30 Ιαν 2021

"ανοίγουν τα πρακτορεία - έρχεται η κανονικότητα (τρομάρα σας)"


Καλημέρα σε όλους αυτούς που ακόμα ελπίζουν. Ανοίγουν τα πρακτορεία Προπο - έρχεται η ανάπτυξη και η επιστροφή στην κανονικότητα...

Καμία απειλή για το σύστημα οι παίκτες τυχερών παιγνίων. Ίσα ίσα ο ελεγχόμενος τζόγος είναι σαν ναρκωτικό - και τα ναρκωτικά χρειάζονται στο σύστημα.

Βέβαια δεν ξέρω τι διάθεση θα υπάρξει για νόμιμο, κυβερνητικό τζόγο; Αλλά μέσα στην "αρρώστια" αυτή θα βρεθεί λίγος χρόνος, λίγη όρεξη για ένα στοίχημα στο πόδι για ένα Κινο στο πόδι. 

Και ρωτάει ο άλλος σωστά -" μα είναι δυνατόν να ανοίγει ο τζόγος και όχι άλλα μαγαζιά και σχολεία;" - Αποσυμπίεση της χύτρας για να μην σκάσει φιλέ μου και βαριέμαι να στο εξηγήσω...

Τώρα στα δικά μας το 2021 μπήκε με τα φαβορί να βγάζουν φωτιές - την Τρίτη πέρασαν εκτός Σάντερλαντ, Οξφορντ και Μπλάκπουλ. έσπασε η Χαλ μέσα στην Άκρινγκτον, αλλά και πάλι το ένα στα τέσσερα δεν ευνοεί εμάς.

Και γενικά η χρονιά που διανύουμε, δεν ευνοεί τα αουτσάιντερ. Όταν σε 23, 24 αγωνιστικές τα αουτσάιντερ με αξία και τύχη που πέρασαν μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, δεν είναι ευνοϊκά τα πράγματα για μας. 

Τα ξεκούδουνα αουτσάιντερ δεν τα μετράω - όταν δεν υπάρχει καμία μέθοδος να τα βρεις, περάσουν δεν περάσουν  δεν πρέπει να μας απασχολεί.

Και ο καφενές υπολειτουργεί, ίσως γιατί γενικά δεν υπάρχει όρεξη για στοίχημα - η απουσία του Βούδα είναι καθοριστική σε αυτό.  

Ένα σχέδιο για ένα στοιχηματικό κοινόβιο που δεν βγήκε. Και η ζωή είναι μικρή για να την σπαταλάς σε όνειρα που δεν "περπατούν"... 

Ίσως και γιατί τελικά είναι δύσκολο να παίζεις στοίχημα και να γράφεις για στοίχημα - "η ζευγάς ζευγάς, ή παπάς παπάς" έλεγαν οι παλιοί...

Την έκανε την γκέλα η Μάντσεστερ του Σολσκιερ όπως είχαμε προβλέψει, αλλά χωρίς τον Βούδα δεν ανοιγόμαστε σε τέτοια παιχνίδια. 

Αν δεν περάσει και από Αρσεναλ το Σάββατο θα έχουμε "επιστροφή στην κανονικότητα".

Αλλά πάει η Σέφιλντ τώρα στην Σιτι και ο γκισές διπλασιάζει σχεδόν το διπλό -  βλέπει μπάλα ο κανάγιας...

Ανάσα το διπλό της Λίβερπουλ γιατί είναι η μοναδική που μπορεί να απειλήσει την Σίτι. 

Οι Αγγλιδούλες για σήμερα κάνουν για νηστεία και προσευχή. Από τους κολασμένους έδωσε ο fair την Γοειμουθ που υποδέχεται την Νοτς Καουντι - μια Νοτς που δείχνει να ακολουθεί τα βήματα της Τρανμιρ στην Κόλαση...

Στο ζωντανό τώρα κάτι μπορεί να προκύψει, αλλά τα καλύτερα στοιχήματα είναι αυτά που έχουν παιχτεί πολύ πριν το ζωντανό...


12 σχόλια:

  1. Καλημέρα στο κοινόβιο. Χίπιδες είμαστε ή αγιορείτες, ένα από τα δύο. Τί να πω κι εγώ τώρα. Ερημίτη ωραία τα γράφεις όπως πάντα, εγώ πέρασα δύο διαβολοβδομάδες, με έγδυσαν γιατροί μάστορες τεχνικοί, χάλασε το σύμπαν στο σπίτι, ποιός ζηλιάρης κερατάς με μάτιασε, αν τον βρω θα τον σκίσω κι ας μην πιστεύω σε μάτια, θα προσπαθήσω να επανέλθω στα γνωστά στάνταρ αν και το κέφι χάθηκε, δεν έμεινε σάλιο στο λογαριασμό, τα σήκωσα όλα κι αρχίζω ξανά από το μηδέν. Ναι καλά, τα πρακτορεία τους πείραξαν, δεν βλέπουν τί γίνεται αλλού, ας πούμε στα λεωφορεία μπαίνει όλο το ασκέρι μαζί και τα ζωντανά, ψάχνεις να βρείς σε ποιά χώρα βρίσκεσαι, στο ταξί όμως να μπαίνει μόνο ένας. Εντάξει τώρα, τα έχουμε χιλιοπεί, κουράσαμε και κουραστήκαμε. Η Σίτι πετάει φωτιές, λάθος τη ζύγισα, έλεγα πως φέτος δεν θα τραβήξει η ομάδα, έλεγα πως τον βαρέθηκαν τον Πεπ, αλλά έπεσα έξω. Ο Σόλσκιερ έφαγε γερό χαστούκι, ήταν μετά από θρίαμβο, 3-2 με τη Λίβερπουλ. Το Κίελο μετά τη Μπάγερν έχασε κι αυτό, αλλά η Καλσρούη έδινε 3 κάτι και δεν άξιζε η εμπλοκή, το δόγμα θρίαμβος και απότομη προσγείωση εξακολουθεί να λειτουργεί, δεν είχα ποτέ αμφιβολία, είναι στην ανθρώπινη φύση να πετάς στα σύννεφα. Ο Μουρίνιο τα έκανε σκατά κι αυτός, έχασε και τον Κέιν, του ακύρωσαν και το 1-0 του Σον, θα βλέπαμε άλλο ματς, ο Μπέιλ σάπισε και δεν βοηθάει καθόλου, κι εδώ έπεσα έξω, τους είχα για τίτλο τους πετεινούς. Η Λίβερπουλ κάπως συνήλθε, απογοήτευση πάντως όλοι οι μέσοι της, Τιάγκο και Βαινάλντουν και Κειτά και δεν συμμαζεύεται βλάκες με περικεφαλαία, έβγαλα το καπέλο στον Χέντερσον όμως, δεν τον είχα παλιά σε εκτίμηση αλλά τελικά είναι η ψυχή της ομάδας. Αθόρυβος και ουσιαστικός. Να δούμε αν θα κλείσουν τη διαφορά, πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν τη Σίτι στο Ανφιλντ και να κάνει άλλη μια γκέλα ο Πεπ, δεν έχει ΝτεΜπρούινε και περιμένω να στοιχίσει η απουσία του σε κάποιο ματς. Πάω να διαβάσω εφημερίδα τώρα και ίσως επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο 9,00 η Γουειμάουθ πλέον ....
    Πρόκληση ειναι ....


    Ο γκισες ξερει καλυτερα απο μας ....

    εμεις διαφωνουμε ομως λοξοί γάρ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ κάλο είναι να βρούμε τι γίνεται - να μαζεύτηκαν οι πακέτοι και να ξέθαψαν το πτώμα της Νοτς; Σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό.

      Διαγραφή
    2. εσύ αν ήσουν book πόσο θα την έδινες? δες την πού βρίσκεται
      αν είχε κορόνα θα πλήρωνε 18 όχι 9.00

      Διαγραφή
    3. Από τα λίγα που βρήκα δεν προκύπτει κάτι για το 9.00 - βεβαία το ψοφίμι να κάνει τρίτη σερί νίκη δύσκολο αφού έχει 4 σε 18.

      Έτσι πας να μην χάσει και μπερδεύεται το πράγμα.

      Το καλό είναι πως όσο πιο λίγο πας στον γκισέ τόσο σε παίρνει να ρίχνεις κάτι ψιλά σε αυτά...

      Εδώ ο μπουκ λέει ξεκάθαρα πως η Νοτς θα κάνει πλάκα - εμείς ξέρουμε πως δεν είναι πάντα έτσι.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα.

    Καλημέρα στο Βούδα που επέστρεψε.

    Εδώ είμαστε όλοι. Σιωπηλοί ίσως, αλλά εδώ.

    Άμα δε σε πάει η σεζόν, δεν βγάζεις όρεξη. Εγώ ειδικά είμαι παίκτης ψυχολογίας.

    Να ένα θέμα Μπαζ. Ψυχολογία και στοιχημα.

    Κρατάω ένα ωραίο:

    Τα ξεκούδουνα αουτσάιντερ δεν τα μετράω - όταν δεν υπάρχει καμία μέθοδος να τα βρεις, περάσουν δεν περάσουν δεν πρέπει να μας απασχολεί.

    Φέτος τα ξεκουδουνα μας ξεσκισαν δυστυχως.

    Η κορώνα είναι η χρονιά του ξεκουδουνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς τα παιδιά, άντε πιάσε δουλειά Ζήκο γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο.Τρεις μήνες ακόμα...

    Όσο μεγαλύτερη η ενασχόληση με το αντικείμενο τόσο και ελεγχόμενη η ψυχολογία - στο μέτρο του δυνατού. Την ψυχολογία εμείς την φτιάχνουμε παιδιά.

    Τζιλιγχαμ σήμερα είναι και δεν είναι ξεκούδουνο. Πρώτον η Σαντερλαντ έχει αλλάξει προπονητή και δείχνει μια βελτίωση, δεν χάνει εύκολα το δεύτερο. Μεγάλη νίκη έκανε η Τζιλιγχαμ με Κρου μέσα στο τελευταίο εκτός μεγάλο διπλό στην Ακρινγκτον εκεί μου προχθές έχασε η πρωτοπόρος Χαλ.

    Έξι διπλά προχθές στην εμβόλιμη - είπαμε όλα πρέπει να μπαίνουν στη ζυγαριά.

    Το 6.50 είναι τραβηγμένο και δεν είναι τελείως ξεκούδουνο. Το κρατάμε για ζωντανό αν και το 6.50 στο ζωντανό μπορεί να μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η Γουειμαουθ μπηκε sv στο 9,00 !!!
    Θελουμε τη θετικη ενεργεια ολων των φιλων του καφενε και τις περιεργες μουσικες του Sidd....

    Βαλε μουσικες καταλληλες να παιζουν φιλε Sidd ...μπλεξαμε στη λιγκα των κολασμενων σημερα ....


    :)
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 0-0 ημίχρονο και απόδοση 6.00 στην Γουειμουθ. Καλή αγορά παιδιά, πάμε γερά και να πληρωθεί μια φορά η άτιμη...

    Στα υπόλοιπα - καφέ και απλά χαζεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη θεωρία, μια χαρά η αγορά.
      Στην πράξη έχουμε δύο... κουβάδες στο σπίτι!

      :)))

      Διαγραφή
  7. Καλησπερα.
    Για αύριο.

    Μπορνμουθ (1.44) - Σεφιλντ Γουεντ. (8.00)

    Το απλό είναι ότι η Μπορνμουθ (αγαπημένη μας ομάδα στο sans voir), δεν γίνεται να πληρώνει 1.44 και να έχει 1 νίκη στα τελευταια 7. Και αυτήν, την Στοουκ 0-1 με το στανιό. Δεν κολλάει το 1.44. Και ο Πακέτος θα συμφωνησει μαζί μας. Ο Μπάμπης, ναι. Ακόμα και αυτός. Μπορεί να την βάλει στο παρολί την Μπορνμουθ, αλλά δεν θα διαφωνησει μαζί μας.

    Το δύσκολο είναι: η άλλη μπορεί; Διότι η Γουεντσντει ναι μεν είναι η 4-5η φόρμα στη Λίγκα με 4 νίκες στα τελευταία 6, (4-1-1), αλλά και μέτριες ομάδες εχει νικήσει (η νίκη είναι νίκη βέβαια), αλλά και (κυριως αυτό) εκτός εδρας δεν τα πάει καλά.

    Και το πιο δύσκολο από όλα είναι αντε να δεχτούμε την ωραία σκέψη στο 8.00. Το τέλος γιατί να μην είναι να νικήσει μόνο μία ξεκούδουνη... Λοριάν (όπως συνηθίζεται φέτος) και εμείς να νιώσουμε λακαμάδες με όλο αυτό;

    Απλά σαν σκέψη.

    Θα το έβαζα στο live. Οχι pregame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή