2 Νοε 2020

"κύκνειο άσμα"


Ρε είχε δίκιο ο Βούδας με δαύτους - εδώ ο κόσμος καίγεται και η Πρέμιερ στολίζεται. Και από τον πολύ στολισμό άρχισε να βαρυγκωμεί. Κάτσε καλά ρε, μην προκαλείς, άνθρωποι χάνουν τις δουλείες τους, το μέλλον τους, τα μυαλά τους και συ κουράστηκες που θα παίξεις δυο παιχνίδια παραπάνω.

Στα προχθεσινά τώρα, εντύπωση προκαλεί η τριπλή ισοβάθμια στην κορυφή της Αγ1 Πιτέρμπορο, Ίπσουιτς και Λίνκολν έχουν από 22 βαθμούς, οι δυο πρώτες κέρδισαν η Λίνκολν έχασε στο Ντόνκαστερ με 1-0. Τσάρλτον συνεχίζει εντυπωσιακά με πέντε συνεχόμενες νίκες και χωρίς να έχει φάει γκολ σε έξι ματς. 

Στην ουρά Σουίντον και Νορθάμπτον κέρδισαν, την τελευταία τετράδα αποτελούν η Γουίγκαν, Σριουσμπερι, Μπαρτον και Οξφορντ. δεν κέρδισε καμία. 

Βέβαια υπάρχουν πολλές αναβολές, αφού Σουιντον και Οξφορντ έχουν κιόλας δυο παιχνίδια λιγότερα, ενώ η Άκρινγκτον τρία.

Οξφορντ(1.71) - Ροτσντειλ(4.72) - Το παιχνίδι το έχουμε σταμπάρει από το Σαββάτο πριν γίνουν οι αγώνες, τότε που έδινε 5.50. Σωστά μας το βάζει και ο Fairplay.  Εδώ υπάρχει λάθος στις αποδόσεις. Η Οξφορντ σε ισοβάθμια με άλλες τρεις, βρίσκεται στην τελευταία θέση, να δεχτώ πως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα, να δεχτώ πως έχει παίξει μόνο 2 μέσα και 6 έξω. 

Σκέφτεται ο μπουκ - και πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει καλή σκέψη ο άτιμος - "τούτη η Ροτσντειλ πήρε αποτελέσματα, που ήταν πάνω από τις δυνατότητες. Και στα τέσσερα θετικά τελευταία πιέστηκε πολύ, αλλά τελικά πήρε δυο νίκες εκτός και δυο Χ μέσα. 

Βλέπει και την προϊστορία σε 9 ματς επτά νίκες η γηπεδούχος και βουλιάζει τον άσσο. 

Το ότι έκανε καλή εμφάνιση προχθές η Οξφορντ και έχασε με 2-0 - γιατί το βάζεις  στα συν; 2 γκολ μ.ο. τρώει σε κάθε ματς.

Βέβαια οι αποδόσεις έπεσαν το 5.50 είναι κάτω από 5.00 και μόνο ο ένας το έχει 5.00. 

Ξεκάθαρα, το τέλειο σημείο δεν είναι γιατί εδώ. γιατί είναι σε σωστή βάση η σκέψη του μπουκ. 

Αγ.2 Νιούπορτ με σπασμένα φρένα! ξέφυγε ήδη πέντε βαθμούς από την Κέιμπριτζ που έχασε, αλλά έμεινε δεύτερη. Πάει να παίξει η Νιούπορτ στην Καρλάιλ που έχει 4 στα 4 εντός. Το σετάκι του μπουκ βγαλμένο με ακρίβεια χιλιοστού - καλό ταξίδι...

Σάουθεντ και Σκάνθορπ δείχνουν ικανές να πέσουν από νωρίς, αν δεν αλλάξουν κάτι. Σάουθεντ χωρίς νίκη πάει στην Μπράντφορντ με απόδοση 5.50 - μην ξοδεύεσαι ρε γκισέ.

Πορτ Βειλ - Σκανθορπ αναβολή. Προβλημάτισε η Μπολτον αφού έφαγε τέσσερα από Λειτον στο Λονδίνο. Δεν ήρθε και η άνοιξη που περίμεναν στο Μανσφιλντ αφού δεν κέρδισαν για άλλη μια αγωνιστική, παρά το σουτάρισμα προπονητή. Μεταξύ τους παίζουν καμία αξία στο σετ. 

Μπαροου τέσσερα αήττητη και δυο συνεχόμενες νίκες. Ανεβασμένη, τέτοιες θέλουμε - που πάει; Γκρίμσμπι - πόσο; Ούτε αουτσάιντερ, ούτε φαβορί στο 2.60. Μάλιστα...

Κροουλι πάλι κέρδισε, τρεις νίκες, ένα Χ και μια ήττα στα τελευταία πέντε. Αν βγάλεις Τρανμιρ είχε δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες από την πρώτη  δεκάδα. Η Γουόλσολ χτικιάρα δεν χάνει με τίποτα. Μοναδική ήττα από Κέιμπριτζ, πριν δυο αγωνιστικές μέσα με 0-2. Εκεί πάει τώρα η Κροουλι έχοντας κερδίσει Κέιμπριτζ - στη μέση πρέπει να ήταν οι αποδόσεις - 3.30 στο διπλό, αλλά πως να κοντράρεις και μια ομάδα που έχασε μόλις ένα στο δέκα;

Φορεστ Γκριν(1.82) - Λειτον Οριεντ(4.24) - στην αναβροχιά, καλό είναι και το χαλάζι. Εκτός έδρας η Λειτον έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση μαζί με την Χαρογκειτ, πίσω από Μορκαμ. Έχει ρεκόρ 3-1-1. Η Φορεστ Γκριν δεν έχει χάσει μέσα στην έδρα της έχει 2 νίκες και 2 Χ, αλλά όλα με μέτριες ομάδες - ούτε ζαβές, ούτε ελίτ. 

Πέρσι συναντήθηκαν για πρώτη φορά κέρδισε η Φορεστ, αλλά στο Λονδίνο. 

Το διπλό στο 4.40 - ούτε κοροϊδία - ούτε ευκαιρία. Άνετα παίζεται, αφού θα είναι για μας παιχνίδι χωρίς αύριο...

Υ.γ. Η καραντίνα που δεν θα ερχόταν ήρθε, σε πιο τοπικό χαρακτήρα. Είναι λέει πανευρωπαϊκό το μέτρο. Και στην Αγγλία τα ίδια, αλλά εκεί υπάρχουν φωνές που αντιδρούν.

Εκεί λοιπόν κάποια μέλη των επιτρόπων είπαν: δεν μπορεί να τα κλείσουμε όλα και να μείνουν ανοικτά τα σχολεία; Μπορεί να μην πετύχει η προσπάθεια. Και κοίτα απάντηση που δίνει ο υπουργός Επικρατείας Μαικ Γκοουβ " η κυβέρνηση θέλει να κρατήσει τους μαθητές στην τάξη, ακόμα κι αν αυτό σημάνει την επέκταση του lockdown.













49 σχόλια:

  1. Παιδιά, είδα όνειρο. Η Μπαγερν αύριο θα χάσει από τη Σάλτσμπουργκ. Σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο ερώτημα είναι το εξής. Η απόδοση της Σαλτσμπουργκ θα ανέβει ή θα πέσει μέχρι τη σέντρα ? Να ποντάρω σήμερα ή αύριο το απόγευμα ? Θέλω τη γνώμη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Sidd ...

      μου φτιαχνεις το κεφι οταν σε διαβαζω :))))
      Πάντα !!!
      Ομως ...μην πιστευεις στα όνειρα ...ειναι καμωματα του εξω απο δω ... πιστευω οτι η Σαλτσ ΔΕΝ κερδιζει ....γνώμη μου που δεν εχει αξία ...δεν ειμαι ειδικος αλλα ΑΝ επιμενεις να παιξεις προτεινω να περιμένεις ...λεω οτι θα ανεβει ...

      Κατα τα αλλα εχουμε sv ...μια ομορφη Σουηδέζα δίμετρη ...το ονομα αυτης .......................................Όστερσουντ !!!!!

      2dnb στο 7,00 !!!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα, καμώματα του έξω από δω. Δεν υπάρχει τέτοιος τύπος, ούτε ο άλλος ο μέσα από κει. Εγώ μόνο κακούς και καλούς ανθρώπους βλέπω. Αντιλόπες και τσίτες, πληγωμένα λιοντάρια και ύαινες. Θα περιμένω. Η Μπάγερν ΔΕΝ κερδίζει αύριο. Πηγαίνει στο όριο τελευταία, εντάξει το σήκωσε πέρσι αήττητη, άλλα πλησιάζει και η ευρωπαική ήττα της. Δεν κερδίζει αύριο. Εκτός κι αν κερδίσει.

      Διαγραφή
    3. Την ταπεινη μου γνωμη ειπα Sidd....

      Γνωμες αγοραζε και απο τη γνωμη σου να μη φευγεις !!!

      Τη στρατηγικη σου την ξερεις μόνο εσυ !

      :))

      Διαγραφή
    4. Πάω να χαζέψω τα κάλλη της Σουηδέζας. Ταπεινές γνώμες έχουμε όλοι σε αυτό το κωλοστοίχημα που μπλέξαμε.

      Διαγραφή
    5. Είναι ακραίο το 9,00. Πολύ δυνατή εκτός η Σουηδέζα. Αλλά και η Χάκεν δυνατή εντός. Η παράδοση μοιρασμένη. Καλό δείχνει.

      Διαγραφή
  3. Με σιγουριά κανένας δεν μπορεί να πει, αγαπητέ Sid. Πολλές φορές η πτώση ή η άνοδος μας βοηθάει στην επιλογή ενός σημείου.

    Δεν θα τραβήξει όμως κόσμο η Μπαγερν αύριο; Δείχνει φαβορί σε καλή κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 0-2 η Λέστερ. Η Λιντς είναι σε άσχημη μέρα εμφανώς, βρέχει κιόλας και αυτό επηρεάζει την πιο μπαλαδόρικη ομάδα, χάθηκε το ματς για τον Μπιέλσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπαρούνα η Χόφενχαιμ και 0-1 η Ουνιόν. Αυτά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς Κράμαριτς η Χόφε. 6 στα 9 γκολ δικά του. Αυτές είναι απουσίες που μετράνε.

      Διαγραφή
  6. 1-1- και 1-2 το Γερμανικό. Η Λιντς πιέζει εκεί που στο πρώτο έμοιαζε χαμένη.

    Η Σουηδέζα φαίνεται ότι μπορεί να κάνει πολλές τρέλες για τα λεφτά που ζητάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάζω σουηδικό δίσκο στο πικάπ. Προσδεθείτε, το διαστημόπλοιο μπαίνει σε άγνωστους μακρινούς γαλαξίες αναζητώντας τον έξω από δω και τον μέσα από κει. Δεν βρίσκει κανέναν. Μόνο απέραντη σιωπή.

    https://www.youtube.com/watch?v=hSE8i_H-EtI&feature=emb_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μποαβίστα 1-0... Και το κοίταζα πριν λίγη ώρα στην εφημερίδα μου. Εγραφε πως βγάζει κούραση η Μπενφίκα. Οκ. Καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2-0. Αντε γειά. Ωρα για ύπνο. Αύριο πάλι.

      Διαγραφή
    2. Καληνύχτα - 5 έβαλε εκεί μέσα η Πορτο και η Μπενφικα χάνει 2-0 στο ημίχρονο.

      Πάμε για ύπνο γιατί κοιμόμαστε Βούδα...

      Διαγραφή
  9. Γαμω τα ξεκούδουνα τα Πορτογαλικά ...

    Αντε μην αρχίσω τα Γαλλικά ...

    το ξεκούδουνο
    του ξεκούδουνου
    το ξεκούδουνο
    ω ξεκουδουνίστρα


    Να πάνε να πηδηχτούν ...
    κανονικά ...


    αντε καληνύχτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καφεδάκι ζεστό κερνάω, όσο περιμένουμε τον ηρωικό Βούδα να φέρει νέα από το μέτωπο...

    Μανσφιλντ σε πτωση - δεν μας εκανε το 3.00, θα τσιμπησουμε στο 2.65;

    Ροτσντειλ - από 5.50 στο 4.75. τι διάολο δεν θα συνέλθει η Οξφορντ; έχει το ρόστερ η Ροτσντειλ για να αντεπεξέλθει σε τόσους μαζεμένους αγώνες - και πάει λέγοντας.

    Οι αποδόσεις για Σαλτμπουργκ ατάραχες μου μοιάζουν;

    Λειτον οριακά ανεκτή - λειψυδρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί ηρωικός ο Βούδας ? Επειδή θα κοντράρω τις ερπύστριες της Μπάγερν ? Για να δούμε τα ματς ένα-ένα, να στείλουμε τον κόσμο που μας διαβάζει στον κουβά. Λοκομοτίβ-Σιμεόνε 1,30 κάτι το διπλό για γέλια, εδώ είναι Ρωσία, θα αφήσετε τα κοκαλάκια σας. Σαλτσμπουργκ-Λεβαντόφσκι θα χάσεις Πολωνέ απόψε, δεν το αγγίζει κανένας το ματς, οι αποδόσεις παγώσαν. Σαχτάρ-Γκλάντμπαχ δύσκολο ματς, όχι και 2,00 το διπλό όμως, υπερβολή. Ρεάλ-Ιντερ στο χωράφι, έδρα δεν υπάρχει δηλαδή, μέχρι χθες έβοσκαν μοσχάρια. Σιτι-Ολυμπιακός δεν γνωρίζω τον Ολυμπιακό καθόλου, αν ήμουν γαύρος θα έλεγα ήττα με 1 γκολ διαφορά. Πόρτο-Μαρσέιγ κλασσικό διπλό. Μιντιλαντ-Αγιαξ δου ξου δου α. Αταλάντα-Λίβερπουλ όλοι θα παίξουν όβερ είκοσι γκολ, άρα εγώ θα αγοράσω 1-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία απλά και κατανοητά. Τσίμπησε λίγο η Σαλτσμπουργκ, άρχισαν και κάτι Αγγλιδουλες - Γκλανμπαχ 0-2, Ατλετικο 0-1, θα έχουμε ενδιαφέρον βραδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1-1 η Ατλέτικο, προειδοποιήσαμε το αναγνωστικό κοινό και αγανακτήσαμε με το ποδοσφαιρικό αίσχος του Σιμεόνε. Κάποτε έπινα νερό στο όνομά του, αλλά εως εδώ και μη παρέκει. 13.000 σέντρες έκαναν, σιχαθήκαμε τη ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σωστός κούρασε και κουράστηκε. Για να δούμε τώρα τα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νωρίς το βάλε η Σαλτσμπουργκ μωρε Βούδα, αλλά σωστή σκέψη.Στο 15.00 ο Ολυμπαικος - ντροπή ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, τί να κάνω μωρέ ? Να τη μαλώσω που το έβαλε νωρίς ??? Θα με πει αχάριστο.

      Διαγραφή
    2. Θα μας βγει η ψυχή απόψε, πέναλτι και βαρ νωρίς νωρίς.

      Διαγραφή
    3. Γλυτώσαμε. Την Σαλτς την έχω δυάδα με Τραμπ. Ξέχασα να σας το πω.

      Διαγραφή
    4. Να πάνε να πηδηχτούνε όλοι τους.

      Διαγραφή
  16. 1-2 η βρώμα. ΒΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Μου κάθισε στο λαιμό τώρα. Και πάει και παίζει το Σάββατο με την Ντόρτμουντ εκτός έδρας. Χάθηκε να παίζει σε άλλη έδρα, να πάει με υφάκι και να φάει καμιά δεκαριά γκολ ? Γαμώ την τύχη μου δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πέσει κεραυνός πάνω στον Μίλερ. Μόνο έτσι θα ηρεμήσω. Μετά σε λένε Βούδα...

      Διαγραφή
  17. Τέρας ψυχραιμίας και εσωτερικού διαλογισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
      #@%$^#^%^&&*#@#$%@#$@%^%#$#$@$%@#%#^@%
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
      ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ??????????

      Διαγραφή
  18. Δηλαδή, αμα πάρω τους δρόμους τώρα, θα με σταματήσουν αστυνομικοί λόγω καραντίνας ? Θα αρχίσω να παραμιλάω για να γλυτώσω το πρόστιμο. Το δεύτερο γκολ οφσάιντ και αυτογκόλ, προηγήθηκε κι ένα χέρι που ήταν μέσα στην περιοχή, δεν έδωσε πέναλτι, έκανε κι ο Μίλερ ρουλέτα, Ο ΜΙΛΕΡ ΡΟΥΛΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΜΙΛΕΡ ΡΟΥΛΕΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 0-5 η Λίβερπουλ που παίζει εκτός με τη Σίτι. Κανονίστε να χάσετε από τον Γκουαρδιόλα, θα γίνει χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 22222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222-2 ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ. 3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα μου σπάσει τον καφενέ τούτος, σβηστή την βλέπω την Σιτι - θα σας φάει την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΑΛΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΑΜΥΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τί 2-3 λέει ? Κάποιο λάθος έγινε. Δεν υπάρχει 2-3. Για άλλο ματς λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2-4 κάτσε να κλείσω τα φώτα και να τραβήξω κουρτίνες - ο καφενές γίνεται ακατάλληλος...

    Καληνύχτα κύριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωραία χρήσιμα άρθρα από το Νησί.

    https://www.skysports.com/football/news/11700/12123543/danny-ings-can-che-adams-help-southampton-cope-with-loss-of-england-striker

    https://www.skysports.com/football/news/11670/12120966/manchester-united-roy-keane-really-worried-after-arsenal-defeat

    https://www.theguardian.com/football/who-scored-blog/2020/nov/04/brendan-rodgers-praise-superb-results-leicester-premier-league

    https://www.theguardian.com/football/2020/nov/04/jurgen-klopp-liverpool-champions-league-diogo-jota-curtis-jones-atalanta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εχασε η Γιουνάιτεντ στην Τουρκία, 8,00 ο άσσος παρακαλώ. Πρέπει να φτιάξουμε μια λίστα με τις μεγάλες ομάδες που είναι μέσα στα σκατά. Στα πολύ σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αφεντικό, κλείσε τον καφενέ, τουλάχιστον να πάρω τα 800. Εντάξει, ζωντανοί νεκροί, να δούμε αν θα κάνουμε Χριστούγεννα. Με όσους έχω μιλήσει, μιλάνε για καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A4%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BD-%CE%97-%CE%B4%CE%B9%CE%BA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δε με νοιαζει ποιος το δημοσιευσε και ποιος μιλαει ...

    δειτε ομως το 10λεπτο βιντεο ...

    χαριστε μου 10 λεπτα απ το χρονο σας και δειτε ΟΛΟ το βιντεο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή