1 Δεκ 2020

"Χειμώνιασε στο αουτσάιντερ"

 

Βγήκε και ο Νοέμβριος, μπήκε και ο χειμώνας και το αουτσάιντερ με χειμωνιάτικη διάθεση ρίχνεται στα δύσκολα μονοπάτια του γκισέ. 

Γεια σου ρε γκισέ, χειμώνα καλοκαίρι την ίδια παγερή μούρη. Είσαι και συ ειδικός, τρομάρα σου...

Έχει κάτι Αγγλιδούλες σήμερα, απόμακρες δεν είναι για πολλά - πολλά. Ξαναπαίζουν το Σάββατο - λέμε για απίστευτες καταστάσεις - αυτοί παίζουν συνεχεία και κάνουν που και που, καμιά προπόνηση.

Κρου(1.81)-  Σουιντον(4.10) - δεν είναι και κάνα φαβορί η Κρου που την βλέπεις και σκέφτεσαι γάμο. Με δυο νίκες και πέντε ήττες στα τελευταία επτά μας, στο ράφι θα έμενε αν δεν ήταν οι "γαμπροί της Ευτυχίας" - και δεν έχει και προίκα πανάθεμα την. Η άλλη δείχνει κακιασμένη, αλλά είναι πιο νεαρά και έχει κρυφή προίκα. 

Σε καλύτερο φεγγάρι η Σουιντον - τα τελευταία χρονιά καλή προϊστορία κρατά εκεί μέσα, δυο νίκες Κρου, μετά δυο νίκες Σουιντον και μετά δυο συνεχόμενα Χ. Άμα φτάσουμε στο 1997 έχει πιο θετικά η Κρου, αλλά είναι πολύ μακριά - άσε που δεν βολεύει...

Με νίκη  στο τελευταίο μέσα στην Οξφορντ και μάλιστα με ανατροπή έχει ψυχολογία και μομέντουμ για να κάνει την ζημιά η Σουιντον. 4.33 ούτε κλέβεις τον γκισέ, μα μήτε σε πιάνει κότσο...

Χαλ(1.95) - Ντόνκαστερ(3.99) - στα δύσκολα σε πάω τώρα. Πρωτοπόρος η Χαλ, τρένο, σπασμένα φρένα κ.τ.λ. επίδειξη ισχύος έκανε μέσα στο Ίπσουιτς - βάλτε τώρα που γυρίζει. Για μια στιγμή...

Τι έκανε η άρρωστη προχθές η Ντόνκαστερ; έχανε 0-2 από την φορμαρισμένη Μπλακπουλ στο ημίχρονο και το γύρισε στο δεύτερο 3-2. Μπράβο! Και Πόρτσμουθ έχει κερδίσει και Λινκολν έχει κερδίσει και μια τεσσάρα αμόλησε στην Ίπσουιτς. Μπράβο! 

Προϊστορία - ένα Χ βλέπω το δώδεκα, θολά είναι μετά,  κάτι νίκες για Χαλ το 2003 και 2004, δεν τα παίρνω πολύ χαμπάρι.

Υποψιασμένος ο γκισές, βγαίνει κοντά στο 4.00 για διπλό - ο άλλος θα πει να κοντράρω τον πρωτοπόρο θέλω κάτι πιο εκλεκτό. 

Ο εκλεκτός θα πει η Ντόνκαστερ μπορεί να κάνει την ζημιά, άντε να περιμένω 4.50. 

Ο ψείρας θα δει την Χαλ χωρίς Χ σε 13 ματς και θα πει: "να μην χάσει η Ντόνκαστερ DNB 3.00,  να φυλάξω και τον κώλο μου.

Δεν έχει κάτι άλλο για να αναφέρουμε - βλέπεις σου κάνουμε και την βρώμικη δουλειά.

Υ.γ. καλό χειμώνα μάγκες...




11 σχόλια:

  1. Καλο χειμώνα Μπαζ!
    Καλή λευτεριά από τον Κορώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό χειμώνα επίτιμε!

    Με μια στοιχηματική άνοιξη στην καρδιά του χειμώνα για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.

    Βλέπεις τώρα την Μπέβερεν που πάει στην Σαρλερουά.
    Είπαμε να την κοιτάμε στο λάιβ μπάς και.
    Διότι pregame τι να παίξεις?

    Θέλει και ψυχολογία το ρημάδι για να κάνεις ταρζανιες. Η νίκη φέρνει νίκη όχι πάντα, αλλα φέρνει. Η ήττα φέρνει γκρίνια.

    Πάμε λάιβ λοιπόν. Με πρώτο ζητούμενο να μη χάσουμε (ποντάρισμα). Αμυντικά. Το μπετ δεν είχε καθόλου κριτήρια για pregame. Μην παρεξηγηθω.

    Και δως του 0-1 νωρίς σχετικά η ξεκουδουνη! Παρταααα!

    Τι συζήτηση να κάνεις τώρα?

    Μεγάλη συζήτηση η ψυχολογία στο στοίχημα.

    Τείνω να πιστέψω πως κάθε σεζόν είναι μοναδική. Ε καλά, η Κορων(σεζόν) είναι σίγουρα! Σεζόν με την πλάτη στον τοίχο καί τους 3 πρώτους μήνες δεν έχω ξαναδεί.

    Για να δούμε στη συνέχεια.

    Μόνο όπλο η μελέτη και το Πρωτόκολλο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα στην παρέα και καλό χειμώνα. Τώρα τί να πω και πώς να ξεκινήσω ? Χθες έγραφα για τον Καβάνι και το Μαραντόνα, οπότε είναι λίγο αργά να μιλήσω για τα χθεσινά του Τσουλού και δεν θα μιλήσω. Για το Σαρλερουά-Μπεβερέν διαβάζω του Νίκου το σχόλιο και άνοιξα την εφημερίδα να δω τα δεδομένα. Αλλά πρώτα να σχολιάσω κάτι που έμαθα μόλις τώρα. Πήγε λέει ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του το Σαββατοκύριακο στην Πάρνηθα και έκαναν μοτοκρός μέσα στο δάσος μαζί με άλλους μοτοσυκλετιστές. Και μετά φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί χωρίς μάσκες κτλ κτλ. ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΩ ??? ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΟΥΡΚΟΣ ??? ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ??? Πώς πρέπει να ερμηνεύσω μια τέτοια ενέργεια ??? Πάμε στο βέλγικο. Πολύ αργά όλα αυτά, το ματς προφανώς έληξε και δεν ξέρω το σκορ. Πάντως στην εφημερίδα βλέπω πως η Σαρλερουά έχει πρόσφατη φόρμα 1-1-4 και η Μπεβερέν 1-3-2. Η Σαρλ έχει χάσει την αμυντική της σταθερότητα και την τύχη που τη συνόδευε στις αρχές του πρωταθλήματος, ενώ η Μπεβ διατηρεί το θετικό μομέντουμ. Η παράδοση 5ετίας είναι 2-2-1. Τί θέλω να πω ? Τίποτα στην πραγματικότητα. Δύσκολο το άθλημα. Πάω τώρα να δω το τελικό σκορ. 0-2 μάλιστα. Ανοιξε στο 10,00 έκλεισε στο 6,50. Πάμε παρακάτω. Υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις είδα πως την Μπεβερέν την πρότεινε διπλό το μπατιράκι στην εφημερίδα. Και αρρώστησα. Αρ-ρώ-στη-σα.

      Διαγραφή
  5. Pregame ήταν out of the question, και μάλιστα όταν το σημείο απο το 12.00 πήγε στο 8.00 ( και μετά έκλεισε 6.50).

    Στο 12.00 θα έπαιζα?
    Όχι.

    0-2 τελικό και είναι πολύ πολύ δύσκολο το άθλημα μας και επιπλεον αν δεν είμαστε συνειδητοποιημένοι, ο Ψυχίατρος μας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα σας ...

    Σας εχουμε νεα ...
    Εχουμε sans voir ...
    Μια ομορφη Πορτογαλεζα ...

    Κοντρα Λουζερομπενφικα που παιζει και σήμερα γιουρόπα ...

    Αντε ...μηπως μας ανοιξει ευκολα τα πόδια ...

    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα φαινεται και ζωηρούλα η Φερειρα κόντρα στην γνωστή Μπενφικα - φτάνει ο καιρός που θα σκάσει η μπόμπα στο sans voir.

    Ο καιρός χειμωνιάτικος, ο καφές ζεστός - ο βάτραχος αν τον ρίξεις στην κατσαρόλα με καυτό νερό θα δώσει μια και θα βγει έξω, εάν τον βάλεις σε κανονικό νερό και το ζεσταίνεις σιγά σιγά θα χουζουρεύει και θα καεί εκεί μέσα.

    "Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι πίστη, αλλά και να το δείχνει." - η ξεφτίλα της Πάρνηθας, βούδα που αποσιωπήθηκε από παντού. Οι Χαχόλοι αγαπητέ, πάντα τέτοιους θα βγάζουν...





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσα λεφτα εδωσε ο Κουλης ο αγαπουλης στα ΜΜΕ ...χαμενα θα πηγαιναν ? ... πετυχε την απολυτη μουγκα απ τα παπαγαλακια τους δημοσιογραφους ...

      Το αλλο το προσεξατε ?
      Φετος ολοι νοσουν απο κορονοιό .
      Απο απλή γρίπη κανείς !
      Απολυτως κανείς ...

      Το πιάσαμε ε ?
      Δε θα το αναλύσω τωρα ...

      Διαγραφή
    2. Περιμένω κι εγώ τα τελικά νούμερα Μιχάλη. Και της γενικής θνησιμότητας. Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Τώρα σφίγγουμε τα δόντια και κάνουμε υπομονή. Συμπαράσταση στους έντιμους γιατρούς και νοσηλευτές που παλεύουν να σώσουν ζωές. Τους υπόλοιπους τους ξέρουμε καλά πια. Και τους μεν και τους δε.

      Παίχτηκε το πορτογαλέζικο. Αντε Νίκο, δώρο για τη γιορτή σου το διπλό. Κάνε το θαύμα σου ξανά.

      Διαγραφή
  8. Βάζω κι έναν ιστορικό για την Επανάσταση των Γαρυφάλλων δίσκο στο πικάπ.

    https://www.youtube.com/watch?v=XgCVHyQOKG0

    ΑπάντησηΔιαγραφή