9 Οκτ 2020

"για να κάνουμε αρχή"

 

Κοίτα να δεις τι μπορεί να σου κάνει η συνήθεια - αρχές Οκτωβρίου και φυσιολογικά θα είχαν παίξει 8 με δέκα αγωνιστικές στην Αγγλία. Βλέπει κάνα δυο, τρία παιχνίδια για αύριο το μάτι - βάρα του λέει η συνήθεια, υπάρχει δείγμα αρκετό.

Έρχεται αυτή η ριμάδα η λογική που μας προφυλάσσει από κακοτοπιές, αλλά δεν μας αφήνει να χαρούμε και λίγο και μας προσγειώνει αμέσως. "Άργησαν φέτος να αρχίσουν οι Αγγλιδούλες, μπορεί να έχουμε Οκτώβριο, αλλά έχουν παίξει μόνο 4 αγωνιστικές".

Τώρα άμα μπήκες εδώ να διαβάζεις για Εθνικούλες - ατύχησες. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε,  απλά δεν το ΄χουμε.  " Ο καλός ο μύλος που όλα τ΄ αλέθει" δεν υπάρχει εδώ.

Είναι και πολλά τα παιχνίδια, έχουν βάλει και κατηγορίες - Παναγία βοήθα!

Και επίσης να σε βοηθήσει η Παναγιά, αν πας να μπλέξεις με Αγγλιδούλες, ελλείψη άλλων μανεκέν. Ποτέ μην πας εκεί που πραγματικά δεν θες να πας...

Λίνκολν(1.84) - Μπρίστολ Ρόβερς(4,29) - όπου απόδοση πατρίς. Σήμερα μπορεί να είμαστε με την Λίνκολν, αύριο μπορεί να παρακαλάμε να συνωμοτήσει το σύμπαν για να φάει τα μούτρα της. Έρωτες και σαλιαρίσματα δεν περνούν εδώ.

Εδώ είμαστε με την Μπρίστολ, κόντρα στο τραίνο. Είδαμε και τα χαΐρια αυτών που ακλουθούν τα τραίνα. Πάει αύριο εκεί η Μπρίστολ με πολύ ευνοϊκή παράδοση, αφού στα τρία τελευταία που έδωσε εκεί, έφυγε με το διπλό. Προέρχεται από δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη μέσα με Νορθάμπτον.

Η Λίνκολν τώρα έχει το καρέ και μπράβο της - για να δούμε όμως πως. Στην Μπλάκπουλ χάνει καθαρά με 2-1 στο 82, στο 84 μένει η Μπλάκπουλ με δέκα και κάνει την ανατροπή στο 86 και στο 88. Με την Τσαρλτον εντός στο πρώτο ημίχρονο είναι κατώτερη των περιστάσεων και προηγείται στο 46 από το πουθενά με πέναλτι.

Εγώ βλέπω ένα φαβορί που "κλέβει" τα παιχνίδια και ίσως είναι θέμα χρόνου να στραβώσει. Με μια τέτοια ματιά το 4,50 είναι δίκαιο. Ούτε ευκαιρία, μα ούτε και κλοπή.

Άκρινγκτον(1,98) - Ροτστνειλ(3,65)- Εδώ μ΄  αρέσει η Ροτστνειλ, αλλά δεν μ αρέσει η απόδοση. Να κάνουμε την έκπληξη και να μην πληρωθούμε καλά;  Στο 90 στο προηγούμενο πήρε μεγάλη νίκη η Ροτσντειλ εντός με Φλιτγουντ. Πιο πριν είχε σταθεί πολύ καλά μέσα στο Ίπσουιτς και τελικά έχασε στα σημεία.

Στα τελευταία 9 παιχνίδια εκεί μέσα η Ροτσντειλ έχει πάρει 7 διπλά. Έχει δηλαδή κρυφά πατήματα το διπλό, αλλά στο 3,80 δεν λέει κάτι. Ανοδική τάση έχει όμως 4, 4 και κάτι μπορεί να μπει σε παιχνίδι.

Σάουθεντ(4,29) - Έξετερ(1,81) - να παίξουμε άσσο εδώ και θα μας πληρώσεις αμέσως - αυτό καταλαβαίνω εγώ  γκισέ. Ρε αθεόφοβε, πέμπτη αγωνιστική δίνεις διπλό 1,80;  Μοιρασμένη και η προϊστορία, σαφώς δείχνει ανώτερη η Έξετερ, αλλά νωρίς είναι για τέτοια. Με τα χιόνια δηλαδή θα αρχίσεις τα 1,50 στις Αγγλιδούλες, να μας τρελάνεις;

Και βλέπω να βρίσκονται πολλοί πρόθυμοι για Έξετερ και να πάει η Πανούκλα σε κάνα πεντάρι - τοτε θα φαντάζει κούκλα...

Σαλφορντ(2,05) - Τρανμιρ(3,49) - ρε πούστη γκισέ την Σαλφορντ μας την είχες παρουσιάσει για την Μπαρτσελονα της κατηγορίας. Τώρα τι μοίρασμα μας κάνεις; Εδώ θέλουμε τέσσερα για να αρχίσουμε να γράφουμε.

Είναι δύσκολο το παιχνίδι για Τρανμιρ - πως να πάρουμε το ρίσκο για 3,60; Όλα έχουν ρίσκο και η απόδοση δίνει στο ρίσκο την ανάλογη αξία.

Υ.γ όχι για μένα, για αυτούς που μας τιμούν και μπαίνουν και διαβάζουν, προσπαθώ να ενημερώνομαι. Διαβάζω λοιπόν τον Χ γκουρού να λέει "το στοίχημα εξελίσσεται γι αυτό εδώ θα δίνουμε κόρνερ και κάρτες - ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου!

 

 

 

 

 

 

 


11 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίος ο ερημίτης. Αγωνιστική εικόνα, προιστορία, απόδοση. Ενα κι ενα κάνουν δύο, λένε μέσα στο κουρείο, μα εγώ εγώ με σένα, ένα κι ένα κάνουν ένα. Οπου απόδοση πατρίς. Ετσι είναι, σήμερα μπορεί να είμαστε με τη Λίνκολν, αύριο πρέπει να μπορούμε να την κοντράρουμε χωρίς καθυστέρηση. Ενας παλιός φίλος έλεγε, στο στοίχημα πρέπει να είσαι Βούδας. Πότε Βούδας, πότε Κούδας, πότε Ιησούς κι Ιούδας, εχω καταλάβει ήδη της ζωής μου το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα ..
    Στα σβέλτα...

    Σουπερ καπ Πολωνιας

    Λεγκια - Κρακοβια ειναι 0045 ....6,00

    Ζηταμε 8,00 για να ριξουμε τον οβολον μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Μπαζ.

    Νομίζω οτι ο τρόπος που γράφεις είναι μοναδικός. Και η σκέψη.

    Τα 4 δικά σου είναι 3η γραμμή.
    :)
    Συν ένα από το svl συν δύο Ουαλία 2η γραμμή.

    Και μην ξεχνάμε την Πουτσοφ σήμερα!

    Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, προσπαθούμε για το καλύτερο. Κοίτα τάρα την Ροτσντειλ - μας ήταν λίγο το 3,80 και τώρα έχει πτωτική τάση. Τώρα δηλαδή μας πουλάν ακριβά το ίδιο προϊόν - γιατί να το αγοράσουμε;

    Λογικά οι φαβορητζηδες έφτασαν και στο Εξετερ - Ούτε στο 1,70 το διπλό, εδώ είναι σαν να πάρεις ένα κιλό μπάμιες στα 5 ευρώ και πας σπίτι, τις μαγειρεύεις και δεν βγαίνει ούτε ένα πιάτο. Δηλαδή σε κλέβουν και στο ζύγι και στην τιμή...

    Νορθαμπτον - Πιτερμπορο - τοπικό ντέρμπι με ιδιατερότητες, δεν μασάει πουθενά ο γκισές. Η παράδοση για Μπορο, αλλά αυτά τα 1,70 και λίγο δεν στέκουν. Χίλιες φορές να ζωστείς με δυναμίτες και να ορμίσεις στον γκισέ φωνάζοντας "οι παραδόσεις είναι για να σπάνε".

    Έχουμε και το ζωντανό - έχει και ο γκισές τα δικά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον πρωτο λογο η Σλοβακα η Puchov ...

    Αυτην θελουμε .....ολα τα υπολοιπα έπονται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακαρι αργα να εχουμε γλεντια στον καφενε ...

    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Σλοβάκα δεν τα κατάφερε, το ψόφιο φαβορί αναστήθηκε, ίσως λόγω του νέου τεχνικού. Η Μπρίστολ Ρόβερς της φωτογραφίας έβγαλε το διπλό του 5,50 με ανατροπή. Σάουθεντ και Τρανμίρ δεν έχασαν. Μόνο η Ακρινγκτον νίκησε. Ωραίος ο ερημίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μπουκαδορος είχε δίκιο.
    Εμείς είχαμε άδικο.
    Μπορεί να έπαιξαν και παίκτες της πρώτης ομάδας στη Ζιλινα Βου.
    Κουβάς και τον Puchov κλαιγαμε.
    Not even close.
    Κακη ήττα για το sv.
    Κακη ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουβας πολυτελείας η Puchov .
    Να πω την αληθεια δεν το περιμενα.
    Ειχε δικιο ο μπουκ , αδικο εμεις .

    Μπραβο στο Μπαζ για τις επιλογες του .

    Συνεχιζουμε το ταξιδι αναζητωντσς το επομενο μπετ ..

    :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα σε όλους. Νίκο και Μιχάλη, κοίταζα το νήμα σας και έψαχνα να βρω τα κερδισμένα παιχνίδια της τετραετίας. Είδα πως στους ετήσιους απολογισμούς δεν τα έχετε συγκεντρωμένα σε πίνακες. Πώς μπορώ να τα δω όλα μαζί συγκεντρωμένα ? Μόνο τα κερδισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή