30 Οκτ 2020

"λοξά αουτσάιντερ"

 

Θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό σήμερα, γιατί έγραψα πρώτα τα παιχνίδια και βγήκε σεντόνι. Μην βάλω και γενικόλογα και κουραστεί ο κόσμος να διαβάζει και μας σιχτιρίσει...

Μπορνμουθ(1.64) - Ντερμπι(5.76) - ξεκινάμε από το φαβορί για να πάμε στο αουτσάιντερ. Με μια πρόχειρη ματιά, δεύτερη η Μπόρνμουθ, αήττητη - ποια Ντέρμπι; άσσος σίγουρος εδώ! 

Αρχίζουμε και την παρακολουθούμε πιο προσεκτικά, βλέπουμε πως είναι αήττητη μεν, αλλά στα μισά παιχνίδια δεν κέρδισε - έχει 4 νίκες και 4 Χ, αν εξαιρέσεις το 1-3 στο Κόβεντρυ,  οι άλλες νίκες ήταν στο γκολ, αρρωστιάρες. 

Στα τελευταία τέσσερα είχε τρία Χ μέχρι το τελευταίο που κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Μπρίστολ Σιτι.  Παραδοχή και των δυο προπονητών η Μπρίστολ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να ήταν μπροστά. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η Μπορνμουθ κάπως και με γκολ στο 81΄πηρε την νίκη. 

Το γκολ το πέτυχε o Groeneveld, που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι - μέχρι και οι αλλαγές τους πιάνουν...

Η Ντέρμπι τώρα, τις πρώτες τρεις αγωνιστικές ήταν για να την κλαις, αφού έκανε τρία στα τρία αρνητικά. Μετά πάει Νοργουιτς και παίρνει  διπλό, με γκολ του Rooney (του γνωστού). Χάνει στο γκολ από Γουοτφορντ και Χάντερσφιλντ και φέρνει δυο Χ εκτός με Νοτιγχαμ και εντός με Κάρντιφ και στα δυο προηγήθηκε.

Στο τελευταίο με την Κάρντιφ ο προπονητής Κοκου (και εδώ ο γνωστός, Ολλανδός) - που ήταν υπό πίεση στις αρχές - ιδιόρρυθμος ο ιδιόκτητης της Ντέρμπι, Μελ Μορις  αρέσκεται σε φάγωμα προπονητών -στάθηκε στις πολύ καλή εμφάνιση και στις χαμένες ευκαιρίες που άφησαν το σκορ μόνο στο 1-0 και έδωσαν το δικαίωμα στην Κάρντιφ να ισοφαρίσει. 

Υπάρχει γενικά ένα κλίμα στο Ντερμπι για θετικό αποτέλεσμα στο Μπορνμουθ, που θα την βάλουν σε ανοδική τροχιά. 

Αποδόσεις: σωστές; λάθος; κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια. Αν η Ντερμπι σταθεί στο ύψος της, που μπορεί θα γίνει ντέρμπι και θα πάρει αποτέλεσμα. Στο 6.00 το διπλό με το παραπάνω σκεπτικό δεν το λες και μικρό. 

Πιο συντηρητικό ποντάρισμα το DNB με 4.00 - 4.20, εγώ θέλω να πληρώνομαι και το προτιμώ σπάνια, αποκλείω την διπλή ευκαιρία το 2.35 - 2.30. 

Λειτον Οριεντ(2.42) - Μπολτον(2,89) - εδώ μας απασχολεί η Μπολτον ξεκάθαρα - μια Μπόλτον που επιτέλους έστω και δύσκολα πήρε νίκη με Μπράντφορντ. 

Ο Ian Evatt προσπαθεί να πατήσει στα δυο τελευταία θετικά αποτελέσματα ( Χ στο Κέιμπριτζ και νίκη με Μπράντφορντ) και να πάρει τους τρεις βαθμούς στο Λονδίνο. Προσπαθεί να παίξει στρωτό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο που θέλει τον χρόνο του. 

Η Λειτον δεν έχει ακόμα νίκη μέσα στην έδρα της, αν  και προέρχεται από τρία καλά αποτελέσματα - Χ στο τελευταίο εντός με Εξετερ και δυο διπλά σε Τρανμιρ και Στιβενειτζ.

Η δυναμική της Μπολτον συν η ευκαιρία της να κάνει αισθητή την παρουσία της, με διπλό στο Λονδίνο, δίνει μια κάποια αξία στο διπλό του 3.10.

Σαλφορντ(1.87) - Ολνταμ(3.99) - η Ολνταμ είναι ομάδα, πάμε έξω να παίξουμε και ότι γίνει. Γι αυτό και στα τελευταία τρία εκτός είναι αήττητη και μάλιστα με διπλό στην Μπόλτον. Η χαρά του ποδοσφαίρου πέρασε και από Κόλτσεστερ, που ενώ προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο, ισοφαρίστηκε, μπήκε πάλι μπροστά και το έφαγε σε 3-3 στο 87΄. 

Η Σαλφορντ με τον Σκοουλς να κάνει τον προπονητή δεν έχει αποδώσει τόσα πολλά,  για να δίνεται το γαμάτο φαβορί της κατηγορίας. Με μια νίκη εντός σε πέντε παιχνίδια και μόλις τρία σε οκτώ προβληματισμό βγάζει, παρά πρωταθλητισμό. 

Εδώ όμως ο γκισές πήρε πρέφα ίσως πως η Ολνταμ είναι ικανή για το χειρότερο και για το καλύτερο και μάζεψε το διπλό. Το 4.75 όταν γίνεται 4.20 πρέπει να μας προβληματίζει.

Εδω ελπίζουμε να πουλήσει ο Σκοουλς σε τίποτα γατόνια και να ανέβει το διπλό...

Τρανμιρ(2.3) - Μορκαμ(3,66) - μπερδεμένο εδώ το ματς, κανείς δεν δείχνει φόβητρο, αλλά και κανένας δεν δείχνει του πεταματού. Η Τρανμιρ έχει δυο νίκες στην έδρα της με τους τελευταίους Σάουθεντ και Σκάνθορπ, αντέθετα με Τσελτεναμ και Λειτον που δείχνουν καλύτερες, έχασε. Η Μορκαμ εκεί που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά με 4 νίκες και μια ήττα, την πηρέ ο διάολος και ο Κορονοϊός - ένα Χ και 3 ήττες, όλες από ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία.

Πολύ μικρή η προϊστορία, ευνοϊκή για Τρανμιρ. Οι αποδόσεις με μικρή πτώση για Μορκαμ δεν είναι κάτι αξιοπερίεργο. Αυτό που είναι αξιοπερίεργο είναι πως η Τρανμιρ δεν έχει Χ μέσα και η Μορκαμ δεν έχει Χ εκτός και το παιχνίδι έχει αρκετό Χ.

Υ.γ. εδώ θα είμαστε να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα - αν προκύψει κάτι κάλο, θα το βγάλουμε...





29 σχόλια:

  1. Βρήκα κάτι που πρέπει να διαβάσετε. Αξιολογείστε το όπως νομίζετε.

    Burnley vs Chelsea

    The temptation of getting 11/2 with Sky Bet about Burnley is just too juicy to ignore.

    You see that Chelsea bandwagon over there? I am not on it.

    Frank Lampard is one talented human being, no question, and he may have convinced the betting markets regarding Chelsea's current form but he has not tricked me.

    I am yet to believe his Chelsea team have a thirst for defending on the road or have even found the right balance between attack and defence to the extent that they can be relied upon to win at 1/2 with Sky Bet away from home.

    Remember, this is a team that have won just three of their last 12 away Premier League games and have kept just two clean sheets in 22 league games on the road under Lampard. Big swerve.

    I was on minute-by-minute blogging duty for their 4-0 win over Krasnodar in midweek - a fantastic result, sure, but a scoreline that absolutely flattered them with two late goals against the deflated hosts putting unheralded gloss on the scoreboard. At 1-0 down, Krasnodar struck the bar and were the better team when Timo Werner fired home a very fortunate penalty award.

    The hefty 2,000-mile journey back from Russia also is a huge negative for Chelsea to deal with, such mammoth trips have caught fellow 'top teams' out in their next fixture. The record of Premier League teams in their next game having played a midweek game in Russia since 2013 reads: P13 W2 D2 L9. That is a staggering statistic when you factor in most of those teams will have gone off heavy favourites for the match in question.

    I can trust Burnley to take advantage. Do not be fooled by their winless start. Sean Dyche's men are as rugged and defensively solid as last season - as shown by their expected goals against figure of 1.03 per game which ranks among the best defences in the league. Spurs, arguably the hottest attack in the league on form, found it very tough to find a way through on Monday with Burnley restricting them to a 0.68 xG figure in the 1-0 defeat.

    With their threat at set-pieces, Burnley are no 11/2 shots to take maximum points off Chelsea that's for sure.


    Surprise results after Russian away day

    2018: Arsenal lose 2-1 to Newcastle after drawing 2-2 with CSKA
    2015: Liverpool lose 2-1 at home to Palace after winning at Rubin Kazan
    2014: Man City lose 2-1 to West Ham after drawing in Moscow - that was the only game they lost in 18 PL matches
    2013: Tottenham lose 3-0 at home to West Ham after beating FC Anji

    https://www.skysports.com/football/news/11661/12117783/premier-league-predictions-burnley-to-stun-chelsea-sheffield-united-to-hold-man-city


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νόμος του Τσου Λου ειδικά η Ρωσική εκδοχή.
    Θα το έχουμε υπόψη.
    Σωστός ο Βούδας.

    Μετατροπή των fractional odds σε decimal:
    Διαιρούμε κανονικά και προσθέτουμε τη μονάδα.

    Αποδόσεις σαν ημερομηνίες.
    Βγάζει νόημα βέβαια: σε κάθε 2 που βάζω, βγάζω καθαρό κέρδος 11.
    =>
    11/2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.theguardian.com/football/2020/oct/30/jurgen-klopp-criticises-premier-league-chief-over-substitutes-rule

    42 τοις εκατό αύξηση των μυικών τραυματισμών στην Πρεμιερ. Εξαλλοι οι ελιτ προπονητές. Οι μικρές ομάδες ψήφισαν κατά των 5 αλλαγών. Αδικία λένε οι ισχυροί. Δεν ζητάμε καμία εύνοια. Εχουμε βαρύ πρόγραμμα. Ε θυσιάστε ρε καριόληδες κάποιες διοργανώσεις. Απληστοι του κερατά. Ας πάρουν τα αγγλικά κύπελλα μικροί φέτος. Αντε στο διάολο κλαψομούνηδες καλομαθημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συσσωρευμένη κόπωση - μυικός τραυματισμός. Ωραίο το ξέσπασμα του Βούδα, ας παίξουν και οι άλλοι.

      Τρίτο φαβορί ο Μουρινιο Βούδα, καλά πάμε...

      Διαγραφή
    2. Καλά πάμε, όλος ο κόσμος βλέπει πως η Τότεναμ αν το πιστέψει το παίρνει το πρωτάθλημα. Μπροστά τρομοκρατεί, θα τους μάθει κι ο Μουρίνιο πίσω να μην περνάει σκνίπα, τη σήκωσε την κούπα. Κι εδώ που τα λέμε, θα χαρώ πολύ για τους παίκτες. Αυτή η φουρνιά κάτι πρέπει να κερδίσει. Κρίμα που έφυγε ο Ερικσεν.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα, στα όρια του μεταφυσικού μας βάζει ο Βούδας. Είπαμε έχει πολλές προεκτάσεις το στοίχημα - βέβαια ο αιώνιος παίκτης τα βαριέται αυτά και το πάει Στο εύκολο, στο ΠΡΟΠΟ 1Χ2.

    Αγγλία, δεν έχουμε κάποια σημαντική διαφοροποίηση στα σετ των αποδόσεων. Χαλ και Σαντερλαντ "φοριούνται" πολύ και ο γκισές κάνει αυτό που ξέρει καλά.

    Έχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια σήμερα - αντιστοιχηματικά, αλλά ενδιαφέρον...

    Ο Βούδας μας τα έλεγε για της μεγάλες ομάδες, μετά από αγώνα Τσαμπιονς ότι ζορίζονται και χθες χάζευα λίγο Πορτο. Λέμε, για κουβάς ολκής και λίγα έφαγε...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσχετο - η εικόνα του πρύτανη, αντανακλά την αρρώστια της ελληνικής κοινωνίας, εδώ και χρόνια. Επαναστάτες του κώλου, πανεπιστήμια του κώλου, μια κωλοκοινωνία, που θα ζήσουν τα παιδιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφτασε η εποχή που οι δάσκαλοι δέρνονται και αποκεφαλίζονται όταν δεν υποκύπτουν.

      Διαγραφή
  6. Ουαλια ..

    Χαφναρα με Μπαλα ασος στο 7,00 , το dnb στο 5,50 ... σανβουαριζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εμφάνιση της Μπέρνλι στο α ημίχρονο είναι αποκρουστική. Χωρίς να κάνει τίποτα φοβερό η Τσέλσι, κάθονται και τους κοιτάνε να βγάζουν υπομονετικά τη μια επίθεση πίσω από την άλλη. Τέτοια παθητικότητα αξίζει συντριβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο νέος τερματοφύλακας της Τσέλσι είναι κλάσεις ανώτερος του ηλίθιου Κέπα. Σταθερός και έξυπνος. Η άμυνα της Τσέλσι θα βελτιωθεί άμεσα.

      Διαγραφή
    2. Κατευθείαν για τη Λιγκ 1 είναι η Μπέρνλι. Ποδόσφαιρο μηδέν. Τρομακτικό.

      Διαγραφή
  8. η Ουαλη η Χαβερφορντγουεστ μπηκε sans vour 1dnb @ 5,50


    ενημερωση προς Βουδα...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Χαβερφορντγουεστ 1 - 1 τελικό !!!

    VOID !!!

    απολογισμος μεχρι τωρα στο sv ...0/6 και -3 μοναδες ...3/6 βόδια...


    κτηνοτρόφοι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα, ζεστός ο καφές πλέον, χαζεύω τα ματς της Πρέμιερ και δεν βρίσκω τίποτα. Κοιτάζω και την επόμενη αγωνιστική, κακή δείχνει κι αυτή. Για την ακρίβεια τα ματς είναι μια χαρά, οι αποδόσεις είναι το πρόβλημα. Τα σετ είναι σωστά, πάνω-κάτω έτσι θα τα έδινα κι εγώ. Ας ελπίσουμε τα σημερινά παιχνίδια να δώσουν αφορμές για μεταβολή αποδόσεων, μπας και βρεθεί καμιά ρωγμή.

    Σήμερα το Τότεναμ-Μπράιτον θα έχει ένα μικρό ενδιαφέρον, η Τότεναμ είναι η κολώνα της ημέρας. Αλλά τα είπαμε, Τότεναμ δεν κοντράρω καλώς ή κακώς. Το βράδυ έχουμε τη Βάαλβαικ και περιμένουμε ένα περιπετειώδες διπλό, όχι άλλες ισοπαλίες, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ, γεμίσαμε βόδια και δεν έχουμε πού να τα βάλουμε, φωνάζουν και οι γείτονες. Κι αύριο Λιντς-Λέστερ απόλαυση.

    Η Γκλάντμπαχ πήρε τη νίκη, αλλά η απόδοση δεν μας επέτρεψε. Η Μπάρτσα βολοδέρνει αγωνιστικά κι βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Μειώσεις αποδοχών, πωλήσεις παικτών στον ορίζοντα. Αντί να πουλήσουν τον Μέσι και να πάρουν ένα σκασμό λεφτά, τον κράτησαν με το ζόρι, θα φύγει ελεύθερος τώρα και θα πάρουν τα παπάρια του. Μια Μπάρτσα που κατάντησε αποκρουστική, ένα σίχαμα που συνεχίζει να φορά ροζ φανέλες και λαχανί κάλτσες γεμάτες διαφημίσεις. Η Ιντερ στις καθυστερήσεις έσωσε το βαθμό με την Πάρμα, σήμερα παίζει η ομαδάρα Γιούβε, άλλο τσίρκο μεντράνο. Η Σεβίλλη που την είχα για τίτλο, πάει για υποβιβασμό, να τα λέμε όλα, έχασε από τη Μπιλμπάο με ανατροπή. Η Λίβερπουλ ισοφάρισε με τον Σάλαχ να βγαίνει από το Πλατούν, βουτηχτής καλός έγινε κι αυτός, γέμισε καραγκιόζηδες το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει σωτηρία. Ενα Σάββατο για πέταμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απολαυστικός Βούδας το είπε όλα μέσα σε δυο γραμμές.

    Τον καφενέ κοιτάω πως θα το προσαρμόσω στα νέα δεδομένα - μάλλον το απογευμα θα βγει κάτι γι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η Βουλγαρα η Σελο ειναι 0-0 στο ημιχρ και πληρωνει 9,00...

    αμα πάει 0069 και πληρωνει διψηφιο παιζουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ψιλοπερίμενα, αλλά δεν βοηθούσαν οι αποδόσεις. Και η Σαουθάμπτον και η Νιούκαστλ ήταν κάπως υποτιμημένες, αλλά μιλάμε για λεπτομέρειες. Δεν με εξέπληξε που νίκησαν, κρίμα που δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Τώρα κοιτάζω ενδεκάδες Μάντσεστερ-Αρσεναλ, περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις. Κάποτε μάζευαν όλη την αφρόκρεμα, τώρα αναρωτιέσαι ποιοί είναι όλοι τούτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Σαουθάμπτον έχει φτιάξει καλή ομάδα, ο προπονητής της είναι ξύπνιος και συμπαθέστατος, έχει και καλούς ορεξάτους παίκτες, αυτός ο Γουορντ Πράουζ είναι μανούλα στα φάουλ, αμα σε βρουν μπόσικο, σου κάνουν τον πισινό κατακόκκινο.

      Διαγραφή
    2. Η Εβερτον και η Αστον Βίλα ήταν κλασικές περιπτώσεις αρνητικού κύκλου. Ξεκίνησαν φανταστικά, πήραν 4 σερί νίκες έκαστη και έσκασαν.

      Διαγραφή
  14. Περιμένοντας να δω να μπαίνει ο μόρτης ο Καβάνι, παικτούρα καλή, μούρη γαμάτη κι ας είναι λίγο χασογκόλης, για τις κυρίες που σίγουρα θα τον λιγουρεύονται, βάζω μουσική από την Ουρουγουάη. Μας δουλεύει κι ο ερημίτης, ότι και καλά μας διαβάζουν γυναίκες, ας μπει μία να μας καλησπερίσει αλλιώς δεν πιστεύω λέξη. Ορίστε κυρίες μου, πιείτε το τσάι σας μετά μουσικής.

    https://www.youtube.com/watch?v=zk1nH1mc6pk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δείχνει Καντονά στο ημίχρονο. Καντονά ρε διάολε. Σηκωμένος γιακάς, τσίχλα στο στόμα, στυλ βασιλικό, τί παίκτης ! Αλλες εποχές, καλύτερες, πολύ καλύτερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απαντήσεις
    1. Νιώθει παραμελημένος. Πήρα Βάαλβαικ dnb στο 10,00 αναγκαστικά.

      Διαγραφή
  17. Οκ, δεν τα κατάφερε η Βάαλβαικ, περίμενα να εισπράξω ένα μεγάλο χαρτονόμισμα, ο μαραθώνιος συνεχίζεται για όσο μας επιτρέψει ο κορωνοιός. Αν γενικευτούν τα λοκντάουν σε όλα τα πρωταθλήματα, θα το γυρίσουμε στο διαδικτυακό σκάκι. Μία κίνηση εσύ, μία κίνηση εγώ. Η Τότεναμ πήρε τη νίκη με γκολ του Μπέιλ, οι παίκτες σέρνονταν στο β ημίχρονο, ο διαιτητής ήταν για τα σκουπίδια, πήγε να καταστρέψει το ματς. Καληνύχτα. Να δούμε τί μας ξημερώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή