23 Νοε 2020

"rock cafe"




 
Στην σκέψη είμαι ρε Βούδα, να το γυρίσω σε rock cafe, τον στοιχηματικό καφενέ. Ατόνησε το πράγμα, δεν βλέπω να έχει όρεξη ο κόσμος για στοίχημα. Εντάξει κάνα δυο παιχνίδια στο πόδι πάντα θα παίζονται...

Στον κόσμο πρέπει να υπάρχει το χρήμα για το ζην και με το στοίχημα να ζητάμε το ευ ζην. Αν αρχίζει ο αγώνας της επιβίωσης γάματα - που μυαλό για οργανωμένο κουμάρι;

Γι αυτό χάθηκα - χάθηκα στις σκέψεις μου. Μετά τον εγκλεισμό αραίωσε ο κόσμος και δω - τι να γράψεις και για ποιον; 

Γι αυτό σου λέω rock cafe  "η καραντίνα" , με τις μουσικές μας, το χαβαλέ μας και όποιος αντέξει. Είναι και μικρό τούτο το γαμημένο, να το χώριζα στην μέση - δεν λέει. Να το έκανα δυο σε ένα, θα γίνονταν χαμός - άλλοι θα έβλεπαν αγώνα, άλλοι θα άκουγαν μουσικές - θα μας κοπανούσαν οι θαμώνες, ένθεν και εκείθεν.

Δεν υπάρχει και τίποτα ενδιαφέρον αύριο στις Αγγλιδούλες, τα πιο πολλά παιχνίδια είναι στην μέση σχεδόν κομμένα - αυτά δεν τα παίζει εύκολα, ούτε σαλεμένος κουμαρτζής. 

Τα αλλά τα χλιδάτα στις πράσινες τσόχες ούτε τα ξέρω, ούτε με ξέρουν. Με την ευχή μου να πάει ο καθείς να τα παίξει, αλλά δεν θέλω, ούτε μπορώ να τον βοηθήσω.

Και σόμπα ρε Βούδα άναψα και κάστανα ρίχνω επάνω, αλλά ουδείς  ζύγωσε...

Έξετερ(1.99) - Κόλτσεστερ(3.78) - γαμιέσαι και συ ρε γκισέ, άσε ρε να παίξουμε και μεις οι λοξοί λίγο μπαλίτσα - κάνε ρε και λίγο το μαλάκα, στην χλιδή θα είναι αύριο οι ουρές.

Μια Έξετερ που δείχνει ζαλισμένη και δεν δείχνει, μια Κόλτσεστερ με φόρμα καλή στα τελευταία, αλλά προβληματική εκτός. Οκτώ φορές κατέβηκε στο Έξετερ δεν κέρδισε καμία, ασθμαίνοντας πήρε τρία Χ. 

Ανοίγει στο 4.00 και λες θα ανέβει, δεν έχει κάτι το εμφανές για να το τραβήξει κάτω και τσουπ 3.80 - "χέσε μέσα Πολυχρόνη που τα γράψαμε στο χιόνι". 

Για να είμαστε σωστοί υπάρχει και στο 4.10, αλλά δεν είναι να θαρρεύεσαι πολύ εκεί...

Μάνσφιλντ(2.50) - Χαρογκειτ(2.75) - Πέντε λεπτά πριν το τέλος ισοφαρίστηκε η Μανσφιλντ από Κόλτσεστερ, αλλά γενικά με την έλευση του Κλαφ, βγάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η άλλη είχε όντως δύσκολο πρόγραμμα, αλλά την τάραξαν  στην φάπα. Δυόμιση φορές τα λεφτά σου να αρπάξει άλλη μια, δεν είναι άσχημα.

Υ.γ.1 ο τρελό Μπορις τα ανοίγει όλα στις 4 του Δεκέμβρη. Και 4.000 οπαδούς στα γήπεδα. Καλά και τώρα ανοικτά είναι, εμείς και ο Μακρον έχουμε μέτρα χούντας για την καταπολέμηση της πανδημίας. Θα κάνω και πολλά τεστ είπε και όποιος έχει δυο αρνητικά ας κυκλοφορεί ελεύθερα - δεν βλέπω τι άλλο μπορώ να κάνω...




42 σχόλια:

  1. Με έφτιαξες ερημίτη, με έφτιαξες. Οδός άνω και κάτω, μία και αυτή. Αυτό ταιριάζει παντού, όπως νικάς έτσι θα χάνεις και πάλι έτσι θα νικάς. Τα παιδιά έμαθες τί κατάφεραν εχθές. Είκοσι ένα. Οχι στην τράπουλα. Στο στοίχημα. Κι εσύ μου λες, δεν υπάρχει όρεξη. Στις οθόνες μπροστά γίνεται το έλα να δεις. Στα πρακτορεία άστα να πάνε. Πολύ κλάμα. Περνάω από έξω και τα βλέπω σκοτεινά και κλειδωμένα και με πιάνουν τα διαόλια μου. Αθλιότητες. Οι νεκροί είναι πολλοί, συμφωνούμε σε αυτό, αλλά και οι ζωντανοί ? Με τους ζωντανούς τί θα γίνει ? Εδώ έκλεισαν τα ανθοπωλεία ρε πούστη μου, να θέλεις να πάρεις μια ανθοδέσμη να χαρεί η γυναίκα σου, η γκόμενα, η μάνα σου, και δεν μπορείς. Ενα μικρό παράδειγμα. Τις προάλλες ξεκόλλησε το τακούνι απο το παπούτσι μου, πού να βρω τσαγκάρη ρε μαλάκες ? Πήρα μια λόγκο από το περίπτερο και το κόλλησα μόνος μου. Καταλαβαίνετε τί γίνεται ? Κλείσανε το κόσμο μέσα και δεν του δίνουν διέξοδο. Ούτε τα βιβλιοπωλεία δεν λειτουργούν, να πας να αγοράσεις ένα βιβλίο. Καθίστε μπροστά στην τηλεόραση να βλέπετε τις σάχλες τις ελληνικές και τις τούρκικες. Αλλά ας μην πω άλλα, σέβομαι τους άρρωστους, τους ευάλωτους, τους νεκρούς, τους φοβιτσιάρηδες, σέβομαι και τους γιατρούς που υποφέρουν. Οταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό, θα δούμε τους αριθμούς για όλα τα φαινόμενα και θα βγάλουμε συμπεράσματα. Να το ξεκαθαρίσω, για μένα ιός υπάρχει, ήρθε από το φυσικό περιβάλλον, είναι πιο μεταδοτικός και πιο ανθεκτικός, αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι εκεί. Περιμένουμε τα εμβόλια, άλλη περιπέτεια αυτή. Αδοκίμαστα, νέας τεχνολογίας λένε, κάτι με το rna που δεν έχει ξαναγίνει. Αποτελεσματικότητα 90% εσύ ? Τότε 93% εγώ ! Τί είπες ρε κομπογιαννίτη ? 93% ? Ε τότε κι εγώ λέω 95%, πάρε τα αρχίδια μου ! Ηταν που δεν θα έλεγα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να βγεις μετά τις εννιά, πρέπει ή να είσαι άρρωστος και να τρέχεις σε γιατρό ή να έχεις σκύλο να τον βγάλεις για χέσιμο. Αυτό τώρα έχει λογική ? Εγώ θέλω να περπατήσω μόνος μου μέχρι την πλατεία μέσα στο κρύο και την ησυχία, να ξεθολώσω, να με χτυπήσει η βραδινή παγωνιά. Απαγορεύεται. Οι μάσκες δεν αποδίδουν, το λένε όλες οι έρευνες. Φορέστε τες και στο πεζοδρόμιο, όταν περπατάτε ολομόναχοι. Ξέρω δύο που κόλλησαν. Πιο επιμελείς στην τήρηση των μέτρων δεν βρίσκεις, τόσο φοβόντουσαν. Και μάσκες και γάντια φορούσαν. Κόλλησαν γιατί έμπαιναν σε λεωφορεία και στον ηλεκτρικό. Τί συμπέρασμα να βγάλεις τώρα ? Ισως είμαι σκληρός, και σίγουρα είμαι υπερβολικός, αλλά δεν βρίσκω άκρη.

      Διαγραφή
  2. Καλησπερες

    Σοφα τα λογια σου καφετζή . Διόλου ασχημη η ιδεα για rock cafe ...εκει που παει η ανθρωποτητα δεν εχει γυρισμο αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα ... ξενερωτες οι αποδοσεις στις αγγλιδουλες αυριο ... απ το να παιξω κατι προτιμω καλυτερα να μεινω με τη γευση της χτεσινης νικης της Αραντ στο svl ...καιρο ειχαμε να γευτουμε τετοια νικη .Να τη χαρουμε λιγο κι εδω ειμαστε παλι :)))

    Η Βερονα δεν εχασε εκτος ουτε απ τη Μιλαν ουτε απ τη Γιουβε και τωρα παιζει στην Αταλαντα που δειχνει ζαλισμενη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τρομερή τρομερή Σαουθάμπτον προηγείται 0-1 μέσα στους Λύκους. Απίστευτη ομάδα, απολαυστική. Η Μπέρνλι έπαιξε για τη ζωή της με την Πάλας και την κέρδισε 1-0. Και η Λίβερπουλ χθες ξεφλούδισε τη Λέστερ. Κάπως έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.kathimerini.gr/society/561171115/to-epos-toy-20/

    https://www.liberal.gr/apopsi/achilleas-grabanis-osa-thelete-na-xerete-gia-ta-embolia/338162

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

    Τρέχω και όταν δεν τρέχω, βοηθάω στην... τηλεκπαίδευση!
    Εχω γίνει εξπερ στην πλατφόρμα Webex και σε κάτι άλλα "κέρατα" που έχουν.

    Από προχθες είμαι σε... σοκ. Γράφαμε με τη μικρή μια παραγραφο για τους... Μαορί (για το σχολείο) και ξεχαστηκα να δω την Αραντ. Νόμιζα ότι το ματς ηταν καπου στο 55' και ήταν στο 71'! Πάλι καλά.

    Ξέρω ότι έχω πάρει πολλές κίτρινες κάρτες από τον Μπαζ και απειλούμαι με "παπαρούνα".

    :)

    Για να δουμε τι θα κανουν σήμερα οι Μικρές Αγγλιδούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς τον επίτιμο, σαν τα χιόνια - το έπιασες το υπονοούμενο Βούδα;

    Ρε χαράμισα τρεις τζούρες καφέ να κοιτάξω Τσαμπιονς - τι σκατοπαίχνιδα είναι αυτά; και δεν λέω στοιχηματικά, αυτά δεν με ενδιαφέρουν έτσι κι αλλιώς, αλλά να κάτσεις να δεις.

    Σαουθεντ μάζεψε προβλήματα από τραυματισμούς και κορόνες και την ανέβασε στον θεό ο γκισές. Φυσικά και το 1.45 είναι γελοία απόδοση για το διπλό, αλλά η δικιά μας έχει θέματα.

    Μανσφιλντ έχει μια μικρή πτώση - Κολτσεστερ δεν έχει πάει ούτε 4.00, γύρισε φαβορί η Κρου στην Ακριγκτον - χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Η Κρου παραμένει χωρίς Χ εκτός, ενώ και οι δυο δεν την βρίσκουν με τα Χ - από μια ισοπαλία έκαστος...

    Τώρα άναψε και η φωτιά Βούδα και όσοι πιστοί προσέλθετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ριξε καστανα στη φωτια κι ερχομαι με μια μπουκάλα κρασι κοκκινο ..

    :)))

    Τι οσοι πιστοι λες καφετζη ?
    Εδω ειμαστε ...άπαντες παροντες ..

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάζω και στην γιγαντοοθόνη μια ψύχραιμη φωνή, μέχρι να αρχίσουν τα παιχνίδια.

    https://www.youtube.com/watch?v=sJY7OfopiXI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Ιωαννίδη άλλοι τον θαυμάζουν, άλλοι τον περιφρονούν. Είχε μιλήσει για μικρό αριθμό νεκρών στις ΗΠΑ, η πραγματικότητα τον διέψευσε και δεν του το συγχωρούν. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε επιστήμονες, ούτε πολιτικοί, οπότε μπορούμε να λέμε χωρίς ιδιαίτερο κόστος κάποια πράγματα που είτε δεν λέγονται, είτε αποδεικνύονται ανοησίες. Κι επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι, κι εγώ ήμουν αισιόδοξος για την πορεία της γρίπης, αλλά αν συνεχιστούν οι θάνατοι με αυτό το ρυθμό, στο τέλος της άνοιξης θα έχουμε 10 με 15 χιλιάδες, νούμερο τριπλάσιο από αυτό που υπολόγιζα μπακαλίστικα. Εδώ μας λένε πως ετησίως στην Ελλάδα πεθαίνουν από επιβεβαιωμένη γρίπη 200-300 άτομα, αν και εκτιμούν πως τα μη επιβεβαιωμένα θύματα τις δύσκολες χρονιές κυμαίνονται από 1.000 εως 4.000. Παγκοσμίως τα ετήσια θύματα γρίπης φτάνουν το μισό εκατομμύριο και τώρα έχουμε ενάμιση. Παραμένει αδιευκρίνιστο το πώς καταχωρούνται οι θάνατοι και οι αιτίες τους, αλλά τα νούμερα είναι αυτά. Υπάρχει βέβαια κι ένα μεθοδολογικό ζήτημα στην άθροιση των θανάτων, γιατί οι θάνατοι εως τον Μάρτιο θα έπρεπε να περιλαμβάνονται στην προηγούμενη περίοδο γρίπης 2019-2020 και οι θάνατοι από το φετινό φθινόπωρο να αθροίζονται στην τρέχουσα περίοδο 2020-2021, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Ημουν και είμαι κατά του λοκντάουν, αλλά αναρωτιέμαι αν όλα έμεναν ανοιχτά, πόσοι επιπλέον νεκροί θα υπήρχαν. Δεν ξέρω τί να πω. Πανούκλα δεν είναι, ισπανική γρίπη δεν είναι, αλλά αποδεικνύεται επίμονος ο κορωνοιός. Δεν συμφωνώ με τον πανικό που καλλιεργείται αλλά τον καταλαβαίνω. Είμαστε 3 καλομαθημένες γενιές που τουλάχιστον στη Δύση δεν έχουμε βιώσει πολέμους και κακουχίες και νομίζαμε πως η ζωή είναι περίπατος. Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους γιατρούς, νοσηλευτές, ΜΕΘ κτλ και να βρίσκονται σε αυστηρή καραντίνα οι ευάλωτες ομάδες. Οι υπόλοιποι να συνεχίζουν τη ζωή τους. Αλλά η γνώμη μου δεν έχει καμία βαρύτητα.

      Διαγραφή
  9. Στο ημίχρονο μια Σαουθεντ στο 7.00 να σου χαμογελά...

    Στ΄ άλλα αν σου έρχονται χασμουρητά θα πας καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες στο Τσουλού έγινε του φαβορί το κάγκελο. 8 στα 8 φαβορί νίκησαν, απίστευτο, δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει, βαριέμαι να ψάξω. Λογικά σήμερα κάποιο θα σπάσει, ποιό θα είναι ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει. Το Ιντερ-Ρεάλ είναι το μόνο ματς που αξίζει να καθίσεις να δεις. Τα ζευγάρια αυτής της αγωνιστικής είναι πραγματικά αδιάφορα. Ως γνωστόν το Τσάμπιονς Λιγκ αποκτά ενδιαφέρον στα νόκ άουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο τρελο Μπόρις θα βάλει οπαδούς στις κερκίδες, αλλά θα τους απαγορεύσει να φωνάζουν συνθήματα και να πανηγυρίζουν. Λένε πως σε λίγους τυχερούς θα δίνουν στην είσοδο βουβουζέλες και ταμπούρλα. Οι υπόλοιποι ποπ κορν και πασατέμπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πικρός καφές, ο Μαραντόνα έφυγε από κοντά μας. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που πάτησε σε χορτάρι - τέλειος στην τεχνικά τελειότητα και στην αγωνιστική ευφυΐα, μεγάλη προσωπικότητα γι αυτό πήρε Εθνική Αργεντινής και Νάπολη στις πλάτες του.

    Όπως πολλοί χαρισματικοί άνθρωποι είχε και αυτος τα δαιμόνια του - πάλεψε μαζί τους, περπάτησε μαζί τους, έφτασε στο τέρμα...

    Αυτοκαταστροφικός θα πει ο παπάρας - κοίτα παπάρα να μαθαίνεις https://www.youtube.com/watch?v=4vashrNoXTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολυ πολυ κριμα !!!

    Φτωχινε ποδοσφαιρικα ο πλανητης χωρις το Θεό της μπάλλας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο άλλος το έχει ρίξει στην παραψυχολογία. Τί αρνητικές ενέργειες, τί κακά μάτια, τί ανάδρομοι ερμήδες και φενγκ σούι, όλα του φταίνε εκτός από την αλαζονεία του και το σκατοχαρακτήρα του. Αυτά παθαίνεις άμα κάνεις μάγκες τους άλλους συνεχώς. Λυπήσου και λίγο τους μπουκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοίτα να δεις ρε Βούδα, εσύ που τα νογάς αυτά - με την Αταλαντα έφαγα μια φλασιά - λέω 5 δεν ξανατρώει, λες να κάνει κάνα μπαμ; και το διπλό από 6.50 στο 4.50 τώρα.

    Το περίμενα πιο πάνω και από το αρχικό άνοιγμα. Υποψιασμένος ο φίλος γκισές, όπως σχεδόν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νογάω από Ευρώπη, ερημίτη, με μπέρδεψες με ένα παλιότερο εαυτό μου. Είμαι Λίβερπουλ και δεν τη βλέπω να χάνει. Παίζουν καλά οι κερατάδες κι ας έχουν μείνει μισοί. Ο άλλος ο Ζότα σαν δαιμονισμένος, ό,τι κάνει καταλήγει σε γκολ. Επεσε και η απόδοση, αστο να πάει στο καλό. Εσύ είσαι δυναμίτης στις αγγλιδούλες, εκεί κάνε παιχνίδι.

      Διαγραφή
    2. Α καλά, πίσω θα παίξουν τα δεύτερα, καλά ξεμπερδέματα. Θα πει στους μπροστινούς, βάλτε πολλά γιατί οι πισινοί θα φάνε περισσότερα. Αλλά και η Αταλάντα διαβάζω πολύ ντεφορμέ.

      Διαγραφή
  16. Ναι ρε δεν μπλέκω μ΄ αυτά - τελευταία φορά που χώθηκα ήταν θυμάμαι πάνω από 15 χρόνια. Ρε την Μπαρτσελονα είχα άσσο με μια Τουρκική και από 2-0 στο 80, ήρθε 2-2.

    Και την πρόκριση Ιντερ με Μουρινιο μέσα στην Μπαρτσα όταν έφαγε την κόκκινη.

    Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να έχω ποντάρει στις χλιδάτες λέσχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκείνη την Ιντερ την είχα ποντάρει να το σηκώσει το Τσουλού, όταν η απόδοση ήταν 10,00. Κατόπιν προτροπής άλλου. Μου είχε πει σε καφέ της Σόλωνος, ο Μουρίνιο είναι γάτα, παίξτονε. Και τον έπαιξα και εκσπερμάτισα.

      Διαγραφή
    2. Βέβαια μετά τσακώθηκα με τον Μουρίνιο και τον κόντραρα παντού και πάντα. Τον αντιπαθούσα πολύ αν και μου άρεσε όταν κέρδιζε την Μπάρτσα. Ωραίες εποχές. Νομίζω ήταν ο συνδυασμός Μουρίνιο-Ρονάλντο που μου την έδινε. Στους ημιτελικούς της επόμενης χρονιάς, έπαιξα να περάσουν Μπάγερν και Τσέλσι στον τελικό. Εδινε 15,00 ο ΟΠΑΠ. Του τα πήρα και του τα έδωσα όλα πίσω με την Ολλανδία στο Γιούρο.

      Διαγραφή
  17. Εγω θελω να κουραστει η Αταλαντα σημερα με τη Λιβε ...

    Την θελω ψοφιμι το Σαββατο με τη Βερόνα .....ετσι με συμφερει ... :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατάλαβες, κάτσε μέσα στην καραντίνα, αλλά να δεις ποδόσφαιρο τζάμπα απαγορεύεται. Κανένα στριμ δεν παίζει, κοσμοτέ δεν έχω, η τηλεόραση δεν δείχνει τίποτα, τα καφενεία κλειστά. Αντε πηδηχτείτε όλοι σας. Τα κλείνω όλα, δεν έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 0-2 η Αταλάντα - βλέπει μπάλα ο γκισές. Μαθήματα παραδίδει, αλλά όχι δωρεάν.

    Και το χειρότερο είναι πως εδώ πληρώνεις, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση μάθησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Αταλαντα βγανει φωθιες κι εγω ηθελα να την κοντραρω ....

      Διαγραφή
  20. "ενός κακού μύρια έπονται" - τι ΟΥΕΦΑ και παπαριές γυρεύεις εδώ ο κόσμος πήρε φωτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν υπάρχει κέφι καθόλου. Ολα μαύρα κι άραχνα, παρότι κι αύριο θα σηκωθεί ο ήλιος. Ο κορωνοιός συνεχίζει την ταρίφα του, η καραντίνα παρατείνεται μέχρι κανείς δεν ξέρει πότε, ουρές στα σούπερ μάρκετ, τα μαγαζιά κλειστά, οι δρόμοι σκοτεινοί και έρημοι, οι τσέπες άδειες. Ο Μαραντόνα κηδεύτηκε, ο κόσμος μας λίγο-λίγο φεύγει, στο τέλος θα κοιτάμε γύρω μας και δεν θα αναγνωρίζουμε τίποτα. Ολα στο μίξερ και ό,τι προκύψει. Βλέπω υπάρχει ανάρτηση για τον Κρόιφ, οπότε ερημίτη φτιάξε και μιά για τον Ντιέγκο, έτσι να υπάρχει το όνομά του και η φωτογραφία του στον καφενέ μας. Στην Νάπολι τον έχουν ζωγραφίσει σε ένα τοίχο με φωτοστέφανο. Τί άλλο να ζητήσει ένας άνθρωπος από τη ζωή του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο Μαραντονα πριν πεθανει ζητησε στην ταφοπλακα του να γραψιυν τη φραση :

    ""Σ ευχαριστω μπάλλα "".


    Η μπαλλα του εδωσε τα παντα ολα ...εζησε μια γεματη γρηγορη ζωη ζωη οπως την ηθελε αυτος ...χαρηκε τα παντα και εφυγε ευχαριστημενος ..σάμπως αν ζουσε μια αδιαφορη πληκτική ζωη χωρις να κανει αυτα που ποθουσε η καρδια του θα ηταν καλυτερα ?

    Νομιζω οτι εφυγε χορτατος απ τα παντα ολα και πηγε στον ουρανό να διδαξει κι εκει λιγη μπαλιστα .... :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χορτάτος κι ευτυχισμένος έφυγε, καμία αμφιβολία. Ο,τι ονειρευόταν μικρός στο κρεβάτι του, το έκανε πραγματικότητα. Πολλές γενιές αγοριών όταν ξάπλωναν το βράδυ, για να αποκοιμηθούν ονειρεύονταν Πελέδες και Μαραντόνες, γήπεδα, γκολ, πρωταθλήματα, μουντιάλ. Πόσοι από μας πραγματοποίησαν αυτά τα όνειρα ? Εγώ δεν τον πρόλαβα το 1986, τον πρόλαβα να κλαίει στον τελικό του 1990. Και στον επόμενο τελικό είδα μόνο κι έρημο το Ρομπέρτο Μπάτζιο. Αυτές οι δύο εικόνες με σημάδεψαν. Οι μεγάλοι ηττημένοι. Τα επόμενα μουντιάλ σαν να μην υπήρξαν.

      Διαγραφή
    2. Αλλοι πρόλαβαν τη Βραζιλία του 1982 και την Αργεντινή του 1986, αυτοί ήταν πιο τυχεροί. Και κάποιοι άλλοι πρόλαβαν και το 1970 και το 1974. Αυτοί τους είδαν όλους, είναι ανατριχιαστικό αν καθίσω να το σκεφτώ.

      Διαγραφή
    3. Ρε Σίντ!!!!
      Είσαι μικρότερος από μένα???

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω πότε γεννήθηκες Νίκο. Εγώ γεννήθηκα το Μάρτιο του 1977.

      Διαγραφή
    5. Φεβρουάριος 1972.

      Μαρτιο 77 σαν εσένα η γυναίκα μου.

      Έχω πάθει σοκ ρε!
      Σε φανταζομουν πιο μεγάλο.
      Ξέρεις, λόγω της όχι καλής σου σχέσης με την τεχνολογία (οπως μας είπες).

      Διαγραφή
  24. Κοιτάζω το πρόγραμμα, λίγα πράγματα, πολύ λίγα, σχεδόν τίποτα. Στην Πρέμιερ τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση. Τσέλσι-Τότεναμ λονδρέζικο ντέρμπι κορυφής, αλλά οι αποδόσεις είναι με το μοιρογνωμόνιο. Θεωρώ πως δεν θα χάσει η Τότεναμ αλλά τί να το κάνεις αν δεν μπορείς να ποντάρεις. Στη Γερμανία τίποτα επίσης, λίγο στη Στουτγκάρδη σταμάτησα, είδα παράδοση μόνο ήττες, την έστειλα στο διάολο κι ας περιμένω με το τουφέκι γκέλα της Μπάγερν. Η Γαλλία είναι για τα πανηγύρια ως συνήθως, εντελώς γελοίο πρωτάθλημα. Στην Ιταλία έχω σημειώσει τη Σασσουόλο μόνο και στην Ισπανία τη Βιγιαρεάλ. Αθλια η αγωνιστική από κάθε άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνω εκπτώσεις, μπορώ να απαριθμήσω και άλλες ομάδες, Νιούκαστλ, Βέρντερ, Σεντ Ετιέν, Βαλένθια, Γουλφς. Αλλά το νόημα είναι να διαλέγεις τα καλύτερα και να τα παίζεις χοντρά.

      Διαγραφή
  25. Καλημερες ...

    εχουμε και δυο 10+ σημερα στο κυπελλο αγγλιας ...

    εχουμε το νου μας εκει και στα ματς που βαλαμε στο svl ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή