18 Σεπ 2020

"στοιχηματική καταιγίδα"



Σου βάζω και την καταιγίδα στον τίτλο,  για να είμαι μέσα στο πνεύμα τον ημερών. "Ιανός", Κορονοϊός - βλέπω να έρχονται οι δέκα πληγές του Φαραώ.  Η ζωή όμως πάντα συνεχίζεται...

Στοιχηματικά και τα υπόλοιπα μεγάλα  "μαγαζιά" βάζουν μπρος για μια περίεργη χρονιά. Γερμανίες, και Ιταλίες, ρίχνονται και αυτές στην μάχη, με φαβορί, με αουτσάιντερ, με ερωτηματικά.

Τα κουπόνια γίνονται τεραστία, ακόμα και η ανάγνωση δυσκολεύει το ανθρώπινο μυαλό - δύσκολα να βρεις κάτι με αξία, αν δεν ξέρεις τι ψάχνεις...

Ψάξιμο σημείων - απόρριψη σημείων. Να η αρχή για να ξέρεις που βαδίζεις στο στοίχημα - αν πιστεύεις πως οι χρυσωρύχοι τον παλιό καιρό, πήγαιναν απλώς στο ποτάμι και ο χρυσός τους περίμενε, μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις την ιστορία τους.

Κοίτα γύρω σου, άνθρωποι δουλεύουν για 300 ευρώ 4 ώρες και συ θες να κονομήσεις ξεκούραστα. θα λιώσει ο κώλος σου στην καρεκλά, θα στραβωθείς, θα χάσεις χρήμα, χρόνο και πάλι κανείς δεν σου εγγυάται κανείς το κέρδος.

Μην ακούς τους "ειδικούς" χωρίς εσένα πάει άχρηστη η ειδίκευση τους. θα μάθεις, όταν μάθεις να χάνεις και να κερδίζεις με τον δικό σου τρόπο.

Λιντς (1,64)- Φουλαμ (5,60)- τι έχουμε εδώ; ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε. με τον Μπιελσα είμαστε, αλλά το στοίχημα είναι στοίχημα.

Έχουμε δυο νεοφώτιστες η μια φαβορί η άλλη μπάζο. Καλή και την χειροκροτήσαμε την Λιντς μέσα στο Ανφιλντ, 3 στο χαλαρό άρπαξε η Φουλαμ εντός από Αρσεναλ. κυκλώνουμε τον άσσο και πάμε βουρ;

Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Αποκλείστηκε η Λιντς από Χαλ μεσοβδόμαδα - θα μου πεις ο "λοξός" κατέβασε και τους έντεκα διαφορετικούς σε σχέση με Ανφιλντ. Ναι, αλλά η ήττα είναι πάντα ήττα - δεν θα τ αλλάξουμε τώρα κι αυτό.

Πέρσι τις πάτησε μια τριάρα η Λιντς εντός, αλλά εκτός έχασε με 2-1. ισοπαλίες και διπλά παίρνει κάμποσα εκεί η Φουλαμ.

Επικίνδυνη όταν έβρισκε χώρους με την Λίβερπουλ η Λιντς - τώρα θα βρει χώρους; Αν αναγκαστεί να δώσει χώρους πως θα αμυνθεί; οι παίκτες του Μπιελσα απο σεβασμό στον δάσκαλο ίσως κοιτάξουν όλους τους μεγάλους στα μάτια - τι θα γίνει όμως με τους μικρούς;

Μπορούν αυτά, να απαντηθούν δεύτερη αγωνιστική ρε παπάρα που τρέχεις να παίξεις Λιντς; Πληρώνει ο άσσος σχεδόν ίσα με το διπλό της Αρσεναλ.

Γι αυτό αποφεύγω να παίζω πρώτες αγωνιστικές - βγάζουν μια θολούρα οι ομάδες, οι αποδόσεις, φυσικά δεν θα κόψω το μέλλον σε όποιον "λοξό" κοντράρει τον "λοξό".

Μπρεντφορντ (1,56)- Χαντερσφιλντ (6,34)- το φαβορί που πέφτει και σηκώνεται αμέσως, μου αρέσει - τραβώ για τον γκισέ: " γεια σου κλεπταποδόχε του λέω" - πως από δω ρε μου λέει τόσο νωρίς; - "Μπρεντφορντ θέλω σε διπλασιασμό,άντε 1,85 και φωνάζω και τον Μπάμπη τον πακέτο να σου σπρώξει χρήμα". 'έλα από μέσα μου λέει ο γκισές, ο συνάδελφος διπλά το έχει 1,60, άντε να στο δώσω 1,70 για να σε δω να σπρώχνεις χρήμα σε φαβορί τέτοιον καιρό, αλλά μην το πεις πουθενά θα καταστραφώ."

"τον κακό σου τον καιρό, και να καταστραφώ εγώ ρε γκισέ; βάζω σημαία τώρα την ήττα από Μπέρμιγχαμ και δεν μου βγαίνει. - "Βάλε και το Κυριακάτικο διπλό της Πόρτσμουθ, μου λέει ο σατανάς, μέσα στο καφενείο την Ροτσντειλ σε δυάδα να κονομήσεις" - "ύπαγε οπίσω μου σατανά"

Καρλάιλ (1,67)- Σάουθεντ (4,84)- επτά άρπαξαν και οι δυο μαζί την πρώτη αγωνιστική. τρία η Καρλάιλ στο Κέμπριτζ και τέσσερα η Σάουθεντ μέσα από Χαρογκειτ - πως είσαι σίγουρος ρε γκισέ πως η Καρλάιλ τα χώνεψε πιο γρήγορα; απάντηση γκισέ: " είναι και μακρινό το ταξίδι, η βόρεια Αγγλία έγινε φωλιά του κορονοϊού, καταλαβαίνεις..."

καταλαβαίνω γκισέ μου, πως δεν καταλαβαίνω...

Υ.γ. Στόχους - βάζεις στόχους θα πας μακριά. Έχουν βρει ότι οι μακροχρόνιοι στόχοι έχουν χρησιμότητα, αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο οι άμεσοι στόχοι. οι αόριστοι στόχοι καλό είναι να αποφεύγονται. "θα κερδίσω στο στοίχημα" πως θα κερδίσεις ρε μεγάλε, και τι θα κερδίσεις.

 

 

 

 

 

 

 


81 σχόλια:

  1. Θαμώνας του καφενέ, ολίγων βλάσφημος λέει; βάλε ρε παπάρα και την Γουλβς που παίζει την Δευτέρα με την Σιτι. Από 7,00 έπεσε τούτο, τρίτη νίκη σερί να κάνει η Γουλβς ζητάμε. Δεν τα ξέρω εγώ αυτά - θα τον παραδώσω στον Βούδα.

    Ένας Βούδας που παίρνει μπάλα τις ρούγες και ποτέ δεν είναι εδώ όταν τον χρειαζόμαστε.

    ο επίτιμος μας ταξιδεύει σήμερα στο Βέλγιο. Σαρλερουα εναντίον Μπεερσχοτ - το διπλό βεβαία γκρεμοτσακίζεται. Για καραούλι στο ζωντανό λέει ο γάτος - για να δούμε.

    Ο Παοκ μετά από μεγάλη νίκη θα την κάνει την πατάτα Βούδα;

    Παίζει και η Μπαγερν και εγώ τι φταίω. Αμβούργο θα δω...

    Καφεδάκι μετά από περίπατο στην φύση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καφετζη ...

    6/10/19 Σιτι - Γουλβς 0 - 2 !!!
    27/12/19 Γουλβς - Σιτι 3 - 2 !!!

    η ρεζίλω σου ακούει Traore Adama και φευγει .....:))))


    βαζω και ενα ματσακι απο β Βελγιου για το ζωντανό :
    Σεντ Ζιλουαζ - Σεράινγκ Γιουν 2 @ 5,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα με τα κοκόρια. Την έκανε την πατάτα του ο ΠΑΟΚ. Αλλά δεν σου απάντησα εγκαίρως. Τα δικά μου σημειωμένα με ερωτηματικό είναι Χιμπέρνιαν και Γκλάντμπαχ. Καθόλου καλή η αγωνιστική δηλαδή. Δύο ματς μόνο. Εχουμε και την Νίτρα παιγμένη ασφαλώς. Για τη Γουλβς τί να πω εγώ ? Αλλοι είναι οι σπεσιαλίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα φοβερό τζαζ-ροκ άλμπουμ από την Τσεχοσλοβακία του 1972 για -εκείνος ξέρει- ποιόν. Οσο ψάχνεις βρίσκεις.

      https://www.youtube.com/watch?v=1luLrr6K4qU

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα, Ο Βούδας ήρθε να πιει καφέ με τα φαντάσματα. Γκλανμπαχ, πρώτη αγωνιστική δίνει 5,00 - με προσομοιωτές είναι ακόμα πιο δύσκολο το στοίχημα. Όχι, ότι δεν μπορεί να κερδίσει, όλες μπορούν, αναλόγως τις πιθανότητες - άλλες λίγο παραπάνω. Αυτές ψάχνουμε...

    "παν μέτρον άριστον" - η βροχή είναι πηγή ζωής, αλλά καμιά φορά η φύση το παρακάνει. Ίσως το κάνει για να γελάει μαζί μας που πιστεύουμε πως όλα μας ανήκουν και όλα φτιάχτηκαν για μας.

    Στην καταστροφή ο άνθρωπος είναι άτυχος για ζωή - στην κανονική ζωή όμως είναι ανίκανος. Αυτό όμως δεν μας απασχολεί καθόλου...

    Και εγώ δεν βλέπω τίποτα σήμερα και αύριο - αν και πρώτες αγωνιστικές και να δω, κάνω πως δεν βλέπω.

    Βλέπω και εκείνον τον κουβά και δεν ξέρω τι να τον κάνω. Είμαστε που είμαστε λοξοί, άμα βάλουμε και τον κουβά να μιλάει για στοίχημα θα μας πάρουν με τις πέτρες.

    Άλλα από την άλλη λες, άμα δεν ξέρει ο κουβάς "ο άρχοντας του στοιχήματος" - ποιος ξέρει;

    Τέλος πάντων, νωρίς είναι ακόμα, ας μπει ο Οκτώβριος και βλέπουμε...

    Ρε, χάσαμε τον επίτιμο;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποστολή στη Σλοβακία.

      Γύρισα αργά χθες απο Βέλγιο όπου έριξα ξόρκια στην Μπερσκοτ επειδή δεν μας την έδινε ο Μπουκ οσο τη θέλαμε. Καλά πήγε!!!

      Γενικά τα Σ/Κ μου είναι δύσκολα. Έχω εξηγήσει και στον fair.
      Πρώτα η οικογένεια. Λαμβάνω όμως τα μηνύματα σας και θα είμαι παρών στα επιλεγμένα λάιβ. Για τα by the way, δεν ξέρω...

      Διαγραφή
  5. Καλημερες....

    εχουμε και λιγο το νου μας στο λαιβ στη β Βελγιου ...Σεράινγκ Γιουν 2@ 5,00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βαρος σημερα στη Νίτρα του Sans Voir

    φωθιά και Νίτρο στα μπατζάκια της Τρενσίν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χωρίς επιθετικούς η Γκλάντμπαχ. Διαγράφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ντόρτμουντ δεν παίζει τίποτα. Η Γκλάντμπαχ πιο ορεξάτη.
    Η Πάλας προηγείται, προσπαθεί να ισοφαρίσει η Γιουνάιτεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρενσίν-Νίτρα 3-2 δυστυχώς, το πάλεψε η δικιά μας, αλλά η ανύπαρκτη αναστήθηκε. 1,36 έδινε ο άσσος και ήταν να απορείς.

    Η Ντόρτμουντ νίκησε 3-0 επιβεβαιώνοντας την παράδοση και ευτυχώς που δεν έμπλεξα. Με έσωσαν τα αγωνιστικά νέα.

    Η Πάλας έθαψε τη Γιουνάιτεντ δεύτερη σερί χρονιά, δεν μου πέρασε από το μυαλό αυτό το ματς. Τραγική η εικόνα της Μάντσεστερ. Βλέπεις τους παίκτες της και σκέφτεσαι, δεν θα ήθελα κανέναν στην ομάδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3-2 lost.

    Την άλληνε την Πάλας την είχαμε να δούμε αν αντέχει στο ημίχρονο, αλλα αυτή ισοπέδωσε τη Γιουνάιτεντ.

    LOST η μέρα.

    Παρακάτω πάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα. Η χθεσινή ήταν για τα φαβορί, όπου και να κοιτάξεις επαληθεύτηκαν οι μικρές αποδόσεις. Το μεγάλο μπαμ έγινε στο Μαντσεστερ και το sans voir είχε μυριστεί την κηδεία. Κατά τα άλλα, εξελίξεις στην Πρέμιερ, η Λίβερπουλ πήρε Τιάγκο και Ζότα και θα επιθυμούσα ο Κλοπ να πάψει να κοροιδεύει τις άλλες ομάδες πως ψωνίζουν με ευκολία. Η Τότεναμ πήρε πίσω τον Μπέιλ και λογικά θα βελτιωθεί άμεσα. Εχουμε Τσέλσι-Λίβερπουλ σήμερα και Σαουθάμπτον-Τότεναμ. Εχουμε και Χιμπέρνιαν-Ρέιντζερς με το φαβορί να έχει απουσίες και ίσως κούραση από το ταξίδι της Πέμπτης. Ας περιμένουμε το λάιβ για καλύτερη εικόνα. Δεν είναι καλή η αγωνιστική του Σ/Κ. Κρατάμε δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα, ψυχραιμία κύριοι. Ειδίκευση, ειδίκευση, ειδίκευση. Μην βάζετε πολλά στο μυαλό σας θα το "χάσετε".

    Πογκμπα - κοιτάξτε, χίλια στραβά να βρεις στον Γκουαρντιολα, με Πογκμπαδες δεν παίζει. Πληρώνει, λέει ο άλλος, λες και οι άλλοι δεν τα πληρώνουν τα παλτά.

    Έτσι και στο στοίχημα, άμα ποντάρεις σε Πογκμπαδες - τι χαΐρι περιμένεις;

    Τσελσι - Λιβερπουλ σήμερα θα έχει στον καφενέ. Βλέπουμε και ποδόσφαιρο, όχι μόνο τα στοιχηματικά...

    Χθες έκλεισα τον καφενέ 5 με 7 και παρακολούθησα τις Αγγλιδούλες. Είναι νωρίς για να έβρισκα καμιά ευκαιρία, αλλά για πνευματική προετοιμασία. Μόλις τελείωσαν τα παιχνίδια, τα έκλεισα όλα και προσπάθησα να θυμηθώ αποτελέσματα - ούτε τα μισά δεν βρήκα.

    Την νέα ήττα της Μπολτον, την μεγάλη νίκη της Κεμπριτζ, την ήττα της Τρανμιρ, την νίκη της Καρλαιλ, την Μπρεντφορντ του γκισε, την νέα ήττα Νοτινγχαμ.

    Το άλλο Σάββατο θα βρω πιο πολλά, σε κάνα μήνα πρέπει να τα θυμάμαι σχεδόν όλα.

    Βλέπω το κάθε παιχνίδι σαν μια συνέχεια από το προηγούμενο, γι αυτό δεν παίζω πρώτες αγωνιστικές. Ο καθείς και η τρέλα του...

    Χιμπερνιαν του Βούδα έχει πάει 8,00 - να μελετηθεί και να προσαρμοστεί στο ¨κουστούμι" του καθενός...






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλοί οι τρόποι να κερδίσεις. Ενας από αυτούς είναι η εξειδίκευση. Αλλος τρόπος είναι το πρωτόκολλο sans voir. Ενας τρίτος παίζει αλλιώς, δεν ξέρω πώς, ούτε θα τον αμφισβητήσω. Οδηγούν σε κερδοφορία ? Τέλος η συζήτηση.

    Πογκμπά και Μπογκμπά. Ολόκληρη Μάντσεστερ και να έχει μπροστά τον Εντι Μέρφι. Μια ομάδα που είχε φονικότατους επιθετικούς στο παρελθόν, να κάθεται να βλέπει τον Μαρσιάλ. Ο Γκουαρδιόλα να δούμε με τί επιθετικούς θα παίξει φέτος, ο Αγουέρο θα αργήσει πολύ να επανέλθει. Μην φάει καμιά σφαλιάρα κι αυτός αύριο από τους Λύκους.

    Οι Αγγλιδούλες τώρα είναι πολύ δύσκολο άθλημα. Δεν είναι για όλους. Εσύ ερημίτη που τις παρακολουθείς 20 χρόνια, έχεις την τεχνογνωσία. Για μένα είναι ένα χάος αυτές οι ομάδες. Αδυνατώ να τις παρακολουθήσω. Και δεν θέλω κιόλας. Προτιμώ τις ωραίες βιτρίνες, να χαίρομαι και μπάλα ταυτοχρόνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλημερα σ ολο τον καφενέ ..

    Σημερα εχουμε στο live :

    Εστερσουντ 1 @ 5,00
    Κορτράικ 2 @ 5,50
    Καρντιφ 2 @ 9,00 ( ουαλία )

    για να δούμε ...:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουαλία δεν έχει η εφημερίδα. Πώς θα μελετήσω ρε ??? θα την επιστρέψω στον περιπτερά και θα αγοράσω την Εσπρέσσο. Καυτά νέα.

      Φτιάχτηκαν μάσκες με εσώρουχα
      H Αφροδίτη τα δείχνει όλα φόρα παρτίδα
      Το κέρατο δίχως τέλος διέλυσε τον γάμο

      Διαγραφή
    2. Εστερσουντ, Κορτραικ, Χιμπερνιαν όλες παίζουν με αντιπάλους που είχαν μεσοβδόμαδο.

      Διαγραφή
    3. Τι να την κανεις την εφημερίδα ?
      Εχεις betexplorer :)))

      τις 3 τελευταιες φορες που επαιξε η TNS με το πανεπιστήμιο της Κάρντιφ δεν κερδισε καμμία...

      3 - 3
      1 - 1
      και περισι 1 -2 ...
      δεν τη λες εδρα καστρο...
      μπορει η ΤΝS να κερδισει την Καρντιφ ? ανετα με 3 - 0 .
      Μπορει ομως και οχι ...γι αυτο εμεις live ...

      Διαγραφή
    4. Βούδα, μπορείς να διαβάζεις και τις εφημερίδες εδώ - κι αυτή με τα ξέκωλα...

      Διαγραφή
  15. 8,50 η Χιμπέρνιαν. Αρχίζουν να με προκαλούν. Και δεν θέλω να παίξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λεω τη γνωμη μου για Χιμπερνιαν πριν τον αγωνα :
    Τη βλεπω καταπρασινη αλλα δεν κερδισε καμμία ομαδα της πρωτης 5αδας ....κερδισε ολες τις μικρες ...η Ρειτζερς δε θελει συστασεις ...δλδ δε μπορει να βγει άσος ? κσι βεβαια .
    μπορει αλλα το 8,50 δεν ειναι κελεπουρι ...γι αυτο εμεις λάιβ ....αν ειναι να κερδίσει η Χιμπ ας το κάνει μετα το 69 ' .

    Αμήν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκέφτομαι εδώ και ώρα.
      Κελεπούρι δεν είναι Μιχάλη, προφανώς.
      Το έψαξα λίγο παραπάνω καθώς δεν ξέρω τις ομάδες.
      Εβγαλα πιθανότητες 20-30-50.
      Το δίκαιο σετ 5,00-3,30-2,00.
      Να κάνω λάθος ? Πιθανότατο.
      Τότε πάμε σε 15-30-55.
      Δηλαδή 6,60-3,30-1,80.
      Δεν θέλω να παίξω.
      Εντωμεταξύ έχουν και πολλές κόκκινες τα μεταξύ τους.

      Διαγραφή
  17. Σωστός, δεν δίνει το φαβορί εδώ δικαιώματα, θέλει και κάλυψη στο Χ - θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κοιτα ...

    εγω ειμαι ανιχνευτής ...

    ζυγιστής ειναι ο επίτιμος ...

    αν και ειμαι πολυ τεμπέλης για να κατσω να βγαλω δικαιη αποδοση αποδοση ετσι με το ματι στα πεταχτά βλεπω τον ασο απο 6,50 εως 7,50 ....βλεπεις ο καργιόλης :)))) ο μπουκ δινει πλεονεκτημα εκει που ειναι σιγουρος για το φαβορί του ..

    εγω εδω συμφωνώ με τον μπουκ ...
    και φυσικα θελει και καλυψη καλυψη στο Χ ....σωστος κι ο καφετζης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αποδοση αποδοση
    καλυψη καλυψη


    πως στην ευχη γινεται να γραφεις μια φορα και να εμφανιζει δυο ???

    :))))))

    ο καφενες ειναι του αυξανεσθε και πληθυνεστε ...:))((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα.

    Η premier της Σκωτίας δεν είναι η χαρά του αουτσάιντερ.
    Οι μεγάλες ομάδες οι 2, έχουν μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες.
    Πολλές φορές έχουμε κάνει σκέψεις σε αυτή τη Λίγκα οι οποίες διαψεύστηκαν.
    Ο άσσος μου φαίνεται και εμένα για 5.00.
    άρα δεν θα μας κάνει εντύπωση αν δεν περάσει.

    Στο δια ταύτα

    Αν το βλέπεις, το έχεις δει όνειρο όπως λέει ο Μιχάλης, το παίζεις.

    Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις παίζεις από πριν ένα ποσοστό του πονταρίσματος σου και το υπόλοιπο το βάζεις στο live. Μην το κάνεις συχνά αυτό το παίξιμο αλλά εκεί που δεν μπορείς να αποφασίσεις. Ετσι αν περάσει δεν θα νιώθεις χαζός που Δεν έπαιξες ενώ αν δεν περάσει δεν θα έχεις μεγάλες απώλειες.

    Αυτό το "υβριδικό" παίξιμό γενικά όμως μην το κάνεις.

    Εγω προσωπικά ακούω Πρέμιερ Σκωτίας και φεύγω μακριά τρέχοντας. Μην σε επηρεάσω όμως. Για χατίρι σου θα το κοιτάζω στο live.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το άρπαξε ο καημένος ο Μουρινιο. Χιμπερνιαν πήγε και φευγαλέα 9.50, προηγείται, νωρίς ακόμα, αλλά ωραία η σκέψη του Βουδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η Χιμπέρνιαν εκδικείτε επειδη την κατηγόρησα εγω :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και τα δύο ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχουμε δρόμο ακόμα. Ωραία η Σκωτσέζα Σίντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτός ο Κορεάτης είναι απίθανος παίκτης. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν θα τον ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάνω στη γραμμή σώζουν οι Ρέιντζερς, ο Σον βάζει και τρίτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 2-2 τσαμπουκαλίδικα η Χιμπέρνιαν.
    Πάντως οι Ρέιντζερς παίζουν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 2-2 Βουδα! Ας τους να παίζουν καλά.
    Πας να το κλέψεις, όχι να εντυπωσιάσεις τα πλήθη.
    Άντε καντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απαντήσεις
    1. Follow your heart ρε.
      Το χρονικό σημείο fairplay είναι στο 0-0 άντε στο 1-1.
      Εδώ είναι follow your heart.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα, η ατάκα πάει σύννεφο.
      Πέφτει πολύ κλάδεμα στο ματς.
      Απαπα, κόλαση, χάνονται ευκαιρίες.

      Διαγραφή
  30. ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΣΟΝ. ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΟΝ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΝΗΣΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πέμπτο η Τότεναμ, αν είναι ο Κορέατης πηδάω από το μπαλκόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εγώ βλέπω ομάδες που μας αρέσουν, βάζουν μάλιστα οχι ένα, αλλά δύο γκολ στο ματς, αλλα τη νίκη δεν την παίρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο, θα διορθωθεί αυτό στην πορεία. Ακόμα δεν ξεκινήσαμε.

      Διαγραφή
  33. Απαντήσεις
    1. Εγώ θα πάω για έναν περίπατο στην φύση. Θα γυρίσω για το Αγγλικό ντέρμπι, περιμέναμε δυο λόγια από τον Βούδα γι αυτό, αλλά τίποτα...

      Διαγραφή
    2. Τί να πω βρε ερημίτη ? Φεστιβάλ με γκολ περιμένουν όλοι, μην λήξει 1-1 και πάνε όλοι για βρούβες. Η Λίβερπουλ έχει καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, καλύτερο κέντρο, άρα λογικά δεν χάνει. Πρέπει να γίνουν χοντρές μαλακίες για να χάσει. Τα χάλια με τη Λιντς δεν νομίζω να επαναληφθούν. Να παίξεις Λίβερπουλ στο 2,00 βέβαια είναι έγκλημα.

      Διαγραφή
    3. Το whoscored δίνει σκορ 1-3.

      https://www.whoscored.com/Matches/1485196/Preview/England-Premier-League-2020-2021-Chelsea-Liverpool

      Διαγραφή
  34. 0-3 η Μπράιτον που έπαιξε καλά και με την Τσέλσι και υποδέχεται τη Μάντσεστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κόκκινη στην Τσέλσι, δύο γκολ ο Μανέ, μπήκε και ο Τιάγκο στον αγώνα. Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί για τον τίτλο, όχι η Σίτι. Πληρέστατη πλέον η ομάδα, ηλικίες σωστές, ορεξάτοι παίκτες, προπονητής εξαιρετικός. Πάμε να ισοφαρίσουμε τα πρωταθλήματα της Γιουνάιτεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλημερα ....

    Σημερα εχουμε στο svl Γουλβς με Σιτι ...βλέπω ξερό Χού στο 4,50 αλλά ας το δούμε κιόλας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δύσκολα τα πράγματα, τώρα θα "κυνηγάμε και τα κορονονέα - Λαπορτ και Γκουντογκαν έξω για Σιτι ευρέθηκαν θετικοί και ο Μαχρεζ επιστέφει από καραντίνα οριακά.

    Στη Λειτον Οριεντ κόλλησαν λέει και τα σημαιάκια και θα περάσει αέρας ο Μουρινιο αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σε άλλα νέα, το εμβόλιο που παρήγγειλαν μαζικά σε όλο τον κόσμο πάει για απόσυρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε καλέ μου Βούδα, έλα να κρατήσεις λίγο τον καφενέ - είμαι διπλά στο Χάος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μια χαρά ο καφενές. Πέρασαν και ελεγκτές να δούνε αν φοράμε μάσκες.

    https://www.youtube.com/watch?v=yzZhdWbXfQU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φυγαδεύτηκε εχθές ο Μογιες και πήρε μαζί του τους Ντιοπ και Κουλεν. Μίση ώρα πριν αρχίσει το ματς με την Χαλ. ο Λουτσεσκο δεν έχει παίκτες να παίξει...

    Για σήμερα δεν υπάρχει όρεξη για γραφή - πόσο να μπλέξω σε δύσκολες στοιχηματικές καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιγκ καπ. Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ. Ο Νίκος της εφημερίδας έδινε Νιούπορτ και Λίνκολν. Εκτός από αυτά, είχα σημειώσει Λούτον και Τζίλιγχαμ. Αλλά δεν έπαιξα τίποτα, ούτε θα παίξω.

      Διαγραφή
  42. Και καλά θα κάνεις. Ασχολήσου με την εμπορική Πρεμιερ και να μας δόσεις τα φώτα σου. Κάτι έχει βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σε δόσεις να δώσεις, μην μας προδώσεις με κακές αποδόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εντάξει, ωραίο είναι το κύπελλο, αλλά για να βγεις συν πρέπει να παίζεις συστηματικά, αργά ή γρήγορα θα σκάσουν οι εκπλήξεις που θα σε πληρώσουν καλά. Αν παίζεις αραιά και που αναλόγως τα κέφια σου, γίνεσαι έρμαιο της τύχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μεγάλη κουβέντα Δημήτρη.
    Πρώτα-πρώτα νιώθω τυχερός που δεν παίζω καθημερινά.
    Είναι 23 Σεπτεμβρίου και έχω παίξει μόλις 4 bet.
    Πιστεύω ότι αν έπαιζα σχεδόν καθημερινά θα είχα εξαϋλωθεί.

    Τωρα για το κύπελλο που λες σωστό είναι ή τα παίζεις όλα ή δεν παίζεις τίποτα.

    Ή τους βάζεις στο live πρωτόκολλο και ότι πάει στο χρονικό σημείο fairplay.

    Παντως ξαναλέω εάν έπαιζα καθημερινά αυτή τη στιγμή θα είχα ήδη χάσει τη σεζόν. Μηνν παρεξηγηθώ: άλλοι μπορούν να το κάνουν αυτό - εγώ δεν μπορώ. Καθένας παίζει όπως του ταιριάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, όταν κυνηγάς αξίες δεν μπορείς να παίζεις καθημερινά. Δεν σου το επιτρέπουν οι αποδόσεις που εξετάζεις μέσα από το δικό σου μικροσκόπιο και στο δικό σου εύρος πεδίου. Φαντάζομαι πως value στοιχήματα εμφανίζονται κάθε μέρα, απλώς βρίσκονται σε άλλο εύρος αποδόσεων, σε άλλες αγορές, σε άλλα αθλήματα. Ανθρωπίνως αδύνατον να εντοπίζονται τα πάντα. Οδηγός σου το παρελθόν και η εμπειρία. Ο,τι συνέβη θα ξανασυμβεί.

      Τώρα για τα κύπελλα, είναι περίεργη η κατάσταση. Θυμάμαι πριν λίγους μήνες το 9,00 του τελικού στο Αρσεναλ-Σίτι και τον Μιχάλη που έβριζε θεούς και δαίμονες. Είναι πάντως πολλές οι παράμετροι των κυπέλλων, ενώ στο πρωτάθλημα ξέρεις με βεβαιότητα πως συγκρίνεις μήλα με μήλα και πως θα παιχτούν τα ματς με 100% προσήλωση.

      Διαγραφή
  46. Μεγάλη μεταβολή στις αποδόσεις της Λέιτον Όριεντ και της Φλαμένγκο.

    Οπότε το βλέπουμε αυτό να σκεφτόμαστε τον Κορωνοϊο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ακομη και ο Κορόνας εμποδιο ειναι ρε π...... μου .

    Συμμαχος με τον μπουκ ο Κορόνας . .

    Σιχτίρ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τρίτη, Πέμπτη διάγγελμα σου έχουν οι άρχοντες, ρε γκρινιάρη λαέ. Αυτό μπορούν αυτό κάνουν. Θα φτιάξουμε ΜΕΘ, θα βάλουμε στην γραμμή κι άλλα λεωφορεία. Τώρα; το καλοκαίρι τι έκανες; τον τζίτζικα;

    Δηλαδή είναι σαν να σε στέλνουν στον πόλεμο με άσφαιρα και όταν καταλάβουν και τα κράνη την αστοχία να φωνάζει ο Στρατηγός: "βαστάτε, έρχονται σφαίρες, καταφθάνουν πολεμοφόδια!"

    Τι να βαστήξουμε ρε παπάρα, μας πήραν φαλάγγι με τα τζούφια...

    Οι πολιτικοί της Ελλάδος είναι ικανοί να αναλάβουν γκισέ γαμάτο και να τους μαδάει ο "αιώνιος" παίκτης μας. Όλοι οι άριστοι στην γενιά μας πέσαν;

    Έχω και τούτον τον κουβά έχει πιάσει μια καρεκλά και δεν κουνιέται. Ήθελα και βοηθό ο δόλιος;

    Τώρα αυτό με την Λειτον, μάλλον θα τραβήξει καιρό. βέβαια επικρατεί ένα χάος - άλλος είχε το διπλό 3,50 και άλλος 10. Πρωτόγνωρα πράγματα - κορονιάστηκαν και οι γκισέδες...

    Για σήμερα μελετάμε για το Σαββατοκύριακο που θα έρθει. Τώρα εάν εσύ θες να μπλεχτείς με αυτό το μακρινάρι που προσπαθώ να δω και ονομάζεται
    Europa League - Προκριματικά - καλά ξεμπερδέματα.

    Μην ξεχνάς οι γκισέδες δεν έχουν αλλάξει ακόμα χέρια...









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανεβηκαν και οι προτασεις του svlive στο διπλανο καφενε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αναβολη φυσικά στο Γουλσολ vs Λειτον Οριεντ.
    Το Βραζιλιανικο θα γίνει μαλλον. Πώς θα γίνει, θα μου πεις...

    Ανεβηκαν καποιες επιλογές sans voir live.

    Παρακαλούνται οι Γέροντες που δεν είδαν κάποιες από τις αρχικές επιλογες τους στο Πινακάκιον, να ενημερώνουν τη Γερουσία αν και όταν η ομάδα "τους" που αρχικώς δεν συμπεριεληφθη είναι "0045".
    Η "3η Γραμμή" είναι σοβαρό πράγμα.

    Αντιθέτως παρακαλώ όπως αποφεύγονται τα by the way.
    Δεν είμαστε στο καλοκαίρι Γεροντες. Ας στοιχηματίζομεν με φειδώ.
    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Βουδα κοιτάμε για μπαμ στην Σιτι - 21.00 δίνει στο ημίχρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή