26 Ιουν 2020

"καλό καλοκαίρι"


"κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κουβάς τον Αύγουστο" στο στοίχημα έχεις αρχές; θα γλυτώσεις πανωλεθρίες. Δεν έχεις - θα μετράς σφαλιάρες, ακόμα και στις νίκες σου.

Πιάσε καμιά παραλία γιατί είπαμε το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ. Άσε τον γκισέ να φωνάζει, την πραμάτεια του διαλαλεί, αυτός είναι υποχρεωμένος να το κάνει, εσένα δεν σε υποχρεώνει κάνεις να ιδρώνεις μέσα στο κατακαλόκαιρο και να πασκίζεις να βρεις σημεία που σπάνια έχουν αξία...

Θα μου πεις "ρε θα μας τρελάνεις, η ζέστη επηρεάζει ένα σημείο;" το κεφάλι σου σίγουρα το επηρεάζει, αν και δεν νομίζω πως  σου χρειάζεται επηρεασμός. 

"Μου λες πως μετά την διακοπή βλέπεις  τα φαβορί καυτά." - "Βουτιά και πάλι βουτιά, σου απαντάω εγώ."
 
Συνεχίζεις με εξυπνάδες, του στυλ- "το πήρε η Λίβερπουλ, να την κοντράρουμε στην ζούλα;" - "Μια βουτιά πρωί, μεσημέρι, βράδυ σου συνιστά ο γιατρός. Και οφθαμόλουτρα μπας και ξεστραβωθείς και μάθεις και βλέπεις και αποδόσεις...

Να τος κι ο "αιώνιος" παίκτης μας: " να τους βαρέσω καμιά πεντάδα τώρα μιξαρισμένη με σημεία, οβερ και ημίχρονα τελικά να τους πάρω τα σώβρακα, αν τους πετύχω ζαλισμένους από την ζέστη." ναι ρε, ρίχτους στον ήλιο κάθονται και την άκουσαν και σε περιμένουν να σε χρυσοπληρώσουν. Εσύ μην κάνεις βουτιά, τζάμπα θα πάει...

Ρε κάτσε καλά που θα παίζουμε καλοκαίρι στοίχημα! Ακόμα και ο τζογαδόρος ένα διάλειμμα το κάνει, μια ανάσα την χρειάζεται. Και δεν θα κατεβάσουμε διακόπτες, εμείς οι επενδύτες υψηλού ρίσκου με εγγυημένες αποδόσεις. "τι ακριβώς είμαστε; ρωτάς" Στην Αιδηψό σε  βλέπω να σε στέλνω εσένα...

Ρε αυτοί τώρα ξεκίνησαν και τελειώνουν. Έλεος, δεν σε μπερδεύει αυτό; Το προγραμματισμένο μυαλό ακολουθεί μια φόρμα στο κεφάλι του, αν αλλάξει η φόρμα μπερδεύεται και καλά ξεμπερδέματα. "ποια φόρμα, ρωτάς. αυτή που φοράν οι αθλητές;" - Μάλιστα, εδώ σηκώνει η επιστήμη τα χέρια ψηλά!

Με τα πρωτοβρόχια έλα πάλι, ανανεωμένος και με ακονισμένη σκέψη. Μάθε να διαβάζεις καλά τον γκισέ και γνώρισε καλύτερα τον εαυτό σου! Ο γκισές συνήθως στήνει  μια παγίδα, αλλά ο εαυτός είναι αυτός που πάντα πέφτει μέσα. Ρισκάρισε χωρίς να τζογάρεις και τζογάρισε με τα λιγότερα ρίσκα...

Μάθε να ακούς την διαίσθηση σου, αλλά για να έχεις διαίσθηση πρέπει να αφιερώσεις χρόνο, κόπο και χρήμα. Άμα πιστεύεις πως αγοράζεται η διαίσθηση, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς και τα χειμερινά μπάνια...

Υ.γ.1 το αουτσάιντερ (ο καφενές) φυσικά και δεν  κλείνει για διακοπές, εδώ θα είναι και θα ετοιμάζεται μαζί με τους θαμώνες του για την χρονιά που έρχεται...

Υ.γ.2 Πήρε πρωτάθλημα η Λίβερπουλ μετά από 30 χρόνια. Μια δικαίωση και στην επένδυση που λέγεται Κλοπ, αλλά   έπρεπε να περιμένουν...

Υ.γ. 3 καλό καλοκαίρι. οι γκισέδες ας περιμένουν, δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς...











64 σχόλια:

  1. Τί να πει κανείς για τον Γιούργκεν Κλοπ ? Χρειάζεσαι χιλιάδες λέξεις και εικόνες για να περιγράψεις τί κατάφερε. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόσληψή του, ήμουν σίγουρος. Ξεκίνησα την ίδια μέρα νήμα στο παλιό φόρουμ του ΜΜ για τα χαρμόσυνα νέα. Θυμάμαι σαν τώρα να γράφω, τρία χρόνια είναι πολλά, θα φέρει πρωτάθλημα ο Κλοπ, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Τελικά χρειάστηκαν τέσσερα. Θυμάμαι σαν τώρα να γράφω, να ξανακάνει ο Κλοπ το Ανφιλντ φρούριο, την άμυνα να σφίξει και μπροστά θα τη βρει την άκρη. Ετσι κι έγινε. Απίστευτη η διαχείριση αυτής της τετραετίας. Με τί παίκτες έφτιαξε ομάδα, είναι να τρελαίνεσαι. Με Αρνολντ και Ρόμπερτσον. Με κέντρο που έμοιαζε με ανέκδοτο. Και με μια τριάδα μπροστά που κανένας στην αρχή δεν ζήλευε. Πάντα έλεγε τη σωστή κουβέντα, και στις κακές και στις καλές στιγμές. Ποτέ δεν απογοητεύτηκε. Είναι να τρελαίνεσαι. Μην μου φτιάξετε άγαλμα, μας παρακαλάει, θέλω να ζήσω άλλα 30-40 χρόνια. Να ζήσεις ρε Κλοπ, να ζήσεις 1000 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρισκάρισε χωρις να τζογάρεις και τζογάρισε με τα μικρότερα ρίσκα ....η νούμερο ένα ατάκα του καφετζή στο παραπάνω αρθρο :)

    Μπραβο σε ολο το team της Λιβερ αλλα πληροφορίες λένε οτι οφείλει ευγνωμοσύνη στο sans voir που με τις κοντρες του στη Σίτι της έκοψε βαθμούς και έφερε γκρίνια και άγχος στους κόλπους της ....το αποτέλεσμα γνωστό :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται πως ευχαριστούμε το sans voir για τις κηδείες που έκανε στη Σίτι και εννοείται πως ευχαριστούμε και την σπουδαία Τσέλσι για την προχθεσινή νίκη της. Τώρα περιμένουμε με γνήσια ποδοσφαιρική αγωνία τις 2 Ιουλίου, όταν η Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στο Ετιχαντ. Ελπίζουμε σε ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα αντάξιου του πρώτου γύρου. Ας θυμηθούμε εκείνο τον πρώτο αγώνα.

    https://www.youtube.com/watch?v=kOXtH55Db2I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακολουθεί κανείς το Νόριτς-Μάντσεστερ ?
    Εχει κανείς το δάκτυλο στη σκανδάλη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παίζει καλά η Νόριτς για Νόριτς. Θα έχουμε κηδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εβαλε τον Μπογμπά. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο παίκτης πήρε Μουντιάλ. Να τραβάς τις π.....τριχές σου.

      Διαγραφή
    2. Τώρα μπαίνει και ο Εντι Μέρφι. Θερινό σινεμά.

      Διαγραφή
    3. Πώς κατάντησε έτσι η Μάντσεστερ. Είχε κάτι παικταράδες κάποτε. Ενας κι ένας ήταν όλοι τους.

      Διαγραφή
  7. Παράταση. Εντωμεταξύ, η Μπάρτσα τα σκάτωσε πάλι. Και γράφτηκε πως η Θέλτα θα το δώσει το ματς, γιατί πέρσι της το έδωσε η Μπάρτσα. Χα. Αλίμονο στα παρολί του Σαββάτου. Κλαίει κόσμος απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 28/6/20

    κυπελλο Αγγλιας

    Νιόκαστρο - Μ Σίτι 1 @ 15,00....ήταν και 21,00 στην πράσινη .

    Περιμενω μέχρι αύριο αλλα μας βλέπω για κόντρα κανονική , οχι καλοκαιρινή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα!

    θαύμασα την προσήλωση του Sid στο ματς της United. Τι γαϊδούρια που είμαστε και δεν του κάναμε παρέα! Εγώ έπαιζα με τα παιδιά. Στήναμε εκεί ένα laptop που πήραμε κ πέρασε η ώρα. Χαμπάρι δεν πήρα για το ματς. Ευτυχώς θα μου πεις. Δεν πέρασε. Ναι αλλά θα μπορούσε να γίνει και κάνα κοκομπλόκο εκεί και να μην πάρουμε μεζέ. Κρίμα θα ήταν. Να περάσει χωρίς να παίξεις: χειρότερο από κουβά!

    Εγω απολογούμαι που δεν έκανα παρέα στο Siddhartha, αλλά ρε παιδί μου δεν μπορώ καλοκαιριάτικα να ασχολούμαι με τόση προσήλωση με το στοίχημα. Ποτε θα ξεκουραστούμε? Εάν δεν κάτσουμε να χαλαρώσουμε υπάρχει κίνδυνος να βαρεθούμε όταν θα αρχίσει η κανονική σεζόν! Δεν το θέλεις βέβαια αυτό. Αλλσ από την άλλη, εχει ματσακια, θέλεις νσ κρατιεσαι ζεστός.

    Ειπσμε βέβαια στο Sid να μπει και στο άλλο το κανάλι, το bet chat, αλλά μας είπε πως δεν το έχει με την τεχνολογία.
    Να χτυπάει ν πούμε αύτο το καμπανάκι του βαιμπερ να μας λέει οτι κάποιος έχει αναλάβει ΑΥΔΜ και κάτι βλέπει. Έχει αξία όταν είσαι ομάδα.

    Σήμερα ευτυχώς έχει την αγαπημένη του Sid, την Μάντσεστερ Σίτι. Την έχουμε όλοι στην μπούκα. Ο καφετζής να βάλει στο ψυγείο τις Paulaner, όπως κ τα ποτήρια. Θα είμαστε εδώ γύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα στην παρέα.

    Πολύ καλά έκανες Νίκο και έπαιζες με τα παιδιά. Καμιά απολογία δεν χρειάζεται. Τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά, όποιος μπορεί συμμετέχει, καφενείο είναι, δεν κρατάμε απουσίες ούτε ρίχνουμε ποινές. Αλλωστε, αν ήθελα κι εγώ, θα έμπαινα στο βάιμπερ.

    Σχετικά με την αγαπημένη μας Σίτι, πήρα μεζέ με τη Τσέλσι, αν και δεν είδα το ματς. Το επόμενο πρωί έμαθα πως είμαστε πρωταθλητές. Σήμερα την σημαδεύετε εσείς και καταθέτω κι εγώ τον όβολό μου. Δεν υπάρχει τέτοια απόδοση σε προημιτελικό αγγλικού κυπέλλου. Φερναντίνιο και Αγουέρο απουσιάζουν. Για μένα το σετ θα έπρεπε να είναι 10,00-5,00-1,40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορούσε να είναι και 5,00-5,00-1,66 αν υπήρχε και κόσμος στις εξέδρες.

      Διαγραφή
  11. Δοψασμένες Καρακάξες εχει σημερα το μενού .
    Λένε οτι ειναι πανέξυπνα πουλιά ...σε κλέβουν μπροστά στα μάτια σου και δεν παίρνεις χαμπάρι ...αυτό θέλουμε ....να κλέψει το ματς και να πληρώσει ...αλλους στο 17,00 και αλλους στο 21,00 !

    Πήγα στο γκισέ να ρίξω τον οβολόν μου ...με είδε και γελούσε απο μακριά ...καλώς τον ....Νιούκαστλ στο 17,00 , ε ? ...ναί , του απαντώ ...καημένε , 3 θα φας μου λεει ...ίσως ...του απάντησα και έφυγα γρήγορα χωρις να πώ τίποτε άλλο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διψασμένες ...

      # να γράψω μια φορα κατι χωρις να συμβει αυτό :)


      γούρι , γούρι ....:)

      Διαγραφή
  12. Κοιτάζω το αρχείο του κυπέλλου στο οντσπόρταλ από το 2010. Φέτος δεν έχει πέσει μπόμπα ακόμα. Μπορεί και να μην πέσει καμία όπως το 2016, το 2012 και το 2011. Οι διψήφιες της δεκαετίας είναι οι εξής.

    2010 Manchester Utd - Leeds 0-1 13,00
    2013 Oldham - Liverpool 3-2 15,00
    2014 Manchester City - Wigan 1-2 21,00
    2015 Chelsea - Bradford City 2-4 29,00
    2017 Liverpool - Wolves 1-2 11,00
    2018 Wigan - Manchester City 1-0 26,00
    2019 Wimbledon - West Ham 4-2 14,00

    Πάμε να το πάρουμε το ματς. Σιδερώστε κουστούμια, θα βγούμε στο BBC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Το 1-0 στο 73' για να προλάβει το team

      Διαγραφή
    2. θελουμε 1078 και 2083 ...

      Αντι Κάρολ και τα δύο ...

      στο viber ολοι μόλις αναπνέουν ...


      εγω τρωω και τα νύχια μου ...

      Διαγραφή
  14. 0145 με μαλακισμενο πεναλτι που εκανε ο αμυντικος μας .
    Στο ημιχρονο θα πεσει το μπινελικι και η ντόπα μαζί και βλεπουμε...

    Μπηκαν και λίγα ψιλά στο Χ στο 13,00 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα ματς τα κλέβουμε όταν η φαβορα δεν είναι καλά.
      Εδώ η φαβορα ζει και βασιλεύει.

      Ας δούμε το β ημιχρ ομωςυ.

      Διαγραφή
  15. 0145

    Να αλλάζεις όμως και μια πάσα ρε Νιούκαστλ.
    Οκ, με τη Σίτι παίζεις, άλλα ούτε πάσα δεν μπορούμε να αλλάξουμε.

    Ας δούμε το β ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιτέλους, κάνει αλλαγές ο Μπρους. Ερχεται ισοφάριση.
    Αντε καρακάξες, άντε βάλτε το πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 0268 .....LOST

    κατωτερη των περιστασεων η Νιουκαστλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθλια η Νιούκαστλ. Κατόπιν εορτής, λέω mea culpa.
      Το σετ ήταν για 20,00-6,66-1,25.

      Διαγραφή
  18. Ζημιές έγιναν χθές απο ο,τι μάθαμε στην πόλη Φουνσαλ της Μαδερα
    Κατι άσοι που πλήρωναν 8.00 πρίν το ματς έφτασαν να πληρώνουν 13.00 και 14.00 στο "κρίσιμο" χρονικό σημείο.
    Φωτιά πήρε το Viber!
    Καημένη Μπενφίκα...
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Μπενφίκα θα ακούει Nanu και θα τρεχει.


    :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο Μπράβο Μπράβο.
    Χαίρομαι για όλους σας. Ρε τη Μπενφίκα...
    Πάτε να με δελεάσετε με τέτοιες επιτυχίες, αλλά είμαι ανάποδο κέρατο.
    Τα βλέπεις ερημίτη, κι εσύ μας λές καλό καλοκαίρι...
    Τί σημαίνει Νανού ? Εγώ το Νουνού ξέρω.
    Μεγαλώνει μεγαλώνει γερά παιδιάαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=wCnQUMlXfhc

      Εδω φίλε, όταν περιγράφεις τον αγώνα δεν αναφέρεις καθόλου, καθόλου όμως, το όνομα του σκόρερ.
      Αναφέρεις μόνο το όνομα αυτού που έκανε αυτά τα πράγματα και εβγαλε την ασίστ.
      Μεγάλο πράμα η ασίστ.

      Διαγραφή
    2. Καλό καλοκαίρι είπα, τι ήθελες να πω: τον κακό σου τον καιρό!!!

      "όσο υπάρχει ζωντανό θα βγαίνουνε παπάδες,
      κι όσο υπάρχουν άνθρωποι, θα ρέπουν στους κουβάδες."

      Διαγραφή
    3. Οσο υπάρχει sans voir, ξεχάστε πια τα μπάνια.
      Γιατί τα κουβαδάκια μας γεμίζουνε σαμπάνια.

      Ξέρω κι εγώ από μαντινάδες. Αμέ.



      Διαγραφή
    4. Απολύθηκε ο προπονητής της Μπενφίκα.

      Διαγραφή
    5. ο Σαμαρης; άμα έμεινε ο Σαμαρης το χαΐρι να δουν...

      Να πιω καφέ και να δούμε την Γιουν.

      Διαγραφή
    6. Στο λογο σου απολυθηκε?
      Χαχαχαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
    7. Ναι, και μου είπαν πως σας ψάχνει.
      Θέλει να σας μιλήσει.

      Διαγραφή
  21. Μπράιτον-Μάντσεστερ.
    1,57 το διπλό, δηλαδή 60% πιθανότητες νίκης για μια ομάδα που έχει σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια μόνο 4 νίκες. Σύμφωνοι, κυνηγάει θέση Τσουλού και έχει βελτιωθεί αρκετά με τον Φερνάντες, αλλά και η Μπράιτον είναι στα καλά της, θέλει να ξεφύγει από την ουρά και έχει υπέρ της παράδοση. Τί να πω ? Τόσο χαμηλό διπλό μόνο 2 ομάδες "δικαιούνται". Ετσι νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και ο Σετιέν της Μπαρτσελόνα είναι στον αέρα.
    Αυτή η κωλο-Ατλέτικο έχει να νικήσει στη Βαρκελώνη 15 χρόνια.
    4,75 το διπλό, λίγο καλύτερα να έπαιζε η ομάδα του Σιμεόνε...
    Προβλέπω μπόλικο ξύλο στο ματς, θα έχουν πολλά νεύρα οι γηπεδούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπαρτσα τέλος. Όσο καλό έκανε ο Μεσι τόσο κακό θα κάνει τώρα μέχρι να αποσυρθεί.Δεν θέλει ανάλυση - όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει...

    Πάντα το κάνει πουτάνα εκεί μέσα ο Σιμεονε. Άστο για το ζωντανό αυτό να έχουμε και εικόνα..

    Για Μάντσεστερ το θέλω λίγο το φαβορί ζαλισμένο, άλλα όχι εμφανές - να κάνει μπαμ δηλαδή. Ανεβασμένη αν και δεν με πείθει γενικά.

    Βούδα κερασμένος ο καφές στον καφενέ για την μαντινάδα της εβδομάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όσο υπάρχει τράπουλα
    A Bm
    Θα βγαίνουνε ρηγάδες
    Em Am
    Κι όσο υπάρχουν δάσκαλοι
    Dm Em
    Θα βγαίνουν μαθητάδες

    Με τις συγχορδίες για να το εμπεδώσετε.
    Μι μινόρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βούδα άραξε στην αγαπημένη σου θέση, αύριο θα βγει sans voir από αρχής κόσμου...

    Ετοίμασε κι εσύ κάτι για την νέα χρονιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λιντς - Λουτον 11,00 το διπλό.

    Εμεις λαιβ κλασικα και οτι προκυψει ..

    Μετα το χτεσινο της Μαρίτιμο δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα συμβει ξανα σημερα το ιδιο πραγμα αλλα ποτέ δεν ξερεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου θυμίζω οτι μετά την Ξάνθη 5/10/19 είχαμε κάτι... Λύκους στις 6/10/19.

      Διαγραφή