25 Σεπ 2020

"μακριά από συνωστισμούς"


Πάλι πιάνω τον παλμό των ημερών με επίκαιρο τίτλο. Αλλά μιλάμε για γκισέδες κύριοι και συνωστισμό παιχνιδιών. Άμα στο κουπόνι σου, στο παιχνίδι σου έχεις μια τάση να χώνεις πολλές ομάδες, μάλλον ζητάς παραπάνω από αυτό που μπορείς να πάρεις...Ούτε ο Μπάμπης ο πακέτος δεν προσδοκά κέρδη με ουρά στο κουμάρι, Ίσως αυτό το μικρό περιθώριο κέρδους είναι που κάνει τον "αιώνιο" παίκτη μας να μην μπορεί να αλλάξει εύκολα περπατησιά...

Να κανείς τις πενταροδεκάρες, δεκάρες για να πας στα τάλιρα κάποια στιγμή, θέλει χρόνο πολύ - ποιος έχει;

Τρίτη αγωνιστική στην Αγγλία και γι αυτό το ρίξαμε στις αμπελοφιλοσοφίες. Νωρίς ακόμα για να υπάρχει στέρεο έδαφος να πατήσεις για να μην βουλιάξεις. Άλλοι παίζουν και τώρα και μετά, δεν υπάρχουν δόγματα κύριοι.  Ο καθείς με την "τρέλα"  του κι ο τρελός με την ομπρέλα του...

Μπόλτον (2,35)- Νιούπορτ (3,02)-  μπερδεμένο τούτο, χάλια ξεκίνησε η Μπολτον και την περίμεναν για σπουδαία πράγματα. Νιούπορτ ξεκίνησε πιο ζωηρά και με την νίκη επί Γουοτφορντ στο Κύπελλο ίσως τραβάει παραπάνω προσοχή από ότι αξίζει. Το αουτσάιντερ το θέλουμε να κρύβει και λίγο το καλό χαρτί.

Καλύτερα να δείχνει ζαβό και να πάρει λιγότερες πιθανότητες, παρά να μας κάνει το θεριό. Αουτσάιντερ σε κοινή θέα να τα προσπερνάς. Εδώ ζαβή μοιάζει η Μπολτον και μάλιστα αρχίζουν και την φασκελώνουν.  Ούτε γκολ έχει βάλει και δυο φόρες την χόρεψαν καλά.

Δηλαδή πιο πολύ αξία έχει να πάρει μπροστά η Μπολτον που  πληρώνει κοντά στο 2,40 από το αρχικό 2,05, παρά το αουτσάιντερ που γίνεται σχεδόν φαβορί...

Φλιτγουντ(1,63) - Γουίμπλετον(5,01) -  όπα αρχίσαμε, την έριξες ρε γκισέ εσύ την Γουίμπλετον ακόμα δεν άρχισαν. Δεν χάνει η καημένη, αλλά βγάζεις μια σιγουριά πως θα χάσει.  Η άλλη μια χάνει, μια νικάει, αλλά την δίνεις σε τιμή ευκαιρίας για σένα.

Νωρίς είναι ακόμα για να ποντάρουμε σε τέτοιους άσσους. Δεν αντιλέγω πως μπορεί να κερδίσει η φαβόρα με 6-0, όμως μπορεί και η ζαβή να κερδίσει με 0-1. Και στο ένα και στο άλλο ότι βάζεις παίρνεις - μην περιμένεις επί έξι...

Τρίτο σερί  Χ να κάνει η ζαβή λιγάκι δύσκολο -  ακόμα και αυτό κάνει τις πιθανότητες της ζαβής λίγο παραπάνω από 20.

Αναβλήθηκε και το Τσελτεναμ - Γκρισμπι  τους έπιασε η κορονα εκεί στο Γκρισμπι- ρε δεν πάτε στο διάολο - δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Ιπσουιτς (1,43)- Ροτσντειλ (6,99)- ασεβής εδώ είσαι γκισέ στο ίδιο το άθλημα. Δηλαδή άμα τους πλήρωνες στο 1,50 θα σου έπεφτε ο κώλος; Δηλαδή στον δεύτερο γύρο τι θα δίνεις ρε γκισέ; Αν τους πληρώσεις κιόλας...

Τσαμπιονσιπ αν εξαιρέσεις την Γουοτφορντ, στα αλλά, ίδια τιμή από δω, ίδια τιμή από κει - Διαλέγεις άσσο παίρνεις τόσα - πας στο διπλό σχεδόν τα ίδια. Αν ήταν όλη η φιλοσοφία του στοιχήματος έτσι, θα είχαμε μια ροπή προς τα τυχερά παιχνίδια...

Υ.γ. υγιαίνεται και μην πηγαίνετε σε στοιχηματικούς συνωστισμούς - εκεί δεν σε σώζει ούτε η μάσκα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

109 σχόλια:

  1. Καλησπερα στους θαμώνες :))
    Νωρις ακόμη για αγγλιδούλες ...ολόσωστα !
    Σάμπως και αργότερα θα μας αφησει ο κορόνας να κάνουμε ζεστό παιχνίδι ? Κάθε τρείς και λίγο θα εμφανίζεται και θα μας χαλάει τις ισοροπίες των ομάδων ...κοιτας το Παλμέιρας - Φλαμέγκο 2 @ 13,00 (σε καποιους μπούκ) και λές : '' μα είναι δυνατόν?'' . Κι ομως είναι !Ο κορόνας έχει καταργίσει τις ανθρωπινες σχέσεις ... δεν αφήνει τους παππούδες να αγκαλιάσουν τα εγγόνια...θα αφησει εμάς να παίξουμε στοίχημα? Καλά ρε fairplay εδώ χάνεται ο κόσμος με τον κορόνα ....εσένα σε νοιάζει το στοίχημα? Σωστό κι αυτό !
    Κατι live εχουμε να δούμε αυτο το πσκδ οπότε υπαρχει μια χαλαρότητα :)
    Αν φουντωσει λιγο ακομα ο κορόνας με βλεπω να γραφω φιλοσοφιες σαν τον καφετζή :))(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα. Βλέπω πως έχουμε κυρίως πιάτο Αγγλιδούλες. Ας πω λοιπόν 2-3 κουβέντες παρμένες από την εφημερίδα.

    Τσάμπιονσιπ. Ολα τα σετ μοιρασμένα, δεν γίνεται παιχνίδι έτσι. Ομως το Γουότφορντ-Λούτον σκληρό παραδοσιακό ντέρμπι έχει κάπως ξεφύγει. Η Λούτον είναι δεμένη και αντρική αγγλιδούλα, όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος, η Γουότφορντ του Ιβιτς -ποιός είναι ο Ιβιτς ρε παιδιά- είναι της μοδέρνας πολυπολιτισμικότητας. Μεγάλο το 5,00. Τώρα για το Γουίκομπ-Σουόνσι και μόνο που δίνεται το διπλό στο 1,75 είναι να απορείς.

    Α Αγγλίας. Φλίτγουντ-Γουίμπλετον όπως τα λέει ο Ερημίτης. 7 φορές έχουν παίξει μεταξύ τους σε αυτή την έδρα, η Φλίτγουντ νίκησε μόνο μία. Για την Ιπσουιτς διαβάζω πως παίζει καλή μπάλα κι είναι δίκαιο φαβορί.

    Β Αγγλίας. Μοιρασμένα τα σετ. Για πέταμα η αγωνιστική.

    Πρέμιερ. Εδώ πρέπει να μελετήσω. Τα κουκιά μετρημένα. Μπράιτον και Λέστερ. Η Μπράιτον μου άρεσε με τη Τσέλσι στο α ημίχρονο που είδα, θαρραλέα, επιθετική, καλοδουλεμένη ομάδα. Τη Νιούκαστλ την έσκισε. Είναι σε καλό φεγγάρι. Η Σίτι μόνο με Στέρλινγκ μπροστά. Εντάξει, δεν ξέρω, προκαλεί την τύχη της. Αν η Λέστερ το πιστέψει, άνετα κάνει κηδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός Αγγλίας δεν βρίσκω τίποτα ενδιαφέρον στα μεγάλα πρωταθλήματα. Λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού μου αναρωτιέμαι για τα Μπέτις-Ρεάλ και Μπάρτσα-Βιγιαρεάλ. Λέτε να κάνει καμιά παλαβωμάρα η Χόφενχαιμ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, λίγο είδα την Ρεαλ στην Σοσιεδαδ, βαρετή ομάδα. Ο γκισες εδώ δεν αφήνει περιθώρια για κόντρα. Ούτε ταληράκι...

    Μπαρτσελονα; κάτσε να την δούμε πρώτα.

    Μπραιτον - όντως ανταγωνιστική δείχνει, η ΓΙΟΥΝ. προβλημάτισε την πρώτη αγωνιστική και βλέπω παίζεται. Τι σκατά παίζουν αυτοί; Άλλα και ο άσσος υποψιασμένος, δεν λέει πολλά...

    Για Σιτι θα τα πούμε πιο μετά, όπως και για το Λίβερπουλ - Αρσεναλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Καλημέρα


    Έπρεπε να σας είχα γνωρίσει 10 χρόνια νωρίτερα.

    Ειδικά τα Σουκού είναι δύσκολα για μένα.
    Οικογενειακές υποχρεώσεις.

    Οπότε τι λέω?
    Ο,τι έχουμε βάλει svl , αυτά είναι.
    Πολυτέλεια για μένα να ψάχνω αλλά.

    αυτή την παραδοχή κάνω. Αλλιώς θα χαθώ στο κουπόνι καί θα γκρινιάζουν τα παιδιά.

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καριόλα Μπράιτον σε γουστάρω πολύ πολύ. 2-2 στον θάνατο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για αύριο μένει η Λέστερ αν και εφόσον. Γουότφορντ και Σουόνσι νίκησαν επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ αρέσει και η Χοφεν του sidd αυριο αλλα δεν παει το χερι μου πρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λέμε αουτσάιντερ να κλέβει ματς έχω δει πολλά, αλλά φαβορί με τόσο φάρδος έχω καιρό να δω. 5 δοκάρια ρε, και κέρδισε ο άσχετος Σολσκιερ, αλλά και συ μωρε Μπραιτον άφησες τους ανύπαρκτους να φθάσουν στο κόρνερ μετά το 2-2.

    Και ο κόρακας μου φταίει, στο 95 η σέντρα έληξε ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τί να πω ? Οπως κερδίζουμε στοιχήματα που δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, έτσι χάνουμε και στοιχήματα που δεν αξίζαμε να χάσουμε. Συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Αουγκσμπουργκ προηγείται. Αυτό το σκέφτηκε κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κέρδισε, εσύ τα έχεις αναλάβει αυτά καλέ μου Βούδα - τσάμπα τους καφέδες σε κερνάω μωρέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν αρκεί. Αμα το βάζεις να δουλεύει και ανάποδα, φθείρεται γρήγορα. Η δικιά σου η Γουίμπλεντον την έκανε τη μαγκιά της.

      Διαγραφή
  13. Άλλη μια μέρα στην Αγγλία...

    Χειμώνα εδώ θέλουμε το μυαλό - το καλοκαίρι άστο να ξεκουράζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3-0 η Γουεστ Μπρομ. Αδιανόητα πράγματα. Εντωμεταξύ δεν λειτουργούν τα στριμ καθόλου και το ίντερνετ κάνει διακοπές. Το μήνυμα ελήφθη. Εντελώς αδιάβαστος σήμερα. Λευκή κόλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα, 3-3 τελικά η Τσελσι.

    Μαζεύτηκαν απουσίες καλές στην Σιτι Βούδα, Γκουντογκαν, Μπερναρντο Σιλβα, Ζεσους, ο Αγκουερο από καιρό και Λαπορτ αμφίβολος. Τεστ για Πεπε δυνατό μια και η Λεστερ μπορεί να κάνει καμιά ζαβολιά.

    Ελεύθερη αγορά και το διπλό τραβάει από 7,50 έως 9,50.

    Ο Μπάμπης ο πακέτος με αυτές τις ειδήσεις οφείλει να κάτσει στα αυγά του. Ας βρει κάτι άλλο να κάνει το παιχνίδι του ή να πάει μια εκδρομή...

    Έχει δοθεί σαν sans voir live από τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη Λέστερ τη θέλω στο 9,00. Αν φτάσει εκεί, κάπως θα παιχτεί. Είναι και η Μπάρτσα στα υπόψιν, θέλω να δω και τη Μπάγερν όπως και τη Γιούβε του Πίρλο. Εχει πολλά ωραία ματς σήμερα, Σεφιλντ-Λιντς επίσης. Τί θα πρωτοδούμε δεν ξέρω. Αντί να ξεκουράζομαι τα Σ/Κ, γίνομαι χειρότερα κομμάτια. Εχω αρχίσει να μην το αντέχω.

      Διαγραφή
  16. Φεῦ φεῦ, φρονεῖν ὡς δεινὸν ἔνθα μὴ τέλη λύῃ φρονοῦντι. Αλίμονο, πόσο τρομερό είναι κάποιος να γνωρίζει, όταν αυτή η γνώση δεν του προσφέρει όφελος. Αυτή την κουβέντα τη λέει ο μάντης Τειρεσίας, όταν παρουσιάζεται κατόπιν διαταγής μπροστά στον βασιλιά Οιδίποδα, που σκαλίζει το τραγικό παρελθόν του αναζητώντας τον ατιμώρητο δολοφόνο του Λαίου, που πρέπει να θανατωθεί για να λήξει ο λοιμός στη Θήβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. How terrible is wisdom when it gives no profit to the wise.
      (Angel Heart 1987)

      Πόσο δίκιο έχεις Σίντ

      Διαγραφή
  17. Εμένα προσωπικά με διέλυσε η Λέουβεν.
    Ο Μιχάλης μπορεί να το επιβεβαιώσει.

    Αν και οι δύο απεχθανόμαστε τους ΜΧΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχε η μέρα χθες. Και για να δεις πώς ταιριάζουν όλα με την παραπάνω κουβέντα, τα στριμ του Μπραίτον-Μάντσεστερ δεν λειτουργούσαν και έβλεπα τα τελευταία λεπτά στο γράφημα της βετ365. Μπήκαμε στις καθυστερήσεις και σκεφτόμουν, λες να μου το φυλάει για το τέλος ? Και όντως στο 94 σβήνουν οι αποδόσεις. Λέω, μπήκε γκολ. Και ναι, γκολ η Μπράιτον 2-2. Καρίολα Μπράιτον θα με πεθάνεις σήμερα. Από περιέργεια ανοίγω το κασάουτ. Ας πούμε ότι έπαιρνα στη λήξη 100 μονάδες, μου έδινε 95. Εννοείται πως δεν έκανα κασάουτ και μπήκα και σας έγραψα πανηγυρίζοντας. Και ξαφνικά παγώνουν όλα ξανά... Θα επιμείνω όμως λέγοντας και πάλι, αυτά συμβαίνουν. Σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά αν παίζεις σωστά είναι αμυχές.

      Διαγραφή
    2. Μετά
      Χριστόν
      Προφήτης



      Οταν μιλαει καποιος μετα τη ληξη του ματς με γνωστο το αποτελεσμα για το τι επρεπε να κανει η όχι ειναι ΜΧΠ ....


      Μεταξυ μας λεμε τον καημό μας ρε αδερφε αλλα δε λες αυριο τι ηθελες να παιξεις χτες ....

      Διαγραφή
    3. Εντάξει φυσιολογικό είναι κι αυτό. Αν δεν το συζητήσουμε εμείς, ποιός θα το συζητήσει ? Εμένα δεν με ενοχλεί. Τώρα αν ο άλλος λέει ψέματα για τις εντυπώσεις, είναι αξιολύπητος και σίγουρα χαμένος. Οταν κοιτάς την ουσία, είσαι ειλκρινής.

      Διαγραφή
    4. Έτσι.

      Δεν έχει νόημα να πω τι έλεγα του Μάικ για τη Λέουβεν τώρα πια. Με το αποτέλεσμα γνωστό.

      Θα ήμουν ανόητα αστείος.

      Διαγραφή
    5. Υπερβολές ! Εγώ θέλω να μάθω. Περιμένω.

      Διαγραφή
  18. Το Νικο τον ενόχλησε η Λεουβεν η οποια μου ειχε πει επανειλλημενως οτι του αρεσει και θα κερδισει.....η στατ εδινε στο διπλο 24% ...4,20 δλδ ...ε ...το ειχαμε στο 6,00 και στο 6,50 και το κοιτουσαμε γιατι ο ζυγιστης ηθελε 7,50 .....ε ...μολις εριξε τριάρα χτες η Λεουβέν τραβούσαμε τ @@@@@@@@ μας .
    Κανονικα ομως !!!

    Ηταν πρε κι εμεις πηγαμε live.

    Thats all !!! :)))


    Συνεχιζουμε και κοιταμε μπροστα χωρις να κανουμε τους ΜΧΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και φυσικα αν δεν κερδιζε η Λεουβεν σημερα θα λεγαμε οτι ειμαστε πρωτοι μαγκες που δεν παιξαμε και γλυτωσαμε .
    Κανονικοι ΜΧΠ , οχι αστεία ...


    Του αρεσε του Νικου η Λεουβεν και δεν παιχτηκε .. .

    Αυτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ολα είναι μέσα στο παιχνίδι. Και οι αφιβολίες και οι λάθος υπολογισμοί και η αυστηρότητα των αποδόσεων. Χαμογελάμε και συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε φτάνει στα όρια σου αυτό το παιχνίδι.
      Παιχνίδι υπομονής και ψυχολογίας το στοίχημα

      Διαγραφή
  21. Στο στοιχημα πρώτα νικάς και ξεπερνάς τον καθημερινό σου κακό εαυτό και μετά κάνουμε κουβέντα για το αν κερδίσεις τον μπουκ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραίες κουβέντες βλέπω εδώ. Ο Μπιελσα βηματιζοντας το πήρε το διπλό. Για να δούμε ο Μουρινιο τι έχει να δώσει;

    Εσύ Βούδα κοίτα λίγο Μπαγερν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο ματς το Σεφιλντ-Λιντς, ελαφρώς καλύτερη η Λίντς, πάνω-κάτω η μπάλα, 2 στα 3 ο Μπιέλσα, καθόλου άσχημα.

      Θα ρίχνω ματιές στη Μπάγερν, αλλά σκέφτομαι πως αν η Χόφενχαιμ δέχτηκε τόσες φάσεις από την Κολωνία, τί θα κάνει με τους Βαυαρούς ? Η απόδοση είναι μεγάλη, 3 στις 10 νίκησε η Χόφε, ίσως είναι κουρασμένη η Μπάγερν από τη Σεβίλλη, δεν χάθηκε και ο κόσμος αν γκελάρουν, αλλά δεν το βλέπω.

      Η Νιούκαστλ το έφαγε.

      Διαγραφή
    2. Δεν μπήκε καλά η Μπάγερν. Από ένστικτο το λέω.

      Διαγραφή
    3. Νίκος και Μιχάλης δεν θα μιλιούνται για μια βδομάδα...

      Διαγραφή
    4. Τρώει σίδερα η Χόφε, κερδίζει όλες τις μονομαχίες...

      Διαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Στο μυαλό μου είσαι.

      Αλλά η Λέουβεν σε πληροφορω πονάει πολύ περισσότερο.

      Διαγραφή
    2. Θα περάσει ρε Νίκο, μην στενοχωριέσαι. Εχω φάει πίκρες και πίκρες στο παρελθόν. Δεν θυμάμαι καμία.

      Διαγραφή
  24. Να το εντάξουμε κι αυτό στις εκπλήξεις μετά από θρίαμβο ? Λογίζεται το 2-1 της Σεβίλλης θρίαμβος ? 12,00 έδινε ο άσσος πανάθεμά τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το γαμημένο το ένστικτο μίλησε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9,50 η Σίτι, είναι λάθος ναι ή όχι ? Εγώ λέω ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα λάθη πληρώνονται, αλλά όχι πάντα άμεσα...

    Στο 94 κεφαλιά στην γωνιά της περιοχής η Νιουκαστλ βρίσκει οριακά στο χέρι του Νταιερ με πλάτη εξ επαφής πέναλτι - το γαμησαν το ποδόσφαιρο αυτά ρε. Είπαμε να μπει ο ΒΑΡ να φτιάξει τα κακως κείμενα αν ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα πάντα θα βρίσκουν...

    Τρίτο η Μπαγερν άρπαξε - έβγαζαν μια έπαρση, μια αλαζονεία. με τις υγιές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κοιταμε και Σαχταρ ....
    τη βαλαμε sv live ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 4 άρπαξε η Μπάγερν.

    Του Κουτρούλη ο γάμος έγινε εκεί και εμείς οι κυνηγοί αουτσάιντερ στη γωνία μας!

    Να μας χαρώ εγώ...

    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε λες ο κορώνας να "σκοτώνει" τα φαβορί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 6,50 η Αουγκσμπουργκ
    12,00 η Χοφενχαιμ
    9,50 η Λεστερ

    Ορίστε πως 50πλασιάζεις την κάβα σου.
    Θα σας έστελνα εμβάσματα αύριο το πρωί.
    Θα αγόραζα και τον καφενέ από τον ερημίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ??? ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ??? Κέρδισα, αλλά όχι κι έτσι.

      Διαγραφή
    2. Είχα μία ελπίδα βρε...
      Μήν μου το χαλας...

      Διαγραφή
  32. Καλά τον μυρίστηκα τον Πεπ. Και τον είχαν φαβορί για τίτλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πωπω μάνα μου, 2-5. Θα φυγαδευτεί με ελικόπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αστον τον πεπ στη θεση του ...
      τον θελουμε να μας πληρωσει προσεχως ...


      α ...Ερημιτη να χαιρεσαι τη ρεζιλωΣίτι σου :)))))

      Διαγραφή
    2. χαχαχα, αστον τον πεπ στη θέση του, καλό !

      Διαγραφή
  34. Πως τους πετσόκοψες έτσι, ρε Βούδα; Είναι νωρίς ακόμα, αλλά τέτοια θέλω κι ας μου κάνετε τον καφενέ μπουρδέλο!

    Όταν ερωτήθει ο Μουρινιο που μεσουρανούσε γιατί κάνει μεγάλες μετάγραφες - απάντησε" για να φτιάξεις ομελέτα, χρειάζεσαι αυγά" Με αυτούς ο Πεπε θα φλομώσει σφαλιάρες. Τώρα με τις επιστροφές και τίποτα μετάγραφες ίσως το σώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να πω δυο λογια ....

    Συμβαινει πολλες φορες σκεψεις μας που πληρωνουν 10+ να επεληθευονται χωρις να εχουμε παιξει και φυσικο ειναι αυτο να μας ενοχλει .Παιχτες ειμαστε και θελουμε να παιζουμε.Κοιτωντας δεξια κι αριστερα τις μπομπες να σκάζουν στο τελος σκάζουμε κι εμείς οι ιδιοι ...αν κοιταζουμε 500 ματς θα χαθουμε μεσα στο κουπόνι και θα μηδενιστει η κάβα μας πριν ο αλεκτορας λαλήσει τρείς ...δεν ηρθε η ωρα μας ακόμη ...λιγη υπομονη ακομη να προχωρήσουν οι λιγκες να στρωσουν οι ομαδες ...τρέχουμε μαραθώνιο και οχι αγωνα 100 μέτρων ...

    Και για τη Λεουβέν δε με νοιάζει ...σημειο του 6,00 - 6,50 ηταν και στο sv εχουμε min το 5,00 .Δε θα σκάσω για ενα μικρούλι σημείο .Απλά ψαχνω το επομενο ....

    Αυτα ....

    Συνεχίζουμε ....:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να το πω και λιγο αλλιως ....

    Ας πουμε οτι με ενοχλησε λιγάκι που δεν επαιξα Λεστερ και Χοφενχαιμ ...σκεφτομαι ομως κι αυτον που επαιξε Μπαγερν και Σίτι στο 1,20 .

    Τί λέτε ?

    Παμε στα αυριανά ....:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ετσι είναι, όπως τα γράφει ο Μιχάλης. Καμία πίκρα, καμία στενοχώρια. Το μέλλον είναι γεμάτο διψήφιες αποδόσεις που θα μας στείλουν στο ταμείο. Και δεν πετσόκοψα κανέναν, ερημίτη. Ολοι βλέπαμε Λέστερ, όλοι βλέπαμε Χόφενχαιμ, δεν ήμουν ο μόνος. Υπάρχουν τα σχετικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Που είσαστε ρε θαμώνες του λοξού, στοιχηματικού καφενέ; Βγαίνει και τούτος ο μήνας και θα αρχίσουμε να ρίχνουμε κάνα παραγάδι...

    Έρχονται κείνες οι εθνικές που μαζεύονται να παίξουν στο ξέμπαρκο και πάλι θα μας φάει η βόλτα με την βάρκα μας.

    Πως να το πεις τώρα αυτό; Παίζει Λιβερπουλ - Αρσεναλ και ο Βούδας κάνει τον κινέζο. Να μας γράψει δυο πράγματα να μας ξεστραβώσει...

    Ο τέρμας λέει ο κάλος και ο Τιαγκο αμφίβολοι για Λιβερπουλ. Αρσεναλ βλέπεις τους παίκτες και λες που έμπλεξες ρε Αρτετα; Ντέρμπι είναι, αλλά δεν με πείθει το ρόστερ της Αρσεναλ.

    Εκεί λούφαξες ρε άπατη Εμερι; Είδα λίγο το χάλι της Βιγιαρεαλ και μόλις τον είδα "χεσμένο" μασκοφόρο - κατάλαβα...

    Τουρισμό πάει και κάνει στο Καμπ Νόου - έχει 14 στα 14 αρνητικά με οποία ομάδα πήγε. Τον καλύτερο πελάτη υποδέχτηκε εχθές ο Κουμαν.

    Στοιχηματικά απλά θα πούμε τσαγκαροδευτέρα...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο άσος της Λιβερ ανεξαρτητως αποδοσης (σε στυλ προπο ας πουμε ) ειναι οτι πιο αχαστο υπαρχει Μπαζ .
    Τωρα ....αν με ρωτησεις τι ειναι αχαστο ρε fairplay στο στοιχημα ? Τίποτα θα σου πω ! Και θα εχουμε και οι δυο δίκιο :)))

    Για να τελειωνει η κουβεντα 2 σπιτια στον ασο της Λιβερ για να γινουν 3 και κάτι ή αλλιως μια πρωτης ταξεως ευκαιρία να σταματησει κανείς το στοιχημα εχοντας στο τσεπάκι του την καλυτερη δικαιολογία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα ξέρω εγώ αυτά - τα φανταχτερά τα έχει αναλάβει ο Βούδας. Εγώ έχω τις Αγγλιδούλες, εσύ με τον επίτιμο βοσκάτε ελεύθερα σε δύσβατα λιβάδια...

      Μια ηρωική έξοδο με τον άσσο της Λίβερπουλ - γιατί όχι τίποτα πιο εκλεκτό;

      Ο καψερός μόλις πιάσει ένα τετράγωνο με οικίες θα τα χάσει όλα με κάποια άλλη άχαστη Λίβερπουλ...





      Διαγραφή
    2. .... θα τα χάσει όλα με κάποια άλλη άχαστη Λιβερπουλ...


      respect !!!

      :)))

      Διαγραφή
    3. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ο Αρτέτας από τις αρχές του καλοκαιριού έχει ξεπαστρέψει με συνοπτικές διαδικασίες Γουλβς, Λίβερπουλ, Λέστερ, Γιουνάιτεντ, Σίτι και Τσέλσι. Και δεν κοροιδεύω.

      Διαγραφή
    4. Να παίξουμε ρε fair, να έχουν έρθει όλα χηνάρια και διπλά και να έχει μείνει ΕΝΑΣ υποψήφιος άσος του 5.00. Αντε του 4.00. Του 3.00. Θες του 2.00? Μαζί σου. Αντε του 2.00.

      Αλλα ρε γαμώτο, 1.53?

      Λυπάμαι ρε φίλε, αλλά 1.53???

      Διαγραφή
  40. Να πάρει θέση ο επίτιμος - τι διάολο πήγε ο λαός στην μεταγραφή αεροδρομίου και ψάχνουμε να τον βρούμε...

    Και μου απαίτησε και στο συμβόλαιο δωρεάν καφέ και εκτός καφενέ - τρέχει ο Βούδας να του πηγαίνει καφέ σαν τον Βέγγο. Άλλα από αύριο θα του τον στέλνω με τον κουβά...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γράφω γράφω σε αυτό το μικρό λάπτοπ 10ετίας και τσαφ, πάει το κείμενο. Κι έγραφα ωραία πράγματα. Κάπου ακούμπησα, σβήστηκαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφε σε word, σώζε και στο τέλος κάμε... κόπι πάστε (που λεει και ο τέως Υπουργός) και κάμε τη δουλειά σου!

      Διαγραφή
    2. Για τη Λέστερ έγραφα και για τη Σίτι, πολύ κρίμα που σβήστηκαν. Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή ξανά.

      Διαγραφή
    3. Αντε να φύγουν από πάνω μου. Λοιπόν, χθες θυμήθηκα 5 χρόνια πίσω, τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα η Λεστερ. Ηταν κοντά στα Χριστούγεννα και η Λέστερ νικούσε τη Τσέλσι του Μουρίνιο. Σε εκείνο το ματς αποφάσισα πως η Λέστερ θα το σηκώσει. Το έγραψα και στο φόρουμ του ΜΜ, η Λέστερ το αξίζει και πρέπει να τα καταφέρει. Λιγο καιρό μετά, ήρθε η αγωνιστική του Σίτι-Λέστερ. Συζητούσαμε στη δουλειά τί θα παίξουμε και μου λένε, η Σίτι θα νικήσει και άνετα. Τους λέω, διαφωνώ, η Λέστερ δεν χάνει. Ηρθε 1-3. Θυμήθηκα λοιπόν εκείνη τη Λέστερ χθες και ένιωσα όμορφα. Ο ανεπανάληπτος ο απίθανος ο Βάρντι να σκοράρει κατά ριπάς, ο χαμογελαστός Οκαζάκι να τρέχει ασταμάτητα, ο αλανιάρης όλο ντρίμπλες και φάλτσα Μάρεζ, και πίσω τους τα σκυλιά του πολέμου να προστατεύουν τον υιό Σμάιχελ. Και ο Ρανιέρι, ο μυρωδιάς, ο τίποτας, που όλοι τον κορόιδευαν, να τους πηγαίνει όλους τα βράδια στο ιταλικό της γειτονιάς για τραγανή πίτσα. Σαν όνειρο μοιάζει. Μετά λοιπον τα χθεσινά, περίμενα τις δηλώσεις του Γκουαρδιόλα. Τελικά τις διάβασα σήμερα, δεν είπε πολλά, αλλά είναι ενδεικτικά του πόσο χαμένα τα έχει. Είπε λοιπόν πως οι παίκτες του κατά τη διαρκεια του ματς έπαψαν να πιστεύουν πως παίζουν ωραία μπάλα, και τους είπε στο ημίχρονο να συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο και να δείξουν υπομονή. Διαβάστε πίσω από τις λέξεις. Μετά το 1-3 από τη Λυών, μια δήλωση του Ντε Μπρούινε μου είχε κάνει εξίσου μεγάλη εντύπωση. Διαφορετική σεζόν, ίδια κατάληξη, είχε πει ο Βέλγος αμέσως μετά τον αποκλεισμό. Από αυτή την κουβέντα αποφάσισα πως η φετινή σεζόν της Σίτι θα είναι άσχημη. Και αυτό που είπε ο Πεπ το επιβεβαιώνει. Ο Πεπ που έπαιξε κι αυτός μπάλα και ξέρει πως όταν οι παίκτες λένε, δεν παίζουμε ωραία, πρέπει να σημάνει κόκκινος συναγερμός. Αν έτσι νιώθουν, έτσι είναι. Και κάτι τέτοιο δεν διορθώνεται εύκολα.

      Διαγραφή
    4. Εγώ θυμάμαι το Λέστερ - Τσελσι, που πήγα και έγραψα σε ένα άλλο φόρουμ ότι είναι value ο άσος της Λέστερ.

      Ο Μητσαρας (του φόρουμ) με αντιμετώπισε με τον γνωστό του τρόπο ότι εντάξει μη λέμε τώρα και τετοια, ο Φλιξ ήταν πιο ήπιος αλλα και αυτός ΟΚ μην τρελαθούμε τί είναι αυτά; Αλλα δεν μου έδωσαν σημασία είναι το ρεζουμέ. Λέει μια μλκία ένας περίεργος τύπος δηλαδή και εμείς απαξιούμε.

      Ενας τύπος από τη Μυτιλήνη που είχε λέει φτιάξει ένα λογισμικό που έβρισκε σετ πιθανοτητων τάχθηκε με την άποψη μου και αυτό πέρίπου εξόργισε τον Μητσάρα. Τον έκανε έξαλλο. Λέει καποια στιγμή ο Μυτιληνιός ότι δεν είναι οι αναγνωστες πρόβατα να μην έχουν άποψη και δεν ήταν τρόπος αυτός που μιλήσατε στον άνθρωπο. Και μου γραφει σε μενα ότι όταν θα κερδίσει η Λεστερ θα ποσταρει ένα μεγάλο ΜΠΕΕΕΕ!

      Με το που κάνει ο Μαχρέζ το 2-0 γράφει ο Μυτιληνιός: Και να το το 2-0. Και ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!".

      Σε χρόνο dt ο Μητσάρας διέγραψε το σχόλιο και ό,τι άλλο μπορούσε να διαγραψει! Εγώ από ευγένεια δεν έγραψα κανενα άλλο σχόλιο πάνω στο θέμα.

      Για να καταλάβετε πόσο αντιλαμβανονται οι ειδικοί (λέμε τώρα) το πότε γραφεται ιστορία.

      Νομιζω μετά από αυτό απολύθηκε και ο Μουρίνιος!

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ


      ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

      Διαγραφή
    5. Ήθος ανθρώπω δαίμων, έλεγε ο σκοτεινός Ηράκλειτος.

      Διαγραφή
  42. Πάμε Επίτιμος.

    Τέτοια σημεία δεν τα κοιτάζω κάν, αλλά να πάρω θέση αφού εζητήθη.

    Ο άσος τώρα στο Λιβερπουλ - Αρσεναλ 1.53 στην Πράσινη και 1.57 στον Sman με 0% γκανιότα. ΔΩΡΟ η γκανιότα δηλαδή. Δεν υπάρχει γκανιότα εδώ, ούτε δικαιολογία.
    (παιδιά να συζητησουμε μια μέρα τι θα πει το 0% γκανιότα).

    Η προσέγγιση είναι η εξής:

    Κατ αρχάς στην Αγγλία (και παντού, αλλά ειδικά Αγγλια), δεν υπάρχει άχαστο. Ολα γίνονται. Αν μας έλεγε κάποιος ότι η Σίτι θα ρούφαγε (Rufen το Γερμανικόν απαρέμφατον που λένε και στο Χοφενχαιμ τελευταια, αλλα και στο Αουγκσμπουργκ) 5 τεμαχια υπό της Λέστερ θα τον στέλναμε στον Βούδα για επιδιόρθωση. Αρα ΟΛΑ γόνονται.

    Λιβερπουλ και Αρσεναλ να παίξουν 10 φορές θα είναι 6 Λιβερπουλ 2 Αρσεναλ 2 ΧΙ. Μπορει να ειναι 1 πάνω 1 κάτω αλλά στο βασικό δεν νομίζω κανείς διαφωνει.
    Δεν θα είναι πάντως 10 Λιβερπουλ.

    Εγώ κοιτάζω σε κάθε μπετ να παίζω για τη ΣΕΖΟΝ και ΟΧΙ για το ΣΗΜΕΡΑ. Οχι εγώ. Ολοι μας.
    Αρα με απλά Μαθηματικά, ο άσος του 1.53 που δεν είναι ούτε δίκαιος του 1.70 με αφηνει παντελώς αδιάφορο. Προτιμώ να πάρω ένα διπλού του 10.00 με αξία.

    ΑΝ όμως κάποιος παίζει για το ΣΗΜΕΡΑ με το σκεπτικό ότι καλά ολα αυτα αλλα ΣΗΜΕΡΑ (ειδικά σήμερα!) θα κερδίσει η Λιβερπουλ, μπορεί να παιξει και για το 1.40 και 5 σπίτια και be my guest. Διότι όταν ΞΕΡΕΙΣ από πριν (αλλά να ΞΕΡΕΙΣ όχι να υποθέτεις) ότι θα κερδίσει η Λίβερπουλ πα'ίζεις όσα νά ναι σε όμτι νά ναι απόδοση και κερδάς.

    Οποιος λοιπόν παίζει για το ΣΗΜΕΡΑ, μια χαρά παίζει Λίβερπουλ στο 1.50-160.

    Αλλα απλά να ξέρει ότι παίζει για το ΣΗΜΕΡΑ και μπορεί να μην υπάρξει ΑΥΡΙΟ.

    Είμαστε ενταξει Καφετζή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΜΟΥ ΈΦΥΓΕ Η ΜΑΣΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΈΛΙΑ.

      Διαβάζω, διαβάζω, πόσο ωραία τα γράφει, να σκέφτομαι και φτάνω στην ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, απλά να ξέρει ότι παίζει για το ΣΗΜΕΡΑ και μπορεί να μην υπάρξει ΑΥΡΙΟ.


      Διαγραφή
  43. Ήρθε μήνυμα από τον Μπάμπη τον πακέτο " Κλοπ 1,50 δεν θέτε - Αρτετα 6,00 δεν θέτε; Τι στο διάολο θέτε;

    Ώρες, ώρες και εμείς δεν ξέρουμε τι θέμε - είμαστε άσχετοι; είμαστε επιλεκτικοί, σε σημείο κούρασης; - ποιος ξέρει;

    Ρίξε εσύ γίγαντα τα πακέτα σου κι άσε μας εμάς στην επιφυλακτικότητα μας που μπορεί σε σένα να μοιάζει ασχετοσύνη.

    Άψογος ο επίτιμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν πα να λε...
    Δεν πα να κλαι....

    Η Λιβε ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ !!!


    Αυριο δεν ξερω αν υπάρχω εγώ .
    Λογικα θα υπάρχω .
    Μπορει ομως και οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. https://www.youtube.com/watch?v=_BGMUJk7iGk

    The Cuckoo · Tom Rush

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φέρε γούρια Βούδα!
    Βάλε μουσικές.
    Έτσι.
    Θετική ενέργεια στο Λίβερπουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλαξε το.
      Ο fairplay έχει μπει ηδη.

      Διαγραφή
    2. Τί εννοείς ? Επαιξε άσσο ??? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

      Διαγραφή
    3. 1-1 μιλήστε καθαρά, τώρα που ίσιωσε.

      Διαγραφή
    4. σκάκι ξέρεις?

      Υπάρχει το fairy chess.
      Σκάκι με αλλαγμενους κανόνες.

      Υπάρχει και το fairy bet.

      Έπαιξε άσο επειδή σε οοοοοοολη την αγωνιστική δεν ήρθε ούτε ένας ασος.

      Εντάξει 1.53.
      Εγώ δεν παίζω αλλα αυτός κάνει κάτι τέτοια.

      Γκοοοοοοολ!

      Διαγραφή
    5. Το πουλάκι μου... παίζεις και φαβορί Μιχάλη ???
      Αφεντικό, μπάναρέ τον για μια βδομάδα.
      Να μάθει να φέρεται.

      Διαγραφή
    6. Είχα παίξει κάτι λίγα στην ισοπαλία. Τα κάσαρα. Να βγει ο άσσος. Δεν αστειεύομαι.

      Διαγραφή
  47. Εχει φτιάξει φανταστική ομάδα ο Κλοπ.
    Ολες οι γραμμές πανίσχυρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. τώρα θέλει κυνισμό.

    απλά να μείνει 2-1

    κυνισμό δεν είχε η Λίβερπουλ.

    Τώρα απέκτησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τρομερή εμφάνιση, χωρίς να εντυπωσιάζει. Οι γραμμές κοντά, στο κέντρο πάντα κάποιος πρόθυμος να κάνει παιχνίδι, ταχύτατες και ομαδικές επιθέσεις. Φοβερός Κλοπ. Φοβερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. κλείσαμε, αύριο θα σκεφτώ, αν θα έχουμε μπανάρισμα ή αναβάθμιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ειπαμε η Λιβε ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ !!!!

    Αυριο θα την παω κοντρα ...:))(


    WON !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΒΟΥΔΑ!

    Θέλω να μας ξαναπείς τί προηγούμενα έχεις με την Μποντο/Γκλιμτ.
    Εχεις κάτι εναντίον της?

    Ηρεμα ρωταω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sidd ....εγω σου μιλαω πιο ήρεμα και πολυ πολυ χανηλόφωνα ...μην του πεις ... μην του πεις ....please....θα μας βάλει σε μπελάδες ....:)))(

      Διαγραφή
    2. Sid, το εννοεί.
      Αστο.
      Ακυρο.
      Σκέψη ήταν και πέρασε.
      Αγνόησε το!
      Το μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφεί...

      Διαγραφή