15 Δεκ 2020

"η διπλή ευκαιρία, ο Βούδας και οι χαχόλοι"

 

Καλημέρα σε εκείνους που ελπίζουν, σε εκείνους που μάχονται με ότι όπλα διαθετουν. Καλημέρα επίσης στους φίλους στοιχήματζηδες που δεν θέλουν πια να σκοτώσουν τον γκισέ, γιατί έμαθαν πως δεν φταίει ο γκισές, μα το ξερό τους το κεφάλι. 

Κάποτε ήρθαν στον κόσμο για να τον σώσουν σημαντικές προσωπικότητες - για άλλους ήταν Θεάνθρωποι, για άλλους ξεχωριστοί άνθρωποι για άλλους μύστες. Στην εποχή μας, αυτόν τον ρόλο έχει αναλάβει ο κομπιουτεράς ο Μπιλ Γκειτς, καταλαβαίνεις πόσο πίσω έχει πάει η ανθρωπότητα, παρά την άνοδο της ευημερίας, της τεχνολογίας και της μαλακίας. 

Κάναμε την εισαγωγή για την "ώρα του παιδιού" - να πάμε τώρα στις Αγγλιδούλες που μοιάζουν λίγο κουρασμένες από τα συνεχόμενα παιχνίδια. - "εμείς παίζουμε, ερωτάει ο άλλος  - τι μας νοιάζουν αυτά;" 

Δως του ένα λουκούμι ρε Βούδα και να πάει όπως ήρθε. "όλα μας νοιάζουν γιατί όλα μας πειράζουν..."

Καρλαιλ(1.80) - Μανσφιλντ(4.40) - εδώ είναι τα δύσκολα, η όμορφη από τον βορρά είναι στην τρίτη θέση, (ισόβαθμη με Φορεστ Γκριν)  της βαθμολογίας με έδρα φρούριο, αφού τρέχει σερί 7-0-1 και υποδέχεται την Μανσφιλντ έχοντας τρεις νίκες σερί - αψεγάδιαστη δείχνει η πουτάνα...

Η Μανσφιλντ με την έλευση του Κλαφ στον πάγκο έχει χάσει ένα ματς στα οκτώ που έχει δώσει. Στα τελευταία έξι εκτός δεν έχει χάσει κανένα  - δεν έχασε Τσελτεναμ, Μπολτον και πήρε διπλό στην Φορεστ Γκριν και στην Κέιμπριτζ. 

Πέρσι πέρασε από κει μέσα με 0-2 και το ΄17 πήρε Χ, γενικά έχει καλή προϊστορία αφού σε 12 ματς κέρδισε τα 6, έχασε τα 5 και ένα Χ το '99. από τότε δεν υπάρχει ισοπαλία στην έδρα της Καρλαιλ. 

Να πούμε πως οι ομάδες που έχουν χάσει το τρένο - οι ομάδες που ξεκίνησαν για τα ψηλά και βρίσκονται στα χαμηλά, σκυλιάζουν σε τέτοια παιχνίδια. Θέλουν να φωνάξουν παρών την ώρα που κανείς δεν φαίνεται να τις υπολογίζει.  

Ο κανάγιας ο γκισες όμως από 5.00 το διπλό, το πήγε 4.50. Έκτη από το τέλος είναι η μορφονιά - τι πουλάς; 

Αυτός πουλά εμείς εάν θέλουμε αγοράζουμε - μην το κουράζουμε πολύ αυτό. 

Το δόγμα Βούδα την διπλής ευκαιρίας μπορεί να εφαρμοστεί εδώ. Κοντά στον διπλασιασμό είναι - δεν κοντράρεις το θηρίο ξερά, δεν έχει Χ η Καρλαιλ μέσα στην  έδρα της και δεν υπάρχει Χ εντός μετά από έντεκα ματς μεταξύ τους.

Το πρόβλημα με τις Δ.Ε. είναι μην την  πατήσει ο κόσμος όπως οι χαχόλοι με τις μάσκες. Δίνουν μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις...

Κέιμπριτζ(1.91) - Κόλτσεστερ(3.82) - Δεν τραβά η Κέιμπριτζ εδω και καιρό, τρεις συνεχόμενες ήττες και πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη και υποδέχεται την ανεβασμένη Κόλτσεστερ. Έκτη θέση η Κόλτσεστερ - δέκατη η φαβόρα. 

Ομάδα έδρας όμως η Κόλτσεστερ αφού εκεί έχει μαζέψει τους 20 από τους 28 βαθμούς που έχει στην πλάτη της. Έχει και κακή προϊστορία - έχασε 6 εκεί μέσα - ένα Χ και 2 διπλά. 

Δεν χάνει όμως εκτός εύκολα, έχει βέβαια  μόνο μια νίκη, αλλά σε 9 παιχνίδια μακριά από την έδρα της έχασε μόνο 3. 

Το διπλό είναι στο 4.00 - άλλος το βλέπει και του γυαλίζει, άλλος το βλέπει και του μυρίζει. "ο καθείς με την τρελά του κι ο φτωχός με την ομπρέλα του" 

Ίπσουιτς(2.11) - Μπέρτον(3.39) - δεν γαμιέσαι ρε γκισέ. Ρε αθεόφοβε τι δίνεις εδώ; Την τελευταία ρε ξευτίλα βγάζεις στην αγορά με απόδοση 3.40; τι είναι αυτά ρε; η" Ιπσουιτς έχει θέματα" μου απαντάς. Ρε δεν με νοιάζει εμένα η Ίπσουιτς, η άλλη με νοιάζει που δείχνει ανεβασμένη, αλλά το 3.40 αν το δώσω για την τελευταία θα γίνω σαν τους άλλους.

Υ.γ. Βούδα ψυγείο ο καφενές, ξαμολιέμαι για ξύλα, έχε το νου σου...







74 σχόλια:

  1. Καλημερες ...

    Χρονια πολλα στους Λευτέρηδες και κσλη λευτεριά που λεει κι ο επίτιμος.... :)))

    Εγω για σημερα σημειωσα να δω στο λαιβ Γουικομπ , Χαλιφαξ , Νταγκεναμ , Νορθαμπτον και Μανσφιλντ .
    Να δουμε καταρχην αν παει καμια 0045 και βλεπουμε ....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάζω ένα μεγαλειώδη δίσκο, πραγματικά μεγαλειώδη και επανέρχομαι.

    https://www.youtube.com/watch?v=LS_wWIJWveI

    Απλώς να υπενθυμίσω πως στην πρόσφατη ανασκόπηση των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων είδαμε πως οι μεγάλες κηδείες γίνονται με τη Ρεάλ, την Παρί, τη Ντόρτμουντ, την Αταλάντα και την Πόρτο. Ηδη προχθές έχασαν Παρί και Ντόρτμουντ. Αρα κάτι μπορεί να βγει από κάτι τέτοιες ανασκοπήσεις. Να μου θυμίσετε να ξανακάνουμε μετά τις γιορτές. Πάω να μελετήσω και θα επανέλθω, το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα δείχνει φανταστικό σε πρώτη ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα γίνει μακελειό, πάμε να τους ξεβρακώσουμε. Λοιπόν μάγκες, ρίξτε τριάδα Μπιλμπάο-Βόλσμπουργκ-Τότεναμ. 230,00 απόδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι στο βάθος ακούω διαμαρτύρονται. Γιουχάρουν. Περιμένουν με αγωνία τετραψήφια απόδοση, τύπου 3.171,00. Ρε παιδιά, όνειρο ήταν εκείνο, δεν συνέβη ποτέ. Πάντως για καλό και για κακό, δέστε σφιχτά τις ζώνες, μπορεί να μείνουμε εμείς χωρίς σώβρακα και τα μαγαζιά είναι κλειστά.

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν για την Πρέμιερ ας ρισκάρω κάποιες προβλέψεις βάσει αποδόσεων πάντα.

    Γουλβς-Τσέλσι στην αρχή σημείωσα διπλό, αλλά όσο το κοιτάζω αρχίζω να αμφιβάλλω. Πολύ δύσκολο ματς, οι λύκοι χωρίς τους κορυφαίους Χιμένες και Μουτίνιο, αλλά αν η Τσέλσι μπαίνει σε άσχημο φεγγάρι θα δυσκολευτεί. Νο μπετ είναι το ματς.

    Σίτι-Γουεστ Μπρομ 1,10 ο άσσος, καλό ακούγεται.

    Αρσεναλ-Σαουθάμπτον Χ2 αλλά είναι προβλέψιμο. Πολύ προβλέψιμο. Κι όταν κάτι είναι πολύ προβλέψιμο, συνήθως χαλάει. Θα σκάσει κανάς άσσος για να πάρει παράταση το μαρτύριο του Αρτέτα με τους χαραμοφάηδες που έμπλεξε. Οι αποδόσεις είναι σωστές, άρα κακές για τους παίκτες.

    Λέστερ-Εβερτον ισοπαλία από δω έως την Ανδρομέδα.

    Λίντς-Νιούκαστ. Ασσος άχαστος, μπορεί και ισοπαλία άχαστη κι αυτή.

    Γουέστ Χαμ-Πάλας. Λονδρέζικο ντέρμπι, εντελώς αψυχολόγητο.

    Λίβερπουλ-Τότεναμ. Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο. Την ίδια ώρα κάθε Τρίτη στην Ερτ, Τόλμη και Γοητεία. Θα κάνει επιτέλους ο Ριτς πρόταση γάμου στην ξανθιά ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίβερπουλ-Τότεναμ. 1,75-3,80-4,50. Υπάρχει λάθος στο σετ ? Τα ψυχρά νούμερα κάπου εκεί οδηγούν. Αλλά ξέρουμε πως το ζευγάρι αυτή τη στιγμή ζεματάει. Στην κορυφή μαζί και οι δύο ομάδες, με σοβαρές αμυντικές απουσίες οι κόκκινοι που δεν τους έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής αλλά το καλύτερο επιθετικό δίδυμο του κόσμου αύριο θα το αντιμετωπίσουν. Η Λίβερπουλ δεν έπαιξε καθόλου καλά με τη Φούλαμ, έκλεψε το βαθμό όταν αποφάσισε να παίξει φουλ επίθεση για να σπρώξει πίσω τον αντίπαλο. Η Τότεναμ θα παίξει σύστημα Μουρίνιο, σφικτή πίσω με φαρμακερές αντεπιθέσεις στις οποίες έχει πρόβλημα η Λίβερπουλ όλη τη χρονιά. Αλλοτε βγαίνει αλώβητη, άλλοτε υποφέρει. Τί θα συμβεί αύριο ? Η προιστορία είναι ενδιαφέρουσα, αραιά και που η Τότεναμ παίρνει ισοπαλίες κυρίως, φέτος βρισκόμαστε στο αραιά και που. Ο Μουρίνιο πάει ξεκάθαρα για την κούπα χωρίς να μουρμουρίζει. Ο Κλοπ κλαίγεται ασταμάτητα αλλά δεν έχει δίκιο. Με την Μίντιλαντ έβαλε όλους τους βασικούς ενώ δεν είχε ανάγκη βαθμών. Αρα οι κουβέντες περί κόπωσης μόνο σαν άλλοθι λειτουργούν και υπονομεύουν υποσυνείδητα το ηθικό των παικτών του. Βέβαια το Ανφιλντ είναι κάστρο εδώ και χρόνια, αλλά οι πρώτες ρωγμές στα τείχη φάνηκαν με την Αταλάντα. Το εντός τειχών αήττητο αν σπάσει, μάλλον θα σπάσει αύριο. Καταλήγωντας θα έλεγα πως το δίκαιο κατά την ταπεινή μου γνώμη σετ είναι 2,00-5,00-3,33 και υπάρχει ένα 35% αξίας στο διπλό. Η διπλή ευκαιρία είναι ακριβοδίκαιη στο 2,00. Αντικειμενικά πάντως, υπάρχουν καλύτερα ματς να ρισκάρεις τα λεφτά σου, φαβορί υπερτιμημένα που δεν έχουν τη φανέλα, την ισχύ και την εμπειρία της Λίβερπουλ και τα οποία θα χάσουν ευκολότερα.

    Φούλαμ-Μπράιτον, ακατανόητο γιατί η Φούλαμ είναι το αουτσάιντερ.

    Αστον Βίλα-Μπέρνλι. Πολύ χαμηλός ο άσσος και δίνει αξία στο Χ2. Η Μπέρνλι προσπαθεί να μαζέψει βαθμούς με νύχια και με δόντια, βγήκε από τη γραμμή του υποβιβασμού και είναι πλήρης. Προιστορία μικρή αλλά υπέρ της. Η Αστον Βίλα μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα, πηγαίνει μιά έτσι μία αλλιώς. Τρεις σερί εντός έδρας ήττες βλέπω, θα κάνει και τέταρτη ? Ισως μοιραστούν τους βαθμούς. Χ2 στο 2,00 μια χαρά.

    Γιουνάιτεντ-Γιουνάιτεντ. Να βλέπεις αυτή τη Μάντσεστερ στο 1,44 εκτός έδρας και να μην τολμάς να την κοντράρεις λόγω Σέφιλντ. Τρελοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μην ξεχνιόμαστε. Η Μπάγερν κλωθογυρίζει την ήττα εδώ και καιρό. Σε κάποιο ματς δεν θα καταφέρει ούτε την ανατροπή, ούτε την ισοφάριση. Η Βολφσμπουργκ παραμένει αήττητη. Αλλά η παράδοση είναι εφιαλτική εναντίον της. Αυτό μόνο με ενοχλεί. Πάντως αν σκάσει διπλό, μην το πείτε ξεκούδουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ξαναγράψω του χρόνου. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα βρεις καλυτερα απο δώ ?
      :)))
      Η Μπαγερν γυροφερνει την ηττα Sidd ...συμφωνουμε απολυτα ...σανβουαριζει και η Βολφσμπουργκ και η Μπεβερεν....η Βολφσμπουργκ κερδισε ομως μονο τις μικρες μεχρι τωρα και η Μπεβερεν η φουκαριαρα μεχρι ποτε θα κερδίζει ?

      Διαγραφή
    2. Μιχάλη, τώρα που το ξανασκέφτομαι, η Βολφς δίνει 8,50 όσο και η Ουνιόν και παίζει εκτός έδρας. Να τη βάλει εκεί που ξέρει την απόδοση ο μπουκ. Για την Μπεβερέν δεν ξέρω καθόλου, η Γάνδη με νέο τεχνικό δείχνει να στρίβει, η Μπεβερέν πήρε το ματς αφού κέρδισε υπέρ της αποβολή, έτσι διαβάζω. Αγνωστες οι ομάδες, όταν μπλέκω με άγνωστες τρώω ξύλο από τους αγαπητικούς. Και τη Λίντσερ το σουκού που την έπαιξα, το μπελά μου βρήκα. Το γύρισε η Σαλτς σαν σε προπόνηση.

      Διαγραφή
  8. Μάνσφιλντ ερημίτη χωρίς συζήτηση. Συμφωνεί και ο Νίκος της εφημερίδας μου. Νάιτζελ Κλάφ δηλαδή. Το άρθρο του Νίκου σήμερα είναι μάθημα στοιχήματος, υπέροχο. 2,50 ευρώ κοστίζει. Τραβάτε αγοράστε το ΜΜ. Τα αξίζει τα λεφτά του. 10 χρόνια το αγοράζω. Μόνο κερδισμένος είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίξε μπάλα Βούδα κι όποιος θέλει να βελτιωθεί θα βελτιωθεί...

    Κουράστηκα, αλλά έκανα δουλειά, θα βγάλουμε ζεστά Χριστούγεννα, έκανες και εσύ βλέπω καλή δουλειά όσο έλειπα, θα φας και κουραμπιέ και μελομακάρονο όταν έρθει η ώρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό αμύγδαλο θέλω, τραγανό και μέλι θυμαρίσιο. Εχω ανοίξει έναν Λαζαρίδη, πέντε ευρώ στο Σκλαβενίτη, Ρήγας Κούπα λέγεται, και είμαι για απογείωση.

      Διαγραφή
  10. Λύκοι Τσέλσι 0-0 στο ημίχρονο, παιχνίδι ανούσιο, φλυαρία. Η Τσέλσι δεν τραβάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1-1 ισοφαρίζουν οι λύκοι δικαίως.

      Διαγραφή
    2. Πωπω, τί έκανε ο αλήτης, βουτιά εν ψυχρώ ο Λύκος. Πέναλτι δίνει, αλλά το ακυρώνει το βίντεο. Αυτό τιμωρείται με κόκκινη στο κόσμο μου. Αξιοπρέπεια ρε κωλόπαιδα δεν έχετε ? Γελάει ο Μαραντόνα στα σύννεφα. Τί κόσμος ρε παιδιά ?

      Διαγραφή
    3. Ιστορική μέρα αν κρατήσει το Χ η Γούλβς.

      Διαγραφή
    4. Τα φεγγάρια παιδιά, να τα σέβεστε τα φεγγάρια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

      Διαγραφή
    5. Ανατροπελα με τρελα με κορδελα ....... :)))))

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα.

    Κανονίστε να έχουμε τίποτα συγκινήσεις στο Μάντσεστερ.
    1-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 0056 21,00 ώρε μάνα μου, φαντάσου τί νούμερα θα δούμε...

      Διαγραφή
    2. Κόλλησε στο 21,00. Χτυπάω την οθόνη να ξεκολλήσει.

      Διαγραφή
    3. 21,00 ακόμα. Ανεβαίνει ο θρόμβος, τον νιώθω.

      Διαγραφή
    4. 23,00 ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!!
      ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Αντε πηδήξου, παπαρούνα στην Μπιλμπάο, πάει η τριάδα.

      Διαγραφή
    2. Για να μην το σηκώσει η Σεβίλλη ερημίτη. Παράγκα πολυτελείας ρεεεεεεεε

      Διαγραφή
    3. Εξωφρενική η κόκκινη. Δεν υπάρχει κόκκινη. Ο μαλάκας ο Σιμεόνε φταίει.

      Διαγραφή
    4. 0-0 η Φρειδερίκη, μου έκανε ζημιά το κοράκι.

      Διαγραφή
    5. Βαριούνται τα κωλόπαιδα. Σίγουρο διπλό ήταν. Κοίτα να δεις τί πάθαμε...

      Διαγραφή
  13. που την θυμήθηκες ρε την Σεβίλλη - πιες τον Ρήγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εντάξει, τράβα δες κανά ψυχίατρο Γκουαρδιόλα, σου φταίνε και τα ρολόγια τώρα. Αξιολύπητος πλέον, τραγική φιγούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κλείσε τα φώτα Ζήκο να μαζεύουμε, εγώ κρατώ τσικουδιά για τις γιορτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά φώτα να κλείσω, 1-1 η Μπιλμπάο με 10 παίκτες. Εσεις ροχαλίζετε κι εγώ υποφέρω.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν κάνει ανατροπή η Μπιλμπάο, θα αφήσω όλα τα φώτα ανοιχτά. Και δεν θα μείνει ποτήρι για ποτήρι αφεντικό. Με τις χούφτες θα πίνετε αύριο.

      Διαγραφή
  16. Καλό μεσημέρι.

    Μπεβερεν και Βολφσμουργκ για το ζωντανό στο γνωστό Πρωτόκολλο που έχει πολλή... λάντζα.

    Τώρα που λέω λάντζα, από πέρυσι το Σεπτέμβριο μέχρι τώρα έχουμε βάλει στο Πρωτόκολλο 354 ματς!

    354 παιχνίδια ΔΕΝ είναι λίγα. Και δεν ξέρω κανέναν (θα υπάρχει προφανώς) που έχει μια τόσο μεγάλη σειρά παιχνιδιών λάιβ καταγεγραμμένη σε Πρωτοκολλο.

    Αν αυτα τα 354 ματς είναι αρκετά για συμπεράσματα, δεν ξέρω.

    Πάντως από αυτα τα ματς, μέχρι τώρα είχαμε εμπλοκή μόλις στα 43. Ποσοστό 12%.

    Στο υπόλοιπο 88% απλά είχαμε λάντζα.

    Από τα 43 αυτά ματς που παίξαμε πιάσαμε τα... 6!

    Δηλαδή
    μαζεύεις 354 ματς,
    παίζεις 43 ματς
    κερδίζεις 6 ματς!

    Αυτό είναι το svl μέχρι τώρα.

    6/354 και τελικά 6/43.

    43 Μονάδες παίχτηκαν
    82.5 Μονάδες επιστροφή

    Και όλα αυτα με μόνο 6 κερδισμένα μπετ σε μιάμιση σεζόν!

    Προφανώς έχουμε δρόμο μέχρι το τέλος της σεζόν αυτής.
    Εγώ δεν θέλω να πω αν όλο αυτό το πράγμα σε βάθος μεγάλου χρόνου αποδίδει ή δεν αποδίδει.

    Ενα πράγμα ξέρω μόνο σίγουρα. Δεν εχω ξαναδει στατιστικά πιο ενδιαφέρον πράγμα στο στοίχημα από αυτό. Ακόμα και από το sans voir (το pregame).

    To sans voir live είναι ό,τι πιο κυνικό έχω δει στο στοίχημα.

    Με ΕΞΙ μόνο κερδισμένα στοιχήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Νίκο, φοβερά στατιστικά. 354 ματς είναι πάρα πολλά και τα συμπεράσματα έγκυρα. Για πες και τί θα έβγαινε αν τα έπαιζες όλα. Θυμάμαι ένα φοβερό σχόλιο του Λοχαγού για το τί συμφέρει. Σου είχε γράψει πως ο παίκτης που θα τα έπαιζε όλα, θα έβγαινε λίγο πιο κερδισμένος. Και με τζίρο εννιαπλάσιο αυτή τη στιγμή. Πού είσαι ρε Λοχαγέ ?

      Διαγραφή
    2. Ελα Δημητρη,

      34/354 το hitrate (9,6%)
      386,71 η Επιστροφή
      33,71 το Profit
      (yield 9.5%)

      Αυτή τη στιγμή ο Mr. Live είναι περίπου 9 Μονάδες πάνω από τον Mr. Pre, αλλά αλλάζουν αυτά.
      Στα yield τους όμως έχει από νωρίς ανοίξει η ψαλίδα. Το χάος!

      Ο τζίρος με όλα τα ματς Pregame σε Μονάδες είναι 8 εως 9πλάσιος. Σε Μονάδες όμως. Σε Ευρώ ξέρουμε?
      Σε κανονικά λεφτά δεν ξέρω, αν αντέχει το ψυχολογικό βάρος ο κ. Pre.
      Πόσα Ευρώ να παίζει άραγε ανα μπετ σε πολλές δεκάδες μπετ το μήνα, μπετ με κακή πρόγνωση?

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη, αλλά έχω μπερδευτεί με τα νούμερα. Το 34/354 είναι σωστό ?

      Διαγραφή
    4. O κ. Pre έπαιξε μεχρι σήμερα 354 στοιχηματα.
      Από αυτά έπιασε τα 34.
      Τα άλλα πήγαν στην Κούβα!
      Δηλαδή 10 Φράγκα να εβαζε στο καθένα, έχει τζίρο τριάμισι χιλιάρικα Φράγκα.

      Εμείς παίξαμε 43 στοιχήματα. Αν βάζαμε π.χ. 20 Φράγκα σε καθε ένα, η επιβάρυνση μας για διάστημα 1,5 σεζόν είναι πολύ πολύ μικρότερη.

      Γι αυτό είναι λάθος να συγκρίνουμε το προφιτ των δύο παικτών.

      Επίσης ο κ. Λάιβ μπορεί να αυξάνει το stake του πολύ πιο ευκολα και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ από τον κ. Πρε. Δηλαδή ο κ. Πρε με όλον αυτόν τον χαμό στοιχημάτων, και (ας πούμε) με 15 κουβάδες σερί, τι stake να αυξήσει; Αντεχει η καρδούλα του;
      Καταλάβατε;

      Στο yield δεν υπάρχει συγκριση.
      Αλλά και στο profit μην κάνετε συγκριση.

      Γνωμη μου.

      Ρε σεις ΕΞΙ ΜΟΝΟ κερδισμένα μπετ.

      Διαγραφή
    5. Νίκο, Νίκο, Νίκο. Δεν έχω κάνει καμία σύγκριση μέχρι στιγμής. Θέλω να κάνω, αλλά για να ξεκινήσω συζήτηση ξαναρωτάω. Το 34/354 είναι σωστό ? Γιατί τον Ιούνιο το σκορ ήταν 34/218. Δεν ξανακερδίσατε έκτοτε ?

      https://www.infobeto.com/forum/threads/sans-voir.130397/page-74#post-1230614

      Το λέω ξεκάθαρα για άλλη μια φορά. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και στο οποίο είστε ασυναγώνιστοι. Η συζήτηση είναι θεωρητική, δεν είναι για να πείσουμε ο ένας τον άλλο.

      Διαγραφή
  17. Τα στατιστικα τα κραταει ο Νικος.
    Οπότε οτι πουν τα κιτάπια ...

    Ειπε πιο πανω ο Νικος : "" Το sans voir live ειναι οτι πιο κυνικό εχω δει στο στοιχημα ... ""

    Μα τα αποτελεσματα που ερχονται καθημερινα στα ματς δεν ειναι ουτως ή αλλως κυνικά ?

    Ειμαστε κυνικοι απεναντι την κυνικοτητα....

    Και κατι αλλο ...χτες επαιξα-παιξαμε στο 1169 Γ. Μπρομ στο 23,00 και στο 34,00 ...δεν περιμενα να κερδισω ... θα ημουν ελαφρός αν περιμενα να κερδισω το συγκεκριμενο ματς ....παιζω ομως για να ειμαι παρων οταν θα βγει ενα αλλο αναλογο μπετ .Ποιό θα βγει δεν το ξερει κανεις μας .... παιζουμε για να το δουμε .... :))))

    Ευχαριστως θα το ξαναπαιζα το χτεσινο :)))

    Επισης λαθη κανουμε και θα κανουμε παντα γιατι ειμαστε ανθρωποι .
    Το θεμα ειναι τα λαθη μας να ειναι λιγα και μικρά ...

    Συνεχιζουμε το ταξιδι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι. Και μάλιστα θα έλεγα πως επειδή είμαστε άνθρωποι, θα κάνουμε λάθη όχι μόνο μικρά αλλά και μεγάλα. Και συνήθως είναι πολλά. Τυχεροί όσοι κάνουν λίγα και μικρά λάθη.

      Διαγραφή
    2. Στην αρχη κανουμε πολλα λαθη και μεγαλα .
      Καλο ειναι ομως να διδασκομαστε απ αυτα και να βελτιωνομαστε ετσι ωστε μετα να κανουμε λιγοτερα και πιο μικρα :)))

      Διαγραφή
  18. Άμα λείπω και γυρνάω στον καφενέ και βλέπω ομορφιές, χαίρομαι που έχω τέτοιο κόσμο πίσω μου.

    Τα πολλά παιχνίδια κρύβουν και πιότερα λάθη, αλλά κάνουν το παιχνίδι πιο ελκυστικό...

    Τα λίγα παιχνίδια μετριάζουν τα λάθη, αλλά σε βάθος χρόνου το "παιχνίδι"καταντά μονότονο, εκτός κι αν εξασφαλίζει μεγάλο κέρδος...

    Έμεινε καθόλου Ρήγας σπαθί για να δεις το ματς Βούδα; - εγώ κάτι θα βάλω σε δυνατό γιατί έφαγα κρύο ψηλά στο βουνό.

    Και αύριο πρωί έχει και πάλι εξόρμηση - τελευταία για φέτος- θα μαζευτούμε να κάνουμε και κάνα εορταστικό χαπενινγκ για το καλό.

    Κόσμος πλάκωσε στον καφενέ
    δως τους ρε Βούδα, ρεφενέ,
    βάλτους να πιούνε μια ρακή
    να μας θυμούνται το πρωί.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βούδα, πες μου οτι κοντρσρες τη Μπάγερν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτός έχει πιάσει τον Ρήγα τώρα και τα βλέπει όλα "πιασμένα" - αύριο θα πάει να πληρωθεί, περάσουν δεν περάσουν...

    Ισοφάρισε η ρουφιάνα η Μπαγερν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου - ισοφάρισε και η ανύπαρκτη Τοτεναμ, α, το φάγε και η ρεζίλω η Μπαρτσα - ρε Βούδα τι είναι αυτό το ενιάρι που παίζει Μπαρτσα - με δέκα ρε παίξε...

    Πέντε έβαλε ο "λοξός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαιξα την Τότεναμ και την έχασα. Αλλά δεν είδα κανένα ματς χθες. Η Μπάγερν έκανε ξανά ανατροπή, λες και έχουν βάλει στοίχημα οι παίκτες να τρώνε πρώτοι το γκολ για να βλέπουν αν μπορούν να το ανατρέψουν. Λέμε η Μπάγερν στριφογυρίζει την ήττα, αλλά ήττα δεν έρχεται. Το Σάββατο παίζει με την πρώτη Λεβερκούζεν που τη λένε Νεβερκούζεν.

      Διαγραφή
  21. Καλημέρα.

    Βούδα, διόρθωση:

    Ο Πρε είχε 54/354 και οχι 34/354 όπως έγραψα εκ παραδρομής.

    54/354.

    Αυτός έπιασε 54 μπετ και εμείς μόλις 6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κοίτα λοιπόν τί νούμερα προκύπτουν.

    Ο κύριος Λάιβ σημειώνει 354 ματς, παίζει άκρως επιλεκτικά 43 και κερδίζει τα 6. Ας πούμε πως ποντάρει 20 ευρώ το ματς. Εχουμε 43 ματς επί 20 ευρώ, τζίρος 860 ευρώ. 6 νίκες επί 20 ευρώ επί 14,00 απόδοση, ίσον 1680 ευρώ επιστροφή. ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ 820 ΕΥΡΩ.

    Ο κύριος Πριγκέιμ σημειώνει 354 ματς και τα παίζει όλα. Ας πούμε πως ποντάρει 10 ευρώ το ματς για να αντέξει την όποια αρνητική περιόδο. Εχουμε 354 ματς επί 10 ευρώ, τζίρος 3540 ευρώ. 54 νίκες επί 10 ευρώ επί 10,00 απόδοση (βάζω 10,00 και όχι 14,00 γιατί δεν μας είπες το πρόφιτ, αλλά υποθέτω βάσιμα πως θα έχει πέσει) ίσον 5400 ευρώ επιστροφή. ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ 1860 ΕΥΡΩ.

    Αυτά είναι τα νούμερα που προκύπτουν. Πολλά συγχαρητήρια στον Λοχαγό καταρχήν που επεσήμανε τη σημασία του τζίρου, που όσο αυξάνεται μεγενθύνει το κέρδος. Και πολλά συγχαρητήρια στους δυό σας που κάνετε αυτό το αδιανόητο παιχνίδι εδώ και τέσσερα χρόνια. Πραγματικά αδιανόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η διαφορά αναμεσα στον κ. Live και στον κ. Pre ειναι οτι ο κ. Live εχει μικρή εκθεση στον κινδυνο ενω ο κ. Pre τεράστια ....τεραστια εκθεση στον κινδυνο σημαινει έμφραγμα ή εγκεφαλικο ( διαλέγεις οποιο θες απ τα δύο :)) ).

    Ο κ Live εχει τεραστιο γιλντ αλλα μικρο τζιρο γι αυτο εχει και λιγοτερο καθαρο κερδος.
    Ο κ.Pre εχει μικρο γιλντ αλλα τεραστιο τζιρο γι αυτο και κατορθωνει να εχει στο τελος περισσοτερο καθαρο κερδος.

    Ο κ Live ειναι το μικρο μπακαλικο της γειτονειας που με ελαχιστα κεφαλαια κατορθωνει και επιβιωνει εχοντας μαλιστα τρελο δεικτη κερδοφοριας ...
    Ο κ. Pre ειναι το τεραστιο μαρκετ της περιοχης , φουλ τα ραφια αφου εχει τεραστια κεφαλαια κινησης , κοσμοσυρρρη καθημερινα , τζιρος στα ύψη ....φυσικο ειναι να εχει μεγαλυτερο καθαρο κερδος...

    Η ερωτηση ειναι η εξης : Ποιον θα ανακυρησατε επιχειρηματια της χρονιας?

    -Ο φίλος μας ο Δημητρης ο λοχαγος Μαρκ και βεβαια γνωριζει απο στοιχημα και εχει εμπεδωσει απο χρονια τη σημασία της σταθερης κερδοφοριας ακομη και του 1% .Οταν το εχεις αυτο τι ζητσς αμεσως μετά ? Εκατομυρια τζίρο ... :))

    Πολλους αγωνιστικους χαιρετισμους Λοχαγέ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, τί να σου πω ρε Μιχάλη. Το Fortune λέει πως είναι ο Elon Musk, το Time λέει πως είναι ο Eric Yuan. Εγώ λέω πως δεν ξέρουν την τύφλα τους οι δύο παραπάνω. Νικητές είστε εσείς.

      https://fortune.com/businessperson-of-the-year/
      https://time.com/businessperson-of-the-year-2020-eric-yuan/

      Διαγραφή
  24. Εγω προσωπικα οδηγηθηκα σ αυτον τον τροπο παιχνιδιου απο ενα πραγματικο γεγονος : Πριν αρκετα χρονια ειχα βαλει Α ποσόν στη bet 365 .Μετα απο παιχνιδι σχεδον 6 μηνων ειχα παλι καβα καβα ακριβως το Α αρχικο ποσόν .Μπαινω στο ιστορικο λοιπον και βλεπω οτι ειχα κανει τζιρο 5000 ευρω αληθινα .Δεν ειμασταν ομως ισοπαλία με τον μπουκ ...εγω ειχα κερδισει ακριβως ΜΗΔΕΝ ευρω κι αυτος 5000χ5% που ειναι η γκανιοτα κερδιζε 250 ευρω .

    Απο τοτε προσαρμοσα το παιχνιδι μου ετσι ωστε και να χασω ο μπουκ να εχει παρει απο μενα τα λιγοτερα δυνατα χρηματα .... καπως ετσι βγηκε το 0069 :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί μου κάνεις τώρα φίλε Μιχάλη ? Θέλω να πω κάποια πράγματα, αλλά δεν θα τα πω γιατί η χρονιά τρέχει και όλα μπορεί να έρθουν τούμπα. Οι κουβέντες έχουν μια βαρύτητα και μπορούν να γίνουν επικίνδυνες πολύ εύκολα. Η αλήθεια είναι πως το στοίχημα έχει προσωπικό τίμημα και για να το αντισταθμίσεις οφείλεις να κυνηγήσεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Αλλιώς καταντάει μια ιστορία τραγική.

      Πώς κέρδισε 250 ευρώ ο μπουκ, όταν η κάβα σου παρέμεινε ίδια ? Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες.

      Διαγραφή
  25. Καλησπερα.

    Ο κύριος Πρε (354 ματς) ειχε:
    386,71 Μοναδες Επιστροφή
    33 πες Μοναδες Profit

    Ο κύριος Λάιβ (43 ματς) είχε:
    82.5 Μονάδες επιστροφή
    39 πες Μονάδες profit

    Σε φραγκα λοιπόν στο παραδειγμα σου ο ένας έβγαλε 330 και ο άλλος 780.
    Εκτος αν κανω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα, εντάξει το τερμάτισα και σας κουράζω. Τα έχω κάνει ρώσικη σαλάτα, είμαι και σκράπας στα μαθηματικά. Αν δεν έχει αυξηθεί καθόλου το πρόφιτ του κυρίου Πριγκέιμ, τώρα που το σκορ είναι 54/354 και παραμένει στις 33 μονάδες, τότε ναι υπάρχει θέμα. Γιατί 33 μονάδες πρόφιτ είχατε και όταν το σκορ ήταν 34/218. Αν οι επιστροφές σήμερα είναι 386 μονάδες με 54 κερδισμένα, σημαίνει πως η μέση κερδισμένη απόδοση είναι 7,15. Εκεί έχω κάνει λάθος. Υπολόγισα μέση κερδισμένη απόδοση 10,00 στον πολλαπλασιασμό. Εδώ είναι η διαφορά. Ο κύριος Λάιβ κερδίζει μόνο 6 ματς με μέση απόδοση 14,00, ενώ ο Πριγκέιμ κερδίζει 54 ματς με μέση απόδοση 7,15. Αρα 54 ματς επί 10,00 επί 7,15 ίσον 3855 ευρώ επιστροφή. Αρα ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ 315 ΕΥΡΩ. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 820 ΕΥΡΩ.

      ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΙΒ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

      Ελπίζω να μην ξαναγράψω βλακείες. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

      Διαγραφή
    2. Και τώρα προσέχω πως λέτε πως υπήρξαν διαστήματα και 25 σερί κουβάδων όπως και drawdown 44 ματς. Δεν βγαίνεις ζωντανός από τέτοιες καταστάσεις. Εχετε μεγάλο δίκιο που παίζετε λίγα ματς. Και σας ανεβάζει πολύ η σχεδόν διπλάσια μέση κερδισμένη απόδοση. Μπαίνω σε πολλές σκέψεις τώρα. Ζητώ και πάλι συγγνώμη για τους λάθος υπολογισμούς.

      Διαγραφή
    3. ΜΟΝΟ ΕΞΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ !!!
      ΜΕΣΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΠΌΔΟΣΗ 14,00 !!!
      ΜΠΙΖΝΕΣΜΕΝ ΟΦ ΔΕ ΓΙΑΡ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ !!!

      Διαγραφή
  26. Εχουμε sans voir κυριοι ..

    Σαουθαμπτον - Μ Σιτι 1 dnb 5,50.

    Περισσοτερα στο διπλανο καφενέ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πάρα πολύ καλό το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

      Πάλας-Λιβερπουλ
      Σαουθάμπτον-Σίτι
      Τοτεναμ-Λεστερ
      Μαντσεστερ-Λιντς
      Γουεστ Μπρομ-Αστον Βίλα
      Μπέρνλι-Γουλβς
      Τσέλσι-Γουεστ Χαμ

      Ολη η Πρέμιερ έχει φανταστικά ματς με στοιχηματικό ψαχνό. Στην υπόλοιπη Ευρώπη δύο ντέρμπι κορυφής με τα φαβορί σε περίεργη φάση.

      Λεβερκούζεν-Μπάγερν
      Λιλ-Παρί

      Για να δούμε.

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλό σημείο, Μιχάλη. Και πολύ καλά έκανες και πήγες στο dnb. Πόσο σου βγαίνει το δίκαιο σετ ? 3,33-3,33,2,50 ?

      Διαγραφή
    3. Εγω Βούδα την έχω πάρει από φόβο τη Σίτι.

      Ναι μεν την έχουμε κερδίσει με ανορθόδοξο πόλεμο με τη Γουλβς αλλα με τακτικό στρατό pregame όχι.

      Η δυσκολία να φτιάξεις σετ πιθανοτήτων εδώ είναι οτι δεν ξέρεις τι να βάλεις το παράγοντα εδρα, λόγω του Κορώνα. Εδρα σημαίνει κόσμος και κόσμος δεν υπάρχει.

      Το δεύτερο είναι οτι τα αποτελέσματα της Σαουθάμπτον είναι με ομάδες όχι πρώτης γραμμής.

      Το καλό όμως εδώ είναι οτι έχουμε μια Σίτι που δεν είναι η Σίτι τών προηγούμενων ετών.

      Θα έδινα τον άσο 20% και το διπλό 50%.

      Διαγραφή
    4. Λογικό να είμαστε αμφίθυμοι με τις πολύ μεγάλες ομάδες. Ετσι είναι και με τη Μπάγερν, τη Λίβερπουλ, έτσι ήταν και με την παλιά Μπαρτσελόνα ή την παλιά Γιουβέντους. Πρωταθλήματα της πλάκας και χαοτική διαφορά στα ρόστερ. Στην Πρέμιερ βέβαια, όλοι μπορούν να χάσουν από όλους.

      Αν έδρα είναι μόνο ο κόσμος στις κερκίδες, τότε δεν υπάρχει. Αν έδρα είναι το γνωστό γρασίδι, το μεγεθος του γηπέδου, η αίσθηση του οικείου περιβάλλοντος, τότε κάτι υπάρχει ακόμα. Πάντως 2.000 θεατές θα βρίσκονται στις κερκίδες. Κάπως θα βοηθήσουν.

      Η Σαουθάμπτον είναι πολύ καλή ομάδα, ατρόμητη, με έμπειρους πολύ καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Η Σίτι τώρα βέβαια είναι πλήρης, χωρίς τραυματίες με όλους τους επιθετικούς διαθέσιμους. Αλλά όπως έχουμε ξανασυζητήσει, φέτος δεν θα είναι η χρονιά της. Η παράδοση εντός είναι απολύτως μοιρασμένη. Η Σίτι σε 6 εκτός έδρας νίκησε μόνο τη Γουλβς στο ξεκίνημα και την τραγική Σέφιλντ. Εχει χάσει βέβαια μόνο από την Τότεναμ. Η Σαουθάμπτον έχασε εντός από την Τότεναμ και τη Μαντσεστερ. Τα δεδομένα διαβάζονται και έτσι και αλλιώς. Η απόδοση όμως του διπλού σε κάνει να τα ξεχνάς όλα. Είναι πολύ χαμηλό το 1,44. Είναι αδύνατον να μην σκεφτείς την κόντρα. Είμαι 100% μαζί σας.

      Διαγραφή
  27. Εννοείται ότι μου αρέσει πάρα πολύ η Λεβερκούζεν. Παράδοση απολύτως μοιρασμένη, κίνητρο τεράστιο για διατήρηση της πρωτιάς, αήττητη με καλή άμυνα και καλή επίθεση. Η Μπάγερν θυμίζει τη Σίτι του 2018-2019. Στο όριο της ήττας, αλλά πάντα βρίσκει τις δυνάμεις να νικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή