8 Ιαν 2021

"οι αναβολές φαβορί στην Αγγλία"

 

Να είσαι προσαρμοστικός και στο στοίχημα. Να συμφωνήσω εν μέρει, άλλα με τόσες αναβολές, πρόσεξε μην γίνεις αυτοκαταστροφικός... 

"Το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Όχι ότι το είχαμε και ποτέ, αλλά τώρα χάθηκαν και οι λιγοστές μας ελπίδες.

Για το κορμί γίνονται όλα πατριώτη, αλλά δικαίωμα στο κορμί έχουν πάντα οι ολίγοι, οι υπόλοιποι βολεύονται με κάτι κούκλες πλαστικές και αυτό,  το ονομάζουν ζωή. 

Σίγησαν  και οι καλές φωνές πατριώτη και έμειναν να μας τραγουδούν μονάχα οι φάλτσοι.  

"Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο γκισές χτενίζεται" - πιο πολλά είναι τα αναβληθέντα παιχνίδια στην Αγγλία από αυτά που διεξάγονται κανονικά. Έτσι δεν γίνεται δουλειά - φαντάσου, δεν γίνεται εύκολα δουλεία όταν παίζουν όλα. 

Έχει και κυπελάκια Αγγλικά θα μου πεις - και ετοιμάζονται οι παντός καιρού παίκτες...

Τσάρλτον)2.50) - Άκρινγκτον(3.02) - σήμερα τούτο. Να ανέβαινε η Άκρινγκτον να κάνουμε καμιά θεωρητική κουβέντα, σε αυτές τις τιμές ούτε σάλιο δεν χαλάς. Από τις 19 -12 έχει να δώσει αγώνα η Άκρινγκτον - εδώ θέλει ειδικές μαντεψιές, ειδικές προσευχές και πάλι δεν θα ξέρεις που να γείρεις.  

Η επόμενη κάρτα παρακαλώ...

Τζιλιγχαμ(2.28) - Μπερτον(3.26) - μάλιστα, όλα τα εκλεκτά. Αουτσάιντερ έχουμε εδώ της φάπας και μας το δίνουν κοντά στο 3.00. Η ντροπή των αουτσάιντερ κοντεύει να δοθεί σε τιμές φαβορί - να παίξω σε τέτοια απόδοση ομάδα με κατακόκκινο σβέρκο; 

Εδώ παίζεις Μπερτον και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κρεμάς τα στοιχηματικά σου παπούτσια και περιμένεις να ανοίξουν τα πρακτορεία, για να πλακωθείς στο ΚΙΝΟ να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου.

Ροτσντειλ(4.33) - Κρου(2.00) - η Ροτσντειλ δεν κερδίσει στην έδρα της ούτε στα διπλά που κάνουν προπόνηση - αν κάνουν. Η άλλη έχει φόρμα, αλλά δεν έχει τιμή. Ούτε την φορμαρισμένη, μα ούτε και την κοιμισμένη. 

Καρλαιλ(1.81) - Λειτον Οριεντ(4.76) - πρώτο ταξίδι εκτός η Λειτον και έφερε το μοναδικό της Χ, από τότε έχει δώσει δέκα ματς 4 νίκες και 6 ήττες, κανένα Χ.  Αναβλήθηκε και τούτο -  δεν γαμιόμαστε λέω εγώ... - πρόσεξε, δεν μπορείς μεγάλε να πεις πια να ασπρίσουμε, θα λες "δεν γαμιόμαστε να πάρουμε ένα ουδέτερο χρώμα" 

Σκανθορπ(3.10) - Μπραντφορντ(2.51) - ντέρμπι ουραγών είναι, σε καλύτερη μοίρα η Μπράντφορντ - απόδοση φαβορί δίνεται - αστάθεια στην Σκανθορπ, αουτσάιντερ χωρίς αξία δίνεται. Εδώ ταιριάζει η παροιμία - "όποιος μπλέκεται με τα σκατά των τρων οι μύγες" 

Πορτ Βειλ(2.56) - Γκρίμσμπυ(3.55) - ρε κοκκίνισε ο τόπος με δαύτες, μια νίκη στα τελευταία 12 η Βεηλ, δυο νίκες η άλλη η ρεζίλω. Και όταν παίζουμε απόδοση καλή, πάλι ζητάμε να κερδίζει μια ομάδα - εδώ πρέπει να ψάξεις πια θα χάσει - μπερδεμένα πράγματα...

Κειμπριτζ(2.47) - Χαρογκειτ(3.15)- τι μυστήριο τρένο μας βγήκε αύτη η Χαρογκειτ; Εκτός την τρώει στις επιδόσεις μόνο το τρελοκομείο της Ολνταμ, 20 βαθμούς έχει μαζέψει η Ολνταμ εκτός 19 η Χαρογκειτ - εντός τις τρώει όλες - από την ανάποδη - αφού έχει μόλις μια νίκη σε 9 ματς. 

Έχει τον τρόπο της η Κέιμπριτζ στη γήπεδο της, αφού έχει μόλις δυο ήττες σε έντεκα ματς. 

Προϊστορία δεν υπάρχει, αφού η Χαρογκειτ είναι καινούριο φρούτο. 

"στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι" - νάτο το αστέρι του γκισέ. Μάθε πως ο γκισές έχει ανακαινίσει καμιά δεκαριά φορές το μαγαζί, από κάτι τέτοιες "ψαγμένες" θεωρίες.

"ο καλός ο μύλος όλα τ΄ αλέθει" - νάτος ο άλλος ο πονηρός - απομακρύνσου ρε γίγαντα από τον γκισέ, εσύ είσαι ικανός να αρχίσεις να χάνεις προτού να ποντάρεις. 

"το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι" - βαλτοί είσαστε μωρέ όλοι οι "ειδικοί" του στοιχήματος να μου ρημάξετε τους θαμώνες; 

Υ.γ.1  Ο τεχνικός της Νιούκαστλ Μπρους, φωνάζει να τα διακόψουν όλα. Σολσκιερ και Αντσελοτι τονίζουν τα θετικά που έχει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας 'όταν μεταδίδεται σε κλειδαμπαρωμένους κατοίκους. Τους έρμους τους κατοίκους πια δεν τους ρωτάει κανένας ...

Υ.γ.2 μόλις τώρα έγραψε ο Βούδας για Γκλανμπαχ - Μπαγερν - πάντα στην ώρα του και με την εφημερίδα στο χέρι...




  


33 σχόλια:

  1. Ρε τον καριόλη το Νόιερ, έφτασε στη σέντρα για να κόψει αντεπίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους έρμους τους κατοίκους πια δεν τους ρωτάει κανένας ...
    Τί να ρωτήσουν ? Τα ξέρουν όλα οι ειδικοί...

    https://www.bbc.com/news/newsbeat-53736087

    Masturbation, sex toys or having phone or online sex are recommended as the safest options.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 0-2 προηγήθηκε η Μπάγερν.
    2-2 ισοφάρισε η Γκλάντμπαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χοχοχο, 3-2 η Γκλάντμπαχ ανατρέπει, οι ρόλοι αντιστράφηκαν απόψε.

      Διαγραφή
    2. 3-2 τελικό η Γκλάντμπαχ. Πολύ μεγάλο αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  4. Η Ακρινγκτον προηγείται 0-1 μέσα στην Τσαρλτον στο ημίχρονο - σωστός μέχρι στγμής ο γκισές.

    Γκολαρα Η Γκλανμπαχ 3-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1-1 τα πιτσιρίκια της Βίλα. Και κάποια στιγμή το 1Χ ήταν στο 17,00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα στην παρέα. Ούτε δέκα παιχνίδια δεν έχει σήμερα στις Αγγιδούλες - έτσι δεν γίνεται δουλειά.

    Δεν θέλουμε απεριόριστες επιλογές γιατί εύκολα χάνεσαι, αλλά να υπάρχουν και επιλογές για να μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου...

    Ο Βούδας εχθές το διάβασε άριστα το ματς της Γκαλνμπαχ με την Μπαγερν. Δεν μπορείς να κάνεις συνέχεια ανατροπή, για να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ κάτι γίνεται λάθος. Και την πλήρωσε η Γκλανμπαχ με ανατροπή...

    Και ο Νουνο Εσπιριτο της Γουλβς φοβάται πως η επίδρασηh του Covid - 19, θα χειροτερέψει τις συνθήκες για το Αγγλικό ποδόσφαιρο.

    Ο Μουρινιο λέει η διακοπή η δράση - η αναβολές είναι ότι χειρότερο, ειδικά για ομάδες που έχουν και Ευρωπαϊκές πορείες.

    Για κάνα μήνα θα είναι δύσκολα τα στοιχηματικά δρώμενα τα δικά μας.

    Πρέπει να βρούμε τρόπο να σχολιάσουν κι άλλοι εδώ - ένα γεια, μια καλημέρα ή έστω μια μούντζα.

    Από τα μέσα της άλλης εβδομάδας έρχεται Χειμώνας - επιτέλους.

    Για όποιον περιμένει την Άνοιξη θα πρέπει να περιμένει πολύ - καμία Άνοιξη δεν θα χαριστεί, τώρα που είδαν πως βολεύονται με τον βαρύ χειμώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αγγλία έχει κύπελλο, με γειά τους με χαρά τους, ας κάνουν οι ξυλοκόποι όσες εκπλήξεις θέλουν.

    Στην Ιταλία και στη Γερμανία αδιάφορα τα ματς, άκρη δεν βγάζω.

    Στην Ισπανία, περιμένω να δω αν θα νικήσει η Ατλέτικο τη Μπιλμπάο, είναι άσσος κολώνα του Σαββάτου. Μια Ισπανία που όλες οι ομάδες παίζουν άθλια. Και πάνε να βγάλουν και μια άθλια πρωταθλήτρια.

    Στη Γαλλία, το μόνο ματς που έχει ενδιαφέρον είναι το Μονακό Ανζέ, ισόβαθμες οι ομάδες και το διπλό στο 5,00. Καυτή η Ανζέ, έρχεται από μεγάλες νίκες με Μαρσείγ και Λιλ.

    Στην Ολλανδία αύριο Αγιαξ Αιντχόφεν, το διπλό έφτασε το 5,00 αν είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναβολή τελικά στο μας Ατλετικο - Μπιλμπαο λογικά λόγω κακοκαιρίας.

    Η Μπαρτσα με μια καλή εμφάνιση πάει για διπλό στην Γραναδα με απόδοση κοντά στο 1.40. Η Γραναδα είναι σκληρή στην έδρα της - δεν βγάζω άκρη και με αυτήν την κακοκαιριά...

    Και η Ρεαλ μια από τα ίδια.

    Το διπλό της Ανζε πήγε στο 6.00 - να μην χάσει δεν θα είναι άσχημα.

    Ξεκίνησαν οι Αγγλιδουλες για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ανζέ χάνει 1-0 από την Μονακό.

    Η Λειψία ξεφτιλίστηκε 1-3 από την Ντόρτμουντ.

    Η Ρεάλ έχει κολλήσει στο 0-0 με την Οσασούνα. Το γήπεδο χιονισμένο, δεν έχει κάνει φάση η Ρεάλ, μόλις διάβασα πως ταλαιπωρήθηκε πολύ και με το ταξίδι στην Οσασούνα λόγω κακοκαιρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα, τίποτα χθες, τίποτα σήμερα. Εγώ θα πάρω τα βουνά - ωραία μέρα είναι για ορεινή περιπλάνηση.

    Αυτό θα μου πεις κρύβει μια μικρή παρανομία - δεν φταίω εγώ γι αυτό...

    Η Μπαρτον κέρδισε χθες αφού είχε αλλάξει μάνατζερ, το κρατάμε αυτό...

    Άκου Βούδα το YouTube αναπτύσσεται ραγδαίως - μάλλον ο κόσμος βαριέται και να διαβάσει στο διαδίκτυο και προτιμά τα βίντεο - πιο ξεκούραστα αυτά...





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ο Οργουελ προειδοποιούσε ότι κάποια στιγμή θα επιβληθεί ένας έξωθεν αυταρχισμός. Αντιθέτως, για τον Χάξλεϊ δεν χρειάζεται Μεγάλος Αδελφός για να στερηθεί η ανθρωπότητα την αυτονομία, την ωριμότητα και την ιστορική της μνήμη. Εκείνος πίστευε ότι σιγά σιγά οι άνθρωποι θα καταλήξουν να αγαπούν την καταπίεσή τους, να λατρεύουν την τεχνολογία και να αποδομήσουν την ικανότητά τους για σκέψη.
      Τον Οργουελ τον φόβιζαν οι άνθρωποι που θα απαγόρευαν τα βιβλία. Τον Χάξλεϊ τον φόβιζε το γεγονός ότι δεν θα υπήρχε λόγος να απαγορευτεί ένα βιβλίο, γιατί δεν θα βρισκόταν άνθρωπος πρόθυμος να διαβάσει.
      Ο Οργουελ φοβόταν εκείνους που θα μας στερούσαν την πληροφόρηση.
      Ο Χάξλεϊ φοβόταν εκείνους που θα μας υπερπληροφορούσαν τόσο, ώστε να καταντήσουμε πλάσματα παθητικά και εγωιστικά.
      Ο Οργουελ φοβόταν ότι η αλήθεια θα φυλασσόταν μυστική. Ο Χάξλεϊ φοβόταν ότι η αλήθεια θα πνιγόταν σε έναν ωκεανό σύγχυσης.
      Ο Οργουελ φοβόταν ότι θα αναπτύσσαμε πολιτισμό υποτέλειας. Ο Χάξλεϊ φοβόταν ότι θα αναπτύσσαμε πολιτισμό κοινοτοπίας...
      Ο Οργουελ φοβόταν ότι θα μας καταστρέψουν αυτά που μισούμε. Ο Χάξλεϊ φοβόταν ότι θα μας καταστρέψουν αυτά που αγαπάμε...».

      Διαγραφή
    2. Ορεινή περιπλάνηση. Σε ζηλεύω. Το βουνό και ο άνθρωπος.
      Διάβαζα πρόσφατα για τις δυσκολίες της ορειβασίας, την σωματική και ψυχολογική προετοιμασία των αλπινιστών. Και πέρα από όλες τις τεχνικές δυσκολίες, την υποξία από την οποία κινδυνεύουν αν υπερεκτιμήσουν τις δυνάμεις τους, αν παραβιάσουν το ρυθμό ανάβασης που υπαγορεύει το βουνό. Την πιθανότητα τέλος η κορυφή να μην κατακτηθεί, γιατί οι συνθήκες της στιγμής μεταβλήθηκαν ραγδαία, και αν επιχειρηθεί από πείσμα η κατάκτηση η τιμωρία είναι ο θάνατος.

      Διαγραφή
    3. Μια μικρή παρανομία. Πρόσεχε μην κολλήσεις κορώνα τα ζαρκάδια και τις πέρδικες.

      Διαγραφή
  11. Το ματς της ημέρας είναι Αγιαξ-Αιντχόφεν. Το διπλό επέστρεψε στο 5,00 μετά από μια μικρή πτώση κι ελπίζω να ανέβει λίγο ακόμα. Νομίζω πως παίζεται με κλειστά τα μάτια. Μιλάμε για τους σχεδόν ισόβαθμους διεκδικητές του τίτλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέσσερις τελευταίες επισκέψεις, τέσσερις διαδοχικές ήττες για Αιντχοβνετ - ίσως το μελανό σημείο. Άλλα kαι έτσι το 5.25 'η το 3.75 dnb μπορούν να παιχτούν.

      Ντέρμπι σημαίνει να μην μπορεί να γίνει πρόβλεψη, για το που θα κάτσει η μπίλια - εδώ κάνει πρόβλεψη ο γκισές για καλή μας τύχη.

      Αρχίζει και σε λίγο το ματς και θα το παρακολουθήσουμε...

      Διαγραφή
    2. Ξεκινήσαμε με γκολ 0-1 η Αιντχοβεν - μπράβο Βούδα...

      Διαγραφή
    3. 0-2 με ωραία αντεπίθεση.

      Προσφορά Πρώιμης Πληρωμής για Προβάδισμα 2 Γκολ - καλά πάμε...

      Διαγραφή
    4. Θέλουμε να βγει το ημίχρονο τώρα με 0-2.

      Διαγραφή
    5. Δεν παίζει καλά η Αιντχόφεν. Κάθισε πίσω και περιμένει το μοιραίο. 2-2 ο Αγιαξ αλλά ήταν οφσάιντ. Δεν είμαι αισιόδοξος. Σαν κατσικοκλέφτες παίζουν οι δικοί μας, όχι σαν πρωταθλητές.

      Διαγραφή
    6. Ας ελπίσουμε το 2-2 που ακυρώθηκε να σπάσει τον τσαμπουκά του Αγιαξ και να συνεφέρει την Αιντχόφεν.

      Διαγραφή
    7. Τί κριάρια είναι αυτά της Αιντχόφεν ? Ολλανδικό ποδόσφαιρο σου λένε μετά...

      Διαγραφή
    8. Τους έχουν κάνει γιογιό. Κλείνω την οθόνη. Ας έρθει ό,τι θέλει.

      Διαγραφή
    9. Ο γκισές θα πει από 0-2 - 2-2 μια χαρά φαβορί ήταν. Εμείς 0-2 στο 20΄ δεν ήταν αουτσάιντερ για τα μπάζα...

      Κλείστηκε η Αιντχοβεν από νωρίς και πάλι καλά που δεν έχασε...

      Θα έχει ψωμί η Αγγλία μεσοβδόμαδα, Βούδα πάρε εφημερίδα και ετοιμάσου...

      Καλά πάμε - πάμε για ακόμα καλύτερα.

      Διαγραφή
    10. Οσο μας επιτρέψει το βουνό. Αυτό αποφασίζει.

      Διαγραφή
  12. Βαρύ χτύπημα η Κρόουλι, από 7,50 έκλεισε στο 15,00. Και ήταν στο sv live... Αντε να συνέλθεις άμα συμβαίνουν τέτοια. Η εφημερίδα έγραφε πως ο Μπιέλσα κοιτάζει μόνο το πρωτάθλημα και δεν θα ενδιαφερθεί σοβαρά. Τώρα τί να πεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα στην παρέα, αύριο θα βγάλουμε αρθράκι για λίγα Αγγλικα ματς που έχει το αυριανό κουπόνι και ένα που γίνεται την Τετάρτη...

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμά αναβολή, αλλά ας περιμένουμε μέχρι αύριο μην γράφουμε στον βρόντο.

    Στην Σκωτία οι μικρές κατηγορίες για τρεις βδομάδες μπαν

    Οι δικές μας, οι μικρές είναι κλειστές εδώ και μήνες και κανένας δεν
    ασχολείται. Ξέρετε οι ομάδες που ζουν για ένα ματς τον χρόνο ποτέ δεν μεγαλούργησαν - έτσι και εδώ οι αρχόντοι και οι αυλικοί τους ζουν μόνο για το ματς με τον κορονοιο και θα πρέπει να ζει και ο υπόλοιπος κόσμος.

    έχει και ενδιαφέροντα ματς από τα χλιδάτα πρωταθλήματα - κλασσικά ο Βούδας με την εφημερίδα του θα μας δώσει τα φώτα του.

    Ψαγμένοι ίσως να υπάρχουν στο στοίχημα - φωτισμένους αν ακούς - κάνε το Σταυρό σου. Όχι και πολύ φανατικά όμως, γιατί έρχεται πάλι ο καιρός που θα ρίχνουν τους Χριστιανούς στα θηρία.

    Γενικά είμαστε σε δύσκολους καιρούς - ας φροντίσουμε το στοίχημα να γίνει ένα είδος στηρίγματος και όχι ένα είδος ναρκωτικού...






    ΑπάντησηΔιαγραφή