16 Σεπ 2022

"ο καφενές αλλάζει"




 Μετά από κάποιες παλαβομάρες του Βούδα και ακούγοντας τον Πέτσα, που δεν έχει πέτσα, να λέει - "οποίος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει"  μου μπήκαν σκέψεις για αλλαγές στον καφενέ.

Ήρθε και ο Βούδας,  να θυμηθεί πως σε κάποια άλλη ζωή ήταν παρολάκιας και έπαιξε 15 ματς, έπιασε τα 14 και τον πούλησε το τελευταίο. Από τότε το έριξε στην αναζήτηση της Νιρβάνας.

Είμαστε όμως εμείς για παρολί, φαβορί; Θα μας πάρουν με τις πέτρες οι θαμώνες. Και φέτος έχουμε μια μικρή, αλλά πιστή πελατεία. 

Να το βάλουμε σε δημόσια διαβούλευση; Θα μας βρίσει ο επίτιμος με την Μιχάλη. Τον μουγκό δεν τον φοβάμαι, δείχνει προσαρμοστικός αυτός. 

Μάλλον θα το αναθέσω στον Βούδα το εγχείρημα. Θα βγάζουμε εμείς τις Αγγλιδούλες και αργά το βράδυ ή Σάββατο πρωί θα γραφεί για την δεκάδα των παρολί. Θα θυμηθούμε το χρυσό ποδόσφαιρο...

Κάθε φορά που θα στραβώνει ένα παρολί θα έχει μείωση μισθού. Όταν κερδίζει θα τον κερνάω λουκούμι.

Μπορεί να του πληρώσω και μια αναδρομή να θυμηθεί τα παλιά, τα παρολιά.

Παρακαλώ γράψτε από κάτω στα σχόλια, εάν συμφωνείτε να αναλάβει ο Βούδας την καυτή πατάτα. 

Πάμε τώρα να δούμε λίγο τις αυριανές Αγγλιδούλες που δεν είναι για πολλά πολλά. 

Άκρινγκτον (1,90) - Τσέλτεναμ (4.00) - φαβορί τούτη ρε γκισέ που δεν κερδίζει με τίποτα; Χωρίς νίκη εντός, χωρίς νίκη στα τελευταία έξι - τι σκατά πουλάς; Βέβαια είναι και χτικιό - δεν χάνει εύκολα. Έχει τρεις ήττες κολλητές. Λέμε για φαβορί σαν τα παρολί του Βούδα...

Η άλλη είναι λίγο πιο συμπαθητική στα τελευταία. Με Χ στο Πορτ Βειλ και στο Φλίτγουντ και διπλό στο Έξετερ γιατί να χάσει εύκολα,  όπως οραματίζεσαι; 

Στα τελευταία πέντε στο Άκρινγκτον δεν έχει βγει διπλό, αλλά αν πας λίγο πιο πίσω τα πήρε μαζεμένα. 

Κόλεμαν εναντίον Έλιοτ - ο έμπειρος στον πάγκο της Άκρινγκτον εναντίον του άπειρου στον πάγκο της Τσέλτεναμ - εκεί υστερούμε, αλλά και πάλι η ψαλίδα είναι με το μέρος μας.

Στόκπορτ (1,57) - Χαρογκέιτ (6,50) - είπαμε την βαφτίσαμε φαβορί την Στόκπορτ για άνοδο. Μπορεί και να ανέβει. Τώρα όμως είναι για τα μπάζα. Έχει τους ίδιους βαθμούς με Χαρογκειτ. 

Εκτός φαίνεται πως έχει το πρόβλημα, αφού σε τέσσερις εξόδους άρπαξε τέσσερις φάπες. Μέσα τα πάει καλύτερα έχει 2-1-1. 

Η Χαρογκέιτ δεν είναι του πεταματού. Προέρχεται βέβαια από τέσσερις σερί ήττες, αλλά το 6,50 στο διπλό κολακεύει την τωρινή Στόκπορτ.

Η προϊστορία δεν δείχνει κανέναν περίπατο για την αρμάδα του "Έντσλι Παρκ".  

Πρέμιερ έχουμε την μεγάλη αναβολή στο Τσέλσι - Λίβερπουλ. Βολεύει και τις δυο ομάδες να μην παίξουν τώρα το ντέρμπι.  

Αλλά αυτά είναι τα φαγιά του Βούδα. Μαζί με τα παρολιά θα αναλάβει και την μεγάλη κατηγορία. 

Και θα σε έχω κερατά μέσα στην ζέστη ετούτο τον χειμώνα, την ώρα που ο κοσμάκης θα τουρτουρίζει από το κρύο. Λέμε για σωρούς τα ξύλα. 

Δραστηριοποιήσου, με πιέζουν τιπστέρς επαγγελματίες να γράψουν εδώ, αλλά εγώ επιμένω σε σένα - χωρίς να ξέρω το γιατί. 

Υ.γ. τα παιδιά έδωσαν πάλι την Άλκμααρ Β - κάτι θα ξέρουν. 











81 σχόλια:

  1. Big Won στο svl !!!

    Σ'. Πόλτεν στο 11,00 παρακαλώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτό κουνήθηκε ο καφενές - μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Άλκμααρ βου μας πρόδωσε η ρουφιάνα κι εκεί που λέγαμε ότι θα έρθει Χου να πάρουμε το ποντάρισμα πίσω το ρουφήξει στο 81' και χάσαμε κιόλας ...ας είναι !

    Η Σ. Πόλτεν στο ζωντανό μας πλήρωσε 11 κιλά στοίχημα που πρε πλήρωνε 4,50......μας γέμισε τις τσέπες αλλά προπάντων μας γέμισε υπερηφάνια.... Ήταν από παλιά ομάδα sv και σήμερα τίμησε τον τίτλο της και την ευχαριστούμε...

    Στα υπόλοιπα του καφενέ εγώ ψηφίζω Βούδα ...είναι ο καλύτερος...κοίτα να τα βρεις καφετζή με το Βούδα αλλιώς θα φύγω κι εγώ .....καφενες χωρίς Βούδα είναι γιορτή χωρίς κρασί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα, και εγώ ψηφίζω Βούδα!

    Πότε Βούδας πότε Κούδας πότε Ιησούς κι Ιούδας.
    Καφενές χωρίς τον Βούδα, θα μας φάει η αρκούδα.

    Και εγώ έχω κάνει αμαρτίες παρολια.
    Το 2000 πού ήρθε το στοίχημα στην Ελλάδα, και έπρεπε να βάζουμε τουλάχιστον τέσσερα ματς εγώ σκέφτηκα τη λένε αυτοι? Μόνο 4? Να μην μπορούμε να κονομησουνε?
    Πήγα και έβαλα παρολι 9 φαβορί και έπιασα τα 8!
    Φυσικά το 9ο δεν το πιασα!
    Αυτό μας έλειπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, να συγχωράς τα παιδιά ρε αλμπάνη που σε κρατάω ακόμα. Ο μουγκός μάλλον σε κατάλαβε και σε διώχνει σιωπηρά.

    Περιμένουμε τον Βούδα. Να έρθει να στηρίξει τον καφενέ. Που είναι ρε;

    Να γράψει για αυτά που πληρώνεται. Να σερβίρει τους πελάτες. Άπλυτα τα βρήκα όλα.

    Μου θυμηζει τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζιμ Μόρισον όταν τα έκανε πουτάνα στα μπαρ που τραγουδούσε και τον έδιωχναν, πηγαίναν οι γκόμενες και ρωτούσαν - "πότε θα ξανατραγουδήσει ο καυλιάρης με τα στενά παντελόνια;" - Και τον ξαναμάζευαν, μέχρι να τον ξαναδιώξουν.

    Άλλα ήταν και ο Τζιμ Μόρισον - όχι ο Ζήκος του δικού μας καφενέ.

    Τσέλτεναμ στο 3,60 και Χαρογκέιτ στο 5,75 - όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.

    Ο επίτιμος 8 στα 9 - τι διάολο μόνο εγώ δεν έχω ένα τέτοιο στο παλμαρέ μου;





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ είχα κάνει ένα παρολί 4αδα Καρφωτή......4 ματς ημίχρονα/ τελικά

    1ημ/Χ Τελ πιασμένο
    1ημ/Χ Τελ πιασμένο
    1ημ/Χ Τελ πιασμένο
    Το 4ο ματς ήταν Ελσίνκι - Λάχτι ...το είχα παίξει Χ ημ / 1:Τελ....ο φόβος μου ήταν μη βάλει νωρίς γκολ η Ελσίνκι....με 21 € στον ΟΠΑΠ έδινε περίπου 225 .000 € .....εποχή teletext και Οπαπ ....για ιντερνετικό στοίχημα είχα απλά ακουστά ....μην το βάλεις νωρίς μαρή παρακαλούσα....πάει 0-0 ημίχρονο....ώπα λέω ....καλά πάμε ....κάνω έναν υπολογισμό....περίπου 225 .000 € έδινε ...άλλαξα κάμποσα χρώματα.....ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο ...εγώ κολλημένος μπροστά στο teletext....50....60...70....ευκαιρίες η Ελσίνκι ....κι άλλες ευκαιρίες ....κάποια στιγμή αναβοσβηνει το teletext ....1-0 η Ελσίνκι....γκοοοολλλ....χαρά εγώ ....παγώνει το teletext ....το σβηνει ξανά ...0-0 το σκορ ...ακυρωθεί γκολ προφανώς ...ποιος ξέρει ?....τελικό 0-0 ...στον κουβά δελτίο 225 χιλιάδες ευρώ για μισό γκολ ....πήγα το δελτίο στον προποτζη που ήταν και φίλος ...το δελτίο το έβαλε στη βιτρίνα για αρκετό καιρό μαζί με τα κερδισμένα βάζοντας την επιγραφή : Δείτε τι έχασε....μετά από καιρό το δελτίο πήγε στη θέση του ...στα σκουπίδια ....δε θυμάμαι πόσι καιρό έκανα να ξαναπαίξω ...

    Μοιάζει σαν μύθος αλλά είναι αλήθεια .....δυστυχως


    Το αποτέλεσμα ήταν μείον 21 € στην τσέπη ...

    Απ' ότι φαίνεται είμαι γερό σκαρί αφού δεν έπαθα τίποτα. :)))
    Συνεχίζουμε ...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία πράγματα έχουμε σήμερα. Έτσι να μπαίνει ο κόσμος και να καταλαβαίνει τι τρέλα βγάζει το κουμάρι.

      Αν έχει παίξει παρολί με χηνάρια ο μουγκός, θα πάρω τα βουνά.

      Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη ακόμα να φανεί. Να μας πει θα πάει άκλαυτη η Λέστερ - Η τραγική εμφάνιση της Τότεναμ στην Πορτογαλία τι σημαίνει. Γιατί ο γκισές δείχνει να φυλάει τον κώλο του με το διπλό της Λέστερ;




      Διαγραφή
    2. Τί να το κάνετε το ρεμάλι ρε ? Εδώ έχετε τους δύο καλύτερους παίκτες στο κόσμο. Ελεγα παλιότερα, μακριά από το λάιβ, καρμανιόλα το ζωντανό, μεγαλύτερη γκανιότα, αποφάσεις εν βρασμώ, παραβίαση όλων των κανόνων, ανοησίες έλεγα. Εδώ Νίκος και Μιχάλης, Μιχάλης και Νίκος βρήκαν την μεγαλύτερη μαύρη τρύπα του σύμπαντος, καταπίνει τα πάντα. Παίζουν με πρωτόκολλο, έχουν εντοπίσει τη ρωγμή, και θερίζουν. Και περιμένει ο ερημίτης να του μιλήσει ο Βούδας. Μουγγός κι ο Βούδας, μόνο μαλακίες λέει για να γελάει ο κόσμος. Τρέχω στα μανάβικα, στα κρεοπωλεία και στα σούπερ μάρκετ. Δεν έχω μελετήσει, δεν μου αρέσει η αγωνιστική, ακολουθεί διακοπή και δεν γουστάρω να παίξω. Την Σεν Πόλτεν έπρεπε, αλλά δεν άνοιξα χθες υπολογιστή και δεν πήρα χαμπάρι. Χοντρικά χοντρικά, η Τότεναμ δεν χάνει, η Νιούκαστλ δεν χάνει, η Αρσεναλ δεν κερδίζει, γίνατε σοφότεροι ??? Το sans voir και τα μάτια σας. Αφήστε με εμένα. Περαστικός είμαι.

      Διαγραφή
    3. Καφενές χωρίς τον Βούδα
      θα μας φάει η αρκούδα.

      Πήγα σήμερα για καφέ και κάπου στη γωνία είχαν βάλει έναν τεράστιο διακοσμητικό Βούδα! Και σε θυμήθηκα. Κλέβουν τις ιδέες από τον καφέ μας τα κάθε λογής μαγαζιά της παραλίας!

      Σου έχουμε πει μπες στην ομάδα του viber θα περάσουμε καλά!

      Έχει ο Μιχάλης μία σούπερ φωτογραφία καί μοστράρει με το που μπαίνει γκολ! Μην με ρωτήσεις τι απεικονίζει αυτή η φωτογραφία!

      Ο Αντώνης φιλοτεχνεί και μας βάζει τα εμβλήματα των ομάδων που κερδίζουν.

      Ο Γιώργος στέλνει τις ανταποκρίσεις του από τα τσιπουράδικα.

      Ο Νίκος (η αφεντια μου) γκρινιάζει για γούρι και κάνει τον ΑΥΔΜ μουρμουριζοντας, τάχα με το ζόρι.

      Έλα στο viber να περάσεις καλά. Το ίδιο ισχύει και για τον Ερημίτη που ξεχνάει να μπει στο viber.

      Σε λίγο αρχίζουν τα live.
      Είσαι ΑΥΔΜ στον καφενέ.

      Διαγραφή
  8. Αν δεν χειμωνιάσει μην περιμένετε πολλά από μένα. Το έφαγε η Μπάγερν. Η Τσέλτεναμ το έφαγε στο πρώτο λεπτό - τι περίμενες έτσι μωρή καημένη; - τι περιμέναμε και εμείς;

    Συμπαθητική η Χαρογκέιτ στο ημίχρονο 0-0. Η Μπέρτον μπορεί να κάνει την ζημιά, αλλά οι αποδόσεις του γκισέ είναι για καντήλια.

    Σε πειράζουμε Βούδα. Μην απομακρύνεσαι ο χειμώνας θα είναι μακρύς.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ημίχρονο στην Αγγλία
    Στέκει η Χάρος-Γκέιτ του Ερημίτη και κοιτάζουμε και Μπορνμουθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανταγωνιστική η Χαρογκέιτ μέχρι το τέλος. Χάσαμε θα μου πεις - τι να σου πω, παίξε Μπάγερν και Νιούκαστλ.

    Άνετο διπλό της Μπέρτον, αλλά μαζεμένος ο γκισές.

    Γιατί ρε Βούδα, δεν έδωσες την Ντόρκινγκ στον λαό; Μετά θα κεράσω μπύρα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά, με βασανίζετε, Πόλτεν ο ένας, Ντόρκινγκ ο άλλος, πρέπει να ανοίγω εγκυκλοπαίδεια κάθε φορά που μιλάτε για στοιχήματα ? Πείτε Μπάγερν να καταλαβαίνω και κάτι. Βέβαια αν καθίσεις να της δεις να παίζει, θα νομίζεις πως βλέπεις τη μικτή Αφρικής. Και περιμένει ο κουρτινάκιας να συνεννοηθεί με τους παίκτες του. Σβας μπλουμ καθαρμλάγκεν, σβας ραους μπλόχεν ζιντόιτσε, θα φωνάζει, και οι άλλοι θα ξεκαρδίζονται. Βάζω να δω Τότεναμ, αν παίζουν τα πειρατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παίζουν, κι 1-0 με τη σέντρα. Γουστάρω πολύ την Τότεναμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι 1-1 λέει ??? Εβαλε πρώτη η Λέστερ ???????????

      Διαγραφή
    2. Ε βεβαια, αμα κάνουν 10 λεπτά να ανοίξουν τα κανάλια, νομίζεις πως είσαι στη σέντρα και έχει τελειώσει το ημίχρονο.

      Διαγραφή
    3. Η Τότεναμ κερδάει 2-1. Να δεις τι σου χω Βούδα για μετά.

      Διαγραφή
  13. Η Τότεναμ 3-2. Τι μεζέ σου έχω ρε ρεμάλι με την μπίρα; Μπισκοτάκια από σκουλήκια. Λέμε για Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - λέμε για λαμπρό μέλλον, με λαμπρούς επιστήμονες. Όλες γυναίκες οι εντομοπλάστριες...

    Θα τρώτε σκατά και θα είστε ευτυχισμένοι. Και σκυλοτροφή λέει άλλος ένας ειδήμονας.

    Ρε πιες την μπίρα τώρα, γιατί βλέπω να βγάζουν μπίρα από κατρουλιά για ταιριάζει με την εντομοφαγία.

    4-2 η Τότεναμ δυο στα δυο ο γίγαντας ο Βούδας - δεν χάνει η Τότεναμ, δεν χάνει η Νιούκαστλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό ο λαός θέλει Βούδα!
      Για να πηγαίνει ταμείο στην Πρέμιερ.

      Διαγραφή
    2. Γκολ και ξύλο η Τότεναμ του Κόντε.

      Διαγραφή
    3. Τα διαβάζω κι εγώ τα νέα του μέλλοντος. Τραγανό ζουμερό σκαθάρι, λίγο αλμυρό και πικάντικο στη γεύση, ταιριάζει με τη Κάιζερ. Ναι, έχουν τα προβλήματα για όλες τις λύσεις. Θέλουν γαμήσι και ζωντανό γδάρσιμο. Λωρίδα λωρίδα μέχρι να φτάσεις στο κόκαλο.

      Διαγραφή
  14. Καμαρωστε....

    Μπάγερν
    Πόρτο
    Χάιντουκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια ακόμα μέρα που οδήγησε ο Βούδας, τον λαό του στην γη της επαγγελίας. Μείνετε συντονισμένοι και δεν θα χάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Βούδας μαγνητίζει τον κόσμο με τον τρόπο του ...
    Με τον ιδιαίτερο λόγο του ...
    Είναι μοναδικός στο είδος του ...
    Και μοιράζει και λεφτά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To 15.00 της Τότεναμ για τίτλο είναι λάθος. Ετσι όπως βλέπω τα πράγματα, αν δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς, θα είναι η μόνη που θα κοντράρει τη Σίτι. Η Αρσεναλ ακόμα χτίζεται. Η Τσέλσι θα έχει προβλήματα όλη τη χρονιά. Η Λίβερπουλ δεν με πείθει. Η Γιουνάιτεντ αποκλείεται με την πρώτη του Ολλανδού. Η Τότεναμ αντιθέτως έχει μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες και προπονητή.

    Δικές μου πιθανότητες τελείως μπακαλίστικες.
    Σίτι 65%
    Τότεναμ 20%
    Λίβερπουλ 10%
    Αρσεναλ 3%
    Γιουνάιτεντ 1%
    Τσέλσι 1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η γη της επαγγελίας είναι η Τότεναμ, ερημίτη. Να το θυμάσαι. Κάβλα για τίτλο έχουν μόνο οι πετεινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα, έτσι σε θέλω ζωηρό. Να μας ξεστραβώνεις...

    Και περιεκτικός μέσα σε λίγες γραμμές. Τώρα έχει διακοπή πάρε τις ανάσες σου και μετά έλα και ανάλαβε τον καφενέ.

    Γυρνάμε με Άρσεναλ - Τότεναμ και το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Αυτά πουλάνε - τι να πιάσουν οι Αγγλιδούλες;

    Θα έχεις και τα παιδιά που σε γουστάρουν και θα τινάξουμε την μπάγκα στον αέρα φέτος. Είναι θέμα επιβίωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και ένα τραγουδάκι για να μπαίνουμε στο μάτι - https://www.youtube.com/watch?v=YzN8SxtJrrE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχει γενέθλια ο Μουγκός σήμερα; Έτσι λέει ο νέος ρουφιάνος. Να τον χαιρόμαστε τον ομιλητικό της παρέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και αυτός είναι ο επίσημος ύμνος της Τότεναμ. Κάθε που κερδίζει, θα παίζει.

    https://www.youtube.com/watch?v=azQY2YBUMQc

    Mister, i aint no boy, no, i am a man
    and i believe in the promised land.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια Πολλά Αντωνη.
    Υγεία και πολλά πολλά κερδισμένα Χ.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Αρτέτας μας εξέπληξε ευχάριστα. Με 0-3 πέρασε. Φτώχεια στον καφενέ Βούδα, βλέπουμε Παρντουμπίτσε - Μποέμιανς. Τελευταία είναι η δικιά μας, άλλα παίζει συμπαθητικά, ημίχρονο 0-0.

    Ο Άσσος έκλεισε στο 6,00, σε μια φάση πήγε 7,00. Στο ημίχρονο είναι στο 5,50. Αυτά δεν μπορώ...

    Ρε παιδιά υπάρχει ομάδα Μόντσα; Χάνει ο καημένος ο Αλέγκρι και από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστή μας η Παρντουμπιτσε.
      Την καλησπέρα μου Ερημίτη.

      Αυτό εγώ το λέω by the way live.
      Φυσικά αν η ομάδα είναι καλή οι αποδόσεις πέφτουν αλλά υπάρχει πιθανότητα να επανέλθουν στο "χρονικό σημείο fairplay".
      Οπότε αν και εφόσον, και σου αρέσει, χτύπα την!

      Η δικιά μας η Βραζιλιάνα χάνει 1-0 στο ημίχρονο.
      Ας δούμε το 2ο ημίχρονο.

      Διαγραφή
    2. Για να δούμε πως θα ξεκινήσουν στο δεύτερο...

      Διαγραφή
    3. Εδώ είσαι ρε γκισέ; 5,00 πήγε ο άσσος. Ρε λες αυτός καπαρντινάκιας να είναι πράκτορας του γκισέ;

      Διαγραφή
    4. Αστους τώρα στην ησυχία τους.
      1-1 η δικιά μας.

      Σσσσσσσσστ

      Διαγραφή
  25. Καλησπέρα ξανά. Βλέπουμε Μίλαν-Νάπολι και Ατλέτικο-Ρεάλ στην 365. Επιτέλους βλέπουμε με την άνεσή μας. Εχουμε παίξει δυάδα χ2 τη Νάπολι και 1χ την Ατλέτικο. 1,60 επί 1,60 ίσον 2,60. Πάμε για μεγαλοπρεπή κουβά χωρίς τύψεις και ντροπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δοκάρι ο Ζιρού για τη Μίλαν που κυριαρχεί στα πρώτα λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε που τα ξετρυπώνεις αυτά; Θα τα δω μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φλέγεται το Μετρπολιτάνο, αρχισαν οι τσαμπουκάδες με τη σέντρα, δεν είμαστε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακου τί διάβασα. Ο Γκρισμάν είναι δανεικός από τη Μπαρτσα με τον όρο αν παίζει πάνω από 45 λεπτά να πληρώσει η Ατλέτικο ρήτρα 40 μύρια. Και ο Σιμεόνε τον βάζει φέτος μετά το 60. Δεν γίνονται αυτά. Εξαίρεση το αποψινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χάλια η Ατλέτικο. Ούτε φάση.
    0-0 ημίχρονο στο Μιλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 0-2 η Ρεάλ, τους κάνει πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε τι τσίρκα είναι αυτά; Όντως ο Γκρισμάν παίζει γύρω στα τριάντα λεπτά το ματς. Ο Σιμεόνε δεν ντρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ντρέπεται, σαν εμένα είναι.
      Θα ισοφαρίσουμε 2-2 ή θα λήξει 0-4.
      Καλά πάμε.

      Διαγραφή
  33. 0-2 το ημιχρονο.
    Σιμεόνε, πιο χάλια δεν γίνεται.
    Πάει η δυάδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του Βούδα πάει η δυάδα - εσύ είσαι ανώνυμος ρε φίλε.

      Αν βάλει γκολ η Ατλέτικο θα γίνει ροντέο. Πως θα βάλει, θα μου πεις.

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι ο από πάνω μωρέ.
      Τα έχεις κάνει μαντάρα με τα σχόλια.
      Κάθε φορά πρέπει να γράφω το όνομα.
      Συχνά το ξεχνάω και βγαίνω ανώνυμος.
      Δεν πειράζει, άστα έτσι, γιατί αλλιώς δεν μπαίνω καθόλου.

      Διαγραφή
  34. Πέρασε ο Ιρανός τις προάλλες που έλειπες.
    Μου είπε κάποια πράγματα που με ταρακούνησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τον θυμήθηκες αυτόν; Όποτε τον βλέπω, όλο και κάτι έχει παίξει και κοιτάει συνέχεια το κινητό.

      Διαγραφή
  35. Απερίγραπτο το χάλι του Σιμεόνε.
    Δεν υπάρχουν ρόλοι, όλοι παίζουν όπου τύχει.
    1-1 Ζιρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η Νάπολι 1-2 - άντε ρε σαπάκια του Σιμεόνε βάλτε ένα γκολ. Βάλτε ένα γκολ να γίνει τις πουτάνας και το δεύτερο θα ρθει, να πάει ο Βούδας να πληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ρε, μη λες τέτοια. Δεν θέλω να πληρωθώ. Δεν αξίζει. Ολα καλά.

      Διαγραφή
  37. Η Ατλέτικο μέχρι και τις ρίγες της φανέλας της χάλασε.
    Μιλάμε για γενική τρικυμία. Κυματιστές ρίγες για να ζαλίζεται ο αντίπαλος.
    Συνολική παρακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλημέρα.

    Το κάνατε τσατ το blog.

    Εγώ έγραψα χθες στο φόρουμ στο θρεντ του svl:

    1-0 η Μποντο. Abort mission.

    Σας αποχαιρετούμε για αυτό το ΠΣΚ.

    Από τη μελέτη μας πέρασαν η Πόλτεν, με την οποία ταυτίστηκαν τα φεγγάρια μας στο live και σε καταπληκτική τιμή, και η Ντορνμπιρν που έκανε φοβερό παιχνίδι αλλά δεν συναντηθήκαμε στο live.

    Η Βέρντερ δεν έχασε και η Γκοιας, που πήρε μετάθεση στο sv επίσης δεν έχασε.
    Και τελικά και η Χαουγκεσουντ δεν έχασε.

    Μέχρι στιγμής στο πρωτόκολλο svl έχουν περάσει 3 στα 28 bet, αλλά ο κ. Πρε θα ανακάμψει σύντομα και τον περιμένουμε.

    Το καλό με μας είναι ότι έχουμε ξοδέψει ΜΟΝΟ ΜΙΑ σφαίρα και αυτή ήταν στο στόχο!

    Καλή συνέχεια!

    Αυτό.
    Και τώρα καθόμουνα και αναρωτιόμουν:

    ρε παιδιά ποιος ασχολείται πια με το στοίχημα?
    Νέο αίμα στο στοίχημα έρχεται?
    Ή μήπως χουμε καταντήσει παρακμιακό άθλημα? Κάτι ξεπερασμένη γέροντες που ασχολούνται και ποντάρουν σε ομάδες.

    Το βάζω σαν σκέψη. Νομίζω ότι Καλή εποχή του στοιχήματος (αν ποτέ υπήρξε) έχει παρέλθει. Νέοι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτό.
    Μπορεί και να κάνω λάθος.

    Το βάζω για προβληματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα. Ωραίος προβληματισμός. Θα τον δούμε κάποια στιγμή

      Διαγραφή
  39. Καλημέρα, ευχαριστώ για τις ευχές! Βούδα κερνά όλο το μαγαζί μόλις φύγουν οι θαμώνες (μην ξοδευτούμε κιόλας) :P

    Για τον προβληματισμό του επίτιμου με το "ποιος ασχολείται με το στοίχημα" εγώ θα αλλάξω λίγο την ερώτηση και θα την κάνω "ποιος ασχολείται σωστά με το στοίχημα".
    Γιατί το λέω; Εκτός απ' το χώρο εργασίας μου που βλέπω αρκετά παιδιά πιο νέα από μας να παίζουν στοίχημα, έχω την τύχη-ατυχία να υπάρχει πρακτορείο στα 30μ απ' το σπίτι μου και βλέπω αρκετή πιτσιρικαρία να παίζει αν και πλέον το χουν ρίξει στο ιντερνετικό.
    Αυτό που βλέπω και στις δύο περιπτώσεις είναι το λάθος παίξιμο.
    Να τα παρολί, να τα συστήματα, να τα συνεταιρικά και δεν συμμαζεύεται. Η χαρά του γκισέ είναι τα πιτσιρίκια.
    1 πιάνουν, 10 χάνουν. Οπότε αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο κόσμος ασχολείται με το στοίχημα αλλά ασχολείται λάθος, όπως και το 95% των παικτών της ηλικίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημέρα

    Εγώ νομίζω ότι το στοίχημα έχει καταντησει παρακμιακό ''άθλημα'' όπως είπε ο επίτιμος .
    Εμείς οι παλιότεροι παίζουμε επειδή αυτό μάθαμε και τελικά Μ αυτό πορευόμαστε...κίνο δεν έχω παίξει ποτέ και δεν ξέρω κάν να συμπληρώσω το δελτίο ...λόττο τα ίδια ....ξυστό άσε με να χαρείς ...απ' τα υπόλοιπα σκυλιά , γατιά και αλογάκια δεν είναι για μένα γενικά....

    Τώρα η νεολαία είναι γενικώς να τη λυπάσαι... Μεγαλώσανε στην εποχή του fast και τα θέλουν όλα γρήγορα...μόλις μάθανε πως παίζεται το στοίχημα έγιναν και ειδικοί...διάβασαν κάπου τι σημαίνει προφιτ , γιλντ και βαλιου και τα μάθανε όλα ....απ' όοοολα αυτά ο αναγνώστης καταλαβαίνει ότι νέο αίμα δεν....

    Προσωπικά εγώ ασχολούμαι με το στοίχημα 80% στη δουλειά ...εκεί έχω χρόνο μελετάω και μπαινοβγαίνω στο λαιβ ...
    Δεν παίζω για το κέρδος αλλά για την παρέα και την ιδέα διότι ο fairplay είναι πρωτίστως ιδέα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το κατάλαβε ο καλός μου Βούδας, πως ξεφύγαμε στα σχόλια (79) και κάνει τον μαλάκα.

    Θα μπει κανένας "γάτος" και θα πει - "ρε τούτοι γράφουν άρθρα στο πόδι, μόνο και μόνο για να σχολιάζουν από κάτω.

    Λες να είμαστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών; Πρέπει να καλέσουμε τον γκισέ μια μέρα για να μας διαφωτίσει πάνω σε αυτό.

    Αυτός είναι και φακελωτής καλός. Θα έχει ηλικίες, θα έχει πονταρίσματα, θα έχει τα πεπραγμένα ολονών.

    Το θέμα είναι εάν αξίζει να υπάρχει νέο αίμα στο στοίχημα. Τι θα κερδίσουν; Τι θα χάσουν;









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλησπέρα Μπαζ...
    Δεν αξίζει να ασχοληθεί η νέα γενιά με το στοίχημα διότι δε θέλει χρόνο αλλά χρόνια για να το καταλαβεις και αν....
    Θέλεις 2 χρόνια να μάθεις τις ομάδες.
    Θέλεις 2 χρόνια να σπάσεις τα μούτρα σου με φαβορί του 1,60.
    Θέλεις 4 χρόνια να σταματήσεις να παίζεις έτοιμα σημεία καλών τιπστερ.
    Θέλεις 4 χρόνια να καταλάβεις τι σημαίνει πραγματικά η λέξη ''βάλιου'' .
    Θέλεις 4 χρόνια να μάθεις να βρίσκεις μόνος σου ''βάλιου'' σημεία.
    Αφού το καταφέρεις αυτό , έξυπνος γάρ , θες άλλα 4 χρόνια να κρατάς αρχεία απ' τις κερδισμένες σου σεζόν για να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να παίζεις σημεία με βαλιου 10% αλλά σημεία με βαλιου 30% plus διότι αν παίζεις σημεία του 10% και κάνεις εσύ λάθος στον υπολογισμό του βαλιου χαιρέτα μας τον Πλάτανο.
    Μετά θες άλλα 2 χρόνια για να σταματήσεις να ανακατεύεις τα βαλιουμπετ με τα μαλακομπέτ...

    Ε ....αν βάλεις μετά και τα σωστά πρωτόκολλα και τα τηρείς πιστά εγινες παιχτούρα αλλά μέτρα σε ο
    παρακαλώ πόσο χρονών έχεις φτάσει ....:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή