19 Οκτ 2020

"μελέτη χωρίς αποτέλεσμα;"


Έξι αγωνιστικές έχουν γίνει στην Αγγλία κι αύριο έχουμε την έβδομη. Να δούμε λίγο τι έχει γίνει μέχρι τώρα, για να ξέρουμε για που τραβάμε. Είπαμε οι αχρείαστες λεπτομέρειες πολλές φόρες μπερδεύουν τον παίκτη, αλλά και να βαράμε του κουτουρού γιατί κάτι μας γυάλισε δεν μας δίνει πλεονέκτημα...

Ξεκινάμε από Αγ.2  στην κορυφή βρίσκονται Κέμπριτζ και η Νιούπορτ, αμφότερες έχουν από 13 βαθμούς με 4-1-1. Η Κέμπριτζ κερδίζει συχνά με μεγάλα σκορ - 0-5 εκτός την Σκανθορπ, με το ίδιο σκορ κέρδισε εκτός  την τρίτη της βαθμολογίας Μορκαμ. Η Νιούπορτ κερδίζει λίγο πιο δύσκολα, αλλά κερδίζει και αυτή. Η μοναδική της ήττα στην έδρα της Κέμπριτζ με 2-1.

Μορκαμ στην τρίτη θέση, αλλά βγάζει αστάθεια, αφού κατάφερε στις μόλις δυο ήττες που έκανε να φάει 9 γκολ χωρίς να βάλει κανένα. 4-0 έχασε το Σάββατο στην Κροουλι και έπεσε από την κορυφή - δεν έχει μέχρι τώρα Χ.

Ίδιους βαθμούς με Μόρκαμ (12 β.) έχουν και Τσελτεναμ, Φορεστ Γκριν και Καρλαιλ.  Φορεστ και Γουολσολ είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς ήττα, μέχρι στιγμής στην κατηγορία.

Υποψήφιες για τους κολασμένους τώρα: Σαουθεντ, Μανφιλντ και Μπαροου και δεν έχουν αξιωθεί να κάνουν νίκη. Δυο Χ η πρώτη και τρεις οι άλλες δυο. Η Μπαροου δείχνει πιο ζόρικη έχει χάσει και τα τρία εκτός στο γκολ - Χαρογκειτ 0-1, Καρλάιλ 0-1 και Νιούπορτ 1-2. Μέσα έπαιξε τρία, δεν έχασε, ούτε κέρδισε κανένα.

Αφού είδαμε αυτά ας δούμε και ένα ματς περίεργο. Η προτελευταία Μανσφιλντ τραβάει για το Μορκαμ και ο μπουκης την δίνει φαβορί.  Φαβορί μια ομάδα που άρπαξε τρία μέσα στην έδρα της από Μπράντφορντ και ήταν τόσο καλή που ο προπονητής έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο. Και μια κόκκινη άρπαξε και υπάρχει πολύ πίεση στο κλαμπ. 

Ο μπουκης το καλοκαίρι δεν κάνει τα μπάνια του, μαυρίζει και πιάνει τον γκισέ και αμολάει παιχνίδια. Ψάχνει, ερωτάει, ζυγίζει, αφουγκράζεται. Νωρίς είναι ακόμα σου λέει, η βαθμολογία για αυτές τις δυο ομάδος  είναι πλασματική. Η Μορκαμ θα κατέβει, η άλλη θα ανέβει...

Πέντε διπλά έχει φέρει, εκεί μέσα η Μανσφιλν - ένα Χ και για Μορκαμ δυο νίκες.

Διορθώθηκαν λίγο οι τιμές γιατί κόντευε να φτάσει στο 3.00 η πρωτοπόρος την προηγούμενη αγωνιστική. Και τώρα είναι στο 2.80, αλλά έχει μια τεσσάρα στην πλάτη της να βγάλει. 0-0 ήταν στο ημίχρονο στην Κροουλι και μάλιστα ήταν καλύτερη στο πρώτο. Άντε τώρα Βούδα να ψάχνεις να βρεις τα αίτια της κατάρρευσης; 

Η Κέμπριτζ όπως είδαμε κάνει εμφατικές νίκες και είναι δίκαια στην κορυφή. 2.50 έδινε να κερδίσει την Πορτ Βειλ.  Μια Πορτ Βειλ που είναι στην ενάτη θέση της βαθμολογίας, μόλις όμως τρεις βαθμούς πίσω από τους δυο πρωτοπόρους. 

Με μια πρώτη ματιά μοιάζει τσιμπημένος ο άσσος. Αν πούμε πως παίρνει λίγο παραπάνω δόξα η Βειλ που κέρδισε τους νεόπλουτους της Σαλφορντ, δεν το υπολογίζουμε και πολύ αυτό. Αυτό που πρέπει να υπολογίσουμε είναι ότι η χτικιάρα δεν τρώει εύκολα γκολ - μόλις δυο, σε έξι παιχνίδια. 

Και έχει παίξει και δύσκολα ματς - αντιμετώπισε από την τρίτη Καρλάιλ, μέχρι την ενδέκατη Έξετερ. Από κει και κάτω δεν έχει παίξει με καμία ακόμα.

Πρόσφατες επισκέψεις στο Κέμπριτζ δυο φάπες και μάλιστα η μια με 5-0 το ΄18. Αν πας το 2.002 θα βρεις ένα διπλό με 0-1, αλλά μετά πρέπει να πας και στο μακρινό 1992 πάλι φάπα με 4-2.

Έχουμε εδώ έναν συμπαθητικό άσσο, με την πρώτη ματιά, όσο όμως ψάχνεις βγάζει μια δυσκολία. 

Νιούπορτ η άλλη πρωτοπόρος τραβάει για Στιβενειτζ. Αν και εδρεύει στο Νιούπορτ της Νότιας Ουαλίας  δεν την πιάνει το "κλείδωμα" που εφαρμόζεται εκεί. Επαγγελματική νίκη επί Τρανμιρ με 1-0 την έφερε στην κορυφή.  Έχει περάσει από Μπολτον, ήρθε Χ στο Σκανθορπ και έχασε δύσκολα στην Κέμπριτζ. 

Το διπλό όμως στο 2.30 δεν το λες και ευκαιρία. Θες να σου πω να το παίξεις; ρίχτο, αλλά οφείλω να σου πω πως σε 100 τέτοια πρέπει να πιάνεις 45 για να παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. 

Αν γίνεις πολύ κάλος και πιάσεις 55 θα πάρεις για εκατό ρούβλια που έριξες - 125 πίσω. αξίζει; άσε που αν γίνεις γάτος, δεν θα βρίσκεις εκατό. 

Η Φορεστ Γκριν έκανε δυο νίκες και πάει με δυνατόν αέρα στο Κόλτσεστερ - έχει όμως και κάνα τριάρι "στιγματισμένους" έτσι θα τους λέμε αυτούς που φέρουν τον νέον ιό. 

Σάουθεντ και Σκανθορπ δεν δείχνουν να μπορούν να κάνουν κάτι. Μεγάλες οι αποδόσεις, αλλά μεγάλα και τα χάλια τους...

Από μεγάλη νίκη πάει η Κρόουλι στο Έξετερ. το διπλό στο 4.75 τραβάει το μάτι. Το ΄07 η τελευταία νίκη μέσα για Έξετερ, έκτοτε τρία Χ και δυο διπλά. Έχασε άνετα η Κρόουλι εκτός από Τσελτεναμ και Πορτ Βειλ και κέρδισε δύσκολα την Ολνταμ. Η Έξετερ είναι και η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει την Κέμπριτζ καθαρά με 2-0. Δύσκολο το ματς,  - Να κάνει την ζημιά; μπορεί, απλά βλέπω  Έξετερ δύσκολα να κάνει πατάτα...

Υ.γ.1 φαντάσου να πιάναμε και Τσαμπιοσιπ και Αγ.2;  Μ.κ. Ντονς στο 4.33 θα γράφαμε κάτι γιατί είχε μια άλφα αξία. Στο 3.60 τώρα βλέπουμε τον Robinson νυν προπονητή της Οξφορντ να ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ομάδα που κοουτσάριζε για δέκα χρόνια και φεύγουμε μακριά. 

Υ.γ.2  Μπορεί να προκύψει και κάτι άλλο και να το χώσουμε μέχρι αύριο - έχει και έναρξη χλιδής με τ΄ αστέρια. Και αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει ο Βούδας.

Υ.γ. τελικά όσο πιο πολύ μελετάς - τόσο δυσεύρετα γίνονται τα σημεία...




39 σχόλια:

  1. "μελέτη χωρίς αποτέλεσμα;"

    Ολη η αγωνιστική μου μοιάζει ένα μεγάλο no bet από εδώ μέχρι την Αγγλία.
    Οποιος θέλει να παίξει, οι σκέψεις του Μπαζ είναι μια χαρά. Μπορει να πάτησει πάνω τους, να μελετήσει και να βάλει το ποντάρισμα του.

    Να γιατι νομίζω ότι κάποιος που θέλει να παίξει σοβαρά, πρέπει να διαβάζει το γερο-Μπαζ με τις Αγγλιδούλες του.

    Η Μορκαμ εκει στο 3.00 θα ήταν ενδιαφερων άσος. Τωρα, όπως είπαμε έπεσε και αντίο σας. Κυνδυνεύεις και από "Συνδρομο της 4ης αγωνιστικής", όπως το λεω, δηλαδή ενα πλασματικό σερί των πρώτων αγωνιστικών που σου δίνει εσφαλμένη εικόνα για τις ομάδες. Το λέει καθαρα ο Βαγγελης εδώ. Πιο καθαρα δεν γίνεται. Και οι Γαρίδες άρπαξαν και μια τεσσαρα προσφατως από την (ποιά?) Κρόουλι. Προσοχή λοιπόν.

    Αμα κοιτας μια επιλογή και αμεσως μετα στου ξινίζει και σου βρωμάει, άστην να πάει στην ευχή. Μιαν άλλη φορά. Θα παιξεις κατω από συνθήκες που εσυ θα επιλέξεις.

    "Μελέτη χωρις αποτέλεσμα" και στο sans voir, sans voir live.

    Μετά από 1,5 μήνα έχουμε πιάσει τα... φρύδια μας, για να μην το πω χοντρα.
    Χαρακτηριστικά οι 4 ομάδες-επιλογες του sans voir έχουν όλες σκοράρει (οι 3 μάλιστα έβαλαν 2 γκολ), αλλα δεν κάναμε καμία νίκη. Ολες μάλιστα κυνηγούσαν από νωρίς το σκορ. Αν βάζαμε και την Λεουβεν χθες, θα ήταν 5 οι ομάδες.
    Το λεω γιατι περυσι τέτοια εποχή ήμασταν καβάλα στ' άλογο.

    Μα όταν παίζεις αποδόσεις με μέσο όρο 8.00+, τετοια αποτελεσματα είναι ο,τι πιο φυσιολογικό υπάρχει.

    Ομοιως και στο λάιβ.

    Μελέτη χωρις αποτέλεσμα λοιπόν μέχρι στγμής, αλλά αυτά έχει η δουλειά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Ρε ρίξε κάνα Τσαμπιον που είναι και εμπορικό και αρέσουν στις κυρίες και άσε τα μέλια...

      Σου φταίνε και τα μπλογκ μας...

      Διαγραφή
    3. Ωραίο το μέλι, αρέσει και στις αρκούδες...

      Διαγραφή
    4. Δεν ασχολούμαι φέτος με Τσάμπιονς Λίγκ. Αν θέλω να 100πλασιάσω, μόνο πρωταθλήματα.

      Διαγραφή
    5. Αφήστε με να δουλέψω τώρα. Καταγράφω.

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα στους θαμωνες.
    Εγω για αυριο σημειωσα Κρόουλι , Κρού , Γουίμπλετον απ τις αγαπημένες του Μπάζ και Μπραζίλ Πελότας απ τις αγαπημένες τις δικες μου :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε νεε μου.

    sv2 νικες
    (προς Βούδα)

    23/9/2017 Bet365 ENGNL Τρανμιρ - Ρεξαμ 2 1 6.00 0-1
    28/10/2017 Betshop BRA2 Ιντερνασιοναλ - Σεαρα 2 DNB 1 8,50 0-1
    4/11/2017 Bet365 ENGP Σαουθαμπτον - Μπερνλι 2 1 6,50 0-1 6,5 5,5
    10/12/2017 Bet365 BEL1 Αντερλεχτ - Σαρλερουά 2 1 8,50 1-3
    31/1/2018 Bet365 ENGP Τσελσι - Μπορνμουθ 2 1 11,00 0-3
    10/2/2018 Bet365 AUT1 Αντμιρα - Ραπιντ Βιεννης 1 1 5,00 24/2/2018 Bet365 NED1 Χερενφεν - Εξελσιορ 2 1 7,50 0-1

    Δυνατή χρονιά.
    Θα θυμόμαστε για πάντα την Μπορνμουθ, αλλά και Σεαρά και Μπέρνλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sans voir 3 ...

    Παιχτηκαν 23 bet
    Κερδισαν μονο 2 :

    29/9/18 Ραπίντ - Σεντ Πόλτεν 2 @ 6,50 (0-2 τελικο)

    27/1/19 Ουτρεχτη - Βιλεμ 2@ 7,25 (0-1 τελικο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολο παγίδες μου στήνει ο ερημίτης. Γράψε για Τσουλού μου λέει να ξεφτιλιστώ στις κυρίες. 13 ομάδες μου είναι παντελώς άγνωστες. 12 ομάδες φαίνονται κούκλες αλλά είναι πανούκλες. Και οι υπόλοιπες δεν αγγίζονται. Οι μπουκ έχουν ανοίξει τους λάκκους και μας περιμένουν. Οι κύριοι να ασχοληθούν με τις κυρίες και οι κυρίες να ασχοληθούν με τους κυρίους. Στοίχημα ξανά το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σκεφτείς φίλε, ότι όταν άρχισα να παίζω στοίχημα, μου φαινόταν αδιανόητο να μην παίξω Τσου Λου!

      Αυτή είναι η παγίδα.

      Διαγραφή
    2. Γενικα δεν παιζουμε τσουλου και γιουρόπα ...
      Ειδικα ομως με καποιο ματς μπορει να ασχοληθουμε...

      θυμαμαι μια Ριεκα με Αουστρια και μια Ροζυ με Αζαξ ...

      Αλλο γενικα...
      Αλλο ειδικά ...

      Διαγραφή
    3. Μερικές φορές βρίσκεις καλά ματς.
      Αλλα είναι η εξαίρεση.

      Διαγραφή
  6. sans voir live.

    0/6 bets.

    Bets που τα αγοράσαμε στο live με μ.ο. απόδοσης 12.75 ενώ pregame η απόδοσης τους ήταν κατά μέσο όρο 6.92.

    Φανταστείτε τι θα γίνει αν στοιχειωδώς τα Μαθηματικά μας δώσουν ένα μέρος μόνο από αυτό που "δικαιούμαστε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στοιχηματικά τώρα - Μκ.Ντονς έφτασε από 4.33 στο 3.00, δεν μας ενδιαφέρει το γιατί. Αυτά δεν τα παίζουμε κι ας έρθουν όσο θέλουν.

    Μπρίστολ Ροβερς μέσα στην Σριουσμπερι. Πατάει καλύτερα η Μπριστολ που εδώ δίνεται αουτσάιντερ. Μια τυχαία νίκη στο 90΄έκανε η άλλη και αμέσως φαβορί. Από το ΄07 μέχρι το ΄17 τρεις φορές συναντήθηκαν και τις τρεις κέρδισε η γηπεδούχος.

    Τα τελευταία δυο μια ισοπαλία και ένα διπλό πέρσι. Εδώ ήταν 3.80, αντί για 4.00 να το πάρουμε πιο σοβαρά πήγε 3,50 και πιο κάτω. Τι να πω - όποιος την πιστεύει τόσο ας την παίξει. Εμένα η πίστη μου στις ομάδες αυξομειώνεται ανάλογα την απόδοση που τους δίνουν...

    Κρου, μεσα στην Σαντερλαντ - ας πούμε πως τώρα ανοίγουμε το κουπόνι και μας κάνει κλικ και την ποντάρουμε. Πάμε τον περίπατο που είναι και της μόδας και περιμένουμε. Για κάτσε ρε, αγοράζεις και δεν κάνεις ερεύνα αγοράς; Τούτο ήταν 6.00 πως πας και το αγοράζεις στο 4.80 - δεν παίζεις κολώνες καλύτερα;

    Ένα παιχνίδι έχει δώσει εκτός η Κρου και το χάσε. Δεν έχει δώσει διαπιστευτήρια μακριά από Κρου - αυτό μετράει στο 4.80, στο 6.00 κάνεις και πως δεν το βλέπεις...

    Γουίμπλετον - μέσα κουτουλάει και έξω πετάει - ως πότε;

    Πιτερμπορο και Πόρτσμουθ - κοίτα αποδόσεις και βγάλε συμπέρασμα...

    Ποδοσφαιρικό, ελληνικό το επόμενο θέμα για σήμερα: Χθες με φιλάθλους, σήμερα χωρίς φιλάθλους. Όπως το είπε και ένας έξυπνα, κουμαρζίδικα " με φιλάθλους ημίχρονο - χωρίς φιλάθλους τελικό".

    Εδώ πήραν απόφαση οι ειδικοί την ώρα που ο Κούλης είχε "χαθεί" κάπου στην Σαμοθράκη σε ένα φαράγγι και όταν κατάφερε και βγήκε καβάλα σε ένα ποδήλατο, τους τα έχωσε και φρόντισε πάλι για την σωτηρία μας...

    Πάλι θα μας σώσει ο Μωυσής - να προσέξουμε μόνο στο τέλος από την πολύ σωτηρία μήπως τρώμε τις μάσκες μας...

    Χέστηκα εγώ αν πάνε στα ελληνικά γήπεδα οπαδοί, αλλά δείξε μια φορά συνεπεία, ρε ελληνικό κράτος - μια φορά.

    Και φυσικά αφού ήταν χαμένος στο φαράγγι ο Κούλης δεν είδε το "Oruk Reis" που μετά από τόσο καιρό άγγιξε το Καστελόριζο.

    Αυτό μάλλον δεν κάνει έρευνες, αλλά σπέρνει κορόνα, γιατί μόλις βγαίνει και ζυγώνει προς εμάς τα κρούσματα αυξάνονται.

    Δεν στα έλεγα έκρηξη κρουσμάτων 667. Παρ΄ το ρε Ερντογαν να έρθουμε στα ίσια μας...

    Βούδη, έχω άσχημα για σένα - να πιω καφέ και θα κάνω αναγγελία...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί συνέβη αφεντικό ? Πάλι άσχημα νέα ? Θα με βάλεις σε καραντίνα ?

      Διαγραφή
    2. Μήπως μου στέλνεις κανά εξέλ κι εσύ ? Από αυτά που δεν ανοίγουν ?

      Διαγραφή
    3. Αύριο αυτά τώρα υπάρχουν παιχνίδια σε εξέλιξη.

      Διαγραφή
  8. Ακου ρε πώς τα λέει ο παλιός:

    "Ένα παιχνίδι έχει δώσει εκτός η Κρου και τό 'χασε.
    Δεν έχει δώσει διαπιστευτήρια μακριά από Κρου.

    Αυτό μετράει στο 4.80 (που είναι τώρα - no bet).

    Καταλάβαμε?

    Το στοίχημα στην τελική είναι 3 πράγματα:

    τα εξής 2:

    Η ΑΠΟΔΟΣΗ
    Στο 6.00 (που ήταν) κάνεις και πως δεν το βλέπεις... (και παίζεις πιο εύκολα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Επιτιμος στα χνάρια του Μπάζ .


    Το στοιχημα στην τελικη ειναι 3 πράγματα...


    Τα εξης δυο.....


    Η ΑΠΟΔΟΣΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο άλλος μου βριζει τις ομάδες μου ...
    Συγκεκριμενα μία μου την είπε κατημά ..

    γιατι λεει η φαβορα εχει 3 νικες σερί..



    Θα αποφασισω ποια θα ειναι η τιμωρια του ... :)))))


    Θα το βαλω sv να τον κανω να το φυσαει και να μην κρυώνει....



    χαχαχα .....


    χο ...δεν ειναι κακη ιδεα ...ουτως η αλλως θα ερθει 2-0 ημιχρ / 2-2 τελικό!



    :))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιστορίες από το στοιχηματικό μέτωπο: Ήπιαμε καφέ σήμερα Βούδα με τον φίλο μας από τον ΟΠΑΠ. "Άσε ρε μου λέει, το Σαββατοκύριακο το έριξα πάλι στις παλιές ακολασίες. Δεν έβρισκα τίποτα και ρίχνω δυο, τρία με ζητούμενα τελικά 2-2. Το πρώτο ήταν το Εβερτον - Λιβερπουλ 2-2 ήρθε, το δεύτερο Σπορτνγκ - Πορτο ήρθε και αυτό και το τρίτο Μαρσειγ - Μπορντο 3-1.

    Πήραμε κάτι ψιλά μου λέει να έχουμε να παίζουμε. Θυμάμαι είχα πιάσει παλιά πάλι δυάδα τετοια με Γιουβέντους - Κίεβο 2-2, απόδοση 24.

    Έχω πιάσει μια φορά τριάδα με 2-2 τελικά, μου λέει. με 8 ευρώ τους πήρα 2300. Θυμάμαι το τελευταίο ήταν Λίβερπουλ - Αρσεναλ 1-2 είναι στο 90 και μένει με δέκα η Λίβερπουλ και σε ένα κόρνερ το καρφώνει ο Σκρτελ 2-2, το έβλεπε σε πρακτορείο χαμός..."

    Λέμε για ασύλληπτα νούμερα - κοντά τριακόσιες φορές τα λεφτά του. Και σου λέει χαμένος είμαι και δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία γι αυτό ΟΠΑΠ, γι αυτό εφημερίδα.

    Θυμήθηκα και εγώ ένα ρουμάνικο κύπελλο στο ημίχρονο είναι 0-0 και η γηπεδούχος μια κατηγορία κάτω απόδοση 25. Στο δεύτερο δεν ξέρω τι είδε ο μπουκ - ίσως δεν "βγήκε" η κατώτερη και αρχίζει μια άνοδο τρελή 30, 40,50,64 στο 60. 0-0 ήταν ακόμα δεν άντεξα στον πειρασμό το βάρεσα. Μέτα άρχισε να το μαζεύει 35 και ήρθε το 1-0 και έμεινε μέχρι τέλος.

    Τέτοια ευκαιρία πάλι δεν έχω ξαναβρεί κι ας πέρασαν κοντά πέντε χρόνια.

    Ρε Βούδα σου ρίχνω την χρυσή μπάλα προχθές για Champions League και ήμουν σίγουρος πως θα γράψεις πως αυτό το καφενείο της Παρι μπορεί να την κερδίσει και η Γιουναιντετ του Σολσκιερ. Έπεσε η απόδοση, το πήρε πρέφα ο Μπουκ στο ζωντανό, αυτά ας το βρουν οι άλλοι. Μα να μας περάσει έτσι αυτό;








    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερημίτη, ούτε στιγμιότυπα δεν έχω δει από τα χθεσινά του Τσουλού. Ημουν άρρωστος χθες με κορωνοιό και έπεσα νωρίς. Ειλικρινά όμως, αν μου έλεγες Παρί-Μαν γιου τί να παίξουμε, αποκλείεται να σου έλεγα παίξε το διπλό. Αποκλείεται. Δεν θέλω να βγω από την πορεία μου φέτος ούτε για πλάκα. Σκοπεύω να 50πλασιάσω, αν όλα πάνε καλά μπορεί το 50 να γίνει και 100. Ακούγεται ακραίο, εξωφρενικό, ψευτιά ξεδιάντροπη, αλλά το εννοώ. Βοηθάνε και τα παιδιά του sans voir, γιατί δίνουν τρομερά σημεία που ούτε θα τα κοίταζα εγώ. Ο δικός σου ο φίλος είναι εξαιρετικός, να του μεταφέρεις τον απεριόριστο θαυμασμό μου, τον πιστεύω σε όλα και του εύχομαι νίκες, πολλές πολλές νίκες.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει κόσμος στα πρακτορεία που παίζει έτσι, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Τα σκορ είναι μεγάλη ακολασία, όπως και οι ανατροπές. Τα βάζουν σε συστήματα και τρελαίνονται από την αγωνία. Μιλαμε για εξτρίμ σπορ.

      Διαγραφή
  12. Ορίστε πεδίο δόξης λαμπρό. Η Λοκομοτίβ προηγείται, αν κρατήσει θα βγάλει δεκάρι απόδοση. Η Σαχτάρ ήταν στο 15,00. Πού γίνεται το ματς ? Στο Μπερναμπέου ή στο χωράφι ? Δείτε το στο λάιβ. Τώρα είναι στο 10,00 και είναι στο μισάωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηδη δεκάδες παίκτες αυτοπυρπολούνται, άλλοι πέφτουν από τα μπαλκόνια, κάποιοι έχουν σκύψει πάνω από τους καμπινέδες και κάνουν εμετό.

      Διαγραφή
  13. Λέμε για κηδείες να μείνουν έτσι, αλλά νωρίς ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εβαλε και δεύτερο. Λυπάμαι τον κοσμάκη.

      Διαγραφή
    2. Η Ρεάλ άνοιξε στο 1,33 την γονατίσανε στο 1,18.
      Η άλλη άνοιξε στο 1,60 την γονατίσανε στο 1,25.
      Καταλαβαίνετε για τί μακελειό μιλάμε.

      Διαγραφή
    3. 0-3 η Σαχτάρ. Στο χωράφι παίζουν.

      Διαγραφή
    4. Νικάει 0-3 και το διπλό στο 1,22. Χαχαχα.

      Διαγραφή
  14. Ισοφάρισε η Σαλτσμπουργκ μπας και σώσει την παρτίδα, γιατί Ζινταν δν βλέπω - και λέτε για Γκουαρντιολα. Αυτός ξέρεις θα τα σκατώσει στα ημιτελικά, στ΄ άλλα μια χαρά τα πάει.

    Και θα αρχίσουν τώρα βραστήμιες που τα έστησαν οι πονηροί οι μπουκ να τους κάνουν αφαίμαξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπερα

    ενημερωση προς sidd ....

    Εχουμε sv απο τη λευκορωσια ..

    Ντ Μινσκ - Μπελσινα 2 @ 10,00

    για μικροτερο ρισκο υπαρχει και το dnb και το Χ2 αλλα στις λευκορωσιδες δεν αρεσουν τα προφυλακτικά :)


    επισης εχουμε υπο παρακολουθηση και τη Σαχταρ με τη Βορσκλα Πολτάβα ....αν ανεβει ανεβει η αποδοση θα μπει κι αυτο πρε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ανεβει ανεβει ....


    πως γινεται να γραφεις κατι μια φορα και να εμφανιζεται δυό ?

    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτή η Λευκορωσίδα γιατί είναι sans voir ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλλάξαμε τραπέζι βρε - τι είσαστε ΄σεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή