3 Αυγ 2018

¨Άγουρες οι Αγγλιδούλες"


Το τέρας πρέπει να το σέβεσαι, να το εκτιμάς και να το υπολογίζεις, αλλά δεν πρέπει να το φοβάσαι - ο φόβος είναι κακός σύμβουλος. Τέρας της Κολάσεως είναι και το κουμάρι. Ρωτήστε και τους πεσόντες στα πεδία των μαχών...


Αφού δεν υπάρχει φόβος λοιπόν περνάω καμιά βόλτα από τους γκισέδες έτσι για ξεκάρφωμα. Έχω μπλέξει τον τελευταίο μήνα με ανακαινίσεις και σαν να έχω χάσει την αίσθηση του χρόνου, ίσως να φταίει και η ζεστή που με βγάζει έξω από τα νερά μου.

Βλέπω που λέτε να έχει μοστράρει τις Αγγλιδούλες ο γκισές και μένω μαλάκας. "τι έγινε ρε πούστη μου λέω, ήρθε η ώρα; ξεκινάει η χρονιά;"

Γιατί βλέπεται έχουμε και αυτή την ανωμαλία σαν κοινωνική τάξη - τελειώνει για μας η χρονιά εκεί γύρω στο Πάσχα και αρχίζει τον Αύγουστο. θα μου πείτε -"για άλλους δεν τελειώνει ποτέ η χρονιά" - η χαρά του γκισέ, πάμε παρακάτω...

Εν έτει 2018 και ο περισσότερος κόσμος πηγαίνει στον γκισέ σαν σε ραντεβού στα τυφλά, αλλά οι Αγγλιδούλες οι άτιμες δεν πέφτουν ποτέ έτσι. Τώρα που το σκέφτομαι καμία δεν πέφτει και κάτι χαμένες που πέφτουν δεν αξίζει καμιά τους.

"Στολίστηκες ρε γκισέ, του λέω, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και περιμένεις κόσμο. Μα υπάρχει ακόμα κόσμος που παίζει πρώτη αγωνιστική; τον ρωτάω κάνοντας τον χαζό."

"μην μου κάνεις τον χαζό, μου απαντάει ο γκισές, το ξέρεις πως παίζουν χωρίς καμία αναστολή, αν και είχε Μουντιάλ φέτος και δεν θα έχουν μεγάλο σύνδρομο στέρησης. Έλα αύριο να κεράσω καφέ να δεις πελατεία που θα περάσει από δω, στο γάμο του Καραγκιόζη θα τα ρίχνουν τα κουπόνια και άμα τους πεις και τίποτα θα σε κοιτάξουν περίεργα και μπορεί να σου ρίξουν και κάνα καντήλι, λες και φταις εσύ για την κατάντια τους"

"τον έχεις δέσει καλά τον γάιδαρο σου μωρέ γκισέ, του λέω και δύσκολα θα αλλάξει κάτι, αφού μετά από τόσα χρόνια και ο παίκτης ο "αιώνιος" παίκτης συνεχίζει να βαράει στο κουτουρού. Ότι και να του λες αυτός εκεί θα πάει να παίξει για να παίξει. Χωρίς σκέψη, χωρίς πλάνο, χωρίς να είναι μαθημένος και αποφασισμένος να λέει όχι, όταν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές γι αυτόν, είναι καταδικασμένος να σε κάνει μάγκα.

Και ρε γκισέ, του λέω με ενοχλούν πιο πολύ αυτοί που με τα χρόνια έχουν αναπτύξει μια θεωρία υποφερτή, αλλά στην πράξη τα σκατώνουν χειρότερα από τον ¨αιώνιο" παίκτη - παίζεις απόδοση;  κάτι μπορεί να κάνεις - παίζεις ομάδα; άστο αδερφέ, δεν ιδρώνει ο γκισές από τετοια.  Είναι τα no bet σου πιο πολλά από τα bet; - παίζεις πολλά για να κερδίσεις πολλά; πάρτον πελάτη σου γκισέ..."

Άγουρες μωρέ είναι οι Αγγλιδούλες αυτόν τον καιρό - δεν τρώγονται. Όποιος δεν έχει την υπομονή να περιμένει για να ωριμάσει το φρούτο, δεν θα δοκιμάσει ποτέ γλυκό καρπό. Επίτηδες ο μπούκης κρεμάει τα άγουρα φρούτα μπροστά στα μούτρα σου, αν μετά από τόσα χρόνια δεν μπορείς να διακρίνεις τα άγουρα φρούτα από τα γινωμένα, πήγαινε στην έρημο για νηστεία και περισυλλογή.

Το αουτσάιντερ τον Αύγουστο έτσι θα την βγάλει με παπαριές και θεωρίες συνωμοσίες. Κανείς σοβαρός παίκτης δεν πλησιάζει στον γκισέ όταν είναι παχιές οι μύγες. Από Σεπτέμβρη θα πέσουν τα πρώτα τροχιοδεικτικά και τον Οκτώβρη τα κανόνια τον Ναυαρόνε.

Υ.Γ. υπάρχει διάθεση από τα παιδιά να βοηθήσουν και τους ευχαριστώ, ο συντονιστής έχει σκέψεις πολλές στο κεφάλι του, αφού και αυτός τώρα δεν παίζει και απλώνει τραχανά. Πιστευω μέσα στον Αύγουστο θα πάρει την τελική του μορφή το αουτσάιντερ χωρίς να χάσει την αρχική του ιδέα - πως να βοηθήσουμε τον παίκτη να μην χάνει. "πως, εσύ θες να κερδάς, ακολούθα τους Γκουρού..."















29 σχόλια:

  1. Καλησπέρα καλησπερα!

    Τι μας λεει ο Μπαζ σήμερα τοσο διδακτικά;
    ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ.

    Γιατι? Γιατι δεν έχουμε αγωνιστικη εικονα των ομαδων. Τοσο απλο. Αρα δεν έχουμε θεση για τις δίκαιες αποδοσεις. Αν δεν μπορείς να βγάλεις δίκαιες αποδοσεις, ΔΕΝ παιζεις.
    Η μεγάλη μαζα των παικτών αυτο δεν το εφαρμοζει. Εμεις στο Αουτσάιντερ αυτο το έχουμε βασικο Κανόνα. Full stop.

    Εγω παραδοσιακά ξεκινώ Σεπτέμβριο. Μια χαρα μου έρχεται. Εχουν παιχτεί κάποια ματς. Αύγουστο μου φαίνεται αδιανόητο το σοβαρο στοιχημα. Αύγουστος ίσον διακοπές.

    Και βλεπεις τωρα αυριο στην Αγγλια τον Μπουκαδορο να σου δινει κατι γλυκαναλατες σποδοσεις 2.70 τον ασο και 2.80 το διπλό και λες αφου αυτος δεν ξερει ποιος ειναι φαβορι, εγω θσ κατσω να ασχοληθώ να του πω? No way!
    Μακρια και αγαπημενοι. Παραλία καφε βόλτες διακοπές και απλα καταγραφή αποτελεσμάτων.

    Ο Γκισες υποχρεούται να βγάλει αποδόσεις. Δεν τον χαλάει βεβαια: ο Πακετος θα ορμηξει αυριο. Εμεις ομως δεν εχουμε καμία υποχρέωση να παίξουμε.

    Απο κει και περα, μια ματια στο livescore θα την έχουμε. Γιατι έχουμε καποιες συγκεκριμένες απορίες. Οπως πχ πως γκενεν πρωτη αγωνιστική η Μπολτον αντιμετωπίζεται σαν Δοξα Κατω Ραχούλας με αποδοση 9.00 ή πως γκενεν η Ροδεραμ (με την Μρεντφορντ οχι τη Μπρομ) να δινει 7.00 λες και εφαγε κοκκινη απο σήμερα πριν το ματς. Ο Μπουκης κατι ξερει. Καλα κανει, αλλα εγω ας εχω μια ματια στο livescore. Μεχρι εκει ομως.

    Ο fairplay απ ο,τι εμαθα εχει την προσοχή του σε 2-3 αλλα ματς και εκτος και εντος Αγγλιας στο live.

    Αυτα για αρχη. Καλό υπολοιπο καλοκαίρι να έχουμε.

    ΥΓ Ιδεες, σχολια, προτάσεις, σκεψεις ολα ευπρόσδεκτα για το Αουτσάιντερ μας. Χαιρόμαστε να βλέπουμε και καινούριους φιλους να συμμετέχουν οπως χαιρόμαστε να βλεπουμε σχολια και απο τους σταθερούς θαμωνες του καφενε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλες καλημερες και αγωνιστικους χαιρετισμους .
    Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον προλαλησαντα nklaps :)) Προσυπογραφω ολα τα παραπανω....
    Ο Μπαζ λεει : παίζεις απόδοση; κάτι μπορεί να κάνεις - παίζεις ομάδα; άστο αδερφέ....... μ αυτο το τελευταιο πεταω τη σκουφια μου !!!
    Δε μενει κατι να πω ....εμεις ακομη μενουμε απλοι θεατες ριχνοντας λοξες ματιες στο livescore ( λοξοι γαρ... ) .
    Περνω πασα απ το Νικο για να βαλω στο τραπεζι 2 ματς που εχω σταμπαρει για live betting :
    1) Πρεμιερ Ρωσιας
    Ζενιτ - Αρσ Τ(σ)ουλα 2 @ 12,00

    2) Φινλανδια
    Ελσινκι - Ροβανιεμι 2 @ 9,00

    Να πω οτι εδω στοχευουμε στη μεγαλη αποδοση αλλα ΟΧΙ pre ....ξερουμε ολοι πιο ειναι το φαβορι στην αναμετρηση , δεν το αμφισβητουμε αυτο , ισα ισα που του το αναγνωριζουμε και παρακαλαμε να καθαρισει νωρις το αχρηστο αουτσαιντερ .... :))
    ΔΕΝ παιζουμε ΤΙΠΟΤΑ pre ....ΑΝ πονταρω κατι στο live και εμπλακω θα το γραψω ΑΜΕΣΩΣ εδω .
    Αν η εξελιξη του ματς ειναι αρνητικη προς το ζητουμενο μας θα το γραψω παλι εδω δηλωνοντας απεμπλοκη...

    Αυτο το εγχειρημα θα προσπαθησω να το κανω κατα τη διαρκεια της σεζον οποτε προκυπτουν οι απαραιτητες συνθηκες...
    Ζητω ομως την επιεικεια σας γιατι καμμια φορα το live κρινεται στο ενα λεπτο.....πρωτα θα παιζω και αμεσως μετα θα το γραφω εδω ...αυτο απο μονο του σημαινει οτι μπορει να παιξω και πριν προλαβω να το γραψω εδω η ομαδα μου να φαει η να βαλει γκολ.....ενταξει ....τι να πω ...ελπιζω να μη μας συμβει ...οποιος ασχολειται με το live τα γνωριζει αυτα......εξαλλου αυτο που θελουμε ειναι προσθεσουμε profit στην τσεπη μας και τιποτα παραπανω , οι δαφνες και η δοξα δε μας αγγιζουν . Θεμε και μας αρεσει να κερδαμε ....αυτο και τιποτα παραπανω .

    Εχω να κανω και δυο παρατηρησεις για ματς που παιχτηκαν περισι στο SANS VOIR του nklaps.
    Ξερω οτι οι συνθηκες ηταν διαφορετικες κλπ κλπ και οτι αν ξαναπαιζοταν σε 99 παραλληλα συμπαντα κλπ κλπ...αλλα εχει σημασια να δουμε καποιες αποδοσεις. Στις 4/11/17 πονταριστηκε στο Σαουθαμπτον - Μπερνλι το διπλο στο 6,50 και τωρα φετος μας το προσφερει ο μπουκ στο 4,33 .Επισης στις 12/12/17 πονταριστηκε στο Χαντερσφιλντ - Τσελσι το 1dnb στο 8,50 ( ο ξερος ασος ηταν στο 10,00 ) και τωρα μας το προσφερει στο 6,00.
    Ναι οι ομαδες δεν ειναι ιδιες αλλα βλεπω 6,50 με 4,33 και 10,00 με 6,00.
    ο νοων νοειτω.....
    Ανεξαρτητως αποτελεσματος τα bet ηταν bet of the best.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φτιάξεις "τουή" για να παιζεις λαιβ.
      Δεσμεύομαι από τωρα να κανω "ριτουή" τις επιλογες σου.
      :))))))

      Διαγραφή
    2. Στο 60+ χανουν και οι δυο με 1-0..
      Απεμπλοκη , no bet!

      Διαγραφή
  3. Βιαστηκε η Μπολτον 0-1.
    Σβου Ροδεραμ 1-0.
    Στεκουν ακομα Τσουλα (ημίχρονο) και Ροπς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι εχουν τα πραγματα υπομονη ειναι πολυ νωρις για γκισε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας το λεω εγω και το υπογραφω...
    Ο nklaps επαιξε live στο 69' το Γ Μπρομ - Μπολτον 2 στο 11,00 παρακαλω και το πηρε στο 89' το θηριο....
    Μπραβο ρε παιχτουρα , εγραψες σημερα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο,τι δεν γραφω εδω (το ξέρεις και το κάνεις και συ) δεν έρχομαι μετα να το "διεκδικησω".
      Βεβαια τωρα υπαρχει ως μάρτυρας το... τουή (nklaps @nklapsi72) που γραφω το "χτύπημα". Θα βαζω και ...τουή!

      Οκ δεν εχει σημασια. Το σκεπτικό εχει σημασία. Το 9.00 πρωτη αγωνιστική και η Rops του fairplay που παραλίγο νσ περναγε και αυτή και να ειχε το Αουτσάιντερ απο 4 επιλογες θηρια 2 επιτυχημένες.

      :)

      Διαγραφή
    2. Το καλο ειναι οτι δε βλεπουμε λαθος.
      Αφου ειμαστε στο σωστο δρομο ολα καλα...
      Σημερα καταφερες το 9ρι της Μπολτον να το πληρωθεις στο 11,00.Μεγαλη υποθεση....

      Διαγραφή
  6. Kαλημερες
    Σημερα ενα ματς εχω εντοπισει για live απ τη μεγαλη κατηγορια της Ρωσιας :

    ΟΥΦΑ - ΑΝΖΙ ΜΑΚΧ 2 @ 7,50

    Αν και εφοσον προκυψουν κανονες εμπλοκης θα το γραψω εδω.....

    Να απαντησω και λιγο σε καποιους φιλους . Ειχαμε προχτες δυο υποψηφια ματς για live .Δεν πονταραμε σε κανενα ΤΙΠΟΤΑ .....εχαναν οι ομαδες μας και στο 60+ δηλωσαμε απεμπλοκη .....μου λεει ο αλλος , μηδεν στα δυο εχεις ..... :))) ......ε , οχι ρε boys , να παιξω και να χασω .....να χασω ΧΩΡΙΣ να παιξω δε γινεται .....για να παιξουμε ζηταμε καποιες προυποθεσεις .....αν και εφοσον υπαρχουν αυτες , θα παιζω .....αν οχι απλα η σκεψη μενει σκεψη ....συνολικα απ τα 10 ματς που σταμπαρουμε απο πριν για το live θα παιζουμε σε 1-2 ματς , σ αυτα που προκυπτουν οι προυποθεσεις που ζηταμε .
    Να θυμαστε οτι παντα ειμαστε με το φαβορι και παρακαλαμε να κερδιζει το αχρηστο αουτσαιντερ μας με 3-0 στο ημιχρονο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν τελικά δεν παίξεις σε δυο ματς που ηταν αρχικώς υποψήφια, επειδή δεν πληρούνταν τα κριτήρια σου, αυτό δεν είναι 0/2. Δεν ειναι ήττα. Αυτό είναι ως μή γενόμενο, για να μην πω ότι (επειδή έχασαν τελικά τα αουτσαιντερ) είναι κάτι σαν κέρδος που δεν ενεπλάκης pregamε. Είναι ότι το live σε γλίτωσε.

      Ακόμα και αν τα αουτσαιντερ κέρδιζαν τελικά πριν προλάβεις να εχεις κριτηρια να παίξεις, πάλι αυτό δεν νοείται ως ήττα. Το να μην παίξεις επειδή δεν πληρούνταν τα κριτήρια σου δεν είναι ηττα. Επιπλέον, γενικά, ματς στο οποίο δεν συμμετέχεις δεν υπάρχει και δεν εμφανιζεται πουθενα. Νιώθεις βέβαια ένα "βάρος" που δεν έπαιξες pre. Ετσι είναι όμως η ζωή. Δεν τα ξέρεις απο πριν.

      Συζητάω μόνο την περίπτωση που είχες κριτήρια να "μπεις", δεν μπήκες από φόβο (κιότεψες) οπότε ναι, αν κερδίσει το αουτσαιντερ είναι σαν ήττα, Και πάλι όμως αυτή η ήττα δεν να μπορεί να εντοπισθεί κάπου, γιατι θες ένα χαμένο μπετ να τη στηρίξεις. Αλλα ναι, εδώ εμείς την λογίζουμε ήττα και λέμε ότι είμαστε "αδικαιολογητως απόντες".

      Ολα αυτα είναι πολύ θεωρητικά, αλλα καπως έτσι τα μετραμε εμείς.

      Είναι περίεργο που "υποστηρίζουμε" τρόπον τινά το φαβορί να καθαρίσει το ματς και να μας βγάλει από την δύσκολη θέση. Αν όμως δεν το κάνει, υποστηρίζουμε με το μπετ μας το αουτσαιντερ.

      Παμε με Ανζι λοιπόν κόντρα στην Ούφα.

      :)

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστουμε το καλο μας φαβορι , την Ουφα .Νωρις νωρις το 1-0 στο 3'....δεν εμπλεκομαστε κι εδω , no bet.

      Διαγραφή
  7. Καλημερα. 2η αγωνιστική (3η στην Νασιοναλ Λιγκ, 1η στην Πρεμιερ). Τίποτα. Απλα παρακολουθούμε.

    Και περιμένουμε τον Μπουκαδορο να δίνει γλυκαναλατες σποδοσεις πχ 2.70 τον ασο και 2.80 το διπλό. Δηλαδή να μην παίρνει θεση. Και εκεί που παίρνει σαφη θέση, λέμε: πότε πρόλαβες ρε Αρχοντα να το καταλαβεις ότι το φαβορί σου είναι ακλονητο? Να θυμίσω ότι πριν μία εβδομάδα είχε την Μπολτον "καταδικασμένη" στο 9.50 και αυτή σε πείσμα του κέρδισε 1-2 μεσα στη μούρη του Μπουκαδόρου.

    Αυτό όμως (από την άλλη) δεν σημαίνει ο,τι λέει ο Μπουκ το απορρίπτουμε, επειδή τωρα "έκατσε μια ...στραβη στη βαρδια του".
    Εμείς ακόμα δεν παίζουμε γιατί δεν έχουμε ακομα εικόνα των δίκαιων αποδόσεων. Ωστόσο παρακολουθούμε, ειδικά στα ματς που ο Μπουκ έχει πάρει σαφή θέση.

    Δηλαδή, ας πουμε στην Νάσιοναλ Λιγκ γιατί μας δίνουν την Μπρειντρι 7.00 στην Τσεστερφιλντ? Διότι προφανώς τις ομάδες τις χώριζαν δύο Κατηγορίες πέρυσι. Σωστά. Αλλα η Μπρειντρι με τη Μπάρνετ (για την οποία ισχυει το ίδιο με την Τσέστερφιλντ) πήρε ισοπαλια 1-1. Την Τσεστερφιλντ δεν την εχω σε καμία ιδιαίτερη εκτίμηση και το ματς θα το έχω στα υποψιν.

    Επίσης το 1.55 για την Λέιτον Οριεντ με μόλις 2 ισοπαλιες σε 2 ματς είναι καπως πρόωρο. Η Μπάροου στο 6.50.

    Στην Τσαμπιονσιπ έχουμε ακόμα: Μιντλεσμπρο στο 1.65 και Μπέρμιγχαμ στο 6.00. Η Μπερμιγχαμ δεν εχασε ουτε με την Νοριτς ουτε με την Μπραιτον. Γιατί 1.65 ο ασος?

    Τέλος στο Νοτιγχαμ - Ρεντινγκ, η Ρεντινγκ εχει ηδη 2 εντός έδρας ηττες, αλλα η Νοτιγχαμ δεν εχει ακομα κερδίσει για να δίνει 1.65 ο άσος και 6.00 το διπλό.

    Προφανως δεν προκειται (ξαναλεω) να παιξω τιποτα απο αυτα. γιατι ακομα δεν εχω εικονα για τις δικαιες αποδοσεις. Ωστόσο μια ματια στο live θα τη ριχνω και αν κατι προκυψει, εχει καλώς.

    Νομιζω και ο fairplay εχει καποια ματς στο μικροσκοπιο από κατι Φινλανδίες ξερω γω και ενα απο την Πρεμιερ νομιζω.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερες......

    Για σημερα εχουμε στη Σουηδια Νταλκουρντ - Μαλμε 1 @ 7,00 και 1Χ στο 2,75.
    Η Μαλμε εχει δυο σερι εντος με Κλουζ και Βιντι , το πρωταθλημα πεταξε γι αυτην , πρωτος στοχος η ευρωπαικη της πορεια και παιζει μεσοβδομαδα παλι με την αξιομαχη Βιντι......

    Τα χαλια της Νταλκουρντ τα βλεπω αλλα ειδα και τα μεσοβδομαδα της Μαλμε με τη Βιντι , με το ζορι 1-1....
    Κοντρα στο 1,45 της Μαλμε αλλα οχι pre.......παμε στο γνωστο μας live.........:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε να βαλουμε ενα ακομη για live....

    Ρωσια
    Σπαρτακ Μ - Ανζι 2 @ 9,00
    Στο 13,00 το ειχα σημειωσει , στο 9,00 το βλεπω τωρα. Δε μας χαλαει γιατι ουτως η αλλως θα παμε live αν και εφοσον προκυψουν κανονες εμπλοκης .
    Τη Σπαρτακ τη λες και απογοητευμενη και ξεκατινιασμενη και περιμενει παλι μεσοβδομαδα τον δυναμικο Παοκ . Η προιστορια λεει 1Χ21Χ......????
    Η Ανζι εχει προβλημα στο σκοραρισμα αλλα αν ειναι στο ημιχρ 0-0 λεω οτι ισως πιστεψει οτι μπορει , ειδωμεν :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα
    Στα σβελτα γιατι με κυνηγαει και μια δουλεια....
    Για σημερα εχω σημειωσει 5 ματς:
    1) Λιβε - Γ Χαμ 2 @ 13,00
    2)Σαουθαμπτον - Μπερνλι 2 @ 5,00
    3)Κουοπιο - Κεμι 2 @ 8,50
    4)Λαχτι - Ιντερ Τουρκου 2 @ 3,75 ( το ειχα σημειωσει στο 4,75 )
    5)Μιντιλαντ- Χορσενς 2 @ 6,50

    Ολα εχουν κατι αλλα δεν μας ικανοποιει η αποδοση για να παμε pre.
    Αφηνουμε να ξεσκαρταρουν απο μονα τους και βλεπουμε,,,

    υγ : αυτο που ζηταω ειναι η Μπερνλι 0069 και το διπλό στο 7,50 :))) :))) :))) με μηδεν σουτ στην εστια....... :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα καλημερα

    1η Φινλανδιας
    Ουλου - Εκενας 2 @ 5,00

    Εδω παιξαμε ηδη pre .
    Ο nklaps λεει οτι ειναι sans voir αλλα απλωνει τραχανα και δεν το βαζει :))

    Καλαααα , μην το βαζεις :))
    Αν δε βγει κανω την παπια....
    Αμα βγει θα σε φαει η μουρμουρα για ενα μηνα .Τιμια πραγματα :)) :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα.
      Απο την Παρασκευή μου το είχες πει, και ηταν 4.75. Το αφησαμε. Επεσε 4.50 αρχικά και είναι τωρα 5.00, οπότε τωρα παίζουμε pregame.
      :)
      Το ζυγισμα μας είναι 40-30-30.
      Είναι κανονικό sans voir με πλεονέκτημα 50%. Εξ ου και pregame και όχι live.

      Sans voir 1η Σεπτεμβρίου, αλλα κανείς δεν μας εμποδίζει (και όποιον άλλο θέλει) να τοποθετηθούμε.

      Ευχομαι να περάσει και ας με φαει η γκρίνια!

      :)))

      Διαγραφή
    2. Γλυτωσες τη γκρινια παλι :))

      lost

      Διαγραφή
  12. Καλησπερα. Θα βαλω και εγω ενα ματς για προβληματισμό.
    Serie B Βραζιλιας.
    Ποντε Πρετα (1.65) - Κρισιουμα (6.50)

    Δεν ξερω τη Λιγκα ουτε τις ομάδες.
    Ομως το αουτσάιντερ ειναι η 3η πιο φορμαρισμένη ομαδα (3-2-1) και το elo της φορμας ειναι ισοπαλία με την 4η και νικη επι της 6ης.

    Η Ποντε Πρετα ειναι φυσικα πιο πάνω στη βαθμολογια, με μετρια φορμα (2-2-2) και το πρόχειρο elo της φορμας ειναι ηττες απο την τελευταία και απο την 13η! Κατσε κσλα. Και επιπλέον ειναι η χειροτερη εδρα της Λιγκας (2-3-4).

    Θα μου πειτε οτι και η δικια μου δεν ειναι καλή εκτος (2-2-6) και οτι ειμαστε "πελάτες" της Πρετα.

    Τι να πω. Με ολα αυτα νομιζω το διπλο ειναι ανάμεσα στο 20% και 25% (πιο κοντά στο 20%).
    Το πρωτοειδα στο 5.50.
    Τωρα ειναι 6.50.
    Στο 7.00 σιγουρα θα επαιζα ξερό διπλο.
    Στο 6.50 το σκέφτομαι και επιπλεον λαιβ στις 3 τα χαράματα δεν γίνεται.

    Αυτα για προβληματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα.
    Λιγες μερες έμειναν μεχρι την εναρξη της σεζον.
    Ακομα τιποτα δεν παιζω.
    Απλα για σημερα βαζω παρακολούθηση την

    Ροδεραμ @ 8.00 και την
    Φενλο @ 10.00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή