13 Σεπ 2022

"εμβόλιμη με αστέρια"

 

Τι σου είναι ο άνθρωπος; Κάτι τέτοια με έπιασαν από τότε που πέθανε η Βασίλισσα. - "σκιάς όναρ άνθρωπος"

"Δεν προλαβαίνουμε σήμερα για παπαριές, μπες στο ψητό" - η φωνή της λογικής, μου κόβει τα φτερά για ακόμα μια φορά.

Εμβόλιμη υπάρχει στην Αγγλία σήμερα - άστη να υπάρχει, εμείς θα αναδείξουμε την ματαιότητα του ανθρώπου...

Και πως να παίξουν και τούτοι με τέτοιο πλήγμα - δεν είναι και λίγο να χάσεις μια γριά 95 χρονών. 

Σαν το ανέκδοτο που συναντιούνται δυο φίλοι και ο ένας φορούσε πένθος. - "τι έγινε ρε, τον ερωτάει ο άλλος" - "άσε, χάσαμε την γιαγιά του λέει ο πρώτος - "από τι πήγε;" ερωτάει - "να του λέει σηκώθηκε και γλίστρησε και έπεσε πάνω στο σκρίνιο." - "Α έτσι πέθανε. Κρίμα, κάνει ο πρώτος" - "όχι ρε του λέει την σηκώσαμε και μας φεύγει και πέφτει πάνω στην τραπεζαρία" - "τι λες ρε και πέθανε" - "όχι ρε την συνεφέραμε και μας ξαναφεύγει και πέφτει πάνω στην τζαμαρία"  - "δεν μπορεί του λέει, έτσι θα πέθανε - "όχι ρε την σκοτώσαμε γιατί θα μας γκρέμιζε το σπίτι."

Νωρίς είναι ακόμα είπαμε να τελειώσει ο μήνας - μάθετε να έχετε υπομονή. Βάλτε στόχους - βάλτε τα με τους εαυτούς σας. Μάθετε να χάνετε για να καταλάβετε την αξία της νίκης.

Παιχνίδια να βγάλουμε κάνα δυο έτσι για το καλό. Να βάλουμε και μια εργασία για το σπίτι. -Γιατί ο γκισές δίνει μεγάλα αουτσάιντερ στην Αγ1  σε σχέση με την Αγ2; Όχι μόνο την σημερινή αγωνιστική, αλλά γενικά.

Δεν το είχες παρατηρήσει - μέσα στην λάντζα με τον Βούδα. Άμα δεν παρατηρείς τι στο διάολο κάνεις; 

Γκρίμσμπι (1.80) - Τζίλιγχαμ (4,75)- γεια σου ρε γκισέ με τα ωραία σου! Είπαμε ξεκίνησε στρωτά η Γκρίμσμπι, αλλά μην την ανεβάσουμε και δυο κατηγορίες από τώρα.  Ξεκίνησε χάλια η Τζίλιγχαμ, αλλά το έχεις σίγουρο πως θα πέσει; 

Πρόσεξε τώρα εδώ για να μην τα ξανάλεμε - από 5,00 το διπλό έγινε 4,75. Εδώ γκισέ μας τα χαλάς του λες. - "Έλα ρε κακομοίρη, λέει ο περίεργος τι 20 - τι 21." -  Πίσω υπάρχει ένα παιδί που κάνει τις βρώμικες δουλείες του καφενέ. Πήγαινε να τον βρεις να σου δώσει ένα λουκούμι και σύρε στο καλό. 

Το ξημέρωμα και η χαραυγή είναι μαγεία, αλλά την βιταμίνη d της παίρνεις όταν ο ήλιος είναι στο υψηλότερο σημείο.

Ίπσουιτς (1,28) - Μπρίστολ Ρόβερς (11,00) - πως την πετσόκοψες έτσι της Μπρίστολ Ρόβερς ρε γκισέ; Πως την γάμησες έτσι; Είπαμε να κρατάς τα προσχήματα. Δεν θέλει ανάλυση εδώ. 

Όταν η πλειοψηφία τρέχει να παίξει Ίπσουιτς, κάτι λίγοι λοξοί βλέπουν κάτι λάθος. Τα  φαγιά μας είναι αυτά...

Πιτέρμπορο (1,61)- Φλίτγουντ (4,75) - τον μάζεψε τον κώλο του ο γκισές. Μα να δίνει τέτοιο φαβορί μια ομάδα με δυο κολλητές ήττες; Εκτός έδρας και δύσκολοι αγώνες θα μου πεις. Στη έδρα της τρία στα τρία. Η άλλη όμως είναι χτικιό δεν χάνει εύκολα.

Το διπλό από 5,50 έπεσε κάτω από 5,00 - δεν μιλάς και κάθομαι και το αναλύω -  να περάσει το επόμενο.

Μόρκαμ (6.50) - Σέφιλντ Γουεν. (1,50) - καλά ρε μαλάκα γκισέ, αλήθεια σου αγοράζουν σε τέτοιες τιμές; Εγώ και πιασμένο να ήταν και να το ξέρα, θα ντρεπόμουν να παίξω διπλό σε τέτοιες αποδόσεις. 

"Ανέβηκε το διπλό, λέει αυτός που βγαίνει από πίσω με το λουκούμι, να το παίξουμε τώρα;" - ρε φεύγεις μην σου βάλω το λουκούμι στον κώλο...

Θα ακολουθήσει αφιέρωμα του Βούδα στ΄ αστέρια και στο ντέρμπι Μπάγερν - Μπαρτσελόνα. Λίβερπουλ - Άγιαξ - τι βλέπεις αητέ...

Υ.γ. έβαλα και φωτογραφία από χλιδή να μαζέψουμε κόσμο - τι να κάνω ο άνθρωπος; 










33 σχόλια:

  1. 1.28 με 11,00 στην πρώτη Αγγλίας, χάλασε ο κόσμος. Η εφημερίδα λέει πως η διαφορά ποιότητας είναι χαοτική, η φετινή Ιπσουιτς δεν αστειεύεται, η Ρόβερς υστερεί σε όλους τους τομείς. Εγώ περισσεύω, τί να πω, δεν έχω γνώμη για τις ομάδες.

    Τη Τζίλιγχαμ την προτείνει ο Μπατίραξ. Σκληρόπετση ομάς και η άλλη φέτος ανέβηκε, πουλάει τρέλα από την χαρά της. Στα ενδότερα της εφημερίδας διαβάζω πως η Τζίλι έκανε ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ και ακόμα ψάχνεται. Κι αν δεις πιο προσεκτικά, σε επτά ματς έχει βάλει ένα γκολ. Μάλιστα.

    Για τη Φλίτγουντ, αρμόδιος είναι ο Ερίκ Καστέλ.

    Για τη Μόρκαμ, δεν ξέρω, να πούμε κι ένα δεν ξέρω, δεν είμαστε ξερόλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνω μια ερώτηση, γιατί δίπλα στα λόγια μου, βγαίνει αυτός ο μαυραγορίτης με το μαύρο γυαλί, καπαρντίνα και καπέλο ? Ετσι με φαντάζεστε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλετε ανάλυση τσουλού. Λίβερπουλ-Αγιαξ, το 1,60 είναι για πέταμα. Η ομάδα είναι άρρωστη. Τρώει γκολ για πλάκα. Μπάγερν-Μπάρτσα, Χ2 προτείνουν οι γραφιάδες. Δεν ξέρω. Στα τέτοια μου βασικά, τους Βαυαρούς τους σιχαίνομαι, τους Καταλανούς δεν τους κάνω κέφι. Μίλαν-Ζάγκρεμπ, 1,29 ο άσσος, λογικά επανέρχονται στην ενδεκάδα Φαν μπάστεν και Γκούλιτ, πίσω Αντσελότι και Σία. Τσέλσι-Σάλτσμπουργκ 1,30 ο άσσος, ήρθε ο Πότερ και τα προβλήματα λύθηκαν. Καλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μαλάκα μοιάζεις με μεγάλο παίκτη με την καπαρντίνα και τα γυαλιά. Ας τ΄ αφήσουμε έτσι να παίρνεις πόντους ο καφενές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα
    Νους Κάουντι - Ολντερσοτ είναι 0045 και 2 @ 11,00....όξω τα τουφεκια ...το svl εν δράση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλείσε τα φώτα Βούδα, μην φάμε κάνα πρόστιμο. Αύριο κάνουμε ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έστειλε μήνυμα με περιστέρι ο Βούδας ....κάτι έχει αλλάξει λέει εδώ στο blog και δε μπορεί να συνδεθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλιστα - τι είχες Βούδα, τι είχα πάντα. Τώρα μπορείς να γράψεις...

    Κάθομαι να γράψω κάτι και να ο Βούδας, έξω από τον καφενέ χωρίς κλειδιά - πως να γίνει έτσι δουλειά;

    Λίβερπουλ σώθηκε χτες στο 90΄. Άλλα δεν πάει έτσι πουθενά. Η Μπάρτσα έπαιξε καλά, άλλα έχασε.

    Η Εθνική στο μπάσκετ - ρε τι ταγάρια ήταν αυτά; Και περίμενε ο κοσμάκης μετάλλια και μεγαλεία και τώρα τα κεφάλια μέσα.

    Γράψε ρε να δούμε έφτιαξε.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα δικά μας, η Σέφιλντ και η Ίπσουιτς νίκησαν σχετικά εύκολα. Η Τζίλιγχαμ πήρε το Χ και η Φλίτγουντ πήρε διπλό.

    Μεγάλη νίκη έκανε και η Λίνκολν μέσα με Ντέρμπι.

    Ο γνωστός Κάριους πήγε Νιούκαστλ. Ψώνισαν εκεί από σβέρκο.

    Σαββατοκύριακο θα έχουμε απευθείας ενημέρωση από το νησί μια και ο ερωτύλος του καφενέ, θα πάει να με πρόφαση την κηδεία να διπλαρώσει την Γκαμήλα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα πάω πουθενά τελικά. Μας έχει μυριστεί ο Κάρολος και έχει ετοιμάσει υποδοχή. Κάριους είπες στη Νιούκαστλ, τα συλλυπητήρια μου. Τα ματς θα γίνουν, είσαι σίγουρος ?

      Διαγραφή
  10. Τώρα μπορώ να γράψω, μάλιστα. Τί να γράψω ? Οτι μου κάνετε καψώνια ? Οτι μοιάζω με μεγάλο παίκτη, επειδή φοράω καπαρντίνα ? Αμα αρέσει στο κοινό, άσε με μαυραγορίτη. Παίρνει πόντους και ο καφενές, μας είπαν, μεταμορφώνεται σε καφετέρια με ωραίες σερβιτόρες και γιγαντοοθόνες. Χθες δεν είδα τίποτα, τί να δω, μπάσκετ, κάτσε καλά. Αμα έχει Ιωαννίδη στον πάγκο μπορεί και να καθίσω. Αλλιώς με τίποτα. Στα τέτοια μου. Τσουλού όμως είδες. Πού να δω μωρέ ? Τα πειρατικά δεν έπαιζαν, τα Ωραία Τζουμέρκα διέκοψαν το συνδρομητικό με το κορωνοιό, λιγόστεψαν και τα παπούδια, πήγαινα κι έβλεπα καμιά φορά πίνοντας κάιζερ. Τώρα τιμωρία σπίτι, χαζεύω τα σκορ στην 365. Για δε μ αφήνετε ήσυχο, άστε με ήσυχο όλοι... Λίβερπουλ Μίλαν Μπάγερν νίκησαν όλες, ξέρουν οι μπουκ τί κάνουν. Ξέρουμε κι εμείς που δεν παίξαμε τίποτα. Για σήμερα τριάδα Σίτι Παρί Τσέλσι για διπλασιασμό. Αμα παίζει κι ο Μπενζεμάς, βάλε και τη Ρεάλ μέσα. Νόριτς και Γουέστ Μπρομ χωράνε κι αυτές, με λίγη καλή διάθεση, μην στραβώνεις ρε παλιογκαντέμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε και κάνα αυριανό να ανέβεις ρε.

      Διαγραφή
    2. Ορίστε τί κατάφερες. Ανώνυμες ειρωνίες. Εγώ να δίνω όμορφα σημεία και να με κοροιδεύει το πανελλήνιο. Για αυτό θα το γυρίσω στα τραγούδια.

      Διαγραφή
    3. Πριν 11 χρόνια έριξα ένα κορδόνι 100 απόδοση στον Οπαπ, 15 ματς φαβορί, τα 14 είχαν βγει και περίμενα Δευτέρα το τελευταίο. Ηρθε 1-1 και έκανα μέρες να συνέλθω. Λίβερπουλ-Εβερτον το ματς. Μάλιστα κύριε. Λίβερπουλ-Εβερτον.

      Διαγραφή
  11. Αυτά είναι στοιχήματα - πρέπει να τα επαναφέρουμε να χεστούμε στο χρήμα και ο λαός να συρρέει στον καφενέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα μιλάς σωστά. Να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους θαμώνες. Ο καφενές που ξέρανε τέλειωσε.

      Διαγραφή
    2. Άσε θα το φτιάξω στο άρθρο της Παρασκευής - τίτλος, "ο καφενές αλλάζει." - Καραούλια και νταούλια και μαλακίες - ο δεκάματσος του ερημίτη...

      Διαγραφή
  12. Καλά πάει το παρολί μου, όλα τα φαβορί κερδίζουν.
    Για το ημίχρονο σας έχω μουσική.

    https://www.youtube.com/watch?v=auxoh_SvSBE
    https://www.youtube.com/watch?v=tqW4xIr7nj0
    https://www.youtube.com/watch?v=2euosYxy8rQ

    Βρείτε το κοινό στοιχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην ξεχάσεις να κλείσεις το μαγαζί. Και σιγά την μουσική - δεν ξέρω αυτή εάν έχει πρόστιμο...

    Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άντε με πιάσαν τα διαόλια μου πάλι με την βασίλισσα. Βασικά δεν μου φταίει αυτή. Τα χάπατα που σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων για να προσκυνήσουν μου φταίνε.
    Τι να προσκυνήσεις βρε άγγλε ξενέρωτε; Τι σου πρόσφερε η κυριούλα; Κρατικά λεφτά σπαταλούσαν για χάρη της και πας και προσκυνάς;

    Είναι κι ο Βούδας που αργεί να μου φέρει τον καφέ με τα φρου φρου κι αρώματα και μου φταίνε όλα. Μετά θα λέτε δεν πατάει ο μουγγός στον καφενέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι οι ανώνυμοι εδώ μέσα...

    Τον άφησαν τον καφενέ - να σερβιριστούμε μόνοι μας.

    Λες να είμαστε σε κάνα καφενέ στην Ικαρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφεντικό, συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Βλέπω πελάτες μέσα στο μαγαζί, πώς μπήκαν μου λες, αφού δεν ανοίξαμε σήμερα. Φάτσες περίεργες, καπελαδούρες και καπαρντίνες, ή της Ασφάλειας είναι ή της ΝΤΠ. Ωπα, ο άλλος τώρα πήγε πίσω από τον πάγκο και σερβιρίστηκε μόνος του. Και ξετρύπωσε ο πούστης το καλό το τσίπουρο, το κρυμμένο. Πάρε το δίκανο και έλα τρέχοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκάσε ρε να πιούμε τα καλά, τώρα που λείπει. Που τα κρύβατε ρε καριόληδες αυτά και μας βάζατε τις μπόμπες;





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι θόρυβος είναι αυτός ρε Βούδα; Δεν ξέρεις πως τις Πέμπτες είμαι πίσω και μελετάω για να βγάλουμε το αυριανό.

    Κόσμος ρε να μπαίνει και ας είναι και ύποπτος. Εξυπηρέτησε τον κόσμο να έχουμε κάβα για τον χειμώνα που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά ρε, με καμπαρντίνες ήρθαν καλοκαιριάτικα, με γυαλιά ηλίου βραδιάτικα - έχουμε φευγάτους πελάτες. Ίσως είναι και πράκτορες έχεις δίκιο.

    Βάλε τον Ευαγγελάτο στην τβ για ξεκάρφωμα και φόρα και καμιά μάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερες.
    Έχουμε sv ...
    Ξανά Άλκμααρ Β'...
    Γαϊδούρι που σε γκρέμισε ξανακαβάλα το λένε στο χωριό μου...

    Βίλεμ - Άλκμααρ β' χειροκίνητο dnb στο 6,40 !

    Βάλαμε δύο ομάδες sv να κοντραριστούν ...η κάθε μία μπορεί να κάνει τα απίστευτα βέβαια αλλά εμείς λέμε ότι το μομεντουμ το έχει η φιλοξενούμενη ....άνετα τρώμε 2 ...άνετα βάζουμε 2....

    Για να δούμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή