19 Ιαν 2021

"όλα, διαλογή ή trixie"

 


Ανάσα δεν παίρνουν οι Αγγλιδούλες μας. Και μαζί με αυτές και ΄μεις ακολουθούμε σε έναν αγώνα που δεν είμαστε μαθημένοι. Εμβόλιμες αγωνιστικές ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. 

'Έχουμε δηλαδή ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από αυτά που είχαμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Μπορείς να το προσεγγίσεις με την ίδια τακτική; 

"Μπες ρε παπάρα στο ψητό"  - φωνάζει ο άλλος ο πειναλέος. Εσύ μεγάλε ας πούμε, ζεις μόνος σου, έχεις κάτσει να φας και δεν έχεις ιδέα πως  πρέπει να μαγειρέψεις. Σίγα μην σου φέρουμε και ντελιβερι...

Οι Αγγλιδούλες μας παίζουν το Σάββατο στις 23 πάλι, ξαναπαίζουν την Τρίτη στις 26 και ξανά μανά στις 30 του μηνός. 

Περισσότερες ευκαιρίες βλέπει ο από πάνω ο πειναλέος - δυσκολίες βλέπουμε εμείς. Είπαμε το μυαλό θέλει και την ξεκούραση του, την προπόνηση του - το ίδιο και οι ομάδες, κύριε πεινάλα. 

Η Αγ.2 έχει κάποια αουτσάιντερ τα οποία είναι λίγο ζαβά και τα φαβορί δεν δίνουν δικαιώματα. Το να παίζεις ομάδες μονό και μόνο γιατί έχουν υψηλές αποδόσεις δεν θα σε ωφελήσει σε βάθος χρόνου. 

Γουίμπλετον και Νορθάμπτον τα βαριά χαρτιά. Η Γουίμπλετον στα τελευταία 7 ματς δεν έχει νίκη και εκτός έχει μια νίκη σε έξι ματς - στην ανισόρροπη Ροτσντειλ. Η Πόρτσμουθ το δυνατό της χαρτί είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια, στην έδρα της κάνει γκέλες αφού έχει κερδίσει μόλις 4 στα 10. 

Αυτό θα με ενδιέφερε εάν ήθελα να παίξω Πόρτσμουθ ή εάν η άλλη έδειχνε πως μπορεί να κάνει την ζημιά. 

Προϊστορία στα τελευταία έξι έδρα Πόρτσμουθ -  4 νίκες Πόρτσμουθ, ένα Χ και ένα διπλό Γουίμπλετον. 

Νορθάμπτον (7.00) - Ετούτη ίσως και να έχει μια κάποια αξία αφού δείχνει λίγο ζωηρή στα δυο τελευταία. Αλλά στα προηγούμενα 4 είχε τέσσερις ήττες με 1 γκολ υπέρ και 12 κατά. 

Η Μπλάκπουλ με μια νίκη στα τελευταία έξι πρέπει να προβληματίσει τους οπαδούς και αυτούς που θα την ποντάρουν. Στο γήπεδο της όμως παραμένει ανταγωνιστική αφού έχει 4 νίκες και ένα Χ στα τελευταία. 

Ροτσντειλ (5.25)  - έχουμε πει πως βαθιά πίσω από τους αριθμούς παίζουμε και ομάδες - τουλάχιστον στις Αγγλιδούλες που δεν είμαστε και αδαείς. Τα τελευταία ματς της Ροτσντειλ  - ισοφαρίζει στην τελευταία φάση του αγώνα την Γουιγκαν στην έδρα της 3-3,  προηγείται μέσα στην Τσάρλτον με 2-4 και έρχεται 4-4, λίγο πριν χάνει από Κρου με 0-3 και ισοφαρίζει σε 3-3, τρώει 4 μέσα από Τζιλιγχαμ και πηγαίνει και ρίχνει 5 στην Γουιγκαν. 

Το να ποντάρεις στο στοίχημα σε τρελό άλογο δείχνει άγνοια κίνδυνου που σε βάθος χρόνου μπορεί να το πληρώσεις έντοκα...

Μπρίστολ Ρόβερς (5.25) - 'η αλλιώς υπάρχει αξία σε αυτήν την απόδοση να κοντράρεις Κρου που είναι 9 ματς αήττητη; Το κάποια στιγμή θα σπάσει είναι τυχοδιωκτικός και όχι σωστό ποντάρισμα. 

Τζιλιγχαμ (5.75) - ή αλλιώς να κοντράρεις την πρωτοπόρο; ή να ζητήσεις δεύτερο κολλητό διπλό για το αουτσάιντερ; Με δυο νίκες στα τελευταία  έξι η Λίνκολν μέσα,  πρέπει να προβληματίσει αυτούς που θα βγουν μαζί της. 

Έχει μια τάση ανόδου εδώ το διπλό χωρίς σοβαρές αλλαγές - απλά πουλάει ο πρωτοπόρος. 

Στα τελευταία δυο παιχνίδια που έδωσαν έχουμε μια νίκη Τζιλιγχαμ στην έδρα της και πήρε Χ στο Λίνκολν - από αρχαιότατων χρονών - 2 διπλά για Τζιλιγχαμ και μια νίκη γηπεδούχος. 

Εδώ θα πας - αν πας - με σκεπτικό να μην χάσει η Τζιλιγχαμ για να καλύψεις και το ρίσκο του δευτέρου σερί διπλού. 

Στιβενειτζ(3.60) - ανοίγει πολύ μάγκικα εδώ τα χαρτιά του ο γκισές. Αυτό σπάνια  είναι καλό για εμάς. Την έμαθαν όλοι την Κροουλι με τη τριάρα που έριξε στην Λιντς. Τρέχει οκτώ ματς αήττητο σερί και περιμένεις να την δεις ακλόνητο φαβορί. 

Τι βλέπεις πάλι ρε γάτα γκισέ; Να είναι ακόμα "μεθυσμένοι" από την μεγάλη πρόκριση; Το μυαλό τους να είναι στην νέα πρόκληση το Σάββατο μέσα στο Μπόρνμουθ;  

Που να στραβωθείς σου εύχομαι κάποιες φορές. Εδω δηλαδή μπορεί να γίνει το μπαμ, αλλά ο γκισές το κάνει ανώδυνο γι αυτόν. 

Βρε αθεόφοβε, δεν έχει νίκη εκτός φέτος η Στιβενειτζ - τι φοβάσαι; Δεύτερη απο το τέλος είναι, αν και στα τελευταία δείχνει ανταγωνιστική. 

Μια ήττα στα τελευταία 8 έχει η ζαβή με την έκπληξη εδώ - χωρίς όμως να υπάρχει αξία. 

Βλέπεις πεινάλα έχουμε ένα δύσκολο Αγγλικό κουπόνι με πολλά αουτσάιντερ που δεν μπορούμε να πούμε πως μας τρελαίνουν. 

Και δεν σου βάζω και Ακρινγκτον για να μην σε πιάσει εγκεφαλικό. 

Το εύκολο είναι να τα βάλεις όλα και να περιμένεις ένα να περάσει να είσαι στα λεφτά σου. Αν δεν περάσει ένα την γάμησες.  Ολοκληρωτική καταστροφή - θα πρέπει στην επόμενη ζαριά να πιάσεις δυο για τα λεφτά σου.

Έτσι όμως δεν θα μπεις στο δύσκολο μονοπάτι της διαλογής - εκεί είσαι εσύ, ο εαυτός σου και ο Θεός σου. 

Αν παίξεις τρία και πιάσεις ένα θα διπλασιάσεις τα λεφτά σου περίπου - μπορεί όμως να μην πιάσεις κανένα και να περάσει κάποιο που άφησες - καλώς ήρθες στην Κόλαση. 

Μπορείς ακόμα να διαλέξεις ένα τριξη - που αρέσει στον Ερικ και πας με λίγα για πολλά. 

Όταν δεν υπάρχουν γερά πατήματα, τα ζητούμενα είναι το καλύτερο αμυντικό όπλο. 

Και το να περιμένεις το Ζωντανό και αυτό είναι αμυντική μέθοδος - καλή πολλές φορές, αλλά και καταστροφική άλλες. 

Υ.γ. χάθηκε και καλός μου φίλος ο βούδας - ίσως να κουράστηκε - "μην είδατε τον Παναή" 







13 σχόλια:

  1. Καλησπερα Μπαζ.
    Καλησπέρα στην παρέα.

    Ευχαριστούμε Βαγγελη που σε αυτές τις δύσκολες στοιχηματικά εποχές κρατάς ψηλά τη σημαία φίλε και δίνεις τροφή για σκέψη με συνέπεια, με γνώση και με το δικό σου χιούμορ που αγαπάμε.

    Οταν έχει κανεις να κάνει με πολλές προτάσεις από την αρχική διαλογή, που όλες έχουν κάτι καλό, αλλά όλες έχουν και κάποια αρνητικά, είναι δύσκολα τα πράγματα.

    Να τις παίξεις όλες, δεν το συνιστώ. Εύκολα πας κουβά σε όλες.
    Να τις παίξεις τρίξι ή γιανκι ή και εγώ δεν ξέρω πως, είναι ακόμα χειρότερο. Διότι πρωτίστως δείχνει ότι δεν τις εμπιστεύεσαι και πας με τη λογική "κι αν σου κάτσει" και "μηπως σπασει ο δλος το ποδάρι του".

    Λέει μια παικτούρα, ότι αν έχεις πολλά υποψήφια στοιχήματα, καλύτερα να μην παίξεις τίποτα και να περιμένεις καραούλι υπομονετικά να παίξεις το ένα και μόνο στοίχημα που όταν το δεις θα ξεχάσεις αμέσως όλα τα άλλα.

    Μια άλλη λογική είναι βέβαια το λάιβ αλλά έχει και αυτή τα συν και τα πλην. Αλλά αυτή είναι ίσως που παει σε εμένα όταν έχω πολλά ματς του ναι με αλλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να 'μαι κι εγω :))

    Αρτι αφιχθεις απ τα αδυτα του bet explorer :))
    Τσέχα ετοιμαζεται για sans voir ...
    Καλο μπετ ...
    Απ τα δικα μας...
    Τα καθαρόαιμα σανβουαράκια ...
    Αυτα πιστευουμε...
    Αυτα πονταρουμε...
    Θα βγει ρε φιλε ?
    Που να ξερω ?
    Σιγουρα ειναι μόνο τα χτεσινά .

    Η συνέπεια του Μπαζ φετος δεν εχει προηγουμενο .
    Παιζουν Αγγλιδουλες ? Μπες εδω και θα βρεις κατι να διαβασεις :)
    Οταν δεν εχεις γερα πατήματα το καλυτερο αμυντικο οπλο ειναι πρωτιστως το NO BET .
    Το λάιβ ειναι μην τυχει και υπαρχει κατι κραυγαλεο και συλληφθεις κοιμωμενος ( βλέπε 7/11/20 Πορτ Βειλ με Κινγκς Λιν 2 @ 11,00 για το κυπελλο ...ηρθε 0-1 με γκολ στο 82'και γω αγρόν ηγόραζα ... )
    Το καραούλι ειναι η καλυτερη τακτική !!!

    Παροντες κ σημερα στο ζωντανό μην τυχόν ....

    Ο Βούδας προφανως εχει δουλειες ...το σουκου λεω οτι θα ειναι παρων :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ πιστεύω πως το Σουκου ο Σιντ θα είναι στο πόστο του.

    Για να δούμε τι θα προκύψει στο Ζωντανό...

    Χαιρετώ επίτιμο και fairplay.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το ημίχρονο να σχολάει το πανηγύρι για το ζωντανό - ας είναι και έτσι...

    Ζαβά τα αουτσάιντερ - καλά το είχαμε καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεισμός 15 ρίχτερ στο svl !!!!

    η μικρούλα η my Burnley μας εκανε 15 φορές περηφανους ....!!!!!

    :)))
    :)))

    Μεγάλη υποθεση η πίστη και η υπομονή στο πρωτοκολλο ...πιστη μεχρι τέλους ...άμα χάσω , έχασα ....θα ξέρω ομως γιατί εχασα ...μεγάλη υπόθεση κι αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα ρε παικτουρα!
      Δεν υπάρχει αυτό που κάνει το sv και svl.

      Διαγραφή
  6. Να πουμε και δυο λογια στατιστικά...

    Η Λιβερπουλ ειχε να χασει μεσα στο Ανφιλντ απ τον Απριλιο του 2017 .Ηταν αηττητη για 68 συνεχομενα ματς ...

    Η Μπερνλι ειχε να κερδισει στο Ανφιλντ απ την μεταπολιτευση τη δικη μας το 1974 ....47 χρόνια χωρις νίκη !!!

    Στην πρεμιερ Αγγλιας την τρεχουσα σεζον κερδισαν μόνο 2 αουτσαιντερ σε αποδοση 10+ ( τιμες bet 365 ) .Στις 19/9/20 ειχαμε Μ Γιουν - Κ Παλας 2 @ 10,00 και ηρθε 1 - 3 τελικο και το δευτερο ηταν η Λιβε με την my Burnley 2 @ 10,00 που ηρθε 0 - 1 και το svlive καταφερε να πληρωθει το 10,00 σε αποδοση 15,00 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απιστευτα ρεκόρ ...

    Απιστευτα στατιστικά ...

    Σχεδόν σκανδαλώδης η νικη της my Burnley μεσα στο Ανφιλντ ...

    Μικρό σκάνδαλο το 15άρι του sans voir live .

    Αυτη ειναι η Αγγλία !!!
    Αυτο ειναι το sans voir live !!!

    καλημερα σας ....

    :)))
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο, μπράβο, μπράβο !!! Επρεπε να εξαφανιστώ για να κερδίσετε, εγώ είμαι ο γκαντέμης τελικά. Αστειεύομαι, δεν υπάρχουν γκαντέμηδες. Συγκυρίες υπάρχουν και συμπτώσεις. Εδώ και μια βδομάδα αντιθέτως, μόνο αναποδιές για μένα. Απερίγραπτες καταστάσεις. Σήμερα έμαθα πως η Λίβερπουλ έχασε και τώρα μαθαίνω πως το παίξατε στο λάιβ. Απίστευτα πράγματα, αλλά και αναμενόμενα. Το σημείο ήρθε, άργησε λίγο αλλά ήρθε, πάντα έρχεται. Αργά ή γρήγορα, έρχεται όμως πάντα. Είστε αστέρια, γαλαξίες, μαύρες τρύπες, μετεωρίτες, σκοτεινές ΄ύλες, υπέρυθρες ακτινοβολίες, γιγάντια μοριακά νέφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κβάζαρ είστε, και νεφελώματα, και σφαιρωτά σμήνη και δεν συμμαζεύεται, αμήν.

      Διαγραφή
    2. Που χαθηκες Sidd ?
      Ελλειψες και εχασε η Λιβερ :))

      Εφημεριδα πηρες λεω ..
      Για πες μας τι γραφει για το ματς της Πλζεν με την Παρντουμπιτσε ...τη βαλαμε sv και εφτασε 17,00 ...παιξε μπαλλα και πες μας τι γραφει η m m ....

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα Μιχάλη, χάθηκα όντως στο λαβύρινθο της ζωής, έπεσα και σε ένα πηγάδι, ευτυχώς ακόμα ζω και μιλάμε. Της Τσεχίας η ανάλυση στο ΜΜ είναι δύο γραμμές. Τους έχει χτυπήσει το ίντερνετ, ο κόσμος δεν αγοράζει πια εφημερίδες, τα πρακτορεία που αγοράζουν για τα τραπέζια τους κλειστά ένα χρόνο, τί να κάνουν κι αυτοί, μειώσαν τις σελίδες. Ο υπεύθυνος λέει νο μπετ. Μια νίκη σε 8 ματς είναι είδηση για την Πλζεν. Πρώτη εντός έδρας ήττα φέτος για την Παρντούμπιτσε. Δεν αξίζει να εμπιστευτούμε τη Πλζεν, όσο κι αν κάπου το αρνητικό σερί της θα σταματήσει. Αυτά γράφει μόνο. Η Λίβερπουλ κατά διαόλου, αλλά και ο Ντε Μπρούινε 6 βδομάδες εκτός, μεγάλο χτύπημα για τη Σίτι, λέτε να ξαναρχίσει τις γκέλες ? Συγχαρητήρια για το 15,00. Τρομερά πράγματα.

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα.
    Καλημέρα στο Δημήτρη τον Σίντ.
    Ανησύχησα βρε αδερφέ.
    Ελπίζω ολα καλά.
    Είσαι το γούρι και όχι ο γκαντεμης.
    Γκαντεμης είναι η ανυπομονησία μας να έρθει το σημείο.
    Πίστεψε με.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή