11 Οκτ 2020

"τα απόνερα από τις Αγγλιδούλες"


Καλημέρα, να πιούμε έναν καφέ να ξυπνήσουμε καλά.  Χαλαρό θα είναι το στοίχημα για μέρες ας κάνουμε και κάτι διαφορετικό που θα δικαιολογεί την ύπαρξη του σαρκίου μας,  σε τούτη τη γη.

Όλα έρχονται και παρέρχονται, κύριοι. Έτσι και τα στοιχήματα άλλοτε βγαίνουν και άλλοτε δεν βγαίνουν - εκείνο που μόνο μετρά, είναι να έχουν παιχτεί σε σωστές βάσεις.

Τώρα ποιες είναι οι σωστές βάσεις για το κάθε σαρκίο; - ο καθείς και η τρέλα του!

Χθες είχαν μαζευτεί πολλοί περίεργοι μάλλον στου γκισέδες με τις Αγγλιδούλες, γι αυτό ο γκισές φάνηκε σαν να τα χάσε. 5,50 άνοιξε την Μπρίστολ και 6,50 την Σάουθεντ. Λέω φάνηκε γιατί δεν τα συνηθίζει αυτά - αλλά είδε φάτσες άγνωστες, να βαρούν στο άσχετο ότι δείχνει καλό.

Το Άστρο της Λίνκολν συνεχίστηκε αφού προηγήθηκε με αυτογκόλ. Αφού το γύρισε η Μπρίστολ, μιλάμε για γαμάτο διπλό. Μένει στο 82' με δέκα η Λίνκολν και κάπου ηρεμείς Βούδα και ο Κόραξ δίνει 7 λεπτά καθυστερήσεις για να ιδρώσεις λίγο.

Στο Σάουθεντ τώρα, ήταν καλύτερη η Έξετερ - χαίρω πολύ. 8,50 έδινε ο γκισές τον άσσο λίγο πριν το πέναλτι που κέρδισε η πανούκλα για να κάνει το 2-1.

Πρέπει να έφαγε πολύ βρίσιμο η Έξετερ χθες. Ο κόραξ εδώ δίνει 4 λεπτά καθυστερήσεις, πιέζει η Έξετερ, βαστάει το θεριό και περνούν αργά και  βασανιστικά. περνούν τα 4 λεπτά και δεν το λήγει ο μουνίς - και στο 95΄ ο Φίσερ που έχει περάσει αλλαγή στο 82' φέρνει το ματς στα ίσια.

Εδώ να θυμηθώ έναν φίλο που έκοψε συνειδητά το στοίχημα γι αυτό τον λόγο. "δεν παλεύεται το τελευταίο δεκάλεπτο ρε, θα πεθάνουμε, θα αρρωστήσουμε με δαύτο..."

Εδώ να πω πως το συνδυαστικό στοίχημα είναι αυτό που σε πάει από την κόλαση στο παράδεισο σε μέγιστο βαθμό.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω όταν  δεν βρίσκουμε ένα σημείο να πάμε για δυάδες και για τρίξη.

Όταν εκείνες τις πέντε, δέκα φορές τον χρόνο, έχεις "δέσει" καλά τα παιχνίδια και βλέπεις επάνω τους την ευκαιρία της χρονιάς.

Όταν ακλουθείς μια συντηρητική πολιτική τις μέρες που στον γκισέ δεν έχει αξία να πας - όταν τα no bet μπαίνουν στο σακούλι για μελλοντικά ρίσκα.

Με αυτές τις προϋποθέσεις όταν έχεις συνδυάσει παιχνίδια και φτάνει το 85' και είσαι κοντά στην πηγή το στοίχημα αποκτά αγρία ομορφιά...

Η Ροτσντειλ ποτέ δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι γι αυτό και έχασε αν και προηγήθηκε - στο 5,00 εδώ το διπλό ημίχρονο.

Νορθάμπτον, έχασε δίκαια - πήγε και στο 6,00 ο άσσος.

Τρανμιρ μπήκε κοιμισμένα και έχανε στο 20' με 2-0. ισοφάρισε με γκολ στο 86' και στο 93' - σωστή σκέψη - λάθος απόδοση.

Στιβενειτζ σίφουνας στο πρώτο ημίχρονο - το είδε και ο γκισές και να το διπλό από 4,50 στο 3,40. δεν πέρασε, αν περνούσαν όλα αυτά, θα ξέραμε τι να παίξουμε...

Αγ1 στατιστικά: άσσοι 49,12% - Χ 17,54% και διπλά 33,33% 

Αγ2 στατιστικά: άσσοι 30,33% - Χ 37,50% και διπλά  32,14%

Πουτσοφ - ωραίο το ρίσκο των παιδιών, αλλά δεν βγήκε. και λοιπόν; Η μακροχρόνια σκέψη μας θέλουμε να πληρώνεται και όχι η στιγμιαία. Δεν υπήρχαν και παιχνίδια και έβαλαν ένα και να καίει.

Ίσως ήταν πολύ θολά τα νερά ακόμα και για μας, αλλά γυρνούν τα παιδιά στα γνωστά λημέρια και θα τα πάνε καλύτερα.

Το sans voir το θεωρώ πνευματικό μου παΐδι και πάντα θα με δικαιώνει. Εδώ θα με δικαιώσει ο Βούδας κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον...

Υ.γ. για Κυριακάτικο σχόλιο ξεκίνησε, άρθρο βγήκε -" ότι του φανεί του λωλοστεφανί"

 

 

 

 

 

 

39 σχόλια:

  1. Καλημέρα αρχηγέ, ήλιε ήλιε αρχηγέ. Βλέπω, ζεσταίνεις τις μηχανές. Θυμήθηκες τις εποχές που τα τρίξι πήγαιναν κι έρχονταν. Το ένα πρόβλημα είναι πως τα τρίξι έχουν 4 στήλες και όσο να ναι απαιτούν μια άνετη κάβα. Το άλλο πρόβλημα είναι πως ποτέ δεν ξέρεις αν έχεις δέσει καλά τα σημεία. Κι αν από τη δεξαμενή σου διάλεξες τα καλύτερα στο τρίξι. Εννοείται πως αν κερδίσει το τρίξι, τα κέρδη εκτοξεύονται. Πάντως, αν έχω καταλάβει καλά, εκείνοι που έπαιζαν έτσι πριν 10 και βάλε χρόνια, έπαψαν να παίζουν έτσι. Οι περισσότεροι το έχουν γυρίσει σε μονά, γιατί το στοίχημα δυσκόλεψε πολύ, έτσι ισχυρίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 6 του μηνός είπα Σεβίλλη στο 26,00. Στις 7 του μηνός το 26,00 έγινε 21,00 χωρίς να το έχω παίξει. Ρε τί γίνεται εδώ μέσα, πόσοι μας διαβάζουν πια ? Αν είναι πάνω από δέκα άτομα, την έκανα. Θα πάω να βρω πιο έρημο καφενέ.

    Σήμερα έχει Τζόκοβιτς-Ναδάλ, δεν έχω ιδέα από τένις, ξανάπαιξαν σε γαλλικό τελικό το 2014 με ολόιδιες αποδόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερες

    sidd ...ενημερωσα το Νικο γι αυτο που ρωτησες για το sv ...αυτος εχει τα κιτάπια του sv ...

    Μπαζ ...στα αρθρα - σχόλια που κανεις κανονισε να μην ειναι τέλεια για να μπορουμε να πουμε κι εμεις κατι ...τωρα απλα συμφωνουμε :)))) δεν αφηνεις περιθωριο για συζητηση ...:)))

    Να πω και ενα τελευταιο για την Πουτσοφ και να τελειωνουμε με δαυτην ...απ την πρωτη στιγμη που την εντοπισαμε ο Νικος εξεφρασε τον εξης φοβο : ρε παπαρα fairplay το βαλιου ειναι φανερο , κλασικο μπετ sans voir , καποιοι παιχτες της πρωτης ομαδας της Ζηλινα θα πανε με την εθνικη , λες οι αλλοι για να μη σκουριάζουν να πανε να βοηθησουν τη Ζηλινα Β και να φαμε κανενα παπά ? Στεχικα και Σλοβενικα δεν ξερω αλλα το σιγουρο ειναι οτι καποιοι πηγαν ..δεν ξερω πόσοι , αλλα αλλαν ....εξου και το 5 - 1 .
    Δε γινοταν ομως να μην μπει sans voir ...αν ειναι να μη μπαινουν αυτα ειναι καλυτερα το θρεντ να κλεισει ...οταν λεμε αβλεπί το εννοούμε ...απλα το stake απ την τσεπη μας ειναι ανάλογο...LOST λοιπον η Puchov και συνεχιζουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο. Εντάξει, από πού κι ως πού, επιτρέπεται να παίξουν παίκτες από την πρώτη κατηγορία ? Αδίκως παίχτηκε το στοίχημα. Και αυτό φάνηκε κι από την επιμονή του μπουκ να κρατήσει τη θέση του. Γνώριζε αυτό που δεν γνωρίζαμε. Χθες πήγα στο σάιτ της Ζιλίνα και διάβασα για το νέο προπονητή. Πουθενά δεν αναφερόταν ότι θα έρθουν για ενίσχυση παίκτες από την πρώτη κατηγορία. Τέλος πάντων, όταν κατεβαίνεις σε χαμηλές κατηγορίες, γνωρίζεις ότι βουτάς σε θολά νερά. Συνεχίζουμε, έρχονται μεγάλες νίκες.

      Διαγραφή
    2. Επιτρεπεται Δημητρη ...

      Στην Ολλανδια πηγαινοερχονται παιχτες απο Αζαξ Α σε Αζαξ Βου , απο PSV A σε PSV βου κλπ κλπ χωρις επιπλεον διαδικασιες ...

      Νομιζω οτι το τριτο γκολ χτες μας το εβαλε παιχτης απ την πρωτη ομαδα της Ζηλινα αλλα δεν ορκιζομαι κιολας ...

      Αυτο το αλισβερισι μεταξυ Α και Β κατηγοριας ισχυε παντα απ οτι ξερω ...περισι ο Αζαξ 3 παιχτες τους διαολοστειλε στη β ομαδα για τιμωρια επειδη κωλοβαρουσαν....

      Διαγραφή
    3. Δεν το γνώριζα, ούτε το θεωρώ έντιμο. Αλλά ας μην παραπονιέμαι, γιατί με πλήρωσε η Αιντχόφεν βου, να είναι καλά το sans voir.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα.

    Και μεις πιστευουμε Βαγγέλη, ότι το sans voir εχει μεσα Μπαζ.

    Η Πουτσοφ στο "Νεκροταφείο των Σκέψεων" και οι "100 αποχρώσεις του να χάνεις ένα στοίχημα"

    Κάτι θα γράψω αύριο μεθαύριο γι αυτο.

    Σιντ, εχω εξελ. Δώσε μέιλ!


    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αποχρωσεις του να χανεις ενα στοιχημα ειναι οσοι ειναι οι παραγοντες που επηρεαζουν το αποτελεσμα του αγωνα προσμετρωντας και ολους τους πιθανους συνδυασμους τους και οχι μόνο σε διατεταγμένα ζευγη ...δεν ειναι απλα 100 αλλα εκατονταδες ....:)) ....αμα το σκεφτεις σοβαρά σταματας το στοιχημα χωρις να το καταλαβεις :)))

      Διαγραφή
    2. Στο στέλνω από το άλλο κανάλι. Ευχαριστώ Νίκο.

      Διαγραφή
  5. Νίκο, δεν ανοίγει το εξέλ "ασβουρντούνησα". Ψάχνω τα λεξικά μου, δεν υπάρχει τέτοια λέξη. Ξασβουρντούνησέ το και ξανασβουρντούνησέ το. Αν με καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. jpeg ήταν αυτό ρε!
      :))))
      Εικόνα.

      Ασβουρντουνάω το .xls

      Διαγραφή
    2. Α καλά, γελάνε και οι πέτρες, περιμένω δύο ώρες το εξέλ στο ινφοβέτο, ενώ μου είπες ότι θα το στείλεις στο εμαιλ. Μετά θέλετε να με βάλετε και στο βάιμπερ... Πάω στο εμαιλ, δεν βλέπω τίποτα, μου μιλάς για τζιπεγκ λες και καταλαβαίνω. Αστο Νίκο, άλλη φορά, με ταχυδρομικό περιστέρι, νιώθω πιο σίγουρος. Η να ανάψω καμιά φωτιά στο Ταίναρο να τη δεις από την Κρήτη.

      Διαγραφή
    3. Τί γίνεται ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ??? Κόλλησε κορωνοιό ο υπολογιστής. Κοίτα τί μου γράφει.

      Ωχ… το σύστημα αντιμετώπισε πρόβλημα (#001) - Επανάληψη προσπάθειας σε 17δ…..
      Επανάληψη τώρα Μάθετε περισσότερα

      Διαγραφή
    4. Ρε Νίκο τί μου έστειλες ??? Αν μου κάψεις το λαπτοπ, θα σε πάω στα δικαστήρια.

      Διαγραφή
    5. Συγχωρεμένος. Το μόνο που έλαβα τώρα είναι μια θολή στήλη σε σμίκρυνση που δεν μπορώ να διαβάσω, ούτε να μεγενθύνω. Αστο Νίκο, δεν πειράζει.

      Διαγραφή
    6. Μα το xls γιατί δεν μπορείς ν το ανοίξεις?

      Διαγραφή
    7. Δεν ξέρω πώς ανοίγει. Πατάω πάνω του, δεν αντιδρά. Κάνω δεξί κλικ στο ποντίκι, τί να διαλέξω ? Αστο σου λέω, ξεφτιλίζομαι τώρα.

      Διαγραφή
    8. Πηγαίνω να δω. Κάντε το σταυρό σας.

      Διαγραφή
    9. Γελάει ο κόσμος μαζί μου. Τζίφος Νίκο. Πατάω πάνω και με στέλνει στο ινφοβέτο. Πήγα στα ανεπιθύμητα, πήγα και στον κάδο απορριμάτων, μήπως πηγαίνουν εκεί κατα λάθος. Πουθενά τα σκρινσοτ. Ούτε βλέπω 4 μειλ. Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Τέλος. Και ζητώ συγγνώμη. Μην ασχοληθείς άλλο.

      Διαγραφή
    10. Μήπως είναι απλήρωτος ο ΟΤΕ ? Πάω να ψάξω τους λογαριασμούς.

      Διαγραφή
  6. Ελεύθερη Βούληση Βούδα, όταν κάποτε οι δυάδες, οι τριάδες και οι τετράδες ήταν η βασική προϋπόθεση για να πλησιάσεις στον γκισέ, αυτομάτως το εγχείρημα ήταν καταδικασμένο. Με δυο παιχνίδια ήσουν εκτός, με ένα ήσουν γραφικός και έψαχνες για ψύλλους στα άχυρα...

    Τώρα αν κάποιος παίζει δυάδες και καμιά τριάδα και περιμένει να πληρωθεί κάθε μέρα ή κάθε εβδομάδα, ακόμα και κάθε μηνά - αυτός θα έχει τύχη πιστεύεις, εάν ακολουθήσει το πιο ασφαλές μονοπάτι των μονών;

    Τένις; Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής - βοηθήστε ρε παιδιά; να το ρίξουμε στο τένις; θα μας πάρουν με τις πέτρες...

    Τώρα για την Σεβίλλη, για να το ξεφορτωθώ - δεν ξέρω, δεν απαντώ. Δεν έχω παίξει τίποτα τέτοιο...

    Λες να σου έκανα πλάκα αυτοί δυο οι χαβαλετζήδες και να σου έστειλαν κάναν ιό; Κάτι είχε πάρει τ αυτί μου ότι ετοίμαζαν αλλά δεν έδωσα βάση. Για να αναγκαστείς να πάρεις κινητό νέας τεχνολογίας να μπαίνεις στο βαιμπερ.

    Σου έχω και μια μελέτη, αφού τα παιδιά έχουν sv να βγάλουν. - "πως ο Μπάμπης ο πακέτος θα ζυγώσει στον γκισέ να παίξει Λίβερπουλ, μέσα στην Εβερτον κοντά στο 1,85 και δεν θα ντρέπεται;

    Τα ύστερα του κόσμου - θα πηγαίνουν να παίζουν φαβορί στην ζούλα, όπως, κάποτε εμείς της μπόμπες.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μιλάμε για τον ΟΠΑΠ. Εκεί ήσουν αναγκασμένος μέχρι πρόσφατα, γιατί τα μονά ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Στο ιντερνετ όμως, υπήρχε ελευθερία επιλογής. Θυμάμαι τον Γιαννίκο, ένα συμφορουμίτη φίλο από τις Σέρρες, να μου λέει πως ο πολύ καλός παίκτης πρέπει να παίζει συνδυαστικά στοιχήματα γιατί τα μαθηματικά αργά ή γρήγορα θα τον ευνοήσουν. Κι ότι τα μονά είναι για τους μέτριους ή απλά καλούς. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί δεν είμαστε μαθηματικά ρομπότ και η ψυχολογία μας είναι ευμετάβλητη. Με δυάδες πηγαίνεις συχνότερα ταμείο γιατί είναι ευκολότερες. Τα τρίξι είναι πιο δύσκολη ιστορία. Ενας καλός παίκτης έλεγε πως κυνηγούσε δύο με τρια τρίξι αουτσάιντερ τη σεζόν. Με δύο ρεφάριζε τα λεφτά του, με το τρίτο κέρδιζε καλά. Ετσι έκρινε τις σεζόν. Αλλά νομίζω πως έχει πάψει να παίζει έτσι. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος.

    Για το Εβερτον-Λίβερπουλ δύσκολη η πρόβλεψη. Το σετ θα έπρεπε να είναι μοιρασμένο και δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαντάζομαι αυτούς που θα μπουν τον καφενέ πρώτη φορά - αντίδραση - εκλήθη και σαστιμάρα, λίγο μετά κλείνοντας με δύναμη την πορτα: ρε πάμε να φύγουμε από ΄δω τούτοι δεν μπορούν ν΄ ανοίξουν ενα mail και θέλουν να ανοίξουν να μυστικά του γκισέ...

    Με κάψες ρε Βούδα και συ ρε επίτιμε επίτηδες το κάνεις;

    Που σαι fairplay να δεις τα χάλια μας, γελάνε και οι κυρίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρων και ας αργησα ...
    Ημουν καβάλα σε μια Λευκορωσίδα που δε μου χαλαει ποτε χατήρι , ξέρει ο Νικος:)))

    Πληροψοριες λένε οτι τα καμώματα του Βούδα ειναι αγχολυτικά διασκεδάζουν και ξετρελενουν το γυναικειο πληθυσμο ...αν το παρει χαμπάρι βλεπω να ζηταει αυξηση ....και κοιτα κα ξωφλήσεις τα μισθά του παιδιού ...έχει εξοδα :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχεις κοινό ρε Βούδα, πέραση. Μάλιστα, γιατί δεν γράφεις ένα άρθρο " η γοητεία ενός χαμένου mail" και να δούμε τι αποδοχή θα έχει και θα κανονίσουμε για την πληρωμή.

    Προσπάθησα να δω ελάχιστα εθνικές - κάτσε καλά ρε...

    Εβδομάδα ετοιμασίας - έρχεται Σαββατοκύριακο καυτό να κοιμάστε, να ονειρεύεστε και να ξεβολεύεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα.

    Με αφορμή τον Βούδα που ζητάει τα ματς που κέρδισαν τα 4 χρόνια sv, και με αφορμή αυτό που έγραψα μετα την Puchov για Ωραίες Σκεψεις που δεν ευοδώθηκαν και που θάφτηκαν αλλά και για Στοιχήματα που χάθηκαν με τρόπο που μας πλήγωσε (σαν ένα πράμα τη Σαουθεντ στα χασομέρια) έχω σημειώσει:

    sv1:
    21/1/2017 τις Γαρίδες με την Πόρτσμουθ, που είχα βάλει μία "επική" αναλυση αλλά τελικό σκορ 1-1 και void και η αναλυση στα σκουπίδια.
    10/12/2016 Κολωνία - Ντορτμουντ 1-1 ισοφαρισε η Ντορτμουντ στο 90' και μας τα χαλασε
    22/1/2017 Αιντχοφεν = Χεερενφεν. Μέχρι το 80' κρατουσαμε το μπετ με 2-3, αλλα φάγαμε 2 γκολ και δεν κρατησοαμε ούτε το void.

    sv2
    Ωραίες σκέψεις ήταν η Γουαιτχοκ (που από 12.00 που την πήραμε πήγε 6.00, αλλά δεν ευοδώθηκε οπότε όλα στα σκουπίδια), η "ποιά Κροουλι" με την επική ανάλυση και η Ντεν Μπος με την "Καμπούρα", ενώ χάθηκε η Πλίμουθ που προηγείτο 0-2 στο ημιχρονο, τελικο 2-2.

    sv3
    Την κακη χρονιά του sv μας πλήγωσε το Βιγιαρεάλ - Λεβάντε που δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 90+3 ενώ ωραία σκέψη που δεν πέρασε ήταν η Τρούρο με την Τορκί.
    Ειδικά η Λεβάντε και η απώλεια έκανε τη διαφορά τη χρονιά αυτή, που δεν λειτούργησε τίποτα.

    sv4
    Την προηγούμενη χρονιά ωραία σκέψη που κόλλησε στο void, ήταν το 1ο μας μπετ, Μπολτον - Οξφορντ που το 10.00 που πήραμε στον άσο πήγε στο ημίχρονο 3.00, αλλά έμεινε 0-0, ενώ θα θυμόμαστε το Μαν Σιτι - Κρίσταλ Πάλας 2-2.

    Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που τα γράφω, απλά στο στοίχημα και ειδικά στα αουτσάιντερ ο κανόνας είναι ότι οι όμορφες σκέψεις, όμορφα καίγονται τελικά και δεν ευοδώνονται και θα πρέπει να ζούμε με αυτό.
    Ενώ όλλές φορές φτάνουμε στην πηγή, αλλά νερό δεν πίνουμε και πάλι θα πρέπει να είμαστε οπλισμένοι με υπομονή.

    Το λέω γιατί so far οι (3) σκέψεις του sv5 δεν ήταν κακές, αλλά καμία δεν έφτασε να κάνει κάτι, αλλά έτσι λειτουργεί το στοίχημα με το αουτσάιντερ.

    Καλή εβδομάδα σε όλους και ελπίζω τελικά ο Δημητρης να έλαβε κάτι από όσα του έστειλα.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "στολίστηκε η νύφη και έμεινε" θέλει να μας πει λαϊκά, ο επίτιμος. Ακόμα ταιριάζει η παροιμία " έκλασε η νύφη (πουτσοφ) σχόλασε ο γάμος".

      Ακόμα υπάρχουν και τα παιχνίδια που τα διαβάζεις τελείως λάθος - βιάζεσαι να αγοράσεις μην χάσεις την ευκαρία και το 5,00 γίνεται 6,50. Και χαμένο το μπετ. Εδώ δυο φορές μαλάκας.

      Για να γελάσουμε και λίγο, πάρτε μια παροιμία που κολάει και στο κουμάρι: "ο κλανιάρης κι ο κουφός, δίπλα στα νταούλια πάνε"

      Να πιούμε έναν καφέ, μπας και βρούμε τίποτα για αύριο, αλλά δεν το βλέπω.

      Διαγραφή
    2. βρηκαμε κατι για αυριο στο live

      Ουαλια

      TNS - Κοναχς ....μονομαχια γιγαντων ...η TNS το θηριο της λιγκας αλλα κανει γκελες ολικής .. για να δουμε :)))

      Διαγραφή
    3. Θέλω να πω κάτι μάλλον προσωπικό. Το στοίχημα είναι μια μάχη σε τρία μέτωπα. Μάχεσαι με τον κακό εαυτό σου, μάχεσαι απέναντι στην στοιχηματική αγορά και μάχεσαι και μέσω αντιπροσώπου στο γήπεδο. Δηλαδή θέλεις να σκεφτείς όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά, θέλεις να αγοράσεις στην καλύτερη δυνατή τιμή και θέλεις η ομάδα σου να κερδίσει και μέσα στο γήπεδο. Για μένα το πιο αδιάφορο είναι να νικήσω την αγορά. Σε καμία περίπτωση δεν θα καθίσω να στενοχωρηθώ αν η απόδοση ανέβηκε κι άλλο αφού αγόρασα. Λίγο θα στενοχωρηθώ αν η ομάδα μου έπαιξε χάλια ενώ την περίμενα καλή. Και θα στενοχωρηθώ πολύ αν δεν μπόρεσα να σκεφτώ ψύχραιμα και αντικειμενικά. Αν αγόρασα στο 5,00 σημαίνει πως το 5,00 το έκρινα ικανοποιητικό γιατί θεωρούσα "δίκαιο" το 4,00. Το μόνο που ζητάω είναι η ομάδα μου να παίξει για 4,00. Αν για χ,ψ λόγους η αγορά έστειλε το 5,00 στο 6,50, στην ουσία μου είναι αδιάφορο. Προφανώς και θα προτιμούσα να έχω αγοράσει στο 6,50 αλλά δεν θα το θεωρήσω σε καμία περίπτωση λάθος μου.

      Διαγραφή
    4. Με τη θεωρία της αποτελεσματικότητας των αγορών διαφωνώ και το έχω πει από την πρώτη στιγμή εδώ μέσα. Είναι η γνώμη μου, χωρίς να έχω τα θεωρητικά προσόντα να το αποδείξω. Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουμε από μία. Οπότε έχω κι εγώ τη δική μου με την οποία πορεύομαι και η οποία μου επιτρέπει να παίζω όπως παίζω. Για να μην πολυλογώ, το λάθος διάβασμα ενός ματς κρίνεται περισσότερο στο γήπεδο παρά στην πορεία της απόδοσης. Ετσι νομίζω.

      Διαγραφή
  12. Ωραιος και ο επιτιμος και ο Μπάζ ....


    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα μάθατε ?

    Εχουμε sans voir κυριες και κυριοι...

    Φελλός 2 @ 12,00


    Τί καμώματα ειναι τούτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή