουμε. Αλλά εμείς μάθαμε τόσα χρόνια να κοντράρουμε τα θηρία και είναι λίγο δύσκολο να αλλάξουμε μέθοδο. Τόσα χρόνια κοντράρουμε ομάδες Πεπ, τρώμε τα μούτρα μας συχνότατα, αλλά όταν νικάμε κερδίζουμε καλά. Για αυτό και συνεχίζουμε τις αποστολές αυτοκτονίας. Γιατί αποδίδουν. Τώρα θα μου πεις, στο Τσουλού γιατί να μπλέξουμε, έχουμε την Πρέμιερ. Ε μπλέξαμε γιατί η αγορά μας προκάλεσε.

    Τώρα για το Νάβας, τί να σου πω ? Εχω την εντύπωση πως συνολικά είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Μου άρεσε με τη Ρεάλ και απόρησα όταν τον έδιωξαν. Για Βέρνερ, Νειμάρες και λοιπούς, δεν έχω κάτι να πω. Ολοι έχουν τις κακές τους μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1-2 η Γρανάδα - μάλιστα. Και εγώ πιστεύω πως οι αποδόσεις αδικούσαν την Παρί. Το φαβορί σωστά ήταν η Σίτι, αλλά όχι τόσο.

      Να γυρνάει ρε φίλε στο 80΄ο Νειμάρ και να παίρνει την μπάλα πίσω από το κέντρο και να προσπαθεί να κάνει ντρίμπλες χωρίς, ουσία αυτό για μένα είναι εικόνα τσίρκου. Στα τοπικά πια δεν τα βλέπεις αυτά.

      Καλύτερο ζευγάρι τελικά θα ήταν Σίτι - Μπάγερν.

      Διαγραφή
    2. Σε ρωτώ. Είχε η Σίτι ευκαιρίες για γκολ ? Κλασσικές ευκαιρίες ?

      Διαγραφή
    3. Ρε Βούδα αυτό σου λέω, αν κάθονται επτά μαλάκες μέσα στην περιοχή δεν είναι εύκολο να κάνεις ευκαιρία. Γι αυτό και κάθονται.

      Μια είχε με τον Φόντεν μετά από λάθος της άμυνας της Παρί. Ένα γυριστό του Ντε Μπρόινε και κάτι ψιλοευκαιρίες.

      Κακώς θα μου πεις - έπρεπε να φτιάξει. Αμ η άλλη ένα γήπεδο μπροστά της, με ένα άλογο και δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο.

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή ρε παιδί μου κάτσε πιο πίσω, αλλά δείξε μου και ένα πλάνο. Πίεσε και κλέψε και βγες στην αντεπίθεση με τρεις πάσες κανε κάτι.

      Διαγραφή
    5. Στο δεύτερο κάθισαν πίσω, κουράστηκαν, δεν μπορούσαν, τους παίζανε κορόιδο ? Δεν είδα δεν ξέρω, γαμώ τα κωλοστρίμ και τα δορυφορικά τους. Ξέρεις, άμα ο άλλος σου παίρνει τη μπάλα και δεν σου τη δίνει, τί θα κάνεις, θα καθίσεις πίσω βλαστημώντας. Στο πρώτο ημίχρονο, η Παρί προσπάθησε να παίξει όσο μπόρεσα να δω. Ούτε αυτή έκανε ευκαιρίες και το γκολ από στημένο ήταν. Η διαφορά κλάσης ήταν το πάσσινγκ γκέιμ της Σίτι. Αλλά τα γκολ δεν μπήκαν από τίκι τάκα. Τέλος πάντων, θα το έριχνα ξανα το στοίχημα από ξεροκεφαλιά.

      Διαγραφή
    6. Μα αυτό ρε φίλε με δαιμονίζει. Ξέρουν το όπλο της Σίτι και τι κάνεις ρε Ποκετίνο; Κάθεσαι και κοιτάς; Χαίρω πολύ...

      Το πρώτο που κάνεις όταν πάρεις την μπάλα δεν τους την δίνεις. Αυτό όμως θέλει δουλειά και να εμπνεύσεις τους παίκτες σου ότι είναι χρήσιμο. Σ΄ αυτό ο Πεπ παίρνει άριστα...

      Να βγει ψηλά και να πρεσάρει - με τον Νειμαρ; δεν κάνεις πρέσινγκ με απείθαρχους παίκτες.

      Ωραίο ματς στο Μάντσεστερ...

      Διαγραφή
  2. Κοιτάς ενδεκάδες και αναρωτιέσαι. Στην Παρί τέσσερις παίκτες όλοι κι όλοι. Νειμάρ, Εμπαπέ, Ντι Μαρία, Βεράτι. Στη Σίτι ο Βέλγος στην κορυφή και μετά Σίλβα και Μάρεζ. Οι υπόλοιποι παιδιά Γκουαρδίολα. Να παίζει χωρίς καθαρό επιθετικό και να βγαίνει ζωντανός. Δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτσε ρε, τί γίνεται εδώ τώρα ? Νικά η Γρανάδα στο Καμπ Νου ? Δε έχω κουράγιο ούτε για να γελάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με σέντρες για τον Πικέ - άλλοι τούτοι χα χα χα

      Διαγραφή
    2. Λες να το πάρει η Σεβίλλη ? Αμα έρθει ισοπαλία το Μπάρτσα-Ατλέτικο και η Σεβίλλη νικήσει τη Ρεάλ... για φαντάσου.

      Διαγραφή
    3. Δεν βγαίνουν τα κουκιά, λάθος έκανα. Ο Σιμεόνε είναι τρεις μπροστά.

      Διαγραφή
    4. 09.05. 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη. Έχετε και τούτο...

      Διαγραφή
    5. Ρε κανείς τους δεν θέλει το πρωτάθλημα. Πάρτο εσύ, δεν το θέλω, ρε πάρτο σου λέω, μάζεψε τα κουλά σου μην στα κόψω. Τί είναι ετούτοι ρε ???

      Διαγραφή
  4. Δίνω τη σκυτάλη στους συντρόφους. Οποιος μπει να σχολιάσει πρώτος, κερδίζει αρνί με ένα τσουβάλι κάρβουνα και μια μποτίλια Νάουσα. Εγώ καληνυχτίζω, είμαι κομμάτια. Τα λέμε αφεντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ΄σαι καλά, θα μου κάνει παρέα η μπίρα μου, ξεκουράσου είσαι και σε άδεια...

      Διαγραφή
    2. Ρε, τι τυχεράκιας ο Σόλσκιερ - χάνει 1-2 και η Ρόμα τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

      Διαγραφή
  5. ιιιιιι....

    ιιιιιιιι.....

    ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....

    Ανατροπελα η Γραναδα στη Μπαρτσα ....

    τι να σας λεω τωρα ....
    τι να πω και ποιος θα με πιστεψει ....



    δινω στο viber Μαριτιμο - Μπραγκα 1 @ 8,50 στο 0072 ....


    ε ...βγηκε με 1076 !!!!!


    αχ βρε svl ....


    αχχχχχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα μάθατε ?
    Ορθογάμης τέλος στο μεγαλο καφενε ...
    Τον κλειδωσε ο Ντούβλης ...

    :)))


    θα παθω καταθληψη ....τωρα με ποιον θα γελάμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα, βλέπω Σαουθάμπτον-Λέστερ. Καλύτερα να μην έβλεπα. Κάνει τάκλιν ο Βεστεργκαρντ, προλαβαίνει καθαρά τη μπάλα πριν τον Βάρντι, αλλά έχει τεντωθεί πολύ και τον χτυπάει στον αστράγαλο. Κόκκινη λέει ο παπάρας. Ανοίγω BBC να δω τί λένε οι Αγγλοι και σχολιάζει το ματς μια παπάρω-καριόλα παίκτρια της Αρσεναλ που λέει, και βέβαια κόκκινη κάρτα, εγώ κανονίζω πλέον το άθλημα. Κι αυτή είναι η επίσημη θέση, ποιός να τολμήσει να της πει ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ !!!

    Λίγο μετά γράφει ένας Ματ από το Σαλίσμπερυ και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ridiculous decision. Clearly played the ball and caught him on the ankle. Only someone who doesn't understand football would call that a red. You literally can't tackle anymore. They've ruined football. Matt, Salisbury.

    Καπάκι σχολιάζει ένας Τζον. I have no dog in this fight but that is an appalling decision. Vestergaard wins the ball and knocks it away from Vardy. He catches him on the follow through but it's not reckless and the fact that he wins the ball means it's not late. Vardy never touches the ball and it's cleanly knocked away from him so how is it a goal scoring opportunity? Just dreadful and the game pretty much ruined now.
    Jon

    Αλλά είπαμε, αποφασίζουν τα ευαίσθητα πλάσματα πλέον.

    Λίγο μετά, ο Φοφανά της Λέστερ, μουσουλμάνος Αλλάχ Ακμπαρ και λοιπές ανοησίες, βγαίνει περήφανος από το γήπεδο, πίνει το χυμό του, τρώει τη μπανάνα του, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Καταλάβατε ? Νιώθεις κουρασμένος ? Παίρνεις μια μπανάνα, ένα μήλο, τρως καρδαμώνεις και μπαίνεις να ξαναπαίξεις άνετος κι ωραίος. Ρε δεν γαμιέστε πασχαλιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Βάρντι ούρλιαζε, κυλιόταν, λες πάει το παιδί, σε αναπηρικό για την υπόλοιπη ζωή του. Αμ δε, τσουπ, σηκώθηκε, έκανε λίγο πως κούτσαινε, και τώρα τρέχει σαν κότα που κατάλαβε πως θέλεις να τη σφάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωπω, αηδία κατάντησε, μυρίστηκαν οι Λεστεραίοι πως ο ρέφερι είναι τενεκές ξεγάνωτος και σε κάθε φάουλ σφαδάζουν και κερδίζουν κίτρινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεία δίκη, πέναλτι υπέρ της Σαουθάμπτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου ρε Βούδα, οι χαρτογιακάδες θα τελειώσουν και το ποδόσφαιρο. Δεν έχουν ανάγκη την μπανάνα ρε, απλά εμείς πρέπει να το δούμε.

    Ας γιορτάσουμε και εμείς το Πάσχα - οι αντίχριστοι - για να τους μπούμε στο μάτι...

    Αύριο αν βρω χρόνο και όρεξη θα ανεβάσω ένα άρθρο περί ανέμων και υδάτων, με ολίγον Αγγλιδούλες και ποδόσφαιρο.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι, ας γιορτάσουμε και εμείς το Πάσχα παραδοσιακά, συμφωνώ. Θα μπορούσα να γράψω πολλά για αυτό το θέμα, αλλά δεν είμαστε καφενείο Ιστορίας, οπότε κάθομαι και διαβάζω αγγλικό τύπο. Αρθρα για τον Γκουαρδιόλα που γράφει ιστορία φέτος, κάνοντας απίθανα πράγματα ξανά.

    https://www.theguardian.com/football/2021/apr/30/guardiola-transformed-manchester-city-champions-elect

    https://www.theguardian.com/football/blog/2021/may/01/pep-guardiola-football-philipp-lahm-bayern-munich-manchester-city

    Ενα δύσκολο άρθρο για προπονητές. Πτυχιακή εργασία.

    https://spielverlagerung.com/2021/03/22/how-guardiola-3-2-2-3-ultimately-solved-the-defending-meta/

    Ο Κλοπ παραδέχεται το πρόβλημα στο σκοράρισμα.

    https://www.skysports.com/football/news/11669/12287398/klopp-analyses-finishing-problem

    Ο Κλοπ ανησυχεί για το μέλλον.

    https://www.theguardian.com/football/2021/apr/30/liverpools-premier-league-task-will-get-harder-admits-jurgen-klopp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8 αλλαγές ο Πεπ με την Πάλας. Για να δούμε αν θα νικήσει. Αγουέρο, Στέρλιγκ, Ζεζούς και Τόρες μπροστά, να δούμε ποιός θα κάνει παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διπλό στο 1,30 για τα δεύτερα της Σίτι είναι προκλητικό.
      Θα μου πείτε ποιά δεύτερα ? Και θα έχετε ένα δίκιο.
      Πάντως η καλή του ενδεκάδα δεν παίζει και το 1,30 είναι πολύ μικρό.

      Διαγραφή
    2. Να το πω κι αλλιώς. Το 1Χ στο 3 και κάτι είναι πολύ μεγάλο και παίζεται με κλειστά τα μάτια.

      Διαγραφή
  14. Οι τελευταίοι καμπανοποιοί.

    https://www.kathimerini.gr/k/k-magazine/561345292/oi-teleytaioi-kampanopoioi/

    Θυμήθηκα και μια τρομερή ταινία που τελειώνει με την αγωνία του καμπανοποιού.

    https://www.youtube.com/watch?v=OsEnNDr6YfA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οφσάιντ το γκολ της Ατλετικο, ακυρώθηκε σωστά.
    Προηγείται η Γουίκομπ, αν και πεσμένη.
    Προηγείται η Λινκολν στο ντέρμπι με τη Πιτέρμπορο.
    Η Μπράιτον 1-0 τη Λιντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2-0 η Μπράιτον, επιβεβαίωσε την προιστορία του αήττητου και σώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα λέμε αύριο ξανά με Μάντσεστερ-Λίβερπουλ.

    Καλή Ανάσταση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλη Ανασταση στον καφενε , στο αφεντικο , στον τρομερο υπαλληλο και σ ολους τους σιωπηλους επισκεπτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή Ανάσταση παιδιά. Έχει κόπο το παραδοσιακό, αλλά αξίζει τον κόπο...

    Υγεία και Ελευθερία και καλά κέρδη.

    Αύριο ελπίζω να ανοίξουμε για το ντέρμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Εισβολή οπαδών της Γιουνάιτεντ για να φύγουν οι νεόπλουτοι της διοίκησης και πάει το παιχνίδι δυο ώρες μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χριστός Ανέστη.

    Αναστάτωση στο Μάντσεστερ. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μπήκαν στο γήπεδο και τώρα βρίσκονται απέξω διαμαρτυρόμενοι για τη μασονία. Αστυνομία με άλογα προσπαθεί να τους απομακρύνει μπας και γίνει το ματς. Οι ομάδες είναι ακόμα στα ξενοδοχεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραία περάσαμε, κόψαμε λίγο και το διαδίκτυο και ησύχασε το κεφάλι μας. Ήρθαν και οι ζέστες, θα χαζέψουμε λίγο και τον Μάιο και καλό καλοκαίρι.

    Πάντως, εάν δεν κερδίσει σήμερα η Λίβερπουλ τέλος και η τετράδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπερα , Χρονια Πολλα !

    Ειδα Ντε Χααγκ με Φεγε ....15 αγωνιστικες χωρις νικη και πληρωσε 17,00 ο ασος ...

    Τωρα παιζει PSV με Χεε παλι τα ιδια ..


    Ζητω τα ξεκουδουνα !!!!

    Ζήτωωωω ...φωναζει ενας στο βαθος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 1157 η PSV ....επανερχετε η λογική ...

    2158 ....ολα καλα , ολα ονθηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ουντινέζε - Γιουβέντους - 1-0 ωραία ξεκινήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι ...μια χαρα χάλια ....

    2286 η Χεε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή