21 Νοε 2020

" ο γκισές και ο μπινές"

 

Μετά από εθνικές καλό είναι να μπαίνουμε προσεκτικά στο χορό. Μετά από δεκαπέντε μέρες, όπως έχασαν την φόρμα τους οι ομάδες, την χάσαμε και μείς. 

Δεν υπάρχει πολύ όρεξη για στοίχημα, το βλέπω, αλλά ο αναγκαστικός εγκλεισμός, αν δεν βρει κάπου διέξοδο, θα βγάλει προβλήματα πολλά στο μέλλον. 

Αν και είμαι φανατικός του no bet - εδώ προτείνω να παίζεται και κάνα στοίχημα για ξεκάρφωμα. Να γεμίζουμε τα κενά, προσδοκώντας ανάσταση ψυχών. Πάντα σε συνάρτηση, τι υπάρχει στην τσέπη μας και τι μπορεί να μείνει χωρίς να μας λείπει αφάνταστα.

Το αουτσάιντερ λοιπόν, προτείνει στοίχημα για τις κρύες και μοναχικές μέρες και νύχτες της καραντίνας. Καλό είναι να γίνει και μια επαναξιολόγηση των αξίων από όλους, αλλά δεν νομίζω...

Πόρτσμουθ(2.05) - Κρου(3.54) - νάτα τα ωραία, νάτες οι ομορφιές! Πως μετατράπηκε οι καημένη η Κρου από αουτσάιντερ της φάπας, σε οριακό αουτσάιντερ μόνο ο γκισές το ξέρει. Όταν ανοίγει μια ομάδα στο 6.00 και καταντάει στο 3.60, το παιχνίδι εντάσσεται σε διδακτικό ματς, για στοιχηματικά συμπεράσματα.

Τι με νοιάζει τώρα εμένα το γιατί - εδώ λέμε για μια ιδέα σωστή που όσο την επεξεργαζόμουν, αυτή έμεινε ιδέα.  Τώρα άμα πας στον γκισέ και του πεις Κρου - θα σου πει: "φύγε από δω ρε μαλάκα, μην με κολλήσεις και τίποτα."

Είπαμε ψάχνει για κορόιδα ο τύπος, αλλά έχει και αρχές. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα. 

Είναι επιρρεπής στις γκέλες μέσα η Πόρτσμουθ και η άλλη πάει με καλή ψυχολογία - τέτοιες μαλακιές θα λέμε τώρα. Γι αυτό λέμε - πρώτα η απόδοση και τα υπόλοιπα έπονται...

Τα υπόλοιπα τα κοιτάς, τα ξανακοιτάς - τους μιλάς, τους ξαναμιλάς, αλλά άκρη δεν βγαίνει. 

Πιτερμπόρο(2.03)- Μπλακπουλ(3.60) - "έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο" έκανε μια ήττα η Μπόρο, έκανε δυο νίκες η άλλη, άλλαξε ο γκισες και έγινε μπινές. Το βγάζει ο μπινές διπλό στο 4.50 - λες " στην αναβροχιά, καλό είναι  και το χαλάζι, αν πάει και 5.00 ακόμα καλύτερα και σου ρίχνει ένα 3.60, να χεις να πορεύεσαι. 

Σαλφορντ(2.02) - Μπρανφορντ(3.60) - Η Σαλφορντ δείχνει ζαλισμένη, η Μπρανφορντ δεν έχει μήτε απόδοση - μήτε φόρμα. Αήττητη μέσα η ζαλισμένη και η άλλη μια νίκη σε έξι - τι είναι αυτό το 3.75; Δεν αξίζει εδώ το ρίσκο. 

Μπρίστολ Σιτι(2.38)- Ντέρμπι(3.08) - και πολύ κράτησε το έργο της Ντέρμπι με Κοκου προπονητή. Τελευταία είναι - λέμε για ντροπές. Πάει να παίξει με κάνα δυο βοηθούς στον πάγκο και τον Ρουνει πασπαρτού - ψάχνει για προπονητή, αλλά καλοβλέπει και ο Ρουνει την θέση. Μπερδεμένα πράγματα. 

Δεν έχει το υλικό και το όνομα για τέτοια χάλια η Ντέρμπι, αλλά και 3.10 την τελευταία ρε γκισέ; Αν το παίξουμε και δεν περάσει, θα πρέπει να βγάλουμε ολόκληρη την καραντίνα με προσευχές και νηστείες και φαίνεται θα τραβήξει η άτιμη...

Υ.γ. Ξαναπαίζουν την Τρίτη σε φουλ αγωνιστική οι Αγγλιδουλες - ελπίζω να έχουμε κάτι πιο εκλεκτό...




 

58 σχόλια:

  1. Καλημερες

    ""....φύγε απο δω ρε μαλάκα μη με κολλήσεις και τίποτα ""

    χαχαχαααααα.... :)))))


    Εχουμε και sans voir σημερα την Τσέχα τη Μπαρντουμπιτσε στο 6,50 που έπεσε και στο 4,33 και ειναι στο 5,00 !!!!
    Το βαλιου φανερό ...
    εμεις θέμε απλα να βγεί ..

    Να ΒΓΕΙ !!!

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχισε το Νιούκαστλ-Τσέλσι, σημειώνω πως η Τσέλσι σπανίως κερδίζει σε αυτή την έδρα. Σπανίως. 1,40 δεν υπάρχει κι ας λήξει 0-3. Η Σίτι δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαβορί στην έδρα της Τότεναμ. Και η Γουέστ Μπρομ δυσκολεύει πάντα την Μάντσεστερ. Αυτά από μένα, τα υπόλοιπα είναι νο μπετ στην Πρέμιερ. Λίγο σκέφτομαι τη Χέρτα και τη Τβέντε, έχουμε και την Τσέχα που τώρα βρίσκεται στο 8,00 για κάποιο λόγο. Εμείς θέλουμε να βγει. Μόνο αυτό μας ενδιαφέρει. Να βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 0-2 νίκησε δίκαια η Τσέλσι. Ηθελα να ποντάρω σήμερα στην Τότεναμ, αλλά διαβάζω πως ο Μουρίνιο άνοιξε πάλι πόλεμο δηλώσεων με τον Πεπ και έχω εκνευριστεί. Γιατί βρε άνθρωπε ασχολείσαι με τους άλλους, γιατί πας να τους τσιτώσεις χωρίς λόγο ? Ποιόν βοηθά ψυχολογικά κάτι τέτοιο ? Οταν παλιότερα τα έκανες αυτά, ήσουν νέος στην πιάτσα και πιάνανε, ο αντίπαλος τσίμπαγε το δόλωμα, αποσυντονιζόταν και εκνευριζόταν ενώ εσύ γελούσες και ειρωνευόσουν. Τώρα σε ξέρουν όλοι και δεν πρασύρονται. Αν δεν μίλαγες για τον Στέρλινγκ, θα σε έπαιζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα με βάζεις σε μπελάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρητικώς το σετ Τότεναμ-Σίτι θα έπρεπε να είναι 2,50-5,00-2,50 και είναι στην σέντρα 4,20-4,00-1,75. Αν έχω δίκιο, ο άσσος έχει 70% πλεονέκτημα. Ο Μουρίνιο στη φυσούνα δυστυχώς συνεχίζει τις ανόητες δηλώσεις. Στο γήπεδο να δούμε τί θα καταφέρει.

      Διαγραφή
    2. Βλέπω 1-0 μπροστά η Τότεναμ με τον Κορεάτη. Τα στριμ κολλάνε όλα, δεν μπορώ να δω τίποτα.

      Διαγραφή
    3. 2 γκολ ακυρώθηκαν, ένα για κάθε ομάδα, έτσι διαβάζω στο bbc.
      Τα στατιστικά μιλάνε για μονότερμα της Σίτι.
      Ετσι είναι ? Βλέπει κανείς ?

      Διαγραφή
    4. Τρελά νεύρα, δεν παίζει τίποτα ! Γαμώ τα συνδρομητικά σας !

      Διαγραφή
    5. Ναι κλεισμένη η Τότεναμ η ΣΙΤΙ την μπάλα και προσπαθεί να δημιουργήσει. Για να δούμε το δεύτερο

      Διαγραφή
    6. 2-0 μεγάλος παίκτης ο Κέιν. Πάρε βάλε στον Λοσενσο και τώρα τρέχει η ανούσια Σίτι

      Διαγραφή
    7. Τέτοια να μου λες ερημίτη. Τα έχω σβήσει όλα και περιμένω. Μπράβο στην Τότεναμ. Να το σηκώσει φέτος. Της το εύχομαι.

      Διαγραφή
    8. 2-0 τελικό. Ναι ρε Τότεναμ. Ναι ρε Μουρίνιο, θα πάρεις τίτλο στα γεράματα.

      Διαγραφή
    9. Πάλι σωστή η αγορά... market efficiency συνεχίζουν να μας λένε... ό,τι πείτε...

      Διαγραφή
  4. Η Μπάγερν παίζει άθλια με τη Βέντερ. Η Βέντερ κράτησε όλους τους διεθνείς της στη Βρέμη, ενώ η Μπάγερν έστειλε 15 παίκτες στις εθνικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Επρεπε να το παίξω. Δεν πειράζει. Ισοπαλίες πολλές στη Μπουντεσλίγκα, Μπάγερν, Λειψία, Γκλάντμπαχ δεν νίκησαν και η Ντόρτμουντ χάνει. Ωραία πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Ωχ, 1-2 η Ντόρτμουντ με τον αχώνευτο.

      Διαγραφή
  6. Ο μάνατζερ του Γκριζμάν είπε προχθές πως ο Μέσι ασκεί δικτατορία μέσα στην ομάδα και για αυτό ο Γάλλος δεν μπορεί να αποδόσει. Δεν του σηκώνεται του παιδιού. Ο Μέσι απάντησε πως βαρέθηκε για όλα να φταίει αυτός και τώρα περπατάει στο ματς με την Ατλέτικο. Να τραβάς τα μαλλιά σου δηλαδή με αυτό το μπουρδέλο. Ο φιλαράκος του Μέσι εντωμεταξύ, ο Σουάρες παίζει στην Ατλέτικο λέγοντας πως δεν του φέρθηκαν σωστά. Ρομαντική κομεντί που σπάει τα ταμεία. Ουρές στα σινεμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1-0 η Ατλέτικο με πλασέ από τη σέντρα. Ο Τερ Στέγκεν είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του με επιλογή 6 στο κινητό του.

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα στους καφενόβιους. Και σήμερα έχουμε ωραία παιχνίδια στην Πρέμιερ, αλλά τί να το κάνεις άμα δεν έχεις κοσμοτέ τιβι και δεν μπορείς να τα δεις άνετα. Στην Γκάρντιαν διάβασα ένα ωραίο άρθρο για τη Λίντς, λέει σε γενικές γραμμές πως είναι εξαιρετική όταν βρίσκει χώρους απέναντι σε ανώτερες ομάδες που κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ τα βρίσκει σκούρα με ομάδες που παραχωρούν τη μπάλα και κάθονται πίσω περιμένοντας.

    Their three poorest performances have come against Wolves, who had 32.2% possession, Leicester who had 32.5% and Palace who had 35.2%.

    Επίσης λέει πως η Λιντς έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ, κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί και πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

    Eight games into the season, no side has conceded more than Leeds’s 17. In the Championship, for all their attacking intent, Leeds managed to keep expected goals against at 0.78 per game; this season that has risen to 2.07. No team can sustain having to score twice a game just to get a point.

    Μας λέει ότι η δεξιά πλευρά της Λιντς μένει συνήθως εκτεθειμένη, κάτι που μπορεί ίσως να εκμεταλλευτεί η Αρσεναλ, μια Αρσεναλ που της αρέσει κι αυτής να κάθεται πίσω σφικτή και να παίζει με γρήγορες αντεπιθέσεις.

    Even more troubling is the way Bielsa’s preference for a man-to-man approach, as opposed to the zonal system preferred by most hard-pressing managers, has been exposed, particularly the Luke Ayling-Hélder Costa pairing on the Leeds right, which Palace and Leicester seemed to target (and which is likely to be particularly relevant against Aubameyang).

    Τέλος μας λέει κάτι που γνωρίζουμε, τη μεγάλη σημασία του τραυματία Φίλιπς για την λειτουργία της ομάδας, παίκτη αναντικατάστατου που μάλλον επιστρέφει απόψε στην ενδεκάδα.

    He is probably Leeds’s most important player, not just for his positional sense but also for his role as a de facto playmaker, comfortable receiving the ball in deep areas and, if possible, initiating the forward movements that characterise Bielsa sides at their best.

    https://www.theguardian.com/football/blog/2020/nov/21/no-amount-of-marcelo-bielsas-genius-can-save-leeds-from-a-bumpy-ride

    Γενικώς πολύ ωραία άρθρα σε όλες τις αγγλικές ιστοσελίδες.

    https://www.skysports.com/football/news/11679/12138751/pep-guardiolas-manchester-city-have-lost-intensity-and-the-stats-show-it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήστε μου σε αυτό. Από πού και ως πού 1,72 η Σοσιεδάδ ??? Πιστεύω πως είναι εντελώς λάθος αυτή η απόδοση. Χωρίς να έχω δει ούτε μια φορά τη Σοσιεδάδ. Είχε διαβάζω 5 σερί νίκες πριν τη διακοπή. Είναι το μέγεθός της τέτοιο ώστε να μείνει ανεπηρέαστη από τη διακοπή ? Είναι τέτοιο το ειδικό βάρος της ώστε να μπορεί να θεωρείται τόσο φαβορί για 6 συνεχόμενη νίκη ? Μήπως ο θετικός της κύκλος βρίσκεται στο τέρμα του ? Μήπως νιώθει ήδη την καυτή ανάσα της Ατλέτικο και αρχίζει να αμφιβάλλει για τον εαυτό της ? Μήπως είχε το ευκολότερο πρόγραμμα της κατηγορίας μέχρι στιγμής και για αυτό βρίσκεται στην κορυφή ? Μήπως το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και έχει ήδη χάσει μέσα της το ματς με την Καδίθ ? Θα μάθουμε τις απαντήσεις σε λίγες ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1,65 η Σοσιεδάδ, καταντάει σκάνδαλο. Διαβάζω πως η Καδιθ θα έχει πολλές απουσίες στο ματς. Εμμένω στη γνώμη μου, όσο πέφτει το διπλό γίνεται όλο και πιο απίθανο. Αλλά θέλω και τη γνώμη σας. Δίνουμε πανελλήνιες στο Καδίθ-Σοσιεδάδ σήμερα.

      Διαγραφή
    2. Αντε μιλήστε μωρέ. Με το τσιγκέλι θα σας τα βγάζω ?

      Διαγραφή
  9. Εχουμε και το Λίβερπουλ-Λέστερ απόψε. Μια χαρά ματσάρα. Το διπλό άνοιξε στο 6,00 και κατρακύλησε στο 3,60 με τη Λίβερπουλ να έχει μια ενδεκάδα τραυματίες και αμφίβολους. Είδαν τον άσσο στο 2,00 και όρμησαν οι γνωστοί άγνωστοι, σου λένε φρούριο το Ανφιλντ, ποιές αλεπούδες και ποιοί τράγοι !

    Κάποτε μια αλεπού, για κακή της τύχη, έπεσε μέσα σε ένα πηγάδι. Όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσε να βγει έξω και έτσι καθόταν στενοχωρημένη προσπαθώντας να σκεφτεί με ποιο τρόπο θα γλύτωνε από την δύσκολη θέση που είχε βρεθεί. Ώρα πολλή είχε περάσει, όταν στο πηγάδι πλησίασε ένας διψασμένος τράγος, μια αρσενική κατσίκα δηλαδή. Βλέποντας ο τράγος την αλεπού μέσα στο πηγάδι την ρώτησε:
    - Είναι το νερό καλό κυρά αλεπού; Να κατέβω κι εγώ να πιω, γιατί διψάω πολύ;
    Η πονηρή αλεπού, τότε, του απάντησε:
    - Το νερό είναι πεντακάθαρο και δροσερό. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Κατέβα να πιεις να ξεδιψάσεις. Εγώ πίνω συνέχεια και δεν το χορταίνω.
    Ο αφελής τράγος, χωρίς να το σκεφθεί καθόλου, πήδηξε μέσα στο πηγάδι και άρχισε να πίνει νερό που όντως ήταν δροσερό και πεντακάθαρο. Ήπιε μπόλικο, με την ψυχή του, μέχρι που ξεδίψασε. Τότε ανακάλυψε ότι αν και μπήκε στο πηγάδι πολύ εύκολα, δεν μπορούσε να βγει από αυτό. Στράφηκε προς την αλεπού και την ρώτησε αν ήξερε κάποιο τρόπο για να βγουν από το πηγάδι. Η αλεπού, παίρνοντας το πιο αθώο ύφος της, του απάντησε:
    - Αυτό είναι πολύ εύκολο. Θα σταθείς όρθιος στα πισινά σου πόδια, ενώ τα μπροστινά θα τα ακουμπήσεις στα τοιχώματα του πηγαδιού. Θα τεντώσεις προς τα πάνω τον λαιμό σου και εγώ θα σκαρφαλώσω πάνω σου. Όταν βγω έξω από το πηγάδι, θα τραβήξω έξω και εσένα και ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του.
    Ο τράγος, βρίσκοντας σωστά αυτά που του είπε η αλεπού, δεν έχασε καιρό και έκανε όπως του είχε πει. Η αλεπού, εύκολα πλέον, σκαρφάλωσε πάνω στον τράγο και πήδηξε έξω από το πηγάδι. Μην τηρώντας όμως την υπόσχεση της, άρχισε να απομακρύνεται από το πηγάδι χωρίς να βοηθήσει τον τράγο. Καθώς απομακρυνόταν, τον άκουσε που την κατηγορούσε ότι αθέτησε την υπόσχεση της και ότι τον εγκατέλειψε μέσα στο πηγάδι. Τότε η πονηρή αλεπού του απάντησε:
    - Κυρ τράγε μου, αν είχες γνώση όσες τρίχες έχεις στο γένι σου, δεν θα έμπαινες μέσα στο πηγάδι πριν σκεφτείς με ποιο τρόπο θα έβγαινες από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα
    Διδακτικη η ιστορια Sidd με την αλεπου και τον τραγο ..

    κατα τα αλλα φυγε απ την Καντιθ ...

    τα νουμερα ειναι αυτα που λεει ο μπουκ , δεν υπαρχει λαθος πουθενα .

    Τωρα αν βλεπεις προβλεπτικα ασο την Καντιθ παμε σε αλλη σφαιρα που ομως ειναι ανουσια ...


    μακριά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, γιατί μωρέ ? Εσύ βλέπεις έκτη σερί νίκη ? Αφού σου αρέσουν αυτά τα κόλπα, τα σερί και τα μοτίβα εννοώ, θα έπρεπε να μου πεις πως το 1,65 είναι της πλάκας. Μου λες λοιπόν να φύγω μακριά από τη Καδίθ. Ελπίζω να έχεις άδικο γιατί έβαλα λίγα στο dnb. Για να δούμε, δύσκολο είναι προφανώς, κυνηγάμε την πρώτη εντός έδρα νίκη της. Η απόδοση όμως είναι μεγάλη και ο αντίπαλος δεν είναι θηρίο. Για να δούμε.

      Διαγραφή
    2. 1,57 η Σοσιεδάδ. Τί γίνεται ρε ??? Βόηθα Μιχάλη, κάνε τα βουντού σου.

      Διαγραφή
    3. Στο ζωντανό το διπλό στο 1,50. Ο άσσος 7,00. Ποιός παίζει ρε γαμώτο ?

      Διαγραφή
    4. Ρε παίζει ο Νταβίντ Σίλβα της Σίτι στη Σοσιεδάδ ??? Ετσι εξηγούνται κάποια πράγματα, δεν το ήξερα. Ασχημο αυτό, είναι διάβολος με τη μπάλα.

      Διαγραφή
    5. Μαύρα χάλια η Καδίθ. Ούτε πάσα δεν μπορούν να αλλάξουν.

      Διαγραφή
    6. Την πάτησα σαν τον τράγο. Εμπλεξα και πώς θα ξεμπλέξω ?

      Διαγραφή
    7. 0-1 η Σοσιεδάδ. Οφσάιντ το γκολ ακυρώθηκε.

      Διαγραφή
    8. Ρε καριόληδες παίξτε και λιγο μπάλα, στην έδρα σας είστε, δεν έχετε τσίπα καθόλου ?

      Διαγραφή
    9. Σωζουν πάνω στη γραμμή οι Καδιθαίοι. Για πολλά εγκεφαλικά το ματς.

      Διαγραφή
    10. Δεν αμύνονται τα καθάρματα, ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ ???

      Διαγραφή
    11. Αμα βγει το ημίχρονο, θα το πουλήσω το στοίχημα. Η Καδίθ νίκησε τη Ρεάλ έτσι ?

      Διαγραφή
    12. 40o και δεν έχουν κάνει ούτε μια σέντρα, αδιανόητη εμφάνιση.

      Διαγραφή
    13. Λες και το κάνουν επίτηδες ! Φρικτά πράγματα συμβαίνουν. Μιχάλη είχες ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Είμαι μεγάλος ...τράγος.

      Διαγραφή
    14. Μακράν το χειρότερο στοίχημα της σεζόν η Καδίθ. Εφιάλτης. 0-0 το ημίχρονο.

      Διαγραφή
    15. Μου δίνει τα μισά ο γκισές. Πρέπει να λέω κι ευχαριστώ.
      Ποιός ξέρει ισπανικά να μου πει τί λέει ?

      https://www.marca.com/futbol/laliga-santander/cadiz-r-sociedad-directo/2020/11/22/01_0101_20201122_1737_188.html?intcmp=MODRESULT01

      Διαγραφή
    16. Τί να κάνω, να το κρατήσω ? 6 σερί νίκες ? Αλλά κι αυτή η Καδίθ αποκλείεται να σκοράρει. Δεν έχουν πατήσει στην περιοχή, μια δυό πάσες και χάνουν τη μπάλα, θα το λήξουν 0-0 ? Καταπίνω τον εγωισμό μου και πουλάω.

      Διαγραφή
  11. O-1 η Τορίνο, δε μας χέζεις ρε Κόντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παγωμένος ο καφενές ερημίτη. Δεν πατάει ψυχή. Αναψε τη σόμπα να μαζέψουμε κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Νιώθω σαν τον σέρφερ που τον άρπαξε ο καρχαρίας κι όμως γλύτωσε τη ζωή του με μείον τρία δάκτυλα.

      Διαγραφή
  14. Καλός μαλάκας ο Πέπε, κουτουλιά την εποχή του VAR, τράβα στα αποδυτήρια τώρα αφού νομίζεις πως είσαι ο Ζιζού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σφίγγει τον κλοιό η Λιντς, έχει μισή ώρα για να πάρει το ματς.

      Διαγραφή
    2. Απαπα, δοκάρια, σύριζα σουτ, βάλτε το επιτέλους. Κρίμα να μην μπει.

      Διαγραφή
  15. Φοβερός, ανεπανάληπτος δίσκος. Χάσαμε τον μπούσουλα εντελώς.

    https://www.youtube.com/watch?v=collXLr_Kyw&t=729s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατι εγινε στο svlive ...

    ειδατε ?

    Ρουμούνα η ύποπτη ...

    Αραντ το ονομα της ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, μπράβο ρε παιδιά, το χρειαζόσασταν γιατί το είχατε πάρει βαριά. 21,00 απόδοση, σημεία και τέρατα ξανά. Δεν το πήρα χαμπάρι να το παίξω κι εγώ, αλλά η χαρά μου είναι τεράστια. Ανάμεσα στις γιορτές σας έσκασε. Φοβερή η μέθοδος, φοβερή.

      Διαγραφή
    2. Ειναι δυσκολο να πιστεψεις στη μεθοδο αυτη ...

      Δυσκολο να πονταρεις Δαυιδ βλεποντας τους μυς και τον ογκο του Γολιαθ ...

      Αν η πετρουλα ειναι μικρη ολοστρογγυλη και διαλεγμενη ομως και σημαδεψεις με θαρρος ....


      :))

      Διαγραφή
  17. Καλησπερα.

    Είναι πολυ ατιμο πραμα αυτο που κυνηγαμε ο fairplay και εγω.
    Ειναι τετοιες οι πιθανοτητες που καλλιστα ερχεται και το 0/11 ή το 0/20 (sv και svl μαζι). Το ξεραμε.

    Αλλα (θα μιλησω προσωπικα) τιμια πραγματα, την "δουλειά" συνεχιζα και θα συνεχιζα να την κανω μεν, αλλα το κέφι το ειχα χασει. Μην λεμε ψεματα μεταξυ μας. Σας μιλαω απο καρδιας. Δεν μου εβφαινε η ορεξη. Εχουμε και τα ασχημα νεα καθε μερα με τον Κορωνοιο, αλλα αφηστε το αυτο. Οταν εχεις 0/20 λες ρε φιλε, δεν γινεται ετσι. Αλλο να το περιμενεις, και αλλο να το βιωνεις. Αρχιζεις και εχεις αμφιβολιες για το παιχιδι σου.

    Η νικη αυτη ηρθε την καταλληλη στιγμη ίσως. Φανταστειτε ομως ότι ηταν το 94ο ματς, που ειχαμε βαλει στο μικροσκοπιο και το 12ο όπου ειχαμε εμπλοκη με τα προηγουμενα 11 να ειναι κουβας. Ο Mr Pre περιπου 7 Μοναδες μείον και το θρεντ 9 Μοναδες συν στις 12 που παιξαμε.

    Θελει γαιδουρινη υπομονη. Και ταπεινοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα ...

      -7 units o κ.Pre

      +9 units o κ.Live


      Συνεχιζουμε το ταξίδι...

      Διαγραφή
    2. Σε όλα έχει δίκιο ο Ηράκλειτος. "Οδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή". Βάλτο προμετωπίδα ερημίτη στο επόμενο κείμενό σου.

      Υ.γ. Με έπιασε μελαγχολία χθες για κάποια δευτερόλεπτα, σκεφτόμουν πως έχασα και τη Σάουθεντ μέσα από τα χέρια μου και την Αραντ. 21,00 έδιναν και οι δύο. Μου πέρασε όμως αμέσως. Πολλά μπράβο και πάλι.

      Διαγραφή