24 Μαρ 2017

"Αουτσάιντερ ή θάνατος"

Οι Αγγλιδούλες αύριο φορούν τα καλά τους. Ελλείψει αγώνων, λόγω εθνικών, όλο και κάποιος θα περάσει από τον γκισέ τους. Βέβαια οι μπουκ δεν είναι χθεσινοί στην πιάτσα. Χρόνια στο κουρμπέτι, τα γνωρίζουν αυτά και προσαρμόζονται ανάλογα.

Γιατί μην μου πείτε πως θα πάνε τίποτα γάτοι ψαγμένοι για επιλεκτικό ψάρεμα. Φαβοριτζήδες θα πάνε, που βαράνε ότι κινείται. Άμα περιφέρεσαι και άσκοπα στον γκισέ, μπορεί να φας και εσύ καμία.

Έχει και πολλά διπλά φαβορί κι εκεί θα γίνει παιχνίδι. Για να περάσουν όλα δύσκολο. Άσε που μπορεί αύριο να έχουμε καμιά σφαγή και να βγαίνουν μετά και να βρίζουν τις Αγγλιδούλες. Αυτές σου φταίνε, ρε μεγάλε, ή εσύ που σταματημό δεν έχεις; Με βλέπεις εμένα, όταν έχει κάνα κύπελλο στην Αγγλία, να περιφέρομαι σαν τον χάννο σε άλλα γκισέ;

Πόρτσμουθ(1,39) - Νιούπορτ(8,29) – νάτο το πρώτο μπουμπούκι να τραβήξει τις μέλλισες. Εδώ θα έχουμε ουρές από προσκυνητές. Οι μπετατζήδες τα ονομάζουν αυτά κολώνες, στηρίγματα. Τι παιχνίδι να στηρίξει ο κοσμάκης, μωρέ, με το 1,40; Ερείπια αφήνουν αυτά όταν σπάνε, αλλά οι ουρές, ουρές. Και άρπαξε μια τεσσάρα η Πόρτσμουθ στο ντέρμπι με Στιβενέιτζ, αλλά τους ακούς που ψιθυρίζουν – θα αντιδράσει...

Με τα «θα» δεν γίνεται δουλειά. Να μας τη δώσει κοντά στο δυο, να πάμε κι μεις εκεί από αντίδραση. Την άλλη, την τελευταία, την έχεις δει προϊστορία που έχει εκεί; Πρόσφατα πήγε και γύρισε με τρία δίπλα και χωρίς να φάει γκολ. Πέρσι Πόρτσμουθ – Νιούπορτ 0-3. Και άλλαξε προπονητή και πήρε επτά βαθμούς σε τρία ματς. 9,00 δίνει το διπλό στην τελευταία, που δίνει τον ύστατο αγώνα να κρατηθεί στην κατηγορία. Δείχνει πως αν τελικά πέσει, θα πέσει μαχόμενη. Με κόκκινη ο O’ Brien θα μου πεις από Λούτον προχθές – 13 μεταγραφές έκαναν τούτοι, δεν θα έχουν έναν να βάλουν;
Έπεσε όμως το DNB από 6,50 σε 6,00. -0,25 στο ασιατικό η Νιούπορτ 3,70. Το κοιτάς, ξανακοιτάς και το 9,00 και λες ή ζωή ή θάνατος.

Κρόουλι(1,67) - Λέιτον Όριεντ(4,91) – άλλα γλέντια εδώ. Κατατρεγμένοι και οι δυο, αλλά την Κρόουλι τη βγάλανε θεριό. Εδώ κινδυνεύει από τα τελευταία της χάλια και νάσου στον γκισέ η λεγάμενη να πωλείται προς 1,67μ.ο. Δεν τα αφήνει κάτι τέτοια ο Nklaps και την έχει μοστράρει εκεί που βγάζει τα μπαρμπούνια του.

Έπεσε λίγο το διπλό όμως από 5,75 στο 5,25 και αρχίζουμε να βλέπουμε και τα χάλια της Λέιτον πιο έντονα. Εκεί που πήρε ένα διπλό παραμονής με 0-4 στο Νιούπορτ – στα τρία επόμενα άρπαξε 12 γκολ και δεν πήρε τίποτα. 3,75 να μην χάσει η Λέιτον και να έχεις άλλη μια ευκαιρία.

Όλνταμ(6,43) - Σέφιλντ Γιουν.(1,53) - να περνούσαν τούτα με την ευκολία που βγάζουν, θα κοιμόμασταν κι εμείς πιο ήσυχοι. Άμα οι λαγοί περνούσαν έξω από το σπίτι σου ζαλισμένοι, γιατί να τρέχεις στα βουνά να σταθείς με τις ώρες καραούλι;

Βελτιωμένη σε μεγάλο βαθμό η Όλνταμ, δεν μπορεί ο μπουκ για τους δικούς του λόγους να σου λέει δεν έχει καμία τύχη. Αυτά τα 7,00, τα 8,00 και τα 9,00 αυτό θέλουν να σου πουν. Πιέστηκε -είναι αλήθεια- μέσα στην Πιτερμπόρο προχθές, αλλά και η Τσάρλτον αδικείται από την ήττα στο Σέφιλντ.

Γουίκομ(1,91) - Νοτς Κάουντι(3,96) – από Στιβενέιτζ και Ντόνκαστερ έχασε η Κάουντι, δεν θα της πάρουμε και το κεφάλι. Και προηγήθηκε στο Ντόνκαστερ και της ακυρώθηκε γκολ στο 2-1 και το τρίτο το έφαγε στα βαθιά τελειώματα. Η άλλη, με έδρα της πλάκας στα τελευταία, πού να πάει; Ανεβαίνει κατεβαίνει η απόδοση εδώ. Είναι αυτό που λέγαμε: θα παίξουν και οι πεθαμένοι αύριο στα γκισέ της Αγγλίας. Αλλά εδώ πάλι μας μπερδεύει αυτό το Χ που απουσιάζει από τα έκτος της Νοτς Κάουντι.

Ντάγκεναμ & Ρεντ(1,90) – Γιορκ(3,83) – μην με πρήζεις, Nklaps, ό,τι θέλω θα βγάζω! Δεν έχει Τσάμπιονσιπ! Ζαλισμένο κοτόπουλο θυμίζει εδώ και καιρό η Ρεντ. Ότι κάποτε ήταν κόκορας και βρίσκεται σε θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ, δεν μας λέει κάτι. Φρεσκαδούρες ψάχνουμε εμείς. 5,50 το διπλό - να βάλεις έναν καφέ, να το δεις από κει, να το δεις από δω, έχει μεταλλαχτεί σε κοκόρι η Γιορκ. Εδώ έχανε προχθές από Σάουθπορτ 1-3 και το έκανε 5-3. Μέσα στη Λίνκολν Χ πρόσφατα, τελευταία ήττα έκτος δύσκολα 1-0 από Τρανμίρ από αρχές Δεκέμβρη. Βλέπεις και το ένα διπλό που έχει έκτος μονάχα και ξύνεις το κεφάλι.

Δεν γαμείς, λες! Με αυτά μεγάλωσα, με αυτά θε να πεθάνω. Τραβάς για τον γκισέ «ρίξε μου Γιορκ, ρε όμορφε», του λες. -«4,00 την έχω τώρα», σου λέει κάπως μαζεμένος. -«Πανάθεμά σε, το έκανες κι αυτό;» Ούτε καφέ δεν πρέπει να πίνουμε πολλές φόρες, μουρμουράς φεύγοντας...

Υ.Γ. Ούτε για υστερόγραφο και παπαριές δεν προλαβαίνω σήμερα. Αργήσαμε...

12 σχόλια:

  1. Απλά απολαυστικό.
    Κατσε να το ξαναδιαβάσω!

    :)

    Καλό Σ/Κ. Αύριο κέρασμα! (Δεν θα την βγάλεις μόνο με έναν καφέ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό Σαβ/κο. Θα συμμετέχω στον αυριανό εορτασμό με 3 σημεία από το νησί.

    Μπέρι - Φλίτγουντ (1) @ 3,00

    Όλνταμ - Σέφιλντ Γιουν (1) @ 7,00

    Γουΐκομπ - Νοτς Κάουντι (2) @ 4,20

    Καλό βόλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άτιμη Όλνταμ πάλι 1-1 ενώ προηγήθηκε στο σκορ.
      Θυμίζω ότι και την εμπιστεύτηκα και το περασμένο Σάββατο μέσα στην Πίτερμπορο, έκανε το 0-1 αλλά ισοφαρίστηκε.
      Τουλάχιστον με δικαίωσε η Νοτς Κάουντι και με μιά νίκη σε τρία ματς ήρθαν επιστροφές στο ταμείο. Χάϊδεψα λίγο τον γκισέ, που λέει και ο εορτάζων :D
      Συνολικά λοιπόν 6 νίκες σε 25 ματς, και το ταμείο γράφει ακριβώς -3 μίζες. Πάμε τον Απρίλιο να το γυρίσουμε σε θετικό πρόσημο.

      Διαγραφή
    2. Και η Λειτον απογοήτευση ήταν. 3.90 έπεσε το διπλο από 5.75, αλλα μας διέψευσε κσι μέσα σε λίγα λεπτά μάζεψε τρία και τέλος.

      Διαγραφή
  3. Καλημερααααα !!! Σημερα ειναι μια '' ειδικη '' μερα για καποιον εδω μεσα.Μπαζ για σενα λεω.Χρονια πολλα , οτι επιθυμεις και πολλα κερδισμενα bet.. Σημερα εχει καφεδακι , μετα παρελαση και το απογευμα λιγο στοιχημα , αφου δουλευουμαι κιολας την ωρα που κλωτσανε την ασπρομαυρη στο νησι. Βαγγελη πολυχρονος και παλι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά Μπαζ. Πάντα με υγεία και πάντα παρέα με όμορφες Αγγλιδουλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σίγα ρε Nklaps που θα την βγάλουμε μόνο με καφέ - τι μας πέρασες; Θα δείξουμε και καλό πρόσωπο για να έχουμε καβάτζα τις μπύρες της Νυρεμβέργης. Αν και πιο πιθανό είναι να ξανακεράσω με την Τρανμίρ.

    Κοίτα δεν την υποστηρίζω - καμία δεν υποστηρίζω όλα αυτά τα χρόνια στην Αγγλία - απλά με βολεύει να είναι πιο ψηλά. θέμα γνωριμιών...

    Επισκέψεις δεν δέχομαι 4,30 - 7,30 - ξέφυγα και λίγο λόγω ημέρας. δεν αλλάζει κάτι ή θα κάνω μια ήττα ημέρας η την νίκη της χρονιάς.

    Εσύ είδα έχεις δει ένα όνειρο με το Γιβραλτάρ. γενικά τώρα το το ότι πιστεύεις πως βρήκες ένα μπαρμπούνι στον υπόνομο δεν πρέπει να μας λέει κάτι και να χωνόμαστε στις αποχετεύσεις και στους βόθρους.

    Αρνείται και το μυαλό μου να σκεφτεί αν του δίνω Εθνικές - μάλλον είχες βάλει να βάλει γκολ το ταλαίπωρο το Γιβραλτάρ, στην σκέψη πως θα βάλει δυο, τρία η Βοσνία και θα χαλαρώσει. Και πλήρωνε πολύ και τώρα δεν πληρώνει...

    Γενικά να πω και κυρίως για το ζωντανό - τα λάθη του μπουκ τα παίζουμε, τις μαλακίες που κάνουν μπαμ δεν τις παίζουμε.

    Καλά μας επιτυχία σήμερα...






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είπα του Fairplay. Το 6.00 που έγινε 4.00 είναι νίκη της λογικής. Το άλλο που ξαφνικά στις 2 τα μεσάνυχτα γίνεται 16.00 δεν ξέρω τι είναι. Δεν είναι πάντως το στοίχημα που παίζουμε εμείς. Αν με ρωτήσεις, εχω ενα σενάριο γιατί. Το έχω ξαναδεί στην συγκεκριμένη Εταιρία.
      Όμως ως ενδεχόμενο να σκοράρει σε ενα ματς ένα μπαζο στο πλαίσιο της "χαλαρωσης" δεν ειναι και τόσο απίθανο. 5-1 πχ.
      3.30 Το δίνουν τώρα.

      Διαγραφή
    2. Mπαζ ο τροπος που γραφεις ειναι απολαυστικος οντως , ανοιγει η καρδια αυτουνου που σε διαβαζει.Ενταξει εθνικες και τετοιες αηδιες δεν παιζουμε αλλα στο 16,00 εγω δε θα το σκεφτομουν καν.Ενταξει εσυ λες οχι γιατι ετσι δειχνεις πειθαρχια αλλα οπου υπαρχουν κανονες υπαρχουν και εξαιρεσεις.Ολα τα λεφτα οι φρασεις : ''μπαρμπουνι στον υπονομο '' και ''τα λαθη του μπουκ τα παιζουμε , τις μαλακιες που κανουν μπαμ δεν τις παιζουμε " .

      Διαγραφή
  6. Βρε πανάθεμα σου με κάνεις και γελάω χρονιάρα μέρα - τι δίνει στην Βοσνία ρε; Μάλλον τίποτα δεν δίνει και να το πιάσεις, και 100 στους άλλους. Αυτά και οι μπουκ τα βγάζουν και κατουριούνται στα γέλια - άκου 1,000000000000001;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Βαγγέλη. Να χαίρεσαι την ονομαστική εορτή σου. Εαν θέλεις να κερδίσεις σίγουρα 1 ευρό και 1 λεπτό τότε παίξε 1000 ευρό στην bet365 στην νίκη της Βοσνίας :D Πέρα από την πλάκα αυτό το 16,0 απόδοση που έπαιξε ο Νίκος στο g/g είναι τουλάχιστον σοκαριστικό. Στις 6 Σεπτεμβρίου στο Γιβραλτάρ-Ελλάδα κάποιοι είχαν παίξει πάλι το g/g σε πολύ μεγάλη απόδοση. 1-4 τελικό και ταμείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8.00 έδινε. Το έπαιξα και εγω!
      Τα έχω ξαναδεί και καθε φορα τους περιμένω. 16.00 όμως δεν περίμενα από το παλικάρι αυτό...

      4.10 η Λειτον από 5.75. Αυτό είναι κάτι άλλο. Αυτό είναι κανονικό στοίχημα.

      Διαγραφή