31 Μαΐ 2020

" ο ειδικός μιλά"



Καλημέρα, στην παρέα. Μπαίνοντας το καλοκαίρι, στοιχηματικά τα πράγματα είναι  μπέρδεμα. Κανονικά τώρα τέλειωνε η χρονιά και λίγοι έκαναν απολογισμό και σκληρή αυτοκριτική, ενώ οι  πολλοί πήγαιναν γι άλλα.

Τώρα προβλέπονται αγώνες και στοίχημα εν μέσω καλοκαιριού - πρωτόγνωρα πράγματα. Πως να χωθείς εκεί χωρίς να λερωθείς;  αφού έβγαινες λερωμένος σε νορμάλ εποχές.

Αλλά εμείς εδώ  στο αουτσάιντερ θα ακολουθήσουμε τα στοιχηματικά δρώμενα, ξεκαθαρίζοντας πως πιστεύουμε πως θα σπανίζουν οι ευκαιρίες.

Έχουμε όμως σήμερα καλεσμένο έναν ακόμα ειδικό, για να μας διαφωτίσει να κατανοήσουμε τις προεκτάσεις του στοιχήματος.  Είπαμε αν  ακόμα ψάχνεις να βρεις ποια ομάδα θα κερδίσει και την ποντάρεις ανεξαρτήτου αποδόσεως,   θα καταστραφείς, εάν δεν είσαι ήδη καταστρεμμένος!

Πιάνει δουλειά ο ειδικός και μας ερωτάει : " έχουμε τον μοντέρνο άνθρωπο και έναν προϊστορικό άνθρωπο που έζησε πριν 20,000 χρόνια π.χ. Έχουν τον ίδιο εγκέφαλο; ο προϊστορικός άνθρωπος είχε 25% λιγότερο εγκέφαλο; ή ο προϊστορικός άνθρωπος είχε 25% περισσότερο εγκέφαλο;"

"Τι ρωτάς, τώρα ρε ειδικέ, του λες και σκέπτεσαι για λίγο - εδώ φτάσαμε στο φεγγάρι και χειριζόμαστε τα μηχανήματα του διάβολου για πλάκα και θα μας φάει ο προϊστορικός; άντε να έχουμε το ίδιο μέγεθος εγκεφάλου. "

"μάλιστα, λέει ο ειδικός και παίρνει ύφος λυπημένο σαν να μιλάει σε ντουβάρι. αγόρι μου ο προϊστορικός άνθρωπος ήταν τροφοσυλλέκτης - κυνηγός και για να επιβιώσει χρειάζονταν πολλά δεδομένα να επεξεργάζεται η γκλάβα του. Είχε λοιπόν 25% μεγαλύτερο εγκέφαλο από την αφεντιά σου."

" και τι σχέση έχει αυτό με το στοίχημα; του λες με εμφανή το εκνευρισμό σου. "

"δεν έχει, αλλά μπορεί και να έχει αν συμφωνήσουμε πως πολλές φορές οι λύσεις στα προβλήματα δεν είναι αυτές που φαίνονται με την πρώτη ματιά. οι απλοϊκές ματιές στο στοίχημα πληρώνονται..."

Εγκεφαλικό παιχνίδι το κουμάρι, συνεχίζει ο ειδικός, αλλά και αυτό δεν το λαμβάνεις πολύ σοβαρά υπόψιν σου. Κάναμε λοιπόν μια ερεύνα με εθελοντές, σε γνωστικά τεστ, άκου τι βρήκαμε μπας και ξυπνήσεις λιγάκι.

Πενήντα εθελοντές πήραν μέρος σε γνωστικά τεστ, πήραμε τα αποτελέσματα και τους φωνάξαμε σε 30 μέρες πάλι να ξανακάνουν τα ίδια. Αλλά μια ώρα πριν του πλακώσαμε στα βρώμικα φαγητά, στην ζάχαρη, στην coka cola, στα trans λιπαρά, στο αλάτι και μετά από μια ώρα τους αμολήσαμε να κάνουν το τεστ.

Βρήκαμε 14% πτώση απόδοσης κύριε παπάρα,  γιατί λες για προπονημένα μυαλά στο στοίχημα - προσέχεις λοιπόν το  μυαλό σου να αποδίδει σωστά;  σε ένα γερασμένο μυαλό τι σκατά προπόνηση να κάνεις;

Στοιχηματζής ίσον  πολεμιστής, μια εγκεφαλική και σωματική  μάχη που δύσκολα μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος. "νους υγιείς  εν σώματι υγιή" κάνε καμιά προπόνηση και έλα πάλι με τον κηδεμόνα σου.  
Και μέχρι να φτάσεις σε ικανοποιητική σωματική και πνευματική κατάσταση μακριά από τους γκισέδες. Καλά για ζωντανό στοίχημα δεν το συζητάω - εκεί κι αν θέλει πνευματική διαύγεια και κυριαρχία...

Και μάζεψε και λεφτά στην αποχή να φτιάξεις κάβα - σημαντική η κάβα στο θέμα ψυχολογίας."

Φαίνεται λίγο πυροβολημένος ο ειδικός, αλλά δεν έχει κι άδικο σ΄ αυτά που λέει.










40 σχόλια:

  1. sans voir 2019/20

    Παίχθηκαν 19 μπετ με μέση απόδοση 9.71

    Κερδίσαμε τα 5/19 στοιχήματα (απόδοσεις κερδισμένων από 6.00 έως... 22.70)

    Ποντάραμε 19 Μονάδες και επέστρεψαν 61.3 Μονάδες.

    Profit: 42.3 Μονάδες.
    Yield: 222.6%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανω απο το γιλντ και το προφιτ το ταξιδι με το φαλαινοθηρικο του Sans Voir .

    Ολα τα λεφτα οι επικοι διαλογοι και το μπινελίκι στο viber ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έχουμε εδώ; απλωτές σε φουρτουνιασμένες θάλασσες- θέλει τόλμη γνώση και λίγη τρελά για να μην πνιγείς. Όχι μόνο δεν πνιγήκατε, αλλά βγήκατε και στον αφρό.

    Χαίρομαι και καμαρώνω διπλά γιατί είστε τέκνα του αουτσάιντερ - θαμώνες του καφενέ.

    Βέβαια 19 παιχνίδια την χρονιά βγάζει μια αντιεμπορικότητα...

    Νικ φαινόσουν από την αρχή πως τα παίρνεις τα γράμματα. Άλλα και ο Fairplay και ο άλλος ο ύποπτος το έχουν με το στοίχημα.

    Να βγουν και τα υπόλοιπα και θα μπούμε σε μια κουβέντα για το καλοκαίρι εάν ο κερδισμένος παίκτης είναι και επαγγελματίας παίκτης ή μπορεί να γίνει.

    θα επανέλθω πιο μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα νέα από το μέτωπο - μπόμπες έπεσαν στην Δανία. Χομπρο και Χορσενς έριξαν κανονιές. Αυτό λέμε θέλει προσοχή, η βαθμολογία είναι από πριν δυο μήνες, μετά από τόση αποχή παίζουν. Τι σκατά να βρεις; Έχουν και πλαυ οφ αυτοί - βράσε ρύζι...

    Τι να σώσει η Κοπεγχάγη στο 1,66 τώρα, με την προϋπόθεση πως δεν θα τριτώσει το κακό.

    Μαυροβούνιο τρίτη κατηγορία έβαλαν οι γκισέδες - ήμαρτον!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Χορσενς, Μπαζ, την κοιτάγαμε σαν άσκηση επι χάρτου ως επί "sans voir live", αλλά η ρουφιάνα "βιάστηκε" να σκοράρει και μείναμε με το πληκτρολόγιο στο χέρι.

      Να 'μαστε καλά την επόμενη φορά...

      Διαγραφή
  5. Μπόμπες έσκαζαν , σκάζουν και θα σκάζουν πάντα...εμείς ζητάμε προυποθέσεις για να λερωθούμε ....

    Περιμένουμε απο το Νικο και τον απολογισμο του svlive και το συνολικο για να κανουμε κουβεντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερημίτη, δεν τους φτάνω ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι. Και δεν το λέω για να με αρχίσουν αυτοί τις φιλοφρονήσεις. Το λέω γιατί το εννοώ. Είναι εξωγήινοι. Να φανταστείς ότι λόγω της περσινής στενοχώριας τους είχα προτείνει να μην παίξουν φέτος καθόλου και να ξεκουράσουν το μυαλό τους. Κούνια που με κούναγε. Επέστρεψαν καυλωμένοι και σάρωσαν. Να χαρούν το θρίαμβό τους τώρα γιατί το αξίζουν. Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γούρι του Sans Voir ειναι οι περιεργες μουσικές που βάζεις εσύ ....το εχουμε πει πολλάκις αυτό και το ξέρουν ολοι οτι ισχύει...

      Διαγραφή
    2. Το δικό σου motivation και οι περιγραφές του αγώνα συν οι μελωδίες και οι εικόνες της Λίβερπουλ που βάζεις είναι κομμάτι του sans voir. Λίγο πιο συχνά να εδινες το παρών στο thread... Σαν τον καφετζή και εσύ Siddhartha!

      Διαγραφή
  7. Ειχαμε στο live μια Εσθονή ....Ταλίνα Κάλεφ το ονομά της ...την ειχε στο 7,00 πρε και στο 0069 στο 8,00...μας εκλεβε ...την αφήσαμε ...ε ...μας την εφερε στο τέλος ...δε βαριεσαι ...ασκήσεις επι χάρτου κανουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιτουσαμε και τη Μανχάιμ απ την 3η Γερμανιας....3,60 πρε ...στο 69' το ειχε 6,50 ....μια χαρα αποδοση ηταν και η Μανχάιμ αήττητη εκτος εδρας ....δεν παιξαμε πάλι ....ε ..πάρτο το μπαλακι ....πάλι με την τσαπού στο χέρι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καφετζής παρών! Τι θέτε; πορτοκαλάδα θέτε; λεμονάδα θέτε; αουτσάιντερ του θανατά θέτε; φαβορί θέτε; οβερντοβερ θέτε;

    Καφεδάκι πίνω και μόνο αυτό κερνάω. Ρε Fairplay, που τα ξετρύπωσες τα παιχνίδια χθες; μεγάλο μούτρο...

    Το εξελακι του Νικ όλα τα λεφτά - τα σπάει. Βέβαια δεν μπορεί να μην καυχηθεί τούτος ο ερηπωμένος καφενές πως από τα πρώτα άρθρα έβγαλε το "τετράδιο στοιχήματος".

    Στην ραστώνη του καλοκαιριού θα βγάλω την μαθητεία μου στο ζωντανό - κάνα δυο χρόνια μου πήρε, μπορεί και παραπάνω - τον έσκασα τον γκισέ.

    Από τα 70 ματς την πρώτη χρονιά το sans voir έπαιξε πέρσι μόλις 19. Ήταν διστακτικό από την κακή χρονιά που είχε περάσει; Έγινε πολύ μα πάρα πολύ επιλεκτικό; του χρόνου θα πάει στα δέκα και θα αναρωτιέται αν παίζει ακόμα στοίχημα, όπως με ρωτούσε ο Νικ σε ένα mail;

    Ψάχνω κάτι σημειώσεις που θυμάμαι εκεί μέσα έχει και στοιχήματα που έχουν παιχτεί, αλλά και απολογισμούς στο ζωντανό. Εκεί να δεις Ταλινα και Μανχαιμ fAIRμουτρο.

    Άλλα το ζωντανό είναι τα πάντα όλα πιστεύω - όλα επιτρέπονται αρκεί να μην ξεχνάμε τις αποδόσεις. Άμα πετύχεις σε καιρό που στήνει ο διάβολος χορό στο ζωντανό - γάματα με κεφαλαία γράμματα, σε μαδήσανε χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.

    Στο ζωντανό έχει πιο πολλές περιόδους που γεννάν και τα κοκόρια σου, αν μπεις σε αυτές τις περιόδους με καλή ψυχολογία και γερή κάβα, θα κάνεις ζημίες.

    Το πρόβλημα στο live είναι πως δεν πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός και του θανατά επιλεκτικός γιατί θα χάσεις ευκαιρίες και οι ευκαιρίες είναι μοναδικές, δεν επαναλαμβάνονται.

    θα επανέλθω...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλες αλήθειες Μπαζ.

      64 bet την 1η χρονιά, 35 την 2η και 23 την 3η.
      Τωρα (και ελέω Κορωνοϊού) 19.
      Γινόμαστε πιο επιλεκτικοί, νομίζω καλώς. Την 1η χρονιά μπήκαν στοιχηματα που τώρα ούτε που θα τα κοιτάζαμε. Εχουμε και την λύση ό,τι δεν μας κάνει για x λόγους, να το παραπέμπουμε για τα περαιτέρω στο live. Αυτό έγινε φέτος. Δεν φοβηθηκαμε λόγω της περυσινής ήττας, αλλά και δεν βιαζόμασταν να παίξουμε.

      Στο live αλλη μεγάλη αλήθεια, πριν 2 χρόνια, σε ό,τι με αφορά, χάθηκαν ευκαιρίες από την υπερβολική επιφυλακτικότητα και ναι ένιωσα ότι άπαξ και χάθηκαν οι ευκαιρίες δεν ξανάρχονται και μετράνε στην κάβα σαν να ΧΑΘΗΚΕ στοιχημα. Κανονικά όμως. Αν κάτι πληροί τα κριτήρια σου και ΔΕΝ το παίξεις και περάσει, είναι σαν να έχασες στοίχημα. Ισως και χειρότερο.

      Αυτή τη χρονιά πήραμε μπετ στο live ακριβώς γιατί η προπέρσινη απώλεια των ευκαιριών μας έκανε να τολμήσουμε.

      Διαγραφή
    2. Νίκο, σημαντικό αυτό που λες. Δεν παίζατε αλλά μετρούσατε. Κι προφανώς τα νούμερα έδειχναν πως έπρεπε να τολμάτε. Προσαρμοστήκατε στις υποδείξεις των αριθμών και δικαιωθήκατε. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, αρκεί να είσαι αρκούντως ευφυής. Μπράβο σας, μακάρι να είχα αυτή την επιστημονική προσέγγιση κι εγώ. Θα ήμουν σε πολύ καλύτερη θέση.

      Διαγραφή
  10. Επανελθεις ή οχι μια Εσθονη ειχαμε στο ζωντανο παλι σημερα .....παλι την εκανε τη ζημιά νωρις ....0-1 στο 18' η ρουφιάνα ....παλι με την τσαπού στο χερι ....ας ελπισουμε να φαει τουλαχιστον ενα στην πορεια να μη βγει το 7αρι του διπλού ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 0 - 2 η Εσθονη η Τούλεβικ ....και τα δυο με πέναλτι ...

      ηδονοβλεψίες εχουμε καταντήσει ...

      εντάξει !

      Διαγραφή
  11. Χαρτμπεργκ στο ζωντανό ...
    ηταν 1 - 1 στο 69 ' ....


    1 - 2 στα χασομέρια...


    WON !!!!!

    :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και τα μεσάνυχτα η Φαμαλικάο κήδεψε την επίδοξη πρωταθλήτρια.
    Η Πόρτο κατέβηκε χωρίς το βασικό αμυντικό της δίδυμο κι έχασε 2-1.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοίταξα λίγο πιο προσεκτικά τον κόσμο και σοκαρίστηκα από τα χάλια του.
    Δεν τολμάς να ανοίξεις εφημερίδα, δεν τολμάς να μάθεις τα νέα.
    Ενας ατελείωτος παραλογισμός παντού.
    Το παγκόσμιο χωριό "ευημερεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με βλέπω και μένα σύντομα σε καμιά σπηλιά του Ολύμπου.
    Με λύκους και αρκούδες. Οι άνθρωποι δεν παλεύονται με τίποτα.
    Εσύ ερημίτη κράτα το καφενείο ανοιχτό.
    Απαγορεύεται να το ξανακλείσεις.
    Το υποσχέθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα στους λοξούς. Siddhartha δεν αμολιέσαι καμιά βόλτα στα πρακτορεία να κόψεις κίνηση στους γκισέδες, γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα έχουν πολύ δουλειά.

    Τώρα έπινα καφέ με έναν ρομαντικό του Οπαπ που ρίχνει όμως βόμβες. Δεν θέλει να μπλέξει με εταιρίες, αλλά το παίζει καλά. Μπλακμπερν είχε ρίξει κάποτε ο μπανταβος διπλό μέσα στο old trafford με απόδοση 21 στον οπαπ. Και γενικά χαίρεσαι να τον ακούς στις προβλέψεις του αν και εν γνώση του αγοράζει έξυπνα πράγματα σε κακές τιμές.

    Μου λέει λοιπόν άκου τι κυκλοφόρησε, " βάζεις 200 γιουρο σε έναν λογαριασμό και παίρνεις δυο αχαστα ακριβή σκορ που δίνουν 56 απόδοση.

    Τι λέτε γι αυτό - να βάλουμε από ένα πενηντάρι; 4 είμαστε! Έχουν στήσει ωραία μηχανή για κορόιδα; 56 απόδοση δεν την χαρίζεις κι έτσι θα μου πεις.

    Ωραία τα κεράσματα του Fairplay και όχι τσιγκούνικα ρε παιδάκι μου...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νέκρα απόλυτη στο κέντρο.
      Εριξα ξανά Τζόκερ. Από απελπισία.
      Αν ξαναγίνει τζάκποτ, θα ζητήσω αποζημίωση για ψυχική οδύνη.
      Εχω γίνει περίγελος και στη γυναίκα.
      Της λέω, συμπλήρωσε κι εσύ κανά δελτίο γιατί εμένα με δουλεύουν.

      Αυτό το 200άρι το επιστρέφουν, αν τα σκορ χαλάσουν ?
      Ειλικρινά ρωτάω, ακούγονται σωστοί άνθρωποι.

      Διαγραφή
  16. και κάνει την ανατροπή η βιτκοβιτσε απο 0-2 με την Μπρνο θα χαλάσει ο κόσμος. εδώ μαζί θα γεράσουμε είπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ένα πέναλτι που έδωσε το κοράκι στην Μπρνο και δεν έχει και βαρ. βάζει το γκολ στο 3 η φαβορα και καπάκι τρώει κόκκινη και να σου με δέκα καυτό φαβορί. και η ρεζιλο αρχίζει να βλέπεται. 5,50 το Dnb και 0-2 και 21 το dnb. κι αν σκάσει λες στο δεύτερο; ρε την έκανε ο ρεζιλο, άλλα το κοράκι - κι αυτό στο παιχνίδι είναι.

    Μετά από τόση απραξία - σωστά έπραξα...

    Έχεις και το Τζοκερ εσύ - καλά ξεμπερδέματα...

    Λογικά θα πουν τα ξηγημένα παιδιά -μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, δεν σας αναγνωρίζουμε κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κι εγώ ρομαντικός του ΟΠΑΠ είμαι. Και κλαίω με την κατάντια των πρακτορείων. Εχουν κλείσει ένα σωρό στη γειτονιά μου. Μου άρεσε να πηγαίνω Παρασκευή απόγευμα να ξεφυλλίζω τις εφημερίδες. Εβλεπες και κανά αγώνα του Τσουλού, τώρα πρέπει να τρέχεις σε καφετέριες και σουβλατζίδικα. Και δεν τρέχω. Κι ένα σωρό στοιχήματα έχω ρίξει στον ΟΠΑΠ. Δεν μου λες ερημίτη, ο φίλος σου είναι κερδισμένος στον ΟΠΑΠ ?
    Τώρα η μόδα είναι τα κόρνερ, βγαίνει κουπόνι χωριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα πιο ωραία σκηνικά γίνονταν στις κούρσες. Καμιά εικοσαριά παππούδια με το βιβλιαράκι του Μάο στα χέρια, να αφηνιάζουν με τα άλογα που πλησιάζουν το τέρμα, ΕΛΑ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ, Ε-ΛΑ ΤΟ ΤΕΣ-ΣΕ-ΡΑ, βλαστήμιες, κατάρες, οι πράκτορες να ουρλιάζουν ΗΣΥΧΙΑ, ΗΣΥΧΙΑ κι εμείς του στοιχήματος να έχουμε λυθεί στα γέλια. Φοβερά σκηνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τσεχία, λοιπόν, ωραίες γυναίκες και ωραίες μπύρες έχει η Τσεχία. Από στοίχημα δεν ξέρω. Ωραία και η Πράγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν, ο φίλος - τόσα χρόνια στης σκληρή έδρα του Οπαπ έχει επιβιώσει πιστεύω. δεν είναι χαμένος, δεν είναι γδαρμένος. Δεν παίζει για να παίζει. ένα κουπόνι Σαββάτο αν βρει και ένα Κυριακή. Αποδόσεις πέντε και άνω...

    Άλλα μ αρέσει να μου λέει για την αρρώστια του τζόγου που υπάρχει ακόμα εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπενφίκα και Τοντελα 0-0 στο ημίχρονο ή κωδικά "0045".
    Για να δούμε τι θα μας επιφυλαξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 0-0 έκατσε, μέχρι στιγμής βλέπουμε η διακοπή να έχει επηρεάσει τα φαβορί και λογικό είναι η καλή ομάδα θέλει σταθερότητα, ρυθμό - τ άλλα τα καφενεία που κατεβαίνουν για να παίξουν βολεύονται με όλα, αλλά συχνά πληρώνουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτα σωστό.
      Επίσης, έδρα με κορωνοϊο δεν υπάρχει. Τα άδεια γήπεδα δεν είναι έδρες.

      Κατά τα άλλα η σκέψη μας, ο νους μας, ο λογισμός μας είναι τώρα με αυτούς που έπαιξαν Μπενφίκα.
      Τους νιώθουμε, τους συμπονούμε.
      Τούς σφίγγουμε με συμπάθεια το χέρι, τους χτυπάμε με αλληλεγγύη τον ωμο.
      Πολλά κουράγια.
      Με πονο ψυχής και ένα καφέ της παρηγοριάς

      το Αουτσάιντερ.

      Διαγραφή
  24. Αύριο τα νεότερα - απουσία ο Faiplay. Λέτε να το έχει πάρει βαρέως για τους Μπενφικανους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κατακαρδα το πήρα επαιξα στο ζωντανο Τοντελα στο 34,00 και δε βγηκε γαμ...

    χαχαχα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε που πάω και τα βρίσκω τα ξηγημένα παιδιά; Άλλος αγαπητικός, λέει μας δίνει τελικό σκορ το παίζουμε και μετά ζητάει 400 ευρό. Άμα χάσουμε δεν ζητάει τίποτα (μάλλον). είδα και παιχνίδι εδώ Μπουχουμ - Σεντ παουλι. τελικό αποτέλεσμα 0-2, 15 απόδοση. λάθος τιμή γιατί τώρα είναι 17.

    Βάζω 100 ευρο από την φτώχεια μου και το πιάνω, παίρνω 1500. Κυμπάρης ο καφετζής του ρίχνω το 400ρικο. Ανάβω τσιγάρο μετά και λέω έβαλα 500 και πήρα τρεις φόρες τα λεφτά μου με 15 απόδοση - τι σκατά έπαιξα; για βοηθήστε λίγο...

    Άλλα δεν τ έχω παίξει και ποτέ αυτά και ψυλλιάζομαι πως αν στο πεντάλεπτο βάλει γκολ η Μποχουμ παπαλα ο καφετζής! τιναφταρε; δΕν μπαίνω συνεταίρος στο Τζοκερ του SIDDHARTHA; Θα βγάλουμε το καλοκαίρι με δαυτο.

    Ετοιμάζω για αύριο την κουβέντα με το φαβορί. Αν και δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες ακόμα για αλλαγή σελίδας...




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πωπω, και η Μπενφίκα έμεινε στο 0-0 ???
    Μακελειό κανονικό και εγώ απουσίαζα.
    Και τα δύο ματς τα γλυκοκοίταζα, αλλά τα φοβήθηκα.
    Τη θεωρώ βρώμικη την Πορτογαλική λίγκα. Καλά να πάθω.
    Ενώ ο Μιχάλης αγόρασε Τοντέλα στο 34,00 !!!
    Αδελφάκι μου, τί κακοποιοί είναι ετούτοι.
    Και το φέρει και βαρέως.

    Αστο το Τζόκερ ερημίτη, μην λερώνεις τα χέρια σου.
    Πήρα το τρίτο το μακρύτερο, ένα σωρό δελτία έριξα ο μαλάκας.
    Κάποιο από αυτά κερδίζει 1,50 ευρώ, βρήκα 1+1.
    Δεν πρόκειται όμως να το εισπράξω, έχουμε και μια υπόληψη.
    Πήρα και την εφημερίδα, αλλά δεν έχω όρεξη για τίποτα.
    Περιθωριακές λίγκες που δεν γνωρίζω καθόλου, πού να μπλέξω ?
    Θα μου πείτε, κι εκεί που ξέρεις και μπλέκεις τί γίνεται ?
    Μην με στενοχωρείτε βραδιάτικα ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πόρτο και Μπενφίκα δεν κέρδισαν ...

    Ε , λέμε ....πόσο θέλει να τριτώσει το κακό ?
    Βάζουμε σήμερα στο ζωντανό Κλάραμπελ - Μπράγκα..ειναι 2 - 2 στο 66' και παπαρούνα η Μπραγκα...βάζει ο αλλος ο πολύ υπουλος ( nklaps ) τον οβολόν του στον άσο του 4,00....το πήρε στα χασομέρια :):)

    Μπράβο παίχτούρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Εσθονία έχει μια μικρή λίγκα 10 ομάδων .
    Σε άλλη περίσταση δε θα κοιτούσαμε εκεί .
    Με τον κορονοιό ομως τη βάλαμε κι αυτη ''ελαφρώς '' στο μενού μας.
    Αυτη την αγωνιστικη υάρχει το εξής σπάνιο αξιοπερίεργο .Η κάθε ομάδα παίζει με την κολλητή της στη βαθμολογία :
    3η με 4η
    9η με 10η
    7η με 8η
    2η με 1η
    5η με 6η

    Τα ζευγαρια ειναι λες και τα έκανε κάποιος επίτηδες για να κερδισουν τα αουτσαιντερ :)
    Παιζουν τα δυο τη μία μέρα και τα αλλα 3 την επόμενη ...
    Το βλέμμα στραμένο εκεί ...

    Θυμίζω οτι την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν 4 στα 5 αουτσαιντερ και αυτο φυσικα δεν ειναι υπέρ της σκέψης που κάνουμε αλλά εμείς έχουμε μάθει να φυλάμε καραούλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή