11 Σεπ 2020

'αγγλικός γκισές"


Ρε γκισέ, να χαρώ εγώ ομορφιές, πως στολίστηκες έτσι βρε; - σαν λατέρνα μοιάζεις. Μου βαλες και το αγγλικό καπέλο και την σημαία την αγγλική, "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" ο μάγκας...

Σε βρίζω ρε μπαγάσα, αλλά το ξέρεις σε κάνω κέφι, ίσως και να σε ζηλεύω και λίγο. Πάντα επαγγελματίας, πιστός στο καθήκον - να αποδίδει η μηχανή που έχεις στήσει τα προκαθορισμένα κέρδη.

Δεν είναι αστεία αυτά, αφουγκραστείτε για να μην καταστραφείτε...

Δύσκολο έως ακατόρθωτο να κερδίσει ο ερασιτέχνης, ο χομπίστας και ο χαβαλές τον επαγγελματία. Γελάς μωρη κουφάλα, ξέχωρα από το διαβασμένος μας βγήκες και ψωνισμένος.

Τι καλούδια έχεις για μας, ρωτώ από Αγγλία; Έξι μήνες κοντά έχουν να κλοτσήσουν το τόπι οι Αγγλιδούλες, αλλά εσύ μοιράζεις τα χαρτιά σαν να μην πέρασε μια μέρα. Εσύ είσαι γκισές και είσαι υποχρεωμένος να το κανείς - δως μου έναν λόγο να σου δώσω ένα ρούβλι έστω, πρώτη αγωνιστική.

"of the record", είπε ο γκισές χαμηλόφωνα, αφού είδε πως δεν υπήρχε και κανείς γύρω μας. Δεν θα με έβλεπαν οι γκισέδες αν δεν έπιαναν τα πρωτοβρόχια, αλλά θα παρακολουθούσα τα παιχνίδια σαν να τα έπαιζα.

Όχι, ότι δεν μπορείς να κερδίσεις, πρώτες αγωνιστικές, απλά είναι κακό να πιστέψεις στον λάθος τρόπο. Τα τυχαία κέρδη δεν κάνουν καμία διαφορά σε βάθος χρόνου, αλλά γιατί δεν ρίχνεις κάνα μακροχρόνιο; μου είπε ο γκισές.

Να, η Τσέλσι φιλόδοξο προπονητή έχει, καλά στοιχειά έδειξε πέρσι και μεταγραφές έκανε, να μπει σφήνα 11,00 απόδοση. Βάζεις λίγα, παίρνεις πολλά"

Σε μένα βρήκες ρε γκισέ να πουλήσεις τα παλαβά σου; "ζήσε Μάι μου, να φας τριφύλλι", στον Βούδα αυτά, που θέλει φέτος να σας πάρει τα "δάνεια της Αγγλίας..."

Από Τσαμπιονσιπ βλέπω έχεις φαβόρες Νοργουιτς, Μπρενφορντ και Γουτφορντ στο 7,00 και για φούντο δίνεις την Γουικομπ με 1,53 άχαστο...

Αγ.1 Σαντερλαντ και Πιτερμπορο με 7,50 και Πορτμουθ να ακλουθεί με 10,00. Για να το λες εσύ, μπορεί να είναι και έτσι. Την μαύρη την Ροτσντειλ την έχεις καταδικασμένη πριν αρχίσουν και από κοντά η Γουμπλεντον.

Ένα σκαλί πάνω από τους κολασμένους στην Αγ.2 δίνεις φαβορί για άνοδο Μπολτον (που ξέπεσε αυτή) με 5,50. Σαλφορντ Σιτι με 6,50 να η εκπληξη. Στιβενειτζ και Μπαροου πιασμένες χέρι χέρι οδηγούνται στα τάρταρα - ταλιράκι πλερώνει ο γκισές.

Προσεγμένες οι αποδόσεις, φυσικό είναι αφού μιλάμε για πρώτη αγωνιστική. Ούτε καθαρά φαβορί, ούτε αουτσάιντερ που αξίζουν προσοχής. παιχνίδια τα περισσότερα καταδικασμένα και για ζωντανό...

Είναι νωρίς ακόμα, περίεργη η χρονιά, δεν χρειάζεται βιασύνες. Προσέχουμε τις αχρείαστες ήττες, γιατί μας κάνουν διστακτικούς στις νίκες που θα έρθουν.

Υ.γ.1 Οι θαμώνες ρίχνουν κάνα δόλωμα, να τους παρακολουθείται, δεν έχετε τίποτα να χάσετε - κερδισμένοι θα βγείτε.

Υ.γ.2 Κέρδη ή θάνατος - καλή στοιχηματική χρονιά, έδωσε το σύνθημα ο SIDDHARTHA.

 

 

 

 

107 σχόλια:

  1. Κέρδη ή Θάνατος !!! Και γαμώ τα συνθήματα. Αυτή η φημολογία για 50πλασιασμό πώς ξεκίνησε ρε παιδιά ? Εχει βουήξει ο τόπος. Μέχρι και ο Ερημίτης κόλλησε στην είσοδο του καφενείου το "ΠΩΛΕΙΤΑΙ". Τί γίνεται εδώ πέρα ? Ολοι με κερνάνε σήμερα. Υποπτα πράγματα. Από Πρέμιερ γουστάρω Λιντς και Εβερτον, αλλά τα βλέπω να κάθονται στο Χ. Στις αγγλιδούλες μοιρασμένα τα σετ, τίποτα ακραίο στον ορίζοντα. Μάλλον θα κάτσουμε στα αυγά μας. Συνεχίζω τη μελέτη. Οι βραζιλιάνες έχουν Λιμπερταδόρες και θα παίξουν με εναλλακτικές ενδεκάδες. Αν ακουστούν μπαμ, θα είναι από Βραζιλία μεριά. Θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζίφος. Δεν υπάρχει τίποτα πουθενά. Και η Λιντς πέφτει. Σκατά.

      Διαγραφή
    2. Μην σε στεναχωρεί που δεν παίζεις επειδή δεν μπορείς να στηριχθεις στις αποδόσεις που σου δίνουν.
      Όταν θα έρθει η ώρα να παίξεις, θα είναι τόσο αιτιολογημένο το παίξιμο σου, που θα το χαρείς αφάνταστα.

      Διαγραφή
    3. Ετσι είναι. Αλλωστε στοχεύουμε σε 50πλασιασμό. Θέλουμε όσο πιο εκλεκτά στοιχήματα γίνεται. Αλλιώς δεν βγαίνει το πλάνο. Η προβλεπτική ικανότητα πρέπει να αγγίξει το 1,50. Κυνηγάμε λοιπόν Sans Voir επιδόσεις. Κι έχουμε ποσοστιαίο ποντάρισμα υποχρεωτικώς.

      Τώρα θα μας διαβάζει κανείς περαστικός και θα μας περάσει για τρελούς. Ο πληθυντικός είναι της ευγενείας. Τα μπινελίκια να απευθύνονται σε μένα.

      Πάρτε κι έναν υπέροχο δίσκο. Ισπανία 1971.
      Joan Manuel Serrat ‎– Mediterráneo

      https://www.youtube.com/watch?v=CdZoj7WKFWk&list=PLLYsdVRZk3L5kh_Ko19P1xaL3LFV7X2oB

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα, έχουμε και κύπελλο Ελλάδος σήμερα στις 9 - οποίος φέρει κουπόνι, για τον συγκεκριμένο αγώνα από τους θαμώνες θα του γίνει σύσταση.

    Δεν πέφτει και στα τάρταρα η Λιντς, ενδιαφέρον παιχνίδι στις 7 και μισή. Λογικά δεν θα κλειστεί ο Μπιελσα ίσως γίνει ροντέο.

    Νωρίς έχει την Αρσεναλ στην Φουλαμ - πρώτη αγωνιστική 1,50 το διπλό - πως να κάνεις παιχνίδι με κάτι τετοια;

    Οι φαβοριτζήδες πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί πρώτες αγωνιστικές - τα λάθη τους πληρώνονται διπλά, ίσως και να μην δικαιούνται λάθη. Γίνεται παιχνίδι έτσι;




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Αφού έχουμε Πρωτόκολλο live, τι σκάμε και τι ανησυχούμε για την πρώτη αγωνιστική?
      Αμα ταιριάξει στο "χρονικό σημείο fairplay" θα παίξουμε.
      Αν πάλι όχι, εμείς να είμαστε καλά...
      Μαραθώνιο τρέχουμε. Σιγά μην επιταχύνουμε από τα πρώτα μέτρα.
      :)

      Διαγραφή
  3. https://youtu.be/4b1wt3-zpzQ

    Για τον DJ μας τον Σιντ!
    Little green bag.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο τραγούδι. Την ταινία δεν θυμάμαι να την έχω δει. Πάντως διάβασα την πλοκή και αρχίσα να σας υποπτεύομαι όλους εδώ μέσα.

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν ημίχρονο στις Αγγλιδούλες - στην πράξη το live είναι τραγικό. Μαύρα χάλια, δεν υπάρχει κάτι για καραούλι στο δεύτερο, απλά παρακολουθούμε για ενημέρωση...

    Το φαβορί η Μπρεντφορντ μας τον έκλασε πριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει μαλλιασει η γλώσσα του καημένου του fair να το λεει για την κονσόλα της Μπέτ.
      Μέχρι και μέιλ σκέφτηκε να τους στείλει.
      Αστα βραστα.

      Εγώ πάλι είμαι τύπος pregame...

      Διαγραφή
  5. 11,50 η Λιντς. Λίγο ακόμα αν γίνεται. Αναμένουμε.
    10,00 το dnb.
    Κοιτάζω και τα ασιατικά.
    4,25 το Χ2.
    Αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο περιμένεις να πάει Βούδα; Ο καφενές βγάζει τηλεόραση έξω ανάβει ψησταριά και θα προσφέρει το ματσάκι Λίβερπουλ - Λιντς.

    Αυτός με τα τσίπουρα στο άλλο μαγαζί θέλω να έρθει. Οι μπίρες είναι του επίτιμου...

    Για το "χαλασμένο" ζωντανό στην bet θα δούμε - δείχνει πρόβλημα...

    Υπάρχει διάθεση για στοίχημα και καλή παρέα - αξίες ανεκτίμητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι μου δίνουν δίκαιες τιμές. Διστάζω.

      Διαγραφή
    2. Και το +1,50 είναι χαμηλό. Αυτά τα περιφρονείτε εσείς, αλλά εγώ τα σέβομαι.

      Διαγραφή
  7. Κακή η Λίβερπουλ, νομίζει πως θα πάρει το ματς περπατώντας. Χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2-1 νωρίς νωρίς.
    Ματς για θέαση, οχι στοιχηματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2-1 η Λιβερπουλ χωρίς να ιδρώνει.
    Και τα 3 γκολ χαρισμένα από τις άμυνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαν παιδικό πρωτάθλημα.
    Τι να παίξεις εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχει σαλτάρει ο Κλοπ. Τον έχει πιάσει τρέμουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Τί χάλι είναι αυτό το λάιβ της 365. Λάιβ ντεντ που έλεγαν κι οι Greatful. Δεν θα ξαναπαίξω ποτέ μου φαίνεται. Η ψυχική μου υγεία προέχει. Πώς να ποντάρεις όταν πέφτουν οι βρισιές σύννεφο ? Σβήνουν ανάβουν, κάνουν ό,τι θέλουν.

      Διαγραφή
  13. Η Λίβερπουλ συνεχίζει να αμύνεται ψηλά και έχει γίνει ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.
    Ο δε Αρνολντ κατάφερε να βάλει αυτογκολ σε νεκρή φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου έσβησαν τα στριμ, τα ξανανοίγω, 3-3 στην οθόνη. Μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοκαριστική εμφάνιση. Μου θυμίζει το 5-0 από τη Σίτι πέρσι.

      Διαγραφή
  15. Να γίνει κανά 3-4 στο τέλος να παραμιλάω για μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4-3 αλλα ικανούς τους έχω να το ξαναφανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα. Ωραίο φθινοπωρινό πρωινό. Ηλιος, σύννεφα, αεράκι, ησυχία. Ανοίγω το oddsportal και φάτσα-κάρτα βλέπω στην Unibet άσσο την Τότεναμ στο 2,80. Το Χ το βρίσκεις στο 3,85. Την Εβερτον αλλού στο 4,50. Αυτά κυνηγούν οι άρμπερς. Αλλά αυτό δεν είναι στοίχημα, αυτό είναι η πονηριά του παίκτη κόντρα στην πονηριά του μπουκ. Δύο ατιμίες δηλαδή που κοντράρονται.

    Με αυτή τη Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία τί θα γίνει ρε παιδιά ? Θα το πάρει αήττητη ? Με διαολίζει αυτό το 14-2-0. Μόνο η Ρόζενμποργκ το σήκωσε αήττητη τα τελευταία 20 χρόνια. Ηταν 2010 με ρεκόρ 19-11-0 και γκολ 58-24. 58 γκολ έχει βάλει ήδη η Μπόντο κι έχει άλλα 14 ματς να παίξει, κανονικό πολυβόλο.

    Υπάρχει και ο αποδυναμωμένος Αγιαξ σήμερα, παίζει εκτός με τους Σπαρτιάτες. Λέτε να έχουμε κανά στραπάτσο ? Στην Ολλανδία τα πράγματα θα πάνε στο όριο φέτος. Το αφιέρωμα της εφημερίδας γράφει πως 4 ομάδες θα κυνηγήσουν τον τίτλο. Αγιαξ, Αιντχόφεν, Αλκμάαρ και Φεγενορντ.

    Τέλος έχουμε και το Γκρέμιο-Φορταλέζα για το Μιχάλη. Η Γκρέμιο ταξιδεύει στη Χιλή για το Λιμπερταδόρες, θα κάνει αλλαγές, μέτρια η φόρμα της, το διπλό στο 5,75.

    Αυτά συζητιούνται από μένα σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν η Εβερτον ανηφορίσει στην πορεία, μπορεί να πάρω κανά μεζεδάκι με την οδοντογλυφίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενας λατερνατζής πουλάει τη λατέρνα του 5,000 ευρώ. Πλήρως λειτουργική. Εφτιαξε 2 σπίτια και αγόρασε 3 αμάξια γυρνώντας τη μανιβέλα. Να βάλουμε όλοι λεφτά να την αγοράσουμε, να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα ? Τί λέτε ? Θα μας ταίζουν, θα μας πληρώνουν, θα κάνουμε και τα ψυχικά μας με τις όμορφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλίμονο στα παιδιά, στους δασκάλους και τους γονείς. Ρε τί ζούμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα.
    Συμφωνώ Σιντ.
    Οντ ήταν και δική μου "3η γραμμή"
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα, εχθές ωραίο ματς δεν έπεισε η Λίβερπουλ, ανταγωνιστική η Λιντς. Αν στράβωνε το ματς για γηπεδούχους τραβάνε για Τσελσι την άλλη Κυριακή θα ξεκινούσαν με μπελάδες...

    Ξενέρωμα μετά ο τελικός ο δικός μας - ατάλαντοι, του χασμουρητού ποδόσφαιρο γι αυτό δεν τα βλέπω.

    Ο Αγιαξ για σήμερα όλο ξεπουλάει, κάποια στιγμή θα χάσει αξία και απόδοση. Άλλα ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαπτίσαμε - δεν πάει έτσι. Άσε που το 11,00 έγινε με το ζόρι 9,00.

    Την άλλη την χαμούρα από Νορβηγία, να χάσει να πληρωθούμε το αήττητο δεν το προσφέρει σε ευκαιρία ο γκισές. Ούτε 6,00 να κοντράρουμε το τρένο; Είναι ζωηρή η άλλη - το βλέπει ο γκισές - είπαμε άμα βλέπουμε τα ίδια, άστο...

    Για το άλλο είναι ειδικότητα fairplay. Εγώ δεν τα "πιάνω" αυτά.

    Τηλέφωνο ο αλεπουδιάρης εχθές: έβριζε γιατί είχε παίξει Μπρεντφορντ " μετά το έμαθα μου λέει, το Μπέρμιγχαμ είναι γεμάτο κορόνα. Μπορεί να φοβήθηκαν και να έχασαν, μου λέει η αλεπού" Αυτά θα έχουμε τώρα. "έχεις ένα δίκιο του λέω, σε καταλαβαίνω, ελπίζω να μην σκέφτεσαι έτσι και πριν τα ματς..."

    Ωραίο ματσακι το Τοτεναμ - Εβερτον, ενδιαφέρον για να το παρακολουθησω, δεν νομίζω να στοιχηματίσω...

    Αυτά προς το παρόν - ημέρα είναι μεγάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μπέρμιγχαμ είναι γεμάτο κορόνα...
      Να μην ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις.

      Διαγραφή
  23. Καλημερα κι απο μενα ...

    Να μην διαβαζεται πολλες ειδησεις γιατι μπερδευουν και αποπροσανατολιζουν ...εγω το θεωρω χασιμο χρονου ...η σταθεροτητα στο πλανο μας ειναι μεγαλη αρετη , τη φοβαται ο μπουκ ...
    Μου ηρθαν και προσφορες απο bet 365 και stoiximan ...αντε γαμηθειτε και οι δυο σας ρε ...δε γουσταρω χάρες απο καριοληδες !!!

    Οι αρμπερς δε θα υπηρχαν αν δεν υπηρχαν ''παραφωνίες'' στις αποδοσεις μεταξυ των μπουκ ...δε φταιει ο παιχτης , πονταρει την αποδοση απο βλεπει ...το λαθος ειναι δικό τους αλλα την πληρωνει ο παιχτης ...οι μπουκ εχουν και το μαχαιρι και το πεπόνι ...
    .
    Ανοιγω betexplorer να δω τα σημερινα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μιχάλη. Οι άρμπερς να κάνουν ό,τι κάνουν αφού τα καταφέρνουν, απλώς ας μην μας λένε πως παίζουν στοίχημα. Στοίχημα παίζουμε εμείς. Αξιολογούμε, προβλέπουμε, στοιχηματίζουμε βάζοντας skin in the game. Ρίσκο εκ του ασφαλούς δεν υπάρχει. Βλέπεις την Τότεναμ στο 2,80. Παίξε την λοιπόν στο 2,80. Μην πας όμως παραδίπλα να αγοράσεις και το Χ2 της Εβερτον. Μεγάλη η συζήτηση και δεν λέω άλλα. Βρες μας τί θα παίξουμε σήμερα. Αν παίξουμε.

      Διαγραφή
  24. Η Σπάρτα καταποντίστηκε στο 7,50.
    Η Εβερτον βρίσκεται στο αδιάφορο 4,00.
    Η Οντ έχει κολλήσει στο 6,00.
    Η Φορταλέζα ανέβηκε στο 6,50.

    Κι έχουμε και το περίεργο Παρί-Μαρσέιγ με πολλούς αμφίβολους για την Παρί, με μπηχτές του Παγιέτ και προετοιμασίες για "περιποίηση". Και με παράδοση υπέρ της Παρί. Αυτό το ματς μάλλον θα έχει πολύ ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είμαστε στο δεκάλεπτο, είναι νωρίς ακόμα, αλλά ο Αίαντας δεν μπορεί. Θέλει αλλά δεν μπορεί. Η Σπάρτα μηδενικό κι αυτή. Τα ασιατικά θα βγούν όλα. Χάθηκε η ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. η απόδοση ήταν για γέλια από την αρχή.
    7.00 στην έναρξη απο 10.00.
    Και δίνει ο Μπουκαδόρος 3.40 τον ασο μετά την κόκκινη και μας λέει και ο απεσταλμένος μας οτι η σπαρτα είναι ένα τίποτα στο γήπεδο.
    Ε, θέλουμε κι άλλο?
    No bet από εδώ οι έως το Ρότερνταμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σπαρτα έχασε με παίκτη παραπάνω από Αίαντα - είπαμε παίζουμε άλογο που δεν γεμίζει το μάτι ότι μπορεί να κερδίσει, όχι κουτσό άλογο.

    Για να δούμε τώρα Μουρινιο εναντίον Αντσελοτι, έχουν τίποτα να δώσουν στο ποδόσφαιρο ή μαζεύουν ένσημα.

    Εκεί σε εμάς ξεκίνησαν κάτι αγώνες - παρακολουθεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι γινεται ρε παιδιά ? :))

    Ήρεμα ρε σεις ...αφηστε να πέσει και τιποτα κάτω ...

    SIDD ...βάλε ''να λαμβάνω ειδοποιήσεις'' απ τον καφενέ ...αν προκυψει κατι για παιχνιδι θα το δωσω εδω ...:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να λαμβάνω ειδοποιήσεις τί σημαίνει ?
      Μη μου βάζετε δύσκολα. Είμαι από χωριό.

      Διαγραφή
  29. Τεράστια ευκαιρία για την Εβερτον που παίζει καλύτερα.
    Η Τότεναμ δεν αναπτύσσεται νορμάλ. Ομάδα ξυλοκόπων θυμίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΕΣΚΙΣΕ. ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΩ.

      Διαγραφή
    2. Η δικιά σου ισοφαρίζει 2-2, μπορεί και το 2-3 αλλά δεν.
      Η Λιντς παίζει στα ίσα τη Λίβερπουλ, χάνει.
      Η Σπάρτα κερδίζει κόκκινη, ένα γαμημενό γκολ όμως δεν βάζει.
      Η Οντ το βάζει από τα αποδυτήρια.
      Ολα καλά, όλα καλά.

      Διαγραφή
  31. Μέτριο παιχνίδι το αγγλικό. Το έβαλε η Οντ, αλλά η άλλη δείχνει καταιγιστική - έχει και βροχή εκεί, ωραία πράγματα...

    Να βάλουμε μια κουδούνα για τον Βούδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αντε καληνύχτα.
    Και καλή σχολική χρονιά.
    Υγεία, ειρήνη και αγάπη.

    (Τις επόμενες μέρες θα κάνω προγραμματικές δηλώσεις για τον 50πλασιασμό. Θα μοιράσω λεφτά δηλαδή, στην ΔΕΘ του καφενείου. Θα μας γράψουν οι εφημερίδες.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι να τον κλείσουμε νωρίς τον καφενέ για να είμαστε ζωηροί όταν αρχίσει η δράση...

    Με την ησυχία σου Βούδα για προγραμματικές δηλώσεις.

    Καληνύχτα και όνειρα γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλησπέρα, λέω να βάλω αυτόματη φραγή στα 100 σχόλια, μετά θα είναι ταλαιπωρία, όχι ότι και τώρα δεν είναι.

    Ωραίος, βουβός θαμώνας του καφενέ που τα ρίχνει στα μουλωχτά. Χθες έπαιξε Μαρσειγ, Εβερτον και περίμενε Σπορ Ρεσιφε. Και λέω περίμενε γιατί παίζει Οπαπ και συνδυαστικά.

    Στα τελειώματα είδα τα κλωτσομπουνιδια στο Παρι - Μαρσειγ. Εκείνοι οι Άραβες στον Οπαπ Κινο να έπαιζαν πιο πολύ τόπο θα έπιαναν. Κουτσάθηκε και κείνος ο "ανάπηρος" που χουν για προπονητή - για γέλια...

    Τουλάχιστον τα μπατζανάκια τους στην Σιτι τα σκάνε στον Πεπ, αλλά κάτι δείχνει τούτος ρε παιδάκι μου.

    Περιμένουμε τον Βούδα να ρίξει τα τσιμέντα - οι κάμερες έχουν στηθεί για το παράτολμο ατόπημα. Πια πρωτόκολλα θα κρατήσει και πια θα τα στείλει για νάνι.

    Βάζει 1 για να πάρει 50. τετοια θέλω, ψιλικατζήδες είμαστε...

    Αύριο βρήκα παλιό, επίκαιρο και διαχρονικό, θα το ρίξω για μην χανόμαστε στα μηνύματα.

    Καφεδάκι τώρα και εδώ είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις συνήλθα από τα Δευτεριάτικα. Ρε γίνεται δουλειά με τον καφενέ μας. Μην το γελάτε καθόλου. Μέχρι και τις κόκκινες στο Παρί-Μαρσέιγ μυριστήκαμε, άλλο που δεν παίξαμε. Η Εβερτον τσέπωσε τη νίκη και έστειλε για τσάι το Μουρίνιο που άρχισε πάλι τα εγώ και τα εγώ . Εντάξει φάγαμε έξι γκολ από την Μπόντο, την οποία δεν θα ξανααναφέρω σε κείμενό μου ποτέ ξανά, αν το κάνω να με βάλετε στη θέση μου, οι τύποι έχουν πιεί το ζωμό του Πανοραμίξ. Και στην Βραζιλία του Μιχάλη, μόνο η Μινέιρο κέρδισε, έγινε κανονικό μακελειό με τα φαβορί. Φλαμένγκο, Ιντερνασιονάλ, Παλμέιρας και Γκρέμιο, βαριές φανέλες όλες ΔΕΝ νίκησαν. Τώρα για το παράτολμο ατόπημα πρέπει να βρω το τρόπο να το πλασάρω στο εκλογικό κοινό μου. Εχω συγκαλέσει σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο, έχουμε βάλει κάτω τα νούμερα, επιτόκια, τοκοχρεολύσια, Φιτς και Στάνλευ Μόργκαν, για να δούμε πότε θα βγούμε στις αγορές. Πρέπει να βρω τις σωστές διατυπώσεις γιατί βλέπω να πέφτουν βροχή οι ντομάτες. Τα σέβη μου στον σιωπηλό Οπαπατζή.

      Διαγραφή
  35. Ρε το sans voir... 0-2 τα αλάνια. Απίθανα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sidd ...εμεις πηγαμε live και μειναμε με την τσαπου στο χέρι ...επαιξες τουλαχιστον εσυ πρε ?

      Διαγραφή
    2. Θα σου απαντήσω όταν λήξει. Οσο κι αν λήξει.
      Θα με τρελάνετε κι οι δυό σας.

      Διαγραφή
    3. Αντε ρε μας εσκασες.
      Για να ξέρουμε τί βουντού να ρίξουμε.
      Δεν μπορει να είναι τόσο πολυπλοκο πια...

      Διαγραφή
  36. Απαντήσεις
    1. Εεεεμ, αυτή είναι η μαγκιά!
      μέχρι να μας πει θα πάει η ανάρτηση 150 σχόλια!
      (φωνή 4: "μέσα στο κόλπο είσαι Μπαζ"!)

      Διαγραφή
    2. Μπα σε καλό σας, με φάγατε.
      Είμαι κι εγώ γαιδούρι όμως...

      Διαγραφή
    3. Βλέπω το Σεφιλντ-Γουλβς. Κάντε ησυχία.

      Διαγραφή
    4. Α, μετά έχει Τσέλσι, δεν θα προλάβω. Αύριο η απάντηση. Χααχχαχααχχα.

      Διαγραφή
  37. 0-2 είναι, τι κοιτάς; Νίκησε η χαροκαμένη Δρέσδη - τι χάλια εκείνο το Αμβούργο. Γαϊδούρι πες γιατί θα πουν το έχουμε στημένο...

    Θα δούμε Τσελσι μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λοιπόν, αρχίζω να διαβάζω Μπαζ και μετά πάω στο Χάος. Θέλω να του απαντήσω κι αρχίζω να γράφω. Στο μεταξύ, λέω ας δω μην έχουν ανεβάσει τίποτα οι θεότρελοι στον άλλο καφενέ, και βλέπω στα βιαστικά Γιουνγκ Αιντχόφεν. Δεν καταλαβάινω ότι είναι λάιβ, νομίζω ότι πάτε pregame. Χτυπάνε καμπανάκια στο μυαλό μου, το είχα προσέξει στην εφημερίδα, αλλά χαμηλές κατηγορίες δεν αγγίζω και το ξέχασα. Το βλέπω sans voir, κάτι παραπάνω ξέρουν σκέφτομαι, ανοίγω οντσπορταλ , βλέπω το διπλό στο 3,00. Λέω, τη διαλύσαν την απόδοση, από 6,00 πήγε 3,00. Ανοίγω βετ365, βλέπω 0-1, όχι ρε πούστη μου έχει ξεκινήσει. Το διπλό στο 3,20 ενώ είναι 0-1. Και παίζω για το ονόρε μικρό ποντάρισμα στο διπλό. Μην πείτε λάθος κίνηση, λάθος είναι, αλλά δεν είμαι τέλειος. Αν θέλει ας βγει. Αν θέλει ας χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε απίθανοι. Δεύτερο σερί ταμείο από το sans voir. Σας ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  39. Κερδιζε εσυ Σίντ και ας είναι και με στραβοκλωτσια.

    Εμείς με την υποψία ότι είχες παίξει, κάναμε αναστροφή και ακύρωση βουντού. Μονο την παπαρούνα μυρισες λιγο. Κατα τα άλλα, ολα πήγαν καλά. Το σκορ έμεινε αναλλοίωτο.
    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, αναστροφή και ακύρωση βουντού, αχαχχαχα.
      Ωραία περνάμε εδώ μέσα.

      Διαγραφή
  40. Βάρα στο ψαχνό Βούδα αν θέλεις να είσαι μέσα στον απίθανο στόχο σου. Τώρα να δούμε Τσελσι γιατί Κυριακή πάει εκεί η Λίβερπουλ.

    Ενδεκάδες μέτριες...

    1,45 sec. θέλει κάποιος να κατέβει κάτω να διαβάσει τα σχόλια - θα βάλω περιορισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ μέτρια τη βλέπω τη Τσέλσι, θα φτύσει αίμα για το διπλό.

      Διαγραφή
  41. Ειχα ριξει δυνατα βουντου στο viber για τη βιαστικη τσαχπινογαργαλιάρα μικρη PSV ....μου λεει ο Νικος ...ρε συ επαιξε ο sidd ...ξεσκιστηκα να κανω ξεβουντού να ερθει διπλο ...

    Ρε sidd να λες ρε ...με πέθανες να το βγάλω διπλό το γαμημένο ...

    ζηταω 24ωρη αδεια ξεκουρασης απο το λαιβ ...:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ

      Εγκρίνω 48ώρη με ωραία νοσοκόμα από δίπλα.

      Διαγραφή
  42. Φτάσαμε τα 100 σχόλια. θα σβήσουν οι οθόνες όπου να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 94

    Νταξει, αύριο θα συγυρισει τον καφενέ ο Μπαζ. Νέα ανάρτηση.
    Χρειαζόμαστε ένα ενεργειακό ποτό.
    Ξέρεις τι ενέργεια σου παίρνει το ξεβουντού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο παικταράς ο Πούλισιτς πού είναι ρε ??? Τον πούλησε ??? Θα τρελαθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αν ο Βούδας είναι ο κούκος - είμαστε τρεις κι ο κούκος. Α ρε fairplay έδιωξες και τον αλογομούρη...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 97

    ο αλογομουρης απο Κυπρο εφυγε απο δω και πηγε στο διπλανο καφενε ....τον εχουνε τάξει στον Αγιο Φανούριο , τιποτα αυτος ...συνεχιζει να κερδιζει με χτεσινα αποτελεσματα χωρις να κραταει καβα ....


    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τεράστια θέματα η άμυνα της Τσέλσι.
    Τυχερή που προηγήθηκε με φτηνό πέναλτι.
    Ωραία μπάλα η Μπράιτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 100 !!!

    ετσι ...
    για να μην εχει παραπονο ο καφετζης ...
    μπαχαλο ο καφενες ...
    αυριο θελει συμμαζεμα :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Στο επόμενο το σχόλιο την προσοχή σας θέλω
    πετύχαμε και κάναμε τον Καφενέ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αποχωρώ, το κεφάλι μου βράζει. Κουραστικό το άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 104

    by the way

    θα μου κανει εντυπωση αν χασει η CRB απ την Παρανά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κατεβάζουμε ρολά καληνύχτα - αύριο σκούπα και φαράσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. sidd ...εχουμε sans voir κανονικο ...

    Σλοβάκα ...Νίτρα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή