2 Ιαν 2021

"καλή χρονιά - καλά κέρδη"

 

Καλή χρονιά μάγκες και καλά κέρδη. Το αουτσάιντερ εύχεται στους θαμώνες του καλά μυαλά - από εκεί ξεκινάν όλα, μυαλά χρειαζόμαστε και κριτική σκέψη...

Αλλά μόνο με τις ευχές δεν γίνεται δουλειά - "συν Αθηνά και χείρα κίνει" - κούνα και τα χέρια σου,  μην τα περιμένεις όλα από τους Θεούς...

Μελέτα και βάλε στόχους, ψάξου και κάνε την αυτοκριτική σου, χαμηλά να έχεις το κεφάλι στις νίκες και να σε θεριεύουν οι ήττες. 

Μην βλέπεις όλα τα κουπόνια το ίδιο, άλλα είναι πιο ευκολοχώνευτα και άλλα θα σου πέσουν βαριά - το βαρύ στομάχι πάντα είναι κακός σύμβουλος. 

Να το σημερινό Αγγλικό κουπόνι είναι κακό κουπόνι γι αυτόν που θέλει να παίζει, αυτά που ξέρει να παίζει - άσε τους γκισέδες να διαλαλούν πως κάθε μέρα υπάρχουν ευκαιρίες. 

Γι αυτούς - ναι κάθε μέρα είναι ευκαιρία - μα εμείς που είμαστε απέναντι, δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι. 

Νορθάμπτον(5,85) - Σάντερλαντ(1.69) - περίεργο ματς ετούτο. Η Σάντερλαντ έχει μια νίκη παραπάνω από την ζαβή, αλλά και 3 παιχνίδια λιγότερα. Η Σάντερλαντ στα τελευταία 7 ματς έχει μόλις μία νίκη. Εκτός έδρας όμως είναι φωτιά - αφού έχει 3 νίκες στα τελευταία 6 και δεν έχει χάσει εκτός σε 8 ματς που έδωσε. 

Στο τελευταίο μάλιστα πέρασε σαν σίφουνας από την πρωτοπόρο Λίνκολν με 0-4. 

Μια Λίνκολν που μια αγωνιστική πριν είχε ρίξει 4 μέσα στην Νορθάμπτον. Μια Νορθάμπτον που έκανε μια νίκη με Τζιλιγχαμ, αλλά δεν κάνει καλή χρονιά. 

Προϊστορία δεν υπάρχει, μαζεύτηκαν προβλήματα με Κορόνα στην Σάντερλαντ.

Να ασχοληθείς με ένα διπλό του 1.65 μιας ομάδας με προβλήματα δεν είναι και τι πιο σώφρον, αλλά και η άλλη δεν σε πείθει να τις ρίξεις τα όνειρα σου - στο ζωντανό μπορούμε να στήσουμε καραούλι για την κόντρα...

Στιβενεινζ(2.62) - Σκάνθορπ(3.20) - αυτό το βάζουμε για να δείξουμε πως το κουπόνι θα μπορούσε να είναι πιο στρωτό - έκαναν μεγάλες νίκες και οι δύο την προηγούμενη αγωνιστική - γιατί να παίζουν τώρα μεταξύ τους;

Θέλαμε να παίζουν με καυτά φαβορί να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τώρα απλά τις κοιτάμε...

Φόρεστ Γκριν(2,13) - Όλνταμ(3,66) - μάλιστα, εδώ ο γκισές φρόντισε να μας κόψει τον βήχα. Και στραβός εδώ βλέπει πως η Όλνταμ εκτός έδρας δύσκολα κοντράρεται. Λέμε για την ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας. 

Έφερε Χ στο τελευταίο εκτός με Γριμσμπι, αλλά πιο πριν είχε περάσει από Νιούπορτ, Κέιμπριτζ, Έξετερ και Μπάροου. Έχει τον  τρόπο της με τα εκτός έδρας. 

Η Φόρεστ κερδίζει ένα στα δυο μέσα στην έδρα της και προέρχεται από ήττα εντός από Κρόουλι. Έχει και δυσκολίες το παιχνίδι και ο γκισές που από 4.50 το πήγε 3.60 το κάνουν απαγορευτικό.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια στην Αγ.2 από τις μοιρασμένες αποδόσεις καταλαβαίνεις, πως οι ευκαιρίες σπανίζουν. Είπαμε κυνηγάμε εμείς τις ευκαιρίες - άμα αφήσουμε να μας κυνηγούν αυτές, θα μας πάρουν με τις πέτρες. 

Παρακολουθούμε τα παιχνίδια στο ζωντανό για ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν  και για απόκτηση πείρας και γνώσης. 

Υ.γ. έχει και Γερμανίες, χλιδάτες Αγγλίες, αλλά εμείς αυτές ξέρουμε, αυτές εμπιστευόμαστε...








49 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά με υγεία παιδιά.
    Πάντα πράσινοι με κέρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά επίτιμε.

    Ημίχρονα στην Αγγλία, λίγα πράγματα. Καλά στέκεται η Νορθάμπτον με Σάντερλαντ 7.00 - δεν υπάρχει κάτι άλλο. Στο 8.00 μπορεί να παιχτεί...

    Χάθηκε ο Βούδας ή Sid. ή Ελ Σιντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια πολλα κυριοι...

    Υγεια , υγεια και ξανά υγεία σας ευχομαι .... !!!

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για τη Νορθάμπτον. Για μένα όποιο αουτσάιντερ δεν χάνει, είναι σαν να κερδίζει. Πριν τη σέντρα το 1χ έδινε 2,20. Παίχτηκε ένα ημίχρονο απολύτως ισορροπημένο και στις αρχές του β ημιχρόνου το 1χ έδινε 1,85. Δηλαδή έχεις ένα αγγλικό αουτσάντερ στην έδρα του που παίζει στα ίσια το φαβορί, έχει περάσει το μισό ματς και οι αποδόσεις γίνονται ολοένα και καλύτερες. Γιατί το 1,85 στο 50ο λεπτό μου φαίνεται πολύ πιο αξιόλογο από το 2,20 της σέντρας. Το ίδιο και με τον καθαρό άσσο. Στην σέντρα έδινε 5,75 και στο 50ο λεπτό έδινε 7,00. Και όλα αυτά, έχοντας δει τη συμπεριφορά των ομάδων. Μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στις καθυστερήσεις κερδίζει φάουλ σε πολύ καλό σημείο και από 23 πήγε 12. Δεν πειράζει συνεχίζουμε...

      Διαγραφή
  5. Υγεία, ελευθερία, αγάπη, σοφία, ευημερία. Βάλτε τα με σειρά σπουδαιότητας. Δεν είναι εύκολη η άσκηση. Μην βιαστείτε να απαντήσετε. Σκεφτείτε καλά. Και κρατήστε την ιεράρχηση στο μυαλό σας. Μην την γράψετε στο καφενείο. Μας παρακολουθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι την μπάλα στην κερκίδα, η αστυνομία του διαδικτύου καιροφυλακτεί - η συμμετοχή και η ανοχή θα ανοίξει τις πόρτες και στην αστυνομία σκέψης και τότε θα είναι αργά για δάκρυα...

    Γουεστ Μπρομ. - Αρσεναλ - προσφέρεται για μπυρίτσα σε λίγο.

    Αύριο αν περάσει ο Γκουαρντολα μπαίνει δυνατά για τίτλο - εδώ πάει ο Σολσκιερ μωρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, φέτος όλοι μπορούν, είναι πολύ κοντά οι ομάδες. Τώρα βλέπω Στουτγκάρδη Λειψία. Γουεστ Μπρομ Αρσεναλ θα πάω στη καφετζού, η γυάλινη σφαίρα μου έσπασε.

      Διαγραφή
    2. Εχασε πέναλτι η Λειψία. Απόκρουση και δοκάρι θεαματικό.

      Διαγραφή
  7. Τα ξανακλείνουν τα βιβλιοπωλεία. Εντωμεταξύ δεν πήρα τίποτα, γιατί ούτε το κέφι είχα να κατέβω στο κέντρο, ούτε και θα το τολμούσα αν το έβρισκα, μου λέγανε για ουρές 20-30 ατόμων, χειρότερα κι από τράπεζα. Και άμα θες να αγοράσεις και βιβλία δύσκολα και ψιλοεξαντλημένα, πρέπει να μπεις και σε παλαιοβιβλιοπωλεία που σου πιάνουν τον κώλο. Και καταλήγεις με λίστες βιβλίων που δεν θα αγοράσεις ποτέ. Τα ίδια και με δίσκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η Γουεστ Μπρομ εχει μπει sv στο 6,00 εδω και μερες ...

    Η σεντρα εγινε ...για να δουμε τη συνεχεια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Γουεστ Μπρομ τρωει 2 στο ημίωρο...
    Να μην εχουμε αγωνια ....

    LOST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας παραπλάνησε όλους με τις ισοπαλίες στη Σίτι και τη Λίβερπουλ. Κι εγώ πίστευα πως θα άρχιζε να μαζεύει βαθμούς. Την είχα παίξει και στο ντέρμπι με τη Βίλα. Λεγόταν πως οι παίκτες ήθελαν να παραμείνει ο Μπίλιτς που τους ανέβασε στην Πρέμιερ. Για να δούμε στο β ημίχρονο, έχουν καθόλου τσίπα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα, αναβλήθηκε και το Μπερνλι - Φουλαμ. Έτσι θα πάει τώρα - ένας θα παίζει δυο θα κοιτάνε...

    Μάλλον ήρθε η ώρα να ρίξει ομάδα ο Μπιγκ Σαμ - νωρίς ακόμα, αλλά δύσκολα να το σώσει.

    Λέστερ με απόδοση 1.60 για νίκη μέσα στο Νιουκαστλ; Να ψάξω να βρω αν η Λεστερ θα έχει λύσεις απέναντι στο ταμπούρι, αφού αρέσκεται να παίζει σε ανοικτούς χώρους;

    Προβλήματα και για τον Λαμπαρντ, αφού η Τσελσι δεν τσουλάει. Προβλήματα και για την Σιτι, κάπως τσουλάει αλλά έχει 5 απόντες. Εντερσον, Γουοκερ και Ζεσους και κάνα δυο άλλοι δευτεροκλασάτοι.

    Ωραίο σετάκι έβγαλε ο γκισές - δεν βλέπουμε κάτι λάθος. Για καφεδάκι και χάζεμα καλό είναι - για στοίχημα μακριά...

    Έρχονται αναβολές, κύπελλα - άντε να δούμε τι θα γίνει.

    Είδαμε και χιόνι χθες στο Γουεστ Μπρομ. - Αρσεναλ - φάτε μάτια ψάρια...

    Έρχεται πιο σκληρή καραντίνα - βρήκαμε τρελό παπά να θάψουμε πέντε, έξι.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα.

    Νιούκαστ Λέστερ δεν ξέρω τί να σκεφτώ. 1,57 το διπλό σε αγγλικό ματς ακούγεται κάπως, αλλά από την άλλη η Λέστερ έχει ένα τρομερό 6-1-1 εκτός έδρας και την παράδοση υπέρ της. Καλή ομάδα είναι, οι βασικοί θα παίξουν, οπότε δεν θα χάσει εύκολα.

    Το άλλο Τσέλσι Σίτι είναι το ματς της μέρας προφανώς. Το διπλό στο 2,20 αντικειμενικά δεν προκύπτει από πουθενά. Η Σίτι εκτός έχει μόνο 3 νίκες με εύκολους αντιπάλους, η Τσέλσι εντός έχασε μόνο από τη Λίβερπουλ στις αρχές της σεζόν. Παράδοση δεκαετίας υπέρ της Τσέλσι, ο Λάμπαρντ θα ζητήσει αντίδραση για τα άσχημα αποτελέσματα, παίκτες μπροστά έχει για να χτυπήσει με πολλούς τρόπους. Για μένα το σετ θα έπρεπε να είναι απόλυτα ισορροπημένο. 3,00-3,00-3,00 στην καλύτερη για τη Σίτι περίπτωση. Οι μπουκ φοβούνται περισσότερο τη Σίτι, πετσοκόβουν το διπλό κι ανεβάζουν το Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοιτάζω και τα υπόλοιπα βιαστικά. Σασσουόλο αήττητη εκτός, η Μπενεβέντο με το άηττητο της Μίλαν, η Γιουβέντους με την Ουντινέζε, Αλαβές με Ατλέτικο, ίσως και η Βολφσμπουργκ στο Ντόρτμουντ. Γενικώς, δεν είμαστε διαβασμένοι, έχουμε σταματήσει να βλέπουμε ματς, ακόμα χωνεύουμε τα γιορτινά τραπέζια. Λίγη όρεξη για στοίχημα. Πρέπει να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας. Πρέπει να ξαναστρώσουμε κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μέτρια η Λέστερ μέχρι στιγμής, μάλλον υπερβολικό το 6-1-1 να γίνει 7-1-1. Και μάλλον θα σπάσει το διπλό. Διαίσθηση της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντωμεταξύ κάτι άλλαξε με τη φορολόγηση των δελτίων. Μπορεί κάποιος από σας να μου εξηγήσει σε απλά ελληνικά τί συμβαίνει ? Η αλλαγή ισχύει μόνο για τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ή και για τους ιντερνετικούς μπουκ ? Και πότε θα φαίνεται η αφαίρεση του φόρου ? Στην εξαργύρωση του κέρδους ή θα ενσωματώνεται σε κάθε παιγμένη απόδοση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντάξει, 0-2 η Λέστερ. 1-0 η Ντόρτμουντ, 0-1 η Ατλέτικο. Μόνο φαβορί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κακό το σαββατοκύριακο για το ταμείο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελευταία εμπλοκή. Θα νικήσει η Σίτι ? Στο 2,05 το διπλό και το θεωρώ λάθος. Καθαρό λάθος. Ποιός θα το πληρώσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 0-2 η Σίτι νωρίς νωρίς και πάω για ύπνο. Ηττημένος κατά κράτος.

      Διαγραφή
  19. "τα καφενεία το Λαμπαρντ" περιμέναμε να δούμε ντέρμπι και περίπατος.

    Χάνει η Μπαγερντ - εκεί θα έχει ενδιαφέρον.

    Μην τα παρατάς Βούδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι βέβαια, δεν τα παρατάω, δεν έχω λόγο, η σεζόν πηγαίνει πολύ καλά. Το Σ/Κ που πέρασε όμως ήταν εφιαλτικό για τα αουτσάιντερ, κόλαση. Ολα τα φαβορί νίκησαν. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγω ζωντανός, η ήττα ήταν καθαρή και σχετικά βαριά. Δεν έχω παράπονο, θα υπάρχουν και τέτοιες μέρες. Οι σκέψεις μου ήταν όλες λανθασμένες. Ο στόχος όμως δεν αλλάζει κι ας φαίνεται ακατόρθωτος. Υπομονή χρειάζεται και καθαρό μυαλό. Κι όπου μας βγάλει το ταξίδι.

      Διαγραφή
  20. Καλησπέρα, τα νέα από Αγγλία δεν είναι καλά - αναβολές, καταστροφές...

    Οξφόρδη Γιουνάιτεντ - Ντόνκαστερ Ρόβερς - Ο αγώνας αναβλήθηκε - αύριο.

    AFC Γουίμπλεντον - Γουίγκαν - Ο αγώνας αναβλήθηκε - Τετάρτη.

    Fleetwood Town - Ίπσουιτς - Ο αγώνας αναβλήθηκε - σήμερα.

    Σάντερλαντ - Fleetwood Town - Ο αγώνας αναβλήθηκε - Σάββατο.

    Γουίγκαν Αθλητικό - Χαλ - Ο αγώνας αναβλήθηκε - Σάββατο.

    Ο τεχνικός Διευθυντής Ροτσντειλ πιέζει για αναβολή ενός μηνός, γιατί δεν γίνεται να προχωρήσουν έτσι - η διοργανώτρια αρχή δεν το συζητάει προς το παρόν, αλλά ο τρελό Μπορις λέει θα τα κλείσει όλα.

    Εδώ ο καιρός τρελάθηκε και ο Κουλης έκανε ανασχηματισμό - καθρεφτάκια για ιθαγενείς...

    Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ - είναι τα χωράφια του Βούδα αυτά. Δύο καλές απουσίες η Σαουθάμπτον - δυνατή ενδεκάδα για Κλοπ. Βαράει ο κοσμάκης ότι κινείτε - ρίχνει τις αποδόσεις ο γκισές - σε δουλειά να βρισκόμαστε...

    Και ετοιμάστηκα για άρθρο και βλέπω τις αναβολές, κοιτώ και την Γαλλία 2 και μου έμοιαζαν κινέζικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτάζω το Σαουθάμπτον Λίβερπουλ. Οι άγιοι εντός έχασαν από όλους τους δυνατούς, Τότεναμ Γιουνάιτεντ Σίτι. Η Λίβερπουλ εκτός ένα μάτσο χάλια. Δεν έχω σκοπό να εμπλακώ. Θέλω να καθαρίσει το μυαλό μου λίγο. Ετσι κι αλλιώς η Σαουθάμπτον σαν να μπαίνει σε άσχημο κύκλο, δεν έχει πλέον το γκολ εύκολο. Και όπως λες, έχει και δύο καλές απουσίες, τον κίπερ και τον βασικό κεντρικό αμυντικό της.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σκεπτικό είναι τραγικό. Ντρέπομαι που το έγραψα, όχι επειδή η Λίβερπουλ συνεχίζει να χάνει, αλλά επειδή έτσι μπορεί να σκεφτεί και η κουτσή Μαρία. Ετσι δεν προχωράς στο στοίχημα, σκεπτόμενος τα προφανή. Πρέπει να σκέφτεσαι ανορθόδοξα. Να εστιάζεις στα μαύρα χάλια της Λίβερπουλ, να σκέφτεσαι πως στο επερχόμενο ντέρμπι Λίβερ-Μαντσ η Λίβερπουλ θα είναι πίσω στη βαθμολογία και η Μάντσεστερ μπροστά. Να σκέφτεσαι το 7-2 της Βίλα και όχι τα 0-0 των αγίων. Να σκέφτεσαι το 1,50. Ξεφτίλας ο Σιντάρτας, πρέπει να συσκεφθεί μετά του εαυτού του γιατί γράφει πολλές μαλακίες τελευταία.

      Διαγραφή
  21. Δεν πρέπει να ζορίζουμε τις καταστάσεις. Δεκάδες φορές έχω σκεφτεί, πόσο μαλάκας ήμουν που ξόδεψα τόσα λεφτά σε αμφίρροπα ματς νομίζοντας πως η επόμενη ευκαιρία θα αργήσει πολύ, ενώ η επόμενη ευκαιρία εμφανίζεται αμέσως, είναι πραγματική ευκαιρία, και σέρνει πίσω της άλλες τόσες, σαν να ανοίξαν οι ουρανοί και να βρέχουν ευκαιρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν ζορίζουμε καταστάσεις - παίζουμε όταν βλέπουμε κάτι για να παίξουμε και όχι όταν κάνουμε πως βλέπουμε για να παίξουμε...

    Υπάρχει και χειρότερο - να μην παίζεις την ευκαιρία και για να εξιλεωθείς πας στο αμφίρροπο - δυο φορές μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Errare humanum est. Το μάθαμε από τον Αστερίξ και τον ασπρομάλλη πειρατή που σε κάθε αναποδιά ξεστόμιζε λατινικά αποφθέγματα. Χαχχαχα, απίθανα επεισόδια, με τον αράπη στο κατάρτι που ξερογλειφότανε σε κάθε πλοίο στον ορίζοντα και διαρκώς έπεφταν πάνω στους Γαλάτες, ώσπου στο τέλος βύθιζαν μόνοι τους το πειρατικό για να γλιτώσουν το ξύλο. Και τους φώναζε ο Οβελίξ, αυτό δεν είναι δίκαιο. Χαχχαχα, τί γέλιο ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νωρίς είναι ακόμα, αλλά πάλι δεν πείθει η Λίβερπουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αδιανόητο το γκολ που έφαγε η Λίβερπουλ. Τί πάει να κάνει ο Αρνολντ ? Να κάνει κοντρόλ με το στήθος σε ψηλοκρεμαστή πάσα ? Κεφάλι δεν έχει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Περίλυπος ο Κλοπ, κοιτάει την ομάδα του να γυροφέρνει τη μπάλα ακίνδυνα. Υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, η άμυνα διαρκώς αλλάζει, η επίθεση δείχνει προβλέψιμη, Αρνολντ και Ρομπερτσον δεν έχουν φέτος το έξτρα παραπάνω που είχαν τα προηγούμενα χρόνια, ο Σάλαχ θύμωσε που δεν πήρε το περιβραχιόνιο, μίλησε για πιθανή μεταγραφή. Χορτασμένη η ομάδα, κάτι λείπει. Ολα γίνονται με πιο αργούς ρυθμούς, είναι η κούραση, είναι το άγχος της επιδημίας, είναι η βελτίωση των αντιπάλων, βρήκαν το κλειδί που τους κλειδώνει ? Κάτι δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πολιορκεί η Λίβερπουλ, αλλά καθαρές ευκαιρίες δεν κάνει. Για αυτό δεν πρέπει να τρως φθηνά γκολ. Την καλύτερη άμυνα την έχει η Σίτι πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Α ρε Κλοπ, στενοχωριέμαι πολύ όταν σε βλέπω θλιμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ στενάχωρο βράδυ, είναι η ομάδα μας η Λίβερπουλ και πονάμε. Ο Χάζενχατλ γονάτισε με τη λήξη κι έβαλε τα κλάματα από χαρά. Φαντάσου τί ένταση ένιωθε. Μπράβο στη Σαουθάμπτον. Εχει καλή ομάδα και υπέροχο προπονητή. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κλείνει ο καφενές - να το το φαβορί που έσκασε, ευτυχώς ανεβαίνει ο Πεπ για να μην έχουμε τίποτα κουφά από Σολσκιερ.

    Καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μάνσφιλντ - Σάλφορντ - για σήμερα. Μια Μάνσφιλντ που ανεβαίνει σταθερά και μια έδρα της πλάκας. Μια νίκη σε έντεκα ματς, δεν είναι έδρα αυτή να σηκώσει απόδοση 2.30 περίπου.

    Έβαλε στην ανισόρροπη Πορτ Βειλ 4, αλλά η άλλη είναι πιο σοβαρή.

    Δεν έχει φέρει Χ εκτός η Σαλφορντ και η Μανσφιλντ είναι πρώτη στα Χ στην κατηγορία, αφού έχει 11 σε 21 παιχνίδια. Σχεδόν ένα στα δυο ματς που δίνει έρχονται Χ και στην έδρα της λίγο παραπάνω από ένα στα δυο.

    Έχασε στην Λειτον η Σαλφορντ, αλλά είχε ευκαιρίες και το πάλεψε...

    Δεν μπορείς όμως να αγνοήσεις και την ανοδική πορεία της Μάνσφιλντ, αφού σε 12 ματς που έδωσε μετά την πρόσληψη Κλαφ έχει μόλις δυο ήττες.

    Τριπλασιασμός στο διπλό, αλλά μεγαλύτερο το ρίσκο...

    Τα κρούσματα ξέφυγαν στην Πρεμιερ Βούδα και βλέπω να την πληρώνουν σίγουρα οι μικρές Αγγλιδούλες.

    Πάρε εφημερίδα γιατί αύριο θα βγάλουμε εμπορικό ματς το ντέρμπι του Μάντσεστερ.

    Διαβάστε για την λιτή ζωή των Σπαρτιατών - ίσως να χρειαστεί στο εγγύς μέλλον...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βρε ερημίτη, μόνοι μας μιλάμε. Εγώ νιώθω άσχημα, μονοπολώ την κουβέντα και δεν το θέλω. Πού είναι ο Νίκος και ο Μιχάλης ? Πού είναι οι υπόλοιποι θαμώνες ? Δεν υπάρχει κέφι. Πρέμιερ έχει ξανά σε μια βδομάδα, οι αγγλιδούλες μία μία αναβάλλονται, το Σάββατο έχουμε FA cup. Εφημερίδα πήρα, τί θες να μάθεις ? Εχουμε Μίλαν Γιούβε, και στη Γερμανία έρχονται ντέρμπι, Γκλάντμπαχ Μπάγερν, Λειψία Ντόρτ. Μανγιού Μανσί αύριο για το Λίγκ Καπ, θα με ενδιέφερε αν έπαιζε ο Ινδιάνος, αλλά τον τιμώρησαν 3 αγωνιστικές για το χαιδευτικό νεγκρίτο. Ολοι οι διεθνείς της Ουρουγουάης ζητούν να αθωωθεί, γιατί η τιμωρία γίνεται ρατσιστική εις βάρος της ουρουγουάνικης κουλτούρας και γλώσσας. Δηλαδή, είναι σαν να παίζω στην Πρέμιερ και να χάνει η ομάδα μου με πέναλτι Πλατούν από τον Σαλαχ. Γυρίζω το βράδυ σπίτι και σου γράφω στα ελληνικά, αδελφίστικο το πέναλτι. Το εντοπίζει η αστυνομία της σκέψης και τρώω τιμωρία γιατί το σχόλιο είναι ομοφοβικό. Καλά ξεμπεδέρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασα το βασικότερο. Πρώτοι ημιτελικοί Λιμπερταδόρες, πάμε ξανά για τελικό Μπόκα-Ρίβερ ? Αν περάσουν τις Σάντος και Παλμέιρας.

      Διαγραφή
    2. 0-3 η Παλμέιρας τη Ρίβερ και αντίο ζωή. Στο ιντερνετικό ΜΜ διάβαζα χθες το βράδυ πως ο άσσος της Ρίβερ στο 1,90 ήταν απλώς δίκαιος και δεν άξιζε να παιχτεί. Εκείνη την ώρα είχε πέσει στο 1,70 και η Παλμέιρας είχε ανέβει στο 5,00. Και σκεφτόμουν σκεφτόμουν σκεφτόμουν... κάτι μεσολάβησε και το ξέχασα το ματς. Τώρα μαθαίνω 0-3 η Παλμέιρας.

      Διαγραφή
  33. https://www.theguardian.com/football/2021/jan/02/pragmatist-pep-guardiola-manchester-city-balance-press-defence

    Σας βάζω αυτό το άρθρο για 2 λόγους. Ο πρώτος είναι ότι είναι ενδιαφέρον όπως όλα του Γουίλσον, σε βάζει σε σκέψεις, ενδεχομένως αν το είχα διαβάσει εγκαίρως να μην κόντραρα τη Σίτι. Ο δεύτερος λόγος είναι αυτή η παράγραφος.

    It is reasonable to highlight the dangers of that style of pressing, to point out the failures of cohesion and the individual errors, but to suggest Bielsa was somehow naive is to misunderstand entirely how he approaches football. He is willing to risk heavy defeats because he believes in the long run the benefits outweigh the negatives. On his own terms, he is pragmatic; the non‑pragmatic approach would be to bunker down and look to mitigate the scale of a loss for the sake of avoiding embarrassment.

    Περιγράφει τη φιλοσοφία Μπιέλσα, αλλά εμένα μου ήρθε στο νου η φιλοσοφία sans voir. Αυτό είναι γνήσιο κοπλιμέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 2-0 η Μάνσφιλντ.

    Έτσι είναι Βουδα σε τούτα τα καφενεία - τα στοιχηματικά - μπαίνει ο άλλος βλέπει, φεύγει - δεν κάθεται να πιάσει κουβέντα. Με σφηνάκια δουλεύουμε.

    Αλλά και στα πιο σικ μαγαζιά και εκεί δεν βλέπω κανέναν να σχολιάζει.

    Τα παιδιά εδώ δίπλα είναι - σε κάτι πιο άμεσο και πιο χαλαρό.



    ΑπάντησηΔιαγραφή