12 Δεκ 2020

"Λαο Τσε, sans voir και Αγγλιδούλες"

 

Άμα κάθεσαι κάνα δεκάλεπτο στο πληκτρολόγιο και το κοιτάς και σε κοιτάζει, δεν κάνουμε δουλειά. Αυτό μάλλον οφείλετε πως χθες κοίταζα τις Αγγλιδούλες και δεν μου έτρεχαν τα σάλια...

Άλλαξαν οι Αγγλιδούλες; γίναμε γεροπαράξενοι και μας φταιν όλα; επηρεαστήκαμε και μεις υποσυνείδητα από τον χαμό που επικρατεί εκεί έξω;

Επίτιμε, ναι πληρώνουν οι Αγγλιδούλες Αγ.1 και Αγ.2 στα δυο γκολ. Και το κύπελλο Αγγλίας πληρώνει είδα, μετά τον πρώτο γύρο. Μ αρέσει που μου έστειλαν και μήνυμα - από κάτω γράφουν και για την προσοχή στην αρρώστια του τζόγου. 

Δεν είναι της παρούσης, αλλά μεγάλη κουβέντα μπορεί να γίνει για τους κοιμισμένους και τους παθιασμένους...

Γράφει ο επιτιμάς το sans voir δεν ξεκίνησα καλά φέτος. Μα αυτό είναι το στοίχημα, κανείς δεν έχει κάτι σίγουρο, πέρα από τον γκισέ. Αυτή η μουσίτσα έχει στρώσει σίγουρη δουλειά και μεις οι υπόλοιποι παλεύουμε με θεούς και δαίμονες να βγάλουμε ένα σημείο.

Ένα σημείο που να αξίζει όμως - όχι άπλα ένα σημείο χωρίς αξία. Ο γκισές πάλι, ότι πάει στην τσέπη του έχει αξία. 

Αλλά είναι και πως βλέπεις Nik το ποτήρι - μισοάδειο; μισογεμάτο; Αυτοί με τα χαμηλά πονταρίσματα έχουν κάθε μέρα πόλεμο και κάθε χαμένη μάχη είναι καθοριστικής σημασίας στον στοιχηματικό πόλεμο. 

Το sans voir πάλι μπορεί να έχει χάσει δέκα σημεία, αλλά αφού παίζει αποδόσεις κοντά στο δέκα μπορεί με ένα συν να έρθει στα ίσια του. Δηλαδή είναι σαν ένας που παίζει μ.ο. 2.00 απόδοση, να έχει χάσει ένα και στο επόμενο να θέλει νίκη για να ρεφάρει.

Ίσως θα μπορούσατε να κοιτάξετε και αποδόσεις λίγο πιο χαμηλές - όχι ότι αυτό θα είναι πιο κερδοφόρα συνταγή, αλλά θα αλλάξει την ψυχολογία - είδες, λες θέλεις και να περνάς καλά. 

Αν όμως πας να ψάξεις σε ολόκληρο το κουπόνι για αποδόσεις με μ.ο. 5.00 εύκολα θα χαθείς... 

Έχουμε πει πως οι αριθμοί αργά ή γρήγορα θα φέρουν το αποτέλεσμα που πρέπει να έρθει. Έχουμε όλοι συμφωνήσει πως το κουμάρι δεν δίνει κέρδη πάνω από ένα όριο, δεν παίζουμε Τζοκερ εδώ...

Κρου(1.63) - Νορθαμπτον(5.07) - εδώ υπάρχει μια πίστη στον γκισέ πως η Κρου θα την καταπιεί για πλάκα την άλλη. Ανέβηκε και το διπλό και έδεσε το γλυκό. Δυο βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες, αλλά ο γκισές βλέπει άβυσσο. 

Η Νορθάμπτον μάλιστα είναι αήττητη στα τελευταία τρία εκτός. Δεν έπαιξε με μεγαθήρια, αλλά μια ψυχολογία την έχει. Ανεξαρτήτως έδρας από το ΄19 έχουν παίξει τρία ματς τα κέρδισε η Νορθάμπτον και τα τρία. Στην έδρα της Κρου πέρασε με 0-2. 

Μετά η παράδοση πάει πολύ παλιά και ξεχωρίζουν μια εξάρα και μια πεντάρα που έριξε η Νορθάμπτον στην έδρα της. 

Στο τελευταίο εντος η Νορθάμπτον δείχνει να σταμάτησε ένα καλό σερί, αφού έχασε με 0-2 από Ντόνκαστερ, αλλά έμεινε με δέκα από το 15΄και έπαιξε αυτό καθοριστικό ρόλο.

Καρλαιλ(1.51) - Στιβενειτζ(6.53)- να ρίξει πέντε η Καρλαιλ να πληρωθούμε να κάνουμε γιορτές. Κοιτάς την άλλη την χτικιάρα και στα τελευταία 8 έχει χάσει μόνο δυο.  Και στα 8 εκτός, δεν έχει κερδίσει κανένα, αλλά έχει 5 Χ και μόλις 3 ήττες. 

Και το '17 και το ΄18 πέρασε με διπλό από κει πάνω η Στιβενειτζ. Το ΄16 πήρε Χ και πιο πριν επέρχεται μια ισορροπία...

Στιβενειτζ να μην χάσει ενάντιων νίκη Καρλαιλ. Με το πρώτο και ας έρθει όσο θέλει...

Γουολσολ(1.91) - Τρανμιρ(3.96) - μπέρδεμα εδώ σε σημείο εγκεφαλικού. πήγαινε ωραία στρωτά η Τρανμιρ και ήρθε το 1-3 από Γουολσολ και μας προβλημάτισε. Η άλλη όμως άρπαξε μια περιποιημένη πεντάρα και δίνεται  φαβορί οριακά κάτω από 2.00. 

Και εδώ στα τελευταία δυο ματς στην έδρα της Εξετερ είχαμε νικητή Τρανμιρ.  Γενικά η προϊστορία ευνοεί την Τρανμιρ. 

Υπάρχει ένα προβληματισμός στην Τρανμιρ αν θα συνέρθει, αλλά και η άλλη είναι ακόμα ζαλισμένη. 

Υ.γ. Ρεαλ- Ατλετικο και το μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ για σήμερα στα ποδοσφαιρικά νέα - εκεί κοιτάς, αλλά δεν ακουμπάς...


44 σχόλια:

  1. Από τα τρία θα διάλεγα την Νορθάμπτον ασυζητητί. 5,75 το διπλό εκτός κάθε λογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που λες ερημίτη για το 10,00 και το 2,00 κρύβει πολλή συζήτηση. Δεν διαλέγω τυχαία τις διπλές ευκαιρίες. Διάβασα για αυτές, τις δοκίμασα, τις ξέρω καλά, δεν με έχουν προδώσει ποτέ. Ασχετα αν παίζω και τα σέκος σημεία του sans voir με μικρότερο stake. Τα παιδιά αχγώνονται και στενοχωριούνται με τις κακές περιόδους δικαιολογημένα. Το ότι καταφέρνουν και ισορροπούν ξανά υπό τέτοια πίεση είναι προς τιμήν τους. Κι αφού ισορροπήσουν, με ένα-δυό χτυπήματα ακόμη εκτινάσσονται ψηλά. Εγώ -και δεν είμαι ο μόνος ούτε κάνω κάτι πρωτότυπο- με τις ΔΕ αποφεύγω αυτή την ψυχολογική επιβάρυνση, παίζω με τη βεβαιότητα της άμεσης επιστροφής στη νίκη, κάνω μεγάλο τζίρο και μπορώ να αυξάνω με σταθερό ρυθμό τα ποσά που ποντάρω διατηρώντας το 5 εως 10 τοις εκατό της κάβας.

    Το άλλο που είπατε προχθές για το αν είναι εφικτό να αναγνωρίζονται οι κακές στοιχηματικές περίοδοι, δεν νομίζω ότι είναι καθόλου εύκολο. Αν κάποιοι το καταφέρνουν, λογικά είναι λίγοι και με τεράστια εμπειρία/βάση δεδομένων. Οπωσδήποτε κάποιος που παίζει αποδόσεις του 10,00 έχει τεράστια δυσκολία, γιατί πώς να κρίνει αν έρχονται νίκες ή ήττες όταν όλα κρίνονται σε μια κλωστή. Κάποιος που παίζει αποδόσεις του 1,50 μπορεί ενδεχομένως να πει κάποια στιγμή μετά από μεγάλο νικηφόρο σερί, μειώνω το ποντάρισμα γιατί δεν γίνεται να βγαίνουν όλα μέχρι τέλους. Για μένα πάντως το ζήτημα είναι να εξαλείψεις από το παιχνίδι σου τις κακές και καλές περιόδους. Να καταφέρεις να βρεις μια κανονικότητα, ένα τέτοιο ρυθμό ώστε να παίζεις ανεπηρεάστος από ψυχολογικές μεταπτώσεις. Οι διπλές ευκαιρίες υπέρ του αουτσάιντερ αυτό το πλεονέκτημα μπορούν να σου το δώσουν. Είδατε πως στη μελέτη για την τετραετία του sans voir, τα κέρδη είναι σχεδόν ίδια. Φανταστείτε με πόση μεγαλύτερη ευκολία θα μπορούσε ένας ιδανικός παίκτης να μεγενθύνει την κάβα του. Οταν μιλάω για 100πλασιασμό, δεν λέω παραμύθια, είναι εφικτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι θέλω αισιοδοξία και ψηλά τον πήχη - με αυτά τα δυο οι στραβές είναι μέρος του παιχνιδιού.

    Γενικά έτσι όπως τα λες, συμφωνώ γιατί έχεις πιο μεγάλη γκάμα για δράση - πιο εφικτό να βρεις το αουτσάιντερ που δεν θα χάσει.

    Και χρειαζόμαστε την δράση γιατί χωρίς αυτήν το κουμάρι γίνεται πιο ανιαρό - και σε κάτι ανιαρό δύσκολο να βρεις κέρδος...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος γνωρίζει τους άλλους έχει διάνοια. Οποιος γνωρίζει τον εαυτό του έχει αληθινή σοφία. Οποιος νικά τους άλλους είναι δυνατός. Οποιος νικά τον εαυτό του είναι πανίσχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μπατιράκι προτείνει Στουτγκάρδη, Κάλιαρι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα.

    Νορθάμπτον είναι svl.

    Και τα αλλα τα κοιτάμε στο λάιβ φυσικά.
    Έχει την εμπειρία ο Μπαζ να βλέπει τα στοιχήματα που έχουν τύχη.

    Μου αρέσει να βγάζω γκρίνια γιατί θέλω να νομιζω οτι μου φέρνει γούρι.

    Όσο για την πιο χαμηλή απόδοση, πχ εκεί στο 5.00 ίσως κάτι να σκεφτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάζω ξένο τύπο όλο το μεσημέρι, έχει ωραία ματς σήμερα, βλέπω νίκες για Σίτι και Ατλέτικο. Ισως το πιο ξεκούδουνο να είναι η Βέρντερ, η Λειψία εμπίπτει στο δόγμα, πρόκριση-μεθύσι-ανώμαλη προσγείωση. Βλέπω το ματς με ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Βούδα, μισ χάρη.

      Δεν πρόλαβα να πάρω ΜΜ.
      Δες εφημερίδα αν έχουμε αρνητικό ρεπορτάζ μέχρι στιγμής για την Κάντιθ.
      :)

      Διαγραφή
    2. Ο υπεύθυνος γράφει,
      Εκμεταλλεύτηκε τσ παιδαριωδη λάθη και την αστοχία των Καταλανών, εξαιρετικό το στήσιμο της ομάδας, έπαιξε με άντερα και εξυπνάδα. Σπουδαία εμφάνιση παρά τις απουσίες της. Νοκ αουτ ο εσχάτως βασικός στόπερ Μάουρο, ο εξτρέμ Αντεκάνιε, πολύ δύσκολα το βασικό δεξί εξτρέμ Σάλβι και ο βασικός στόπερ Κάλα. Στο δια ταύτα, το χαμογελο επέστρεψε στη Θέλτα, αλλά η Καδίθ μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα. Το πιο δύσκολο τεστ του Κουδέτ. ΝΟ ΒΕΤ.

      https://www.whoscored.com/Matches/1492069/Preview/Spain-LaLiga-2020-2021-Celta-Vigo-Cadiz

      Διαγραφή
    3. Εδώ έχουμε εγκυκλοπαίδεια, όχι αστεία. καφέ τώρα και περιμένουμε...

      Διαγραφή
  8. Ναι ρε, 1-4 η Στουγκάρδη, το άφησα στο 1-1, επιστρέφω 1-4 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Πω ρε την πατήσαμε, δεν παίζει μπάλα η Μπάγερν.

      Διαγραφή
    2. Μόλις χάθηκε ένα αδιανόητο τετ α τετ για το 2-0 της Ουνιόν.

      Διαγραφή
    3. Βοήθεια Χριστιανοί κοντεύω να φλιπάρω...
      Δώσε ρε καριόλη μπουκ ένα 13,00 να το παίξουμε.
      8,50 κωλοτσιγγούναρε.

      Διαγραφή
    4. 1-1 ο Λέβα. Αφού έχει χάσει η Ουνιόν μεγάλες ευκαιρίες στην κόντρα.

      Διαγραφή
    5. 1-1 τελικό. 3,80 το 1Χ πριν τη σέντρα.

      Διαγραφή
  10. Ναι ρε Μάρεζ φιλοσόφησέ το κι άλλο... Μια ώρα για να πλασάρεις, άμα δεν έχεις δεξί πόδι αυτά συμβαίνουν, να τη δώσεις στο άλλο, να τη στρώσεις, και του χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάπα το ματς στο Μάντσεστερ, φοβούνται και οι δύο ομάδες/προπονητές την ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάπα όλα Βούδα, ούτε την ψήφο μας δεν βρήκαμε. Κουραστικό το ντέρμπι, Φαντάσου το βράδυ στο Ισπανικό θα μας πάρει ο ύπνος...

    Στην Αγ.2 ούτε ένα διπλό ρε, μάλιστα. 9 άσσου αυτό δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλα γίνονται ρε Βούδα, ετούτος ο Σιμεονε δεν έρχεται εδώ να πιούμε μια μπυριτσα που θα αναστήσει τούτη την Ρεαλ του Ζινταν.

    Εμπα μέσα ρε και φάτους τώρα που είναι στα σκοινιά και συ στα ντουζένια σου - εκεί ταμπούρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα που δεν έρχεται, θα τον έβαζα να κάνει τη λάντζα. Σιγά μην τον κερνάγαμε μπύρες, ο άνθρωπος είναι για τις κλωτσιές. Γουρούνια να παίζανε ένα σουτ θα το κάνανε.

      Διαγραφή
  14. Και με με τα ωραία του Βούδα θα ρίξουμε αυλαία στον καφενέ.

    Καληνύχτα και σε σένα γκισέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα Βιετνάμ - άκου δηλώσεις για το χθεσινό ντέρμπι του Μάντσεστερ - Ροι Κιν " δεν έχω ξαναδεί τόσες αγκαλιές μετά από ντέρμπι¨και Νεβιλ - " και οι δυο προπονητές έπαιζαν για το μηδέν, αν ήταν σε κάποιο πάγκο ο Μουρινιο θα τον είχαν σταυρώσει"

    Για τον Σιμεονε τα είπαμε - λίγος...

    Καφέ και να δούμε αν θα φέρει τίποτα καλό ο Βούδας για σήμερα.

    Έχει δύσκολες εξόδους για Λιβερπουλ και Τοτεναμ, τούτη η Μπερνλι μπορεί ρε Βούδα να κάνει ζημιά στην "χαμένη" Αρσεναλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, και ο Σόλσκιερ είπε πως ήταν η καλύτερη εμφάνιση σε ντέρμπι. Τάκλιν στην καρωτίδα. Αφού δεν αναποδογύρισε το στούντιο ο Κιν, πάλι καλά να λέμε.

      Διαγραφή
    2. Για τα υπόλοιπα, χρειάζεται μελέτη, έχει ψωμί η αγωνιστική. Απο Παρασκευή έχουμε σημειωμένες Λίντσερ, Ειμπάρ, Λυών, Τβέντε. Την Πρέμιερ την έχω παραμελήσει τελευταία. Δεν είμαι συγκεντρωμένος, το νιώθω, μου ξεφεύγουν πολλά. Η Μπέρνλι αν βρίσκεται σε θετικό κύκλο, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, πρέπει να μελετήσω λίγο το ζευγάρι. Η Τότεναμ έχει ντερμπάκι με την Πάλας που έριξε 5 γκολ στην Μπρόμιτς μετά την κόκκινη όμως. Η προιστορία μέτρια προς κακή. Η Σαουθάμπτον στο προκλητικότατο 1,66 αλλά είναι καλή ομάδα με ψυχολογία και δεν ξέρω αν σηκώνει ανάσταση αυτή η Σέφιλντ, κάτι δεν πάει καλά. Η Μπέρνλι προσπαθεί να ανασυνταχθεί, δεν θα πέσει εύκολα, το κλίμα στην Αρσεναλ περίεργο, η προιστορία κακή για διπλό. Δύσκολα μάτς όλα, το Φούλαμ Λίβερπουλ το αφήνω απέξω.

      Διαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρα πολλά ματς υπόψιν, δεν προλαβαίνω να σκεφτώωωωωωωωωωωωωω.
    Χιλιες στροφές το μυαλό μου και δεν αρκούν. Η Ειμπάρ ήταν στο 6,50 σήμερα και τώρα στο 5,25. Η Λίντσερ στο 5,00 ας ανέβει λίγο ακόμα παρακαλώ. Η Τβέντε να φτάσει στο 3,50 παρακαλώ. Τώρα παίζει η Κάλιαρι και η Σέφιλντ. Χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 90% κατοχή η Σαουθάμπτον. Τί γίνεται ρε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πού είστε ρε ? Πήγατε για κλικ αγουέι ? Αν δεν ανοίξουν κανονικά τα μαγαζιά δεν ξαναψωνίζω τίποτα. Αυτή η γελοιότητα είναι αδιανόητη, και την παρουσιάζουν ως τη νέα κανονικότητα. Σαν την εργασία από απόσταση, βλέπεις κάτι άρθρα που την πανηγυρίζουν και έχουν σε φωτογραφία έναν τύπο με λάπτοπ στην πιο εξωτική παραλία. Εξοργίζομαι με κάτι τέτοια. Σε ποιούς απευθύνονται ? 1-0 οι άγιοι, ερείπιο η Σέφιλντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εδώ είμαστε ρε Βούδα κοιτάμε τον άρχοντα τον Μουρινιο - καλά το πάει και τούτο, αθόρυβα γενικά πάει για πολλά φέτος.

    Νέα κανονικότητα; η πλειοψηφία θα το καταπιεί και θα πληρώσει και τον λογαριασμό.

    Η Ειμπαρ το πήρε το Χ...

    Ο καιρός βαρύς, στοιχηματικός και ευνοεί τις ιώσεις...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. xa....

    my Burnley ρε ...:)))

    Στο svl βαλαμε στο ματι τη Μπερνλι στο 0045 ....2 @ 9,50 .
    Λιγο πριν την παπαρουνα ηταν 2 @ 11,00 ...στο 0069 επαιξε το svl στο 5,50 !!

    εγινε 0173 ...

    WON !!!

    αγαπω my Burnley :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα, να τη Μπερνλι έδωσε χαρά στα παιδιά. Ανέβηκαν, αφού άντεξαν να ανέβουν τον Γολγοθά τους. Είπαμε χρειάζεται πίστη και υπομονή.

    Άλλα Βούδα να τον ακούς τον ερημίτη - που πας ρε Αρτετα να παίξεις ποδόσφαιρο κατοχής με τον Τσακα. Τους είχε κάνει και τα σκηνικά πριν καιρό και αντί να τον σουτάρουν τον κράτησαν μην χάσουνε το κελεπούρι.

    Χειρότερο ξεκίνημα μετά από 37 χρόνια για Αρσεναλ - Αρσενη θα λέτε και θα κλαίτε...

    Μεσοβδόμαδα παίζουν όλοι ποδόσφαιρο Βούδα - πάγαινε πάρε την εφημερίδα σου και μελέτησε μην χαζεύεις.

    Εγώ τρέχω να βρω ξύλα, τελειώνουν και είχαμε κόσμο το Σαββατοκύριακο μετά από καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εχουμε και sans voir σημερα την Καντιθ σε τιμη φαβορί ...5,90 το κιλό ...


    :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχαχα, μεγάλος κόπρος αυτός ο Τσάκας, για να καθαρίζει βουστάσια καλός είναι. Πού πάνε και τους βρίσκουν ? Και τους πληρώνουν κιόλας !!! Και άμπαλοι και ανεγκέφαλοι. Εγώ ερημίτη σας ακούω. Εσείς με ακούτε ? Πού είχαμε κόσμο ? Στον καφενέ ? Ναι, λαοθάλασσα, ο Βούδας, ο Σιντάρτα, ο Λάο Τσε και εγώ. Πιάσαμε ωραία συζήτηση. Μυθικός ιδρυτής του Κάδιθ είναι ο Ηρακλής. Εκεί ζούσε ο Γηρυόνης, έφτασε ο δικός μας, τον ροπάλιασε και του έκλεψε τα βόδια. Κάπως έτσι φαντάζομαι το ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α να μην χαζεύω κιόλας... Για κοίτα κουβέντες που μου λένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πήγα να δοκιμάσω κάτι σώβρακα στο πεζοδρόμιο και με μπουζουριάσανε για προσβολή δημοσίας αιδούς. Τους λέω, παραδίπλα η κυρία δοκιμάζει παπούτσια, ποιό είναι το πρόβλημα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχουμε να δούμε έργα καουμπόικα στον καιρό της πανδημίας. Έχει μαύρα λεφτά ρε Βούδα ο Έλληνας γι αυτό δεν ανοίγει ρουθούνι - άσε που οι περισσότεροι έχουν ασπαστεί την παροιμία "του χέστη η μάνα χαίρεται του αντρειωμένου κλαίει" βεβαία αν το ανθρώπινο γένος ήταν όλο χέστηδες θα ήμασταν ακόμα στα δέντρα που είχαμε την ασφάλεια...

    Ναι ρε εδώ είχαμε κάτι λοξούς και μου τελειώνουν τα ξύλα και αύριο έχω Αγγλιδούλες να ανεβάσω και να ξεχυθώ για ξυλεία.

    Λιβερπουλ Τοτεναμ έχει για χάζι την Τετάρτη. σαν να τον αδικεί ο γκισές τον Μουρινιο, αλλά θα τα δούμε αύριο αυτά.



    ΑπάντησηΔιαγραφή