23 Ιαν 2021

"ο επιμένων νικά"


Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε sans voir (live); Με Μπέρνλι στο 15.00 προχωράει το άλλο στοίχημα - το λοξό.  Βεβαία έχουμε πει πως αυτό θέλει υπομονή και να χωνεύεις εύκολα τις ήττες σου. 

Θυμήθηκα τα λόγια ενός άλλου λοξού κουμαρτζή που έλεγε: " τύχη έχει αυτός που παίζει μόνο αυτά που πρέπει να παιχτούν - μπροστά στον γκισέ είναι ικανός να σκάσει γαϊδούρι από την αποχή του, όταν δεν βρίσκει αυτό που θέλει. 

Εμφανίστηκε και ο Sid βλέπω - σαν το Λάζαρο. Στρώσου στην δουλειά - οι καιροί δύσκολοι, ας δώσουμε στον κόσμο την ελπίδα. 

Αν δεν ελπίζεις ρε άνθρωπε, οι χαρές της ζωής μικραίνουν. Μια μικρή ελπίδα, ένα μικρό σχέδιο και όλα μοιάζουν πιο φωτεινά. 

Εσύ τώρα που μπήκες εδώ και σου γυάλισε το 15.00 σαν απόδοση πρέπει να αναρωτηθείς: " μπορείς να χώνεψες εύκολα πέντε, δέκα, δεκαπέντε συνεχόμενες κατραπακιές; '

Εδώ φίλε μου το φως βγαίνει μετά από βαθύ σκοτάδι - αν δεν αντέξεις αυτό το σκοτάδι δεν θα δεις το φως - και δεν σου εγγυάται κανείς πως θα ξημερώσει στα σίγουρα.

Με γυροφέρνει και μια τενοντίτιδα στο χέρι - σημείο των καιρών. Δεν είναι φτιαγμένα τα ανθρωπινά δάκτυλα και ο καρπός για συνεχόμενες κινήσεις - βλέπε μηχανήματα του διαβόλου. 

Αγγλιδούλες τώρα γιατί σαχλαμαρίσαμε αρκετά. Με μια μόνο αναβολή στο Καρλαιλ - Φορεστ δείχνουν καλά τα πράγματα. 

Έξετερ(1.82) -Στιβενειτζ(5.35)- εδώ την πατήσαμε, καλά τα βγάζαμε τα ματς την Παρασκευή, αλλά η τενοντίτιδα θέλει και ξεκούραση. Έδινε ο γκισές 6.00 την Στιβενειτζ, μια Στιβενειτζ που ξεκίνησε καταδικασμένη αφού δεν είχε νίκη στα πρώτα έντεκα παιχνίδια. 

Να ζήσουμε τα τον θυμόμαστε. Κι όμως δεν ήταν έτσι, γιατί έχουμε πει πως σπάνια οι ομάδες στην Αγγλία πέφτουν αμαχητί. Στα τελευταία 9 ματς έχασε μόνο ένα, κέρδισε τρία και πήρε πέντε Χ.

Έχει όμως να κερδίσει η Στιβενειτζ εκτός από τα πέρσι και η Εξετερ δεν χάνει εύκολα αφού έχει μόλις τέσσερις ήττες σε 21 ματς. 

Προϊστορία κακή αφού έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο Έξετερ η Στιβενετιτζ - δυο κολλητά διπλά βρίσκουμε πολύ παλιά το ΄05 και ΄06. 

Εν κατακλείδι - με γνώμονα τα από πάνω έχει τύχη η Στιβενειτζ να παιχτεί, αλλά έχει και στοιχεία να τις αρπάξει. 

Στην απόδοση 6.00 η ζυγαριά γέρνει προς το διπλό, στην απόδοση 5.00 δεν έχει αξία και να περάσει. 

Εδώ δηλαδή πρέπει ο παίκτης να κάτσει και να ψαχτεί γιατί το 6.00 έγινε 5.00 - είναι τυχαίο γεγονός; Είναι κάτι που μπορεί να προβλεφτεί με βάση στοιχείων που αφορούν τον αγώνα; 

Εάν είσαι σε θέση τις περισσότερες φορές να βρεις ποτέ το 6.00 είναι ταβάνι και πάνω δεν πάει - κάτω πάει είσαι σε καλό δρόμο. 

Με την ανάλυση που κάναμε στο παιχνίδι το 6.00 για την Στιβενειτζ ήταν ταβάνι για τα δεδομένα των μικρών τις Αγγλίας και μπορούσε να παιχτεί. 

Βέβαια θα υπάρξουν πολλές φορές που το 5.50 θα γίνεται 6.00 και θα νιώθεις κότσος, αλλά έτσι έχουν αυτά.  

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν παίζω ποτέ μια απόδοση που έχει τέτοια πτώση. Η πτώση της απόδοσης δεν έχει σχέση με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά έχω πει πως δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα κερδίσει σίγουρα - βάση δικών μου δεδομένων προσπαθώ να βρω ποιος έχει μεγαλύτερη τύχη από αυτό που του δίνουν. 

Βάλε τώρα δίπλα στην Στιβενειτζ τα δεδομένα της Νορθάμπτον που δίνεται και αυτή στο 6.00 και θα καταλάβεις πως το 6.00 της Στιβενειτζ ήταν ευκαιρία. 

Βέβαια μπορεί να κερδίσει η Νορθάμπτον, αλλά αυτός που θα παίξει το 6.00 της Στιβενειτζ σε βάθος χρόνου θα είναι σε καλύτερη μοίρα. 

Σάντερλαντ(1.86) - Στριουσμπερι(5.26) - αυτό είναι ένα ενδεικτικό ματς για το νέο μας στοίχημα. Μέχρι και ο κόουτς της Σιουσμπερι απουσιάζει αφού νόσησε από κορόνα. Μια Σιουσμπερι που έχει μεταμορφωθεί τον τελευταίο καιρό προς το καλύτερο. 

Έχει να χάσει κοντά δυο μήνες από την ήττα στο Ίπσουιτς και στα τελευταία 5 έχει φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Κέρδισε Λίνκολν, Χαλ και Ντόνκαστερ εκτός και πήρε Χ στην φορμαρισμένη Γουιγκαν. 

Η Σαντερλαντ με τέτοια έδρα πως να κάνει όνειρα για άνοδο; Στα τελευταία έξι δεν κέρδισε κανένα στην έδρα της.  

Ακόμα και με τα προβλήματα της Στριουσμπερι το 5.00 έχει αξία. Εδώ όμως στην ζυγαριά πρέπει να μπει αν μπορεί η Στριουσμπερι να συνεχίσει αυτό το απίθανο ρεκόρ;

Υ.γ. πήγε δώδεκα η ώρα να το βγάλουμε γιατί δεν υπάρχει χρόνος....









6 σχόλια:

  1. Η Στιβενειτζ 4.75 πριν την σέντρα - όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε, ταιριάζει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ημίχρονο - Νορθαμπτον στέκεται καλά - 4.75 όμως, το βλέπει κι ο γκισές.

    Γουιγκαν το παλεύει 3.75 ζητάμε κάτι καλύτερο...

    Μπραντφορντ - ίσως οριακά καλύτερη η Κέιμπριτζ γι αυτό και δεν είναι πια μοιρασμένο - 2,50 ο άσσος, 4,00 το διπλό. Καραούλι εδώ για το διπλό...

    Σαουθεντ καλύτερη η Μανσφιλντ, αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. 5.00 στο ημίχρονο - από 6.00 και πάνω το κοιτάμε...

    Τ άλλα τα αφήνουμε γιατί δεν μπορούμε να κοιτάμε πολλά...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας κάνει και πλάκα η μπάλα με το διπλό της Σουίντον, αλλά τι να κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πέρασε τίποτα ούτε pre ούτε στο live - η ζωή συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσελτεναλ - Σιτι ειναι 0045 και 1 @ 13,00 ...

    πρε ο ασος ηταν 24,00...


    δλδ πόσο απελπισμένος πρεπει να ρισαι για να το παιξεις αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις φορές που το Πρωτόκολλο μας, μας βγάζει ασπροπροσωπους.
      Και η απόδοση είναι απαγορευτική, οπότε ούτε που το κοιτάζουμε και η Τσελτεναμ αφού βιάστηκε να προηγηθεί μαζεύει στην συνέχεια τρία τεμάχια έτσι για να στρώσει χαρακτήρα.
      Αμ πως...

      Εμείς αγαπάμε μέχρι αηδίας το αουτσάιντερ, αλλα το θέλουμε με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Όχι ο,τι να ναι αουτσάιντερ.

      Διαγραφή