28 Δεκ 2020

"αλλάζει το αουτσάιντερ"

 

Όλα τριγύρω αλλάζουν - έτσι και το αουτσάιντερ,  άλλαξε εμφάνιση για να υποδεχτεί τον καινούργιο χρόνο ανανεωμένο. Και σαν στοιχηματικός καφενές θα κάνουμε κάποιες αλλαγές που θα τις δείτε σε βάθος χρόνου...

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει μια αρχή που διέπει το χτίσιμο μιας ομάδος - αυτή η αρχή λέει,πως θα έρθουν συγκρούσεις μέχρι ο καθένας να αποδεχτεί τον ρόλο του. Δεν γίνεται να αποφύγεις σου λέει ο γκουρού τις συγκρούσεις, εάν θέλεις  πραγματικά να φτιάξεις ομάδα. 

Και λέει ένα ωραίο για να το δικαιολογήσει αυτό : "το πλοίο είναι ασφαλές στο λιμάνι, αλλά δεν φτιάχτηκε γι αυτό." - θα βγει να ταξιδέψει, να κινδυνέψει, γιατί αυτός είναι ο προορισμός του και όχι η ασφάλεια του λιμανιού.

Το ίδιο νιώθω πως έχουμε πάθει και εμείς οι στοιχηματικοί "λοξοί". Περνάμε πιο πολύ καιρό στο λιμάνι, παρά στις θάλασσες. Έχουμε την ασφάλεια, αλλά δεν "φτιαχτήκαμε" γι αυτό.  

Κοιτάζω τώρα τα κιτάπια μου και μετά βίας έχω παίξει 27 ματς στην Αγγλία από αρχές Σεπτέμβρη. Και βάζω και live και pre και pro. 

Δεν είναι και λίγα θα μου πεις - ούτε έξι ματς δεν παίχτηκαν το μηνά και ούτε δυο κάθε Σαββατοκύριακο. 

Κοντεύουμε στην μέση και δεν θα φτάσουμε τις καλές εποχές που φτάναμε τα 100 μας την χρονιά. 

Γίναμε ακόμα πιο επιλεκτικοί, σε βαθμό βαρεμάρας; 

Υποσυνείδητα μάθαμε να κινάγαμε την ισοπαλία και όχι την νίκη; 

Το στοίχημα να χρειάζεται ανά τακτά διαστήματα, κάτι σαν κυνήγι θησαυρού για να κρατιέσαι σε φόρμα;  

Θα δούμε τι θα κάνουμε με το νέο χρόνο για να μη σκουριάζουμε στο λιμάνι...

"Προβλέψεις και σκέψεις."

Από σήμερα μπαίνει η Αγγλία πάλι σε στοιχηματικούς ρυθμούς - ξεχωρίζει το διπλό της Σιτι μέσα στην Εβερτον. - τι απόδοση είναι αυτή ρε; 

Αλλά αυτό είναι το στοίχημα που αγαπήσαμε - παίρνει θέση ξεκάθαρη ο Κύριος γκισές και σου κλείνει το μάτι. 

Πιστεύω πως η Σιτι θα μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. 

Το παιχνίδι τελικά αναβλήθηκε για τους γνωστούς πια λόγους.

Το Τσέλσι - Αστον Βιλα δεν μου λέει κάτι, ειδικά μετά την πτώση του διπλού. 

Λειτον Οριεντ(1,78) - Σαουθεντ(4.42) - είχαμε πει πως σπάνια κάποια ομάδα στην Αγγλία υποβιβάζεται χωρίς να δώσει την μάχη της. Ήταν τότε που η Σάουθεντ έδειχνε να βαδίζει καρφί για τους "κολασμένους". 

Και πως να μην έδειχνε αφού σε έντεκα ματς δεν είχε νίκη - όμως τον τελευταίο ενάμιση μηνά σαν να έχει πάθει μια μετάλλαξη, αφού έχει σε 8 ματς 4 νίκες, 2 Χ και μόλις 2 ήττες. 

Και πάει να παίξει στο Λονδίνο με την Λειτον που δεν πατάει γερά, αφού έχασε και στο Κειμπριτζ για τρίτη συνεχόμενη φορά. Πριν όμως από την ήττα εντός από Κρόουλι είχε 4 συνεχόμενες νίκες με δύσκολους αντιπάλους - Νιούπορτ, Μπράντφορντ, Χαρογκειτ και Μπολτον.

Στο τελευταίο η Λειτον  ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστική και προηγήθηκε με 0-1 μέσα στο Κέιμπριτζ, στο δεύτερο εξαφανίστηκε και έχασε τελικά με 2-1.  

Η Σάουθεντ από την αρχή έβαλε τη  προβληματική εκτός έδρας Κόλτσεστερ στα σκοινιά, έκανε το 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο και άφησε την Στιβενειτζ στη τελευταία θέση. 

Συμπαθητική η προϊστορία που έχει κει μέσα η Σάουθεντ - σε 12 ματς έχει χάσει 5, έχει κερδίσει 4 και δεν έχασε σε άλλα 3.  

4.75 το διπλό δεν το λες κακό. Απλά, εδώ ποντάρεις και εύχεσαι να μην "ξυπνήσει" η Λειτον και να μην ξαναγυρίσει στα παλιά η Σάουθεντ - δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό.

Να μην χάσει η Σάουθεντ δίνεται στο 2.00 - δεν προσφέρει κάτι σε βάθος χρόνου, άπλα κοιτάμε το 3.25 στο DNB γιατί μπορεί να ισορροπήσει τελικά εκεί το παιχνίδι.  

Μπέρτον(2.09) -Γουιγκαν(3.38) - ο τελευταίος με τον προτελευταίο - ο χάλιας με τον ρεζίλι. Γιατί όμως να υπάρχει φαβορί; και παιχνίδι λιγότερο ο μονόφθαλμος και 3 βαθμούς πάνω από τον στραβό. 

Στα τελευταία τρία ματς ο στραβός έχασε τελείως το φως του, αφού έφαγε δέκα γκολ. 

Η Γουιγκαν αν εξαιρέσεις την πεντάρα εντός από Ροτσντειλ παρουσιάζεται ανταγωνιστική στα τελευταία οκτώ - αφού έχασε μόνο στην έδρα της πρωτοπόρου Λίνκολν και πήρε διπλό στην Σάντερλαντ κέρδισε την ανταγωνιστική Άκρινγκτον μέσα και δεν έχασε από Μπριστολ, Φλιτγουντ και Σιουσμπερι.  

Το αουτσάιντερ έχει τύχη, γιατί το φαβορί δείχνει θεόστραβο. 3.80 έδινε στο 3.50 τώρα. Εδώ δεν υπάρχουν διπλές ευκαιρίες και μαλακίες...

Μπέρμιγχαμ(2.82) - Ντέρμπι(2.71) - χειρότερα στατιστικά δεν θα βρει η Ντέρμπυ για να ανακάμψει για τα καλά. Εντός σέρνεται η Μπέρμιγχαμ και στα τελευταία σέρνεται γενικώς. 

Με δέκα έπαιζε η Ντέρμπι προχθές με Πρέστον και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις - δείχνει πως μπορεί να αφήσει πίσω της την τραγική αρχή.   

Η προϊστορικά χαμόγελα στην Ντέρμπι, αφού στα τελευταία 9 ματς στην έδρα της Μπέρμιγχαμ έχασε μόνο ένα - 4 νίκες και 4 Χ. 

Η απόδοση δεν είναι να την παντρευτείς, δύσκολα να κάνεις την προίκα σου με αυτά - αλλά το βάζουμε σαν σκέψη...

Στατιστικά Αγ.1   - 42.34% νίκες εντός έδρας   - 22.07%  Ισοπαλίες - 35.59% εκτός έδρας  - σε 222 αγώνες. 

 Στατιστικά Αγ.2 - 40.25% νίκες εντός έδρας -  26.27% ισοπαλίες - 33.47% νίκες εκτός έδρας - σε 236 αγώνες.

Στατιστικά Τσαμιονσιπ - 41.37% νίκες εντός έδρας - 28.51% ισοπαλία 30.12% νίκες εκτός έδρας σε 249 αγώνες. 

Στατιστικά "κολασμένων" - 41.77% νίκες εντός έδρας - 18.99% ισοπαλία -  39.24% νίκες εκτός έδρας σε 158 αγώνες. 

Υ.γ. όλες οι αλλαγές πρέπει να προσβλέπουν σε ένα καλύτερο μέλλον...



47 σχόλια:

  1. Χαιρετώ τον Καφετζή. Βάζω ένα καφέ και κάθομαι σε ένα τραπεζάκι στον ανακαινισμένο καφενέ. Ρε αρχηγέ, κούκλα τον έκανες!

    Συνεχίζω την κουβέντα σου.

    Εγώ πριν 2-3 χρόνια έπαιζα πολλά ματς. Και άσχετα με αυτά που παίζω τώρα τώρα. Και g/g και over και διπλές ευκαιρίες. Τιμές αουτσάιντερ πάντα, αλλά τα πάντα όλα. Το ρεπερτόριο με τον καιρό έγινε συγκεκριμένο.

    Επιπλεον όμως εχω γίνει σαν την ξερακιανη γεροντοκόρη τώρα. Το ένα μου μυρίζει το άλλο μου βρωμάει. Παίζω, αλλά του βγάζω το λάδι. Σαν να αποφεύγω να παίξω.

    Σάουθεντ έχω στσμπαρει και εγώ αλλα... στρίβειν δια του λάιβ. Όταν θέλω να το αποφύγω λέω "λάιβ". Πολλές φορές συλλαμβάνω τον εαυτό μου να το λέει απλά για τον φόβο του κουβά.

    Καλά, δεν είναι κσι κσμια απόδοση "γαμάουα"! Θα καθίσω και θα το "δω" και θα... υποστηρίζω τη Λειτον Όριεντ στην αρχή! Άμα το χώσει νωρίς στη μικρή θα χαμογελάσω. Αμα το βάλει νωρίς η μικρή θα....αυτομουντζωνομαι! Λάντζα παιδί μου. Άμα είναι 0-0 στη γνωστή χρονική στιγμή, ξέρετε τη διαδικασία. Μόνο το 1/8 των επιλεγμένων παιχνιδιών φτάνει εκεί.

    Μα πες μου ρε Μπάζ, παιχνίδι είναι αυτό ή αντικείμενο μελέτης ψυχιάτρου?

    Η μλκια φέτος είναι οτι τα ματς με σκεπτικό sans voir δεν περνάνε. Περνάνε κάτι ξεκουδουνα μόνο. Το μόνο sv που πέρασε μέχρι τώρα, αν το προσέξατε, δεν ήταν κλασσικό sv. Το προσέξατε.

    Όταν οι όμορφες σκέψεις όμορφα καίγονται μοιραία γίνεσαι επιφυλακτικός. Χρειάζεται η επιφυλακτικότητα στο στοίχημα. Δεν βαράς και όποιον πάρει ο Χάρος. Αλλα το οπλο που έχουμε στο θηκάρι μας το πήραμε για να πυροβολήσουμε με βάση τους κανόνες εμπλοκης. Όταν το κοιτάμε και ξινιζουμε τη μούρη μας ή τρέμει το χέρι μας, άστα να πάνε στο δ/λο.

    Δεν είμαι πολύ έμπειρος, αλλσ δεν είμαι και νέος. Παίζω από το Δεκέμβριο του 2013. Τόσο κακή χρονιά δεν έχω ξαναδεί. Εχει κάτι το τελείως "ο,τι νά 'ναι" αυτή η χρονιά. Νιώθω ότι δεν μπορώ να την πιάσω από πουθενά. Νιώθω ακόμα οτι οποια σκέψη κάνω, είναι ξεπερασμένη. Ότι έρχομαι ενα με δύο κλικ πιο αργά από το Μπουκ.

    Η καλύτερη φάση είναι που μπορούμε να το κουβεντιάζουμε, να ανταλλάσσουμε ιδέες. Να κάνουμε και πλάκα. Εμένα με βοηθά πολύ.

    Περιμένω και το Βούδα να κάνει το ωράριο του. Με τούς άλλους θαμώνες τα λέμε και στο viber.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς τον επίτιμο - όλοι περιμένουμε τον Βούδα.

    Είδες σχόλια που έχουν γίνει στο αουτσάιντερ; 5248 σχόλια ρε θηρία, λέμε για βιβλίο σχόλιων ο καφενές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλήμερα - πάλι χάθηκε αυτος ο Βουδας; Τον έχω στείλει να "ψάξει" το Μπαρτσελόνα - Ειμπαρ. Ο Μεσι είναι λέει τραυματίας, έδωσε συνέντευξη τύπου και τα μπέρδεψε ακόμα πιο πολύ και αυτή η Ειμπαρ είναι διάβολος εκτός

    Κάποιος έχει ξεχάσει το διπλό στο 13.50.

    Έχει και απουσίες η Γουλβς, αλλά τι διάολο θα κάνει ο Σολσκιερ πρωταθλητισμό με τα ψέματα;

    Την είδα με την Λεστερ εξακολουθεί να μην έχει πλάνο - βέβαια έχει φόρμα, άστρο και την πάνε όλα δεξιά - μέχρι πότε;

    Βέβαια και η Γουλβς δεν είναι η περσινή Γουλβς και η απόδοση του διπλού δεν είναι και καμιά ευκαιρία...

    Ο προπονητής της Λειτον συνεχίζει να είναι σε καραντίνα και θα απέχει από τον πάγκο και σήμερα.

    Γενικά έχει φουλ ποδοσφαιρικούς ρυθμούς σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα στην παρέα. Έβαλε και γκολ η Σεβίλλη του Βούδα και θα πηγαίνει να πληρωθεί πρόωρα...

    Αναβλήθηκε και το Χάουνσφιλντ - Σάλφορντ - λέμε για χάλια...

    Νωρίς ξεκινάει το Στιβενειτζ - Κέιμπριτζ - δεν νομίζω να περάσει εύκολα όσο λέει η απόδοση από κει η Κέιμπριτζ. Στα τελευταία πήρε πιο πολλά από αυτά που δικαιούνταν η Κέιμπριτζ, η άλλη έπεσε τελευταία θα θέλει να πάρει ανάσες.

    Στο ζωντανό πρέπει να πάει 5.00 ο άσσος για να αρχίσουμε να το κοιτάμε.

    Μέτα η Ντέρμπι και ακολουθεί η Μπαρτσα. μετά έρχεται το κυρίως πιάτο. Για την Ντέρμπι να πούμε μη περιμένεις κάτι τετοια στο ζωντανό - αν μπει καλά θα την πάει στο 2.30 με 2.40 ο μπουκ και αντίο ζωή...

    Ένα καράβι απουσίες έχει εκείνη η Ειμπαρ - θα μου πεις εδώ από κει δεν παίζει ο Μεσι. Θα το δούμε κι αυτό...

    Λες να μην τον βρίσκει τον καφενέ ο Βούδας έτσι που δείχνει αλλιώτικος;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναβλήθηκε το Μάνσφιλντ - Σάλφορντ όχι εκείνη που εμφανίστηκε εκεί πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ είμαι ρε παιδιά, αλλά δεν προλαβαίνω πλέον. Εχω χάσει το ρυθμό μου, πήρα εφημερίδα σήμερα και δεν την έχω ανοίξει ακόμα. Εχω δει ελάχιστα ματς αυτές τις μέρες και νιώθω έξω από τα νερά μου, έχω διαβάσει και ελάχιστα άρθρα στον αγγλικό Τύπο. Ετσι δεν γίνεται δουλειά. Νιώθω στον αέρα, δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Εντωμεταξύ έχω κολλήσει για πρώτη φορά φέτος και δεν προχωράω την κάβα όπως θέλω. Αφήστε που έχω την εντύπωση πως πλέον όλοι γνωρίζουν τις ομάδες λίγο καλύτερα και οι αποδόσεις δεν βοηθούν πλέον ιδιαίτερα, είναι στο όριο να τις απορρίπτεις. Τις πρώτες αγωνιστικές όλοι έπαιζαν πάνω στις προκαταλήψεις τους και έβρισκα πιο εύκολα ευκαιρίες. Για αυτό πολλές φορές λέω πως η έναρξη της σεζόν είναι πολύ πιο στοιχηματική από κάθε άλλη περίοδο. Και τώρα κάθομαι και γράφω, αντί να ανοίξω την εφημερίδα να δω τί ματς έχει απόψε. Τρέλα.

    Ο Νίκος λέει η χρονιά κακή, ο Ερημίτης λέει πως έχει παίξει με το ζόρι 30 ματς. Εγώ λέω πως η χρονιά είναι αυτή που είναι και πως έχω ξεπεράσει τα 100 ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ναι, αλίμονο αν κυνηγάμε την ισοπαλία. Και ναι, αν είναι να παίζουμε στα κουτουρού, καλύτερα γεροντοκόρες. Παίζουμε για να κερδίσουμε πολλά. Και παίζουμε όταν είμαστε σίγουροι πως παίζουμε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε μια ώρα αρχίζει η Πρέμιερ. Τί να προλάβω να σκεφτώ ? Να λύσω τη ζώνη και να βγάλω το πουλί πάνω στο γκισέ ? Θα μου πει ο πράκτορας, αγορίνα συμμαζέψου γιατί θα στο στείλω σπίτι με ντελίβερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γουεστ Μπρομ Λιντς, πολύ χαμηλό το διπλό, μην τρελαθούμε κιόλας, η Μπρόμιτς θα τρώει σίδερα. Αλλά μου φαίνεται πολύ προφανής η σκέψη. Χοντρικά το δίκαιο σετ είναι 3,00-3,00-3,00 έτσι μου φαίνεται. Οπότε ο άσσος έχει 33% αξία. Ετσι μοιάζει. Χωρίς αμυντικούς η Λιντς διαβάζω. Κανονικά παίζεται. Αλλά δεν νιώθω κανονικός αυτές τις μέρες. Και αυτό κοστίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2-0 η Σεβίλλη πηγαίνει για τίτλο. Σας το λέω καιρό, δεν με ακούτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ακούσω μουσική τώρα, να μην με ενοχλήσει κανείς. Σε όποιον δεν αρέσει, να πάει στο δίπλα καφενείο που παίζει το δελτίο της Κοσιώνη. Χαμήλωσέ το ρε μπάρμπα. Εφτασαν τα εμβόλια. Λαοθάλασσα στο αεροδρόμιο. Ελευθερία η Θάνατος. Ακου ελευθερία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αδιάβαστος ο Βουδας, δεν πειράζει θα περιμένουμε πότε θα έρθει διαβασμένος...

    0-2 μπήκε φουριόζα η Ντέρμπι και 1-0 στο ημίχρονο η Στιβενειτζ. Ωραία μπήκαμε...

    0-3 είναι και γουρλής ο άτιμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έλεος με το σέντερ φορ της Μπαρτσελονα - το κατάντια είναι αυτή; με δέκα ρε Κουμαν παίξε. Απάτες, δεν είναι το πέναλτι που μόλις έχασε, απλά δεν πρέπει να παίζει αυτός στην Μπαρτσα.

    Ο Μπιελσα το κούμπωσε - είχε και μανούρες από τους αγαπητικούς για τον τρόπο παιχνιδιού του.

    Ελευθερία στους δούλους με ένα εμβόλιο - και μετά πάλι τα κεφάλια μέσα...

    Έχει ψωμί η Ειμπαρ - για να δούμε...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, και ποιός είναι για τη Μπάρτσα από αυτούς που παίζουν ? Και τους πληρώνουν εκατομμύρια για να τα σπαταλάνε σε χρυσά σκουλαρίκια και τατουάζ. Στην Μπάρτσα αξίζει να χρεοκοπήσει. Γιατί μας το έπαιζε ήθος, Γιούνισεφ και δεν συμμαζεύεται.

      Διαγραφή
    2. Το έβαλε το κριάρι και του το ακύρωσαν στο βαρ - που πας ρε κριάρι με τα κέρατα; Τους πιέζει ψηλά η Ειμπαρ και δεν ντρέπονται ρε οι άχρηστοι!

      Ο Μπιελσα δίνει απαντήσεις - 0-4.

      Το έφαγε η Γουίγκαν νωρίς.

      Προλαβαίνεις να μας πεις για Σολσκιερ - τι την πήρες την εφημερίδα;

      Διαγραφή
    3. Ο Σόλσκιερ έχει Καβάνι τώρα, δεν τον κοντράρω τον Καβάνι. Η εφημερίδα προτείνει Γούλβς σε dnb.

      Διαγραφή
    4. Δεν δουλεύει το μυαλό. Δεν έχουν αξία όσα λέω. Το 0-4 της Λιντς με έχει ταρακουνήσει. Δεν το περίμενα. Πρέπει να συσκεφθώ μετά του εαυτού μου.

      Διαγραφή
    5. Το άρπαξαν οι τιτίκες - δυο φόρες πίσω στο σκορ η Γουιγκαν ισοφάρισε και τις δυο.

      Ωραίο διπλό κάνει η Σκανθορπ...

      Τώρα έχουμε δράση - αύριο οι ατομικές συσκέψεις και οι διαλογισμοί...

      Διαγραφή
  14. Χαζεύω σκάι και θέλω να κόψω τις φλέβες μου. Κάτι ξανθιές στα πρωινάδικα, κάτι λεβέντες στο σερβάιβορ, και τα τσογλάνια απέναντι θέλουν να ξαναγράψουν τη Λωζάννη. Αλίμονο στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Διακινητής και οι συνεργοί του συλλαμβάνονται, τελευταία στιγμή όμως ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον Έκτορα ξεφεύγει από την αστυνομία. Στη συνέχεια, ο αστυνόμος Βρανάς ανακρίνει τον Διακινητή και προσπαθεί να μάθει ποιος άλλος κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας μένει ξάγρυπνος από το άγχος για την όρασή του και η Έρση, που δεν ξέρει τι συμβαίνει, αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τετ α τετ ο Ντεμπελές και μετά ο Ντε Γιονγκ σαν τουρίστες με πέδιλα, στο καπάκι το 0-1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 0-5 η Λιντς, φέραν τον Μπιγκ Σαμ για καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γουίγκαν Βούδα, αλλά το έφαγε η Σαουθεντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος. Χαζεύω τον Σόλσκιερ, έβαλε τους ανεγκέφαλους Μπογμπά και Μάτιτς κι έχασε το κέντρο. Ούτε κόβουν, ούτε ράβουν. Λες κι έχουν αιμοροίδες και οι δύο.

      Διαγραφή
    2. Μαύρο χάλι η Μάντσεστερ, πολύ καλύτερη η Γουλβς.

      Διαγραφή
    3. 0-0 το ημίχρονο. Πρέπει να πέφτουν πολλά λεφτά στον άσσο. Πολύ ψηλά οι λύκοι κόντρα στην εικόνα του ματς.

      Διαγραφή
  19. Λεφτά στον άσσο - μάλιστα, μην χάσουνε το κελεπούρι. Για να δούμε το δεύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σχόλια στο μπιμπισί.
    There are two Uniteds, the McTominay United and the Pogba United. This one has a midfield that's easy to waltz through, lacks pace, and is always a defender light.
    Utd are awful when Matic plays. Too slow and painful. Greenwood is no right winger either.
    As a Man U fan I have to say no one on this team inspires me, bang average the lot of them and as for watching them walk the ball forward, it's getting really hard to support this team.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τραγική εμφάνιση η Μαντσεστερ. Λες κι έχουν πάρει βαρβιτουρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει...

    Καληνύχτα και αύριο θα τα πούμε για όλα αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή