5 Σεπ 2020

"φθινοπωρινός γκισές"

 

Καλημέρα, καφεδάκι μονάχος μου στον στοιχηματικό καφενέ, αφού οι άλλοι κάνουν τις ετοιμασίες τους, για να είναι έτοιμοι όταν θα αρχίσουν τα όργανα, να κλειστούμε δω μέσα και να γλυτώσουμε λίγο από την παράνοια της κορόνας.

Οι δικοί μας το έχουν παρατραβήξει λίγο, είναι αλήθεια. Πατούν στο μοτίβο "είπαν του τρελού να χέσει και αυτός από την χαρά του ξεκωλίαστηκε" ή το άλλο " βρήκαμε τρελό παπά να θάψουμε πέντε, έξι". 

Αλλά, μην τους παρεξηγείτε, πήραν τα εύσημα οι κακόμοιροι την άνοιξη και ζαλίστηκαν. Δεν θυμάμαι ελληνική κυβέρνηση να έχει πάρει εύσημα για κάτι. Αυτοί είναι ικανοί να τελειώσει ο κορόνας και να συνεχίζουν να λαμβάνουν μέτρα.

Στην Αγγλία, μου έλεγε ο αδελφός μου άνοιξαν τα σχολεία χωρίς μάσκες και σε γενικές γραμμές όπως ήταν παλιά. Έστειλε τις ανιψιούλες, Αγγλιδούλες ετών 9 και 14. 

Εκεί οι ειδικοί έκριναν πιο σημαντικό  τον παιδαγωγικό ρόλο του σχολειού - οι δικοί μας τα ετοιμάζουν, λες και θα δουλέψουν όλα στις εντατικές...

Τώρα στοιχηματικά κάτι εθνικές δεν τις βλέπουμε εδώ στον καφενέ - είπαμε εάν θέλετε να παίζετε για να παίζετε να πάτε αλλού. Μπορείτε και μόνοι σας τα ταΐζετε τον μπουκ. 

Και είναι και αχόρταγος ο άτιμος, έτσι και σε δαγκώσει μια φορά πάει, την έβαψες - δρακουλιάρης ο κανάγιας...

Νάτος  ο φίλος γκισές, στολίστηκε και περιμένει. Κοίτα χαρά, κοίτα χαμόγελο, κοίτα ομορφιές. Ρε λαμόγιο, γιατί μας μπέρδεψες το ζωντανό; - απαντάει ο γκισές "ρε, οι πιότεροι το βλέπουν πιο μουράτο - για σας νομίζεις στολίστηκα; 

Ετοιμόλογος ο άτιμος, το ξέρω χαζογελά πίσω από την μάσκα...

Προσπαθούμε με τα παιδιά να βάλουμε τον Siddhartha να ασχοληθεί πιο  σοβαρά με την μεγάλη Αγγλιδούλα. Αλλά αυτός είναι πιο λοξός και από τον καφετζή...

Ο Faiplay θα συνεχίσει να μπινελικιάζει στο ξεκούδουνο. Άμα σου στείλει mail γκισέ μην το ανοίξεις, θα σε περνά γενιές δεκατέσσερις.

Σήμερα μετά από καιρό ξεκινούν και κάτι μπερδεμένες Αγγλιδούλες. Ανακατεμένα πράγματα, δεν είναι για σοβαρά πονταρίσματα.

Στο ζωντανό τώρα όπως τα κάνες ρε γκισέ, σε καμιά τριανταριά παιχνίδια πως θα βρούμε άκρη; - "πρόβλημα σας κύριοι, αφήστε με γιατί περιμένω πελατεία..."

Φλιτγουντ (1,39)- Γουιγκαν(7,50) - τιναφτορε...

Υ.γ. την άλλη εβδομάδα ρίχνονται στην μάχη οι Αγγλιδούλες χωρίς μπερδέματα, θα βγάλουμε κάτι για την τιμή των οπλών.






38 σχόλια:

  1. Καλημερες ...
    Για μια φορα ακομη στο πνευμα των ημερων και της εποχης ο Μπαζ !
    Μας το χαλασαν το ζωντανο στη Βet αλλα εχει ο sman το MY LIVE που ειναι ακριβως το ιδιο .
    Να μας μπερδεψουν θελουν αλλα θα τη βγαλουμε την ακρη εμεις .

    Μια ομορφη ξανθιά Σκανδιναβή χαλβαδιάζουμε .... :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 0-2 Γουίγκαν.
    Καφετζή, ελπίζω να το έπαιξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε, φέτος δεν έχει - το έβλεπες, το έπαιξες. Γαμώ την τρέλα μου και έπεσα πάνω του το πρωί σαν να με φώναξε...

    Τι καλύτερο για να ανοίξει η χρονιά. Μειώνει η Φλιτγουντ - για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2-2
    Δεν λήγει αν δε σφυρίξει λήξη.
    Ας ήταν 0-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, στους θαμώνες του καφενέ. Ζεστός ακόμα ο καιρός, αντιστοιχηματικος, έτσι κι αλλιώς δεν μας χαλάει ακόμα, αφού ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας προσαρμογής.

    Ο Οκτώβριος θα είναι μήνας μικροεμπλοκών και από Νοέμβρη θα αρχίσουν οι κανονικές μάχες.

    Βέβαια οι θαμώνες μαζεύουν πέτρες κατάλληλες για σφεντόνες - όσο λοξός είναι ο καφετζής είναι και οι θαμώνες!

    Ο SIDDHARTHA αγνοείται εδώ και μέρες, του έφτιαξα και τον πρωινό καφέ - θα έκοψε τώρα, αλλά θα πληρώσει.

    Όπως και πριν το παιχνίδι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για αυτο, έτσι και μετά, το διάβασμα διαφέρει.

    Θα πει ο άλλος 0-2 το έκανε η Γουιγκαν χθες το 7,50 που τις έδιναν ήταν μεγάλο. δεν κερδίζει πάντα το αουτσάιντερ, μακροχρόνια κερδίζει η σωστή σκέψη...

    Από 0-2 το γύρισε η Φλιτγουντ δίκαια ήταν φαβορί απαντάει ο φαβόρας. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση, άλλα γέρνει ελάχιστα προς την μια πλευρά. Ποια πλευρά; Αν παρακολουθήσεις τις κινήσεις του γκισέ θα καταλάβεις...

    Και τα τοπικά των χώρων βάζει ο γκισές -έλεος, είπαμε ψαρεύουμε σε απάτητα νερά, αλλά όχι κι έτσι.

    Ο Fairplay μπορεί να ετοιμάσει ένα άρθρο για τα καντήλια που πέφτουν στο στοίχημα. Αν δεν έχεις βρίσει, αν δεν έχεις φτύσει, αν δεν έχεις καντηλιάσει θεούς και δαίμονες δεν παίζεις κουμάρι.

    Εκεί που φτάνεις στην πηγή από παράδρομους, και σηκώνεις την κανάτα να πιεις και η αφιλότιμη σπάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σε όλους. Βλέπω κάνετε σχέδια μεγάλα για το Σιντάρτα, αλλά ο Σιντάρτα έχει δυστυχώς άλλες σκοτούρες στο μυαλό του. Τί να γράψω για την Πρέμιερ, αδιάβαστος είμαι. Η Τσέλσι άκουσα πως παίρνει παίκτες, θα παίξει ωραία μπάλα. Και η Μάντσεστερ πήρε έναν του Αγιαξ, θα βοηθήσει, αλλά μεγάλα όνειρα ας μην κάνει. Η Αρσεναλ θα βελτιωθεί λόγω προπονητή, η Τότεναμ είναι συνολικά μάλλον για κλάματα. Η Λίβερπουλ θα έχει την ίδια ενδεκάδα, θα ήθελα μια-δυό μεταγραφές, αλλά Κλοπ είναι αυτός, θα ξέρει καλύτερα, το έχει ξανακάνει με τη Ντόρτμουντ. Η Σίτι περίμενε τον Μέσι ως Μεσσία, έτσι γραφόταν, γεγονός απογοητευτικό πρωτίστως για τον Γκουαρδιόλα. Για μένα η Σίτι δεν θα πάει καλά φέτος, πιστεύω πως η εμπιστοσύνη των καλών παικτών της προς τον προπονητή δεν μπορεί να είναι πια η ίδια. Εχει κουράσει ο Πεπ πολύ κόσμο με τα καμώματά του. Κι εδώ είναι η ένστασή μου. Δεν μπορεί να δίνεται νικήτρια η Σίτι στο 1,80 και η Λίβερπουλ στο 3,25. Μου φαίνεται πολύ λάθος. Αυτή είναι η γνώμη μου και μπορεί να διαψευστώ σε όλα. Αυτό δεν με πειράζει. Αυτό που με πειράζει είναι πως αυτές οι αρχικές εκτιμήσεις καταγράφονται στο υποσυνείδητο και, αν αποδειχτούν στην πορεία λανθασμένες, είναι σε θέση να συσκοτίσουν το μυαλό και να σε κάνουν να μην αναθεωρήσεις τόσο άμεσα όσο χρειάζεται. Γιατί το κρίσιμο είναι να βασίζεσαι σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει στο γήπεδο μπροστά σου και όχι σε μια επίμονη αλλά ξεπερασμένη γνώμη. Αυτά από μένα. Ερημίτη, άφησα τα κέρματα στον πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπλεξαμε με Σουηδεζες και Βραζιλιανες.......


    Γης Μαδιάμ που λεει και ενας φιλος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυριο βγαίνει και η διαλογη των live.
    5 ματς (το ένα μπορεί και sans voir αν ξεπερασει μια τιμή το διπλό)

    συν ένα ακόμα ματς live αν είναι 0045 στο... Ανφιλντ.
    :)

    Οποιος έχει κάποια ιδεα/ιδέες την γραφει στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Καφενέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο,τι βλέπω, το γράφω. Αλλά τα δικά μου τα βλέπουν όλοι. Είναι από τα 5-6 μεγάλα πρωταθλήματα. Εσείς ψάχνετε όλες τις λίγκες. Πόσο χρόνο σας παίρνει το ψάξιμο ? Κι από που κοιτάτε τις αποδόσεις ρε παιδιά ? Εχω την απορία.

    Από κει και πέρα, πάμε για μεγάλη χρονιά φέτος. Αύριο θα βγει το Σουηδικό διπλό και θα ξεκινήσουμε καβάλα στο σβέρκο τους. Προσωπικά στοχεύω να πολλαπλασιάσω την κάβα μου 50 φορές. Αυτό στο λέω εμπιστευτικά Νίκο, μην το πεις ούτε στο Μιχάλη, ούτε στον Ερημίτη, ούτε στους συμπολεμιστές στο βάιμπερ. 50 φορές φίλε, σοβαρολογώ. Θα κάνω τα κόλπα μου, βασίζομαι και στα δικά σας μπαζούκας εννοείται, βάλτε τα δυνατά σας όλοι. Τα ψιλοκέρδη τα βαρέθηκα και τα χρόνια περνάνε. 50 φορές. Απολύτως εμπιστευτικά. Κουβέντα στους άλλους.

    Πάω να διαβάσω την εφημερίδα μου τώρα, τουλάχιστον να την ξεφυλλίσω γιατί είμαι κομμάτια, έχει αφιερώματα στα ευρωπαικά πρωταθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα στους θαμωνες του καφενε...

    Η μελετη-αναζήτηση γινεται απ τον betExlorer.com

    Η σάρωση ολων των πρωταθληματων μεσω του betexplorer σε φουλ σεζον ειναι 2 ωρες ...μεσα σε 2 ωρες εχουν βγει τα ματς της πρωτης διαλογης ...απ τα 500 ματς του πσκ αντε να σημειωσουμε το πολυ καμμια ντουζινα ...στη 2η διαλογη περνανε 7-8 ματς αφου γινει το μιτινγκ με το συμπαικτη nklaps ....

    Συνηθως αποκαλει τις ομαδες μου ''κατημάδες'' και εκει πεφτει το μπινελικι εκατέρωθεν :))))

    Το μυστικο στο στοιχημα ειναι να εχεις συμπαικτη ...αν σε γλυτωσει 2 κουβαδες και σου δωσει ενα γερο ταμειο με μια διψηφια αποδοση πρασινισες ....εγω ομολογω οτι μονος μον θα ειχα βαρεθει και θα ειχα σταμητησει ...οταν εχεις συμπαικτη η χαρα της νικης ειναι διπλη και η πικρα της ηττας μισή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατημάδες ! Πωπω μανούλα μου, φαντάσου πώς θα λέει τα δικά μου σημεία... Ευτυχώς που δεν συνεργάζομαι μαζί του, πολύ ζόρικος ο Νίκος, θα με είχε στείλει στο ψυχίατρο. Μην του πεις τίποτα, εμπιστευτικά σου τα λέω. Πωπω μανούλα μου, κατημάδες...

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα.

    Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι πράγματι ο betexplorer αποτελεί το καλύτερο εργαλείο για να ανιχνεύσουμε bet του ενδιαφέροντος μας.
    Εμένα μου αρέσει και ο betdevil (η έκδοση για κινητό) γιατί σου δείχνει με μία ματιά τα mismatch αποδόσεων και φόρμας.

    Ο fairplay έχει απόλυτη εξειδίκευση στην ανίχνευση τέτοιων στοιχημάτων, εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα "σετ πιθανοτήτων". Ε τα βάζουμε κάτω μετά, πέφτουν τα σχετικά μπινελίκια που λέει και ο Μιχάλης, γίνεται και ο σχετικός χαβαλές και από ένα κουπόνι που μπορεί να έχει ξέρω γω 500 ματς εμείς κρατάμε 7-8 για το live και αν προκύψει και κάποιο για pregame.

    Δε λέω ότι έχουμε κάποια μαγική λύση, αλλά όταν γίνονται τα ματς, εμείς ξέρουμε πού πάμε, ξέρουμε τι ζητάμε, έχουμε τους κανόνες εμπλοκής μας και δεν ψάχνουμε εκείνη τη στιγμή να βρούμε ένα ξεκαρφωτο μπετ να παίξουμε. Έχουμε ένα σκεπτικό με αρχή-μέση-τέλος, ανεξάρτητα αν τελικά κερδίσουμε ή χάσουμε.

    Εννοείται ότι είναι αλλιώς το στοίχημα όταν έχεις συμπαίκτη. Θα είχα βαρεθεί και εγώ χωρίς τον fairplay.

    Φαρνμπορο, Σεαρα, Μπορνμουθ, Μπέρνλι, Σουόνσι, Γουλβς, Βίλεμ, Πάντερμπορν, Μπαλικεσιρ.
    Στο άκουσμα των ομάδων αυτών σκεφτόμαστε και οι δύο ακριβώς το ίδιο πράγμα την ίδια στιγμή.

    Η Ομάδα, το teamwork στο στοίχημα είναι αλλιώς. Άλλη φάση. Το Viber παίρνει φωτιά. Οι Γέροντες σε δράση!

    Δεν ξέρω τι θα κάνουμε φέτος. Κανείς δεν ξέρει. Εύχομαι να ευχσριστηθουμε την αναζήτηση όμορφων στοιχημάτων με ωραίο σκεπτικό και να κάνουμε και ωραίες νίκες. Θα δείξει. Εύχομαι στο Σιντ να κάνει το x50! Αυτό και αν θα είναι ωραίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Εστερσουντ. Εξαιρετικό το σημείο. Κι ας μην ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι τίποτα άλλο ρε αρχηγέ, αλλά με αυτά και με αυτά δεν θα μπορέσουμε να 50πλασιάσουμε την κάβα σου...

      Διαγραφή
    2. Ντοντ γουόρυ, το έκανα το μαγικό μου. Χωριστές κάβες είπα στον Μιχάλη. Μου δώσατε πολλά ευρώ απόψε. Μια χαρά ξεκινήσαμε.

      Διαγραφή
    3. :)))))))))))

      Τώρα νιώθω οτι κέρδισα!
      Μπράβο Δημήτρη!

      Διαγραφή
    4. Ναι ρε, παίξτε τη μπάλα σας και μη φοβάστε τίποτα.

      Διαγραφή
  13. Μου γίνηκε κρυφός καημός το πρώτο να βρει στόχο,
    με τσι πρεμιέρες φαίνεται εγώ ότι δεν τό 'χω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ρε, κανένας καημός ούτε για αστείο. Κερδίθηκε το στοίχημα για τους καλλιτέχνες. Μόνο οι λογιστές κατέγραψαν Χ.

      Διαγραφή
    2. Και εγώ καλλιτέχνης είμαι.
      Ξέρεις πόση ώρα την παλεύω αυτή τη μαντινάδα?

      Διαγραφή
    3. Τί? Μαντινάδα με δυό στίχους ?

      Διαγραφή
    4. Έχει λάιβ τη Σεαρα 1:15.
      Όποιος αντέξει.

      Διαγραφή
    5. ε ναι ρε ανέκαθεν.
      Η μαντινάδα έχει δύο στίχους.

      Διαγραφή
    6. Ε, φύρανε το μυαλό μου. Νόμιζα ότι είναι κατεβατό.

      Διαγραφή
    7. Η Σεαρά διαβάζω πως θα έχει 3 βασικούς αμυντικούς απόντες και θα παίξει με τον προπονητή της στην εξέδρα. Η Ιντερνασιονάλ είναι ομάδα έδρας. Η εφημερίδα δίνει άσσο. Θα μου πεις, και με τη Μπαία άσσο έδινε και κλάψανε μανούλες.

      Διαγραφή
    8. Ας το φάει νωρίς να πάω για ύπνο.
      Γι αυτό φτιάχτηκε το λάιβ. Για να μην τρώμε παπά και κουβά από κάτι τέτοια. Αλλα αν η άλλη δεν μπορεί τότε βλέπουμε...

      Διαγραφή
    9. Αντε καληνύχτα με ένα τραγούδι-ανατριχίλα.

      https://www.youtube.com/watch?v=86Ai78zaFSk

      Διαγραφή
  14. Έτσι σας θέλω, παίξτε μπάλα. Μακάρι να 50πλασιασει ο Βούδας να του πουλήσω τον καφενέ και να κάθομαι.

    Ετοιμάζω, Αγγλικό γκισέ, λογικά μέσα στην ημέρα - κοιτά πως στολίστηκε ο πούστης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το sv ξεκινησε τη σεζον μ ενα δυνατο VOID του 6,85 ....εκει που χαναμε 2 - 0 χαλαρα η ομαδα μας εδειξε ακριβως αυτο που βλεπαμε ....εδειξε οτι ειναι αχαστη εκτος εδρας εδρας αλλα με πολλες ισοπαλιες ....εξ ου και το dnb ...

    Συνεχιζουμε την αναζητηση του επομενου στοχου μαζευντας μικρες ολοστρογγυλες πετρες ....


    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή