21 Οκτ 2022

"ο Βούδας θα μας σώσει"

 

Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, μόνο ο Βούδας, προσφέρει στον καφενέ, μαζί με τα παιδιά. Γεννημένος καφενόβιος και θέλει να μπλέξει με χωράφια και ταλαιπωρίες.

Άσε τον ερημίτη για την γη και ασχολήσου με καφέδες και γκισέδες. Θα τρέχουμε στους αγρούς και θα ερημώσει ο καφενές; Δε θα μαστέ καλά.

Ωραία πήγε η σπορά. Βλέπουν τον ερημίτη να παλεύει με την γη με προϊστορικές μεθόδους και θα τον περνούν για τρελό - μήπως δεν είναι; 

Ο παραδίπλα που φαίνεται τσιφλικάς είναι ο αγρότης που χάνεται. Τον είδα πριν λίγο καιρό κάπνιζε κάτω από ένα δέντρο και οι Πακιστανοί μάζευαν τα πράγματα. Πως σε κατάντησαν έτσι ρε φουκαρά Έλληνα αγρότη; 

Στοίχημα; Έχεις δει το κουπόνι με τις Αγγλιδούλες; Μιλάμε για ένα κουπόνι που δεν του ρίχνεις δεύτερη ματιά. Αν του ρίξεις και τρίτη είσαι σε απελπισία.

Γι αυτό το αουτσάιντερ για άλλη μια φορά θα στηριχτεί στον Βούδα μας και στην μαγική του εφημερίδα. 

Και στα παιδιά του Sans Voir. Λερναία Ύδρα είμαστε οι κανάγιες. 

Να κοντράρω την Μάνσφιλντ επειδή έκανε μια νίκη η Κρόουλι;  Και σε αυτήν την απόδοση; κάτσε καλά ρε.

Στιβενέιτζ (1,85) - Νορθάμπτον (4,20) - να βάλουμε και ένα. Πόσο θα φτάσει ρε Βούδα το σερί της Στιβενέιτζ; Λέμε πάει για το οκτώ στα οκτώ εντός. Και η Νορθάμπτον μετά την ισοπαλία με δέκα παίκτες στο Λονδίνο, με την Λέιτον, πάει αποφασισμένη για τα σπάσει αυτό το ρεκόρ. 

Έχει και πολύ ευνοϊκή παράδοση. Έχει πέντε διπλά και μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι. 

Πέρασαν μια ίωση στην  Νορθάμπτον γι αυτό και τα άσχημα αποτελέσματα. Τώρα δείχνουν πανέτοιμοι.

Έχει μια ανοδική τάση το διπλό. Στο 5,00 θα μιλάμε για ευκαιρία.

Δεν βλέπω κάτι άλλο άξιο ανάλυσης. Η Λίνκολν κοιμήθηκε ο Θεός και πήρε το διπλό στην Ίπσουιτς. Σε αυτήν την απόδοση δεν αξίζει...

Μόρκαμ παραμένει χωρίς νίκη μέσα και η Μπάρνσλει είναι πολύ δυνατή εκτός. 

Πόρτσμουθ είναι σε αρνητικό κύκλο -  η Φόρεστ έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Κάτι δεν μ΄ αρέσει εδώ. 

Αλλάζουμε θέμα - φευγάτος ο Ροναλντος γιατί δεν έπαιξε. Σηκώθηκε και έφυγε πριν το ματς. Γκουαρντιόλας  ρε. Σιγά που θα μπλέξει με τέτοιους. 40 και χρονών και θέλει να είναι βασικός και αναντικατάστατος. 

Αυτά βγάζουν αρρώστιες και τουλάχιστον οι ομάδες του Πεπ έχουν υγεία.

Και να έχει το άγχος τώρα ο Τεν Χαχ μήπως στραβώσει το κυριακάτικο με Τσέλσι και δικαιωθεί ο Ρονάλντος.

Έχει δυνατά ματς βλέπω στην Πρέμιερ. Όλο το απόγευμα τον πληρώνω για να διαβάζει εφημερίδα - λέμε για γαμώ τις δουλείες βρήκε ο μάγκας...

Στα άλλα νέα, η χασικλού στην Νέα Ζηλανδία αποφάσισε να φορολογήσει τις κλανιές των αγελάδων. Και ξεσηκώθηκαν οι αγρότες - καλά ρε αυτούς ποιος τους ψηφίζει, ήθελα να ήξερα.

Στην Γερμάνια η καμπανιά είναι τώρα -"κάνε το εμβόλιο για τον εαυτό σου". Πάει για τον κοινωνικό σύνολο, πάει για την γιαγιά και τον παππού. Ανοσία της αγέλης και παραμύθια που πούλησαν.

Υ.γ. μην ξεχνάς το στοίχημα είναι μαραθώνιος - πρέπει να μάθεις να παίρνεις σωστές ανάσες. 

















104 σχόλια:

  1. Καλησπέρα.
    Βάλαμε σήμερα την Αθλοουν Τάουν s l στο 11,00 και έχει πάει στο 6,50 ....περιμένουμε και το αποτέλεσμα να δούμε αν είχαμε δίκιο ...κι αν είχες θα μου πεις περιμένεις να το βρεις? Ε ...όχι βέβαια ...
    Όλοι κοπτονται για το 12χρονο κοριτσάκι και δημοσιεύουν φωτό και διαλόγους....γαμω την κοινωνία σας ρε καργιοληδες....αφού ρε εσείς οι ίδιοι είστε μέσα στους υποψήφιους πελάτες τι περιμένεις?


    Αουγκ βάλαμε sv στο 5,50 και περιμένουμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μιχάλη. Η Αθλόν Τάουν είναι Ιρλανδία 1 και παίζει στις 21 και 45. Μεγάλη πτώση στο διπλό.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Βαγγέλη .
      Και μόλις το άρπαξε η Αθλοουν ...σβου .... :)))))

      Διαγραφή
  2. Προσπερνάω την εφιαλτική επικαιρότητα και κάνω μια σύνοψη της εβδομάδας. Λοιπόν, δεν έγραψα για την χασούρα και είχα πολλά να πω, η Τότεναμ με ξεφτίλισε με την αγωνιστική της εικόνα στο Μάντσεστερ, διάβασα πως δεν πέρασε ούτε το κέντρο, δεν μπορώ να καταλάβω ή μάλλον αρχίζω να καταλαβαίνω πως κάτι πάει στραβά με τον Κόντε, η Ρεάλ και η Λίβερπουλ δεν πάτησαν την μπανανόφλουδα, ο Ρονάλντος έφαγε τιμωρία γιατί τον έπιασε κατούρημα στον πάγκο και χωρίς να το εξηγήσει στον Ολλανδό αποχώρησε για τον καμπινέ, εγώ πάντως στην σκοπιά τον έβγαζα και ξαλάφρωνα στο ύπαιθρο, ο Τζέραρντ απολύθηκε, η Λέστερ πήρε τη Λιντς και ανάσανε. Πάω να φτιάξω καφέ και συνεχίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε με ανυπομονησία Δημήτρη. ..

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βρυκολακιάσει ρε με τον καφέ. Αλλά θετικό για το καφενείο μας.

      Διαγραφή
  4. Εφτιαξα τον ελληνικό μου και σε λίγο θα σας αποκαλύψω το μεγαλύτερο μυστικό του σύμπαντος. Επίσης θα δώσω στα εκατομμύρια των θαμώνων που περιμένουν με κομμένη την ανάσα το πιο άχαστο σημείο της σεζόν. Ανοίγω την μαγική μου εφημερίδα και ζωντανεύουν μπροστά μου τα ματς της αγωνιστικής. Νάσου η Μάντσεστερ του Ολλανδού που μου λέει πως δεν θα χάσει στο Λονδίνο, να και η Σάουθαμπτον που ορκίζεται πως θα ξυλοφορτώσει τον Αρτέτα. Και τώρα μου κάνει νοήματα και η Τότεναμ αλλά αυτήν την σκρόφα δεν την πιστεύω. Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που αγοράζουν ακόμα εφημερίδες. Ειρωνεύεται το αφεντικό, αλλά αμα δεν διαβάσω εγώ, ποιός θα διαβάσει ? Στη Γερμανία έχουμε την Αουγκσμπουργκ του Μιχάλη με τη λειψή Λειψία, στην Αυστρία έχουμε τη Στούρμγκρατς στο Σάλτσμπουργκ. Τί σκατά αγωνιστική είναι αυτή γαμώτο μου. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, ποιός με μελετάει τέτοια ώρα ? Ολοι έξω, κατεβάζω ρολλά. Σπίτια σας χαραμοφάηδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A, και κάτι σημαντικό, δεν με λένε Δημήτρη. Αγαμέμνωνα με λένε. Πέθανε ο Δημήτρης. Βρυκολάκιασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Γιούβε και η Παρί κερδίζουν πάλι, τί θα γίνει με τα καταραμένα φαβορί, πάλι δική τους αγωνιστική θα είναι, ρε που να τις πάρει ο διάολος. Ο Μπάμπης ο φορτωμένος προτείνει Λίβερπουλ Ρεάλ και Αεκ. Το μπατιράκι λέει Μανγιού Σπάρτα και Ναντ. Αυτή η Σπάρτα αρέσει και σε μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέω να ανεβάσω εκπομπή απόψε, για ζόρικα αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Σπαρτά Πράγας αρέσει και στο svl :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη, ο Μπατίραξ εννοεί τη Σπάρτα Ρότερνταμ.
      Πάντως δεν μου αρέσει η αγωνιστική. Ελάχιστα ματς μιλάνε.
      Βέβαια, έχουμε μάθει να παίζουμε και τόταλ φούτμπολ και κατενάτσιο.

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα!
    Είναι περασμένες μία μετά τα μεσάνυχτα.
    Μετά την προπόνηση πήγαμε για μπύρες και πιτόγυρα και αύριο δουλεύω κύριοι.
    Ωραία περάσαμε και σήμερα.

    "Μιλάμε για ένα κουπόνι που δεν του ρίχνεις δεύτερη ματιά. Αν του ρίξεις και τρίτη είσαι σε απελπισία".

    Μου αρέσει να απομονώνω μία φράση κλειδί του ερημίτη και να τη λέω και να την ξανάλέω.

    Ο έμπειρος παίκτης του στοιχήματος (δεν συγκαταλέγω τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία) μαθαίνει να ρίχνει μία γρήγορη ματιά στις αποδόσεις για να απορρίψει τελείως το ματς.

    Όταν ο book δεν παίρνει ξεκάθαρη (και ακραία καμία φορά) θέση για ένα ματς αυτό ειδικά για μας που κυνηγάμε τα καλά Αουτσάιντερ μας κάνει να φεύγουμε μακριά από το παιχνίδι αυτό.

    Εμείς βάλαμε τα παιχνιδάκια μας στο live και το παιχνίδι μας το sv.
    Για να δούμε.

    Το στοίχημα είναι μαραθώνιος και πρέπει να παίρνεις και ανάσες λέει ο Ερημίτης.
    Στα live αυτην τη περίοδο όταν σκοράρει νωρίς το φαβορί εγώ νιώθω μία ανακούφιση γιατί δεν θα παίξω!

    Τότε γιατί ασχολείσαι με το στοίχημα?
    Ασχολούμαι για να μην χρειαστεί να παίξω! Αντιλαμβάνεστε?

    -Why do you train to learn karate?
    -So I won't have to fight.
    (Karate kid)




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα, κοίταξα λίγο προς τα πίσω και διαπίστωσα πως στην Πρέμιερ ελάχιστα αουτσάιντερ έχουν νικήσει και είμαστε στην 11η-12η αγωνιστική.

    Η Μπράιτον την Γιουνάτεντ στο 5,50
    Η Σάουθαμπτον την Τσέλσι στο 5,00
    Η Λιντς την Τσέλσι στο 6,00
    Η Γιουνάιτεντ τη Λίβερπουλ στο 6,50

    Καμία πραγματικά δυνατή στρακαστρούκα μέχρι στιγμής.
    Ξανακοιτάζω τα ματς και είναι όλα στο ναι μεν αλλά.
    Υποψιάζομαι πολλές ισοπαλίες.
    Το θέμα είναι να βρω τα σωστά ασιατικά.
    Η Τσέλσι και η Αρσεναλ λέω πως δεν θα νικήσουν.
    Σίτι και Λίβερπουλ λογικά θα νικήσουν εύκολα ή δύσκολα.
    Τα υπόλοιπα είναι πολύ ζόρικα. Πηγαίνουν παντού.

    Στο Γουότφορντ Λούτον είναι μια σκέψη το διπλό αλλά φαγώθηκε.
    Στο Στίβενειτζ Νορθάμπτον έχουμε θέμα και θέλει ψυχραιμία.


    Βλέπω την Γιουνάιτεντ να παίρνει αποτέλεσμα στην Τσέλσι.
    Βλέπω τη Σαουθάμπτον να μην χάνει από την Αρσεναλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσο θα φτάσει ρε Βούδα το σερί της Στιβενέιτζ; Λέμε πάει για το οκτώ στα οκτώ εντός. Ρωτάει ο ερημίτης και δικαιολογημένα. Και μένα κάτι τέτοια με διαολίζουν. Πρέπει να είμαστε παρόντες όταν σπάσει το σερί. Θέλει ψυχραιμία. Το ιδανικό για μένα σενάριο σήμερα είναι το εξής. Να προηγηθεί η Στίβενειτζ με ένα ή δύο γκολ και να παίξουμε ανατροπή. Με λίγα να πάμε για πολλά. Θέλει σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Μπατίραξ ήρθε στα λόγια μου. Ο Μπατίραξ είναι πρόσωπο υπαρκτό.

    Στο ξενέρωτο Σ(Ζ)άλτσμπουργκ υπάρχει που λες παίκτη μου ενδεχόμενο να βρεθεί κόσμος που θα καλέσει την αστυνομία ακούγοντας καμιά φωνή που θα διαταράξει την ηρεμία του. Γίνεται βλέπεις το μεγάλο ντέρμπι κορυφής! Παίζουν οι σχεδόν ισόβαθμες και σχεδόν αήττητες (sic) Σ(Ζ)άλτσμπουργκ και Στουρμ Γκρατς! Αυτά που ήξερες μάγκα μου για πρωταθλήματα-περιπάτους των γηπεδούχων να τα ξεχάσεις. Οι Στουρμαίοι φέτος μπορούν να τους κοιτάξουν στα μάτια. Το φανερώνει το παρόμοιο ρεκόρ στη λίγκα, το αήττητο σερί των 2 ομάδων αλλά και η εξαιρετική πορεία των φιλοξενούμενων και στην Ευρώπη. Όταν λοιπόν στα 2 τελευταία εκτός έδρας παίρνεις πανάξιο βαθμό (2-2) στο Ολίμπικο από τη Λάτσιο και κερδίζεις στο μεγάλο ντέρμπι του Γκρατς (1-0 Γκράτσερ), σιγά μη κωλώσεις στο ξενέρωτο Σ(Ζ)άλτσμπουργκ. Και μετά τράβα και πες στον προπονητή Ίλτσερ πως έχει άδικο να λέει πως η ομάδα του πάει εκεί μόνο για τη νίκη. Κάνε το πράξη Ίλτσερ μου, χαρίζοντας στον Μπατίρακα και στους φανατικούς αναγνώστες του το βαρβάτο 6,50.

    https://www.matchmoney.com.gr/mpatiraki/mpatiraki-zesti-kryo-me-650-kai-450/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα πρόσεξα τον τίτλο. Ο Βούδας θα μας σώσει. Ρε δεν σωζόμαστε, σας λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τώρα τί να πω ? Νότιγχαμ Λίβερπουλ 1-0. Οχι κάτω από τη βάση, να επιστρέψω στο δημοτικό πρέπει. Και δεν θέλω να ισοφαρίσει η Λίβερπουλ, θέλει ο άσσος να βγει. Το περίμενα με τη Γουέστ Χαμ, γίνεται με τη Νότιγχαμ. Είπα, να βρούμε το κουράγιο να κοντράρουμε τη Λίβερπουλ ασταμάτητα. Ολο λόγια είμαι. Από πράξεις μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τι καφενεία είσαστε. Τώρα έπιασα δουλειά και βλέπω 1-0 η Νότινγκαμ την Λίβερπουλ. Και έλεγε ο Βούδας για μεγάλη έκπληξη.

      Διαγραφή
  15. Έχουμε περιθώριο για μηνύματα βλέπω. Η χτικιάρα η Λίνκολν 1-1 με Σέφιλντ στο 70΄. 'Εχω διαίσθηση θα βαρέσουμε κάτι δυνατό στο ζωντανό, αγαπητέ Βούδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 0-1 η Νορθάμπτον. Εντάξει καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πέναλτι η Αουγκσμπουργκ και 11111111111111-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωραία πράγματα. Την Μόρκαμ ο γκισές από 5,25 την πήγε 4,00. Μάλλον γιατί κέρδισε ένα κόρνερ... Γκολ και η ΚΡΌΟΥΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μιχάλης-Λειψία 222222222222222222222222-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)))))))))))

      Οι περίεργες μουσικές που βάζεις είναι ..

      Διαγραφή
    2. Δεν ανέβασα εκπομπή χθες, αλλά το πρώτο τραγούδι θα ήταν αυτό.

      https://www.youtube.com/watch?v=LEMcwM6-Xvo

      Διαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Και πρώιμη εκσπερμάτιση το λες...
      :)))


      Έχω φαγωθεί από χτες ότι θα το πληρωθούμε πρώιμα και με περνάνε για τρελό ....τώρα αφού πληρώθηκαν απλά μου λένε ότι έχω ωραία τρέλα ....

      Νταξ ....ότι πει ο λαός ...:))))))

      Διαγραφή
  21. Κόντεψε να χάσει δικό της παιχνίδι η Νορθάμπτον - τελικό 2-3, με οκτώ λεπτά καθυστερήσεις από τον κόρακα. Κέρδισε και η Μόρκαμ και η Κρόουλι.

    Βούδα βάλε τραγούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι ρε παιδιά, τιμή μου που βρίσκομαι εδώ μέσα.
    Γάμησε η Νορθάμπτον του Ερημίτη.
    Γάμησε και η Αουγκσμπουργκ του Μιχάλη.
    Και γαμώ τα καφενεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κοιτάζω Σαλτσμπουργκ
    0049 5,00
    Θέλουμε απόδοση, όπως λένε οι δάσκαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα σε κεράσω μια μπύρα το βράδυ. Όλο το καφενείο είναι εκλεπτυσμένο. Και εσύ και ο επίτιμος τα βαριά χαρτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πωπω, τρομερή ευκαιρία για το 0-1. Φρέναρε στη γραμμή η μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν θα μας δώσουν απόδοση. Βλέπει και ο μπουκ το ματς.
    0063 5,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ξανά κοντά στο 0-1.
    0072 6,00 εγκαταλείπεται.
    Ανοίγω πειρατικό για Τσέλσι Μανγιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπορεί να βλέπω και διπλό για να σκάσει ο Ρονάλντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. No bet η Στουρμ...

    Δεν πληρώνει ..
    Την αφησαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλύτερη η Γιουνάιτεντ.
    Βρήκε προπονητή με μυαλό και καρύδια.
    Θα τη στρώσει ο Ολλανδός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το πειρατικό έσβησε.
    Αναγκαστικό διάλειμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παίζει και το τσογλάνι ο Κέπα - άντε μωρή Γιουνάιτεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε μαλάκες, το καλάθι της νοικοκυράς το κάνατε το καλάθι του νοικοκυριού. Λέμε για ντιπ μαλάκες, λεμέ σκατάνθρωπους.

    Χ το ντέρμπι στο ημίχρονο. Σπατάλησε ένα ημιχρόνιο η Γιουνάιτεντ που ήταν καλύτερη και έμεινε στο 0-0, Μπορεί να συνεχίσει στο δεύτερο σε αυτόν τον ρυθμό; Στο 3,40 δεν αξίζει να μάθεις.

    Ένα 4,00 τώρα θα το συζήταγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το γύρισε η Τορκί από 0-2 που έχανε στο ημίχρονο. 3-2 τώρα στο 80΄. Αυτά είναι και λέμε για την τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γκολ η Τσέλσι με πέναλτι και 4-4 η Τορκί πάμε για την μπίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πως μας ξέφυγε η Μαγιόρκα ρε παίκτη; Ρε τον Γκατούζο προπονητή έχει η Βαλένθια - νίκησε το ποδόσφαιρο εκεί.

    Κλείσε τα φώτα να πλακωθούμε στις μπύρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μόλις γύρισα και βλέπω 1-1 στο 94 η Γιουνάιτεντ. Μπράβο στον Ολλανδό, η μέρα ξεκίνησε απαίσια με τη Νότιγχαμ να μας βγάζει τη γλώσσα και κλείνει εξαιρετικά με την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Στο ενδιάμεσο οι φοβερές και τρομερές Αουγκσμπουργκ και Νορθάμπτον. Καλά είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εχουμε ακόμη στο λάιβ Κρισιούμα , Βίλα Νόβα ( είναι πολύ καλή) και την προβληματική Σπόρτινγκ με την Καζα Μια που πετάει φωτιές ...

    Δεν τελείωσε η βραδιά ....έχουμε συνέχεια ...Κεραστε μια μπίρα να δροσιστούμε πριν αρχίσουν τα ματς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάω τη β Βραζιλίας. Βάσκο-Κρισιούμα εξάποντο για την άνοδο, στο Μπαία-Βίλα Νόβα διαβάζω ότι η Βίλα έσωσε την κατηγορία και μόνο η Μπαία ενδιαφέρεται. Στην Πορτογαλία είχα σημειώσει από χθες Μπενφίκα και Κάζα Πία. Και τσαντίστηκα γιατί η Μπενφίκα νίκησε 0-1. Η Κάζα πία από 10,00 έπεσε στο 7,00

      Διαγραφή
  39. Δεν ισχύει ότι ενδιαφέρεται η Μπαια και όχι η Βίλα Νόβα ....στη β' Ιταλίας μπορεί να ισχύει ...όχι στη Βραζιλία ....η Βίλα Νόβα στα τελευταία 17 έχει 8-8-1 το οποίο αναιρεί κατευθείαν τον ισχυρισμό ότι δεν ενδιαφέρεται . Σέβομαι αυτόν που το γραφει αλλά δεν ...
    Η Βίλα Νόβα ΑΝ μπορέσει θα την κάνει τη ζημιά .Θα παίξει για τον κόσμο της και θα προσπαθήσει να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ....

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη, δεν είναι θέμα σεβασμού, μοιραζόμαστε γνώμες. Συγκεκριμένα γράφει στο ρεπορτάζ πως η Βίλα έκανε ηρωικό β γύρο και σώθηκε μαθηματικά με τον τρομερό άσσο επί της πρωτοπόρου Κρουζέιρο. Οπότε μπορούμε να υποθέσουμε πως ίσως να έχει αδειάσει ψυχολογικά και να μπει πιο χαλαρή στο γήπεδο. Εσύ είσαι Βραζιλιάνος και σίγουρα η γνώμη σου μετράει παραπάνω. Πότε θα μου γνωρίσεις τη Ζιζέλ ???

      Διαγραφή
    2. Καλά, κάθομαι και γράφω σα μαλάκας ενώ τα έχουν ανεβάσει τα ρεπορτάζ. Διαβάστε ελεύθερα.

      https://www.matchmoney.com.gr/analuseis-agonon/mpai-a-vila-nova-22-10-22-22-30-prognostika-stoichimatos/

      Διαγραφή
    3. Για τον Βραζιλιάνο και τη Ζιζέλ.

      https://www.youtube.com/watch?v=i9M2zgKqdGY

      Διαγραφή
  40. Αυριο στην Πρέμιερ όλα τα ματς είναι τριπλές. Μόνο στο Σαουθάμπτον-Αρσεναλ υπάρχει θέμα με τις αποδόσεις. Για μένα το 6,00 του άσσου είναι ικανοποιητικό. Η Αρσεναλ είναι 4 ματς αήττητη αλλά στο τελευταίο με τη Λιντς δεν έπαιξε καλά, δέχτηκε πολλές ευκαιρίες και γλύτωσε και από χαμένο πέναλτι. Η Σαουθάμπτον αντιθέτως μετά από σερί ήττες αρχίζει να συνέρχεται. Αντικρουόμενες φόρμες δηλαδή. Η Σπόρτινγκ έχει μπει δυνατά και πιέζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. H Σεβίλλη του Σαμπαόλι πάει να κάνει τη ζημιά.
    Να δούμε αν θα μπορέσουμε να χωθούμε.
    1162 7,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κρισιούμα και Καζα Πία κερδίζουν στο ημίχρονο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 0-1 και η Βίλα Νόβα.
    Χαχχαχα, τρελοκομείο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου να ενδιαφερόταν κιόλας η Βίλα Νόβα :))))

      Χαιρετίσματα δώσε ..ξέρεις πού :))))

      Διαγραφή
  44. Κρισιούμα
    Βίλα Νόβα
    Καζα Πία

    Κερδίζουν και οι 3 .......

    Να δούμε ποιες θα αντέξουν μέχρι το τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τα βλέπεις ερημίτη. Τα παιδιά γράφουν στοιχηματική ιστορία κι εσύ ζητάς σημεία και κουβέντες από μένα. Εχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ αποδόσεων. Δεν έχει νόημα να μιλάω. Καληνυχτίζω πριν γυρίσουν τα μυαλά μου εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που πας μωρέ?

      Κάτσε εδώ ...ανατροπέλα η Σπόρτινγκ ...

      Οι Βραζιλιάνες αντέχουν για την ώρα ....

      Διαγραφή
  46. Καζα Πία έχασε με ανατροπη
    Κρισιούμα έχασε με ανατροπη.

    Η. Βίλα Νόβα πήρε παλικαρισιο Χ . Παλι καλά που δεν ενδιαφερόταν για το ματς δηλαδή :)))

    Τελος για σήμερα .
    Καλό βράδυ σε όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλημέρα!
    Καλημέρα στον καφενέ.

    Η νίκη σου φτιάχνει τη διάθεση.
    Με το στοίχημα δεν γινόμαστε πλούσιοι.
    Ίσα ισα έχουν χαθεί λεφτά πολλά από το στοίχημα.

    Παίζουμε για τη χαρά της Νίκης.
    Παίζουμε για τον θρίαμβο της Σκέψης μας.
    Παίζουμε για την όμορφη παρέα μας!
    Αυτή η χαρά δεν περιγράφεται.
    Παίζουμε για τη χαρά του παιχνιδιού!
    Ε, άμα βάζουμε και λίγα στην τσέπη, καλά είναι!

    Κέρασε το μαγαζί ερημίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημέρα, η Σαουθάμπτον ανεβαίνει, στο 6,50 τώρα. Βαράτε μωρέ την Αρσεναλ, βαράτε να χωθώ κι εγώ στον άσσο. 0-4 θα νικήσετε. Βαράτε μωρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλημέρες..
    Έναν μέτριο ελληνικό κουπάτο...

    Έχουμε σταμπαρει 5-6 ματσάκια συνολικά για σήμερα στο λάιβ ...
    Πάμε θάλασσα τώρα και μετά τις 6 στις οθόνες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλημέρα, τα κεράσματα το απογευμα. Πάντα να πηγαίνουμε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παίχτηκε η Σαουθάμπτον.
    7,10 ο άσσος.
    4,80 το Χ.
    Σχεδόν 3,00 η ΔΕ.
    Δεν πιστεύω πως θα ανέβουν άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος - στην σκέψη πως δεν μπορεί να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς η Άρσεναλ. Και σε σωστή απόδοση.

      Διαγραφή
  52. Καφεδιά ο καφετζής και 0-1 η Άρσεναλ νωρίς. 7,50 ο άσσος έφτασε - 21,00 τώρα η ανατροπή. Δείχνει να ξυπνάει η Σαουθάμπτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν ανοίγουν τα πειρατικά.
    Το έφαγε και νωρίς η Σαουθάμπτον.
    Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ημίχρονο 0-1. Για να δούμε στο δευτερο θα έχουν αντίδραση οι Άγιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ξεκίνησε το δεύτερο - θέλουμε γκολ νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ευχαριστώ για τη θετική σας αύρα. Βοήθησε.
    1-1 η Σαουθάμπτον και μπήκε στο σακούλι κι αυτή.
    Τα δικά μου τα εύκολα για να βγουν στο Χ υποφέρω.
    ΥΠΟΦΕΡΩ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 2-0 η Μπόχουμ.
    Τελευταίος με πρώτο.
    Το έδινε ο Γερμανός της εφημερίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Επαιξα απο Πρέμιερ Χ2 την Γιουνάιτεντ και 1Χ τη Σαουθάμπτον. Μόνο αυτά και βγήκαν με τα χίλια ζόρια. Τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου απλά. Δείτε εκ των υστέρων τί είχα σημειώσει πάνω στην εφημερίδα. Εχει τη σημασία του.

    Νότιγχαμ Λίβερπουλ Χ2 1-0
    Εβερτον Πάλας Χ2 3-0
    Σιτι Μπράιτον Χ2 3-1
    Τσέλσι Μαν Χ2 1-1
    Βίλα Μπρέντφορντ Χ2 4-0
    Γουλβς Λέστερ Χ2 0-4
    Λιντς Φούλαμ κενό 2-3
    Αγιοι Αρσεναλ 1Χ 1-1
    Τότεναμ Νιούκαστλ 1Χ
    Γουέστ Χαμ Μπόρνμουθ 1Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα πει χίλια ζόρια.
      Τα στοιχήματα βγαίνουν δύσκολα.
      Που τα πουλάνε τα εύκολα στοιχήματα να πάμε να αγοράσουμε Δημήτρη?
      Πέρασαν αυτό έχει σημασία.
      Δεν υπάρχει εύκολα .

      Διαγραφή
    2. Και μην ξεχνάς ο Βούδας παίζει και σε δύσκολα παιχνίδια για εμάς.

      Διαγραφή
    3. 1-2 η Νιούκαστλ την Τότεναμ. Αυτά είναι.
      Χίλια ζόρια Νίκο. Τα λέω εύκολα γιατί είναι ασιατικά.
      Τα δύσκολα είναι τα δικά σας. Τα πολύ δύσκολα.
      Και του ερημίτη δύσκολα είναι.
      Αυτή είναι η αλήθεια.
      Δεν έχω παράπονο όμως.
      Ετσι πρέπει να είναι.
      Λεφτά κερδίζουμε.
      Δεν μας χαρίζονται.


      Διαγραφή
  59. Ακούστε το πρόβλημα που έχει μπερδέψει τη μισή Ελλάδα :
    Αγοράζει ένας ένα αρνι 60€ και το πουλάει 70€ . Το ίδιο αρνί το αγοράζει για δεύτερη φορά 80€ και το πουλάει 90€ .
    Πόσα λεφτά κέρδισε συνολικά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Άμα ακούσετε απόψεις θα τρέχετε και δε θα φτάνετε...
    Υπάρχουν 3 απαντήσεις ...0 ευρώ ....10 ευρώ ....20 ευρώ ...
    Άμα δείτε με τι σθένος υποστηρίζει ο καθένας την άποψη του ...δε μπορώ να περιγράψω ....:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Λοιπόν ο ερημίτης μελετάει γιατί αύριο βγαίνει άρθρο για την εμβόλιμη της Τρίτης. 100 σχόλια θα μας περάσουν για φαφλατάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Svl. .... 24/10/22
    Άγιαξ Β' - Φενλο (4,75)
    Σελμπουρν - UCD (7,00)
    Γ. Χαμ - Μπορνμουθ (6,00).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλησπέρα .
    Χαλαρά σήμερα θα δούμε στο λάιβ τα 3 ματς που έχουμε σημειώσει.
    Δεν περιμένουμε κάτι ....με τα φαβορί είμαστε πάντα αλλά να μη δίνουν δικαιώματά ....:)))

    Άμα δώσουν δικαιώματα και πάνε γυρεύοντας:))) Μπάμ :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή