9 Δεκ 2020

"Μηδέν Άγαν και στοιχηματικοί κύκλοι"

 

Σήμερα έχουμε "Μηδέν Άγαν" είναι η γνώστη ρήση του μαντείου των Δελφών που σημαίνει "τίποτα σε υπερβολή". "Μηδέν Άγαν" και "Γνώθις Σαυτόν" διακοσμούσαν τους τοίχους στο ιερό του Απόλλωνα στο Μαντείο των Δελφών. 

Μαζί με το "Μέτρον Άριστον" καθόρισαν τις θεμελιώδεις αρχές του αρχαίου κόσμου, όπως μας το μαρτυρά και ένα απόφθεγμα του Αριστοτέλη " η αρετή κείται στο μέσον" . οι Λατίνοι επίσης συνήθιζαν να λεν "in medio virtus".

Πόσο μακριά σκέπτεσαι πως θα πας, κάλε μου φιλέ στο στοίχησα με μια ζαριά; Έχεις στόχους γήινους ή σημαδεύεις το φεγγάρι με πέτρες;

Αποκλείστηκε ο Ολε και άρπαξε η Μπαρτσα 3 από Γιουβε μέσα. Καλά άμα παίζεις τέτοια έχεις χάσει το μέτρο - μόνο το μέτρο της μακροχρόνιας χασούρας βγαίνει για εκεί...

Θυμήθηκα τώρα σε έναν κυριλέ καφενέ που περνούσα πριν χρονιά άκουσα φωνές. Ένας ολίγων λοξός κάτι πήγε να πει - έπεσαν επάνω του, να τον φάνε, έγινε χαμός.

Το  κέρμα έλεγε πως έχει πιθανότητες να φέρει κορώνα η γράμματα 50% - ένα στα δυο. Αυτό συνέχιζε, δεν σημαίνει πως θα έρχεται μια κορώνα και καπάκι γράμματα σε συνεχόμενα στριψίματα. 

Μπορεί να έρθει και 6 ή 7 φόρες ένα από τα δυο συνεχόμενες. Και στο στοίχημα συνέχιζε, γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο; Εάν δεν είμαστε κουτουρούδες, έχουμε παρατηρήσει πως ενώ κάνουμε το ίδιο παιχνίδι, υπάρχουν περίοδοι που δεν περνά τίποτα και υπάρχουν περίοδοι που γεννούν και τα κοκόρια μας. 

Και το πήγε και ένα βήμα παραπέρα - εάν κατορθώσουμε να βρούμε πότε αρχίζει η μια περίοδος και πότε τελειώνει η άλλη και αυξομειώσουμε ανάλογα το ποντάρισμα θα έχουμε κάνει ένα ακόμα βήμα για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Μετά δεν συζητήθηκε το πράγμα γιατί κυριάρχησαν οι φωνές, οι κατηγορίες και έκλεισε ο καφενές νωρίτερα από το κανονικό.

Τι μας λες τώρα, ρε ερημίτη; Από το "Μηδέν Άγαν" βρέθηκες στους στοιχηματικούς κύκλους.

Εγώ με τον λοξό ήμουν, αλλά δεν πρόλαβα ούτε να μιλήσω, ούτε να ρωτήσω τίποτα. Και αυτοί που φώναζαν τίποτα πουθενάδες θα ήταν που δεν δέχονται λοξή σκέψη κι ας είναι η δική τους παρωχημένη. 

Εδώ είναι δυο τα ζητήματα - εάν συμβαίνει αυτό και αν συμβαίνει, πως χαμπαριάζεις την αλλαγή πλεύσης;

Είναι τα μερομήνια; - κάποιο σημάδι; - γιατί σαν ιδέα δεν είναι του πεταματού. 

Αγγίζει το μεταφυσικό θα μου πείτε θα βρίζετε και εν μέρει θα έχετε δίκιο. Αλλά μετράει και τι παίζεις; Εάν παίζεις ντροπιαστικά φαβορί, δεν σε σώνει ούτε η μεταφυσική. 

Αν πάλι παίζεις στρωτές αποδόσεις και πολλά στοιχήματα ίσως έχεις συναντήσει αυτές τις περιόδους, αλλά δεν έχεις δώσει σημασία. 

Άμα παίζεις τώρα στοιχήματα του θανατά (sans voir) και ζητάς τρία, τέσσερα στα τριάντα όλη την χρονιά δεν θα έχεις συναντήσει τέτοιες περιόδους. Βέβαια και εδώ εάν μετά από 0 στα 10 ακλουθεί ένα 3 στα 10 όχι τυχαίο, είναι αξιοσημείωτο...

Από την άλλη κανονικότητα στο στοίχημα δεν παίζει. Μπορεί να είναι της μόδας, αλλά ο ντεμοντέ πολλές φορές κρατεί τα σκήπτρα...

Βέβαια από την άλλη όλα θα έρθουν εκεί που "γράφουν" οι αριθμοί! Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την πορεία των αριθμών.

Άσχετο, ρε μάγκες τούτοι μου πλήρωσαν την Σουίντον. Είναι κείνο που λένε τα δυο γκολ, χαμένο το είχα και κοιτώ προχθές αυξημένος ο λογαριασμός - μπα λέω, για να ψάξω μήπως παίζω σαν υπνοβάτης; 

Υ.γ.Για τα καραγκιοζλίκια στο Παρι - Μπαχασχεσιρ βάζω Ζαμπέτα γιατί με κουράζουν αυτά τα δήθεν και απεχθάνομαι την μια γραμμή όλοι. Να είναι όλοι ίσιοι να το δεχτώ, όχι φανατικά, αλλά να το δεχτώ, αλλά αν όλοι ίδιοι την γαμήσαμε...













5 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε Μπάζ!

    Δεν ήξερα οτι έχει Πρώιμη πληρωμή 0-2 στις Μικρές Αγγλιες.
    Αν ναι, you have earned it. Δεξου το δώρο! Η Εταιρία πλήρωσε δηλαδή και το διπλό και τον άσο! Ωραιότατο!

    Συμφωνώ οτι είναι υπερευαίσθητοι με κάποιους χαρακτηρισμούς. Να μην τους λέμε μαύρους ούτε έγχρωμους ούτε τίποτα.Μα αν δεν δέχονται οι ίδιοι τη διαφορετικότητα στην εμφάνιση τους, είναι ρατσιστές αυτοί οι ίδιοι. Εκτός αν τους πειράζει το negro που τους θυμίζει το "nigga". Δεν ξέρω. Να τους λέμε "άτομα Αφρικανικής καταγωγής". Θα μας φάει η υπερευαισθησία. Ο 4ος διαιτητής πάντως τελείωσε.

    Sans voir live ξεκίνησε με 0/11.
    Sans voir με 0/10.
    Το περιμένουμε αυτό αλλα για να είμαι δίκαιος, δεν το διασκεδάζω κιόλας. Εγω θέλω να περνάω καλά παίζοντας. Δεν λέω οτι έχω την απαίτηση να κερδίζω. Δεν υπάρχουν συμβόλαια με τη νίκη στο στοίχημα. Είπα, θέλω να περνάω καλά. Με 0/10 δεν περνάω καλά. Μέχρι εκεί. Τη δουλειά μας την κάνουμε, αλλά θέλουμε και να χαμογελάμε.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το sans voir live πληρωσε αυτα που χρωσταγε ο πρωτος ξαδελφος του αλλα ξεπλέρωσε μιά κι όξω και του μειναν κάτι ψιλά στην τσέπη .... :)))

    Το sans voir φετος ειχε 3 βοδια διψήφια , αρα καλα σημαδευει ...με τα βοδια βεβαια δεν κερδισε κανείς ....ήρεμα , με ψυχραιμία αναζητουμε μια καλή νίκη .... :)))

    Αυτο το πσκδ δε βρηκαμε πολλα ματς δικα μας ....οταν συμβαινει αυτο σκανε στο λαιβ οχι ξεκούδουνα , αλλα ψιλοξεκούδουνα διψηφια ...


    ματια ανοιχτα λοιπον ...
    παρτε θεσεις ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα. Το κόκκινη στον μαύρο απαγορεύεται. Το οι μαύρες ζωές μετράνε όμως επιτρέπεται. Το πρώτο μαύρο μάλλον είναι πιο μαύρο από το δεύτερο. Να βγάλουν λοιπόν έναν οδηγό χρήσης να ξέρουμε πώς να μιλάμε. Αντί να είναι ο μαλάκας περήφανος που είναι μαύρος, δύο μέτρα άντρας, κάθεται και μυξοκλαίει σαν κομπλεξικός. Παίζει κι ο ερημίτης τον αράπη του Ζαμπέτα. Να βάλω κι εγώ τις αραπίνες λάγνες ξελογιάστρες του Τσιτσάνη ή θα μας την πέσουν άλλοι ιεραπόστολοι ? Το νέγρο θερμαστή από το Τζιμπούτι ? Το γέρο νέγρο Τζιμ ? Αυτοί οι αστοιχείωτοι θα ζητήσουν κάποτε να κάψουμε και τα φοβερά Νέγρικα του Λοίζου που υπερασπίζονταν την υπόθεσή τους.

    https://www.youtube.com/watch?v=gRfHEXPn6kM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοκντάουν μέχρι του αγίου Ποτέ. Γιατί είναι ανίκανοι και άθλιοι όλοι τους. Κι αν δεν εμβολιαστούν αρκετοί τί θα γίνει ? Γιατί όλες οι ελπίδες έχουν εναποτεθεί στα εμβόλια. Θα ζήσουμε με περιορισμούς και φίμωτρα μέχρι τον τάφο ? Θα σκοτωθούμε. Το καζάνι βράζει. Εχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Μέχρι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από στοίχημα, προβλέψιμα αουτσάιντερ Λίντσερ Στουτγκάρδη Λυών Ειμπάρ και Τβέντε. Αλλά δεν έχω καθόλου κέφι για στοίχημα. Ξεκούδουνα αουτσάιντερ δεν βρίσκω, θα έλεγα την κόντρα της Μπάγερν που είναι στον αυτόματο πιλότο εδώ και καιρό, αλλά η Ουνιόν διαβάζω πως θα έχει απόντες τους καλύτερους παίκτες της, αυτό το κάνει ακόμα πιο ξεκούδουνο αλλά στο 8,50 ούτε για πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή